Új privát üzeneted érkezett!

Nincs mit.Utana jutott eszembe,ahogy elkuldtem az uzit,h.nem Kecson laktok mar. :oops: Mar mi se,de ez van.Majd egyszer ha ugy adodik visszamegyunk.Habar en itt sokkal jobban szeretem.
Kivanom,h.minnel hamarabb talaj magadnak uj es jo dokit.Szeretned,ha en is utanakerdeznek? :roll:Jo ejt.En most megyek zuhanyozni,aztan nekem is vegre alvas.


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike! Szép álmokat!
Vendég
 


csak jól bekavart ez az etessük többel dolog. 9kor evett 70et, de azt is félájultan, majd visszatettem. kelt 11kor, de elég volt a cumi, majd 12kor. Végül f1kor adtam most neki 90et (eddig ette), aztán peluscsere ( és ruha, mert összepisilte), most letettem, de nem nagyon ájult be még. És nem tudom így, h kb mikor kellene majd megint ennie.
kíáncsi leszek, h valóban ez e a sírás oka, bár nem hinném. Hanem inkább ahogy írtad nagbri, a poci "fejletlensége". Mármint h alakulgat még.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

 
 

teljesen készen vagyok. Apa is. Semmit nem aludtam. A gyerkőcöt meg semmi nem hatja meg. És nagy baromság ez a tömjük tele. Uúgy felkelt 3óránként szinte. evett, sírt. Csak így nem 1, hanem 2 órát. És nem alszik. 3x fél órát aludt. engem nem érdekel, visszaállunk a 3 órákra és a kb 70es adagokra. azzal legalább lehetett tudni, h etetések közt nem a kaja miatt sír.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Szia Ennn!

Ez szörnyű lehetett! Elhiszem! Szerintem is tedd azt amit jónak látsz!
Legfeljebb ha van energiád, keress meg egy másik gyerekdokit, aki talán jobban tud segíteni, és tanácsot adni!
Kap valamit Bercike a pocifájásra? A barátnőm mindig Infacolt ad neki evés előtt, ha jól tudom, és ő is tápszerrel eteti.
Remélem napközben tudsz majd pihenni!
Nálunk hajnali 6-kor volt egy nagy üvöltés, de előtte fél ötkor evett, szóval nem azért. Tisztába tettem, adtam neki egy kis teát, és abbahagyta. Nem tudom mi volt a gond!
Vendég
 


ennn-szornyu,annyira sajnallak benneteket,ez boraszto lehet.szerintem se az eheztetessel van a baj.Te csinalj mindent ugy ahogy jonak latod.Az anyai oszton sugja neked,h.mi a jo,hidd el.En is inkab magamra hallgatok,mintsem masra.Es jo igy.De ne aggod tul magad,mert lehet az is baj a picikednek,h.erzi rajtad,h.aggodsz,meg streszben vagy.Tudod,ok mindent megereznek.Atticy pl.mai napig erzi.Mindig probalok uralkodni magamon,es bevalik. :wink:
nagbri-koszi a joejt,megvolt.


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kap sab simplexet a pukira, most ilyen homeós camillás bogyókat vízben oldva pocaknyugtatásra, pukizik is, meg böfizik rendesen, kaki is volt ( bár megint kezd szilárdulni, de még azért laza) evett is és mégis feszeng, meg sírdogál minden kaja után min. 1 órát. Most tegnap írt fel 3kgtól adható másik tápszert, de az még most nincs. Többektől hallottam viszont, h soszor maga a tápszer okoz gondot a kicsiknek, és nem feltétlenül a szorulással. Így érdemes lenne azt a pár kora babáknak adhatót kipróbálni. Említettem is tegnap a dokinak, de azt mondta, h örüljek, mert erre a mildibé pre-re nagy a támogatás és ingyen van ( eddig mindig 700-800ft volt 1 doboz, szóval azért mégsem ingyenes). De engem nem érdekel - főleg ha erről van szó- az h mennyibe kerül, megveszek én neki bármit, csak jó legyen.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


amit itt a bevezetőben írnak az ránk mind igaz: http://www.allergiainfo.hu/inda17cs.html érdemes ezt a cikket elolvasni. Asszem kérek beutalót, ha nem ad ez a banya, megoldom másként.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: a barátnőmék is kaptak többféle tápszert, nekik a milupa jött be! Van egy olyan tápszer, ami tuti székrekedést okoz, a beba. Ezt nekik a gyógyszerész mondta. De a milupával minden okés náluk. Nem tudom ez segít-e valamit neked. Mondjuk az majdnem kétezer egy dobozzal felírva is!
Ja, a cikket mindjárt el is olvasom!
Vendég
 


enn

Olvasom a harcodat. Szeintem is állj vissza a régi kajázásra , meg próbáljatok meg másik tápszert, ha más nem vegyél recept nélkül , még ha teljes áron kell is kifizetni.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


az lesz, mert ez így nagyon gáz. Nem normális az sem, h egy ekkora gyerek a 24ből csak 6-8órát aludjon. Nem is bír nagyon mélyen aludni. Általában riadozva, meg hadonászva, nyögve stb alszik. Talán 1-2x van egy nap, h egy fél órára hang és mozdulat nélkül békésen szunyókál. Sajnálom nagyon.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


szija Borsi-nagyon hianyzol nekunk,komojan,rengeteget gondolok rad!!!!Ha minden igaz vagy ezen a hetvegen vasarnap vagy a jovo vasarnap szeretnem azt a randit.Majd folhivlak,amint tudom biztosan.Atticy is mar nagyon var. :lol: :wink: Reg nem lattunk!!!Pussz

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Tényleg Ennn, hátha egy másik tápszerrel megszűnnek ezek a gondok! azért az a doki elmehet a f......-ba! Hogy lehet valaki ilyen szívtelen, hogy meg se próbál segíteni! A barátnőmnek egyből adtak másikat, amikor mondta, hogy székrekedést okoz náluk. Hihetetlen, hogy az ilyen gyerekdoki! Bocsi, kikivánkozott!

Borsika: Köszi, csak reggel olvastam! Biztos elolvastad, de voltak bömbik, most is van, így megyek!
Vendég
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 


Szerencsere nallunk minden a legnagyobb rendben van.Mostanaba reggel csak anyatejcsi,12 kor anyatejcsi+fel uveg Hipp gyumikaja+100 ml Hipp instant tea.4 kor anyatejcsi+100 ml Hipp gyumile,este 8,9 fele csak anyatejcsi.Es igy minden ok.De altalaban az esti etetes elott egy oraval odakapja a masik 100 ml Hipp gyumilvelet.Attol fugg,mennyire ehes.De ez a gyerek nem keri mindig a kajat.De ha odaadnad neki oranket akkor is elfogadna,annyira imad enni.Mar ha latja a kajas uveget,izeg mozog,telyesen extazisba van,pedig azelott szopizott :lol: 8) ,nagy hohanyo.De nem etetem tul,meg pici a gyomra.Es nincs is elhizva.O inkab hosszra gyarapsik,mint sulyra.de egesz nap mozog,mint egy Duracell nyuszko,elore felek,mikor beindul mi lesz.Megjobban lefogyok,legalabb... :roll: :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


elég ha annyit mondok, h a dokinő 74!!!!! éves???? :evil:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: Jézusom, és még praktizál? Nincs tovább kérdésem, mostmár mindent értek! Borzasztó!
Vendég
 


ennn-akkor miert a fenenek nem megy mar nyugdijba es hagyja a fiatalok ervenyesulni :?: :twisted:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


igen praktizál, sőt előadásokat tart meg konferenciákra jár állítólag. Majd fogok váltani, csak jó lenne vmikor feltérképezni a környéket ilyen szempontból. Mondom, ez az amire nem maradt idő, mert csak 1 dokinál voltunk, de ugye még volt hátra papíron 5hetem. De mivel Berci megszületett, így ez maradt most. És senkit nem ismerek a környéken, max az anyukákkal tudok konzultálni. Majd megoldom.
Jövő hét elején lent leszünk kecskeméten pár napot a vizsgálatok miatt. Most úgy néz ki h a koraszülöttes doki megvizsgálja majd. Ennek nagyon örülnék, megnyugtatna, hisz ő ismeri és tudja az előzményeket.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: a dokik össze-vissza beszélnek az etetésröl. A legjobban Te látod, hogy eddig mennyit evett és hogy mennyivel lehet emelni az adagját. Én mérleget se vettem, kell a fenének, hogy idegesítsem magam. Eleinte hetente, most már kéthetente viszem Sárikát a védőnőhöz, ha jól fejlődik, akkor nem kell aggódni azon, hogy mennyit eszik, hiszen mi felnőttek sem eszünk egyformán...

Lázcsillapítás:
nekünk 38 fokig Panadolt, afölött germicid kúpot javasolt és írt fel a doki. Szerintem jó ha van otthon, mert a lázcsillapítás elsősorban otthoni feladat.

Mi egyébként jól vagyunk, mondjuk szegény Sárikámat ma jól "megkínozta" a doki. Megint több napja nem kakilt, ezért jól átmasszírozta a pocakját, meg a hőmérőt is úgy földugta neki, hogy rossz volt nézni... Mindenesetre hatásos volt mert egy hatalmasat kakkantott a drágám...plussz ma kapta a 2 hós oltását is... de azért nem sírt, csak pár másodpercig, amíg beadták neki... a pocakmasszázs kellemetlenebbül érintette... de aztán hazafelé aludt a babakocsiban... úgyhogy olyan rosszul azért nem lehetett...

ja és ma a doki javaslatára adtam neki sütőtökös bébiitalt néhány kiskanállal, hátha az majd segít ezen a kakidolgon... olyan aranyos volt, nagyokat cuppogott, meg még kért volna de 15 ml-nél nem mertem egyszerre többet adni neki...

Kép

Kép
falevel2
 
 


a sütőtök tuti segít neki :) én sem merem a lázmérőt nagyon bedugni. nehogy vmit megsértsek. De nem is szoktam sűrűn , csak ha tényleg vmi gond van.
Falevél, te ebben az időben( :x ) mit adsz rá, ha kiviszed sétálni??, többiek??

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn-vastagabb overalt meg kis sapi,meg betakarom.


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 



Ha vastag az overal,akkor csak siman egy bady-ra egy rugi s kesz.Oket is pont ugy kell feloltoztetni,mint,ahogy te sajat magad oltozol,max 1 el jobban.Mert ha tuloltozteted,nem jo,mert leizzad. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Ennn: Nálunk van egy vastagabb takaró a babakocsi alján. Gyerkőcön hosszúujjú body + egy rugi, erre overál, és betakarom. Sapka ha nem fúj nagyon a szél, akkor egy vékonyabb, max. az overál kapucniját még ráadom.
Sütőtök ital: Azt hiszem én is bevetem estére, bár most adtam neki egy kis laevolac szirupot! Dokibácsi mondta!
De lehet a sütőtök jobb!?
Vendég
 


Akkor ha egy rövid u. body és kantáros plüss rugija van, arra adok egy thermo kezes-lébast és 2 sapkát ( cérna, vastag) meg arra a pamut takaró, alatta gyapjú derékalj, az kevés??? Adjak rá thermo izé helyett overált?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn-ez igy jo,csak adj meg ra egy vekonyabb hoszu ujju bluzikat,es eleg csak egy sapi.Mi is most jottunk haza a setabol,meg szerencse,mert nagyon borus lett az eg....meg olyan rossz,h.hamar sotetedik.Jah,nalunk is van egy vastag pled a kocsiba. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


ennn-ez igy jo,csak adj meg ra egy vekonyabb hoszu ujju bluzikat,es eleg csak egy sapi.Mi is most jottunk haza a setabol,meg szerencse,mert nagyon borus lett az eg....meg olyan rossz,h.hamar sotetedik.Jah,nalunk is van egy vastag pled a kocsiba. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


ennn-ez igy jo,csak adj meg ra egy vekonyabb hoszu ujju bluzikat,es eleg csak egy sapi.Mi is most jottunk haza a setabol,meg szerencse,mert nagyon borus lett az eg....meg olyan rossz,h.hamar sotetedik.Jah,nalunk is van egy vastag pled a kocsiba. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


na tessek,megint hulyul a netem... :evil:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ennn: mindenképpen kell rá valami hosszúujjú, egy vékonyabb pulcsi is jó! a termo ruci pedig tökéletes rá! A két sapi szerintem felesleges, akkor inkább csak a vastagabbat add rá!
Biztosan nem fog megfázni!
Vendég
 


bocsesz elírtam. SZóval rövid u.body hosszú u. rugival, vagy hosszú u. body kantáros rugival.
Ok, akkor csak 1 sapka. Zokni?? a rugi alá?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: Én nem adok lábfejes rugi alá zoknit, csak egy kiscipőt a végén a lábijára. De ha az overálnak van lábfeje, még az sem kell!
Vendég
 


jaj, csajok, most meg én estem kétségbe... Sárikám egész délután sírdogált, tuti hogy a pocakja fájt neki, mert minden egyes pukizás előtt sírt fel. Csak most azt nem tudom, hogy mitől: a hőmérőzéstől vagy a pocakmasszázstól vagy a sütőtöktől, esetleg az oltás tett be így neki?????? Túl sok minden történt ma...Holnap nem adok sütőtököt neki, holnapután ismét adok, bár ahogy a doki megmasszírozta szegénykémet, nekem is fájna a hasam.... Most végre elaludt, de nem tudom milyen éjszakánk lesz... mert délután is fel-felsírt álmában...

Borsika: a 2 és fél hónapos korában adott sütőtöklé nem korai? Eddig csak anyatejet kapott... A székrekedéssel nem volt nyűgös, most viszont már igen...

Kép

Kép
falevel2
 
 


falevél

Hát én nem tudom , én nemadnék még neki.3-4 honap alatt.

timci

SAJNA leghamarabb 25-én vasárnap leszek szabad hétvégén novemberbe! Akkor Katalinozunk.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Ennn: én egy rövidújjú bodyt, egy rugdalózót és egy meleg kezeslábast adok rá , meg most már vastag sapkát. ennyi. Nem szokott fázni, de ha belegondolunk most még nincs nagyon hideg...

Mondjuk mindig beteszek egy plussz plédet is a babakocsiba, ha netán mégis el kezdene fázni... de eddig még nem volt szükség rá.

A babákra +1 réteg kell, mint amit te felhúzol...

Kép

Kép
falevel2
 
 


hát nem tudom... én kicsit korainak tartom most bevezetni a gyümölcsleveket... a doki viszont ezt tanácsolta, szerinte nem jó ha 5-6 napig nincs kakija a babának... még akkor se ha nem nyűgös ettől... A hőmérőzéstől is fájhat a kis popsija nem?
tényleg ma annyi minden történt, hogy kapásból 4 dologra gyanakodhatok...

Kép

Kép
falevel2
 
 


falevél

Probáljátok meg a Normoflort vagy a Levolac-ot, ez sok ismerősömnek bevált.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Falevél: Hát nálunk is van gond a pocival, legalábbis arra gyanakszom! Pedig ma már volt egy kis kaki, talán a szirupnak köszönhetően, de most megint nagyon sír, és rugdos a lábával. Egy darabig elvolt a kezemben, de aztán ott is rázendített. Nem is tudom mit tegyek, mitől van ez.

Borsika: kaphat még egy kávéskanállal a laevolac szirupból szerinted? Mert délben, hogy megkapta, utána nagyon nyugodt volt, és szuper jól aludt! Én ezt tényleg nem értem! Eddig nem volt ilyen problémánk, csak az utóbbi egy hétben.
Vendég
 


Nagri

Ha kaksi volt akkor miért nem adsz neki Sabsimplex-et ez görcsoldó.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Falevel, remélem hamar megoldódik a probléma. Esetleg még a szalmasárga kamilla tea és bele 1tk tejcukor (laktóz), de hallottam pörkölt cukros vízről is széklethigításra.
Jó éjt! Megpróbálok aludni. 11től enyém a pálya :?
Éjjel benézek!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok! Na felhívtam dokibácsinkat. Görcsoldót javasolt, papaverinumot, feloldva teában. Remélem használ! Anno Bencének is ez az egy segített! Csak már elfelejtettem!
Vendég
 


Ennn: Most nézem, hogy pont két hónap van a kis pasijaink között! :D
Vendég
 


borsika-sajnos akkor mar nem jo,mert en Atticy-val repulok haza 12-en,es csak Karacsony utan jovunk vissza...Ohhh de kar,pedig annyira szerettem volna.Es szombat?Nah nah,mondd,h.jo. :roll:

ennn-ugy mar jo az oltoztetes.Tokeletes.

falevel-szerintem az oltas miadt volt nyugi a kicsi Sarika.Atticy is a 2 honapos oltasi napon nagyon nyugi volt.

sajnos ilyen pocis dolgokhoz nem tudok hozzaszolni,mert nekunk nincs es nem is volt.Meg a szekrekedesehez sem... :roll: Nem sajnos,hanem hala Istennek.



KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Szep almokat csajok,en elmentem hunyni.Nagyon fardat vagyok.Pussz

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Szép álmokat Timcike!
Vendég
 


Koszi,viszont!!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!


Hát kaki gondunk volt tegnap nekünk is még talán ennyire nem fájt a pocija de egy kicsit meglázmérőztem és volt egy kicsi jobban is érezte magát !
Este fürcsi kaja és utánna egy nagy röccsentés tisztábaraktam volna de közben is jött még kétszer és így öltöztünk is !
De látom rajta,hogy ő is görcsölget azért !
Éjszaka is húzta a pociját akkor simiztem neki és alukált tovább!

Szegénykéim jól megszenvednek ezzel a gondal de szerintem rá is tesz egy lapáttal ez az időjárás! :?



Kép
mogyoland
 
 


mogyo-ez az ido,ez valoban szuper.Az en fiam egesz nap csak aludna miatta,en meg szomorkodom,mert inkabb szeretnek vele jatszani.Igy unom magam... :roll: 12 oras etetes utan kimegyunk egyet,remelem nem lesz eso.Muszaj vasarolnom.Pu ment neked ujra.
KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mi kétszer is keltünk éjszaka, nagy üvöltés közepette! 3-kor és 5-kor! Szegénynek biztos fájt a hasikája. Most fél 9 előtt kelt nemsokkal! Szóval izgi egy éjszaka volt!

Ennn: Ti hogy vagytok?

Mogyo: Remélem nálunk is kijön végre, és utána megnyugszik.
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?