Sziasztok!
köszi az érdeklődést az UH-om iránt...
nos megvolt,és ha nem haragszotok nem írom le mégegyszer,hanem bevágom ide amit egy másik topikba írtam,mert elég kalandos volt az UH,és hosszú újra elmesélni...
No jöttem beszámolni a pénteki UH-ról. A 4D-s UH végül 2D-s lett,mert a baba fekvése miatt semmi értelme nem lett volna a 4D-s UH-nak.Ugyanis a lelkem harántfekvésben van változatlanul,és a 15perces vizsgálat alatt végig háttal volt nekünk. Pedig nagyon meg lett macerálva és az istennek se akart megfordulni.Doki kb.5percig fel alá járkáltatott hátha felélénkül a drága,de nem...Kellett a bal oldalamra,és a jobb oldalamra is feküdnöm,ám ez sem segített. Finoman ütögette az érzékelőfejjel a hasamat és erre se akart megfordulni.Kis dacos... Ebéd után voltunk UH-on,doki kérdezte is hogy nem-e most ettem,mert baromi higgadt,nyugodt volt a baba,nem nagyon mozgott,és ugyebár meg se fordult.Erre mondtam,hogy igen...kiderült,hogy lehet hogy jobb lett volna ha éhgyomorra megyek,mert akkor élénkebb lett volna.Azt mondta a doki,hogy biztos most ő is jól van lakva,és pihen. A sok macerálás hatására azért háttal nekünk,de elkezdte a kezét,és a lábát emelgetni,meg picit a fejét is.Szegénykémet picit sajnálom,mert nagyon szűk még neki odabent ahogy elnéztem... Ő baromi gyorsan fejlődik,a vizsgálat napján én elvileg 15hetes1napos voltam,de a fejlettségi szintjét nézve a drágám,már akkor 15hetes5naposnak felelt meg. Látszik is,mert baromi pici helyen,teljesen kitölti az egész méhemet!Úgyhogy szerintem hamarosan nagyot fogok pocakosodni...
Viszont a vizsgálat alkalmával kiderült 2 fontos dolog,és baromi mérges vagyok,hogy az itteni kórház a kötelező UH alkalmával illetve a dokim a magánrendelőjébe miért nem tájékoztatott erről??Na szóval kiderült hogy enyhén hátrahajló a méhem,ez még tán a kisebbik gond,mert azért ilyen méhe még egy jópár embernek van a világon,és mégis kiviselik a terhesség mind a 9 hónapját.De hogy 15hetesen kell megtudjam,hogy a méhszájamon tapad a lepényem?!? Háát szerintem ez egy olyan dolog,hogy erről hamarabb is tudnom kellett volna... Oké hogy ez még változhat,de azért a kismamának ilyen esetben nagyon kell vigyáznia a megterhelésekkel!!!!Na de mostmár tudom,és vigyázni fogok!
Picúrkáról nincs csak 1 képem,és azon se sokat látni belőle,mert csak a feje hátulját,és a jobb kezét,és öklét.Mást nem.De azt kristály tisztán. Egyébként 2D-s UH-on most láttam mindent először kristály tisztán.Láttam a kezeit,a gerincét(mint egy gyöngysor úgy nézett ki ),a bordáit,a két lábát,sőőt még a talpát is. És videófelvétel is készült róla.
A csodálatos értékei: a 2 fejkörfogat-->HC: 11.36, BPD: 3.34, pocikörfogata: 9.64(jó nagy már most... ), mellkas körfogata: 2.87, combcsontja: 1.70.
És a fejlettségi szintje miatt azt számolta ki a doki,hogy lehet hogy a szülés dátuma nem április 3 lesz,hanem március 30. Azért lányok maradhatok ugye itt?? Úgy ideszoktam már!!
Bocsi kissé hosszúra nyúltam,de végre részletesen beszámoltam a kalandos UH-omról. És tényleg megnyugodtam,mert végre láttam.