Új privát üzeneted érkezett!

kutyfül írta:Ágica! Rékus hány hétre született? Mert amiket leírsz, hogy milyen szépen beékelődött, azt hiszem azt érzem én is. Nem is tudom, a combom tövében fájnak a csontok, este meg reggel nehezen tudok menni. Aztán bejáratódik, de nem kellemes érzés.


Rékus pontosan jött, május 1-re voltam kiírva és másodikán bújt ki :)
Szóval elég sokat voltam ebben a beékelődött állapotban, plussz 2 hetet 2 ujjnyi méhszájjal :D

Kép
Kép
agica123
 
 


Babett! Gáborkám pontosan a betöltött 41. héten született. Minden rendben volt a vizsgálatok szerint, így nem aggódtam. Egyedül a várakozás miatt voltam türelmetlen. De amikor elindult..... 15 percem volt a megszületéséig a szülőágyon. Még jó, hogy nem vártam itthon tovább. :wink: És én már a 37.héttől 2cm-re nyitott méhszájjal voltam a szülés előtt 4 órával is. Akkor vizsgált meg a doki, és még semmi jele nem volt a szülésnek.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


én oltásokból még nem "készültem fel", sajna ebben nem tudok
véleményt mondani, de érdekel amit erről írtok, hamarosan úgyis aktuális lesz...
Vendég
 

 
 

Igen tudom, hogy akár még egy hetet is várhatok...És most hiába mondja mindenki, hogy addig is amíg lehet pihenjek, ezt így nem lehet előre letudni. És akármilyen nehéz is lesz utána, az ember ilyenkor már nagyon várja, hogy megtörénjen, és meglássa mi volt előtte a pocakban... :lol:
Vendég
 


Szaisztok!

Én is itt, kicsit sűrűek a napjaim..:)
Én hozattam be apával 1-1 doboz csokit a csecsemősoknek és a nővéreknek. Pénz szülésznő(k)nek + dokinak.
Mivel a fogadott szülésznőm nem ért be (max ha helikopterrel jön, akkor lett volna esélye :wink: ) így a neki szánt összeget ketté vettem, és az "ügyeletesnek" adtam..Így gondoltam fairnek..

Nyákdugó - nem akarlak ijesztgetni, de az a barnás valami gyanús.. :roll: Nekem utolsó előtti pillanatban ment el, de hát mondjuk nem egy "klasszikus" szülésem volt..3kor zuhanyoztam, és akkor távozott, barnás valami képében....

Egész jó éjszakánk volt, 1x 4 órás és 1x 3 órás alvással..
Megyek is, Babett kitartás!!

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Hello Lányok!

Barnás folyás a szülés előtti hetekben normális. Kicsit nyílt méhszáj esetén, nekünk kb. 1 ujjnyi volt minden orvosi vizsgálat után előfordult. Nekem két nap után is, felhívtam a dokit, azt mondta nem gáz. És igen, ahogy valaki írta szextől is lehet :wink:

Én úgy tudom (bár ugye nem vagyok orvos, csak egy aggódó amatőr) a nyákdugó élénk pirosas színű vérrel jár.

Én a végén akartam csecsemősöknek csokit adni, de mivel pont a legdurvább csecsemősök voltak ott és nem azok, akik tényleg segítettek, nem adtam. :(

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


hát remélem ezt a nyákdugót felismerem, ha majd elmegy...bár utánaolvastam a neten, az sem jelentené feltétlenül a szülést, vkinek 1-2 héttel korábban elmegy...és lehet barnás is...Na mindegy...úgysem lehet felkészülni erre... :?

azért köszi az infókat mindenkinek, jó itt ez a "segélyszolgálat", ami kialakult! :lol: :lol:

A csecsemősöknek akkor majd meglátom, jár-e vmi. Talán közösen kellene majd adnom vmit, mivel minden nap más lesz. De majd meglátom, attól függ mennyire lesznek szimpik, és kedvesek..
Vendég
 


Nekem szülésznő azt mondta, a nyákdugó rózsaszínes és állagra leginkább egy nagyobb darab takonyra hasonlít..:) bocsi a fogalmazásért, de így legalább egyértelmű :)
És nem vérzik...Mondjuk én sosem láttam még ilyet :)
Egyébként meg tökéletesen megértelek Babett, ugyanígy éreztem Rékussal...herótom volt a pihenéstől, ezért naponta felmentem a Gellért-hegyre gyalog :) Mondjuk akkor nem ilyen idő volt...

