Új privát üzeneted érkezett!

ááá irni se tudok egy csomo hiba van de nézzétek el nekem most nem a helyesirásra figyeltem hanem hogy leirjak mindent nektek!na meg a sok szoismétlés!de hát ez az igazság az egész csapat Tüneményes!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hali!

Fidoli!

Fu,hogy menekultem volna en is ki!!!!Inkabb telefonon ertekezett volna elobb a dokival. Nekem az a halalom,hogy ahhoz,hogy kikerjem a kartonjat at kell mennem a betegrendelesen. :twisted: Igy inkabb nem kerem ki,legfeljebb ok mennek erte mikor nem talaljak.

Eszterke!

Szopiugy..hadd szopizzon ameddig akar(jo,nem erettsegiig,bar mi is szoktunk ezen poenkodni :lol: ).
Nalam Mishal attol fuggoen hogy itthon vagyunk-e valamennyit,vagy egesz nap jovunk megyunk,napi3-6xis szopizik,reggel peldaul ketszer reggeli elott,e sha nem dol ki a kocsiban a faradtsagtol,akkor alvashoz is kell.Este meg el se tudom kepzelni hogy altatnam el cici nelkul. :roll:

Eva!

Jaj,olyan jot nevettem(tudom amikor te szembesulsz vele nem mulatsagos :roll: ),anyukammal is elolvastattam.Annyira edes lehet.Probalok felkeszulni en is majd erre...bar nem tudom hogy fogom megoldani a nyilvanos hisztijeit.Ma is bar csak delutan vittuk ki,hiszti a kocsiulesben oda es vissza,ugral az ulesben...nagyon unalmas..ilyenkor kell vagy 5 perc mre lehiggad es be lehet kapcsolni.


Gyongyi!

Anno kerdezted..es valaszoltam is volna ra??nem tudom,van 4 fogunk,es felul kezd kibujni meg ketto.
Rendbe jott mar teljesen Sara? Suli?Mikor is fogsz vizsgazni?

Eszter!

Kukkancs mar be hosszabb idore! :lol:

Kicsi!

Sajnalom hogy lemaradtatok arrol a telekrol ami tetszett.Magasfeszultsegu vezetek...en is odzkodom az ilyen kozeletol..es anno sok rosszat hallottunk rola..nem tudom mi a min. tavolsag..az biztos,hogy olyan telket ne vegyetek aminek kozvetlen kozeleben van.
Es drukkolok,hogy vasarnap siman menjen minden es megegyezzetek.
Megnyugodtam egy kicsit,hogy mas gyerkoce is hisztis. Csak neha annyira nehez tartani mikor meg a kezembol is ki akarja vetni magat,ivbe fesziti a hatat es ordit. :roll: :lol:
Turelem,turelem..nem tudjatok hol aruljak??? :lol:

Titi!

Anyos,apos...no comment. :twisted: Igenis ragaszkodj ahhoz amit kersz...itt tenyleg nem rolad van szo,hanem a gyereketekrol..Es ugye milyen anyatigris lettel!!!???Ennek orulok,mert ha csak te lennel,akkor mar reg belementel volna nehogy megsertsd oket. De most van Kicsibebid..es o a legfontosabb!!!!!
Latom mar azt tervezed hogy jossz,messz!!! :lol: HOzzank is johettek majd!
De azert meg varjal egy hetet,es utana lassan kiviheted,hadd szivjon egy kis friss levegot.
ANnyira edes..(parod is..mindig olyan meghato mikor nagy ferfikezek pelenkaznak..pedig tudom hogy normalis lenne :lol: ),es hogy milyen nyugodtan furdik...Nagyon kis nyugis lehet.


Bufo!

Orulok,hogy ujra otthon vagytok es bar kell szedni a gyogyszereket,azert mar a gyogyulas utjara lepett Aronka es David is. David hogy turte az egyedulletet??Apaval volt? Es te meggyogyultal???

Koda!
Jo utat nektek,erezzetek jol magatokat Kicsieknel. Fagyizas(bar szeretnem) nem megy, reggeltol estig a haznal vagyok,altatni,ebedeltetni jovok csak haza. Ja,eszembe jutott,az Elmube is kell mennem+ megrendelni a hutot,mosogepet stb.


Kicsi,verzsike!

hat ti angyalok vagytok...mikor volt idotok erre??Marmint a fozocskere? :lol:

Na,lelepek,kokemeny a hajam a portol amit probaltam ma felseperni a hazban..Konyhank fele kesz van,egeszen jol nez ki(feltem tole,marmint a szinetol).

Joccakat!
momo35
 
 


Lányok, próbálkozom visszaolvasni, ami nagyon nehéz így 3 hét távlatában!

A kisasszony meg ma 3 órától nem aludt, folyton cicin lógott volna, de persze az meg tök üres, oda kellett adnom az eddig lefejt összes tejcsit, amit meg is ivott.
Sajnos több tejem nem lett. :( Általában 60-akat tud megenni összesen a 2 ciciből, és utána max 10-et tudok lefejni. Ez a max. Bízom benne, hogy lesz ez még jobb.
Úgy döntöttem, holnaptól megpróbálom a homeos bogyókat Jucikám, aztán ha nem jön be, vissza a More Milkre. Szerintem ha nem szedném, ennyi se volna. De még mindig a császárnak tudom be az egészet.

Na, de ami miatt jöttem most mindenképp, hogy megírjam, írtó édesek vagytok, hogy így aggódtatok értünk! Annyira sajnálom, hogy nem tudtam hamarabb jelentkezni a császár után, pedig Danit kérve kértem, hívja fel Esztert, a telefonom is odaadtam neki. De neki meg biztos ez nem ez volt első gondolata... aztán elkunyiztam tőle az intenzíven a telefont, és nagy nehezen megkérdeztem, lehet-e használni, akkor tudtam hívni Esztert.
A sok meg nem válaszolt sms-ért pedig ne haragudjatok kérlek szépen benneteket, egyszerűen képtelen voltam reagálni mindenkinek. De ezt már talán le is írtam a múltkor.

Virág, miattad külön lelkifurdim van, hogy így kinyomoztad a számot, felhívtál, én meg le is tettelek. Annyira nehéz volt az első nap a császár után, ráadásul a picurkát is el kellett látnom, baromi nehéz volt az első 2 nap odabent. Remélem, nem haragszol!!! Mondd, hogy nem!!!

Zsuzsikám, úgy örülök, hogy már otthon vagytok! És hogy ilyen pozitív tapasztalattal tértél haza, az külön pozitív. Én sajnos nem tudom ugyanezt elmondani, bent a csecsemősök hihetetlenek voltak, de szerintem ez nagyjából mindenhol így van. Szörnyű, hogy az ember az ilyen kedvességen már meglepődik.

Na, megyek, kész vagyok teljesen, akartam délután kicsit pihenni, de nem ment, a kisasszony lefoglalt teljesen. Bár nem sírt, csak nézelődött, nyűgösködött, úgyhogy gyakran volt kint velünk a nagyvilágban.

További szép estét mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Momo, jut eszembe, irtó szép a házatok!!! Olyan jó volt végre látni, hogy is álltok.
Hát, büszke lehetsz magadra nagyon. Férjed, mit szól a végkifejlethez? Mikor tudtok költözni? Használatbavételi nélkül is mehettek Ti is, ugye?

A kicsibébit még nem merem kivinni. Ti mikor levegőztetek először? Én úgy gondoltam, megvárom ezt a novembert, és majd december elején vesszük elő a babakocsit. Akkor majd eltolom a céghez! :)

Igen, nyugis babának tűnik egyelőre, remélem, az is marad. A párom azért nem pelenkáz még, csak segít benne. A köldökkezelés miatt látom, fél tőle, meg a kakis pelustól rosszul van. De persze nem fogja megúszni. Még hagyom, had szokja a dolgokat. De azért nagyon édes, mindenben segít, amiben megkérem.

Na, most már tényleg megyek.

KépKép
titi_27
 
 


Virag !
Edes vagy..ugy latszik akkor ez genetikailag kodolva van bennuk..marmint ez a casinozas :lol: :lol: :lol: .
Hat igen..megertem amit irsz...tobben mondtak mar..en is probalom neha elkepzelni Mishalt felnott ferfinak(nem konnyu es nem is akarom hogy ott tartsunk :roll: ), de remelhetoleg elcsabit majd par leanyzot,csak ne torje nagyon ossze a szivuket. :lol:
Babatema..hat merges vagyok am :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt akkor mondhatnad,hogyha total kivizsgaltattad volna magad es egy egesz team mondja azt hogy nem lehet babad..ami eleg kizart,hiszen mar van neked egy ugye...
Igenis menjel dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mert te leszel elnaspangolva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na,pusszancs
momo35
 
 


jajj eszembe jutott valami hogy elfelejtettem leirni és bumm megint elfelejtettem!de mindjárt visszaolvasok egy picit hátha eszembe jut!

titi jajj dehogy haragszom!nekem is utánna olyan rossz volt tök lelkifurim volt mert én hülye gondolhattam volna hogy elsö nap nem kéne zavarni!de nem birtam megállni és azért jo volt hogy egy icipicit beszéltünk a lényeg az volt halljam a hangod és hogy minden "oké" ugyhogy te ne stresszelj ezen én voltam a hülye!inkább te ne haragudj rám a pofátlanságomért!

ja leesett mit akartam!

fidoli nem lehet hogy anyuka csak beparázott?lehet egy csomo féle fajta tüdöbaja mi van ha nem fertözö?nem tudom mit tettem volna én de te jol csináltad hogy biztosra mentél és eljöttél

szopi téma: hát csajok én két éves koráig szoptattam nimit és még akkor is ugy ahogy ö kivánta ha napi tizszer akkor tizszer én akkor ezt még nem tudtam hogy gáz!ugy gondoltam 3éves koráig jo mert ugye azt mondják minnél tovább annál jobb!de a dokim lecseszett hogy egy éves korig szabad csak és kettönél eröszakkal vettem el a fiamtol!na jo ez nem helyes kifejezés de nem adtam onnantol neki és kész!amugy árt is az anyatej hosszutávon niminek pl fogdoki megmondta az tette tönkre a fogát!lekopott neki meg lepattogott a zománc nem szuvas volt csak lepattogott meg elkopott a sok cukortol ami az anyatejbe van!szerintem egy évesen lassan neki lehet állni leszoktatni nem kell egyböl elvenni de el kell kezdeni az elválasztást!

titi még neked akartam irni én fel vagyok háborodva az aposodon ne haragudj de hogy még neki áll feljebb ez hallatlan!jol teszed állj ki a magad igaza mellet és igenis az elsö a kisbébi ha ök ezt nem értik meg akkor szevasz van!
ja meg a névre akartam irni én öszintén megmondom meglepödtem rajta és tudtam vagyis sejtettem hogy ez neked nem lesz egyszerü!ilyen "rövid" idö távlatába de majd idövel megszokod!kivánom hogy igy legyen!de amugy szerintem nem sürün fogod nevén szolitani a kiscsajszit magambol kiindulva is tudom mert nimrod is minden csak nem nimrod!gyöngyöm,kincsem,gyémántom mindig más!amikor pici volt és olyan kis golyo akkor még kisdögöm is volt!mert olyan jo dögönyözhetö volt!

na elég volt mára belölem!holnap nem megyek melozni hotelbe végre!amugy minden nap kéne mennem amit persze nem értek de fiamnak nincs ovi igy nem tudok menni

puszi joéjt mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!

