Új privát üzeneted érkezett!

Most tanulok az iwiw-en, hogy nehogy beégjek! (Mert Andy némelyik képeslapján is zavarba jöttem... :oops: )

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Nyugi Gab!
Csinálok táblát ki-kicsoda és ki a gyerke + mennyi idős!!
Ha mindenki segít képekkel + nevekkel (mert párat szégyen szemre én sem tudok), akkor még a tali elött lehet tanulmányozni!
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ha van valami különleges kívánsága, akkor írja meg nekem és képet minél elöbb tessék küldeni!!!
Nevek: Mézgombi, Mári!! :oops: Bocsi, de a ti neveteket nem tudom!

Andy

Kép
oriandy

(Én csak Márit nem tudom, már megnéztem!)

Kimegyünk bicajozni, cuppa!

Gabella

gabella

Naaaaaaa, nem is az én ötletem volt a tábli.
Én csak azt mondtam, hogy hehe, már mindenből tábli lesz. :D

Erika

Kép
viera

Méz! Megvagy!!!! Andik tábora + 1 fő! :wink:

Kép
oriandy

Csajok nincs időm.

Mikor lesz a tali, mit vigyünk???
Kéne egy összefoglaló. :twisted:

tjuca

Juca!
Nov 17, Babapihenő 10 órától max. 14-15-is (szerintem)
Hozni: ha sütsz valamit, akkor süti, esetleg valami innivaló!
Más nem nagyon, mert ha éhesek leszünk, rendelünk pizzát!
Jó így?
Andy

Kép
oriandy

aha. és hol van a babapihenő?

termet nem kérdeztem, hosszú, majd ott elregélem... de jobb így.

tjuca

Én nem szeressem a pizzát, vagyis csak ha én sütöm, akkor szeretem, mert a pizzások mindig telerakják hagymával, gombával, olivabogyóval, akármivel, és mindig mikor meghozzák, akkor derül ki, hogy még valami van rajta, amit útálok. :lol: Majd viszek magamnak szendvicset 8)

Gabella

gabella

Juca!

Kép

Gab!
Ok! A házi pizzának párja nincs! Ha te úgy szeretnéd, hozz szendvicset! Vagy csináljak én azokat???

Andy

Kép
oriandy

Lányok!!!
Segítsetek már! Már fél órája keresem Tanika és Csandy legutolsó írását, hogy be tudjam írni a gyerkőc korát, de nem találom! Aki rátalál, írjon már!
Köszi!
Andy

Kép
oriandy

Andy!

Csandy Gergője ma 1 éves 7 hónapos 1 hetes 1 napos.
Tandika Kírája ma 1 éves 3 hónapos 1 hetes 4 napos.

Vagy konkrétan az utsó hsz kellene?

Gabella

gabella

Kép

Itt van a tábla, eddig jutottam mára!
Természetesen mindenki Excel doc.-ként is megkapja, mert így azért nem olyan jól kivehető!

Kép
oriandy

Kép
oriandy

Az előző link maga a dokumentum, hogy mindenki jobban lássa!!!

Kép
oriandy

Hát, nekem ez nem jön le... Nem engedi a gépem az OK gombot... :cry:

Indulunk pancsizni

Gabella

gabella

Nancsika! Nem tudom, reagáltál-e már, de ti nem jöttök a talira esetleg?

Gabella

gabella

Ki az a Nancsika???? :shock:
Vendég

Kimike! Fú, lehet,hogy rosszul írtam a nevét? Hát akinek Zoló a kisfia, és nem túl régen csatlakozott... Meg Száva, meg Vicky... (vagy már tényleg hülye vagyok...)

Egy videó, de utólag kiderült, hogy nem a bicajos.

Háromgyerek

Gabella

gabella

Bocs, nem Nancsika, hanem Nancsa. Valahol máshol találkoztam Nancsikával... bocsi!

Gabella

gabella

Halihó!

Igen, már én is kérdezni akartam Nancsa-t, hogy volne-e kedvetek eljönni a talira!!!???

Nézzétek! Ezt vettem Daninak:

Kép

Andy

Kép
oriandy

Jaj, ezt nem is írtam, pedig vicces!

Délután ittvolt Palika. Vagyis reggeltől anyuval ittvoltak, mert én Orosházán voltak. Palika már 8 éves, és nem szereti a minimaxot, a Scoobydoo a kedvence, Cartoon Network mániás.

Mikor bejöttünk a bicajozásból, hogy meg tudjam főzni a tejbegrízt, bekapcsoltam nekik a minimaxot. Pont kezdődik a Thomas, megörültem neki, mert Lackó nagyon szereti. Erre Lackó:
- Én ezt utálom!
- De eddig szeretted, nem Palika utálja?
- De, Palika utálja, és mondta, ez kicsiknek való, én meg már nagy vagyok, és utálom.

Hát, mikor mondta ezt nekem, akkor csak ledöbbentem, aztán vagy 5 percig nem tudtam abbahagyni a nevetést, mikor telefonon elmeséltem az apjának.

Ja, és először ő beszélt az apjával, és mondja neki: anya szátógépezik. Na, mondom beárult. Erre vagy 25x elmondta Mesinek: - Hallod, Mesi? A-nya szá-mí-tó-gé-pe-zik! Már tudom mondani! Nem szátógépezik, szá-mí-tó-gé-pe-zik! Elmondtam apának is, mert már tudom, nagy vagyok!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elmegyek én is fürdeni, aztán alszunk! Jó éjt mindenkinek! Pusszantás!

Gabella

gabella

Andy! Szupi a focis papucs! :wink:

Gabella

gabella

Gabella, Lackó csúcsszuper nagyfiú! :lol:

Andy, nagyon klassz ez a papucs. :-) Dani tud benne menni?

A férjem kiabált be szobába, hogy buli lesz a munkahelyén. Erre Milán: "Ana buli". :lol:

Lányok, volt valamelyikőtöknek epekő műtétje? Én annyira parázok tőle!
Vendég

Köszi a papucs dicst! Tesz-vesz-en vettem! Ma ért ide!
Tud benne menni Dani csak épp nem igen tűri meg a lábán. Pedig pont azért vettem, mert elég hideg a kő... :roll: :evil:

Kép
oriandy

[quote="mézgombi"]S írta:mézgombiziasztok!

Visszaolvasni ismét nem volt időm...

A kép-dicsiket köszönjük! :)

Viera, mostanában már sokkal jobban vagyok, a fáradékonyság is csak néha tör rám, és rosszulétek sincsenek.

Ha nem volt időd visszaolvasni, honnét tudod, hogy voltak kép-dicsik, és honnét tudod, hogy Viera kérdezett rólad?
arabella

Arabella,

tudod mi ilyen szuper anyukák vagyunk. Simán tudunk ilyenket visszaolvasás nélkül is!

meteor

Arabella!
Te beteg vagy!!!
Kezeltesd magad!!

Kép
oriandy

Mári!!!!
Már csak te vagy hátra a tábliból!!!
Légyszi írd meg mi a neved és küldj egy fényképet magaról!
Köszi!!
Andy

Kép
oriandy

Még a következőkre lenne szükségen, persze priviben:
Mári, Colett, Rita, Benianyu és Kimi email címe! Ide küldeném a táblát! Személyiség jogok miatt nem teszem fel!
Nehogy valaki ezzel szórakozzon (lásd arabella stílusát)!

Köszi!
Andy

Kép
oriandy

[quote="arabella"] írta:arabella
[quote="mézgombi"]S írta:mézgombiziasztok!

Visszaolvasni ismét nem volt időm...

A kép-dicsiket köszönjük! :)

Viera, mostanában már sokkal jobban vagyok, a fáradékonyság is csak néha tör rám, és rosszulétek sincsenek.

Ha nem volt időd visszaolvasni, honnét tudod, hogy voltak kép-dicsik, és honnét tudod, hogy Viera kérdezett rólad?

Banyeg!! Nagy ritkán benézek ide és megint te osztod Méz-t!
Nem volt elég hogy jó multkorában el lettél küldve a sunyiba mikor le Down-kórosoztad Julcsit!!
Kretén vagy a javából!! Ha van gyereked azzal foglalkozz!!(bár lehet jobban is jár ha nem foglalkozol vele) ha meg nincs szállj magadba... de mélyen!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Na de hogy ne csak mérgelődjek!!

Múltkor írtátok, hogy Tomisról is tegyek képet!!!

Íme:

Kép [/img]

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Arabella!

Én nem azt kérdezem, hogy van-e gyereked.
Van neked férjed? Mert szerintem valami kellene neked, hogy ne itt élvezkedj!!!!!!

Ha olyan nagyon okos vagy, akkor érted!

Erika

Kép
viera

[quote="viera"]
írta:
viera
Mert szerintem valami kellene neked, hogy ne itt élvezkedj!!!!!!

Pont te beszélsz? A napi 4-5 hozzászólásoddal?? :lol:
arabella

Sziasztok!

Vagyok, csak Zoló megint beteg. Szombat óta szinte folyamatosan 38-39 körüli láza van. Totál bedugult az orra, pedig ma vettem porszívós orrszívót és azt használtuk. Nagyon ügyesen tűri, pedig ilyennel még nem találkozott. Szegénykém alig tud enni-inni, meg aludni, ugyanis a cumizás sem megy :( . Szerintetek hányszor lehet egy nap ezt a fajta szívót használni?

Benianya: Nagy gratula az önálló lépésekhez :P !!! Még nem gondolkodtunk a karácsonyon, de mindig élő fánk van (lucfenyő, mert imádom az illatát) és ki szoktuk kötni. Szerintem már mehet az autó, legalábbis az én fiam nagy tologató.

Lányok, köszi az invitálást, de pest messze van, nem mernék oda vezetni (apa nem is engedné hogy egyedül menjek, ő pedig egész hónapban tanfolyamon lesz). Majd legközelebb.

nancsa

[quote="blackrose"]
írta:
blackrose
... és megint te osztod Méz-t!

nem a Mézt, hanem az észt !
arabella

arabella!
De legalább Era normálisakat ír ide, nem úgy, mint te!
De úgy látom, neked az okozza a legnagyobb élvezetet, hogy mindenkibe belekötsz!
Hát, tudod, mit? Ez legyen a legnagyobb boldogság az életedben!!!
Szánalmas vagy!

Kép
oriandy

Hehe!!

Te naponta, egész nap olvasol bennünket? Ilyen érdekesek vagyunk? De jó! Hurrá-hurrá!!

Erika

Kép
viera

Hali.

Andi, tábla lementve, mindjárt tanulmányozok. Papucsa Petinek is van, de a legjobb móka az, amikor ráadom, mert veregeti közben a hátam.

Gabi, Lackószáj :)

Kimike, Milán se semmi.

BR, jó ez a kép rólatok. Mi van veletek egyébként?

Arabella, tanulj meg fórumhozzászólásokat értelmezni!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Arabella szerintem is egy kielégítetlen hülye picsa! És tényleg Mézre van rákattanva, csak az értelmével van gond és nem tud a sorok közöt olvasni! No comment!

Mi jól vagyunk, megvagyunk. Peti hétördög. Ma ablakot pucoltam. Leszedtem a függönyt, közben kicseréltem Peti pelusát és amíg kivittem a szemetesbe, felmászott a létrára. Aztán be is mutatta a produkciót! :shock: :shock: :shock: Kép Kép

Banianyu, Viera!
Olyan jó, hogy ilyen részletes írtattok a játékokról. adtattok egy csomó ötletet!

Nancsa!
Jobbulást Zolónak!

Szerintem mi az idén nem állítunk karácsonyfát. Peti tuti magára húzná. Majd veszek egy mini fenyőt a szekrény tetéjre és kidíszítem az ablakokat, hogy a feeling meglegyen!

Reni
Kép
prenata

Nem semmi, a barátnőnk, vagy barátunk, ismét jelentkezett! :lol:

Drága Arabella, ezután már várom, mikor tűnsz fel ismét! :lol:

Igazi pszichiáter-csemege lehetsz, vagy csak simán rosszindulatú, gonoszkodó senki.

Egyébként Exnek igaza van, nem tudod értelmezni a hozzászólásokat, mert még egy korábbi írásomhoz kapcsolódóan írtam, hogy nem tudtam visszaolvasni. Akkor írtam, hogy két hetet kellene bepótolnom. Viszont ezt nem sikerült, csak ez elmúlt pár napot. Ez mindenki számára világos volt, csak hozzád nem jutott el.
Egyébként áruld már el, mi a franc közöd van hozzánk? Egyszer ne legyél már ilyen undorító sunyi nyúl, és írd már meg ki vagy, és miért jó neked ez, hogy néha felbukkanva beszólogatsz?
Én próbálok sokmindenkit megérteni, de van egy szint, ahová nem tudok lesüllyedni.

Egyébként az ész-osztáshoz ész is kéne... Neked pedig úgy tűnik csak egy nagy adag rosszindulat van az agyad helyén.

Andy, tök jó a tábli, amit csináltál! És igazad van, minden személyes infót inkább priviben írjunk.
A pacsker nagyon vagesz. :)

Gabella, nagyon aranyosak a fiad aranyköpései! :lol: És a Mesi képek is cukik!

Benia, hatalmas gratula Beninek! :lol: Hamarosan szaladsz utána!

Nancsa, szerintem annyiszor használhatod az orrszívót, ahányszor szüksége van rá. Én naponta többször is, kb. 3-szor biztos használtam, mikor Julcsinak folyt az orra. Én előtte spricceltem neki tengeri sóoldatos sprét (Fluimare), az kicsit védi a nyálkahártyát, meg oldja a trutyit, könnyebben kijön. Mázli, hogy ilyen jól tűri Zoló, nálunk nagy harcok voltak...

Jó éjt, elteszem magunkat holnapra, kis ficánka már unja az ülő pozitúrát. :)

KépKép
KépKép
mézgombi

[quote="arabella"] írta:arabella
[quote="blackrose"]
írta:
blackrose
... és megint te osztod Méz-t!

nem a Mézt, hanem az észt !

Ha ész lenne abban amit írsz, szerintem senki nem is szólna semmit!! :roll:

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

[quote="exdeus"]
írta:
exdeus
BR, jó ez a kép rólatok. Mi van veletek egyébként?

Köszi!!

Egyébként?
Tomi gőz erővel ovizna... ha nem lett volna beteg egész múlt héten... így még erre a felemás mennek is meg nem is hétre engedélyeztem egy kis szabit neki...immunerősítünk ;) Amúgy nagyon szeret járni és sok barátot szerzett már. Már kezd látszani rajta az ovi jótékony hatása.
Adélon is... vagyis rajta az, hogy végre tényleg van olyan amikor csak ő van itthon és velem. :D
Igaz most októberben volt olyan hogy alig voltam itthon így nélkülözniük kellett a csimotáknak... de jó volt nekem is kiszakadni egy kicsit, meg a gyerekek is többet voltam apával... Tomi most kezd igencsak abba a korba keveredni amikor rivalizál az apjával így kicsit közelebb hozta őket újra egymáshoz...
Adélon is észre lehet venni, hogy nem volt itthon a "jel tolmács"mert sok új szót tanult.... mert ugye én fél szavakból is értem... de mama-papa-apa nem mindig....
Azért persze rossz is volt a gyerkőcék nélkül napokig... de végre meg van a dúla képesítésem(alap fokon) meg egy tovább képzésen is részt vettem(már csak le kell vizsgáznom) szóval nem unatkoztam mostanság... és remélem nem is fogok eztán se.. :D
Amúgy Adél rengeteg mindent sokkal hamarabb csinál mint Tomi... biztos azért is mert látja Tomitól. Pl. Tomi rajzolni kb.1-2 hónapja kezedett el(addig nem érdekelte) Adél is rákapott így majdnem egy szinten vannak tudásilag... ;) Meg pl. a lábbal hajtós moci is érdekli már Adélt Tomi rá se bakkantott még 15-16 hónaposan...(igaz Tomi 17 havas volt mikor elindult, Adél meg 13)de olyan csúcsok ahogy együtt mociznak mindketten persze mindenki a saját járgányával... mert Tomnak van már egy nagyobb mert azzal nem rúgja annyira le a cipő orrát.
De persze nem minden csupa cukor szirup, meg álom, mert rengeteget hupálják egymást oda vissza... vagyis Adél már megvédi magát sőőőt már meg is torol. :? volt már olyan hogy Tomit kellett kimenteni a karmaiból...

Na jó hosszú lettem nektek bocsesz!! :D

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Arabella drága,

vigyázz aztán, ha ennyire nagyon osztod mindenkinek az észt még a végén neked nem marad, aztán mi lesz majd úgy velünk nélküled.

meteor

Jesszus, már megint Arabella? Ő okoskodott Juca meg Kitti blogjában is annó? Nem semmi egy nő... Vagy mi...

Többiek: köszi a csemetéim dícséretét!

Kis szülinaposom meg marhára nem érti, ma mért nem jön minden mama bulizni... Ráadásul csak 10-én bulizunk...

Gabella

gabella

Ezt Arabella írta a "Babagyártásban 2006 a mi évünk volt,2007 is ilyen sikeres lesz" topikban 2006 júli 3.-án.

szia Plútó,

Nekem egy hathetes kislányom van, tehát nem vagyok érintett a topikban jelenleg - lehet majd később egyszer, ha vmikor dolgozunk a másodikon. Rolling Eyes
Szóval nem akarok belekotyogni a dolgokba, csak egyszer betévedtem ide véletlenül, és azóta kívülről kukkolok-olvasgatok, mert nagyon szórakoztató a stílusotok. Laughing

Üdv.
A.

1. Szegény kislány! :cry:

2.Biztos nincs kivel dolgozni a másodikon vagy nem jön össze. :twisted:

Amúgy meg gazdagok a lelki szegények övék a világ!!!!!!

Kép
Kép
veráska

Gab!

Boldog szülinapot Lackónak!

Kép

Kép

Betti
fodbetti

Gab!

Lackónak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!! Kép

Andi,Norbi és Dávid

Kép
Kép
veráska

Szia Gabi!

BOLDOG SZÜLINAPOT LACKÓNAK!

Erika

Kép
viera

Jesszum lányok!!!Mi történt itt!!!!!???????
Betámadtak a pozitiv energiával teli, kedves, aranyos, humánusl elfogadó, segitőkész, ötletadó, együttérző, jókedvű topicunkba a negativ energiák, a rosszindulat, a kekeckedés-kötözködés.
Na nehogy már egy betűt is forditsunk erre, tessék nem reagálni a reagálást sem érdemlő, köreinkből kizárandó lények megnyilvánulásaira!!!!!

Édesek a képek nagyon.
Örülök, hogy jól jöttek az ajándékötletek!
Lackónak boldog szülinapot!!!!!

Szép napot mindenkinek. :P :P :P :P :P

benianya
ákosbenianya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?