Lamme: privi ment!!! :D

Kép
Kép
agica123
 
 


Sziasztok!

Ermoni: Tündéri Janka a képeken :wink:

Kutyfül: Nekem is vannak ilyen fájdalmaim a combom tövében. Nem is tudom, hogy hívják ezt a csontot, szeméremcsont? Mintha lovagoltam volna két napot és úgy maradt volna a csontom :D De ez már kb. egy-másfél hónapja így van. Én rákérdeztem a dokinál, mert persze rámjött a koraszülés pánik és mondta, hogy ez a 30-as heteknél már gyakran előfordul. Persze meg is vizsgált a parám miatt, de szerencsére nem találta indokoltnak a félelmemet. Szóval azóta is fáj a csontom ott lent.

Nyulcsi: Nem lehet, hogy a nyákdugó ment el? :wink: Én Vivinél nem találkoztam vele, úgyhogy fogalmam sincs róla, hogy milyen. Csak a neten talált infóim vannak, amiket a lányok is leírtak, hogy lehet akár fehéres, akár barnás, rózsaszínes, kicsit véres is, és lehet elég híg is, meg kocsonyás is, szóval kismama legyen a talpán, aki ebből tudja, hogy mikor ment el a nyákdugója :D :D

Megvolt ma az első ctg-nk :D Babóca kb. 8-9 alkalommal egyértelmű helyzetváltoztatást végzett, de különösebben nem érdekelte a dolog :D Viszont uh-n mondta a Hajdu dr-nő, hogy árnyalatnyilaval kevesebb a magzatvíz, de ez nem gond. Vivinél is szülés előtt kevesebb lett, akkor mondta is a doki, hogy szülés előtt ez jellemző, úgyhogy lelkileg már készülök, hogy hamarosan szülök. :o :D Csajok, hogy mennyien voltak uh-n :o Majdnem a wc-ig állt a sor ott lent az alagsorban és totál tömött volt a sor, szóval millióan. Még jó, hogy én voltam az első. Inkább az elején vártunk egy kicsit, mint abban a tömegben. Ennyi embert még sosem láttam itt. Viszont vérvételre át kellett mennem a Honvédba. Hááát, elég szar a rendszer, de nem akarlak untatni titeket ezzel. Honlap meg mehetek a leletért.....
lamme
 
 


Panndi: Oltások. Nem akarok vitát indítani, nem is írok véleményt, csak szimplán megosztom veletek, hogy Vivinek a nem kötelező oltások közül csak a kullancsost adattuk be és az agyhártyagyulladás ellenit. Beszéld meg a védőnővel és a gyerekorvossal is, hogy melyikük melyiket ajánlja. Sajnos van olyan oltás is, aminek nagy a propagandája.......
lamme
 
 


Köszi az infokat a combtövi fájdalmakról. Én sem tudom, mi lehet a hivatalos neve. :? Akkor ezek a fájdalmak nem jelentenek még semmit.

Lamme, mi nagyon egy cipőben/időben járunk. Jól emlékszem, hogy Te is cukros vagy?

Holnap megyek szülőszoba látogatásra, ha valakit majd érdekel, beszámolok az élémnyekről.