En mar a masodik heten kivittem olben jol bebugyolalva a teraszra..aztan ha jol emlekszem a 3 . hettol minden nap,par nap utan pedig (ha emlekszel ra :roll: ) szinte nonstop levegon volt,csak etetni jartam fel vele,annyira feltem a sirasatol,stb...AKkorra lett iszonyatosan hasfajos es kizarolag babakocsiban aludt,abban is csak akkor ha folyamatosan toltam. Nekem az az elso 2. honap remalom volt,emlekszem egyszer du fel 6kor (tok sotet volt) alltam a haz elott es nem mertem felmenni vele. Mihelyt betoltam az ajton,felebredt es kezdte az uvoltest. Szoval azt tudnam tanacsolni,hogy tanitsd meg a kisagyaban csucsukalni..nehogy tulsagosan hozzaszokjon a babakocsihoz.Na, :roll: Es meg mindig itt vagyok.
Ferjem meg nem latta a hazat..nem hajlando emailezni,stb.. :twisted: :twisted: :twisted: de nem igazan ertekeli,szerinte ez nem nagy ugy hogy felepitettem(mivel nem en csinaltam hanem a kivitelezo ceg :twisted: :roll: ),na de mindegy.Igen,bekoltozunk hasznalatbaveteli nelkul is.

Off kerdes lanyok...Mikortol kell teli gumira valtani?????????????
momo35
 
 


momo nem a casino miatt hanem a masallah miatt jutottál eszembe de mikor most irtam neked a casino is leesett!
a babatéma meg a melo miatt van félre téve nem azért mert nem hiszek benne hogy lesz vagy mert nem akarok!csak most szeretnék egy kicsit gyüjtögetni jövö nyárig utánna jöhet a baby!ugyhogy azért annyira ne legyetek ám mérgesek lesz nekem is babám!tudjátok önzö vagyok és azt akarom enyém essen ki utoljára mozeskosárbol :lol: na jo ez vicc volt
mostmár tényleg lépek puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


momo megkérdeztem imit azt mondja nincs idöhöz kötve csak ha bejön a ho akkortol kell a téligumi na rohantam

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ja de várjatok magyarba nem kötelezö nem csak ha pl határt átlépsz pl osztrák felé vagy rosszul tudom?na majd a többiek megirják az igazi választ

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok Lányok!
Nekem mindegy mikor megyünk fagyizni csak irjátok meg az időpontott! :D :D :D

Ja és Esztert természetesen felveszem ha akarja!! :D :D

Most lépek sok még a dolog!! :? :? :?

brimo
 
 


ZSuzsa,
De örülök, hogy újra otthon vagytok, és hogy jobban vagytok!!!! No meg, hogy nem csalódtatok a kórházban. 1 hónap után már nem a gyógyszer Áronnak?

Momo,
Én voltam a szopis kérdező is, nem Eszterke. :lol: :lol:
Férjemuramtól megkérdeztem a téli gumit: ha tartósan 7 fok alatt van a hőmérséklet akkor kell váltani.

Virág,
Füssenben éltek? (BAjorország még ugye? ) KEresztanyámék sokáig éltek Wolfratshausenben, most költöztek el. Tavasszal talán eljutunk hozzájuk....

Titi,
Kristóf decemberi és én 3 hetesen vittem először ki 15 percre, másnap 20-ra, aztán egy félórára, és pár nap múlva, már órákat sétáltunk.

Koda,
már biztosan készülődtök a 7végére! Bizti nagyon jól fogjátok érezni MAgatokat!!!!

Kicsi,
ÉDesek az egyensapik :lol: :lol:

JAj, ma nagyon jót moziztunk a Zurammal :lol: , most mozdultunk ki kettesben talán harmadjára, mióta Kristóf megszületett.... A Kiadatás c. filmet néztük, jó kis film, de felőlem bármi lehetett volna, mert a kettesbeni kimozduláson volt a hangsúly.

Jó éjt MIndenkinek!

.......

Upsz, most látom Momo , hogy Virág is válaszolt a téli gumira

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Hát lányok több részletben sikerült visszaolvasnom. Annyi mindent írtatok, hogy csak na. Mindenre szerettem volna reagálni ,de nem fog menni látom.

Titi
Nagyon édes Szandika. A papája hogy tevékenykedik mellette. Nagyon helyes, fogd csak be mindenbe amibe lehet, ne legyen rossz érzésed ha megkérd csináljon meg ezt vagy azt az ő pici lánya is és hozzá kell szoknia a gondolathoz, hogy neki is a felelőssége.
Az anyósékról bevallom gondoltam, hogy nem fog simán menni az egész, de azt nem hogy még nekik áll feljebb. Most legyél nagyon kemény , még akkor is ha megorrolnak rád. Ha most nem harcolod ki ezeket az alapvető dolgokat akkor ezzel mindig baj lesz. Szerencsére Dani meletted áll úgy veszem észre, remélem sikerül, legyetek ügyesek.
A tejcsi miatt ne aggódj,a lényeg a nyugalom, szoptass amikor csak kéri és igyál sokat.

Kicsi
Köszönöm, hogy írtál rólunk a lányoknak, puszi érte.
Nagyon drukkolok, hogy legalább a lakáseladás jól menjen, ha már a kinézett telkek elkeltek.
Most mi lesz néztek máshol vagy utánnajársz a magasfeszültségű vezetékek dolgának?

Virág
Babatéma miatt én is morci vagyok. Csak akkor add fel ha ezt doki is megállapítja nem lehet. Tessék már végre kivizsgáltatni magad, ez parancs érted!!! Neked is jár ezért egy elnáspángolás ahogy te szoktad ezt nekünk mondani.:)

Balimama
Örülök, hogy túl vagy rajta és ilyen jó eredménye lett a HSG-nek.
Ne tűnj el megint, mert most nem érzed magad a toppon, tessék jönni.
Jót mulattam Balázs kis tettein. Dávid is kemény volt de a te kicsi fiad még rajta is túltesz. Kíváncsi vagyok Áronn mit fog csinálni, már előre félek.

Jaj felébredt Áron kéri a cicit így mennem kell, de jövök még és írok azoknak is akik most kimaradtak.
Visszaolvasni nincs idő így bocsi a hibákért!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na újra itt.

Verzsike
Olyan édesen nézi Babó a könyvet mintha tudna már olvasni.
Milyen otthon? Hogy viseli a Babó a kényeztetést?

Csné
Mi van veletek, nem is írtál mostanában.
A fogadat sikerült megcsináltatni?
Nagyon szép csomagot készítettél Titiéknek, ügyi vagy.:)

Koda
Örülök, hogy jöttök. Én nagyon viaskodom azzal hogy vigyem a gyerekeket és megbetegítsünk valakit. Másrész írtóra szeretnék veletek találkozni. Nem tudom mi lenne a jó.
remélem addig kiokoskodom hogy legyen.

