Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ancsi!

Nagyon szépek a lányok! :) Tényleg olyan, mintha Molii már legalább 3 hós lenne :wink:

Mea!

Lívi is nagy lány lett már! :)
Nálunk teljes visszaesés van bilizés téren, így újra pelusozunk, ne aggódj, aki később kezdi, valszeg nem fog visszaesni! :wink: Én is úgy vagyok vele, mint Megann, mostmár megvárom a tavaszt, hiszen a kicsi miatt úgyis lett volna kisebb nagyobb zavar, így majd ha megszokja, hogy ve!an tesóbaba, utána visszatérünk a pelusra, és talán nyárra sikerül is! :D Alvás még van nálunk is, ált. olyan 12-13.30-ig, persze vannk eltérések bővel, attól függően mit csináltunk aznap, meg mikor keltünk, stb...

Ayse!

Sajnálom a derekadat és hangulatot is! :( Jobulást!

Megann!

Doki után azért jelentkezz, hogy mi volt! :wink: Amúgy én Petivel szinte csak főzelékeket, meg savanyúságokat, meg salátákat, gyümiket kívántam! :wink: Bezzeg most........ csoki, süti, töltött káposzta, stb.... nagyon kíváncsi vagyok, hogy esetleg ő is fiú-e, vagy azért tök más minden, mert kislány, de ezt még ki kell bírnom 15.-éig, és akkor sem biztos, hogy nem lesz szégyenlős a drágám! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


ve!an= van
visszatérünk a pelusra= visszatérünk a bilizésre :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: már írni sem tudok, bocs :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Hello!

Viki!

Kérésed számomra parancs! :wink:
Megjöttünk dokibácsitól.
Szerencsére minden ok, a kiskrapek szépen növöget, jelenleg csak 3 nappal tűnik nagyobbnak, ami ugye semmi.
Irok adatokat, ok? bár igaz nincs mihez hasonlitani, mert ugye te kb 2 hét múlva mész dokihoz.
BPD:59mm
HC:213mm
AC:170mm
FL:43mm

Becsült súly:550 gramm

23+5 napot dobott a gép

És jelenleg még a popóján csücsül :roll: , de hát még bőven van ideje megfordulni :)
Kaptam még egy képet is, amit majd apával beskenneltetek.
Nagyon cuki :P :P :P :P :P :P :P :P teljesen elvarázsolt már most :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Már most tök türelmetlen vagyok, hogy mikor lesz már a karomban :oops: :oops: :oops: :oops: pedig még tök sok idő van a szülésig.

Amúgy a dokibácsi "mesélt" egy kicsit a kórházi állapotokról, vagy modjuk "puffogott" abban az 5-10 percben amig bent voltam :( :( ..(pedig ugye az enyém nem a legszarabb kórház)....hát az biztos hogy én legalább nyugodtan lehetek, biztos kezekben tudhatom magam, mert az én dokim a saját kismamái részére vásárolt saját lóvéból epidurál szettet meg kanült, hogyha esetleg pont "nem lenne kéznél" a kórházban :? :? :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mondván, hogy vele aztán nem fognak kibabrálni....hogy megtakaritás lévén ne tudja nyújtani azt a szinvonalat amit elvárnak a betegei...
Na azért nem sajnálom én hogy most saját lóvéból vette, de ugye alap esetben ezért van TB..hogy legyen kanül amivel bekötik a cuccot...meg stb..
Na szóval jól állunk mondhatom.... :? :? :? :? :? :? , mármint egészségügy szinten.
Tök jófej volt a dokim....birom hogy ilyen laza.., pont hozzám való :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert fő a csülköm :P lesz fini csülkös bableveske :P :P tudjátok, csak diétásan :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann
 
 

 
 

Szia Megann!

Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Adatok: hát valóban nem nagyon tudom mihez hasonlítani, de ha most 3 nappal tűnik nagyobbnak a babád, akkor ezt megjegyzem, és én is megyek ugye uh-ra, majd kiderül nekem mekkora lesz a különbség a vonalzóhoz képest! :lol: :lol: :lol:
Az, hogy popón csücsült éppen, szerintem nem jelent semmit, mert nekem az előző uh-n koponyavégű volt, meg akkor még mondtam a dokimnak is, hogy a köldökömet rugdossa, erre másnap meg szétrúgta az alhasamat, és fent nem éreztem semmit, szóval, megfordult, de most megint fent érzem a rúgdosást, szóval most még van helye bőven forgolódni :lol: és úgyis megtalálja a helyes irányt! :wink:

Csülkös bableves :D én holnap husilevest főzök sok-sok zöldséggel, meg rántott halacskát tartárral :D :D :D (amúgy most 2 hét alatt híztam 2 kilót :wink: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok,

Ma voltam uh-n CTg-n és doki matatáson is...
Méhszáj ugyanakkora mint múlt héten, de CTG-re kétszer is mennem kellett, mert nagyon gyorsan ver a szive Kittinek.
Pénteken újra kell mennem.
Remélem minden rendben van vele, de kihangsúlyozta a dokim hogy figyeljem a magzatmozgást. Idegesít itt engem...

Ancsi, Mea, nagyon szépek a gyerekek.

Ayse, :(

Megann, képet várunk. Biztos gyönyörűség-

Bilizéssel mi sehogy se állunk, de most nekem sincs rá energiám. Majd tavasszal.
Délutáni alvás, nálunk van kb 2 órát . Ált 12- 16 között valamikor.
De este 10 előtt sehogy nem lehet letenni, de inkább 11.

Pusz mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


sziasztok!

apa mulatva dolgozik, Eszti alszik. holnap elmegyünk galyatetőre pihenni, de még a táskát sem vettem elő, semmi nincs összepakolva. ma egész nap ügyet intéztem meg ilyesmi. de újabb kis lépést tettem a karácsonyi ajándékok felé is :) és nagyjából megvan, hogy milyen lesz a fa. mármint, ha én díszítem, mert idén lehet, hogy mégis apa lesz a nyertes.

Eszti még azért köhög, de hétfőn voltunk a doki néninéál adott valami hörgőtágítót, és most már jobb szerintem, remélem nem rontjuk el hétfőig.

