Új privát üzeneted érkezett!

Anikó :D
szerintem nincs azzal semmi gond :wink:

holle kásák jók, a bébiétel iszonyú lisztes kiv. a sima sárgarépát, abban nincs.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Nagyon jó alvókája van a kiscsajnak! Balázst pont ma mértük és ő már 7300 gramm, dehát ő férfiember! 8)

Zsu,
Ma az én Drágám is aludt 3 órát egyhuzamban. Nem tudtam, hogy front van, de most mindenestre jól jött a délutáni nyugi. Borka nagyon csini, még sírósan is!

Wish,
Lehet, hogy hülyeség, de a bimbóvédő ilyenkor nem segít :?:


Balu megint kel éjfélkor kajálni és utána pedig 3 óránként, ilyet kb. 6 hetesen csinált utoljára. Napközben is jó, ha kibírja a 3 órát. Napi 8x van szopi, és még így sem lakik jól egészen, du-ra általában már nyüglődik a cicin. A dokim azt mondta, hogy kezdjük el a gyümiket. Szerintetek? Esetleg próbáljuk a Sinlacot este? Anikó Nektek bejött? Alszik már Ágoston éjjel?

Sziasztok,
Andi

Kép
bandika
 
 


Orsi

Olivér 6000 gr. és 65 cm. Most nagyon megindult a növésben.
Lili hány cm?

Hajni,

nálunk hatalmas fordulat van, napi 14 órát alszik Olivér. Az éjszakát is átalussza, + nappal is jól alszik. Délelőtt 1 órát, utána déltől 4-ig, majd kora este is 1 órát.
Olvastam pár jó módszert, s nálunk bevált :wink:

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 

 
 

Bandika :)
Ez nekem is eszembe jutott. Az egyik baj, hogy nem biztos, hogy elfogadná úgy a cicit, mert cumisüvegből sem eszik. A másik, hogy akkor csak azt tanulja meg, hogy lehet harapni, tehát valószínűleg nem szabadulunk meg tőle, plusz folyton mosogatni, sterilizálni. Szóval macera.
Persze lehet, hogy ez marad a megodás.

Orsi, neked nem volt ezzel gondod?

wish
 
 


enyémeknek 1 évesen jött ki a foguk... nem volt ilyen bajunk

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi!
Halljuk a jotanácsot!!!!!!!
Azt hiszem ránk fér............! :wink:

Andi!
Nálunk nem igazán oldodott meg ugy ahogy szeretném de már legalább nem oránként kel éjjel! :roll:
Szerintem is inkább elöször sinlacal kezdjetek mert az laktat a gyümi az nem igazán (szerintem)!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Hajni :)
Az a baj a délutáni, azaz lassan esti sétával, hogy a környéken nincsnek kirakatok és sétányunkon sincs annyi gyerek és járókelő már, mint amikor még késöbb sötétedett. Ma a séta felét végigüvöltötte :( Aztán megkapta rágni a telefonomat és csönd lett :roll: Amíg mozgalmas helyen vagyunk addig jó, de amikor tolom az utcánkba hazafelé, akkor zavarja, hogy nincs mit nézni.
De hát kettőtől négyig szokott aludni, úgyhogy csak utána tudom levinni. Nem tudom, lehet, hogy ezentúl ebéd után leviszem, csak akkor tuti elalszik a babakocsiban, így nekem kiesik a szabad időm, amíg tudom intézni a dolgaimat, vagy pihenni, meg hamarabb is felébred és akkor nagyon nehezen fogja kibírni fürdésig, ha még egyet alszik, akkor tízig nem tudjuk letteni és lőttek az esténknek. Na mindegy, majd kialakul valami :)

wish
 
 


Sziasztok!

Zsuzsiiiiiiiii!!!
Jótanácsot követelünk :lol: :wink: !!!

Én meg azt szeretném kérdezni hogy az normális hogy az én gyerekem mindentől megijed? Csak kb 1 hete van így. De attól is hogy becsukom a hűtőszekrényt. :? Csak azt nem tudom hogy melyik a helyes út. Kicsit trenírozzam a gyereket hogy hagy szokja vagy épp ellenkezőleg. Lehet nem elég fejlett még az idegrendszere és kéne még egy kicsit hagyni a dolgokat. Meg nem nagyon szereti fizikális dolgokat. Se simi se puszi, pedig muszály szoknia :lol: . Innentől kezdve ugye ki vannak lőve az olyan játékok mint repülőzés stb. :cry: Persze ezeket a játékokat mindig csak nagyon finoman próbálgatjuk. De még a nóziösszedörgölésre is ráncolja a homlokát. Ez normális? Fogadjam el hogy az én gyerekem ezeket nem szereti vagy van még rá esély hogy megszereti? :roll:

Ja és egy kép tegnapról! (ígérem leállok a képekkel :oops: ) Kép Két sör után :wink:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu :D
ezt belülről kell érezned.
én bentről mindig úgy érzem ilyen szituban, hogy nem jó a trenírozás, mert ő ilyenkor még nagyon biztonságra vágyik, tehát ha valami nem tetszik neki, akkor ez még nem az a kor, amikor bármit is meg kell szoknia, ami neki diszkomfortérzést okoz.

de ez az _ én _ véleményem :oops:

az, hogy nem szereti a testi kontaktust alkati kérdés, de idővel változhat. Nálunk Máté utasította egy az egyben el, nem volt sosem az a bujós fajta. Nem kell erőltetni. Meg tud ez változni a szeparációs szorongás idején (8-10 hó) ill. 2 . szep.szorongás idején (ca. 2 évesen).
Nálunk első szep.sz. nem volt, kimaradt, a 2 évesnél viszont volt egy nagyon erős anyás időszak, még bölcsibe sem akart menni, ez olyan 3 hétig tartott.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Röviden és tömören az a lényege, hogy meg kell tanítani a helyén elaludni. Amikor még ébren van, akkor teszem le az ágyába (előtte ringatva altattam el) és pár perc alatt elalszik. Amikor éjjel felébred, pár perc után visszaalszik, mert ugyanazon a helyen van, ahol elaludt.
Nappal is tudja már, ha jön az alvás. Leteszem, beszélek hozzá, simogatom, majd kimegyek. Akkor még kicsit nézelődik majd elalszik :D
Ez 10 hetes korában állt így be és nem megy egyik napról a másikra. előtte max napi 8-10 órát aludt és sokat sírt.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsu

ne állj le a képekkel!!! én is felrakok mindjárt egy frisset.
a testi kontaktust én úgy csinálnám, hogy épp csak hozzáérnék - ha a simogatást elutasítja. és fokozatosan próbálkoznék, lehet, hgoy attól is megijed.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


zsu,
ijedéshez én is hozzá tudok szólni...! Nálunk is van naaagy riadalom ilyenekre, hogy apa köhögése, én krákogásom, sőt! Norina elkezd sírni, ha pukizik véletlenül. Olyan aranyos! Én csak nevetek ezeken.
Képeket meg nyugodtan tegyél, én imádok nézelődni! :D

Most apa itthon volt pár hétig, (a múltkori nagy panaszkodás után, hogy sosincs itthon), ezért kevesebbet jöttem. Azé' elég könnyű innen kikopni, megjegyzem...! Engem is meglepett. :roll: Senki nem monyta: hol vagy pompomlány, jajdehiányzol, na mi vammá veled...hm, hm... 8)

KépKép
pompomlány
 
 


Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsu
De jó, hogy írsz erről!!!
Zalán is elég kis betoji :D Ha az ölemben van és tüsszentek, vagy köhögök megijed. De azt vettem észre, hogy egyre jobb! Egy hónapja még sírt, aztán csak lebiggyesztette a száját, most már csak összerezzen. Ugyanez igaz a teskontaktusra is: 1 hónaposan nem lehetett agyonpuszilni, most, ha jókedvű, és finoman közelítek felé 5-10 arc- és tokapuszit nagy kegyesen megenged :) de aztán elhúzza a fejét :?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Pompika
Nagyon hiényoztál!!!! :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Nagyon gyors leszek!

Köszönöm mindenkinek!
Orsi!
Én is hasonló véleményen vagyok, nem kell pironkodó fejeket rakni. Már a rádióról is leszoktam :? (mert zavarja :cry: ) A kérdést azért tettem föl hogy nehogy túlzásba vigyem a buroképítést aztán meg a suliban meg megijed majd a csöngőtől :wink: ! Te tudod a legjobban hogy hajlamos vagyok erre. Ezért vagytok ti itt nekem!!!! :lol:

Bocsi! De örülök hogy nem csak az én leányzóm ilyen tutyimutyi :lol:

Zsuzsi!!
Ezzel már megvolnánk. És akkor jön a következő körkérdésem :lol: :wink: Nálunk a cumi miatt kell átrohangálnom. (ez a legújabb) mit csináljak???? :roll: Sírni nem akarom hagyni, legalábbis nem túl sokáig. Ha bealszik mélyen akkor már minden ok de ha megébred és nincs cumi akkor sírás van aztán cumi be cumi ki cumibe cumiki anyu meg ááááááááá :twisted: :lol: :lol: ! Szívem szerint leszoktatnám, de sajna cumi nélkül nincs alvás... egyenlőre:(. Hű de sokat kérdezek :oops: :oops: Bocsika :).

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Jaaaaaaa és Pompika!

Úgy hiányoztál!!!! :lol: :lol: :wink:
Engem sem hiányoltak túl sokan amikor nem írtam. Szerintem ez már csak így van! Az aktív tagok pörögnek! Ne vedd a szívedre! Mi ebből a tanulság? Tessék írni! :P

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsuzsi!

Olivér hatalmas :lol: :lol: ! Édes!

Na tényleg lépek :lol: !

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Pompi! Nekem is nagyon hiányoztál! Csak nem mertelek keresni, mert azt hittem, haragszol, amiért aszontam, hogy ne aggyá banánt... :lol: De akkor nagyon jó volt most nektek, családoztatok sokat! :lol:

No, csajok, senki nem mért nekem gatyát?! :cry:

Hajni! Köszi a méreckedést! Akkor ez pont az a méret, ami Bálintra épp most jó. Nekem meg eggyel nagyobb kell. Akkor a cuki rucikat elfelejthetem. :cry:

Képeket rakosgasson mindenki, én is nagyon szeretem nézegetni!

Wish! Irigylem a 2 sétát, nekem se futja olykor egyre se, csak elrohanunk piacra meg ide-oda, de mikor csinálnám meg a házimunkát? Te hogy csinálod? Nekem semmi segítségem nincs, főzök, a gyerekre is, mosok-teregetek-vasalok (hányás miatt halmozottan, mert ugye magamra is többet, meg szőnyeget, ágyneműt, lepedőket), mikor alszik a gyerek, tanulok... Hát az is csoda, mikor be tudok ülni a kádba egy fél órára, mert sajnálom rá az időt. :cry:

dkata
 
 


Zsu :D
téged nem hiányolunk, mert tudjuk, hogy csak 2 havonta 1szer látunk :lol:

cumitéma: én bizony nem mentem, sem Lilinél sem Máténál... ezért volt nekik olyan rövid ideig cumijuk.

Pompi :D
jó, hogy látunk!
az meg mégjobb, hogy apa ilyen segítőkész :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!!!!!!!!!

:twisted: :twisted: :wink: :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


dkata írta:No, csajok, senki nem mért nekem gatyát?! :cry:

sorry :oops: :oops: én azt hittem, hogy minden méretet megkaptál...
minnyá kerítek egyet neked.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzska,

hát erre nem tudok mit mondani, mert nekem egyelőre még karnyújtásnyira van Olivér ágya, s amikor a cumi kiesik, odanyúlok és visszanyomom. de ha már többször esik ki egymás után, akkor egy idő után nem adom a szájába és úgy is elalszik végül :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok

Bocs hogy olyan régen voltam, de 1-jétől kórházban voltam-voltunk!

Megszületett

Nagy Áron Domonkos

2007.október 24-én 20 óra 32perckor 2320g-al!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Sok szeretettel gratulálok! Remélem, minden jól megy, sok tejcsit és pihentető napokat! Várunk majd a részletekkel és persze a képekkel!

Orsi! Várom a centiket! :lol:

dkata
 
 


Erika!
Sok szeretettel gratulálok kicsi Áronhoz, legyetek nagyon boldogok a kicsi fiaitokkal!
Zsuzsi!
Álmélkodva olvastam az altatásról. Én az összes gyerekemet ébren tettem le az ágyába, és ha éjjel felébredtek, akkor is a helyén próbáltam megnyugtatni. Ujszülött korától igy csináltam! Lehet hogy mi ezért laszunk ilyen nyugodtan egész éjjel? :shock: :D
Pompika!
Nekem is hiányoztál, csak én is mindig kutyafuttában irok, ezért folyton kihagytam az érdeklődést Felőled!
Az előző oldalt nem olvastam vissza, most nem tudom kinek mi az aktuális baka.
Pézsé!
Neked volt a multkor! Csak nem tudom mi, megróbálom meglesni!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Orsi!
Láttam a körkérdést. Luku már fordul hasra, de vissza nem tud még. De folyton hasrafordul, aztán sir ha elfáradt, és ha visszaforditom, ujból átfordul.
Pézsé!
Kérdezd meg a dokidat, hogy Nektek mit javasol, minden gyerek más, még azonos korban, azonos sulyban is lehet más!
Mióta leirtam a napirendet, már változtatott is Luku.
Most végre vége a déluténi turbóevésnek, a 6 órást kihyagta, igy 4 körül adok gyümölcsöt, és utána tápit, ha kér még. '/2 8-kor pedig vacsika a családdal.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi

én tapasztalatlan anyukaként az első hetekben örültem, ha elaludt Olivér, mindegy hogyan és hol. ahogy megnyekkent, a kezembe vettem, ott aludt el, s ez hiba volt. mostmár tudom és az a lényeg, hogy az alvással minden renben :wink:

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Lányok,

nekem is lenne egy körkérdésem.
Amióta Olivér megszületett, én örökké izzadok + rémálmaim vannak - minden éjjel.
2-3 hálóinget is elhasználok egy éjszaka, annyira szakad rólam a víz örökké + naponta ágyneműcsere.
ez betudható a hormonoknak? és természetes ez egyáltalán? már 3 hónap eltelt amióta megszületett, s változatlan a helyzet e téren, semmit nem javult.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Erika :)
Gratulálok :)

Pompi :)
Én azért nem hiányoltalak, mert tudom, hogy nem mindig tud jönni az emeber.
Küld már el priviben a telefonszámodta, hogy a talira menést tudjuk egyeztetni. Én is küldöm :)

Zsuzsi :)
Én is izzadtam nagyon, ahogy írod. Aztán elmúlt idővel. Szerintem a hormonoktól volt.

Zsu :)
Az összerezzenés nálunk is megvolt. Sokszor attól is megijedt, hogy fölé hajoltam :? A puszilgatást meg olyan 3 hónapos koráig inkább csak eltűrte, utánna kezdte csak el értékelni.
Cumizni, nem cumizik, arra nenm tudok mit mondani.

Kata :)
Én beszerveztem egy takarító lányt, aki hetente egyszer végignyalja a lakást, plusz kivasal. Így nekem hétkőzben csak a mosás, főzés és mosogatás marad, ami általában belefér Balázs alvásidejébe. Bevásárolni hetente egyszer megyek a Corába, tejet és kenyeret meg séta közben veszek.
De ma pl nem voltunk sétálni egyáltalán, mert rémes éjszakánk volt, ami mellé ötkor kelt, úgyhogy inkább csak próbáltam átvészelni a napot. Ma a szopit is mindet ágyban adtam, hogy hátha elalszik és akkor alhatok én is :D Reggelre kijött a negyedik foga, valószínű azért ébredt olyan sokszor éjjel. Már csak 16 van hátra :D

wish
 
 


Pompomlány! :)
Nem azért, hogy védjem magam :oops: , de nekem pár napja jutott eszembe, hogy a "vegyespáros" ikres mamik (Zsebi, Napszemcsi, Te) milyen régen írtatok. De aztán ráfogtam arra, hogy 2 gyerkőccel biztosan ritkábban tudtok jönni. :wink:

Lányok! :)
Ugye senki sem felejtette el a találkozót :?: :?: :?: (már csak 5-öt kell aludni :lol: )
Szóval:
2007. november 6., kedd, kb. 11:00, IKEA Budaörs

