Új privát üzeneted érkezett!

Lorci, hurrám hurrá! Akkor bejött a piros filctoll? :lol: Tudod mondtam, Zsófi is volt hogy csak 70et szopált, pedig nem is volt beteg, szal szerintem sem kell mindig 200akat nyomniuk...fóleg nem ilyen körülményke közt. Mihamarabbi regenerálódást nektek!!!

Doo, igen úgy látszik, Viktória kez "felnőni" mi lesz a kis csimpilányból... lassan érett kisasszony :lol: moslyogva kel, egyedül alszik el :)

Bogy, megkaptam a levelet, köszi :)

Csilla éljen tündér Milala :)

Asszem én is rájöttem miért nyíg Zsófi este. Nem akar aludni a büdös, és irritálja zerintem a sötét :roll: Már két napja felkapcsolom neki a kislámpát és betettem a kedvenc játékát az ágyba így álomba játszhatja magát, és műxik :) eddig... nehogy elkiabáljam :?
pici76

Lorci!jó,hogy újra otthon vagytok.jobbulást még!

Nekem Brendust kicserélték.Éjjel 10 percenként felsir,hajnal 4ig nem aludt.Nem lázas,össz vissz annyi van,hogy egy merő takony,de nem virusos,mert szintelen és bugyborékolós :lol:
Szóval fogzásra gyanakszom,bár nem tudom,ilyen-e,Patriknak egyszer csak foga volt és kész.Lehet,nemsokára kisegér lesz a pici fiam?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

SZiasztok!

Lorci, örülök hogy haza jöttetek, remélem ez azt jelenti hogy mostmár valóban jól vagytok! :) Puszmusz Ricsinek! :) Hátha enyhít valamit a sok szenvedésén...

Bringa! Tényleg ne légy már elveszve!!!! És ezennel kiutasítalak a bénabrigádból! Innentől kezdve a szerencsehozó brigádba tartozol! Tudod az első vevőm te voltál! :) :wink:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Na, mizujs Lorci? Otthon vagytok, ugye? Furi, hogy nem írtál még otthonról, de bizti van mit kipihenni!! Várjuk, hogy gyere! Ricsikének puszi!

Lányok, Nektek mennyire izzadósak a babák? Én éjjelre hosszú ujjú bodyt adok+pamut kisnadrág, szal 1 réteg van csak rajta, plusz takaró, vagy kispléd, de olyan sokszor tiszta víz a feje alatt a pelus. Néha nem tudom, hogy ennyire izzad vagy bukott éjjel...de szagolom és nem savanyú, mint a bukás.. :roll: Már azon filóztam merjek-e ráadni rövidujjút? Végülis mi is abban vagyunk, de nappal sem merek csak azt ráadni, bár elvileg lehetne, mivel 24 fok van kb (panel).

Kép
ági_bp

Hamarosan mi is kezdhetjük a hozzátáplálást...akik nemrég kezdték, hogy álltok vele? Pici, esti cicizés? :)

Zita múlt hét előtt nem hízott semmit, hirtelen be is ijedtem, meg volt ez a cicinkínlódás :roll: most úgy néz ki jobb a helyzet, végül nem hívtam tanácsadót. Tegnap mértük, hízott valamennyit. Igaz, én mondogattam, hogy mostmár lassulhatna a gyarapodási tempója, na de ennyire hirtelen :shock:

Óraállítás? Mi 6kor keltünk :? :?

Dóri, Marcika annnyira pasis, és hogy 6 foga van, elképesztő!!! :D
Nekünk 0, mondjuk én imádom a kis fogatlanomat. Biztos foggal is tündér lesz, de hogy fog akkor úgy pampogni, mint egy fogatlan öreg néni? :lol: mert most ezt csinálja, hát mindenki szakad meg a nevetéstől körülötte :lol: :lol:

Kép
ági_bp

Sziasztok,

Itt vagyunk, itthon vagyunk jaj de jóóóóó!!! Tegnap hulla fáradt votlam, de mitől?? Végülis az utolsó éjjel egész jól aludtun Ricsikével...bár az előző éjjelt (láz, vérvétel sírás-rívás) szerintem ő is még ma is piheni ki. 5 körül kelt, pici szopi visszaalvás, és most reggel 7-kor ugyanez! Durmol. Amúgy jól van, aszonták valószinűleg ez a 3 napos láz lehetett. Ma még hívom a dokit a maradék eredményért...remélem az is negatív. Ennyi kórház élmény elég is volt most....nagyon nagyon nagyon hosszú ideig. :?
Még egyszer köszi lányok, hogy gondoltatok ránk! :)

Múltkor elolvastam ám gyorsan mindnekit, de nem nagyon emlékszem, most meg szalad a ház és mindjárt kezdem összesezdni! :) A babák szépek azt tudom! :)
Rena Balázs ennyire hosszú? Vagy csak a harisnyái miatt tűnik nekem annak?? :)
Dóri Marci komoly, nagy fiatalember! :)

Ági lehet, hogy Zitának egyszerűen más a hőháztartása! Tesóm kisfia izzad örökké, nagyon jól bírja a hideget. Hát próbálj meg egy éjjelt rövid ujjúval, de azért meg ne fázzon.
Ricsi hosszú ujjban és vastag hálózsákban alszik, plusz még vastag takaró! :D Lehet, hogy csak az anyja fázós? :lol: De nem izzad, meg nem nyöszmög, hoyg fázik, szóval szeirntem neki ez így jó! Ja amúgy kb. 22 fok van nálunk éjjel.

Na megyek dolgomra, puszi nektek és szép napot!
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Lorci, akkor minden rendben van már ugyi? Nem írtad, úgyhogy gondolom Ricsinek már nincs láza :)

Ági, most anyatejjel "dúsítom" az almát, így megeszi Zsófi, viszont ha délután adom neki a 3-as és 7-es cicizés közben, akkor vagy a 7es vagy az esti 10es cicit kihagyja. Szóval igyekszem 1 körül adni neki, de ha nem jön össze, akkor aznap nem kap...inkább mint cicizést kihagyni.. egyébként látszik rajta, hogy 1-2 nap csak 4szer evett, mert ő sem igen hízott a múlt héten ( a mérleg 5 deka hízást mutat, ami simán belefér a hibahatárba... :? ) szal látszik anyutája bénázik a hozzátápival :) ő meg csak tűr mindent sztoikus nyugalommal :oops: :roll:

Zsófi este rövid ujjú body plussz pamut hosszú ujjú rugiban alszik, és én még takarót is rakok rá (néha még egy másodikat is rádobok éjjel mikor aludni megyek :oops: ) - én is fázós vagyok... de nem izzad így sem... nálunk 21-22 fok van éjszaka
Ha Zita ilyen melegvérű, próbáld ki hogy lerakod rövid ujjúban, és mielőtt lefekszel nézd meg nem hideg a praclija... ha 1-2 óra alvás alatt nem hűl ki a kis keze, szerinem utána sem fog.

Csajok, aki járt mostanában az IKEÁban, lehet ott babakocsival közlekedni? Mi mostanában mindig KIKÁztunk, IKEÁban nem voltam évek óta, és tök nem emlékszem van -e lift az emeletre meg ilyenek..
pici76

Igen Ricis jól van, nem lázas. A fogával küzd! Basszus látszik az ínye alatt az egyik felső nagy metszőfog!!!!!!!!! Ez normális, hogy már az 5. foga jön ki?????? Férjem megkérdezte nem-e meg vannak zavarodva a hormonjaim,mert 100 éve én sem voltam pajzsmirigy szűrésen! :oops: Gógyszert szedek azért. Bogyra mit gondolsz? Szerintem, nincs összefüggés, de hogy már az 5. fog jön?? Nahát!!
Húha mennem kell, valmai visítás van!!!

Kép

Kép
lorcika

Tyűűű!Nektek aztán nő a fogatok.Mi még mindig csak az elsővel szenvedünk,a kicsi a fájdalomtól,én meg attól,hogy kinlódik.Most aludt éjjel,a dentinox semmit nem ér,nurophent adtam...bejött.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

hol van mindenki?
Bogyra, elküldtem a mobilszámom priviben.
akkor holnap az Ikea bejáratánál 2kor!
pici76

Sziasztok!

Nálunk is áttört az első fogacska :)
Észre sem vettem, nem nyűglődött vele. Tök jó!!!!!!

Pici, Ikea tutira babakocsizható, liftes, széles. Mi nemrég jártunk ott.

Csilla
Vendég

Sziasztok!

Jajj de jó Lorci, örülök, hogy jobban vagytok, tényleg nagyon sokat gondotunk rátok! De ezekszerint a sok jó kívánság meghozta hatását! :)

Nem hiszem hogy a fogzásnak köze lenne a pajzsmirigyhez.
Gergő annak idején 3 hónaposan növesztett egy fogat és onnantól kezdve minden hónapban egyet.
Levinek sehol semmi még mindig, nah jó egy ici-pici fehér pötty...

Lorci begépeltem a cuccokat a next webáruházába, és arra a baglyosra azt írta nincs, szóltam a skacnak kérdezze meg, hogy ez mit jelent, lehet boltban van, csak a csomagküldőjüknél nincs... nem tudom. De ha az nincs kell helyette valami, vagy elég anélkül is?

KépKépKép
bogyra

Bogyra mingyá nézem melyik az...vagy mást helyette.

Kép

Kép
lorcika

Bogy irtam emailt.

Kép

Kép
lorcika

nekünk még fehér pöttyünk sincs... :cry:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Nah jól elszóltam magam, Levente elkezdett taknyolni... most szippantottan neki nózit...mintha lázas is lenne.

KépKépKép
bogyra

Bogy nem a fogától lehet?? :( Jobbulást nektek!!!

Kép

Kép
lorcika

Jaj jaj Bogyra, nehogy megkehesedjen Levi baba. Holnap mielőtt indulnánk, rádcsörögk, menjünk -e. Remélem minden rendben lesz.
pici76

Sziasztok!

Bringa üzenetét tolmácsolom: nagyon hiányoztok neki! Már az új lakásban laknak, de csak egy hét múlva lesz netük :(
Nem ér őt elfelejteni, nektek sok csókot küld, a babáknak simi-simit :).
Vendég

bringa, mi az h nem ér elfelejteni?! :shock: há nem éppen aszongyuk h mi van mááááá, mikó jösssssz? :lol: na csak gyógyizzatok meg rendesen, addig legyél különben is leánykád mellett, aztán majd csevegünk.

pici, nem alszik el egyedül Viktória, csak már nem üvölt/bőg elalvás előtt és már ez is nagy szó!! :lol: szal ő ringatva v szopiba alszik bele. esetleg séti közben, mikor rajtam csimpizik. de tény h már csak kb dupla annyira csimpi, mint egy átlag gyerek és nem százszor annyira :lol: :lol: (különben az a furi h végülis én tényleg csimpis bébit akartam, csak nem gondoltam h van ilyen h ennnnyire az :shock: )
jártok még babamasszázsra? arról nemis írtál. (vagy csak én nem emléxem? :oops: )

dóri, mit is írtál az egybe faetetősötökről? arra emlékszem h dicsérted. de miért is jó? meg mondjuk jobb, mint a kis szék-asztalos verzió? csak mert mi is megyünk IKEAba majd és láttam h náluk van ez a hagyományos fa szék. designra sztem tényleg szebbek, mint ezek az egymásba rakottas kétfunkciósok.

nekünk sincs semmi fog, csak nátha, ami állítólag fogzási tünet lehet, de én fognak nyomát sem látom. de hát vmikor csak kinő. mondjuk, nekem nem hiányzik h mielőbb legyen :roll: :oops:

hozzátápi - háááát, mi finoman szólva fontolva haladunk :roll: :lol: egy kis almalé anyatejjel keverve már lecsúszott kb kétszer - tegnap és ma, de ennél sokkal többet nem tudunk felmutatni. a gyümölcshúst mindig kitolja a nyelvével - hogy nem tud vele mit kezdeni, mert nem megy le v nem is akarja h lemenjen, mert úúúútálatosnak tartja, azt nem tudom. ja, és már hozattam két kiló biokrumplit - ami ilyen tempóban haladva gondolom simán kicsírázna a spájzban, úgyh beraktam a hűtőbe. sztem ott egy évig eláll, nem? addigra már csak lesz kedve hozzá, sőt esetleg foga is :wink: :lol:
Vendég

sziasztok

Dóri,
nekem jobban tetszik, ennyi. :wink: De a szétszedhetős praktikus, most is a kis széken+asztalkánál rajzolgat Viki, nagyon szereti. :)

Hozzátápi ügyében mi sem tartunk sehol, naponta bepróbálom az almát, hátha.. de kisfiam kizárólag tejpárti. :? :lol: Van, hogy kihagyok 1-1 napot, hátha akkor jobban ráveti magát Marcika, de nem. :roll: :lol: nem érdekel különösképpen, ráér még. hiába van 6 foga. :)

Vikinél én is biocuccokkal kezdtem a hozzátápit, krumpli, répa. Van itt Újpesten egy biopiac minden szerdán és szombaton. Azt mondják a répát érdemes biót hasznáélni, mert az összegyűjti a méreganyagokat a földből.

Más: idén is kéne töklámpást faragni, olyan jól mutat sötétben, tavaly volt kettő is, mérges és vidám is. De ahogy a sarki zöldségesnél láttam 2 ezerért akart vesztegetni egy nagyobb tököt :shock: :shock: :x , tavaly meg 500-ért vettem a piacon. :evil:

Tökjó, már napok óta 9-kor fektetem le Marcit (a már alvó Viki mellé) és mindketten (Viki eddig is mondjuk már pici kora óta) durmolnak fél 8-8 ig, de ma fél 9-ig! :shock: :P Sőt Viki előbb kelt fel, Marcikám még aludt.

megyek vasalok kicsit még..
Vendég

Sziasztok, nagy a pangás... mit csinál mindenki ilyen kaka időben???

Niki nagyon eltűnt... mondta hogy megy valahova?

Látom csak Dóri a 3 gyermekes anyuka aktív :wink: Dóri, nálunk is a tejci a menő :) Zsófi úgy eszi meg az almát, hogy fejek neki hozzá egy 10 mili tejcit, és bekeverem :) Nem semmi alvókája van a gyerkőceidnek... Zsófi is 12 órát alszik, de ő egyszer kajol közben... lehet hogy át kéne szoknom a korábbi fektetésre... de üti az esti programjainkat... sokszor csak 10 re esünk haza :oops: ha korábban fektetnénk Zsófit, nem tudnék eljárni barátokhoz, meg beülős csajos bulira, meg még egy csomó helyre... :oops: :roll:

Doo, babamasszázs oktatás néven volt kint nálam egy védőnő 2szer... hagyott itt nyomtatványokat, de aztán a baba-mama jógán mindig babamasszázzsal kezdünk, így ott jól begyakoroltam :)

minden daknyos babának gyógyulást kívánunk!
pici76

Jézus Pici! :) 10-kor fürdeitek Zsófit??? Ejha!!! Na de nem gondolod, hogy ez később esetleg rossz lesz? Ha már suliba jár..hoyg fog felkelni reggel az isibe? Vagy akkor majd korábbra teszed? Lazák vagytok! :D
Nálunk fél 8-8 -kor van fürcsi, aztán kaja és azon be is alszik, így miénk az este. Hát igen a programok nálunk eddig tartanak most, de hát ez így van jól most babával. :) Mondjuk mi nem vagyunk éjszakai baglyok amúgy se. :) Így Riciske legkésőbb 9-kor alszik...mostanában reggel 5-kor pici szopi..inkább bealvásra aztán 7 körül kel. Az teljesen jó nekem. :)

Na etetem, mert hisztibogyóó! :) Majd még jövök.

Kép

Kép
lorcika

Hahó!

Én olyan vagyok mint aki agyonütöttek... semmihez sincs kedvem... pfffuj az idő is, biztos amiatt.

Levente nem taknyol se jobban se kevésbé... nem tudom mi lehetet a gond, lehet valami vírus mert nekem meg hasmarsom van/volt.

Viszont tiszta kiütés a hasaalja, ahova még felér a pelus. Valakinél volt már ilyen? Mit csináltatok vele???

Kenem sudoizével, hintőporral, most visszahajtogattam a pelust hátha az a baj hogy befülled... de mié nem múlik el???? Már három napja hogy van.

KépKépKép
bogyra

dóri, és mondjuk Vikinek már nem kell etetőszék? ő már rendes széken ül v hogy van ez? ezt nem tudom h ez az állítható magasság fontos-e ill mennyire. meddig használ etetőszéket egy gyerkő?!
Vendég

Mi is etető szék nézésben vagyunk, én olyat veszek, ami elöl elvehető a tálca és álltható a magassága, a dönthető háttámlán még gondolkodom, én azt csak azért használnám, amíg nem ül, addig is bele tudjam tenni.

dehát vannak árak... 18 - csillagos ég, ami nekem a legjobban tetszett külalak szempontjából és tudta ezeket meg még egy rahedli dolgot az 42 volt... nah annyiért nem veszünk. Úgyhogy még keresek :)

KépKépKép
bogyra

Bogy Ricsinek is volt kiütése a kukija fölött,a hasalján. De aztán most már elmúlt neki. Én is csak sudocreammel kenegettem.
Aszongyák nagyon zárt a kikuja. OKé pisil fölfele, meg minket rendszeresen, de majd azért mutassuk meg sebésznek nehogy fitymaszűkület legyen. Huzigáltam eddig, de aztán most bepirosodott egy hete és inkább hagyom. MOndjuk már elmúlt a pirosság, de félek, nem-e azért volt piros, mert fürdésnél esetleg próbáltam nagyon hátra húzni. :shock: Tényleg nagyon rá van nőve a bőr, alig látszik ki a csücske! Nem akarom, hogy majd vagdossák!!!! :(

Én is kóma vagyok, Ricsi most durmol, szundítottam vele egy fél órát, amíg rajtam aludt, de most letettem. Sötét van hideg és bllááááááá!!!!! :roll: :?

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Én azon vagyok ki, hogy már 3-kor fel kellett kapcsolni a lámpát, hogy normálisan lássunk játék közben. :? Tegnap lementünk sétálni, s ránksötétedett. Pfoj. Meg kell szokni.

Niki a szüleihez ment, nem? Vitte Doonak a rucit..ugye? :wink:

ha már a fütyülőknél tartunk...lányos anyák, Ti tisztítjátok valami módon a nunusukat? Mármint a szeméremrést? Mert ugye elvileg nem kell/lehet..de néha tiszta kaki...én megkérdeztem még anno a nődokimat, aki gyermeknőgyógyász is, azt mondta kamillás vattával ki lehet törölgetni. Mi még nem csináltuk, de sima vizessel volt, hogy tisztogattam.

Kép
ági_bp

figy, aki használ cebiont: a 13. héten még adható belőle v ki kell dobni? (mármint a megkezdéstől számított 13. héten)

ja nikiék itt voltak tb-n, talán máig, én is úgy tudom.
Vendég

Bogyra vettetek valamit az Ikeában? Én semmit (10 ezer forintért :wink: ) azért megtelt egy táska vacakkal...így jár az ember ha bótba megy...

Képzeljétek csajok Zsófi meg Levi randizott :) szerintem tetszettek egymásnak , legalábbis nem ordítottak :wink:

Lorci...ugye ez a "ha majd iskolába megy" csak vicc volt :lol:
ennyi erővel kelthetném 3 óránként hogy ha majd gyereke lesz ne legyen gond neki 3 óránként kelni :wink: :lol:
Most a 10 es fürcsi a legkénylemesebb nekünk, és szerintem fontos hogy (amennyire lehet) a gyerek napirendje illeszkedjen a családéba. Mivel mi éjfélkor fekszünk, ő 10 kor :) ez ugyanolyan mint nálatok a 8 as fürcsi, mivel ti 10kor fekszetek :) csak mi el vagyunk tolódva :wink: Hát nem is kelünk 7kor.... 6-7 körül van egy kajcsi aztán durmolunk 9-10ig (mindketten) :)
Persze ha majd megy bölibe és korán kell kelni, akkor korábban is fog feküdni, de addig dolce vita :)
pici76

itt a kép (Levi plussz Zsófi)

Kép
pici76

Dóri,
sztem adható még a 13.héten. az pont a határ.
Viki ülhetne már norm széken, dfe akkor ficeregne, mászkálna esetleg jobban , így meg már öv nélkül mellett ül, semmi gond, mert megszokta. 3 évesen is beleülnek simán, ahogy Te szoktatod sztem. Az állítható magasság azért jó, mert akkor nagyobb korában saját kis székeként is használhatja.

nálunk azért adtam most az állítható "hiper szupi" székünket Marcinak, mert ő még nem tud magában ülni, de az 5 pontos öve miatt és a dönthetősége miatt jó neki. Viki meg csücsül az asztalkásban :)
Vendég

Bogy!nekünk a pellus gumijától lett,huggies,azelőtt soha.váltottunk,a krémet bőrgyogyó adta,1nap alatt oksi lett,csináltatni kellett.

FIGYMASZŰKÜLETRE:nem olcsó krém,de műtétmentes megoldás,1 éves korban használandó,feloldja a letapadást.FTOROcort kenőcs.A viz alatt húzd csak hátra,ha bepirosodik,betadincseppet rakok.Nekik a reggeli vizelet annyira koncentrált,erős,hogy megcsipi,inkább ettől lehet piros.Ha te repeszted meg a hátrahúzással,akkor fel kéne dagadnia.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici: :lol: :lol: Meggyőztél, napirend! :) Csak nekem akkor is későinek tűnik, de hát ahány ház annyi szokás! :)

Már az etetőszéknél jártok? Mondjuk Ricsike is már egyre inkább ülni akar, de még nem is gondolkoztunk széken, lehet, hogy hamarosan kéne?? Viszont kezdi enni a kajákat. Ma benyomott egy jó kis adag sütőtök-almát, tegnap valamennyi tejpépet. Egyre kevesebb a tejem, így azt hiszem jó irányba haladunk! :)

Nagyon helyes az ifjúpár! ;) :) Rácsodálkoztak egymásra a gyerkőcök? :)

Éhezem...mit egyek? Nincs semmi!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Ági, nekem azt mondta a védőnéni meg anyós, hogy csak a belső és külső szeméremajka közt tisztítsam, ne nyúljak bele. Nem is teszem. Ha kakil, a szeméremrés bejáratának környékét benntről kifele kitörlöm , fürdéskor pedig kipancsolom tisztavízzel. Gondolom erre gondolsz te is, igyekszem nem belenyúlni...
pici76

Ja, Pici...kis és nagyajkakra gondolsz..én is! Persze a két kicsi közé eszembe se jutna! Szóval szerintük ami a nagy és kisajkak közötti területen van, azt ki lehet törölni néha? Csak nehéz, nem, olyan picike mindene :) és óvatos akarok lenni, múltkor a vizes vattával ott finomkodtam, azért a nagyja kijött. Este meg fürcsinél kiázik-gondolom.

Védőnő... :twisted: :twisted: :twisted: esküszöm hónapok óta le nem kakál! Összefutottunk egyszer az utcán, ill. ha dokihoz mentünk láttam. Nem kellene jelentkeznie, hogy mizujs, hozzátáplálásról vannak-e infóim, stb...Jó munkahely, nem mondom! Sokat nem dolgozik...legalábbis velünk. :roll:

Kép
ági_bp

na, szal h világos legyek: én mindenképpen fa etetőt szeretnék, ami ugye nem állítható magasságú - de akkor ezek szerint még 2 éves korában is ülhet abban a ded? mer ha köll vennem még egyet, amikor már nagyobb, akkor a guta fog megütni :roll:

lorci, különben nekünk sem létszükséglet azért a 2-3 kanál almáért a szék, főleg h még nem is ül Viktória, de karácsonyig csak bekövetkezik az is és akkorra kapnánk állítólag anyóstól. meg az én fejemben vhogy összekapcsolódik az etetés az etetőszékkel :lol: de eddig a hordozójában etettem. ja és én is becsomagoltam a gyerkőt pelenkába, ahogy bogyr javasolta :lol:

bogy, különben nem aszondtad h a legecccccerűbb széket érdemes megvenni? :lol:

dóri köszi a cebiont, asszem beadom majd neki még a 13. héten is. úgy utálom az ilyen pazarlást - még így is ki kell dobnom majd a fél üveget :roll: :?
Vendég

Doo!

Keresem is a legegyszerűbbet, de olyan nincs. Legegyszerűbbet úgy értem, hogy nem kell hogy hintázzon, zenéljen stb stb...

Igényeim a következők:
megtudjam dönteni, hogy már belelehessen tenni a kis csajozós banditámat
le lehessen venni a tálcáját, hogy a nagy asztalhoz is oda tudjuk húzni, plussz emiatt állítható magasság is kell..

Nekem ennyi az elvárásom, de ha ezeket tudja, akkor már fütyül, pislog magátol áll sarokba... 40 ropiért! :)

Pici!

Apának is tetszik??? Olyan édesek voltak tegnap a porontyok! :) Ahogy fogták egymás kezét... nah és az a tüszi.... :D
Remélem nincs semmi baja Zsófinak... :oops: :oops:

KépKépKép
bogyra

Jah és miaz a cebion????

KépKépKép
bogyra

c vitamin csepp. aszittem, te mint öreg motoros, ezt bizti tudod.
Vendég

jah nem tudtam én aszkorbin sav port használok! :) jah meg citromot! :D

KépKépKép
bogyra

ilda és horpika is nagyon el vannak tűnve. :roll: :(
Vendég

kb.6000ft az az etetőszék,ami nekünk régen volt.egy szék,ami az asztalon van,igy a nagyasztalnál tud enni,később leemeled a kis saját asztaláról,leveszed a tálcáját,akkor meg még ovisan is jó,még a tescoban is van és ez is fa.én nem vennék másmilyet,Patrik elsős volt,mikor kidobtam.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Bogyra, igen, apinak is tetszett! Már odapróbáltam a falhoz, nagyon jól mutat a halvány zöld tapéta mellett :) amint felteszem rakok majd fel képet! Csak még el kéne jutnom a TTL-be ilyen rúdért... :roll:
Zsófi nem prüsszög :) asszem megúsztuk Levi csábító hapciját :wink: :lol:

Ági, én kaki után mindig kitörlöm mindkét irányból törlőkendővel, amit az ujjamra csavarok. Szigorúan bentről kifele. Még nem volt semmi gond eddig vele.

Úgy látom ez az etetőszék téma, ugyanolyan komplikát mint a babakocsi vásárlás annak idején :roll: azt a pár falat almát mi is a heverőn nyomjuk két párnával kitámasztva egyelőre
pici76

Képzeljétek!Sosem vettem volna rugós hintát,elleneztem.Tegnap kaptunk egyet.Az az élmény,amit a gyereknek ad,leirhatatlan.Mostmár csak ajánlani tudom.ha tudnék,raknék ide róla videót.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hol vagytok???

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok, köszi h. hiányoltatok. Lenn voltam Tatabányán.
Huhh, szal, miről is volt szó? :roll:

Először is örülök, hogy túl vagytok a kórházasdin LORCI és annak is, hogy jól vagytok.

Levi és Zsófi nagyon helyesek lehettek, tök jó, h. összefutottatok.

Rólunk. Vagyis Emmáról.
Annyir jó látni, h. mennyire szépen fejlődik. Tegnap elkezdett kúszni. Tündérbogár volt. Beledugta fejét a lepedőbe, kidugta a fenekét és úgy kúszott. Az elmúlt napokban sokat nevetett, kacagott. Főleg mikor kisebb gyerekek futkároztak, bohóckodtak előtte, na attól teljesen szétesett a gyermek, meg a lufitól. Dobáltuk a lufit, néha ráesett és nagyon élvezte.
Így most el tudom képzelni, h. BRENDON hogy élvezhette a hintát.

Jah, kiborultam, röpke 3 óra alatt értünk haza ma Tatabányáról, azt hittük megőrülünk. Még jó, h. Emma nagyrészt aludt. Katasztrófa ez a város, annyira utálom már.

Mit akartam még írni?
Jajj nagyon szét vagyok esve, bocs, h. ilyen szétszort vagyok, napokban olvasgattalak titeket, csak apukáméknál nagyon lassú a net, meg képzeljétek, elfelejtettem a jelszavamat! :!: Basszuskulcs.

BOGYRA gondolom beszéltél Dooval, megkapta a rucit. Lebonyolítottuk az átadást.
:lol:

Mindenkit csókolok, majd jövök még!

Kép
niki30

Sziasztok,

Niki örülök, hogy előkerültél! A várostól én is rosszul vagyok, ma meg különösen járhatatlan!!! :roll:

Én az ölembe teszem Ricsimicsit és úgy nyomom be neki a kaját! Ma olyan sok sütötököt kajált, teljesen odavoltam, hogy mennyire ügyes! :) :)

Ma megjártam a világot anyumékkal, nem írom le, mert hosszú...és nem is túl érdekes! :lol: A lényeg, hogy 4órát vezettem, apjuk meg otthon volt a Culikával, úgyhogy most már lefáradtam. A fücsire pont hazaértem! :)

Na pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Lorcika örülök hogy jólvagytok. Mi jól vagyunk egyre többet eszünk most az alma-banán csirkehússal a menő. Pár napja jókedve van és a hasa sem megy már. Pár kép: Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?