Anubias
Örülök, hogy legalább egy valami jó lett rád a rucikból.
Írtad, hogy Bálintkának is hasonló baja volt kb ennyi idősen mint Áronnak, azóta mi lett ezzel kell kezelni?

Oné
Ti hogy vagytok? Sára megyógyult már?
Az éjszakák jobbak?
Gondoltam rátok is nehogy így járjatok mint mi, mert Sára is mindig visszaesett és újra lázas lett.

Fidoli
Jó ez a kulcsos sztori. Hasonlót én is csináltam. Bennehagytam a tároló ajtóba a lakáskulcsot és nem is tudam róla, csak akkor amikor hazaértünk és nem találtam sehol. Ott álltunk a lépcsőház előtt és láttam, hogy ott lifeg a zárba bent. Még szerencse hogy a kapun belépőkód van és ahoz nogy bejussunk nem kell kulcs.
Hogy telt a mozizás, élveztétek, hogy csak ketten vagytok?
Ki vigyázott a gyerkőcre?

Momo
Utólag sajnos de annál nagyobb szeretettel KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MISHALNAK!
Látom továbbra sincs egy kis nyugi időd. Mi lett a beázással, kijavították?
Végül mikor tudsz beköltözni?

Eszter
Részvétem az evések miatt. Nálunk nem ilyen gáz a helyzet, de azért nekem is meg kell küzdenem vele egy kicsit. Akkor minden oké ha DÁvidot is látja, hogy hogy eszik . De ez ugye nem mindig kivitelezhető, mert Dávid oviban van napközben így akkor harcolok én is.

Mesi
Hogy vagy lelkileg kicsit rendeződött a helyzet?
A tornát meg beszéljük majd meg. Jövő héttől Dávid újra oviban lesz ha nem esünk viszza akkor mehetünk.:)

Remélem nem hagytam ki senkit, nagyon iygekeztem mindenkinek írni, csak nehéz felvenni a fonalat néhány nap kiesés után.
Sajnos annyi mindent kell itthon csinálno, hogy nem is tudom mikor fogok a végére érni. Dávid szépen elvolt az apjával itthon, de sajnos nem a rend és a tisztaság megőrzése volt a fő szmpontjuk. Mosnivaló hegyekben és így tovább..... Még neki sem fogtam de már elment a kedvem.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Ne haragudjatok, előbb-utóbb ide jutok írni is, de engyenlőre csak olvasni jut időm... Valahogy nem érem magam utól itthon :(

A lényeg ami miatt írok hogy nekem a vasárnap lenne jó a talira, akkor apa itthon tud maradni a kisMancival! :)

...megyek, igérem amint tudok jövök, de annyi vasalnivaló vár rám, hogy már nincs is kedvem hozzákezdeni... :(

Zsuzsa,
Örülök nagyon hogy itthon vagytok!!!

Éva,
el ne tűnj, mert megharagszom, de rettenetesen!!! Soha nem vagy felesleges, sőt szeretnénk végre neked drukkolni!!! Örülök, hogy az orvosnál rendben volt minden és nem is fájt!!! Mostmár csak bele kell húzni és kibirni egy ideig szex nélkül :roll: :wink: :lol:

...na megyek tényleg!!
Millió puszika mindenkinek!

Majd irok ám magunkról is, és gyülnek a képek is! ...Nekünk is van sapink!!! :D
csné
 
 


Sziasztok!

Párom:
Csütörtököm:( Péntek:( Szombat:(..bár d.u. kezdett kedvesebb lenni.
Ma nincs vele gond, de mostis a tütüt takarítja, pedig lehetne velünk is, aztán én meg mertem nektek írni, Bence sír és miértis nem figylek rá..hmmmmm
Azértis írok.hehehehehe

Mikor lenne a fagyizás?
Írjatok és megpróbálom megoldani.

Titi: örülök, hogy beindult a tejcid..ne izgulj hamarosan aztse fogod tudni hova fagyaszd.:)
Levegőztetés: Téli babákat később szabad..vagyis, ha meleg van-süt a nap sztem a 2-3 héttől levegőztethetnéd, aztán egy rövid séta.....lényeg a fokozatosság.

Van esetleg vmire szükségetek? Tudok segíteni vmiben?

Te hogy vagy?????????????Magadról nem írtál, sebed? Hogy bírod...


Juci: sikeres lakás eladást:)
Hol néztek/merre felé most?
Felénk 17millától már vannak, de tudom nektek az a környék lenne az igazi.
Újat szeretnétek csak??
Ha szeretnéd apósomtól utánna kérdezek, ő Fót-Dunakeszit illetően nagyon ott van mindenben, s Mogyoród se esik ki.
Ha van kérdésed, ő van olyan pozicíóban, hogy megtudja nektek.

Puszi: Most megyek....kellemes napot.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Most lett kész asz ebéd,hát majd össze esek.Délelőtt voltunk a tesco-ban,mindenki meg volt hülyülve,vagy nyert a lottón?! :lol: Ami mozdítható volt azt meg akarták venni,és mindenki eljött. :lol: Mindegy,túléltük.

Bufo!

Örülök,hogy végre otthon vagytok.Bálintnál nem is tudom pontosan,hogy mennyi idősen jött elő ez a gond,talán még egy sem volt?! A lényeg,hogy egyszer megfázott és olyan furán vette a levegőt,mint akinek tele van az orra.Pedig kiszívtam,a hang a tüdejéből jött,zörgött szegénynek és lázas volt.Egyedül voltam vele otthon és végül mentőt hívtam hozzá,azaz nem hívtam én,de küldtek,ezt majd elmesélem,mert egyre nyugodtabb volt,nem is akart mocorogni és ellilult körben a szája.A Lászlóba vitték,és ő is ilyen hideg párát és sprayt kapott,meg szteroidos kúpot.Na innentől kezdve minden léguti betegség a tüdejére húzódott és ez sajnos még ma is így van,csak már szuperül kezeljük és sajnos szinte egész évben folyamatos a gyógyszer.Szóval az első kórház után minden alkalommal beküldtek vele,így vagy 4-5 alkalommal feküdtünk asztmatikus hörghurut diagnózissal kórházban.Aztán beállították a téli időszakra spray használatra ,ami ugye folyamatos szteroid és elvileg megakadályozza a hörgők belobbanását ,de ez akkor még nekünk nem igazán vált be.+ mellé jött ha nagyon köhög a ventolin.Én óckodtam a szteroidtól,de a mostani pilmonológusunk elmagyarázta,hogy a légzésfunkciója gyatra,és ha nem kap gyógyszert tuti maradandó tüdőkárosodást szenved,ha kap,jó eséllyel kinövi.Ami nagyon ártott,az úszodai úszás,mert ugye a klór gáz ott párolog a víz felett és az ő érzékeny tüdejét brutálisan irritálta.Ami bevállt a görög tengerpart,az valami csoda,hogy helyrerakta.A sópipa sem haszontalan és szerintem a sóbarlangot is érdemes kipróbálni.Amúgy én mindíg kiszaladtam vele az udvarra,mert a hideg levegőt könnyebb belélegezni és oldja a hörgőgörcsöt is,az sokat segített.Nekem gyakran hányt,hány is,amikor nagyon köhög,mert egyszerűen összerázza a kis gyomrát.Jajj nem akarom teletölteni az oldalt,de ha bármi eszedbe jut,ami érdekel írj privit,van jó dokint,magán,aki nem is drága és bármiben szívesen segítek,ha tudok. :roll:

Timi!

Jajj de drága vagy,ha nem lesz kocsim,akkor előre is köszönöm a segítségedet és szívesen mennék veled.Ha lesz pontos időpont,akkor felhívlak és egyeztetünk. :wink:

Na lányok úgy felbosszantott a fiam az előbb,hihetetlenül nehéz vel a napokban.Gondolom valami kiskamaszkor kezdődik nála,de nem tudom mit csináljak,egyszerűen beleőrülök.Gondolom ha meglesz a tesó.csak rosszabb lesz a helyzet. :cry: Egyszerűen bunkó, és tiszteletlen velem,és teljesen következetlen minden dolga,iszonyat rendetlen és hanyag. :evil: .Kezdek csődöt mondani a nevelésében.Félek,hogy ha nagyon szigorú leszek azt gondolja majd,hogy még meg sem született a kicsi,de ő már csak bántást kap,viszont így meg úgy érzem azt csinál amit ő akar és azt sem tartom jónak. :cry: Na mindegy,majd túlleszünk ezen is. :roll:

Azt hiszem megyek bekapni egy falatot.

Puszi

mindenkinek

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Csak gyors helyzetjelentés, mert sír a bébi!

Hát, rászóltam azt hiszem... tegnap délután 3-tól alig aludtunk, folyton csak enni akar, aztán nézelődik kb fél órát, aztán elkezd sírni. Alig aludtam, szóval kész vagyok ismét.

A tejem sajnos nem lett több, próbálok fejni, mikor csak időm engedi, így mindig van kb 30 gramm a hűtőben, és tudom pótolni neki, mivel általában csak 30 grammokat eszik. Legalábbis ez volt ma. Tegnap tök jól szopizott.

Csak azt nem értem, mi lett vele, egész héten olyan szépen alakultak a dolgok.
Tegnaptól meg folyton szopizni akarna, vagyis inkább mellen csüngedni, mert szívni a mérleg szerint semmit nem szív.

Na, megyek, mert üvölt a drága.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Elnézést kérek hogy így hívatlanul betörök hozzátok!

Titi nem tudom emlékszel-e rám, annak idjén együtt voltunk terhesek. Szóval, szeretnék Neked nagyon sok szeretettel gratulálni én is a kicsi Alexandrához. Gyönyörű kisbaba és igazán nagyon megérdemelted Te ezt a kicsi lányt! Majd meglátod mennyi örömöd lesz benne és ezek a kezdeti gondok szépen elmúlnak majd.

A szoptatással kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, egy percig ne félj a bimbóvédő miatt. Nekem az elején nagyon laposak voltak, és pár hét bimbóvédős szopi után szépen kiemelkedtek. Nem zavarja meg a babát a szoptatásban, és nálunk pl. az Aventes cumisüveg sem okozott semmiféle gondot. Tehát egyszerre szopizott is és cumisüvegből is kapott. Mindig fejd le teljesen +még egy kicsit tovább is, így fogod állíndóan arra késztetni a melledet hogy mégtöbbet termeljen. A mennyiséggel kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy a 30 ml szerintem kevés, valahogy ezt kiegészíteni kellene valami mással. Csak ennyit szerettem volna mondani és még egyszer gratulálok a gyönyörű kislányhoz.

Minden jót!
Vendég
 


Titi!

Egy szopizas alatt szopik 30at ket cicibol?? Es igy hanyszor eszik? Mer tha allandoan cicin van,vagyis rengetegszer eszik 30at,ok..de amugy nem.
Nekem anno azt mondtak,hogy kb. 1 het kell mig kipihenik a szuletes faradalmait..es utana megvaltoznak..nekem bejott,elso heten nekem is csak evett,aludt.
De remelem hogy neked megmarad kis nyugisnak Kicsibebid!
Az urticat szeded???Nekem az jott be,barmikor amikor ereztem hogy nincs annyi tej ujrakezdtem szedni.

Puszi
momo35
 
 


Tűzmanó, persze, hogy emlékszem Rád! Nagyon aranyos vagy, köszönöm, hogy gondoltál ránk!!!

Momo, ma kezdtem az Urticát, a More Milket most abbahagyom, aztán ha ez sem jön be, akkor Jucitól kaptam egy másik homeósat, azt fogom kipróbálni. Azért akarom most az Urticát, mert sokmindenkitől hallom, hogy neki az bevált.
A 30-at természetesen megpótolom mindig a lefejt tejből, de azért általában többet eszik ám. Úgy 50 gramm körül megeszik két ciciből, de az is kevésl. Mindig igyekszem úgy megpótolni, hogy a 60 grammok meglegyenek, mert a védőnővel nagyjából ennyit beszéltünk meg. Bár a gyerekorvos meg 70-et mondott. Én úgy vagyok vele, hogyha elfogadja, adok még neki. Csak ez a melegítés... mire megcsinálom, bealszik, vagy felébred a sírástól.
Általában amúgy 3-4 óránként eszik.

Csak az a gond, hogy szerintem lenne még tej a cicimben, viszont bealszik rajta, hiába keltegetem.
Mikor kiköpi, én megnyomkodom, és még jönne belőle.
Na, de majd csak ráérzek a hogyanjára, és nemsokára sokkal több tejcsim lesz! :)
Még bizakodom benne nagyon!

Lányok, olyan drágák vagytok, hogy így segítetek mindenben, szerintem a falra fogtok mászni tőlem hamarosan. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi probléma fog felmerülni a kezdetekben.
Vagyis nem problémák, csak az ismeretlen helyzetek.

Jaj, mennem kell, mert felébredt. Végülis 6-kor volt fürdi, aztán hami, és most aludt ideág.
(Persze ölben aludt el, de legalább elaludt.)
Momo, sokat vagy ám eszemben az alvás miatt. Mikor nyűgös lesz, mindig bele fogok gondolni, hogy ez lehet még rosszabb is. Hogy csak babakocsiban aludjon... Jézusom, belegondolni is ijesztő, mennyire hulla lehettél néhány ilyen nap után.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Mi is hazajöttünk! Még nem volt időm visszaolvasni, de írok néhány sort! :lol:

Titi!
Nincs jelentősége annak, hogy 1 egyetésre mennyit eszik, csak a napi összmennyiségnek. Ilyen kicsi korban ez testsúlykg-ként 150 g.
Egyébként, ha minden pelusban van pisi, az azt jelenti, hogy eleget eszik. Nem kell még attól félned, hogy elkényezteted!
Nekik még nem az a dolguk, hogy rendesen viselkedjenek! :lol:
Teljesen természetes igénye az óránkénti szopizás, emiatt ne aggódj!
A melled kisebesedését úgy tudod megelőzni, ha figyelsz arra, hogy ne csak a mellbimbót, hanem a bimbóudvart is bekapja a babuci! Szoptatás után hagyd szabadon a melled és hagyd rászáradni az anyatejet és a baba nyálát!
Próbáld váltogatni a testhelyzeteket és főleg ne aggódj!
Hagyd, hogy ölben aludjon, vagy a hasadon, nagyon megnyugtatja őket! Nincs jelentősége 3 hónapos korukig nem lehet őket elrontani!
Tudom, hogy borzasztóan fárasztó és erre nem nagyon készül fel a szülés előtt az ember, de hidd el ez a viselkedés a természetes!
Gondolj mindig arra, hogy mekkora változás történt az ő kis életében! Ez hatványozottan igaz rá! Óriási stressz a babák számára a császár! Egyszer csak minden átmenet nélkül kikapják a finom melegből, ahol annyira szeretett lenni és annyira biztonságban érete magát!
Hagyj neki időt! Érthertő, hogy arra vágyik, hogy hallja a szívdobogásod, ahogy eddig mindíg és azt nem tudja másképpen, mint amikor szopizik és melletted van.
Ilyenkor jön rá az ember, hogy egy anyának végtelenek az energiatartalékai!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Most beszéltem Kicsivel. Mi holnap kb. 12 körül érünk fel hozzájuk. A fagyis találkozót du. 4 órakor lenne. Kicsi majd megírja a helyet. (eseteleg valami ötlet?)

Kéretik jelezni, ki az aki jönne!!!!!!!!!!!! Nagyon szertetnék találkozni mindenkivel, bár gondolom ez sajna nem fog összejönni :(


Puszi, én megyek pakolászni, majd benézek. Remélem jeleztek addig :roll:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi!

Holnap majd Kicsivel elvisszük nektek amiket küld anyukád. Így jó lesz? :wink:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Timikém, tökéletes! Már szóltam anyának, holnapra összekészít akkor mindent.

Képzeld, végül nem is kell egyelőre a radiátor, megmértem, a szobában 26 fok van! Már-már meleg!
Csak este valamiért olyan hidegnek tűnt... azt hittem, úgy 20-21 fok körül lehet.

Nagyon várom, hogy holnap találkozzunk, kár, hogy nem tudok elmenni a talira, de az egyik felem rendkívül boldog emiatt! :) :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Szokás szerint rohanok, mert vendégeket várok!
Csak szólok, hogy én is szeretnék menni! :oops: :lol:
Nekem bárhol jó!

Éva

Kép
balimama
 
 


sziasztok,
Örölök, hogy gyűlik a csapat holnapra!! :)
Én midenképpen megyek, viszont ha nem bánjátok, akkor Vivimmel, mert akkor már vásárolunk is előtte egy kicsit ha tudunk. :D

Rájöttem ám, hogy mi a lemaradásom oka!!! Hát az őszi szünet. Itthon van a "nyakamon" a kiscsalád, alig jutok a géphez! :roll: :lol:
Hétfőn megyünk oltásra, utána megpróbálok írni nektek!

Jaaaaaaa!!! Tegnap Livi megfordult a hasáról a hátára kétszer!!! (ma persze nem :()

puszi mindenkinek!
csné
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék menni.
Sajna nem fogok tudni addig net közelébe kerülni. Ha nem az árkádban fagyizunk holnap 4-kor légyszi valaki írjon sms-t vagy hívjn fel. Köszi
Millió puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Bocsi nem voltam net közelben.

Kicsi
Igen megyek holnap egyedül. A szokásos Árkádos fagyizóhely?

Most sincs időm többre.
Puszi!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hello Lányok!

Irigykedem ám nagyon a holnapi tali miatt, és ilyenkor bánom hogy nem lakunk közelebb, és akkor én is el tudnék szaladni egy fagyira..de ennek így főleg a távolság miatt minimális, mondhatnám semmi esélye sincs..
( egyépként tök jól esett hogy engem is hívtál Juci!!!!!!)

Marci , szegénykém csütörtök óta nagyon beteg, este kezdődött hogy lefekvés utén észrevettem hogy alig kap levegőt az orrán, azóta egyre rosszabb lett a helyzet, tegnap éjszaka porszívóztam az orrát gyakran, és reggelre ugatva köhögött. ma délben irány az ügyelet.
Tulajdonképpen tudom is hogy hol fázott meg, egy barátnőméknél voltunk vendégségben és az ő kétéves kislányuk éppen gyógyulófélben volt, (az anyja szerint már meggyógyult de még folyt az orra amikor ott voltunk) reménykedtem hátha nem kapja el de sajnos benyelte a bacit. Így jó kis lelkiismeretfurdalásom van hogy miért nem fordultunk haza amikor megláttam, de nem volt képem ....
A kérdésem pedig az hogy mit csináljak ha az első kanál gyógyszerek beadása után a mellkasán kb.5-6 piros pötty van?
Folytassam az adagolást? Vagy ne adjam , de 3 féle gyogyi van melyiket ne adjam?? nektek volt már ilyen?
:roll:
Bocsi hogy nem írok most másról csak erről....

Holnapra jó talit , Koda vigyázzatok az úton!!!
Sok puszi mindenkinek!!

Momo: mi 7 hónaposan befejeztük a szopit, egyik nap még szopott , másnap megjött és ennyi, próbálkoztam persze de mindíg megharapott..

sziasztok:Eszter

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Bocsiiiiiiii, hogy nem írtam, de kis családdal voltam elfoglalva, meg néha a tanulással( persze mindig az volt az utolsó). Szerencsére a lányok már jól vannak, de azért még néha köhögnek.
Én egy kicsit depis voltam a héten, amit megint a hormonoknak köszönhetek (a mensi miatt).

A talira valószínüleg nem tudok elmenni, de azért még holnap jövök és megírom, ha mégis mennék. Nagyon szeretnék találkozni Kodáékkal, és fagyizni is jó volna. Na meg persze dumcsizni egy jót veletek.
Ha más hely jön számításba, akkor írjátok meg, nehogy az Árkádban várjak.

Akár mennyit is gondolkodom, mindig oda jutok, hogy el kell mennem a talira. Na holnap reggel jövök,addig írjátok meg a tali helyszínt.
Addig is nézétek meg ezt a honlapot (én jót nevettem rajta). A szöveget is olvassátok el:

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=220683


Jó éjt!
puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Eszterke!
Melyik az a 3 féle gyógyszer? Hátha tudok segíteni!
Egyébként nem biztos, hogy a gyógyszer okozza a kiütést, simán lehet, hogy a vírus!

Juci!
Ha nem probléma én inkább csak visszafelé jönnék Veled, mert elmegyek egy kicsit vásárolgatni előtte a nagylányommal!
Egyébként már nagyon várom!
Hihetetlen, hogy milyen fotogén Dudi! Ha megfeszülök sem tudok ilyen jó képeket csinálni Balázsról!

Éva

Kép
balimama
 
 


Eszterke!

Nem volt lázas Marci? Nekem is kippatogzott a Sára bőre,de a doki azt mondta, hogy az a sokáig tartó magas láztól van. Van egy ilyen betegség is. Mondjuk azt nem írtad, hogy lázas lett volna.
Olvasd el a tájékoztatón, hogy van-e valamelyik gógyszer mellékhatásában a kipirosodás. (Persze lehet mindegyikhez oda van írva.)Milyen gyógyszereket kaptatok?
Ha továbbra is megjelennek a foltok, akkor szerintem hívd fel a dokit. Nehogy gyógyszer allergia legyen.

Remélem még olvasol, és leírod miket szedtek.

Kép

Kép
oné
 
 


Juci, mennyire hasonlít rád Dudus!!Nagyon édes!!! Imádnivaló kis huncutka!
Na jó eltüntem....

KépKép
eszterke80
 
 


Juci,
Visszafelé én is jönnék veled, de Vivivel megyek és így már sokan leszünk szerintem... :roll:

Jó éjt!
csné
 
 


Akkor még válaszolok Gyöngyinek és Évának:
Kaptunk olyat hogy: Aktil kanalas orvosság ( por meg víz -ből nekem kellett keverni,, aztán Supp. theophyllin kúp, ez a garat összeszűkülésre kell, és rhinatiol szirup-ot köptetőnek , meg a lázára ami fenekében 38,5-39 fok volt felváltva panadolt, és germicid kúpot,,, meg fenistil cseppet ami nem tudom mire kell mert olvastam hogy kiütésekre való.....
És cebion cseppet (c-vitamin), meg orrcsepp.. remélem mindent leírtam.
puszi

KépKép
eszterke80
 
 


Juci!

Dudi még mindig zabálnivaló. Milyen huncut? A Sára is az mostanában. Némelyik képen teljesen úgy néz mint a Sárus, a kis ördög. Ne tudjátok meg miket tud kitalálni mostanában.
A múltkor hagytam, és felmászott az emeletre (igaz azért a háta mögött voltam,de nem tartott neki sokáig).
Azt hiszi már tud menni, és elindul, aztán meg becsukja a szemét, mert tudja, hogy jön a bukás. Deee már 6 lépésnél tartunk.
Folyamatosan kell elpakolnom a lakásból a díszimet. Mi lesz karácsonkor??????Hová teszük majd a karácsonfát?????
Na tudnám még folytatni a huncutságait, de majd mesélek,ha eljutok holnap a talira.

Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Én ott leszek! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszterke!
A theophyllin és a Rhinatiol biztosan nem okozza. A Fenistil számomra is meglepő, de áratni nem fog. Az Aktil és a Panadol lehet a ludas, viszont antibiotikumot orvosi utasítás nélkül elhagyni nem szerencsés, csak még jobban fellobbantja a betegséget. Egyébként a hörgő szűkületre hajlamos babák mindig kapnak antibiotikumot ilyen betegségek esetén. Sajnos Balázs is ilyen!
A láza, ha levonás nélkül ennyi, akkor nem veszélyes. Ha Germicid- C kúpot adsz, akkor azt ÖRÖKRE felejtsd el! Államvizsgán csúnyán el lehetett hasalni érte. Megérett a forgalomból való kivonásra!
Mindent összevetve szerintem nyugodtan hívd fel az ügyeletet, hogy mit javasolnak!
Jobbulást kívánok szegény kis betegnek! :roll:

Éva

Kép
balimama
 
 


Nahát Éva megleptél!! Pedig a germicidet annyira belémbeszélte adokinő és a védőnő annakidején amikor kapta az első oltásokat , mindig azt adtam ha volt egy kis hőemelkedése, és nekem a germicid c-t írta fel, mert abban nyugtató is van!!!! kidobom!!

KépKép
eszterke80
 
 


Eszterke!

Hát nem tudom mitől lehet a kiütés. Az Antibiotikumot tényleg nem jó abbahagyni. Nem tudod felhívni a dokid, mert nekem megmondta, hogy az amit mi szedtünk az nem okozhat kiütést (Cedax Baby). Lehet a dokid tudja, hogy a tiétek milyen a kiütés szempontjából(a statisztika szerint).
Még arra tudok gondolni, hogy a láztól való bemelegedés (izzadás) miatt pirosodott ki. Nekem nyáron a nagy melegben mindig pöttyösek a csajok.
kitartás!!! Remélem sikerül rájönni.
Na mostmár eldugulok
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Csak pár mondatra van időm.

Sajnos holnap nem tudok menni, nem tudom kire hagyni a gyerekeket! Pedig úgy szerettem volna talizni és fagyizni!

Zsuzsa!
Küldtem sms-t. Megkaptad?

Juci!
Beszéljünk a jövő hét miatt! Írtam neked privit is, Kodáékhoz intézett kérdéseimmel.
Ja, a jövő nyár. Kéretik nem júl.11 körülre szervezni a merényletet, mert akkorra én szervezek ellenetek merényletet (összevont szülinapi zsúrt szeretnék Zsoltinak és Áginak anyuék kertjében).

Érezzétek jól magatokat holnap, kéretik sok fényképet készíteni!!!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jaj, eszembe jutott valami!

Hallottatok ti már olyat, hogy egy kislánynak összenőhet a nunija?
Engem a gyerekdoki most ezzel ilyesztett meg, hogy Áginak elkezdett összenőni, most huzogatni kell minden este, és reménykedjek, hogy ne kelljen felvágni.

Én még csak nem is hallottam ilyet!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Hello Lányok!

Kicsi,
nagyon kérlek ne haragudj, hogy nem reagáltam,de tegnap hazajöttünk a Szüleimhez. :oops: (Debrecennél eszembe jutottál) :wink:
A gép meg abban a szobában van, ahol alszik Kristóf, most is "suttogva" gépelek
Nagyon hálás vagyok a meghívásért, és KÖSZÖNÖM, de most sajna 320 km-re vagyok Tőletek, no meg ha Érden lennék se tudnék menni:lebetegedtem, tiszta takonykór vagyok. (1 éve nem voltam beteg.) Csak remélhetem, h. Krisztofóró nem kapja el.... :cry:
Amúgy mobilak vagyunk Kristóffal mert Apa jóvoltából használhatjuk a kocsit napközben, szóval nagyon-nagyon remélem, hogy egyszer összejön, hogy személyesen is megismerhesselek Titeket.

KÉPEKET KÉRETIK CSINÁLNI!!!!!!!!!!!

Eszterke,
Jobbulást a kicsi MArcinak!

Koda,
Jó utat NEktek!!!!

Majd jövök még du.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


és persze ÉREZZÉTEK NAGYON JÓL MAGATOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Juci!
Én egyedül megyek, de haza tudok jönni tömegközlekedéssel is, nem probléma!

Mesi!
Ilyen nincs! Összenőni nem tud! Mitől is tudna?! :shock:
Eszedbe ne jusson húzogati! Ebben a korban a kisfiúk kukacát is békén kell hagyni és nem húzogatni!
Annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry:


A Germicid-C hibája pont a nyugtató! Szépen el tud fedni egy aluszékonyságot, görcsöt.... Minden olyan dolgot, ami diagnosztikai értékű és főleg éjjel észre sem veszed, ha valami történik. Sajnos a háziorvosok nagyon szeretik, pedig tucatnyi jó lázcsillapító van! Betegségnél pedig jogos egy kis nyugtalanság!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Kicsi!


Bedobnád a tálcám a kocsiba,tudod amin a tojásokat vittem ilyen színes műanyag tálca,aminek fel vannak hajtva a szélei.Előre is köszi.Én is viszem ám a micros dobozokat és végre a Momo féle zacsit is. :D Timi jön?Felhívjam?,mert ugye szó volt róla,hogy mi együtt mennénk,most meg nem látom,hogy írt volna.Tudsz róla valamit?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ok,szuper,köszi.Azóta hívtam Timit és mondta nekem is ,hogy nekik sajna nem jó most.:(Légyszi azért dobj egy sort,ha megérkeznek Kodáék,olyan izgatottan várom őket.Csak 8-an leszünk? :shock: Nem mintha abban a fagyizóban sokkal több ember kényelmesen körbeülhetne egy asztalt. :lol: Jajj nagyon várom a délutánt!!!!!!!! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Még mindig kérdéses, hogy megyek-e a talira,de ahogy kinéz a helyzet már nem jutok el. Most értünk haza a szüleimtől, és már elaltattam a csajokat. Ha a Sára korán kell, és még lesz időm összekapni magam akkor rohanok.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

A Sára még mindig alszik, szóval már ne várjatok. Annyira jó lett volna találkozni veled Koda (persze a többiekkel is), majd legközelebb. De akkor majd hozzánk jöttök a családdal, és nálunk lesz a tali.

Érezzetek jól magatokat, és csináljatok sok képet.
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de mire elindulnék, már 4 óra lenne, és akkor még az utat nem is számolom.
Adjatok a nevemben is egy puszi a Kodának.

Na most kelt a Sárus.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: