Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Titi!

Szerintem is mindent jól csinálsz,ne aggódj!És akkor mi van,ha nincs elég tejed? Semmi! A tápszerek éppen erre vannak kifejlesztve és sok babát nem tud,vagy akar szoptatni az anyukája,ők is ugyanolyan egészséges gyerekek lesznek.Szerintem állj hozzá így,és közben persze csinálj mindent úgy,ahogy eddíg.Fejj és tedd cicire amennyit tudod.Mert ha nem érzed,hogy mekkora a tét,akkor nem görcsölsz úgy a témán és nem dolgozol magad ellen.Mert végülis ez az igazság.Megteszel mindent és ha véletlenül nem sikerül ,akkor is minden a legnagyobb rendben lesz,majd meglátod.Én meg sem fogom engedni a babának,hogy bimbóvédő nélkül egyen,Bálint anno jól elintézett :lol: és a medela vállt be nekünk is,most is olyat fogok venni.Ügyes anyuka vagy. :D :wink:

Koda!

Jól teszed,hogy nem aggódsz tovább Bencus fején,nincs is miért!Tényleg jó volna megbeszélni Jucival,mit tervez,ha jöttök.Jajj már annyira várom,hogy személyesen is találkozzunk! :wink:

Bufo!

Nagyon sokat gondolunk rátok továbbra is.Gondolom azóta megvolt a röntgen és remélem már a megfelelő gyógyszer szedi Áron. :roll:

Éva!

Azóta is nagyon örülök a jó eredménynek és annak,hogy túl vagy rajta végre,de hát ezt tudod,mondtam a telóban is.Kiváncsi vagyok a további fejleményekre,miben maradtál a dokiddal?!Jelentkezz!Ugye azóta sem fájsz nagyon?

Ági!

Mesélj milyen volt az út? Utazóágy? Fogad?

Sziszike!

Ez nagyon felháborító.Nem is tudom én mit tennék a helyedben.Olyan szörnyű,hogy a felnőttek ennyire bunkók.ne is hagyd magad.Mit képzelnek magukról! :evil:

Lányok nálam azt hiszem a fészekrakó ösztön az,ami nem hagy pihenni?! Minden nap nekiállok valami kitakarításának,átpakolásának és addíg fárasztom magam,amíg állni bírok a lábamon.De nem is baj,mert így legalább gyorsabban szállnak a napok és nem érzem haszontalannak magam.Gondolatban már elkezdtem bepakolni a kórházi motyót is! :lol: Közben pedig azért remegek,hogy még legalább egy hónapig bennt akarjon amaradni az én kicsi fiam,igaz szerencsére eddíg nem mutat ellenkezést e téren. :roll: Na megyek,mert még rengeteg a dolgom!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok!
Én bimbóvédő ügyben nagyon más véleményen vagyok! Nekem azt mondta a védőnő annak idején és be is jött, hogy bimbóvédővel kevesebb inger éri a mellbimbót és kevesebb lesz a tej is!
A seb: Nekem mind a 3 gyerekemnél olyan sebes volt a mellbimbóm, hogy zokogva szoptattam hetekig! Én szoptattam a sebesből is, mert más nem volt.
Balázst bimbóvédővel kezdtem és amikor beszívta a bimbót a bimbóvédőbe, az akkor fájdalommal járt, hogy azt hittem elájulok, seb ugyanúgy, mint az előző alkalmakkor.
Valószínűleg ennyire érzékeny a bőröm, irigylem azt, akinek nem, de úgy hiszem tök mindegy, hogy bimbóvédővel, vagy nélküle!

Hú! Ne haragudjatok, mostanában én vagyok az örök elenvélemény! :oops: :oops: :oops:

Éva

Kép
balimama
 
 


Koda , mert Sziszi hozzászólása előtt írtam a grammokról......

KépKép
eszterke80
 
 

 
 

Kicsi!

Ezt nem hiszem el,hogy még csak most lesz röntgen. :evil: De a lényeg,hogy jobban vannak.Remélem nincs nagy baj. :wink:

Éva!

Nem baj az,szerintem Titi azért kérdezte a véleményünket,hogy elmondjuk,és az meg természetes,hogy mindenkivel máshogy történtek ezek a dolgok.Szerintem épp ez a jó,hogy elmondjuk és nem baj az,ha nem mindent ugyanúgy látunk,mert épp ebből lehet tanulni,hiszen mindenkinek más válik be. :wink: Olyan drága vagy. :D Persze magadról meg nem írtál,pedig kérdezlek ám!!! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Bimbóvédő: azt hallottam, hogy csak rövid ideig szabad!
Sebes mellből viszont nem szabad szoptatni, mert vért nyelhet a baba, nos mi, így jártunk......nem lett nagyobb baj, de kihányt mindent, a kis steril gyomra, mikor vérrel érintkezett a tejci is jött.
Akkor énis vettem egy mellbimbóvédőt, éreztem, így a szoptatást, de kevésbé fájt és szorítása volt annyira rossz.

Amint tudtam, viszont elhagytam, pár hét kellett, a mellem, mire hozzászokott az ingerhez.

Juci: írj, amint tudsz vmit..szegények.:( röngen is!
Sok puszi Zsuzsának és a kis Áronnak.

Többiek merre jártok?

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Titi!

Van egy Aventes mellvédő krémem, ha kell odaadom, kb. 2-3szor használtam, tiszta kézzel! Szerintem a legjobb, amit használtam. És nem kell lemosni! Csak azért kérdezem, mert elég drága, ne vegyél. Felviszem vasárnap, ha kell. Tényleg! Addig kinyitod az ajtót, hogy odaadjam amiket viszek nektek? A pici miatt természetesen nem akarok vendégeskedni, de ha már fent vagyunk, akkor ne adjam már fel postán ezeket. Gondold már át, hogy lenne jó oké? kb. 5 perc. Vagy nagyon messze laktok Kicsiéktől?

Zsuzsáknak jobbulást! Örülök, hogy Áronka picit jobban van! Puszi nektek!

Sziszike:)
Én most hoztam haza Marcit az oviból:) Csak mert kérdezted, merre jáunk.
Bence megyeget már? Vagy kapaszkodva lépeget a bútorok mellett?
Miket adsz neki enni? tejpépet kap?

Eszter:)
Én is álandóan pakolásztam, csináltam valamit, hogy eltereljem a gondolataimat és hogy ne idegeskedjek.......babaszoba meg van már? Vagy még alakulóban? Színe? Bútorok? :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Annyira jó, hogy gondoltok ránk. Szerencsére a Sára már jobban van. Láza már tegnap óta nincs. Igaz az étvágya még nem valami jó, de azért eszeget.
Éjszaka végre sikerült aludnom. Csak szopizni kellt fel az aranyhajúm.
Persze, (csak hogy ne legyünk nyugodtak), most meg kiütéses lett az egyik gyógyszertől. Mondjuk rá van írva a tájékoztatójára mellékhatásként, de jól megijesztett vele.

Titi!
Már annyi tanácsot adtak a lányok, hogy én már nem is írok,csak annyit, hogy nekem mindkét lány bimbóvédővel szopizott a kezdetektől a végéig. Tudom, hogy nem jó, de csak így tudtak. Később, meg már nem lehetett elvenni tőlük. Én az Aventest használom, igaz elég nagy (ahogy Erzsike is írta),de ezt szoktuk meg.
Nagyon drukkolok nektek, és ha kell valamiben segíteni csak szólj. Ha gondolod akkor elviszem az Aventes mellszívom, hogy kibróbáld.
A mérlegelés eleinte nekünk is nehéz volt. Próbáltátok a Hold on gombot? Az mutat egy átlag súlyt, ha nagyon mozog. (legalábis, ha jól emlékszem)


Zsuzsa!
Sokat gondoltam ma rátok. Remélem már nem sokáig vendégeskedtek a kórházban.

