Jó reggelt!
Vera!
Most kérdeztem meg a véreredményem, szerencsére jó lett
Biztos neked is jó lesz, nem tudod még?
(megnyugodtam, hogy más is nasizik néha esténként... )
Pandi!
Nagyon örülök, hogy jobban vagy már!
Itt annyian drukkoltak és imádkoztak érted, hogy ennek nem is lehetett más eredménye!!!
Boeske!
Én is nézegettem már ezt a mosható pelust. LÁnyomnál nem használtam, mindenki csak lebeszélt róla, most meg iszom a levét a "kényelmes" pelusnak, mert 5 évesen még éjjel sokszor bepipil.
Gondoltam rá, hogy a 2. gyerkőcnél, ha nem is a legelején, de a totyogós korszaktól én is áttérek erre. Hátha hamarabb megutálná...
Bár még lehet, hogy a lányomnál sem lenne késő venni, ilyen leszoktató mosható pelust, hátha akkor éjjel többször észrevenné, hogy pisis, és nem aludna olyan halál nyugisan benne.
Nagyobbik fiad még pelusos? Vagy leszokott már így hamarabb?
Viki!
Nekem azt mondták, hogy a cukorterhelést a betöltött 24. és a 26. hét között kell elvégezni, a 26. után már nem sok értelme van.
De ez olyan dolog, hogy az AFP-t is ahány kórház, annyi féle időpontban végzik...
Szóval nem tudom. Kérdezd meg a dokid, vagy a védőnőd. Bár a beutalót úgyis az orvos adja, tehát gondolom ha későbbre adja, akkor az is jó. Vagy ki tudja???
Én már nem igazodok ki ezeken a kötelező vizsgálati időpontokon.
Ilyenkor már csak a 30. héten van legközelebb UH?
/Bár én úgyis megyek nov. 10-én 4D-re, az már csak 1,5 hét. /
Ma itthon van a lányzóm az oviból, tegnap meg elkísért a vérvételre. Én oda sem bírok nézni, mikor veszik, ő meg szabályosan rátapad a témára
Mikor a 120 percesre mentem, akkor már csak egy csővel vettek, megkérdezte a laborost, hogy "na, nem vesznek még eggyel anyától???". Úgy nevettek
Persze hozzáteszem, hogy tőle még sosem vettek vért, szóval kicsit nagyszájú a drágám....
Úgyhogy most egész héten "megmenekült" az ovitól. Kíváncsi vagyok meddig bírja elfoglalni magát, mert általában 2-3 nap itthonlét után halálra unatkozza magát.
További szép napot!
Kata