KépKép
kutyfül
 
 


Helló Lányok!

oltás: mi semmit nem adattunk be Rékusnak a kötelezőkön kívül. Én sem kaptam semmit anno, csak kullancs ellenit, de azt is csak ált. iskben és mert sokat vándortáboroztunk! :)

Lamme: ma genetikai volt ám, azért amég több ember :) Bár mostanában a sima napokon is özönlenek :) Én a múltkor sima napon mentem, már 7 után 10 perccel ott voltam, és 3.!!! voltam így is, pedig ugye csak 8-kor kezdődik a móka :) Rékussal anno 3/4 8-ra mentem mindig és elsők közt voltam...:)

Kutyfül: még a Szabolcs utcába mész a szülőszoba látogatásra?

Kép
Kép
agica123
 
 


SziasztoK!!
Lányok, nagyon köszönöm a gyorssegélyt, de talán nem a nyákdugó volt, mert a leírások alapján azt azért "látványosabbnak" képzelem.. De már alig észrevehető, úgyhogy nem parázok!
Mindenesetre nagyon jól esett, hogy majd mindnyájan válaszoltatok! Így tudom, nem vagyok egyedül!!! Köszi mégegyszer!

Kutyfül: Nekem is fáj a combtövem a szeméremcsontnál is, de ott elől is a combhajlatnál, a mellbimbók alatti részen, ha húzok lefelé egy vonalat. Bocs, de így tudom legjobban elmondani. Ha felkelek, olyan, mintha becsípődött vna vmi, és le akarok esni a lábamról :?

NAgy kérdés a csecsemősök javadalmazása..Én csak akkor adok, ha meg leszek elégedve. És csokira meg kv-ra gondoltam. Egy ajándékcsomag közösen pl.
Én mondjuk a dokit és a szülésznőt sem kérdeztem tarifáról... De úgy hiszem alulértékelni senkit nem fogunk az igyekezetéért és tök egyértelmű, hogy ad az ember, ha úgymond felkéri az illetőt :)

MOstmár annyi szabolcsos élményt hallottam, hogy nagyon kíváncsi vagyok! Egy másik fórumon pl. van egy cukros kismama aki most szült és ki volt akadva, hogy nem biztosították neki a lehetőséget a 7x-i étkezésre - és ezt meg is mondták előre. Gondolom nem a személyzeten múlik, hanem a lehetőségeken... Hát...ez még mindig Magyarország...igen-igen..
No, sziasztok, jóéjt mindenkinek!
Babett!! Ugye az a legrosszabb, hogy nem tudod, hogy holnap-e vagy 3 hét múlva?!? (mondjuk ez már csak az én esetemre igaz, de voltál Te is ennyi idős :wink: )

Kép
nyulcsi
 
 


Sziasztok!

Kutyfül: Szerencsére nem vagyok cukros, de az igaz, hogy nagyon egyidőben vagyunk :wink: Még akár találkozhatunk is :D

Ágica: Igen, tudom, hogy ma genetikai uh volt, de ennyi embert még soha nem láttam :o Valami megérzésem lehetett, mert anno úgy beszéltük meg a dokimmal, hogy 3/4 8-ra megyek hozzá és utána megyek uh-ra meg ctg-re. Én meg felhívtam előtte néhány nappal, hogy mi lenne, ha cserélnénk a sorrenden és már a leletekkel mennék hozzá. Szívtam volna szépen, ha az eredeti változatban maradunk :o

Nyulcsi: Ez a cukros kismama szerintem kicsit gázos. Szerintem tök korrekt, hogy a kórházban előre megmondták, hogy nem áll módukban biztosítani a napi 7x-i kajálást. Ha nem szóltak volna időben, akkor még talán pattoghatna, de nem hiszem, hogy ezt más (állami) kórházban meg tudták volna oldani.
lamme
 
 


Ágica! Igen a Szabolcsba megyek szülőszoba látogatásra, mert 99,9 % hogy én már ott szülök. Addig tuti nem lesz költözés. De ez engem annyira nem aggaszt.
Eddig akikkel a személyzetből (orvos, nővér) találkoztam, rám mind nagyon kellemes benyomást tettek. Segítőkészek és kedvesek voltak.
Remélem ez a véleményem később sem fog változni!