Rólunk: tegnap megkaptuk a 4 hónapos oltást, Klári baba észre sem vette :lol: . Hivatalos adatok: 6810 gramm, 62 cm. Doktornéni szerint tankönyvszerűen fejlődünk, köldöksérv elmúlt, most viszont talált valami vadhús kinövést a köldökben, amit gyorsan lekezelt, és így szerinte hamarosan le fog esni. Azt mondta, hogy délelőtt és délután próbáljak meg almát/barackot adni 2 étkezés között plusszban (20-30 grammot, de a lelkemre kötötte, hogy ne a kaják helyett!). Na, én ezen még gondolkozom! :roll:

Kép Kép
kismokus
 
 


Erika! :)
Gratulálunk! :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


Erika :P ,
gratulálok a fiadhoz! Sok tejcsit!

Kismókus :P ,
Örülök, hogy ilyen jól fejlődik Klári baba. Mit adsz neki enni, hogy javasolta a gyümit az orvos?

Bandika :P ,
tök jó húsban van Balázs! :D

Zsuzsi :P ,
Ha ilyen jól alszik Olivér, akkor már nincs is szükségetek a hintára? A miénk már nem használja annyit. Én mindig a helyére fektetem Olivért, mégse alszik többet! :(

Lányok, nem ám leszokni a képek felrakásáról, mert irgumburgum! :lol: Szerintem nemcsak én imádom nézegetni! :lol:

Pompi :P ,
most megint nem írsz! :lol:

Zsú :P ,
a cumi nálunk is gyík, ezért alszunk együtt, így tudom dugdosni! :lol: (Na nemcsak ezért, hanem mert én is így akarom! ) Olivér is elkezd sírni a hangos hangoktól. Más gyerekesekkel is azért nemigen szoktam talizni, mert ha sikít vagy sír a másik gyerek, akkor Olivér mindig rákezdi és sajnálom szegényt!

Kata :P ,
nekem ha elmegyek ide-oda szaladgálni, az már nagyonis sétának minősül! :lol:

Emma :P ,
nálunk is javultak a dolgok mostanában ijedés terén, de azért megnyugtató, hogy nemcsak az én gyerekem ilyen. Mindig azzal vicceltünk a hugommal, hogy Olivér olyan lesz, mint a Steven King Halálsoronjában a főszereplő néger fickó: óriás és nyámnyila, de azért remélem nem! :roll: :lol:

Orsi, :P
én azóta Olivér mozgásfejlődése miatt aggódom... :( Most állandóan azon agyalok, hogy Olivér mindig csak a bal talpacskáját fogdossa, a jobbat meg sose. És már tök régóta, csak eddig nem foglalkoztam vele. Van ötleted, hogy kinek kéne megmutatni? Vmi ortopéd-orvosnak vagy neurológusnak? Van vmi ismerősöd esetleg?

Anikó :P ,
megrendeltük mi is, max. 2 hetet ígértek. Már alig várom! :D

Lányok, kérem mégis azokat a bőrgyógyász-kontaktokat. Ismét megvolt az újabb csalódás! :( Eleve úgy kezdte, hogy ja, köröm, azt nem biztos, hogy tudja! :shock: Azt mondta, hogy ez immungyengeség, kesztyűben mosogassak és pihenjek sokat. :shock: Menjek majd vissza, ha nem szoptatok, akkor ad szteroidos krémet! :shock: Olivér meg tök jófej volt, elkezdett köpködni - mindig ezt csinálja, ha már unja a dolgokat! :lol:
20140901102739
 
 


Hajni :D
de elég felesleges aggódni!
neurológusnak, ortopédorvosnak ne mutasd, gyógytornásznak, vagy dévényesnek.
dévényes gyógytornász címét hozzátok közel a kp-ban adnak. deveny.hu hívd fel őket. Ha meg akarod akárkinek is mutatni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Erika,
Gratulálok!!!! Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok Nektek!

Zsuzsi,
Az elején én is izzadós voltam, de akkor a hormonok mellé még 40 fok is volt. Rémálmaim nem voltak.

Zsu,
A cumit én is adogattam. A régi lakásban, ahol 6 hetes koráig laktunk elég vékonyak voltak a falak és nem akartam, hogy sokáig sírjon éjjel. Aztán mikor átköltöztünk, akkor a saját szobájába került és most már általában nem sír fel, ha kiesik a cumi. Azt nem tudom, hogy az új helynek köszönhető vagy sem, de így alakult.

Melcsi,
Vicces lehet, hogy Luku mint egy kejfeljancsi mindig megfordul, ha a hátára fekteted.

Wish,
Már a negyedik fogacskán is túl vagytok?! Gratulálok! Képeket kérünk szépen!
A bimbóvédő elég macera tényleg. Nekünk kb. két hétig kellett, mert másképp nem volt hajlandó szopizni Balázs, de én is utáltam.

Hajni,
Én is kíváncsi vagyok, hogy Balu hogy reagál majd a talin, ha meglátja sok pici babát, eddig csak tőle min. 1 évvel idősebekkel találkozott. Egyébként ő is érzékeny a zajokra, régen akkor is elsírta magát, ha tüsszentettem, de ahogy nő egyre kevésbé ijedős.

Pompika,
Hol vagytok? "Mi van má'?" Gondolom megint otthon van Apa és ilyenkor má' nem is jössz. :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép
bandika
 
 


Lányok,
köszi mindenkinek a hiányoló bókokat (jól kicsikartam! 8) ) Nagyon arik vagytok! :D

Hát igen, tényleg most inkább neten innen vagyok, ha már végre apa itthon van.
De puszilok mindenkit! Majd jövök!

KépKép
pompomlány
 
 


Orsi :P ,
neurológusnak, ortopédorvosnak miért ne mutassam? Köszi a dévényes tippet, jövő héten rárepülök! :lol:

Milyen nyugi van, mindenki nyaral? :lol: Voltunk ma a Camponás H&M-ben, sokkal több cucc van, mint az Árkádban, meg nem fosztják ki olyan hamar. Az eladók mondták, hogy most nov. 15-e körül megnyílik az az új bevásárlóközpont a Keletinél, amiben lesz egy tök nagy H&M, lesz benne férficucc is meg kismama is! :D Tök jó! :D
20140901102739
 
 


Hajni :D
mert az ortopédorvosnak egészen más a szakterülete (ez nem ortopédiai probléma, hogy nem megfelelően mozog - bár szerintem simán belefér még a normálba), a neurológus meg annyi beteg gyereket lát, hogy ha a tieddel lenne is bármi pici probléma (nagy tuti nincs), akkor is egészségesnek fogja mondani.

(nekem mindkét fiúra van negatív neur. szakvéleményem)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsák: Jók a fotók! :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Orsi :P ,
ok, köszi!
20140901102739
 
 


A fiaidnak van még vmi problémája a mozgásukkal? Kellett őket tornáztatni?
20140901102739
 
 


Lányok! :)

Azoknak, akik hiányolták a képeket! :)
Klári baba tudja, hogyan kell kényelmesen játszani: kersztbe kell fordulni a babatornáztató alatt, és így fel lehet rakni a fáradt lábakat! :lol:

Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismóki: :lol: :lol: :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Hello Lányok!

Hajni!
Mi egy huron pendülünk! :wink:
Én Ausztriába voltam a fiuknak vásárolni!
Nagyon jo volt a Hennes!És most sok idöm volt mivel magamnak nem vettem semmit csak két szoptatos melltartot! :?
Igy minden idömet csak a gyerekruha mazsolászásnak szenteltem!
Ágoston nagyon jol viselte!!
Azt már nem is kell hogy mondjam,hogy oda-vissza aludt.....!!!!
Megmondom öszintén(de ez csak privát véleményem)én nem szeretem a dévényes modszert mert kicsit durvának tartom!Én azért vittem Marcit a Gézenguzba!Mert ott megtanitják és otthon is csinálhatod meg persze ök is csinálják és sokkal finomabb ahogy a babával bánnak(mondom...szerintem :? )!
De nincs baja Olivérnek csak egy kicsit tul kimélted a gyermeket....! :wink: :D
Mennyi lett az ülés igy,hogy Ausztriábol rendelted?
Nagyon jo lesz!!!!!

Wish!
Megnéztem és az SCS-be nincs ez az ülés!
Balázs nem piskota a fognövesztésbe! :shock:

Orsi!
Láttam a másikon,hogy a Maxi-cosi babkocsit tárgyaljátok!Az volt kiállitva a baby-one üzletbe!Nagyon jol néz ki életbe!!!
Jo nagy a mozes!És nagyon kis designe-os babakocsi!

Csajok szuperek a képek!
Én is teszek egy játék "takaritot"! :lol:
Kép
A kezével végig forgatta miközben nyalta! :shock: :lol:

Pompi!
Nekem is hiányoztál!!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó! :)
:lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


Anikó :D
hol voltál h&m-ben?

készülnék én is ausztriába, csak még sosem voltam arra shoppingolni, így nem tudom, mit vegyek célba. Hétközben mennék Lilivel, reggel indulnék Pestről.

nálunk Lvinél a feszesség miatt nem igazán volt más a dévény helyett, hipotóniára sokkal több módszer van.
én nem tartom durvának, bár kétségtelen, hogy a gyerek annyira nem élvezi, különösen ha feszes.

a fiúknak kell még fejlesztés, most megyünk majd a 3 éves kontrollra, 2.5 évesen is voltak még elmaradásaik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Én az SCS-be járok!
Mivel az egy nagy bevásárlo központ és nem ázik fázik az ember és az sem baj ha hideg van és fuj a szél oda kinnt! :D
A Kertneren és a Maria-Hilferen csak az utcán tudsz sétálni!Én amikor megyek akkor Pandorfba is megállok,ott van 3-4 üzlet amit célirányosan bejárok,utána megyek a Shopingba!Ott a H&M,Zara C&A,brutál jo Humanic jo kajáldák egy nagyon szuper cukrászda ahol isteni Kardinális szelet van! :wink: :lol: Ja és ami még nagyon jo hogy ott a Toysrus játék áruház nem messze!Én mindig az 5-ös kapunál parkolok mert onnan minden közel van!De szivesen elmondok bármit ami érdekel! :D
Igen igaz,hogy a gyerekeknél mindenre másféle modszer kell de a dévényes modszert még nem láttam ugy csinálni hogy ne sirjon a kis paciens! :( De hát ha az a megoldás akkor azt kell csinálni!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kismókus :)
Aranyos a lányod :)
Egyébként nagyon birom, hogy a babatornáztatók 80%-án más-más márkanáv latt tökugynazok a játékok vannak fellógatva. Nekünk egy tescos van,de ahhoz is ilyen tükör volt pl :)

Anikó :)
Köszi, hogy megnézted az ülést!
Tényleg, Ausztrián belül merre kell venni az irányt a bevásárláshoz? Sopping center süd és ott bababoltok? agy van már is, ahov érdemes menni?
Ágolyó nagyon édes kis vasgyúró :)

Bandika :)
Nem könnyű lefotózni a fogakat, mert ritkán vigyorog olyan sokáig, de majd igyekszem :) Azaz vigyorog sokat, sőt, ha meglátja a fényképezőt vagy a kamerát egyből vigyorog, csak közben mocorog is, szóval üldözni kell a fényképezővel :)

Fú most mentek el az összes nagyszülők, miután lefektettem Balázst, kivagyok nyúlva.

wish
 
 


Anikó :D
a dévénynél azért sír a gyerek mert fáj neki :cry: a feszesnek fáj... olyan mint amikor tornászol és nyújtasz, ha jól csinálod az is fáj, de minimum kellemetlen.
a hipotónoknak papír szerint nem fáj, csak a hipotónok nagy része utálja a testi kontaktust és ezért sír.

köszi a shopiingos infót. nem tudom, hogy most még karácsony előtt van-e értelme menni, vagy iszonyú nagy a tömeg.
(ha jövő héten nem is, de lehet, hogy utána héten kinéznék)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Anikó :)
Most láttam, hogy miközben írtam az üzimet, leírtad Orsina, hogy hova kell menni vásárolni :)
Viszket a pénztárcám, csak kaptunk egy full garnitúra 74-80-as ruhacsomagot kölcsönbe (ami tök jó), úgyhogy nagy bevásárlást nem érdemes csapnom (ami viszont nem jó ;))

wish
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: