Új privát üzeneted érkezett!

Krisztim

jaj,feküdj le,igyál sok meleg teát jó sok citrommal.extra adag c-vitaminnal
Meg tudom ajánlani a graphuritmag-cseppet!Ismered?Dm-ben is l lehet kapni!CSodát tesz!!
Annak viszont örülök,hogy nincs semmi jel a pirire!!!!Kitartás!!!!!!
Te leszel az első aki bejelenti a jó hirt!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ditta

Te tuti befuto leszel hallod-e!!Ennyi akcio után,csodálnám ha nem lenne babó a pocakodban! :oops: Mi szerényebbek voltunk! :oops: :P
Nem baj ám,mert mi is babások leszünk!! :roll: :lol: :lol:
Nálunk hamburger lesz.Azaz vettem zsemlét.meg hamburger hust.Bele minden jóság és ehetjük!!Isteni!! :lol:

Panny

igen babonábol is,meg azért sem mert a sopronos topicban ezekrőla dolgokrol nem igen irok,csak ha rákérdeznek.Igy inkább nem akarom hogy lássák.... :shock: Majd ha babás leszek akkor egyszerre tudato veletek egy vonalzoval!! :wink:

Márti

akkor ilyen beépitett balkonotok van??
Vigyázz nagyon magadra!!Rossz olvasni is mit mutatványozol azért hogy tiszta legyen!! :roll: :o
Vendég

Sziasztok!

Panni,
hát most 4 és fél órát aludtam egyben és összesen :shock: de azért ennél egy kicsit többet szoktam. Max. 6-7 órát, nem vagyok egy nagy alvó, tudod, olyan rövid az élet és nekem még sok a dolgom... :lol: :lol: :lol:
(voltak hónapok, amikor a napi 4 óra alvásért imádkoztam, azon az időszakon szerencsére túlvagyunk, tehát nem panaszkodom)

Kriszti!
Pihenjél, igyál, vitaminok stb. Aztán tessék holnapra inkább jobban lenni! ++++++++ Gyógyulás!!!

Márti,
én rettegős típus vagyok, szerintem kihagynám az ablakpucolást végleg! Mi a 8. laktunk panelban, de szerencsére új ablakaink voltak, de azt sem szerettem teljesen kinyitni, hanem inkább csak bukón. Anyósom már "fordult át" ilyen hülye szétnyithatós ablakkal, felállt a konyhaasztalra és úgy pucolta. Nálunk meg a párom festette az ablakokat "kívülről", hát engem majd a frász kerülgetett, végül a tetejét hagyta a fenébe (fel akart állni az ablakpárkányra, na azt már nem!!!!) Azon gondolkodtam állandóan, hogy majd a gyerekekkel mit fogok csinálni, talán szereltetünk rácsot az ablakra, de aztán elköltöztünk! :D

Tudjátok hogy szoktam ablakot pucolni?! Hogy a párom kiáll a ház körüli járdára, kap egy vödröt meg egy nyeles szivacsot gumi lehúzóval... :P :P :P (nekem ez a legkényelmesebb :lol: és neki is!)

Edit,
én bundáskenyeret csinálok! Kicsit olajos meg büdös, de akkor is nagyon imádom! Kár, hogy nincs hozzá koviubi.

Mindenkinek nagyon szorítok! Baromira izgalmas időszak következik!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona

ÓÓ,de jó olcsó ablakpucolod van!!! :lol: :lol:
Másba is segit??
Igen,izgalmas lesz ez az időszak!!!
Bundáskenyér de finom is az!!
Multkor anyosom kérdezte,hogy minden főzeláékhez húst eszünk??Mondom,igen.Erre azt mondta hogy miért nem csinálok bundáskenyeret a borsófőzelékhez pl.Milyen finom az!!
:shock: Mit szolsz?Jó lehet??

Andi

az előbb láttam itt voltál :shock: És nem irtál nekünk,ejnye!!!!! :D
Vendég

Erika,
mi a spenóthoz eszünk bundáskenyeret, a borsófőzelékhez rántott parizert, a zöldbabfőzelékhez sült virslit, a lencsefőzelékhez pörköltet, a tökfőzelékhez rántott húst, meg asszem még tükörtojást is szoktak csinálni, talán a sóskához??? Azt mi nem szoktunk enni.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Csajok, bal oldalon szúrkál a hasam, már reggel óta, nem folyamatosan, de már megint odakaptam a kezemmel ... A félidő táján ugyanilyen volt a jobb oldalon. Nekem egyébként nem is szokott lenni ovulációs fájdalmam! :shock:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona

téged megtréfál ez a ciklus!!! :wink: :roll:
De jó hogy ilyen részletesen leirtad mihez mit esztek,legalább tudok viszonyitani.Puszka!!
Vendég

Ja, nagyon tréfálkozós kedvében van, végülis mindegy, csak legyen happy end! 8)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Miért lenne,most ovu fájdalmad????!!!!!
Már most egészen másért fájdogál és szúr!!!!! :wink:
Tényleg jó az ablakpucolási technikátok!

Erika!
Ittam mézes teát,ettem citromot,kiwit és graphuritot!!!!
Azonkivül van szopogatós fertőtlenitő tabletta azt majd ha lefekszem!!!!
Mi mézes kenyeret eszünk!!!
Olyan sok féle kaját felsoroltatok,sok finomságot,hogy megéheztem!!!!
Feküdtem egy kicsit,nem hagyom én el magam,tönöm magamba a vitaminokat!!!!!
A gyerekeknél is mindig igy kezdem,hogy ne keljen dokihoz menni!!!!
Legtöbb esetben kitudom őket kúrálni,időben észre veszem,ha valamelyik kicsit megvan fázva!
Sajnos ilyen nyirkos időben nem is várható más,hogy mindenki átesik egy kis megfázáson!!!!!

Izgalmas napok következnek!!!!!!
Szinte sorban jön mindenki!!!!!!
Nagyon szoritok és drukkolok mindenkinek!!!!!!
Vendég

Huha!!!!
Én is szoritok mindenkinek!!!+++++++++++++++++++
Nyáriorgona
és mi lett anyóssal?
En is félek a gyerekek miatt, folyton rettegek, sosem nyitok ablakot abba a szobába ahol vannak csak ha bezártam az ajtót, nehogy bemenjenek. Felváltva szellöztetek. Terelem öket szobáról - szobára...Egyszer majd frászt kaptam amikor mentem be e szobájukba és a nagyfiam az ablakpárkányon készülödött kinyitni az ablakot.Fél ora sem telt bele és retesz volt szerelve az ablakra...Ez a panelakás átka, nó meg a megértő alsó meg felső szomszédok :D

Rik: igen, beépitett balkonunk van, jó sok ablakkal.Ráadásul főút mellett, és ha nem pucolok ablakot gyakran olyan poros lesz, ki sem látunk :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti

akko Te mindent megtettél a gyógyulásért!!! :wink: Most a bacikon a sor!! :roll:

Jó éjt!!
Vendég

Erika!
Igen,most már a bacik kerülhetnének!!!!! :lol:
Fekszem le,pedig most szabad vagyok a párom éjszakás!!!!!
Az is tuti lebetegszik!A mi nap mindenét fájlalta,de ő inkább reumás fájdalmakra panaszkodott!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!!! Babás álmokat!!!! :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

na bocsi de szarakodik a netem :roll:
amugy meg vagyok .és ti hogy vagytok ?ma elmentem a dokihoz de elmaradt a rendelése :( igy marad a jövöhét .
e.andrea

Hello!

Bocsi csajok,nem nagyon tudtam este jönni.Most is a Grace Klinikát lesem(imádom)

Én is palacsintát csináltam(valaki írta itt)!!

Kicsit kivagyok már a gyerkőcöktől..ugye őszi szünet van,no ovi... :? :wink: Márk már hozzászokott az ovihoz,hiányzik is neki.Nincs vele semmi gond,csak nem bírom vele a tempót így hogy pihiznem kéne a keményedések miatt.Na mindegy...

Kriszti!

Jobbulást!Homeopátiás szert nem próbálsz??

Az összes esélyesünknek drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!! :lol:

Bocs megyek.Holnap jövök!

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Én most a 10. napon tartok. Most kezdődik a munka :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már jobban vagyok,még most igy korán reggel igy érzem magam,de,hogy később....,az majd kiderül!!!!!
Végre szerda!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Délután vagy este jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drukkkkkkkkkkk MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Örülök, hogy jobban vagy.
ez nagyon izgalmas, most nézem, már csak két napod van a tesztelésig.
olvastam, hogy egyet már csináltál, hidd el, korai volt.
Én is tudom,hogyelcsábulok, még eddíg tartottam magam.

Hú, most hívtak telefonon, el kell rohannom!

Mindenkinek szép napot!!!
Vendég

Kép

Én nem tudom, mi van velem, de amióta állították az órát, már mindig 6-kor kuvikolok......... Amúgy se vagyok egy nagy alvó.

Panny :)
Én sütöttem palacsintát, nutellásat, meg áfonya-lekvárosat!
Hát én a Született feleségeket néztem (volna), ha nem alszom el.....De még időben belöktem egy kazettát, és megnéztem!

Amúgy hőm mára 37..... :) :)
Jaj, csak így maradjon!

Gira :)
JÓ MUNKÁT!!!!!
Kép

Kriszta :)
Neked is az utolsó nap!!!
Amúgy hogy vagy?????

Majd még jövök napközben!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Jó reggelt :lol:

Edit!

Én is nutellásat és szamócalekvárosat csináltam(nálunk is ez a sláger) :lol:

A hőd több mint szuper!!!! :lol: :lol:

A Született Feleségeket én is felvettem,azt is imádom!!Egész héten semmi jó nincs a TV-ben,nem is nézünk semmit,de kedden persze mindkét adón egyszerre jó megy :?

Kriszta!

Örülök hogy jobban vagy!! :lol:

Gira!

Akkor nektek mindent bele!! :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Panni,
jaj, de ismerős! A fiam csak ma van itthon először, de már most látom rajta, hogy unatkozik (illetve mondja is, hogy mivel játsszon már!!???) és az unatkozás abból áll, hogy a hugát meg engem piszkál, pedig mi - köszönjük szépen- jól ellennénk. :evil:

Edit,
próbállak utolérni a hőmmel, de nem megy! :lol:

Ma reggel nekem 36,9 volt, ami jól hangzik, csak félek, hogy inkább egy kis hőemelkedés ez, mert elég szarul vagyok: húz az ágy és tényleg úgy érzem magam, mintha lázas lennék. Ami még furi, hogy olyan feszülő érzés van az alhasamban, vagy szúrkáló, és belenyilal a combtövem is. Tudjátok mikor volt ilyen, a terhesség utolsó hónapjában! Most ez mi??? (Csak csendben mondom, tiszta hülye vagyok, de ma reggel azon gondolkodtam, hogyan fogjuk elmondani a gyerekeknek meg a nagyszülőknek! :shock: Pedig még sehol nem tartunk... :( ) Persze lehet, hogy csak szimplán felfáztam.

Ja, akkor most már értem, biztos az én fiamat is ez az óraátállítás (is) zavarta be, azért kel olyan korán.

Márti,
megkérdezem majd anyóst az ablakról (az biztos, hogy túlélte :lol: ) hátha van valami jó ötlete, ő is két gyerkőccel lakott a hatodikon.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!!

Csak gyors bekukk.Mindenkinek látom lassan begyullad a torka!!Mi lesz itt??Beteg topic??

Amugy az én kislányom is meg van zavarodva,4-kor bejött hozzánk,hogy felébredt.Szal a mai hőmérőzésem elmaradt. :( Kicsit ideges vagyok most,mert nem tudom hol tartok,mi van??? :shock:
De reménykedem persze.Nektek viszont Edit,és NYáriorgona
jól alakul a hőtök!! :wink:
Vendég

Erika,
ne izgulj, attól mert nem hőmérőzöl, még nem fog elmenni a baba! Majd megméred holnap! De megértelek, hogy pipa vagy! Nálunk sötét van, és én "sutyiban" szoktam a fiam mellett hőmérőzni, aztán kilopakodok a fürdőbe megnézni, szóval elég gáz.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Mindig csodálkoztam, hogy hogy a francba nem jön nektek közbe semmi ennél a hőmérőzésnél...
Nekem 3 napból 1x tuti valami vagy inkább valaki meghiúsítja... nem is merek belekedeni.
De látom, azért nálatok se döcög úgy a szekér, ahogy az meg van írva :)
No de sebaj, a természet akkor is tudja a dolgát, ha nem ellenőrizzük ;)
Vendég

Sziasztok!

Hol vagytok???

Gira,
az igazat megvallva, lehet hogy nálunk a második gyerek mégiscsak a hőmérőzésnek köszönhető! Ugyanis nagyon későn ugrott fel a hőm, tehát későn volt a peteérés, és nem is gondoltam volna, hogy majdnem egy héttel később van. (magyarul lehet hogy nem is lettünk volna együtt akkor, vagy felkeltem volna utána, mondván már úgyis mindegy) Ugyanez volt Panniéknál is most a 3. babánál. Szóval azért jó az a hőmérő néha! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

FFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez az idő........nagyon gáz!
Legalábbis itt egész nap szakadt!
Kép

Nyáriorgona :)
Neked milyen idősek a gyerekeid?

Edit

Kép

Kép
ditta76

Nagyon egyetértek Nyáriorgonával,mert valszeg én is azt hittem volna a 17.-18.napon,hogy már túl vagyok a pé-n ha nem hőmérőzök.Szal én most nagyon a hőmérőzésnek köszönhetem a sikert.....mert eddig meg voltam győződve ,hogy a 14.napon van a pé-m.Nekem sajna az ovu teszt nem vált be,meg egy kicsit drága is,ettől a mérés olcsóbb megoldás :wink:

Felénk nem esett eddig,bár nagyon lóg az eső lába... :(

Ja és nem tudom emlékeztek-e hogy írtam,hogy füvesítettünk...szal kinőtt a fű!!!A hétvégi özönvíz nagyon jót tett neki!Én már azt hittem idén nem lesz belőle semmi,de napról napra szebb :lol:

Ma gyalog mentünk az ebédért a gyerekekkel...jól lefáradtak!!(de én is :( )Krizsi jó nagyot aludt utána.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nyáriorgona: várom a hasznos infókat anyósodtól :) :) :)
Küldök egy példát, hogyan kell csinálni ay arcpakolást :D :D :D
A kissebbik fiam Hunor Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!
Reggeltől most értem haza!
13.30-ig dolgoztam,azután mentünk ki anyuékhoz a sirokat rendbeszedni,szakadó esőbe,sarat dagasztottam,mint a disznó úgy néztünk ki!
Végeztünk,anyuéknál úgy ahogy helyre rázódtunk!
Irány a Tescó,Interspár!
Ezalatt éreztem,hogy nem oké valami,haza jöttem,hát látom barnázom! :evil:
Ennyit erről a ciklusról! :evil:
Ha még élek később jövök,nagyon fáradt vagyok!
Ha nem irnék!
JÓ ÉJT!
Vendég

Sziasztok!

Újítottam a vonalzómon, hátha a gomba meg a nyuszi jobb hatással lesz a szaporodóképességünkre! :lol:

Márti,
Tetszik az arcpakolás, nálunk is van, majdnem mindennap (nem nekem, a gyerekeknek!!!)

Kriszti,
Pihenjél! Aztán holnap szebb lesz a világ egy kicsit! Nem hajtod Te túl egy kicsit magad???!!!!
(tudod, a gólya hova hozza a babát?)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jo a vonalzod nyariorgona!!! :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nyáriorgona!
Holnap sem lessz szebb a világ!Sajnos!
Rohanás egyik helyről a másikra!
Anyuéknál pihenünk meg egy kicsit!
26-ik napon még sosem volt semmi,egyébként csak pötty-pötty,vagyis barna!
De beindul ez szerintem holnap,holnap után!
Nagyon király a vonalzód!
Én nagyon gondolkodom,hogy semmilyet nem gyártatok már!
Vendég

Kriszti

Hova tünt a vonalzod????Nem jött meg még!!Hello!!Tssék pozitivabb lenni!!Igaza van Nyáriorgonának!!Túl sokat vállalsz be.Kicsit lassits,hogy a baba utolérjen!! :lol:

NYáriorgona

Szuper a vonalzod!!!!!Nagyon vidám!ÉS ha anyul szaporodó képességét nézzük,remélem hogy jó helyen jár!!! :lol: :wink:

Márti

Hunornak micsoda gyönyörű fürtjei vannak!!!Te vagy ilyen bongyi???
ÉS már tanul borotválkozni is??? :lol:
Ő is ovis már?Te dolgozol???Nem akartál volna arra babás lenni,mire lejára a gyes??? :shock:
A két gyerek közt ilyen kis korkülönbséget terveztetek??Nehéz volt velük az elején ??
Bocsi hogy ilyen kiváncsi vagyok!! :oops:

Csajok!
Ide mondták mára az esőt,aztán nem is esett!!A szél fujt Sopron lévén. :roll:

Panny

Nem szeretnél pocakképet mutatni nekünk???Olyan kiváncsi vagyok mekkora lehet!!:)
A 23.napon vagyok :P (vonalzó helyett)
Vendég

Kép
Vendég

Kriszti!

Még ne add fel!!!

Tudod én is barnáztam és mégis baba lett!!

Erika!

Igen ,akarok feltenni képet(a másik topicban is kéne-2008.márciusi babák)Ígérem a napokban lekapjuk a pocimat apával és feltöltöm,jó?!

Márti!

Nagyon édes Hunor:lol:
Nekem is van Krizsiről egy olyan kép, hogy telekente magát az apja borotvahabjával.. :wink:

Nyáriorogona!

Az új vonalzó klassz!! :wink:

Jó éjt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Rik, nem haragszom a kérdésekért, sőt.... :D :D :D
igyekszem válaszolni...
Igen, nekem vannak ilyen fürtjeim mint a kisfiamnak, mindenki azt mondja, hogy pont olyan mint én.A kiskori képeimen megjobban látszik..Kár, hogy fütyije van :D ÁÁÁ, dehogy kár, csak vicc volt!!!
Mi akartuk, hogy ne legyen tul nagy a korkülönbség a gyerekek között de a dokim is azt javasolta, hogy minél elöbb, annál nagyobb az esély a teherbeesésre.
Huni is jár oviba. Eleinte nehéz volt, főleg, hogy nemigen volt segitségem.A féltékenység is megvolt a nagy részéröl, pedig igyekeztünk mindent megtenni, hogy ne érezze magát hátrányba a bátyus...
Én jelenleg nem dolgozom, megszünt a munkahelyem, ahol dolgoztam,de amugy is a párom azt mondta, maradjak a gyerekekkel amig egy kicsit nagyobbacskák lesznek, ugyis olyan hamar elszáll az idö, észre sem vesszük és kinőnek a kezünkből.
A harmadik babát ugy terveztük, hogy egy kicsit meg várunk, nöjjenek meg a fiuk...
Nálatok Réka nem volt féltékeny a kisöccsére? A sógoromék gyerekei között is 9 év a korkülönbség és mégis voltak féltékenységi jelenetek.
Na jó hosszú letem! Bocsika :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Panni, kösz a bókot.
Nálatok volt féltékenység a Kristóf születésénél?
Tudják, hogy jön a tesó? Ha igen akkor hogy fogadják a hirt?
Nélunk a nagy hallani sem akar tesóról, a kicsi meg követeli :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na, megyek alukálni!

Szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Rossz kedvem van...........A hőm ma már 36,8....szerintem semmi remény! Nem is tudom, miért voltam ilyen naív, hogy azt gondoltam, az első hónapban összejön.......
Most nem is írok mást!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Márti!

Nálunk annyira ritka szitu volt a Krizsi születésénél,hogy nem fogod elhinni,mert nagyon ritka de egy szikrányi féltékenység nem volt a Márk részéről,sőt!!Akárhogy próbálok kereseni a történésekben,soha semmilyen ilyenre nem emlékszem.Áldott jó gyerek a Márk ebből a szempontból(persze másból is :wink: )
Nem azt mondom veszekedések vannak,de az általában a játékok miatt,mostanában mindig ugyanaz kell nekik(de ez főleg Krizsike akaratossága miatt van :wink: nagyon tudatára ébredt a drága :wink: )Márk többnyire terelgeti az öccsét és védi minden helyzetben.Sztem ez a kitesóval is így lesz.Egyébként Márk nagyon várja a kistesót,minden babára olyan szeretettel néz.A kicsi is várja(amennyire felfogja)de sztem ő lesz az ,akivel lesznek "gondok",talán nála lesz féltékenység mert ő olyan kis akaratosabb egyéniség,de majd meglátjuk...

Ha nem veszed tokalodásank, láttam a másik topicban a görbédet...sztem nagyon bíztató!! :lol: Drukkk! :lol:

Edit!

Ne légy elkeseredve légyszi!! Először is ne add még fel,másodszor pedig ez még csak az első hónap volt,a következő már tuti sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépen süt nálunk a nap!!! :wink: csak apa dologoziki egész nap :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Erika!
Eltűnt a vonalzóm,mert letöröltem!
Megjött!
De én már ezt tegnap előre tudtam!
Kitartás mindenkinek!
Drukkolok,hogy nektek több szerencsétek legyen és sikerüljön!
Nálunk jelenleg süt a nap!
Ja,pont ma 1 éve,hogy elkezdtünk élesbe próbálkozni!
Nem szemétség,hogy pont ma jött meg???!!!!!!!
Nincs szerencsém!
Vendég

Vendég

Kriszti!

Nagyon jó ez az oldal amit felraktál,én is mindig ezt hangoztatom,hogy minél több akció!!! :wink: Jó, hogy ezt már szakmai körökből is hallom,mert nekünk bevált :oops:

Azért légyszi ne keserdj el!!Ne add fel!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Eszembe sincs feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak nem igazán jól esett,hogy pont ma!!!!!!!!!!!!!!
De hamar vége,aztán mindent bele,megint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Kriszti

sajnálom!!(tudod mennyire!! :( )
Pedig biztam a büdösbogárban!! :shock:
Jó az oldal amit feltettél.Az utolsó sorok téged igazolnak!!Nem kell naptárazni,csak szeretni egymást!!:)

Edit

ne keseredj el!!Héjj!!!
Hiszen szépen fent van még.Mensi nincs,tehát nincs ok kesergésre!!! :D

Márti

Nekem kislány a legkisebbem :oops: ,szóval Réka a kishugát nagyon várta.Most azt mondja neki Ő bőven elég,nem kell több kistesó.Pláne hogy megint mászni fog,és lepakol majd a szobájában! :shock: :)

A féltékenység Rékánáűl szerintem nem fog megszünni sose,mert nap,mint nap érzékelem.Kicsi mindent megoszt vele,a boltba is kétfelé vesz édességet,vagy amit választ.A nagy viszont azt mondja:csak nekem vegyél,gyorsan megeszem aztán nem látja.
Szóval ez a különbség köztük.Eleinte nagyon zavart,de már kezelem a dolgot.
Jaj de nagyon imádják ám egymást!!!Ha nincs itthon valamelyikük,a másik nagyon tudja hiányolni!!
Nálunk 8 év a korkülönbség.Én szeretem is,meg nem is.Abból jó hogy a nagy megérti ha csendben kell lenni(anno),mert Petra alszik.VAgy ilyesmi.Nem kellett (bocs hogy ezt irom)mindegyiket kiszolgálnom,merta nagy már maga látja el magát.(na azért vannak kivételek)
Na én is hosszu lettem,bocsi!!

A mai napom is rosszul kezdődött Petra tegnap hamar aludt,igy éjjel kukorékolt kicsit.szal 4 ora alvás után szuper hőt mértem! :D Nem tom mennyire adja vissza az a valóságot a testemből.
ime:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 75200_.png
Vendég

Erika!
Ez a hő,csodállatosan alakul!
Mennek a drukkok!
Vendég

Edit,
nekem is pont ilyen hangulatom volt, mint Neked, de aztán megláttad azt a morcos kis képet, amit feltettél és rögtön jobb kedvem lett. Röhögtem itt magamban... :oops:
Nekem is visszaesett a hőm, 36,7-re, bár ez még nem olyan vészes (szerintem a Tied sem!) de az ember ilyenkor elszontyolodik... :(

Erika,
nagyon jó a hőd 8) , látom te se alvással töltöd az éjszakákat!!! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

megláttad=megláttam

Ja, és szúrkál a combhajlatom, meg kicsit feszül az elhasam... :roll: És végre egy kicsit teltebbek a melleim, nem tudom most miért nem feszül úgy mint szokott a második ciklusfélben??? :?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona

nekem se feszül a mellem most ha megnyugtatlak ezzel.Furi!
A Te hőd is jó!!Honaljban ugye???Szuper!!
Hát a Petrust szerintem bezavarta ez az oraátállitás.
Megyek bőgés van...
Vendég

Erika!

A hőd egyszerűen szuper!!Nem vagyok szakértő,de tisztán látszik eddig sztem a beágyazódási hőleesés tegnapelőőtt és tegnap és utána a mai felugrás!Remélem a proféta beszél belőlem... :wink:

Nyáriorgona!

Az egy tizedes leesés semmi,nézd meg az én babás hőgörbémben is volt.A melled teltsége jól jel,nem?Meg az alhasi szúrka is.. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?