Megann, sztem próbálj a gép előtt ülve ajándékokat keresni, sztem nagy könnyebbség, tényleg többet kellene pihenned, még épphogy félidős vagy, vigyázz magatokra!

Csikken, sokat gondolok rátok, ügyesek legyetek!!!!!

sztem viszünk laptopot, ember nem bírja ki 4 napig internet nélkül, úgyhogy talán bekukkantok, nehogy lemaradjak valamiről ;)

nekünk csak egy hét múlva lesz kontroll uh, mert a doki, az egyetlen, akiben pillanatnyilag megbízok nem tudott ezen a héten megnézni, holnap meg ugye ünnep van :( igyekszem rendesen csinálni azt, amit eddig, mondjuk az Eszti betegsége és a 2x-i hányásos dolog egy kicsit betett, úgyhogy ennek tudom be, hogy most nem híztam semmi, sőt. de azért bízom a tesóban, hogy olyan ügyes lesz, mint a nővére :)

már nem is emlékszem mennyi fényképet láttam és kiről, de nagyon tetszettek :) rólam nincs pocakfotó... valahogy kerülöm, eszembe sem jut. ha megnézem az Esztivel történt fotókat, elképedek, hogy atya ég, mekkora hasam volt, olyan furcsa, pedig biztos most sem kisebb.

Zsuzsa, úgy örültem, amikor azt olvastam, hogy a Marika néni milyen aranyos, és így szeretik a lányok! kész főnyeremény egy ilyen pótnagyi, remélem tényleg azzá válik! én egyszerre veszítettem el a kát nagymamámat, és olyan furcsa érzés volt unokának lenni nagyszülők nélkül, akkor éreztem igazán a hiányukat, addig olyan természetes volt, hogy vannak.

Rokica, annak is nagyon örültem, hogy Zsuzsa jókedvűbb lett a bölcsiben!!neki biztos több idő kell feldolgozni az eseményeket, és a kaját is meg fogja kóstolni előbb-utóbb.

Anikó, rátok is gondoltam, remélem rendben megérkeztetek!! adj hírt magatokról! kíváncsi vagyok nagyon, milyen érzés lesz nektek Itthon :)

bilitéma: nálunk az a helyzet, ha nincs rajta pelus, ami reggel és este szokott lenni, akkor megyünk a bilibe és belepisil. mostanában jutunk el odáig, hogy szól, ha bekakilt, de nem mindig. most tanulja, hogy szólni kell, mert különben pőiros lesz a popsija és az fáj.

erről jut eszembe, most, hogy fújjuk ill. szívjuk az orrát, olyan aranyos, mindig mondja, hogy nem, mert az fáj, de tartja és csinálja. persze közben rúgkapál meg mindien, de azért segít is, utána meg felfogja, hogy muszáj és őérte van.
én, mi minden nap rácsodálkozunk, hogy egy 2 éves mennyi mindent megért és hall és tud. egyszerűen egyik napról a másikra, mintha egy kis felnőtt lett volna belőle, saját határozott véleménnyel, öntudattal. mondtam embernek, hogy ha én fele ennyire lennék határozott, már elégedett lennék :) :) :)
apa szárnyal, azt mondja erre várt, mióta megszületett :)

én meg jól megkóstoltam az eszti nutelláját, amit a nagyijától kapott ;) :D szóval ezt csinálják a lányok a pocakban :D nem baj, legalább holnap reggel meg fogok nyugodni, amikor ráállok a mérlegre :)

Meli&Molli duón elérzékenyültem, olyan aranyosak együtt :) nekem meg az volt hihetetlen, hogy mindjárt 2 hónapos a pici, amikor csak nemrég született...
ja, köszi a mézeskalács receptet!!! és meddig áll el a fémdobozban? mennyivel előtte lehet vagy kell megcsinálni? és csak úgy simán lehet fémdobozban tárolni, nem kell folpack meg almagerezd meg ilyesmi? és kifestve raktad el, vagy csak amikor megpuhult, akkor díszítetted? bocs, de tudod milyen vagyok a konyhában...
ma egyébként láttam az ikeában kész mézeskalács tésztát, de egyrészt nem volt szabad kezem megnézni :D másrészt még adoik egy esélyt magunknak...

Hajni, remélem ti is javulgattok!!
és egyáltalán tessék gyógyulni minden fül meg arcüreg meg torok meg orrocska!!!!!!! :)

Barbi, nektek is szorítok a bölcsi miatt ;)

na össze szedem magam és elkezdek egy kicsit pakolni, aztán a többit holnap, majd elindulunk, amikor tudunk..

jóéjt :)

KépKép
KépKép
and
 
 


most mentettem el a receptet, látom, hogy írtad, hogy sütés után kell díszíteni :oops:
és újból megcsodáltam Lívit, nagyon szép nagylány!! ;) :) :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Ancsi, milyen szépek a lánykák! Molli igazi kis ennivaló baba.

Mea, Livike nagyon szép kislány!

Kismamák, vigyázzatok nagyon magatokra!

Megint nincs energiám irni, csak gondoltam elmondom gyorsan, hogy Julcsi is megint pelusos, már vagy két hete, vagy három. Egyértelműen jelezte, hogy ő akar pelust...: azaz állandóan bepisilt, holott előtte két-három hónapig nem.
Sebaj, majd újrakezdjük, addig meg legalább nem kell naponta tizenötdzör vécére szaladni, Annával a nyomomban, aki mászik a hideg kövön. Csak azt sajnálom, hogy most megint nem szellőzik a popsija.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Majola!

Ugyanez volt Petivel is, egész nyáron nem kellet neki pelus, még a déli alváshoz se, meg az éjszakai is majdnem szárazon jött le róla, most meg full tele van megint, habár tegnap egyszer szólt, hogy pisilni kell, akkor elmentünk wc-re, megdícséretem, de ennyi, azóta sem semmi, én meg nem erőltetem, most télre talán jobb is így, maj tavasszal, meg nyáron,akkor már nagyobbak is lesznek! :D Annyi van, hogy ha bekekil, azonnal jön és szl, hogy annya, kaka, kivenni! :lol: :lol: :lol:

And!

