Sziasztok!
Móni!
Nagyon tetszik a polcotok.
Kíváncsi leszek majd Hannusra élőben, ha majd találkozunk , mert így képeken keresztül egyáltalán nem tűnik picurnak, olyan kis husis karja van.
Mi volt a neurológián?
Szilvi!
Munkakezdés dec 3.
Teljes erővel elkedtem most a fejést, teszem a fagyóba, hajnalban is keltem olyankor tudok legtöbbet lefejni.
Lilla nagyon édes a copfocskával.
Nekünk talán 2 évesen lesz ekkora haja Jázminnak, Adrival is így volt, most meg annyi haja van.
Jó lehetett a börze, nekem nagy élmény volt májusban, volt börze Szegeden is meg Békéscsabán is, de meg sem közelíti a pestit. Na majd a legközelebbire igyekszem eljutni.
Csilla!
Új fogacskához új becenév is dukál
Adri!
Örülünk ha csatlakozol hozzánk. Írj magatokról egy kicsit.
Dincus!
Én nem szerettem a látogatókat, mert alig hogy hazaértünk a kórházból mindenki egyszerre akart jönni és jött is, az első két hétben mást sem csináltam csak látogatókat fogadtam.
Bezzeg most mikor már könnyebben boldogulok, stb.. Senki még csak rám sem nyitja az ajtót.
A képek csúcs szuperek, szinte mindegyiken mosolyog a leányzód, nagyon egy fotogén csaj.
Biztos a 3 hós ugrás miatt kelt éjszaka, szerencsére most végig aludta az éjszakát.
Kisriki!
Keresztfiam 11 éves és el is hozzuk, mert most őszi szünet van és szeret nálunk lenni, szombaton visszük vissza, mert akkor meg nagy disznóvágás lesz náluk.
Nagy buli szokott lenni, már nagyon várom, jó lesz egy kicsit kimozdulni.
Én valószínű, hogy meningococcus ellen beoltatom, de csak egy évesen, olyankor elég csak egy oltást kapni belőle és 10 éves védettséget ad. Ezt is csak azért, mert zárt közösségben gyorsan terjed. De még ezt az oltást is meggondolom, mert én sem vagyok oltáspárti.
Timi!
Mit vesztek Livikének a szülinapjára? Lesz neki zsúr is? Torta milyen lesz?
T. Edina
MI csak halloween tököt szoktunk minden éppen együttesen faragni, mindenki nagyon élvezi.
Mesélj milyen kint egy halloween-láz!
Ildi!
Jó, hogy minden rendben van a csipőszűrésen. Adrinak is volt combredő eltérése.
Említetted a másik fórumot, emlékszem mikor rátaláltam a babanetre először a várandósokhoz akartam írni, de ott egy nap akár 3- 4 oldalt is termeltek, még visszaolvasni is rengeteg időbe telt, nem hogy reagálni az írásokra. Én meg szeretek mindenki üzenetére hozzászólni.
Voltunk ma a 3 hós szurin, nagyon ügyik voltunk megint.
Timinek a táblázatba Súly.6800gr. Hossz 62 cm.
Ma műszakizik az autónk, délután megyek érte, remélem nem kérnek egy horribilis összeget a végén.
Jövő héten mi is megyünk neonatológiára meg ortopédiára kontrollra. Nekem még mindig nem tetszik a lába Jázminnak Szegeden most találtam még egy ortopédus főorvos nőt, még oda is elviszem megnézetni, hétfő délutánra kaptunk is időpontot, így leszek nyugodt.