Juci!
Köszi a híreket a Zsuzsáékról. Veletek mi újság. már rég írtál nekünk regényt.

Virág!
Hová tüntél megint!

Erzsike!
Örülök, hogy ízlett a husi. Én is nagyon szeretem.

Bocsi a többiektől, de mennem kell. Le vagyok maradva a házi munkával.
A hétvégén pótlom!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziszike!
Ha a mama bírja nem árt a sebes mellből szoptatás. Olyan sok vért nem nyelnek. Sőt a begyulladt mellből is szabad szoptatni, amíg nem genny jön.
Na jó nem akarok okoskodni! :oops: Tulajdonképpen mindenki azt tegye, amit a lelkiismerete diktál!

Titikém!
Én nagyon szeretlek benneteket és szívesen segítek, ha tudok!
Szerintem a legfontosabb ilyenkor a nyugalom és, hogy az ember tudatosítsa magában, hogy egy baba amikor megszületik közel sem olyan olyan törékeny és védtelen, mint amilyennek látszik! Igazán nehéz nekik véletlenül ártani! Én azt gondolom, hogy mindannyian csodálatos anyák vagytok, mindenki a maga módján, hiszen ahány ház, annyi szokás!
Első gyereknél az ember mindenen aggódik, ami természetes, hiszen most csinálja először! Most képzeljétek azt, hogy 3-4. gyereknél erre sem idő, sem igény nincs!
Most kövezzetek meg, de én nem fertőtlenítettem cumisüveget, nem főztem ki ruhákat és 4 hónaposan már sátorozni vittem Balázst. Vállalom, hogy rossz anya vagyok, ha ez kell ahhoz, hogy lássátok, hogy több mint jól csináltok mindent! 2 x voltunk betegek.
A felesleges aggódás nem javít, hanem ront a helyzeten! Meggátolja az embert abban, hogy reálisan lássa a dolgokat!


Majd szóljatok, ha már sok vagyok és nem vagytok rám kíváncsiak!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!


Éva! Ígértél egy mesélést, hogy mi történt tegnap…

Fidoli! Nem írigyellek a tavaly karácsonyért, hogy bírtad ki??????

Eszterke! Én is maradi vagyok…

Zsuzsa! Remélem már jobban vagytok.

Sziszike! Elég gáz a logopédustól, hogy megkérdőjelezi a gyereknek amit ti mondtok… Remélem sikerült vele beszélned.

Megkaptuk ma a két hónapos oltást, igaz kicsit megkésve… Remélem nemlesz semmi baj este, délután nagyon nyűgi volt Babó és olyan kis elesettnek tűnt.
Azt gondoltam, hogy most majd megmérik a súlyát, fejét, hosszát, de semmi. Az asszisztensnő szerint ez a védőnő dolga, őt meg ugye 3 hete nem láttuk… Annyira nem aggódom, mert szépen fejlődik, meg van mérlegünk, a hosszát is megpróbáltam megmérni, 68 cm talán. De a kiskönyvünkbe ezt kinek kellene beírni? Nekem?

Puszi
verzsike
 
 


GYöngyi! De jó, hogy jobban van Sára.

Éva! Dehogy van elegünk belőled. Ennek a cumisüveg nem fertőtlenítemnek most különösen örülök, mert néha egyszerűen nincs időm napközben is fertőtleníteni a mellszívót, de használni meg kell... Ilyenkor egy picit lelkiismeret furdalásom van, de próbálom magam nyugtatni, h el van mosva rendesen, nem lehet semmi gáz.

A férjem szerint megkellene tanulnom rövidítéseket használni az írásaimban, mert túl sokáig tart...

Puszi
verzsike
 
 


Éva!

Akkor minket együtt fognak megkövezni :lol:
Én sem főztem ki soha cumit, se cumisüveget (a szájpenészt nem ismerem) , nem főztem ki ruhát. És Bencét nyaralni vittük 4 városon át 4 hónaposan :roll:
És nem fertőtlenítettem ki a száját a napokban, amikor a sportcipőmet megszerezte és megnyalogatta a talpát:roll: na jó, ennek én sem örültem annyira.....nem hinném, hogy te vagy én rosszabb anyák lennék, mint bárki más :wink: csak mindenki máshogy csinálja ( persze az ép ész határán belül), ahogy te is írtad! Puszi :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Erzsike:)
Bizony a védőnőnek kéne beírnia az adatokat :? De ha ilyen ritkán látod.....
Drukkolok, hogy ne legyen gond az otlás után. Bár azt mondják, ezek újfajták és még láz sem lehet....hát nekem belázasodott az egyik után benci, de nem volt vészes.
(3 , 6 hónaposan, majd 1-2-3 és 5 (6) évesen van a státuszvizsgálat ,ott méricskélnek ilyeneket. Ez a rendszer. Most 8 hónaposan is az én kérésemre méricskéltek minket. Persze vannak olyan dokik is,akik minden hónapban elvégzik, de szerintem ez ritka.)

Gyöngyi:)
Én is nagyon örülök a gyógyulásnak! Remélem napról-napra erősebb lesz!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hú, Lányok!
Tényleg megkönnyebbültem!!!!

Szóval Hsg:
Reggel 7-kor bevonultam a kórházba és átvedlettem beteg emberré! :wink: :lol:
Valahogy egy pillanatig sem izgultam!
Aztán fél 10 körül (délre vártam) jött a műtősfiú és szólt, hogy akkor most!
Beballagtam a műtőbe és felhelyezték a kakétert a méhüregbe, majd egy ballonal rögzítették és a combomhoz ragasztották a végét! Időnként szólt az orvosom, hogy most fájhat, de nem volt kellemetlenebb, mint a rákszűrés!
Aztán jött a műtősfiú, hozott egy tolókocsit elhelyezett benne engem, aki a meglepetéstől szóhoz sem jutottam, egymásra néztünk az orvosommal és megállapítottuk, hogy ez azért túlzás. Aztán inkább átballagtunk a röntgenbe. Elég vicces volt, mert a térdemig lógott a katéter és egy nagy háromágú csap volt a végén! :lol:
Utána elhelyezkedtem az asztalon és elkezdték feltölteni kontrasztanyaggal a méhem, a harmadik üveg után halkan megjegyezte az asszisztensnő, hogy ilyenkor már visítani szoktak, miré én mondtam, hogy semmit nem érzek!
Szóval a jobb oldalamon ujjnyi vastagon kiszaladt a hasüregbe a folyadék, ami jót jelent, a bal oldalon a ballon helyzete miatt csak vékony csíkban ment át a kontrasztanyag. Sajnos itt már nem nagyon lehetett változtatni a ballon helyzetén, úgyhogy megállapodtunk abban, hogy a jobb oldal tökéletes és a bal is úgy tűnik, de talán lehetnek benne összenővések.
Szóval úgy tűnik minden a lagnagyobb rendben van!
Aztán lekászálódás az asztalról, a patakokban folyó kontrasztanyag mindent elborított és mire átértünk az osztályra atom biztosan összeragadtak a combjaim! :lol: :lol: De én csak vigyorogtam! Szóval a következő ciklustól Closty és tüszőrepesztés. Addig semmi szex. :cry: :wink:
Tegnap délutás és ma, ha sokat mozogtam elég rendesen szúrtak a petefészkeim, de hát valahogy fel kell szívódni a hasüregből a folyadéknak!
Egyelőre ennyi és rohanok!
So-sok puszi!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Gyöngyi,
De jó, hogy jobban van Sára!!!
Reméljük Áron is javul mihamarabb, szegény Zsuzsa.

Verzsike,
Hát nehezen bírtam nagyon a "rokonzúdulatot" :lol: , ráadásul én nappal soha nem tudtam aludni, ha Kristóf aludt, le is merültem februárra rendesen. KÖvetkező Babánál másképp lesz, már most tudom. :wink: :wink:
Jót nevetten a férjed megjegyzésén :lol: :lol: :lol:
Igen, a védőnőnek kellene adatokat beírni.
NÁlunk eleinte jött (3-4 hónapig 1-szer /hó)azóta meg én viszem havonta, másfél havonta tanácsadásra.

Balimama,
Örülök, hogy túl vagy a beavatkozáson, és hogy jók az eredmények! És nagyon sok hasznos dolgot írsz, én személy szerint köszönöm Neked, (tudod régóta olvaslak Titeket, sőt még az elején írtam is) és egyetértek az 1. gyereknél aggódunk, a többinél kevésbé. ÉN se viszem túlzásba a fertőtlenítést,nem antibakteriális a parketta,na de ez nyilván mindenkinél más, és ez is rendjén van

Eszterke,
Igen én is gondolkodtam, hogy valószínű Titi kislánya hozott vissza minket ide , nem????
Nem vagy maradi, én is méricskéltem 6 hétig, nekem ennyi kellett, hogy elengedjem a "mérleget" és elhiggyem, Kristóf annyit eszik amennyi jólesik neki. (Volt úgy, amikor már 140 g-ot evett naközben, hogy este 50-et evett.
Na mondom tuti, felébred 2 óra múlva. MAjdnem 6 órát aludt, és volt, hogy 180 g-mal, 2, 5 órát bírt ki. Ki érti ezt????)

Titi,
Most már tényleg annyi tanácsot kaptál, nehogy összezavarodj, nem akarok újabbal szolgálni, csak annyi, hogy mi leírtuk, hogy kinek mi vált be, és ezeket ne vedd kőbe vésett dolgoknak, nyugodtan kísérletezz,mert lehet, hogy Neked meg teljesen más dolgok jönnek be.

Lányok, kötelezőn túl milyen oltásokot adattok be a CSemetéknek??? Én az agyhártyagyulladás ellenin gondolkozom....

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Draga Lanyok!

Elore bocs,hetvegen megprobalok jonni,bar akkor is dolgozunk Mishallal a hazon. :lol:

Remelem Aronka jobban lesz es hamarosan hazaengedik es el is felejtik gyorsan.
One!

Orulok,hogy Sara is jobban van!

Titi!

Tanacsot mar en se adok..fejegess,szoptass,es ha ugy gondolod hogy nem eleg akkor adjal neki tapszert.Talan ha nem lesz ekkora stressz,akkor beindul a tejcsi is.
ANyosek..egyertelmuen kozolni kell veluk,hogy mihelyt belepnek,kezmosas...szokjak meg. Es ugyes vagy..tudom hogy erzel...gondolom ezen mindenki atesett..de szuper anyuka vagy,leszel ,meglatod!!!!!A lenyeg hogy imadod ot! :lol:

Eva!

ANnyira orulok,hogy minden siman ment es rendben vagy..akkor mar talan nem is kell olyan sokat varni,hogy a felho szelen uldogelo,unatkozo kis angyalkak kozul a tietek megerkezzen hozzatok.

Eszter!

Annyira azert ne porogj...pihenj is! Kesz a haz?(marmnt a szinezes,szigeteles?)

Koda!
En se hiszem hogy kicsi lenne Bence feje...nem is tudtam,hogy az is baj ha hamar forr ossze a kutacsuk..Meretet nem tudok mondani,nekunk a 3. honap utan senki se merte. :roll:



Tobbiektol ezer bocs...de nagyon faradt vagyok!
Szep almokat mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Kicsi! Szupi lenne egy fagyi az Árkádban, mint régen. Mi holnap tudjuk meg mikor vezet meccset Zsolti a hétvégén, ha nem akkor taliznánk akkor én itthon tudom hagyni BAbót egy kicsit.

Jó éjt mindenkinek! Álmodjatok szépeket! (Mikor bementem megnézni most Babót ezsembe jutott, h anyukám a mai napig mondja mindig, ha otthon alszunk).
verzsike
 
 


Sziasztok!

Én szeretnék a következő lenni!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Mishal!

Azt csak kicsi betűkkel írom, hogy nagyon szeretnélek egyszer benneteket megismerni! Szeretném Mishal gyönyörű szemét élőben is látni!

Nagyon sok boldogságot kívánok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt!

Mishal nagyon boldog születésnapot neked!
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

MISHAL! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!

Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

A logopédussal, majd d.u. beszélek.

Tegnapunk: párom 7 volt, majdnem, mikor haza ért, majd kereste a távírányítót, hogy én nem figyelek rá, majd adtam nekik enni, megfürdettem és elaltattam a kicsiket, majd Bencét is elintéztem..:)
S mire észbe kaptam párom elment fürödni és készült lefeküdni...:(

Olyan jó lett volna egy kicsit kettesben beszélgetni, vagy összebújni egy film előtt....de szegényke fáradt volt én meg nem vagyok önző.
Viszont már alig várom a 4napot!!!!!

Mindenkinek legyen kellemes napja!

Millió puszi, betegeknek jobbulást.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Megyünk ma Kecskemétre, nem tudom tudok e még jönni addig, semmi nincs összepakolva, csak most nem akarok Babó szobájában zörögni amíg ott alszik.
Sajna a tesóm beköltözött a barátnőjéhez a gépével együtt, úgyhogy csak apukám műhelyében van net, remélem odajutok legalább olvasni. Annyira mindenképpen. hogy mikor tudunk találkozni Kodáékkal. Addigra mindenképpen visszajövünk.

Muszáj megint feltennem pár képet...

Kép

Kép Kép
verzsike
 
 


Szép szemü kisherceg!
Nagyon nagyon boldog szülinapot kivánok neked!Millio pusziii


csajok köszi a hiányolást jol vagyok csak sosincs idöm irni de igérem lassan már potolom a hiányzást!remélem holnap nem kell dolgoznom és akkor tudok jönni annyi mindent akarok ugyis irni nektek!addig is vigyázzatok magatokra!puszi mindenkinek!hiányoztok,imádlak titeket

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Mishal!

Nagyon boldog első szülinapot!!!



Lányok!
Én sajnos nem tudom itthonhagyni a gyerekeket! (nincs kire bízni). Viszont Juciékhoz se tudok eljutni, 2.5 óra lenne az út! :cry:
Bocsi.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kedves Mishal, kívánunk Neked minden szépet és jót szülinapod alkalmából, ISten éltessen nagyon sokáig!! Kristóf és Mamája

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Drága Mishal!!
Nagyon boldog születénapot kívánunk Neked és persze az anyukádnak is! :)


Kép
csné
 
 


Kicsi,
Te ne haragudj, hiszen tényleg olvastam a napokban az oltásokról, csak lyukas az agyam de nagyon!!!! Köszi és visszakeresek!

(Lyukasagy: tegnapelőtt rohantunk be Kristóffal 12-re tornázni a Moszkva térre-Érdről- és a BAH csomópotnl jutott eszembe, hogy bennehagytam a kapuban a kulcs csomót, ami a lakáskulcs is van. 2 mp alatt kivert a víz, telefonomon nulla egység, még egy sms-t sikerült küldeni a férjemnek, hogy ugorjon haza Százhalombattáról, mert hézagos agyú neje kitárta a házat a betörők előtt)
De jó, hogy jobban van Áron, szurkolunk, hogy ne kelljen bennt maradniuk egész héten.

Erzsike,
Olyan tündéri Babó!!!! És milyen figyelmes, meg ügyesen tartja a fejét!!!