Jó pihenést Nektek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Na ti akartátok.....tessék nem szörnyülködni :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Ma reggeli pocifotó 24. hét :oops: :oops: :oops: :oops: :
Döbbenet na....hogy mi lesz igy a végére :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kép


és itt van még egy Léna is:
Kép

Na és még egy ördi nektek a mai napra :twisted: :twisted: :twisted:
Kép

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

MI is megyünk pihenni a Hortobágyra Anyuékkal.
Hogy Anyunak eszébe se jusson takarítani :wink:

Barbi
Anyunak volt egy kisebb nőgyógyászati műtétje + tegnap eleredt az orra vére. Ez azért volt riasztó mert pár éve így nagyon sok vért veszített és nagyon legyengül. Most hála Istennek beértek időben a kórházba és kiégették a bűnös eret.
Most már jobban van, de rám a frászt hozza és legszívesebben búra alatt tartanám az összes embert akit szeretek. :oops:

Csikken
Ne aggódjál, remélhetőleg Kittivel minden a legnagyobb rendben!
Addig is figyeljed Őt és mindjárt a kezedben lesz!

Mea
Nagyon helyes kislány Livike!
Szobatisztaságtól még igen messze vagyunk. Marci nem akar bilire vagy wc-re ülni. A bölcsiben Zsuzsa néni is megszokta kérdezni Tőle és közli határozottan, hogy nem. :roll:
Ha kakil akkor szól, ha éppen zavarja :lol:
Alszik kb fél2-től és átlagosan 3 órát. Mióta bölcsizünk nagy az igénye az alvásra napközben is

Viki
Kislánynak mondják a babát.Egyelőre.

And
Jó pihenést Nektek! És vigyázz magadra és a Nutellát én is imádom! Sajnos..

Megann
Nagyon csini vagy! Pocid szerintem nem olyan nagy. Majd lefotóztatom magamat, az enyém sem sokkal kisebb.
És LÉna édesdrága. A kis pofija megváltozott. Legalábbis a kép alapján. Már nem olyan babás, inkább kislányos.

Ancsi
De szépek a lányaid! Nagyon gyömöszölni való Molli!

Benianyu
Hétfőtől már megy oviba Beni? Mostanában együttműködőbb, könyebb vele? Jó kis programokat találtatok ki! Én is úgy pezsegnék, de nem bírok :(

Hajni
Remélem már jobban vagytok! Szegény Panna meg TE!

Aniko?

Ja és Megann
Én jobban kivagyok akadva. A kórházamat robbantják úgy tűnik:(
(Schöpfmerei).
Felháborító és kiakasztó és nem találok szavakat arra amit művelnek az Országban...

Lassan megyek mindenkinek jó pihenést!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


A tojásfehérje és porcukor keveréke hogy készül? :oops:
Úgy értem, hogy nem kell hozzá úgy felverni a fehérjét?
:oops: Én is érzem, hogy meredek volt a kérdés, de nem tudom pontosan.


Hajni
Nagyon örülök, hogy a barátnődnek úton a babája!
És Mátéhoz pedig én is gratulálok az illetékesnek! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juci, szerintem úgy, hogy felvered a fehérjét majdnem készre, belekevered a porcukrot és tovább vered jó keményre. Legalábbis én igy szoktam.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 


Ez a napfényes meleg idő jót tett a hangulatomnak is. :)
Ma voltunk Visegrádon. Van ott egy terem, aminek Úri vadászat a neve. Ki vannak állítva kitömött vadak és bábukon bemutatják a vadászviseleteket.
Lili az állatok jelentős részénél elmondatja, hogy hogyan tömték ki, hogy most így tartja a kezét a mókus, hogy most áll a róka, stb. A végén kiböki:
- És az embert, azt hogy csinálták????? :lol: :lol: :lol: :lol:
(megnyugtattam, hogy papírmasé :twisted: :twisted: :twisted: )

ayse
 
 


Sziasztok!

Megann!

Nagyon helyes a pocid, és nem is nagy, nyugi :) Léna meg tényleg olyan kislányos lett, nagyon szép ! :D

Ayse!

Lili :D

Juci!

Nekem is egyelőre lányt mondtak, de mivel ez Petinél is így volt, és a doki is úgy mondta csak, hogy inkább lány,mint fiú, így nem hiszem még el, majd ha már én is látom, mert Petinek is kukija lett a köv. uh-ra :lol: :lol: :lol: Kórházat sajnálom, nekem végülis a dokim ment el félig meddig, mert a szüléseit továbbra is a klinikán vezeti le, ahol eddig is, így én nem jártam rosszul.
Ésha nem bánjátok egy két kép :)

ezt tegnap sütöttük Petivel:
Kép

Ma meg így szeretett volna ő is fúrni: :)

Kép
Kép

Mindenkinek további jó hétvégét kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Megann!
Mentek Amerikába, vagy miért kell a vízum? Gondolom, hogy azért..... :roll: :oops:
Tudom, hogy nem könnyű, de próbálj meg pihenni, amennyit csak bírsz!
Pocid nagyon helyes, szerintem tök jól nézel ki, csak a hasadon látom a plusz kilókat :wink:
Ördög Léna meg zabálnivaló és olyan szép! :D

Ayse!
Depi :( :(
Remélem már jobban vagy, én se szeretem ezt az időszakot, de azért nálam a csúcs a január.... :?
Most legalább még az ünnepeket lehet várni.

Mea!
Jó, hogy írtál, Lívi is nagyot nőtt, olyan nagylányos a kis pofija már, szerintem tiszta Te vagy! :wink: :D

Ancsi!
Csajok cukik, jaj de nagyon szeretnék egy ilyen rózsaszín csomagot :D
Ugye nyáron már szeretnénk próbálkozni, mondtam is apának, hogy most ügyesebb legyen, nehogy megint egy fiút kapjak tőle.... :P

Csikken!
Szorítok, hogy ne legyen semmi gond Kittivel, BIZTOS nem is lesz! :D
Hú de nagyon a finisben vagy már :shock: :shock:

And!
Jó pihenést, habár ezt már csak akkor olvasod, ha hazajöttetek :wink:

Juci!
Örülök, hogy anyukád jól van!
Hol fogsz szülni??? És kinél??? :shock:

Viki!
Hú, de jól néz ki a muffin! MIlyen? :D
Peti nagyon menő ezzel a hatalmas fúróval :D
Ma nálunk is fúrás volt, meg Gabi volt a szomszédban beállítani a szomszéd tévéjét.
Erre Noel meg is jegyezte, hogy: Apa mindenhez ért, apa tud lámpát felfúrni, tv-t beállítani. Éreztem, hogy tök büszke az apjára. :P

Mi nem csinálunk ebben a négy napban semmi különöset, tegnap délután voltak Cleoék vendégségben, Maja iszonyat jól beszél, apjához héberül, utána fordul Cleohoz, neki magyarul, de mondott egy olyan 3 szavas mondatot, hogy az első héber, a második magyar és a harmadik angol szó volt :lol:
Ma lustiztunk, holnap megyünk Gabiékhoz egész napra.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Nagyon szép idő van :) , kár hogy nekünk meg annyi minden szaladgálnivaló van, hogy nem tudunk elmenni kirándulni egyet :?
Holnap délelőttre terveztünk libegőzést, de látom már hogy nem lesz olyan jó idő mint ma :(

Barbi!

Háááát....férj nagyon ki akar menni egy évre legalább nyelvet tanittatni majd a gyerekeknek egy pár év múlva.
Én meg akarok is menni, meg nem is.
Szinte kivétel nélkül azt hallom hogy a hazajött kisgyerekek egy idő után mindent de mindent elfelejtenek. :?
Angol nyelvű iskola meg jelenleg hozzánk "közel" a Hermina úton van...ahová reggel bejutni és délután hazajönni majd egy-egy órába telik.....szóval nagyon nem tudom még mi is lenne a jó.
Minden estre a vizum kell, mert férjnek üzleti vonalon is muszáj, és ráadásul januárban megint megy...mondtam is neki, hogy még jó hogy nem akkor megy amikor épp szülök :? :?
Nekem is kellene menni hivatalos dolgok miatt, de leghamarabb jövő nyáron vagyok hajlandó elindulni, amikor már a kicsi olyan 4-5 hónapos lesz.

Celoék rég jártak felénk, legalább egy képet dobhatnának.
Amúgy felolvastam férjnek amit irtál Majáról, azaz a többnyelvűségéről...hát a sárga irigység kiült az arcára 8) :oops: :roll: :roll: :twisted: :twisted:
Erről álmodik, hogy a mi gyerekeink is már kiskorban többnyelvűek lesznek, de hát ez csak ugy működik szerintem ha a szülők is külön nyelvet beszélnek.

Juci!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúú hát neked valóban rosszabb :(
Sajnálom. Akkor most hol fogsz szülni?
A dokid hol vezet most szülést?

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok,

bekukkantottam, még 2 az 1ben :)

Nagyon tutik a képek.

De kis ügyi Maja. Tesom gyereke is így volt. Én is irigykedek rá kicsit.

Megann, én nem sok értelmét látom egy pár éves gyerekkel kimenni 1 évre mert nem hiszem hogy segítene. Ha mondjuk 3-4 évre ki tudtok menni annak már biztos van értelme.
:?

CTG-n baba szívhangja 150 volt alapból, ez már azért jobb, csak nekem hiányzik a kv- ma is 3 órát aludtam délután.

Na megyek nasizok egy kis diétás csokit.

Pusz mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Holnap kezdődik a bölcsi, Panni meggyógyult,( én is) remélem nem látjuk mostmár jó ideig a dokinéninket!Anyukám is úgy felmérgelt, hogy minek vittem ki Pannit a temetőbe, majd meglátom, hogy visszaesik, nincs ő még jól.
Kedd óta láztalan, jó idő volt, nem volt kint sokat, levegő meg kell.
De egyébként félek, hogyha így megy, mi lesz decembertől.
Csaba sem tudja még, hogy sikerült e a szegedi állás, engem meg kivágnak, ha kéthetente itthon leszek.

Holnap du.-tán megyünk vissza a szemészhez, én hosszú idő óta most látom, hogy szép, nem gyulladt Panni szemhéja. :D

Benianyu:
képzeld, Apa ma elkészítette apukámnak az 50 éves szülinapjára a fotókönyvet!!!!! :D :D Nagyon klassz, szép, vidám, és érzelemgazdag lett!!Apa rengeteget dolgozott vele, 40valahány képet scannelt, javított.
remélem, a kezünkben tartott köny is klassz lesz!Az gáz picit, hogy nem tudtunk senkit lecsekkolni, hogy néz ez ki valójában.Majd mindjárt mutatok Nektek két régi képet !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megann:
igazán csini vagy, és szép pocid van, formás, egyeltalán nem nagy!!!Klassz a piros felsőd is!!Léna meg tényleg nem babás, hanem bájos kislányos!!!!
Juci:
remélem, jól pihentél Hortobágyon!!Sajnálom a kórházadat! :cry:

Viki:
Panni is szokta nézegetni a muffinos könyvembe a ziziset, és mondja, hogy anya süssön zizit!!!(még nem jutottam oda)Nagyon guszti!!!!
And:
naaa, milyen volt Galyatető???????Hogy vagy?


nem is tudom, mit is akartam még.........

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kép Beiglisütő nagyiék

Kép Húgom fél, én hat évesen :lol:


az első képen az én kétéves szülinapom van, sajnos apukám apukája 20éve már meghalt, de a mami az ugye 88 éve :D s, most is készül, hogy süti az egész bagázsnak a halom beiglit!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Totka!

Örülök hogy meggyógyultatok! Anyukám is állandóan ezzel hergel, hogy ha bármi baja van Zsuzsának akkor bent kell tartani. Ez szerintem valami régimódi beidegződés. Miért ne lehetne kivinni egy kikívánkozó gyereket? Ha már ki akar menni, ez szerintem annak a jele, hogy elég jól van ahhoz hogy ki is menjen. Az orvosom hálistennek ugyanezt mondta, hogy ha láztalan, stb, akkor nyugodtan mehet levegőzni, nem kell bezárva tartani.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Hajni!
Huhetetlen, hogy az első képen Panna hogy hasonlít Rád!! Örülök, hogy meggyógyultatok!

Megann!
Csini vagy nagyon! Léna meg igazi kis nőci! Egyáltalán nem babás már.

Ancsi!
Szépek a lányzók nagyon!!

Csikken!
Drukkolok, biztos minden rendben lesz Kittivel!!

Nálunk is volt UH a hétvégén, 33 hetes, kiscsajunk szerencsére szépen növekedett, 32-33 hetesnek megfelelő méreteket mértek. Mondjuk tőlem az én "magasságommal" nem nagyon várható túl nagy gyerkőc. :lol:
Most gondoltam csak bele, milyen kevés idő van már hátra. A héten azt hiszem kimosom a pici ruhákat, és átpakolom Bendegúz szekrényeit, hogy beférjenek a kistesó cuccai is.

Kuha kívánságára ma csináltam én is magamról fotót, nem lett a legjobb, de azért felteszem.

Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Viki!

Peti nagyon édes a fúróval! Bendegúz is imád szerelni az apja cuccaival, igazi kis pasi. Kedvence az akkus csavarozó, ami világít is.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Totka
Először azt hittem Panna van az első képen, utána olvasom, hogy az Te vagy. Nagyon-nagyon hasonlít rád.

Irigykedve nézem a pocakos fotókat :)
Minden kismama nagyon csini.

Mi sem voltunk sehol a 4 nap alatt, ez a vírus az egész családot ledöntötte a lábáról. Mára kikúráltuk magunkat, így már dolgozom én is.
Annyira utálom, hogy már most majdnem sötét van :cry:
Tegnap voltunk a Kika-ban és valószínűleg karácsonyra sem kapja meg Brigi a konyhát, mert találtam neki egy Disney-s játék szettet: babakocsival, hintázós hordozóval, etetőszékkel és pelenkázós utazóággyal. Olyan sokat babázik mostanában, biztos örülni fog neki.
A többieknek még ötletem sincs mit kellene venni. Csináljak megint naptárt? Áh, nem tudom.

Kép
Kép
maresz
 
 


Hahó!!

Nálunk is lezajlott a keresztelő!!Nagyon jól telt a nap!!
Az én csajom is imádja a társaságot!!
A templomban nagyon cuki volt,csak akkor pityeredett el kicsit mikor a papbácsi hozzáért,de hamar megvigasztaltuk!!
Melire is olyan büszke vagyok,mert tátott szájjal figyelte végig az egészet!!
Akkor dobok képeket...kicsit sok lesz!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26
 
 


Totka!!

Én is azt hittem,hogy Panna van a képen!!! :D

Márti!
Nagyon csini vagy!! :D

Maresz!
Meli is mióta Molli megvan nagyon sokat babázik!!
Tegnap is kapott két babát a keretanyjától!! :D
Meli konyhát kap karira,de szülőknek??????

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Hajni!

Örülök, hogy meggyógyultatok! :) Milyen volt az első bölcsis nap?
Képeken nagyon nagyon hasínlítasz Pannára, vagy ő rád :wink: először én is azt hittem, hogy Panna van a képen :D

Ancsi!

Jók a képek, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! :) Az utsóképen a két kiscsaj nagyon nagyon édes, ahogy puszilkodnak :D

Maresz!

Örülök, hogy Ti is meggyógyultatok!

Márti!

Szupi, hogy minden rendben van az uh-n, és nagyon csini vagy, (ekkora hasam már nekem is van :lol: pedig vagy 10 hét van köztünk) .

Rókica!

Én is úgy vagyok vele, hogy ha beteg a gyerek, akkor is el kell vinni sétálni, levegőzni, stb... mert azzal nem tesz jót az ember, ha elszigeteli a 4 fal közé! Mondjuk nekem senki nem is mondta, hogy ne vigyem ki Petit, mikor beteg volt. Az más, hogy persze gyerektársaságba nem viszi az ember, meg játszóra, nehogy megfertőzze a többieket, de sétálni, meg temetőbe menni miért ne lehetne velük?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Szép jó estét!

Rokica, Viki:
köszi a levegős hozzászólásokat, én is így gondolom, de anyu mindíg agyal.......
Márti:
nagyon csini pockosod van!!!!! :S e kicsi, se nagy, pont jó!Ma voltam megnézni unokatesó Météját, és úgy felvettem volna, de ki volt terülve, napozott a drága a zöld fényben!Csütörtökön jöhetnek haza!
Ancsi:
ahol az oltár előtt álltok mind a négyen, az annyira megható!!!!!!Az utolsó is ari!!!!!
Viki:
jó volt a bölcsi, holnaptól megpróbálkozunk az ottalvással! :roll: Ma szemészeten voltunk, minden ok!!! :D (végre!)Én meg de.-t az alkalmasságimat csináltattam(labor+székletdoboz, Engerix védőolt, meg ehhez hasonló "nyalánkságok"... :roll:

Ill.egy gyógyszertári szösszenet(csak hogy ne hazudtoljam meg önmagam.... :? :? :? :? )
A múlt heti betegségünkel a háromféle antibiotikum+orrcsepp, sterimar, germicid kúp, lándzsás utifű szirup, nurofen szirup+az egyetlen luxus gysz. a Yadine fogamzásgátló tbl-m, és asszongya mindezekért a patikus, hogy 13 e.ft. :shock: :evil: :roll: :?

Tesómmal mi is megállapítottuk, hogy az általatok is említett képen tényleg piszkosul hasonlítunk a lányommal egymásra!!!!!!!! :P (pedig egyébként mindenki azt mondja, hogy totál az apjára hasonlít!)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


halihó

meggyógyult a család, kopp-kopp. tegnap már bölcsiztünk. két hét kihagyás után, ugyanúgy, mint, ahogy abbahagytuk, ottalvásostul. Estzti vasárnap délután már egyedül vette fel a cipőjáét, és ment az ajtóhoz, hogy "Eszti megy bölcsibe, jó anya?" :D
bölcsisnéni szerint nagyon rendben volt, nekem meg azt mondta az Eszti, hogy sírt, de aztán felhívott telefonon, és én jöttem :) :) és tényleg, pont akkor nyitottam be délután, amikor nekem telefonált :) azért hiányzom neki....

Galyatető nagyon szuper volt, képzeljétek, apa nem telefonált egyszer sem, nem interneteztünk, nem volt sportműsor, esténként olvasott újságot. kapott egy hatalmas pirospontot. a jó levegő mindannyiunknak jót tett. nem kirándultunk nagyot, csak úgy nyugdíjasan, mert a hasam nem engedte, de így is megérte.
majd mutatok képet is.

Barbi!
gondoltam rátok sokat tegnap, mi volt az első munkanapon??

Hajni, örülök, hogy alakultok ti is! hát én is azt hittem Panni van az első képen :) de a második is hasonlít! :) a levegőtől elzárni egy gyógyuló beteget sztem hiba ;) direkt jót tesz neki. ha jól felöltözteted a hidegtől nem lesz beteg, sőt. persze én sem rögtön órákra vittem ki az Esztert. csináld csak úgy, ahogy érzed :)

Megann, Márti, olyan csinosak vagytok! rólam az Eszti csinált pocakfotót, majd azt is megmutatom :)

Ancsi! engem is meghatottak a képek! olyan gyönyörű család vagytok!!

mi csütörtökön megyünk kontroll uh-ra. aki múltkor ügyesen drukkolt, az most se felejtse el légyszi, múltkor olyan jól sikerült! ;) :) köszi!!!

tényleg, Megann, ti most hogy vagytok betegséggel és bölcsivel??

mit akartam még, ja ajándék ötlet:
a nagyszülőknek én veszek egy szép sütisdobozt (V&B porcelán asszem), és abba teszünk mézeskalácsot, amit együtt csinálunk az Esztivel, még egy ötlet, csak az elég húzós áron van, de ember szüleinek azt szánjuk, hogy tudjunk sok képet adni nekik, egy digitális képkeret. nekik nincs számítógépük, és ezen pendrive-on keresztül egy csomó képet meg lehet nézni (mindig nyaggatnak, hogy küldjek képet, mármint kinyomtatva). csak nálunk egy kicsit kevés a választék, pont ma akartam megnézni.
ezen kívűl biztos lesz még valami esztis ajándék, amit a dédik is kapnak. nekem tavaly nagyon tetszett, hogy sima műanyag kis keretbe tettem fotót, és ezt, mint hűtőmágnest lehetett kitanni, nekem is van a frigón, és úgy szeretem.
és már a 3D-s képet is lehet csinűálni, mert talánm nyugton maradnak, lehet ilyen kulcstartót csináltatni, még anno az Andiék csináltakl a Natival.

tényleg :oops: :oops: Andi!!! mi van veletek???

most hirtelen ennyi jutott az eszembe, hátha valaki használ belőle valamit.

KépKép
KépKép
and
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
and
 
 


Kép

Kép

KépKép
KépKép
and
 
 


Csibb, az első kép alcíme, kisfiam pirosban ;) és van még egy Kisfiam varjúval ;) :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziaaaa And!!!

(úgy hiányoztatok, neeem baj??? :oops: )

nagyon szép képeket raktál fel!!!kisfiam pirosban..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem is fiús!!!!!

Pannának is favorit volt a Kékesi csúszda!!!!(apának annyira nem volt favorit, mert szégyellte, hogy nem bír feljönni a kilátóba, iszony tériszonya van!-mi azért felmentünk a Pannival, és hihetetlen, de onnan magasból is kiszúrta az alattunk lévű mini játszóteret!!! :shock: )
apa mondta, hogy írjak Nektek smst-hogy etessetek mókusokat a szanatórium parkjában, de nem akartalak zavarni)
pociméretből szerintem Esztitesó nagyobb súlyú lesz, mint Eszti.

Duda:
tényleg, mizujs Veletek?

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kép

csak mi bénábban fényképeztünk, nincs rajta a kilátó :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ayse:
hogy vagytok, fura, hogy már napok óta nem írtál?!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok,

Csak bekukkantok, ha nem haragszotok!

Hajni
Eloszor is jobbulast nektek, meg ezerszeres elnezest, de nem volt idom felvenni veled a kapcsolatot! Mivel halottak napja volt es ugye nagyapam meghalt egy honapja, osszecsodult az egesz csalad! Meg igazan vasarolni sem volt idom vagy barmi mast csinalni, meg aludni sem, mert mindig volt valaki. Ezenkivul meg ugye ket uzletem is van Magyarorszagon, azt is inteznem kellett, vasarnap az ocsemeknel voltunk Szegeden (a csaladdal :P ) es tegnap reggel meg mar indultunk vissza!

Tegnapi utunk jol sikerult, hamar hazaertunk, de kedden sajnos beleestunk a valogatasba, Bordeaux-bol Parizsig nem volt baj, de Parizsban eltoroltek a 3 orasi gepunket es csak este 9-kor indultunk Pestre (vagyis 8 oras ucsorges a repteren :evil: ), ejfelkor voltunk pesten, mert meg 1 orat vartunk a gepben es valamikor hajnal 3-kor otthon :evil: Hat, nem volt egy egyszeru ut, majdnem elbogtem magam a faradsagtol. A gyerekek viszont csodalatosak voltak, le a kalappal, nagyon jol visemtek es a visszauton sem volt gondom veluk egyedul!!
Balazska meg teljesen szobatiszta, mert az egesz utazas alatt nem volt balesetem vele, sot kibirta az atszallasokat es csak akkor pisilt-kakilt, ha lehetoseg volt ra, holott adtam ra pelust!!

Nagyszeru dolog volt rajonnom arra is, hogy Matthieu teljesen ketnyelvu, bar akadtak neha nehezsegei kifejezni magat, de o unokatesomnal toltott ket napot, tesomeknal is uannyit es nem volt gondjuk a megertessel! A kicsim meg most tobbet beszel magyarul mint franciaul, sot egyik tanitja most eppen a masikat! :lol:

Nekem a nagy joves-menes ellennere nagyon jol telt ez a 4 nap, el voltam kenyeztetve es megerte lemennem!

Bar most nem ertem, hogy vagy az uttol vagy az izgalomtol, hogy egyedul hozom vissza oket :?: :?: :?: :?: nem tudom meg ket napot elfelejtettem a gyogyikbol is, de visszajott a menszim :roll: :roll: :?: :?: :?: Tegnap teljesen bepirosodtam igy ma fel kell hivnom a dokimat mit csinaljak???? Veletek volt mar ilyen???

Kepeket atneztem mar, olvasni csak nagyjabol, de minden pocis mama nagyon jol nez ki!!!
Ancsi
Nagyon szep csalad vagytok
Hajni
Mennyire hasonlit rad Panna!
Nekem is azt mondtak otthon, hogy Balazs kikopott en vagyok!! :wink:

Majd teszek fel kepeket, de bevallom ferj nem rajong erte :oops: :oops: :oops: :evil: Itt nalunk Franciaorszagban most eleg felkavaro dolgok tortentek net szinten es nagyon ellenzi, ha kepek felrakasarol beszelek!

Hat roviden ennyit, majd ha egy kicsit elrendezem a mosni-pakolni valokat (ma mar dolgozom ujra), akkor jovok!!
Mat is suliban van ma es szegeny Balazs meg a dadanal, de nagyon sirt ma reggel, nem akart menni, dehat ez van, kezdodik elolrol a regi megszokott eletunk, anyu nelkul!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Aniko!

Hát ez valóban élménydús út volt...de a 8 órás reptéri várakozás 2 gyerekkel :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: hát lehet hogy engem kényszerzubbonyba kellett volna az elmeosztályra szállitani utána. :roll: :roll: :roll:
Még belegondolni is szörnyű :twisted:
De azért megérte :wink:

Balázs nagyon ügyes a szobatisztasággal. :)

Totka, And!

Komolyan olyan kedvem lett utazni egy kicsit belföldön :) Kár hogy lehet hogy nem nagyon lesz rá lehetőségünk idén...hacsak kb dec 22 től dec 27 ig :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen jó is lenne :roll: :roll: :roll: :roll:
Amúgy képek nagyon cukik.....nem is értem hogy miért mondják Pannára hogy az apja...amikor tiszta Totka :) :) :) :)

And!

Hűűűűűűűű micsoda nagy poci :roll: :roll: , biztos csak karira jön a babó????
Megkérdezhetem hogy súlyban hol jársz????
Eszti állati édes ezzel a bölcsi dologgal, de azt hiszem hogy nagyon nagy szerencsétek volt a gondozótokkal.
Én jelenleg 9 kilónál és még csak a 25. hét :? :? , megpróbálom mostmár azért visszafogni magam, mert nem fogok birni lépést tartani Lénával. :roll:

Mi:
Egészségileg már nagyjából rendben, igaz Léna azóta is köhög leginkább reggel amig fel nem szakad a száraz köhögés hurutossá...aztán nap közben nem köhög.
Egyenlőre most csak a homeopátiás szereket adom,....és majd meglátjuk mi lesz.
Tegnap telefonáltam a bölcsibe hogy Lénát ki szeretném iratni. :roll:
Jelenleg azt hiszem nem tudok mit tenni.
Viszont ma voltunk babaklubban a faluban és csütörötkön meg megyünk babamuzsikára.
Jelenleg ennyi lesz a társas élet Lénának meg persze néha játszóház, szomszédolás, ilyesmi..

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Lányok!

Itt zuhog a hóóóóóó!!!!!!

(majd jövök még...)

ayse
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a fotó dicséreteket, Lívi puszit küld érte!

képeket visszanéztem, akkorák már a gyerekek, nagyon helyesek!

Ancsi!

Szupik a képek keresztekőről és meg vagy dicsérve!!!
Hogy Te milyen csini vagy még 2. gyerek után is!!!!!
:wink: :wink: :wink:

Majd jövök még!

Addig is pussz Nektek!

Mea
mea
 
 


Hajni!
Aranyos Tőled, hogy hiányolsz! Pörgök, mint a villanyóra....semmi különös, csak beindult a suli megint, háztartások, úgy, hogy az én férjem ugye itthon eszik, én is jólevegő párti vagyok :wink: , növényeket költöztetek kinntről be, tanítok stbstb. Meg van egy nagy álmom, hogy tankönyvet szeretnék írni és ehhez gyűjtök anyagokat.
Szóavl egyik feladatból ki, a másikba be, mégis úgy érzem, hogy nem jutok egyről a kettőre...
Szerintem is eszméletlenül hasonlítotok Pannával!!!! És tényleg írtad, hogy főleg Apukához szokták hasonlítani. Azt mondják, hogy ha a férj és a feleség hasonlít, akkor az biztosan jó és tartós kapcsolat lesz! (mondjuk egy életen át :wink: :D )

Anikó!
Te hogy csinálod???????????? :shock: :shock: :shock:
Üzletasszony Franciaországban, 2 bolt itt, családanya.....

Megann, Márti, And!
Nagyon csinos pocik! :D:D:D

Ancsi!
Nagyon szépek voltatok a keresztelőn!
Kik a keresztszülők? Férjed testvére? Vagy csak a hasonló ruha miatt hasonlítanak?

Petike és Léna nagyon helyesek! :D:D

Megann!
Szerintem jól dötöttél! :wink: :D

ayse
 
 


Megann!

Cuki a pocid, nekem tetszik :wink:
Majd ha lesz időm, írok neked egy privit.

Pussz

Mea
mea
 
 


Hahó!!

Köszönjük a dicséreteket!!!

Mea!
Neked külön is!! :oops: :oops:
Csak sajnos én nem vagyok magammal megelégedve...még van rajtam 7-8kg plussz!! :(
Tegnaptól megpróbálok nem zabálni édességet...bár a szivem szakad meg a szekrényben lévő kinder csokiért... :twisted: :twisted:

And!!
Nagyon cuki-muki Eszter!!!
És a pocid... :shock: :shock: ,tényleg jó nagy!!!! :D :D :wink:

Ayse!
Ide is kérünk havat!!! :D
Tankönyvet irni??? :shock: :shock: :roll:
Hűűű,ilyenkor érzem,hogy én egy "senki" vagyok!! :( :(
Dehát ez az én hibám...mé nem tanultam rendesen?? :roll:

ancsi26
 
 


Segitsetek már!!!!

Miért nem tudok avatar képet felrakni???
És a Meli képét se engedi cserélni a babafalva!!!! :evil: :evil:

ancsi26
 
 


Ancsi!
Ne mondj már ilyet!
Mindenki másfajta életet él, az egyik ezért jó, a másik meg azért! :wink: :D Szép is lenne, ha mindenki ugyanazt csinálná!
(egyébként írtam már könyvet, a közgázon abból a könyvből nyelvvizsgáznak, amiben 2 fejezet az enyém :D)

ayse
 
 


És különben is, nincs a világon fontosabb Nálad, Te vagy Meli és Molli édesanyja!
(avatorokhoz komplett hülye vagyok :oops: )

ayse
 
 


Ancsi,

Szerintem is jol nezel ki, a 7-8 kilo meg majd lemegy, meglatod, ha a kicsi is elkezd mozogni, futhatsz am utanuk rendesen :lol:

Ayse,
Remelem jobban vagy!!!!
Hat, ugy csinalom mint peldaul te is :lol: :lol: Neked sem lehetnek unalmas pillanataid :lol: :lol: Tankonyviras :lol: :lol: Inkabb nyitok meg egy boltot :lol: :lol: :lol:

Megann,
Nagyon csini vagy a pociddal es Lena egyszeruen zabalnivalo!
Egy ev amerikaban????? Az valoban jo, de nyelv szempontjabol, hat annyi ido azert valoban keves!!

Marti
Nagyon jol nezel ki, pont olyan a pocid, amilyennek lennie kell :lol:

And,
Hu, neked aztan van terhed!!! De szerintem nagyon jol all!! Eszti meg, annyira aranyos kis szoszi baba!

Viki,
Jaj nekem is kell abbol a kalacsbol! Petike nagyon jol nez ki!

Mea
Mekkorat nott a lanyod, nagyon aranyos es szerintem egyre jobban hasonlit rad!
Mit csinalsz mostanaban?? Hogyan alakulnak a dolgaid?? Valami megoldast talaltatok azota a ferjeddel?? Ha van kedved, akkor irj, erdekel!

En osszepakoltam, takaritono megcsinalja a tobbit alapon kicsit lepihentem, de jot is tett, mert bedurrant a hatam! Csak 14 kilo Balazs es tegnap egesz nap cipeltem :oops:

Barbapapa,
Szemuvegrol fenykepet kerek!!!!!!!!!!!!!!!!
Leon jobban erzi mar magat az oviban??

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


valami rémlik, hogy nem lehet nagyobb, mint 60x60 pixel

ayse
 
 


Ancsi!

Mennyi?????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Az ki van csukva...mármint hogy ennyi van rajtad :shock: :shock: :shock: ÉN MONDOM HOGY LEHETETLEN, ÉS HA ÉN MONDOM AKKOR ÚGY IS VAN :wink: :lol: :lol:
Amúgy meg nem féltelek, ha hamarabb nem, tavasszal úgyis leadod a két gyerkőccel.

Majd engem nézz meg, amikor kijövök a kórházból cirka 15 kiló túlsúllyal :evil: :evil: :evil:

Amúgy a képek alapján nagyon is sok tejcsid van, ugye???
Akkor meg mindenféle csokika engedélyezett :wink: :wink:

Mea!
Ok.

Ayse!
Te aztán nem ülsz a babérjaidon.
De mára tök hideg lett... :shock: :shock: :shock: 10 re mentünk babaklubba és 3 fokot mutatott az autó :? :?
Na de hát ezért van tél.....vagy mi...

Remélem tényleg jól döntöttem. :)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Aniko,
Nagyon jó lehetett az utatok! :) Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! A fiúk is ügyesek voltak az úton és biztos nagyon jó volt a családod körében kicsit elkényeztetve lenni. :)
Mensi ügyben nem tudok tanácsot adni. Lehet, az idegeskedéstől is. De inkább a doki legyen okos.

Megann,
A reptéri 8 órás várakozás után engem is kényszerzubbonyban vittek volna a diliházba. Az őszi szünet sem volt egyszerű a két csibészemmel. ;)
Szerintem Léna élvezni fogja a játszóházas, muzsikás társasági életet is. :wink: :wink:

Totka,
Szerintem is nagyon hasonlít rád Panna az első képen!
Egyébként Daninál figyeltem meg, hogy van olyan arca, ahol olyan, mint én és van amikor tiszta apja. :wink:
Ügyesek vagytok az albummal, jó nagy munka lehetett, de nagy öröm lesz Apukádnak! :)

And,
Nagyon jók a képek! Jó kis pihenés lehetett! :) Apa megérdemli a pirospontot! Eszti nekem sem fiús a piros dzsekiben! :) A pocakod szép nagy! :)

Ayse
Nem mondod!?!?! Esik a hó???? Itt csak az eső szakad :(
Én is kíváncsi lennék, hogy Aniko hogyan győzi a teendőit?!?!
Nekem is alig van időm, múlt hétről meg ne is beszéljünk, mikor Beni is itthon volt. Pedig én nem írok könyvet, bár most elkezdtem egy tanfolyamot, weboldalkészítést tanulok, távoktatásban. Eddig 2 leckén vagyok túl, azok elég könnyűek voltak, de időben elég sok elmegy vele és még csak most jön a neheze.

Ancsi,
Nagyon szépek a családi képek! :) A súlyod majd szép lassan lemegy, Molli még két hónapos sincs. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?