Úgy látszik ezek sosem unják meg
MOST KAPTAM EZT GERYMAMYTÓL
Ne haragudj,hogy írok,de sajnos nem tudom megállni,de ígérem ez tényleg az utolsó.Direkt írok privit,mert nem akarom szítani a feszültséget,remélem megérted!
Én már nem járok jó ideje közétek,de a régi ,,ismeretség" miatt még mindíg olvaslak benneteket és úgy érzem,ennyi jogom van,hogy hozzászóljak.
Először is,azért mert anyu leírta a véleményét,amiben aztán semmi csúnya nem volt,mellesleg már előtte egy páran leírták ugyanezt a véleményüket,de őket senki nek bántotta,csak anyut,mert ő a Bukokati.Lehordták mindenféle primitívnek,butának és nem sorolnám tovább minek még.Hát csodálkoztok,hogy a végére kiborult a bili?
Különben nem anyu az egyetlen,akinek csípi a szemét néhány megnyilvánulásod,nem egy privit kapott,amiben aztán vannak vélemények.
Azért írt oda,mert nem bírta megállni szó nélkül azt a rongyrázós megjegyzésedet,amit már többször olvashattunk tőled,hogy :Nekem megér ennyit a gyerekem!
És kinek nem?Én nem azért főzök a fiamnak,mert sajnálom tőle az üveges bébikaját,hanem mert szeretném,ha normális kaját enne,aminek íze van és megszokná a normál kosztot.Ennyi.
Ahhoz még leírom a véleményem,amit ma írtál:
Idézek: ,,Szép lenne,ha mindenki anyukája ilyen lenne,mint te!"
Hát bizony-bizony szép lenne,hidd el,hogy összetehetnéd a két kezed,ha ilyen anyád lenne,mint az enyém!Ő,mikor én baba és gyerek voltam,mindennap kimosta kézzel a szaros pelenkákat,amik mindíg hófehérek voltak,négykézláb súrolta végig a padlót minden nap,főzött ránk,boltba járt és sétálni vitt.Sosem számolta,hogy hány pelenkát használok el és mennyibe kerül,mert az utolsóját is mindíg nekem adta!Világ életében éjt nappallá téve gürizett apámmal együtt azért,hogy most nyugodtan élhessen és hogy a gyereke valaga alá tegyen egy két szintes családi házat (megjegyzem nem a rongyot rázom) hogy a gyerekének ne legyenek lakásproblémái amikor elindul az életben.
Sok fiatalnak ez a legnagyobb problémája a mai vlágban,mert rohadt nehéz egy házhoz hozzájutni.
Nem mellesleg iskoláztatott engem,úgy,mint a többi NORMÁLIS szülő,pedig nem volt könnyű.Mikor az apám majdnem meghalt szívinfarktusban,egyedül tartotta el a család többi 5 tagját egyetlenegy keresetből,meg egy fél nyugdíjból.
Erről ennyit,csak ennyire jó anya az én anyám!
UI.:Ne haragudj ha ezzel megint megbántottalak,de muszáj volt leírnom és részemről a téma lezárva!