Ági,
gondolom el vagy havazva, remélem jól telt a 7vége Naményban,

Most rohanósan ennyi, megyünk a védőnöhöz.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 


Kicsi! Szuper csini a sapi, szerintem tavaszig jó lesz. :lol: Köszönjük szépen.
Kép
verzsike
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsi!
Nagyon köszönjük, annyira édes! Pont most akartam venni neki sapit. Millió pusziiiiiiiiiiiiiiiii!
A kezét is nézzétek :)

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Mishal, Nagyon Boldog Első szülinapot Kívánok Szeretettel!
Kép

Verzsike, Koda, nagyon szép sapitok van , olyan aranyosak a gyerkőcök benne! és a kesztyű....... :P Boti babónak pedig pont megy a szeméhez..
Puszi

KépKép
eszterke80
 
 


sziasztok!
Kép

Késöbb jövök!holnap megyek melozni igy nem tudok irni holnap!ugyhogy este jövök és irok pár sort!puszi addig is mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ááá, lányok, nem jutok én gép elé.

Most épp várom, hogy a kicsibébi felébredjen, aztán fürdi, kajcsi, és szerintem én is kidőlök.

Képzeljétek, baromi boldog vagyok!!! Erzsike, igazad volt, elkértem Esztertől a kézi mellszívót, és együtt itt próbálkoztunk ma délután, és kiderült, van tejem, csak az a hülye elektromos nem szívja ki!

Szóval, legutóbb 70 grammot evett a bébi, gondolom, azért alszik már 4 órája, és dél óta mellette le tudtam szívni 60 grammot! Istenem, ha tudnátok, mennyire boldog vagyok!!!

Egyet még elmesélek, aztán megyek vacsizni!

Képzeljétek, tegnap este átjött anyósom megnézni a babát, ő is simán becaflatott cipővel, és kézmosás nélkül hozzányúlt a babához. Én megkértem szépen, hogy ez ne így legyen, vegye le a cipőjét és mosson kezet a baba előtt. Erre közölte, hogy ő bent mosott kezet, és kocsival jött. Persze, gondolom, nem fogott meg sem kormányt, sem kilincset, és tök tiszta odakint az út. Mi idebent mezitláb mászkálunk, a bébi meg a hálónkban van, így még inkább dühös vagyok a dologra.
Erre felkapta a táskáját, vérig sértődött és elrohant! Semmit nem tudtam szólni, hogy mit miért, bár szerintem egyértelmű volna a kérésem miértje. Szomorú, hogy ilyen egoisták, nem tisztelik a munkám, ezzel átgázolnak rajtam. De nem engem nézzenek, hanem az unokájukat!

Szóval, most átment Dani, hogy megbeszélje velük a dolgokat, szegénykém, annyira sajnálom, gondolom, két tűz között őrlődik.

Egyelőre ennyi történt nálunk, muszáj voltam elmesélni, igyekszem ám lassan-lassan képbe kerülni majd, de időm nem volt még visszaolvasni.

Azt tudom, hogy Bufoékkal mi történt, és nagyon-nagyon sokat gondolok rájuk, remélem, gyorsan meggyógyulnak!

Jucikám, Erzsikém, imádlak benneteket, remélem, nem haragusztok, hogy leírom ide a lányoknak, milyen angyalok voltatok, hogy megrígattatok tegnap.
Képzeljétek, a lányok beállítottak tegnap egy halom finom, friss kajcsival!
Kifejezhetetlenül hálás vagyok lányok, és nagyon-nagyon finom minden!!!
Erzsike, tegnap a mustáros husi volt a vacsi, egész nap napközben ma a húslevesed ettem, vacsira pedig Jucikám palacsintáját fogom.
Dani oda volt a muffinért, és a mustáros husiért, ááá, minden finom lányok!
Erzsike, még meg sem köszöntem a benti sütit, baromi finom volt, Ági, a tied is!!!
Esetleg a recepteket nem tudnátok feldobni a másik oldalra?

Koda drága, gyertek csak, ne hülyéskedj, ha már erre jártok, nehogy elmenjetek anélkül, hogy meg ne látogatnátok.
Istenem, de jó volna találkozni mindenkivel a hétvégén. Bár azt sem tudom, még nem olvastam annyira vissza, hogy alakul-e a hétvégi tali.
Szóval gyertek kérlek, és a krémet pedig hálás köszönettel elfogadom, én is venni akartam, odabent csodákat művelt! Kölcsön kaptam néhány alkalommal, de nekem Germastanom volt csak, ami nem olyan hűde.

Képzeljétek, hogy jártam, a gyerekorvos felírt egy halom mindent, többet között a Germastan kenőcsöt, Infacolt, drága uram pedig kiváltotta őket, nem tudta, hogy nekem már volt itthon, szóval most van 4 doboz Infacolom, Momotól 2, meg a dokinő által felírt is. Isten adja, hogy egy doboz se fogyjon majd el!

Na megyek, nagyon éhes vagyok! A drágaság még mindig alszik! Hihetetlen!

Jut eszembe, Jucikám, a sapi nagyon-nagyon édes, nagyon szépen köszönjük!!!!!!

Momo, nektek pedig nagyon boldog első szülinapot kívánok!!! Sokat vagytok ám mostanában eszemben, tudod, a tavalyi közös időpontunk miatt!

Puszilunk mindenkit!

Ja, majd hozok néhány újabb képet!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Titikém!
Annyira örülök, hogy alakulnak a dolgok! Tudod, az első 6 hét a legnehezebb!
Anyósod: Ez nem új! Tényleg úgy sajnállak miatta! Nálunk sem sokkal jobb a helyzet, de legalább messze lakunk egymástól!

Olyan jó nézegetni a képeket!

Ne haragudjatok, de Balázzsal nem könnyű mostanában és így elég kevés időm van.
Meg egy kicsit úgy érzem, hogy kimaradok mindenből, olyan kis felesleges lettem. Szóval egy időre visszavonulok! :cry:
Persze szeretlek Titeket és megtaláltok, ha szükség van rám!

Éva

Kép
balimama
 
 


Hali!

Nagyon szepen koszonjuk a szulinapi koszonteseket mindenkinek!!!!
Mishalnak megmutattam,nala a zold sarkany jott be Sziszike! :lol: Majd belemaszott a kepernyobe.

Kicsi!

Nagyon draga vagy...mekkorat nott Micimacko! Es igen,szomoru,de tenyleg eltetl 6 honap,de igerem mar csak addig birjatok ki mig bekoltozok.
Aztan johetnek a randik,az Ikeasak is..az se rossz,es akkor Verzsikeekkel ,Brimoekkal is talizhatunk+Eszter... :lol:

Koda,Verzsike!

Mi van,egyensapkaban pompaznak a fiuk?! :lol: Mintha nekunk is lett volna ilyen. Es a kesztyut megturi magan Bence??Mer tMishalnak jegcsap a keze de kesztyut nem tudok huzni ra. :roll:

verzsike!

Jo utat es nagyon edi Babod!! Milyen okos..ja a multkor mikor irtad,hogy fogzik..hat az nagyon koran van...tenyleg a vegen hamarabb fog jarni mint Mishal! :lol:

Sziszike!

Logopedus storidhoz mar hozzaszoltak..hihetetlen hogy milyen emberek vannak,ne hagyd annyiban!Es itt a vart 4 nap,remelhetoleg lesz idotok egymasra is a paroddal.

Eszterke,
Edi a kicsi fiad! Ti anno nem talalkoztatok Kodaval?

Fidoli!

Lyukas agy..nem vagy egyedul!En megbeszelek idopontokat emberekkel kint az epitkezesen,..es teljesen elfelejtem es el is setalok mellettuk anelkul hogy eszrevennem oket. :roll:

Eszter!

Olyan jo,hogy igy szereted a parod,kicsit irigy vagyok! :oops: :roll: De csak egy icipicit!

Es mar itt se vagyok...

Jaj,Titikem!

BOLDOG VAGYOK HOGY VAN TEJCSID!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor nemcsak en vagyok ilyen "benuska". Nekem is elektromos mellszivom van,de hiaba volt durr cici,nekem akkor se nagyon szivott belole...Mishal meg siman anno kiszivott 200at. Mindegy,a lenyeg hogy van,Kicsibebid meg majd kiszopizza mind!
ANyosod!!! :twisted: :twisted: :twisted: Remelem sikerul megertetni vele. Bar nekem a sajat ferjem nem ertette meg..meg jo,hogy nem is volt itt az elejen(idezojelben gondoltam :lol: ),annyival kevesebb vita. Szerinte ez tulzott feltes,ovatossag...dehat tudod mi a velemenyunk errol.
En azt se engedtem meg hogy a kezet fogdossak,csak a labat lehetett megfogni.
Varom a fotokat!Es sokat gondolok rad..eppen azert amiert irtad.

Kicsi!

Jelentkezem. :lol: :lol:

Nektek is hisztis a gyerkocotok??Mert szerintem nekem van a vilag leghisztisebb Micimackoja,mindener thisztizik,zokog..remalom oltoztetni,etetni....a hazat meglatja...mar ordit(remelem hajlando lesz bekoltozni velem..meg a vegen el kell adnunk :roll: :lol: ) :lol: .Elhiszem hogy unja az egesz napos epitkezest...de akkor is..es az alvasa katasztrofa.
AMugy atvettem a hazat a kivitelezotol es nov. 20ig kell potolnia a hianyossagokat.A hasznalatbavetelihez azt hittem hogy megvan minden,mire kiderult,hogy a csatonazasi muveket elfelejtettuk,+egy honap :roll:
Holnap jonnek konyhat es gardrobokat szerelni(tobb nap,nincs hetvegenk),es elotte fel kellene takaritani ott legalabb.
A gepeszem elintezte a gazt is..van futes is masaallah. Ha valakinek kell gepesz akkor ajanlani tudom,meg a papirokert is o rohangal nekem.

Na,ennyi mara..kidolok ,gondolkodni se tudok mar.
Puszilok mindenkit!

Na,igen,kifelejtettem Agit(visszaertetek ,milyen volt,fogad??),Mesit(koszi a koszontest),Viragot..nektek dupla puszi!

Jo hosszu hetveget mindenkinek! :lol: Es vegre egy kis napocskat is szeretnek latni. 8)
momo35
 
 


Eva!

Ne mar!!!!! Mar megint miert akarsz elbujdokolni???Mindig segitesz mindenkinek es mi is ugy orulunk veled hogy minden ok...nehogy eltunj!!!!!!!!!!!!!Akkor nem mutatom meg neked szemelyesen Mishalt!!! :lol: :lol: :lol:
Es kicsi fiad huncutsagai is erdekelnenek!!!!
momo35
 
 


Drága Momo!

Boldog Születésnapot Kívánunk Micimackódnak!!!! :lol: :lol: :lol:
Neked pedig szép emlékezést. Adj Mishalnak a nevünkben is egy nagy puszit.


Sára, Rezi és Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Drága Mishal!!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk neked!!

Remélem hamarosan megismerhetünk téged és az anyukádat!

Jó éjszakát lányok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

brimo
 
 


HELLO!

Lányok de aranyosak vagytok , hogy vittetek finomságokat Titiéknek!! Juci nagyon csendbe voltál tegnap, gondolkoztam is hogy mi dolgod lehet, hát mostmár megtudtam!!! :lol:

Éva , el ne menj sehová!! Inkább mesélj nekem hogy mennyit aludt egy évesen Balázska???? Mert Marci még 2-szer másfél - 2 órát! És mindenki azt mondja nekem hogy ez sok! Nem tehetek róla, nem fogom kínozni.

Momo, igen mi találkoztunk Kodával egyszer...
A hisztikéről tundék miket mesélni, pl. tegnap este úgy ordított miközben pelenkáztam, hogy eltartott egy ideig...És az evés,, ha nem akar enni egyszerüen kiköp mindent, pedig éhes, csak nincs kedve!!

Titi örülök igazán a tejecskének! nem is gondoltam volna hogy az elektromos mellszívó nem az igazi, nekem mondjuk sosem volt.

Virág, mostanában nem írsz a baba-projekt-ról , mi újság? Dokihoz nem mész? Vagy nem mérsz hőt mostanában?

KépKép
eszterke80
 
 


A vége lemaradt::

Jó éjt mindenkinek!!!!! És holnap ha mentek temetőzni , vigyázzatok magatokra, mert mi majdnem mindíg balesetet szenvedünk, már ami a közlekedést illeti.
Pusszancs

KépKép
eszterke80
 
 


Olyan aranyosak vagytok lányok, de olyan kívülállónak érzem magam! :cry: :cry: :cry:
Biztos azért, mert azt hittem ilyenkorra már én is babázom! :cry:

Eszter!
Te nem tudod, de nekem van 2 nagylányom is!
Balázs nem túl jó alvó, de a középső lányom Emese még 2 és fél évesen is kétszer aludt minden nap!
Reggel 7-kor kelt, elvittük tesót az iskolába, utána alig várta, hogy hazaérjünk és alhasson! majd felkelt ebédelni és ebéd után is aludt olyan 3-ig, aztán mentünk a suliba a tesóért!
Este 8-kor újra lefekvés és alvás reggelig! :shock:
Én is azt hittem, hogy ez nem normális dolog, de miután kivizsgálták és egészségesnek találták megnyugodtam. Neki ekkora al alvásigénye. Egyébként a mai napig imád aludni, pedig 10 éves és okos, értelmes, eleven kislány!
Szerintem ez az alvásmennyiség teljesen normális ilyen idős gyereknél!
Esetleg vashiány irányban lehet keresgélni, de ha jól eszik húst és zöldségeket is, akkor szerintem nincs gond! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Na, akkor az ígért újabb fotók!

Kép

Kép

Kép

Ezt már fel szerettem volna tenni hamarabb is. Nézzétek, mit kaptunk Ágiéktól? Annyira csodálatos ajándék, én egyszerűen le voltam nyűgözve, szívem nincs hozzányúlni!

Kép

Momo, ez szuper! Már itt jártok?! Igen, a csatornázási művek elég gáz, ezt talán írtam is Neked annó. De remélhetőleg Nektek gyorsabban megy, mint nekünk, nekünk visszadobták egy párszor a papírjainkat.

Eszterke, rendesen ledöbbentem, mikor visszatértél közénk. És hogy én voltam a kiváltó tényező, hát ennek nagyon örülök!!!
Na, majd igyekszem visszaolvasni, mi is történt Veled azóta. Remélem, írtál jó sokmindent magatokról.

Évikém, Te már megint kezded???!!! Én annyira, de annyira örülök neki, hogy rendben volt a HSG! Látod, megérte ennyit várni! Bizony, karácsonyra már nagyon nagy esélye van annak, hogy Te is bébit hordj a szíved alatt! Kérlek, ne tűnj el közülünk, nagyon hiányoznál!!!

Lányok, a bébink egy angyal. Eszik-alszik-eszik-alszik. Általában 4 óránként kel, akkor eszik, és utána rögtön vissza is alszik. Eddig sírni a két kezemen meg tudnám, hányszor sírdogált. Hál' Istennek eddig semmi pocifájás! Néha a szélgörcs nyomja, akkor felsír szegénykém, meg a csuklást sem bírja.

Na, megyek is, megpróbálok a következő szopiig aludni egy kicsit. Addig van 2 órám!!!

Timikém, ez a babafigyelő egy álom, el kezdtem írogatni, mert fogalmam sincs, mikor mennyit eszik, és muszáj jegyzetelnem, kérte a dokinéni, megy amúgy is...

Ági, ez a könyv is... Istenem, annyira drágák vagytok! Azt is el kezdem vezetni. De jó lesz majd visszaolvasni ha idősebbek leszünk. És ha nagy lesz a bébi, akkor neki lesz a legnagyobb érték!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Titi,
De nagyon örülök, hogy van tejcsi!!!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!!!
Anyóshoz no comment.

Eszterke,
Kristóf 3-szor alszik és én hagyom . Egyszer próbáltam az esti szundit elhagyatni Vele (5-7 között szundizik egy 45 percet ) de nem sikerült, sírás lett a vége, és beájult az ölemben.

Kicsi, Erzsike,
Hát igen bajban ismerszik meg a BARÁT. Milyen nagy örömet okoztatok Titiéknek!!!!!!!!

Momo,
Meglátod, ha túl lesztek a költözésen Mishal is nyugodtabb lesz, meg Te is. Hiszti: azt hittem nekem van a világ legnyugodtabb Kiskrapekja, aha : csak ha az Ő akarata nem ellenkezik az enyémmel :lol: :lol:

Éva,
miért gondolod, hogy felesleges lettél????????? Ne menj el kérlek!!! Annyi sok hasznos, okos dolgot tanulunk Tőled.

Ezt muszáj elmesélnem:
MA voltunk védőnőnél, és egyszerre 2 gyerek meg 2 anyuka van benn. Kristóffal mi már öltöztünk fel, a másik anyukát kédezgeti a doki, hogy mennyi idős a gyerek,oltásra jöttek?
-Nem tanácsadásra, meg beutalóért
-milyen beutalóért?
-Tüdőkórházba.
-Hogy-hogy???
-Hát a Kati (gondolom vmilyen ismerős, rokon) ott volt nálunk és 1 hete meghalt tüdőbajban és mindkét gyerek az ölében volt, játszott velük......

Hát turbó fokozatra kapcsoltam, én még ilyen gyorsan nem öltöztette a Kristófot a gyerekeink 20 cm-re egymástól. ...NEm tudtam, hogy nevessek vagy sírjak. (A kiskönyvet ott is hagytam)
Mindezt tanácsadáson, ahová EGÉSZSÉGES gyerekeket szabad csak vinni...

Jó éjt Mindenkinek!

Zita
KépKép
fidoli
 
 


A képek láttan még néhány szó:
Titikém,kicsi lányod nem is sír fürdés közben? Nagyon ügyibaba! Nekünk Marci úgy ordított mindíg, az első héten stresszeltünk a fürcsi miatt! olyan picike, nagyon ari! nekem olyan furi hogy nincs pöcije!

Fidoli : én is menekülőre fogtam volna a dolgot! Én úgy tudom hogy "csak" az aktív tbc fertőz.De köszi, ki tudja!

Na mentem ,, pusz

KépKép
eszterke80
 
 


Fidoli!

A tüdőbaj náluk jelenthette a daganatot is! TBC-ben nem szokás ilyen hirtelen meghalni. Talán a mama sem tudta pontosan miről van szó.
Nagyon ritka, hogy olyan ember fertőződjön meg TBC-vel, aki jól táplált erős szervezetű. Még nekem sem sikerült, pedig számtalan TBC-s betegem volt már!

Titikém!
Olyan gyönyörű ez a kislány! Most is csak ezt tudom mondani! Talán, ha nagyobb lesz, egyszer én is szívesen meglátogatnálak benneteket!
Nem pont a baba miatt írtam, hogy felesleges vagyok, de talán az is. Már csak mi lógunk ki Virággal, de Virág már törzstag!

Pedig ma boldognak kellene lennem! Apa holnaptól őrnagy! És soron kívül kapta! Úgyhogy nagy buli lesz nálunk jövő héten!
Nem szoktam dicsekedni, de borzasztóan büszke vagyok rá! És annyira szeretem! :oops: :lol:

Lányok!
Hiszti: én időnként az öngyilkosság határán állok!
Balázs ma a kezébe kaparintott egy dugóhúzót. Szépen üldögélt és megfúrkált néhány paradicsomot, krumplit, aztán az ülőgarnitúrát gondolta! El kellett vennem tőle! Fél órát ordított, mint akit nyúznak!
Ez így megy nálunk egész nap! De kitartok! Amit nem szabad, azt nem szabad! Kb. 3 hete kezdte. Csak olyan dolgokat akar, amit nem lehet.
Tegnap a videotékából úgy kellett hazahoznom, hogy a lábánál fogva húztam. Nem bírtam felvenni az ölembe úgy megfeszítette magát. Én sírtam a nagylányom meg úgy röhögött, hogy majdnem megfulladt. Szerencse, hogy nem jártak emberek az utcán! Aztán apa megszánt és leszaladt rövidnadrágban, hogy megmentse az életemet! Ja és közben ordított, hogy segítség!
Néha valódi átok, hogy tud beszélni! Múltkor apa elvitte tankolni és a benzinkúton elkezdett kiabálni, hogy segítség elrabolnak! :x
Ma viszont eljutottunk odáig, hogy szólt, amikor pisilni kellett!
Ja és még egy: (remélem nem unjátok :oops: ) felvette apa motoros bőrdzsekijét, amit én alig tudok megemelni és ettől rögtön macsóvá változott! Rám nézett és megkérdezte: ,, Na mi van királylány" majd a lába közé kapott egy műanyag palackot és közölte, hogy ő már nagy és neki nagy kukac is kell! (pedig nálunk az ilyesmi nem téma!
Fú! Ennyit még sose írtam magunkról! :oops: :oops: :oops: :oops:

Éva

Kép
balimama
 
 


Megint egy gyors bekukk!

Kicsi!

Nekem nagyon tetszik a fagyizós ötlet,mindegy melyik nap én benne vagyok. :D

Éva!

Ezt nem akarom hallani.Ilyen alapon most én lógok ki a sorból,mert senki nem terhes rajtam kivül! :lol: Jövő héten meg nem úszol meg,megyek Újpestre. :wink:


Lányok futnom kell,mert vendéget várok és még pizsiben csücsülök.

Puszi

Eszter

Jajj én meg el is felejtettem Drága Mishal nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked,sok örömet szerezz anyának! :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!
BElógtam egy percre apukámhoz, és már 10 perce olvasok...

Éva! Folyik a könnyem a nevetéstől,m remélem ránk nem ez vár...

HA hazamegyünk mindenkinek írok, mert van mit...

Most csak annyit: Kicsi! hétfőn én csak Babóval tudok menni akárhová, vasárnap du fél 3 körül hazaér Zsolti, utána tudok menni esetleg Babó nélkül is.

Puszi
verzsike
 
 


Jó reggelt lányok!

Bár néha már azt sem tudom, mikor van reggel és mikor este... a picur általában 4 óránként kel, akkor 1,5 óra általában a szopi előkészítés, szopi, mérlegelés, büfi csikarása, aztán mellszívás. Mire jó mélyen elalszom, ébred a kisasszony.
Félek, nehogy olyan mélyen elaludjak egyszer, hogy a légzésfigyelőt ne halljam meg.

Ja, képzeljétek, a második este 3x beriasztott!!! Egyszer láttam is, ahogy hirtelen vette egy nagy levegőt! Jaj, de megijedtem! Nem is tudom, mit csinálnék, ha nem téves riasztás volna. Csak a hirtelen felkapom és megrázom jut eszembe, ahogy Jucikám, Te is mondtad.

A fürdinél néha van azért sirkálás, de alapjában véve jól viseli. Egyelőre nagyon jó baba, csak akkor sír, ha valami problémája van. Cici után könnyen elalszik, bár ha csuklásba kezd, akkor az nagyon zavarja, és nyüszögni szokott. Ma adtam neki cumit, és attól elmúlt a csuklás, ő meg elaludt.

Jaj, lányok, úgy irigykedem az ismételt tali miatt!!!
Nem baj, legközelebb már én is a picurral megyek! :) A bébit még nem tudom, a papája Alexnak akarja becézni, ami szerintem egyértelműen fiú név. Én sajnos még mindig nem tudom nevén nevezni, valahogy mindig is bennem van, hogy én másik nevet szerettem volna. De jól van ez így, nem töröm magam ezen is, mert a végén behülyülök.
Én valószínűleg Szandizni fogom, amitől a papája meg fog őrülni, de hát ő akarta ennyire. Egyelőre kicsibébi a neve. :)

Lányok, a mellem kezd baromian fájni. Még nem sebes, de kicsit úgy érzem, agyon nyúzom, a mellszívás sem túl kellemes először, aztán persze hozzászokik. A mellbimbóvédőt még nem próbáltam, pedig rögtön megvettük, ahogy Erzsike javasoltam, de kicsit óckodom tőle. Igyekszem bevetni mindenféléket, talán a Koda Aventes krémje is segíteni fog.

Tényleg, Timikém, kérdezted, hááát... nem lakunk túl közel Juciékhoz, sőt... kérlek, mondd, hogy tudnék segíteni, hogy idetaláljatok?! Mikor jönnétek? Mert Juci tudja az utat, esetleg el tud navigálni hozzánk. Szívesen mennék én is, de Dani hallani sem akar róla, hogy egyelőre kimozdulja bárhová is. Tegnap a dokihoz is alig akart elengedni egyedül.

Jucikám, dehogy feledkeztem meg a krumpliról! Még mondtad is, hogy kéretik szépen visszadni majd a jénait! :) :wink:
Ma az lesz ebédre!!! :)
Hála nektek, hogy nem kellett főznöm napok óta (Erzsike, a Te kajcsidból még le is fagyasztottam rosszabb napokra), jutott időm hajat mosni, zuhanyozni, sőt, tegnap még Eszterrel is beszélgettünk majd 1-2 órát, miközben a bébi aludt.
Sőt, tegnap csak felporszívóztam, felmostam, most jól is érzem magam, mert ez már nem várat magára.
Ma csak pihenés lesz ezerrel, meg babázás!!!

Dani volt át ugyebár tegnap... apósom változatlanul bolond, köti az ebet a karóhoz, hogy ő márpedig nem fogja levenni a cipőjét... én meg akkor majd nem fogom beengedni, ennyi!
Anyósom meg azt mondta Daninak, állítólag én olyan bukón szóltam neki a kézmosást meg cipőt illetően, hogy rosszul esett neki. Hát, lányok, ha tudnátok, milyen szépen kérleltem, nehogy megsértsem. De látom, semmi se jó.
Szegény Danikám sajnáloma legjobban, látom, hogy őrlődik. Azt mondja, megint nekünk kell kompromisszumot kötni, hogy elmondhassuk, mi vagyunk a jobbak. De itt most nem rólunk van szó!!! Ezt kellene megértenie mindenkinek.
Á, a hócipőm is tele van! Bár messzebb lennénk tőlük! Én legszívesebben már holnap költöznék. Pedig úgy igyekszem megfelelni, én nagyon szeretem őket, de nagyon fáj, hogy ők néha olyan figyelmetlenek, és eszükbe sem jut, mennyire megbántanak.
Le van sz@rva, hisz van egy csodás kicsi babánk! :)

Na, már megint úgy elszaladtam, csak magunkról regélek itt, szégyenlem is magam emiatt.
De olyan jó nektek kiönteni a szívem.

Jaj de jó, Bufoék mennek haza???!!! De szuper! Végre fellélegezhet Zsuzsi. Istenem, mennyi aggodalom!

Éva, ez a sztori nagyon tetszik!!! Mármint a bőrdzsekis... nem készült véletlenül fotó? Szívesen megnézném!
Hát, nem lehet egyszerű hallod a fiaddal! De tényleg próbálj határozottabb lenni, tudod, ha egyszer rákapnak a jó dolgukra, akkor a fene se tudja majd leszoktatn őket róla.
Baromi nehéz lehet, mi is folyton azt beszéljük, hogy nem fogjuk elkényesztetni... aztán valamelyik este, ahogy Dani itt jártkált vele, puszilgatta, simogatta, ringatta, kérdeztem, hogy nem arról volt szó, hogy nem kényeztetjük majd el?
De persze, igen, de el fogjuk! :lol:
Én igyekszem tartani magam, mindig rögtön szopi után mérlegelés, büfi próbálgatás, és be a kiságyba. Ha sírdogál, akkor bemegyek hozzá, megsimogatom, picit suttogok hozzá, és lassan megnyugszik. A cumi a végső, ha látom, szopit keresne, holott már túl vagyunk az evésen.
Igyekszem nem pótolni a kajákat, ma csak 50 grammot evett mindkét ciciből, pedig jött volna még, de abbahagyta, meg már csak nyammnyogott, úgyhogy levettem a ciciről.
Éjszaka a 60 gramm után még éhes volt, úgy sírt, hogy muszáj volt adnom a lefejt tejemből még 20 grammot. De ez a jó dolog, hogy a sajátomat tudom neki odaadni.
Ha így lesz a továbbiakban is, akkor nem bánok semmit, fáj ami fáj. Csak legyen még több, mert a két ciciből egyelőre így max 60-70 grammot sikerül kicsikarnom!

Jaj, már megint csak magunkról regélek.

Jucikám, nagy fába vágjátok... de remélem, gyorsan megtaláljátok álmaitok telkét! Ezekről a magasfeszültségekről lövésem sincs, de majd Gábor biztosan fog tudn véleményt mondani.
És addig hogy lesz? Ha elkel a ház, és ki kell költöznötök, akkor merre mentek addig? Vannak már konkrét tervek, vagy majd csak nyilván akkor, ha meg lesz a telek... oké, hülye kérdés volt!
Hát, Te aztán nagyon ügyes vagy ezekben az akciós dolgok kifogásában. Ez is az Auchanban volt?
Én is úgy tervezem, igyekszem majd néha én is benézni - egyelőre - a Babyoutletbe, mert a múltkor, mikor voltunk, volt egy-két dolog ugyanígy leárazva, ami baromira megérte volna.
Bár ha én megyek majd, akkor tuti semmi nem lesz. Ez csak úgy jön, és akkor kell megvenni. Ha keresgélek, tuti semmi nem lesz.
A múltkor úgy otthagytam az Auchanban az akciós pelust, most már tudom, jó lett volna, mert a mienk még nagy, pedig 3-6 kg-t vettem, de picit bő. Mindegy, majd belenő. Már nem veszek, mert van 140 darabom belőle.

Drága Mesi, úgy szeretnék már tudni felőletek. Lehet, hogy írtál már egy csomó mindent, de egyszerűen képtelen vagyok visszaolvasni az elmúlt 2 hét eseményeit.
Mi újság nálatok? Hogy bírod? Férjeddel mi a helyzet? Anyukádékkal továbbra is változatlan a helyzet? Nem segítenek?
Istenem, pedig most az volna a megváltás számodra.
Elkezdted a sulit? Hogy tetszik?
És mi a helyzet a vállalkozással? Hogy tudsz Te ennyi mindennel foglalkozni?!

Lányok, én úgy várom már, hogy icipicit nagyobbak legyünk - csak kár, hogy jönnek a hideg idők - és tudjunk majd jönni-menni mindenfele. Elkérjük majd apától a kcsit - remélem, nem lesz ellenvetése - és megyünk majd látogatóba mindenkihez. Ez legalábbis a tervem!

Évikém, jut eszembe, hát bármikor szívesen látlak!!! Akármikor!!!

Na, megyek, még fejek egy kicsit, aztán reggeli, apa keltegetés, aztán ébred a bébi szerintem.

Puszilunk mindenkit!!!

KépKép
titi_27
 
 


Kicsi,
Ez szupi jó hír! Végre hazamehetnek Zsuzsáék!!! Sajna fogalmam sincs a magasfeszültségű határértékekről. Jaj, nagyon drukkolok, hogy megtaláljátok álmaitok telkét: nem drágán, "feszültségmentesen" :lol: , és jó helyen!!!!!
Kulcsos dolog úgy oldódott meg, hogy Apa felhívta az egyik ismerősünket, hogy nem jár -e épp a környékünkön, és épp arra járt. Bezárta a kaput, postaládába betette a kulcsot. A Gondviselés volt velünk, az tuti, mert kb háromnegyed órán át ott lifegett a kulcs a zárban, és a kapu is tárva nyitva.....

Éva,
Köszi az infót, belegondolva logikus persze, de akkor jó rémisztő volt a szitu....
Szeretettel gratulálunk mi is a Férje kinevezéséhez. Ez igen, büszke is lehetsz rá nagyon!!!!! NE haragudj, de én is jót mosolyogtam BAlázskán, aztán amikor az enyém lesz dackorszakban , kevésbé leszek jókedvű.....

Titi,
Kicsilányotok, mint egy angyal, eszik-alszik. Annyira szép kis vonásai vannak!!!!!!!
ÉS büszke lehetsz rá, hogy ilyen BARÁTAID vannak, mint Kicsi, Erzsike és mindenki (Ági, Eszter és sorolhatnám) aki megörvendeztetett valamivel Titeket!!!!

Erzsike,
BAbót nem viselte meg a kelleténél jobban az oltás ugye? Csak aluszékonyabb volt?

Evés: Kristóf se egy nagy evő most, fogyott is 200 g-ot ebben a hónapban :( Amíg csak szopizott úgy hízott, mint egy kismalac: 3 hónaposan 7,5 kg volt, megduplázta a születési súlyát.Tudom, hogy egy idő után stagnál a súlyuk.
Még mindig 3-szor szopizik, és szeretném is megkérdezni, hogy nálatok magától csökkentették a szopik számát a GYerekek (Dudi, Áron, Sára, BEnce) vagy egyszerűen már nincs elég tejcsi. Az az érzésem, hogy Kristóf érettségiig szopizna....De elvenni nem akarom tőle,hiszen látom mennyire jótékony hatású az anyatej (még egyszer sem volt beteg pl.)

Megyek, mert kicsit ramatyul (érzem magam és ledőlök mielőtt elmegyünk egy matinés 17.00 órai filmre. :lol: (több, mint 1 éve voltunk utoljára moziban)

Szép napot Nektek!!

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Végre újra itthon vagyunk, a kórházi látogatásunk után.
Még nem jutott időm arra, hogy elolvassam mi történt ezalatt a néhány nap alatt. Remélem mindeki jól van és megbírkóztok a mindennapokal.
A jó az, hogy itthon lehetünk a rossz hogy még egy hónapig kell Áronnak adni a befújós gyógyszert. Sajnos a dokinéni szerint hajlamos a fulladásra minden köhögéses betegségkor, így erre is kaptunk ellenszert de ezt csak akkor kell használni ha nezezen vesz levegőt.
Dávid tüdőgyulladása szépen javult, de neki is van még egy hét amíg szedni kell a gyógyikat. Bízom benne, hogy most már végre helyre jövünk és nem lesz újabb baci meg vírus egy darabig ami megtalál minket.
Hát tudjátok lányok azért végre egyszer kellemesen csalódtam a kórházakban. Mindenki kedves volt nem lehet egy rossz szavam sem az ellátásunkra. Ritkán találkozik ilyennel az ember. Ennek ellenére remélem, hogy nem kell sokszor élvezni a vendégszeretetüket.

Most ennyire telt az időmből.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!na végre nekiállok azthiszem!nem tudom mi fog kisülni belöle tuti kihagyok valamit de igyekszem mindent leirni amit akarok!

Titi hát ez a kiscsaj tünemény!és még mindig azt látom hogy tisztára rád hasonlit!ugy örülök hogy van tejcsi!hát igen a kézi mellszivo csodákra képest olyan hülye vagyok hogy ez eddig nem jutott eszembe!de a lényeg hogy sikerült

Kicsi,Erzsike hogy ti milyen tünemények vagytok!Milyen jo hogy meglepétek titiéket ha közelebb laknék mentem volna én is veletek!

Bufo örülök hogy minden rendbe és hazamehetettek!Nagyon aggodtam értetek!

Momo tegnap te voltál egész délelött a fejembe és végig mosolyogtam meloba!képzeld elment ablak alatt egy nö és visszakiabált a casinoba a férjének hogy masallah!hát naná hogy eszembe jutottál!Délután meg ha csuklottál az az én hibám!találkoztam egy szép kisfiuval és mondtam anyjának hogy majd husz év mulva pedofil leszek és bevállalom a kisfiát de az elsöbség mishalé!hihi viccelek ám de tényleg odavagyok a fiadért!

Éva Éva most adod fel na ne csináld ezt!látom neked is fenekelés kell!te kimaradtál az elözöböl erre tettél érte hogy ha hazamegyek téged is elnáspángoljalak!ne hülyéskedj karácsonyra lesz baba a pocidba!

Kicsi köszi a ledorgálást de most lehet méágjobban kapok!de én befejeztem egyelöre a babatémát és most annyira hogy még a gondolataimbol is kizártam max akkor jut eszembe ha valaki hülyén megjegyzi (mint pl tegnap barátnöm férje hogy biztos terhes vagyok mert sokat szédülök ami persze lehetetlen most de mindegy) ugyhogy nincs hömérözés(aminek a mult honap után már nem is hiszek) és nincs doki nincs baba semmi!lezárva!

A férjem valamelyik nap olyan édes volt,barátnömmel beszélgetünk rola ha szülök ki jön velem ki vigyáz nimire és mondtam neki meg férjemnek hogy nem biztos hogy fogok még szülni!erre a férjem: de kuka vagy te még fiatal vagy ...én meg öreg (28) mondtam neki én fiatal de mégis nálam a bibi!na de ennyit erröl

Erzsike neked milyen okos kisfiad van két honaposan már olvas? :lol: nagyon ari ahogy sasolja a könyvet és milyen ügyin tartja a kisfejét!

Eszterke Fidoli én ugy örülök nektek olyan aranyosak vagytok hogy ismét irtok nekünk!juhuuu kislurkok meg tünemények megsasoltam én is a képeiteket

Oné hogy vagytok?Meggyogyultatok már?

Koda ugye már megnyugodtál egy kicsit hogy nincs semmi baj bencus fejecskéjével igy tökéletes ahogy van!marcival mi ujság?

Ági de tuti ez az ajándék amit titi kapott nagyon ötletes:)veletek mi ujság hogy vagytok?

Rimar merre jársz?

Eszter mostanába alig jössz?nincs idöd mi az átpakolások közt irni!Nekem ez szülés után jött és azota is tart mindig mindent át kell rendeznem sose jo sehogy

Zsepy Anita Régiancsi hahooooka!!!!

Kiket hagytam ki????ugye senkit?remélem nem!ha igen cseszetek le nyugodtan megérdemlem!
puszi mindenkinek szeretlek titeket

ja és a hétvégén ha taliztok kodáékat helyettem is puszilgassátok meg

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: