sziasztok,
tegnap mindenkinek ilyen rossz napja volt? én elsírtam magam este, pedig olyan különösebb okom nem volt rá és még nem sírtam a terhesség alatt soha. hacsak nem az okozta, hogy tegnap kiszámolgattam mennyi(vel kevesebb) pénzt kapok már januártól amikor már táppénzen/szülési szabadságon leszek. ez siralmas....
persze azután volt ez, hogy röhejesen drágán vettem 6 db (2 méretből) gyönyörű babapizsamát a Next-ben, de képtelen voltam ellenállni. na meg is fogadtam, hogy ez volt az utolsó ilyen a januári leárazások előtt...
tand, nagyon szépek voltatok. alig ismertelek meg, a hajad a találkozónkon egész más volt, nagyon szép volt így feltűzve
jim, a vágás egész halványnak tűnik, (a hasad mondjuk hatalmas
) bennem még az élt amilyen a mamának volt függőlegesen felvágva, nagyon csúnya volt szegénynek.
bugyi ügyben - az a mázlim, hogy a kis sortszerű csipőbugyikat hordtam régebben is, ez a csipőfazon tök jó most is, nem szorít, mindenkinek ajánlom (asszem franciabugyinak is hívják). szerintem az már sok amikor még a bugyi is feljön has tetejéig, a harisnya is meg a gatya/szoknya. talán majd a végén a nagy hasnál jó ha valami tartja. láttam már csak hastartót külön, bugyiszerű anyagból
judit, remélem az uhon minden ok lesz!! és kölyök remélem neked mutogatósabb kedvében lesz a baba ma!
nekem egész nap mozog a baba, mondjuk leggyakrabban ebéd után meg este ha fekszem már. de közben is van egy-két kósza rugdosás. ja meg amikor vezetek, de sajnos szerintem azért mert akkor talán jobban nyomja a ruhám
eszter.eu - gratulálok Balázshoz!!
mzx - én szívesen mennék az árkádba (márcsak a gofri miatt is
) de sajnos még dolgozom hétköznap
ez egyébként olyan frusztráló, tele van a hócipőm a munkával, elég stresszes és ez annyira nem hiányzik most, hogy húzok le még 2 hónapot! hajajj. ez egyetlen pozitívuma, hogy addig még rendes fizetést kapok.
én eddig szerettem a munkám, de valahogy annyira megváltozik az ember gondolkodása, egyszerűen már nem tud érdekelni igazán. de persze lelkiismeretes vagyok, így stresszelek ha valami gáz van. még egy reklámfilmet le kell forgatnunk december 20ig és még nagyon pocsékul állunk vele, nem tudom mi lesz. de hogy én ezért nem fogok még januárban bejönni az tuti, ha nem fejezzük be időben!
ja és persze ezt senki nem érti nálunk, mert a reklámügynökségeknél senkinek nincs gyereke (hiába vannak jópáran 30 fölött), mert emelett elég nehéz. csak pasi kollégáimnak van, ahol a feleség otthon maradt.
na bocs a kiborulásért de tényleg elegem van. még jó hogy jön a 4 nap.
ez a hízás dolog is, mit idegesítik az embert! szerintem ez a 10-12 kg az alsó határ, nem? meg teljesen alkati. mindjárt be is vágok egy sajtburger menüt a 9 kilómra (na jó tudom, hogy nem szabad junk-ot...)