Új privát üzeneted érkezett!

Bekukk!

Visszaolvastam, mennem a szurkok Mindenkinek, de most nincs időm írni, bocsi. :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Athiz,
köszönöm az ajánlást, holnap veszek is teát. Mennyit kell inni egy nap belőle? Magzatvédő vitaminból melyiket ajánlanád? Tudom, hogy butaság az alakom miatt aggódnom, mikor a baba a tét, de nem szeretnék nagyon elhízni tőle (így sem vagyok nádszál). Ti miket tapasztaltatok a vitaminokkal?
pirike

athiz igazan buszke anyuka lehetsz,ilyen ket szep gyerkoccel.

pirike.
merd szolgalmasan a hodet es figyeld a peteeres jeleit.
Amit athiz mondott az jo,bar en ugy tudtam a hogy kulon kulon kell inni a teat,eloszor cicka pe-ig aztan palastfu pe utan.
de csinald ugy ahogy athiz irta.

Kép
monyo83

Athiz!Pontosan nem is tudom, kb.24.

Rólam:1.cn, (Bettike, figyelem!), de nem erős, csak pici van....

babaimádó
Kép
babaimado

monyo83,

Kell valamit még csinálni azon kívül, hogy mérem a hőm? Vagy elég az is?

Nem olvastam még el az írásaitokat végig, de kíváncsi vagyok, hogy kivel mi történik. Most olvastam, hogy Pandacska? 27 hetesen szülőszobára került. Gondolok rá!!! Nővéremnek is kétszer állították le a szülést, végül egy kicsit korábban, de egészségesen született meg Dóra lánya.
pirike

BABiM AKKOR JÓ CÍMET ADTAM PIROSKÁNEK! :wink:

paNDÁCSKÁNAK NAGYON DRUKKOLOK, NAGYON KORAI LENEN dÓRIKA VILÁGRAJÖVETELE!

baBIM TUDSZ KICIST MSN JÖNNI?
Vendég

Athiz, utánanéztem , szerintem holnap lesz 27 hetes. Holnap lesz 23.hete, hogy megtudta, hogy babás. Akkor volt vérvételen és mellettem ült, mikor közölte a jó hírt vele az asszisztens. Elvileg ehhez kell 4 hetet adni...

babaimádó
Kép
babaimado

babim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

pirike szedhetsz meg e vitamin,artani nem art es sokaknak segitett.
az hogy egy honapban nem volt ped nem jelenti azt hogy a masikban nem lesz.Minden nonek vannak oylan honapjai amikor kimarad a peteeres,akkor van baj ha egyaltalan nincs akkor mar orvosi segitsegre van szukseg.

lanyok akinek a ferje szedi az e vitamint,menyit kell nekik naponta?ugyananyit mint nekunk?

Kép
monyo83

Baba, köszi, akkor nagy szurok Dórikának, mert még benn kell maradnia. Én is a 27. hét végén kerültem Szillel anno kórházba, én is kaptam tüdőérlelőt, stb. Rémálom volt, de szerencsére benn maradt a kincsem végig, sőt, még pár nappal túl is hordtam. :D

Egyébként nálad a mensi most jó, vagy rossz? Ne hari, de nem tudom követni totálisan a topicban történteket, pedig nagyon figyelek. Persze gondolom az lenne a legjobb, ha 9 hónapig elfelejthetnéd a "piros bugyit"! 8)

Monyo, köszike, tényleg iszonyú büszke anyci vagyok, tény és való, imádom a kis szaros kölkeimet! Remélem, hogy a nehéz megpróbáltatások ellenére neked is hamarosan csak sikerül már legalább egy babócát összehoznotok! Én tudod, drukkolok nektek!
Vendég

Monyo, a Maca Vibe-ot nem próbálta még a pasikád? Állítólag az felturbózza a kispasikat. :wink:
Vendég

Athiz

Nem tudom feltölteni az excel táblát. Talán ennyire béna vagyok?
pirike

athiz meg nem probalta vettem mar neki ginzenget,l-karnitint,megprobalok macat is beszerezni,de gondolom abbol is van mar tobb fajta.mivel nekem maca neven akartak valami ocskasagot eladni.
koszi,remelem egyszer osszejon,es egy babaval tokeletesen elegedett is lenek,nekem nagyon eleg lenne egy gyerek is,a parom szeretne ketott.

Kép
monyo83

Húúúú, Babim! Kiráááááály!

Kép
zölddisznó

Monyo

Mióta próbálkoztok a pároddal?
pirike

Pirike, jobb lenne egy speckó program, a másik Hőmérőzős topicban benne vannak, hogyan és hol lehet klassz hőgörbéket gyártani, van magyar is már, pl. www.ciklus.hu honlapon. Szerintem ott próbáld meg, aztán csak le kell kicsinyíteni a görbédet, és máris fel tudod tölteni ide. Ha nem sikerül, itt biztosan mindig van valaki, aki szívesen segít neked.
Igaz csajszik?

Monyo, gyógyszertárban nincs? Vagy drogériában.
Meg az jutott eszembe, hogy magánba nem tudtok elmenni a pároddal, mármint magándokkerhez? Persze már lehet, hogy írtad, csak ugye én kissé feledékeny vagyok mostanság! :oops:
Vendég

prike 2005 majusa ota.

athiz ha bemegyek a varosba megnezem megegyszer csak lehet rosz helyen keresgeltem
Magandokihoz jarok.

Kép
monyo83

sziasztok!

baba: gyógyulást! ölelés megy neked ((((((((((baba))))))))))

andi: hajrá apára! :wink:

surmi: hogy érzed magad? ölelések mennek neked ((((((((((surmi))))))))))

monyo, tapi : sajnálom :cry:

kata: csini a cipőd.

szezso: doki mit mond?

bettike: jó a görbéd. drukk++++

boni: drukk++++

csikken: nagyon édes roli, és szép kittilak :wink:

coca: álomkóros coca lettél? :lol:

marti: hogy vagy?

pirike: üdv itt.

pandus: drukk itt is++++

athiz: édesek a gyerekek :lol:

rólam: mensi még mindig sehol. :roll:

kati
katica30

Sziasztok, csak gyors bekukkantás, mert ma "házitündér" voltam egész nap és jóóól elfáradtam :roll:

Csikken, Athiz! Csuda szép kölkök!! :lol:
Babim, végre itt a "piros bugyi" ahogy Athiz írta :lol: :lol: Úgy látom most Veled és Monyóval egyszerre startoltunk :wink:

Surmi, remélem jobban vagy!

Pirike szia! Engem az anyukám egy petefészekkel szült, mert előtte egy méhenkívüli terhesség miatt elveszítette az egyiket. A teák amiket Athiz javasolt nagyon jók! Én is iszom és leszámítva azt az apróságot, hogy nem lettem terhes, a görbém nagyon szépen alakult. Nekem az első ciklusnapom többnyire nagyon görcsös szokott lenni, de ma semmim nem fájt. Én ezt is a teáknak tulajdonítom, mert nem szedek semmit.

Katica, Neked nincs most görbéd?

Mindenkinek pusz, akiket kihagytam meg főleg. Megyek csicsikázni, mert nagyon kinyúltam :roll:
tapedli

Jaj még gyorsan annyit, hogy Pandácska szorítok ezerrel!!!
tapedli

tapi: csak néhány napot hőmérőztem, amikor a pét gondoltam. aztán abbahagytam.

kati
katica30

Tapedli

köszönöm a biztatást. Én is úgy gondolom, hogy egy petefészekkel is lehet szülni, csak az esélyeim nem olyan nagyok mint másnak. Bár az olvasottak után ebben sem vagyok olyan biztos. Megdöbbentő, hogy mennyien próbálkoznak sikertelenül évekig.
Egy kedves barátnőm mondta, hogy a baba nem akkor jön mikor én akarom, hanem mikor itt az ideje és Ő is úgy gondolja.
Próbálom így felfogni, és nem parázni túl sokat.
pirike

1193608654.6404.xls

Ez Pirike hőgörbéje szakértésre, remélem, sikerül mindenkinek megnyitnia!

Pirike, inkább próbáld meg a speckó görbegyártó programokban vezetni a hődet, amit ajánlottam!
Vendég

Jóó reggelt drágaságaim!

Enyim hő még mondig 37 már 3 napja mióta megvolt tüszőrepi! egyből felment, pedig nekem nem szokott egyből felmenni! :lol:

Szép napot!
Vendég

Athiz! Aranyos vagy, h.érdeklődsz. Szept.ben volt a 2. inszemináció, azóta majdnem 2hónap telt el mensi nélkül. Biokémiai terhességem volt. AZ előzőnél meg méhenkívüli. Szerdán derül ki, hogyan tovább. Elvileg lombik lesz dec.ben, de lehet, h. mégsem.

Pirike! Ne aggódj! Nekem is hiányzik már az egyik petevezetékem améhenkívüli miatt. Kevesebb az esély, de VAN!!!!!Ok??!!Hajrá!Nem feladni, nem elkenődni, csak előre!!!!!!!!!!(Ahogy az úttörőkkel tanították:rendületlenül!)

babaimádó
Kép
babaimado

babim ez a beszéd! ++++++++++++++++++++++ Pandáról hír?

Athiz! annyira édesek a fiaid! meg lehetne őket zabálni! Ede kis pufók arca meg egyszerűen ...... imádom! :lol:
Vendég

Este írt utoljára, jobban volt.

babaimádó
Kép
babaimado

Athiz

Köszi, hogy felraktad a görbét. Szerinted mit jelent, hogy egy sávban mozog a hő?
Még nem tudtam használni, mert a program nem kompatibilis a gépemmel. De azért még próbálkozok.

Babaimado

Köszönöm a biztatást. nem fogok még elkeseredni. Majd két év múlva, ha addig nem jön össze.

Örülök, hogy Pandácska jobban van. Dórinak még odabenn kell maradnia néhány hétig.
pirike

Mármint a ciklus.hu oldalon található programot nem tudom használni.
pirike

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!

Athiz: nagyon-nagyon aranyosak a gyerekeid!!!!Pusz-pusz nekik :)

Katica30: köszi kérdésed, hét az éjjel annyit köhogtem, hogy azt hittem átköltözöm a nappaliba :( , ne zavarjam apát...
A lázam elmult, viszont nagyon köhögök,a hasam fáj, izomláza van :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Babaimádö, nagyon bátor vagy, és tetszik, hogy ilyen++++ an gondolkozol. Emelem kalapom elötted :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!
Madárfüttyös, rigódalos napot mindenkinek! :lol:

Babim! Láttam! :wink: :lol:

Boni! Kafa hő! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica! Köszi! :wink: És teszt esetleg???? :roll:

Athiz! Hű de édiiiiiiik! :P

Kép
bettike
Eger

[quote="bettike"]Sziasztok!
Madárfüttyös, rigódalos napot mindenkinek! :lol:

na ugye hogy ugye ?
Vendég

Kép

És ha mégis megjön van egy B és C tervem a továbbiakra! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Athiz, gyönyörűek a fiúk és ők is mennyire hasonlítanak egymásra :)

Katica, köszönjük mi jól vagyunk, neked meg gyors jobbulást!

Surmi, nagyon sajnálom a rossz híreket, de lesz neked még babád!!!

Zöldi, hányingerrel hányadán álltok? Pihizz sokat és növeszkessed Röfikét!

Tegnap akartam feltenni képet, de mire lekicsinyítettem addigra bömbi lett és már nem fértem vissza a géphez. De ami késik az ugye nem múlik :wink:

Kép

Kép

Most még csak ezt az oldalt olvastam el, úgyhogy gyorsan visszaolvasok.

Kép
Kép
robcsi03

Hú, Bettike..micsoda görbe!!!!!!Hurráááá+++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike naggyon jó! :lol: ++++++++++++++++++++++++
Nekem is van B és C tervem! :wink:
Vendég

sziasztok.

betti csucs a gorbed.

robcsi nagyon aranyosak a csajaid:)

nalam mar tendeciaszeruen keves a menzim :? ugy nez ki egyik honapban rendesen megvan a masik honapban meg kb fele anyi.szerintetek ez mitol lehet?
lehet rakerdezek a dokinal is.

Kép
monyo83

Monyo

Ez nálam is így van. Szerintem azért van mert amikor rendesen működik a rendszer, tehát van peteérés, akkor a méhnyálkahártya jobban megvastagodik ezért nagyobb mennyiség ürül ki a szervezetből. Mikor nincs pé akkor ez a megvastagodás nem akkora mértékű, ezért a mennyiség is kevesebb.
Ezt egy orvos is mondta nekem, és logikusnak is tűnik.
pirike

pirike de asszem nekem most volt pem,a nyalkahartyam a mereseknel eddig tokeletesnek tunt,nem ertem.lehet mar megint elromlott benem valami.Hormongondra gondolok.

Kép
monyo83

monyo

Az is lehet, hogy nem minden hónapban tud teljesen kitisztulni a méhed, ezért egyszer-egyszer erősebb a vérzés mint máskor. Ilyenkor jobban méregtelenít a szervezet.
Én iszok egy nagyon jó teát, ami segíti a szervezet normális méregtelenítését. Ráadásul egy barátnőm, aki több mint egy éve próbálkozott a babával, egy hónapig itta és mont 6 hónapos kismama. Igaz egy kicsit drága (3800-4000), de megéri és 25 napra elég. Forever Living Product termék, üzletben nem kapható.
pirike

pirike.

az igazsag az hogy semmilyen csodabogyoban es teakban nem hiszek.
E vitamin szedek mert az tenyleg hasznal,es gynex cseppeket azert mert ajandekba kaptam,penzt nem adnek erte.
Lehet hogy valakinek hasznal de az is lehet hogyha a baratnod nem itta volna akkor is teherbeesik abban a honapban.
Ez persze nem jelenti azt hogy nem jo,csak en nem hiszem hogy nekem segitene.

Kép
monyo83

Hú, de jó, hogy Panduska jobban van!

Márti! Jobbulást neked is!

Bettike! Hinnnnnye! Porold le a tesztjeidet! :wink:

Robcsi! Csak émelygés van. De az pár napja szinte állandóan. De egyáltalán nem vészes.

Kölkök zaba zaba!

Monyó! Ez a mensi dolog - Pirikének igaza lehet.

Kép
zölddisznó

monyo

Én is kételkedek sok csodaszerben, és az is igaz, hogy amiben hiszel az használni is fog és fordítva.
Írtad, hogy már rég próbálkoztok. Ha nem vagyok túl indiszkrét, mivel és hogyan próbálkoztatok eddig? Tudjátok, mi lehet a probléma oka?
Nekem tuti hormonzavarom van, mert a műtét után a hajam is kihullott (szó szerint csomókban). Nagyon sok idő kellett míg megjött magától. Végül nemrég beállt 28 és kb 38-42 napra.
Nem hinném, hogy neked hormonális lenne a mennyiségi gondod.
pirike

coca,akkor ez nagyon szomoru,mert akkor az lh,tojasfeherje es a hom is becsapott :cry: most nagyon letortem. :cry:

Kép
monyo83

monyo

meg tudom valahol nézni a hőd?
nem biztos, hogy a pé elmaradása miatt van kevesebb vérzésed, lehet az is amit másodszorra írtam. Ne legyél letörve! Mondom én, annyira szeretnék babát, hogy ferbruárban álterhes lettem, 4 hónap kellett mire tudatosodott bennem, hogy ez csak miattam van. Hasamra kerekedtem ki, kb 6-8 kilót híztam. Mindenki azt kérdezte tőlem, hogy gratulálhat-e. Elég szarul esett.
pirike

pirike spontanozunk illetve volt aprilisban egy clostys honapunk.
Nalam megalapitottak a pco-t,mas bajom elvileg nincs.
a homet az elouzo,vagy az azt megelozo oldalon tudod megnezni.
Allterheseg,ez azert nagyon durva :? Akkor hogy is van ez nalatok?most probalkoztok vagy nem ?

Kép
monyo83

monyo

Ez úgy van, hogy már szeretnénk, de most nem lehet a suli miatt (tavasszal államvizsgázok), de néha azért becsúszott 1-1 védekezés nélküli együttlét. Semmi eredménye nem volt. Én már mindennél jobban szeretnék babát, talán ezért is volt álterhességem. + mert a családban mostanában születtek gyerekek és ez is nagyon megviselt.
Álterhességről csak a kutyámnál hallottam először, de a nődokim ledöbbentett, mikor előhozakodott ezzel. Utánaolvastam és tényleg van ilyen. Az én esetem még nem is olyan durva. vannak nők akiknél még a szülési fájások is elindulnak a 9. hónapban. Tejelválasztás is van és tényleg olyan a pocakjuk is.
Szóval már nagyon szeretnénk és nemsokára, talán januárban már dolgozunk is a projekten.
Délután megkeresem a hődet. Most megyek órára.
pirike

prike akkor celiranyosan meg nem is probalkoztok,nincs ok az elkeseredesre.
Nagyon szertnek mar en is kisbabat,talan egyszer osszejon.
ket het mulva megyek dokihoz es akkor tudom meg hogyan tovabb.

Kép
monyo83

Piri! Ha most összejönne baba, az miért befolyásolná a tavaszi vizsgádat?

Monyó! Ne törj le, ez csak egy tipp volt.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?