Nyulcsi, ahogy írtad, tényleg ilyen ez az érzés.
Az a gáz, hogy a Szabolcsban van cukor központ és nagyon sok cukros kismama szül ott, de erről tényleg nem a kórház, és főleg nem a személyzet tehet, hogy nem tudják megoldani a napi 7 étkezést.

Lamme, valakivel kevertelek, bocsi, a cukor miatt!

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Minden friss maminak szívből gratulálok, mindenféle jót Nektek! A várakozóknak kitartást, és drukk :)

Lányok, mi lett most a Máv / és a többi/ új neve? Tesómnak mennie kell ultrahangra / cicijében csomó, doki szerint nincs baj, de azért biztos ami biztos/, telefonon kéne egyeztetnie, de a doki sem tudja az új számot, és a pontos név hiányában a tudakozót is hiába kérdezi. És vajon mell ultrahangot kell kérnie, vagy minden UH egy helyen van? / nem mammográfia, az tuti!/

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Jucc33,
Állami Egészség Központ
Sajnos, mell uh-ról nincs infóm. Drukk, hogy minden rendben legyen.
zsuzsoo
 
 


Jó reggelt :)

Voltam tegnap dokinál hathetes kontrollon, és nőgyógyászatilag minden rendben van :) Azt megjegyezte az elején, hogy nem nézek ki túl jól, azt mondta, pihenjek sokat, és idén még nem kéne vizsgáznom a főiskolán, tegyem át a vizsgáimat. Azt is mondta, az első három hónap a legdurvább, higyjem el, jobb lesz ez :) Nagyon megnyugtató volt, fél órát beszélgettünk, minden kérdésemre választ kaptam. Jaa, és a kistesó zöld jelzést kapott a dokitól, azt mondta, hogy hajrá, készen állok az újabb terhességre :lol: Ha nem történik márciusig semmi, akkor megyek hozzá rákszűrésre.

Ma meg Zsófit visszük koponya és hasi UH-ra, meg megyünk anyuékhoz Siófokra, útbaejtve a munkahelyemet, megmutatjuk a babát. Remélem Zsófi jól viseli a napot :)
Vendég
 


Panndi:
Te aztán nem lopod a napot! :lol: de a vizsgaidőszakot én kihagynám a helyedben, csináltam jópárat és nem egy párhónapos bébivel ajánlott :?
De ha ennyi energiát érzel magadban.....? :lol:


Nyulcsi
:
Épp most néztem, hogy már Nektek sincs sok hátra.... :lol: Én már néha 3-4 hete is azt hittem, hogy nincs már hátra csak pár nap, és lsd még mindig itt....Pedig most hajnaltól is több órán át fájt a hasam, olyan menzeszesen, de aztán ennyi. Tegnap a doki megint nem kecsegtetett túl sok új hírrel. Ma megyek megint ctgre, a változatosság kedvéért ma a MÁV-ba, holnap a Szabolcsba...Ja, és végülis lemondtam a befekvés nagy lehetőségéről, inkább bejárok naponta. :?
üdv
Vendég
 


szbabett írta:Panndi:
Te aztán nem lopod a napot! :lol: de a vizsgaidőszakot én kihagynám a helyedben, csináltam jópárat és nem egy párhónapos bébivel ajánlott :?
De ha ennyi energiát érzel magadban.....? :lol:


Nyulcsi
:
Épp most néztem, hogy már Nektek sincs sok hátra.... :lol: Én már néha 3-4 hete is azt hittem, hogy nincs már hátra csak pár nap, és lsd még mindig itt....Pedig most hajnaltól is több órán át fájt a hasam, olyan menzeszesen, de aztán ennyi. Tegnap a doki megint nem kecsegtetett túl sok új hírrel. Ma megyek megint ctgre, a változatosság kedvéért ma a MÁV-ba, holnap a Szabolcsba...Ja, és végülis lemondtam a befekvés nagy lehetőségéről, inkább bejárok naponta. :?
üdv


Én is túl vagyok pár vizsgaidőszakon, de van egy vizsgám, amit mindenképp meg kéne csinálnom idén :(
Vendég
 


Panndi, Ti már Kistesóban gondolkodtok ?! :shock:
Mi is nagyon kis korkülönbséggel szerettük volna a babókat, de most, hogy látom Nadin mennyi időt és energiát igényel, elgondolkodtam. Ha itt lenne még egy 1,5 éves, akkor valamelyikre nem jutna elég idő :cry: Vagy Te hogy fogod megoldani ezt szerinted? Mondjuk nyilván a második gyereket már nem rontja el olyan könnyen az ember, meg lehetősége sincs...

Babett, Nyulcsi, Kutyfül, Lamme...... drukk

Mi lehet Lilyivel?!

KépKép
kertikiri
 
 


Sziasztok!

Jucc33
ha még nem késő - telefonszámok:

Szabolcs u. : 350-47-60 Kp.
MÁV : 475-25-57, 475-25-59, ...61, ...65 Kp.
Az UH 1772- es mellék.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Jucc: Én augusztusban voltam szintén emlő uh-n a MÁV kórházban, kutattam is a papír után, amire a telószámot írta a dokim, de aztán eszembe jutott, hogy az a beutaló volt és ott maradt a kórházban :? De Kia szerencsére tudott neked segíteni. Az új név: Állami Egészségügyi Központ www.aek-korhaz.hu Amikor időpontot kér a tesód, akkor mondja, hogy emlő uh-ra szeretne időpontot kérni. Remélem neki sincs semmi komoly gond. :wink:

Panndi: Örülök, hogy nincs semmi komoly bajod!!! Jó kiruccanást Siófokra. Imádjuk a párommal azt a várost :)

Kertikiri: Köszi a drukkot. Nálunk pont két év lesz a bébik között, és vannak bizony fenntartásaim, hogy hogyan fogok boldogulni :) De vannak előttem példák a családban és a barátaink között, úgyhogy azokból merítek erőt :D Ha másoknak sikerült, akkor nekem is sikerülnie kell, nem igaz? :D
lamme
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam már a babanet-re. Úgy tűnik hamarosan én is újra babázhatok. Két manómat a MÁV-ban szültem, a harmadikat egyre jobban úgy tűnik, hogy itt a HIETE-ben. Front érzékeny vagyok, hétvégére erős hidegfronti hatást jósolnak. Lélekben már készülök, hogy lehet, hogy majd egy hónappal hamarabb szülök.
Kata
kata55
 
 


Sziasztok!
Nálunk csak 20 hónap lesz a Manók közt, de nem bánom. Inkább az első időszak legyen nehéz, de aztán milyen jó lesz nekik :)
Most már persze nehezebb a nagy pocak miatt, de már igazán nincs sok hátra. Belevetettem magam a karácsonyi kreatívkodásba, disznót is vágunk nemsokára, szal repül az idő :):):)

Kép
Kép
agica123
 
 


Agica, nekem 22 hónap van a két nagy között. Az első év volt nehezebb, de most én is és ők is élvezik egymás társaságát.

Készítettem vonalzókat, de nem bírom ide feltenni. Tudtok segíteni?
Kata
kata55
 
 


Jucc: Rossz az a weblap cím, amit írtam, pedig ma néztem meg a kórház bejáratánál :o Bocsi.

Kata: Örülök neked, és reméljük, hogy te is kellemesen csalódsz majd a Szabolcs u.-ban :wink: Mikorra várod a babát? A vonalzót úgy csináld, hogy az aláírás rovatba másold be a PBPP vagy valami ilyesmi jelű kódot, aztán leokézod a változást. Ja, és engedélyezned kell a BBCode-ot a beállítások között.
lamme
 
 


Sziasztok!

Na voltam szülőszoba látogatáson. Lehet én nagyon kis igényű vagyok ( tényleg nincsenek nagy elvárásaim), de kellemesen csalódtam.
Amiket itt olvastam minden rosszra felkészültem, de szerintem teljesen kultúrált, rendezett, tiszta. Szóval én teljesen megnyugodtam. A szülésznő, aki körbevitt minket (Orsi) kedves volt és laza. Remélem hozzá, vagy hasonló metalitású szülésznőhöz lesz majd szerencsém.
Picit a szobáknál is kukucskáltam a másodikon. Ott sem rémültem meg :lol:
Remélem pár hét múlva is hasonlókat írhatok majd!! :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül: nagyon örülök annak amit írtál, én ugyanis igazán szívemen viselem a szabolcs utcai kórházat :):)
Meglátod, minden rendben lesz :) Mindenki nagyon rendes, bár én a most ott dolgozó MÁV-os nővéreket nem ismerem....
Nagyon várjuk a beszámolódat majd :):)

Kép
Kép
agica123
 
 


Meg persze mindenkiét, aki szül :):)

Kép
Kép
agica123
 
 


lamme: nov. 30.-ra vagyok kiírva. Fazekas Zsuzsi a szülésznőm, az előző kettőt is ő segítette világra. Doki, pedig Kisfalvi István. Az előző babát is vele szültem.
kutyfül: én még nem jártam soha a kórházban, mindig a MÁV-ba kell mennem. Örülök, hogy jókat írsz róla. Nekem sincsennek igényeim, talán azt szeretném a legjobban, hogy a baba végig velem legyen. Nem tudom ez menni fog-e.

Kép
Kép
Kép
kata55
 
 


lamme, sikerült a vonalzó. KÖSZI a segítséget!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
kata55
 
 


kata:

A Szabolcsban el kelle felejtened, hogy milyen volt a MÁV, akkor elfogadható. Először én kiábrándultam belőle, de most már nem érdekel, csak minden legyen a legnagyobb rendben. ÉS a személyzetről még rosszat nem hallottam sehol! és tök jó, hogy javarészt itt is csak jókat írtak a többiek!
NEkem is a Zsuzsi lesz a szülésznőm! :lol: Csak nem a Kisfalvi, hanem a "váltótársa", a Szabó a dokim :)
Vendég
 


szbabett: az első babánk nála Szabó Györgynél született, szintén Zsuzsival. Jó kezekben leszel. Nem kell aggódnod.

Kép
Kép
Kép
kata55
 
 


Sziasztok, én is itt
Alakulunk :) éjszaka 3 óránként eszünk, napközben van amikor két szopi között, és akkor hamarabb elfárad, akkor 2 óránként...

Kistestvér.. :shock: hát ...nagyon csodálom azokat az anyukákat, akik kis korkülönsbséggel vállalják a babákat...minden tiszteletem!! én 4-5 év különbséggel gondolkodom..Addigra talán tudunk kertes házba költözni is, itt a panelban nem tudnánk megoldani már a külön szobákat..

Normális dolog, ha hámlik a keze a babának??

Babett, mi újság nálad?

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Mi négy babát szeretnénk, úgyhogy sietnünk kell :)

vicsok: Zsófi is hámlott, aztán elmúlt magától :)
Vendég
 


Hello Mindenkinek!

Vicsok anyósomék felé azt mondják, minden újszülött babának "rongyos a keze-lába", azaz hámlik. Nálunk Lilla kapott a doktornénitől egy gyógyszertári testápolót annyira rongyi baba volt. :D

Panndi tényleg bátrak vagytok :wink: Amúgy mi is kis korkülönbséget szeretnénk 1,5-2 év közé. Szeretném, ha még 30 évem elé beférne. És már 28 múltam. Csak azokkal a hülye kilóimmal kellene addig valamit csinálni, mert ennyi plusszal gáz lenne egy újabb terhességnek neki menni :shock:

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok ismét!

Én is úgy 4 év korkülönbségre gondoltam...
Mint Vicsok :P
Mert mi is szeretnénk majd vidékre költözni egy kertes házba :wink:

Kata
Mi lehet , hogy majd találkozunk a kórházban?
...és még az is lehet, hogy a szülőszobán? :lol:

A Szabolcsban és is voltam már szülőszoba látogatáson...és rosszabbra számítottam :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Vicsok, még fürdés előtt, szárazon kend rá a fürdetőkrémet, aztán majd a vízbe lemosod. Vagy olajozd be. Én a kettőt felváltva csináltam, a második alkalom után rendbejött.
Kata, üdv.
Rakok pár képet: Kép Kép Kép Kép

KépKép
kertikiri
 
 


Nadin nagyon helyes, kis tündér!! Gartulálok!

KépKép
kutyfül
 
 


kistesó: mi is olyan 2 év korkülönbségben gondolkodunk, bár a párom már most azt kérdezi mikor jön a kislány? :D
Aztán majd meglátjuk mit hoz az élet.

Kata: én igazán nem jártam más kórházban, csak az Istvánban, de ott is csak az alagsorban. Szóval nincs összehasonlítási alapom, csak a saját elvárásaim.

KépKép
kutyfül
 
 


Szia Kata, most nézem, egy városban lakunk :lol:
Vendég
 


panndi, a Tóvárosban lakunk. Ti? Látom te se tudsz aludni :(
fné kia, kinél fogsz szülni? Hát én a hétvégi hidegfronttól nagyon félek. Tomi is 4 héttel hidegfront hatására hamarabb jött elő. Illetve nem is félek, fel vagyok készülve. Remélem ha úgy alakul, azért nem tartassz velem.
kertikiri, tényleg nagyon helyes a lánykád. És már milyen jó súlyban van, bár nem tudom mennyivel született. De nagyon formásnak tűnik.
Kata

Kép
Kép
Kép
kata55
 
 


Sziasztok!

Kata
Én Gulyás dokinál fogok, de remélem majd csak decemberben... és Te is.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Nyulcsi:
Mégsem fogunk együtt szülni. Én már túl vagyok rajta. Október 19-én be kellett feküdnöm toxémia miatt. 21-én hajnalban elfolyt a magzatvizem és aznap délután megszületett a fiúnk.

Kép
malacka01
 
 


Kertikiri: Gyönyörű Nadin a képeken :wink:

Malacka: Gratulálok neked Benihez!!! Sok boldogságot kívánok nektek!!
lamme
 
 


Kertikiri: Gyönyörű Nadin a képeken

Malacka: Gratulálok neked Benihez!!! Sok boldogságot kívánok nektek!!


csak ismételni tudom :D :D :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Lányok, a nyákdugó akkor végülis mindig "színes"? Szóval hallottam, hogy lehet halvány rózsaszínes, barnás és kicsit véres is. De színtelen/fehér kombinációjú is lehet? Köszi a segítséget!
lamme
 
 


Még egy kérdésem van: szülésznő vagy doki meg tudja állapítani, hogy elment vagy megvan a nyákdugó? Köszi erre is a válaszokat.
lamme
 
 


Lamme,
meg tudja. De ez nem ilyen mindent vagy semmit. Nekem az első szülésemnél szerdán reggel találkoztam először a nyákdugóval, aztán csütörtökön is jött kifelé, meg pénteken is, és szombat du. kezdődtek a fájások. És egy biztos tényleg nagyon nyákos, nem nagyon lehet semmivel összekeverni, ha tényleg az.

Voltunk a szabolcs utcában, hát valóban elég abszurd egy hely.
zs
zsuzsoo
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: