Új privát üzeneted érkezett!

Kiszazsu!

Látom akkor nem csak én próbáltam beadni a lemosható tetkó trükköt az apunak:lol: Egyébként nekem is eltelt már több mint 10 év és ugyanúgy tetszik mint akkor,nem bántam meg és még a szoptatási bőrkitágulás-visszaállás sem viselte meg,szal nekem is tetszik :wink:

Csujzi!

Nekem nagyon hasonló éjszakám volt kb.2 hete,akkor nagyon beparáztam és azóta szedem a Magne B6-ot.Igaza van Monácskának,légy óvatos,pihizz sokat és azért a bizti kedvéért keresd fel a dokidat egy méhszájellenőrzés miatt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és Tandnak Gratula és én is köszöntelek a feleségek táborába... :( :lol:

Aranykavics!

Nem vagy semmi,mindenkihez van egy-két szavad,nagyon rendi vagy és profi :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na Sziasztok!

Most ebédeltünk!
Lecsúszott a párolt kapi!

arizóna!
Jó neked, hogy nem kell vasárnapi kaja cécót rendezned! Sajna nekem anyáék messze laknak, így nem maradt más választásom!
:( :D
Tudod nekem nem ártana a torna!!!!!!!!

Csujzi Zsu!

Gratula a FÉLIDŐHÖZ!

Zsu!
Küldöm a kapit!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon édi a pocikád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát igen, én ünnepi ebédet csináltam ;) de fincsi lett, sajtos-paradicsomos csirkemell sütve. :) salátával, mert este Apukám szülinapi vacsijára megyünk és mostanában mindig teli vagyunk :)

Reggel sikerült nem észrevennem az óraátállítást :lol: sebaj, igy jó hosszú lett a nap :)

köszönöm mindenkinek a jókivánságokat :) aranyosak vagytok. Tegnap még megnéztük a Meseautót DVDn, a régit :) és annyira boldog voltam/vagyok! Fél évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy már ennyire babát várunk majd :) és télleg, szerintem nálam nem lehet boldogabb ember kerek-e földön. (Talán Tand ;) ) Képzeljétek, Maszat egyre gyakrabban mocorog érezhetően. Már naponta többször is, váratlan helyzetekben. pl tegnap amikor vezettem, vagy ma a misén ;)

szval :lol:

A tetkóhoz nem tudok hozzászólni, nekem nem volt soha, nem is vágytam rá.

Mommy, tök jó pocid van, és nagyon aranyosak vagytok a képeken. De nem cserélnék Veled, katona-pár... nem lehet könnyű.... :?

Zsu, szép a pocid, szerintem nekem is kb ekkora van. Most a sógornőmnél van a fényképező, pedig már annyira szeretnék én is egy pocakfotót, mindig halogattuk. Bár lehet hogy az öcsémmel csináltatok este ;)

Mzx, remélem mindjárt teljesen meggyógyulsz!!!

CSujzi, nagyon vigyázz magadra! ez télleg nem tréfa! Remélem ilyen többé nem lesz!!!! :?

Mni, az AFP-m 2.5, a tábliba. remélem a nemét szerda este megirhatom ;)

Ja és minden babakocsis hozzászólást köszönök! én még nem néztem, mert ugyis csak Svájcban veszünk, de már most jegyzetelek, a fontos infokat :) hogy majd kint könnyebb legyen ;)
Bár én nagyon szeretném majd a kendőt használni (köszi Pati :) ) de ezen kivül valszeg egy kocsira is szükség lesz :)

Télleg, Pati ettől a wc sztoritól lehidaltam. Ez brutál...

na megyek, vidám vasárnap délutánt! :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szép vasárnap délutánt lányok!
Tényleg nem semmi Benneteket visszaolvasni. És ezek a mindenkinek válaszolok írások. Erre sajnos én nagyon lusta vagyok! Bocsi! Gratulálok Nektek Tand! És persze a félidősöknek is és szép pocakokhoz is!
Nagyon szépen köszönöm a jótanácsokat kaki-megoldás ügyben. Nekem a teás-vas bevétel nem segített. Annál inkább a tegnap esti székelykáposzta-adagom. A férjem csak lesett. Három tányérral küldtem le. Nagyon zabás vagyok!!!!! És már plusz 8-nál járok! Mi lesz itt később???
Én vállalom, ki nem állhatom a tetkókat. Ahogy olvastam, ezzel nagyon egyedül vagyok itt! De mindenki maga döntse el. A férjem 9 éve győzköd, hogy hova és milyet szeretne feltenni, csak kicsit várja a támogatásomat. Én egyáltalán nem tiltom, sőt! Ő tudja, de tetszeni sosem fog és pont. Ez nagyon bántja. Piercingem van, az orromban. És szeretem, bár nálunk is volt meglepődés, na meg előtte tiltakozás szülői körben.
A Rubint Réka kismamatornája szerintem nem jó!!! Nekem túl megerőltetőnek tűnik, az első terhességemnél egy hülye gyakorlatnál be is görcsöltem. Vigyázzatok vele! Most eleget tornázom a játszótéren! Na meg bringával járok dolgozni.

Livi
Kép
Kép
lusie

Egy pocakképpel beszállok! [img]%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1193578467.2646.jpg[/img]

Livi
Kép
Kép
lusie

Nemtom mi van?
Talán most látható lesz
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, milyen szép formás a pocid!!!
Vendég

Köszi szépen! A Tiéd is nagyon aranyos! Furcsa, hogy a második terhesség mennyire más mint az első. Vagy Te ezt nem tapasztalod???? Annyi nyügöm van, begörcsöl éjjel a derekam, ég a gyomrom, Én, ami nagy szó!!! nem kívánom a kávét. Állandóan fáradt vagyok, nem bírom annyira a strapát,..... stb. Az elsőnél jobb passzban voltam, mint bármikor azelőtt! Aztán lehet, hogy ezek a fiúk már csak ilyenek :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Nekem csak annyiban különbözik a kettő, hogy most a kisfiamnál voltak enyhe rosszulléteim, míg Alexánál semmi.
Vendég

Az elején nekem is ennyi volt! Meg is lepődtem, mikor hányingerem volt először úgy a 8. hét táján. Soha az életben nem voltam hányós. Mondjuk addig most sem jutottam, összesen talán 10-12 reggel volt, amikor émelyegtem. Aztán így a félidő körül napról napra ér valami meglepi. Valószínűleg ez a hülye-AFP-s ideg is rásegít. Még mindig nem nyugodtam meg teljesen, rohadtul nem mindegy! Épp most mesélte egy ismerősöm, hogy pár évvel ezelőtt a lányánál elvetteték a 23 hetes babáját rossz AFP miatt, három doki is alátámasztotta a szükségességét. Végül kiderült, hogy absz. téves volt a feltételezés, miszerint beteg, teljesen ép, szép kisbabát öltek meg!!! Felháborító! Második terhességénél büntetést kellett fizetnie, mert megtagadta az AFP vizsgálatot. Szép, egészséges kislánya született. Ennyit az egészségügyről, de még szerencse, hogy klónozni hibanélkül tudunk már!!!!
Bocsi a témáért!

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, én sem tudok mindig mindenkinek válaszolni ;)
a nem tetkóért-nem rajongásban nem vagy egyedül. ;)
Viszont milyen formás pocid van :) Nekem még tök pici :?
Ja, és még Neked akartam írni, hogy köszi az AFPs bíztatást, lehet hogy az uzsoki télleg kicsit nagyobbat mér? végülis mindegy ;) a lényeg, hogy ne legyen semmi baj :)

amúgy most ettem csokit, eddig bírtam :) de módjával kéne, mert este tortázunk.

Lányok engem megőrjit, hogy minden óra mást mutat... pedig már egy csomót átállítottam... :?

Kép

Kép
kolyok28

Hát elég borzasztó történet! De sajnos csak akkor nyugodhatunk meg, mikor a karunkba fogjuk az egészséges babánkat.
Illetve mit is beszélek!!! Innentől kezdve soha nem nyugodhatunk meg igazán! :lol: Mindig van/lesz miért izgulni!
Vendég

ÉN IS KÉREK TORTÁT!!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

"A döntés meghozatala, hogy anyává válj, semmihez sem mérhető.
Örök időre vállalod, hogy a szíved szüntelenül a testeden kívül őrködjön valaki(k) fölött."
Vendég

HAHÓ! HOL VAGYTOK???
Zsu! Nagyon szép az idézet, és nagyon igaz. Egyébként jó sok variációban nyomják! Én így ismerem:
Eldönteni, hogy gyermeket akarsz, egy pillanat műve csupán, de hogy szíved testeden kívül dobogjon, egy életre szól
Lehet, hogy itt-ott vétettem, így nem tettem idézőjelbe.
Megyek megnézem a nagylányt, mert már több mint 2,5 órája alszik. Ilyen nem szokott nálunk lenni! :?

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, bár egyszer lenne 2,5 nyugodt órám!!! Ezer éve nem volt, hogy Törpikém ennyit aludt volna!

Kicsit utána néztem a nagyon régóta nem író kismamiknak. Az eredmény:
ajsa: aug. 4-én írt utoljára, azóta teljesen eltűnt
rima: szept. 30., azóta a külföldi kismamák topicjába ír, minket itthagyott
ódry: okt. 1.
mézgombi: okt. 6., azóta írt a 2006. nyár, és a félegyházi babás topicba
xien: okt. 9.
cicuka: okt. 10.
és lexus: okt. 13.

Lányok, merre vagytok???
Csak Lexának van igazolt hiányzása, mert (gondolom) még mindig nincs internete
Vendég

Szia Luise és többiek!!! :)
Luise! A pocid......... Olyan szép formás, hogy csuda! Nagyon tetszik! Igazi kismami poci már! A tetkó szeretés tök egyéni, ettől nem fogunk itt összekapni remélem! :)

Zsu! Szép az idézet4

Kölyök! Figyi, én megyek hozzátok ma/holnap/valamikor vacsizni okés?? Ez a kaja nagyon fejbelőtt most, biztosan mennyi finom lehetett!
Vendég

Zsu bébi! Te hova növeszted a babácskádat?????????? :lol: :lol: :lol:
Remek csinos vagy hallod-e!

Nem is tudom, hogy a Tiédet vagy Luise-ét irigylem most......

Az enyém még midig úgy néz ki csak, mintha hájas lennék. Jóóóó, vagyok is még régről.... :x
Vendég

Kép
Na akkor ezt nézzétek csajok!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ez a kemény félidősen, első gyerekkel, hízás nélkül!!! 8)
Jó azért volt honnan átcsoportosulnia!!! :D :oops:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voltatok börzén???
? Nem volt most túl jó. :cry: Mármint az én szemszögemből. Miket sikerült beszerezni????
Pété!
Láttam hogy küldtél privit, azt írtad de én nem kaptam!!!!!!!!!!!!!

Pati művésznő!
sikerült elkölteni a jövő havi rezsipénzt?????????????????

Kiszazsu!

Már szép a pocód!!!!!!!!!!!

Bosek!

Azt hiszem a te pocid vetekszik az enyémmel!!!

puszi mindenkinek
Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Bosek, Zsu, Lusie!
Milyen szép pocik, irigy is vagyok egy picit!

Márti,
A kismam jógát gondolkoztál már? Bennem az felmerült, de a környékünkön olyan hülye időpontban van, hogy tuti oda se megyek el :oops:

Lehet, hogy az idő teszi, de olyan álmos vagyok egész nap, reggel még felkelni sem volt kedvem. Úúúúútálom a telet. Megyek is inkább, nem rontom a hangulatot

arizona

Sziasztok!

Megjöttem a börzéről.
Visszaolvastalak benneteket, de bocsi, most nincs erőm reagálni.
Lóti-futi volt az egész nap és én kelekutya nem vittem el a jó kis Graco kocsit, akkor nem kellett volna cipekednem még az autóig sem.. de így elég jót sikerült súlyemelnem.. :oops: nagyon remélem, hogy nem lesz baj belőle, a pocim most nem fáj, bár extra módon elfáradtam. Ezt még befejezem és tenti.
De legalább szinte mindent megvettem és nagyon jó áron, ami kellett. Tudom, hogy sokan egyáltalán nem mertek még vásárolni a kicsinek de nálunk az a helyzet, hogy Gordontól SZINTE minden megvan és ez a szinte akaszt ki, úgyhogy a hiányzókat pótolgatom..
Marha mászlival kaptam Graco autósülést ami jó a babkocsinkhoz és az autóba egy kattintással betehető nem kell kötögetni és csak 10 ezer volt (+12 a talp) a 40 helyett!! Úgy örülök neki!!!
Azért pelust meg popsokenőcsöt még nem veszek :oops: :oops:

Pepike, nemcsak a rezsipénzt költöttem el, és hogy tovább rongáljam a napodat, mintás tetrát is megvettem :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Én is voltam a börzén, és nekem sem jött be annak ellenére, hogy megtaláltuk álmaink babakocsiját. Nem vettük meg, mert nem volt nálunk annyi kp, de kaptunk elérhetőséget, meg egy 10% kedvezményre jogosító kártyát, és a boltba bármikor el tudunk menni. Budaörsön van az áruház, 1800 nm-en vannak babacuccok. Internetcímük:www.matti.hu. Szerintem tuti.

Grati mindenkinek a szép pocikhoz.
Zsu, a tied szinte semmit nem nőtt a tali óta, de azért helyes. :lol: :lol: :lol:

Tetkó és piercing témához. Tetkóm van a derekamon, piercingem volt a köldökömben, az orromban és a nyelvemben. :shock: :lol: A tavalyi műtéteim alkalmával kellett eltávolítanom őket, és azóta vissza sem rakattam, de igen erős a késztetés. :lol: :lol: :lol: A férjemnek semmi nincs, de rajtam szerette mindet. :wink: :wink:

Kavics, tuti a technikád! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Csak pár sort írok, mert baromira lefáradtam ma. Engem a börze kimondottan felidegesített. Gusztustalan szürke (fehér helyett) holmik néhány helyen igen vicces árakért. Végre találtam Milánnak egy tök jó vastag Mexx kabit, 5700 Ft-ért. Használtan???? Én Pécsett 300 Ft-ért túrtam neki hasonlót tavaly. Meg használt harisnyák 350 Ft-ért? Akármennyire is zsidó vagyok, de azért mindennek van határa. A fiam is kikészült a tömegtől, alig bírtam vele. A kismama nacim viszont tök jó, 3490 volt és új. De ha hozzásszámolom a 2*900 Ft-os belépőt, akkor már az sem volt annyira jó vétel. Na mind1, többet nem megyek, az tuti. Délután kirándultunk, a derekam nagyon odavan, lépek is.

ui: Tand, élménybeszámolót kérünk mihamarabb!!!
bosek a te pocid is gyönyörű!!!
kavics: ari vagy, hogy mindenkinek írtál!
pepike, beuska, mni: írjatok!
Vendég

Sziasztok!

Csujzi,
remélem már jobban vagy, szerintem is nézesd meg magad minél előbb a dokiddal! Biztos, ami biztos!

Zsu,
nagyon szép, aranyos pocid van! :)

Gratula minden félidős kismaminak! :)

Bosek,
nagyon-nagy pocid van, ejha! Azt hittem, hogy csak annak van ekkora pocija, aki szült már előtte, de úgy látszik ez a tézis megdöntve. :wink:

Márti,
a tegnapi nap kivételes volt, hogy olyan sokáig fent voltam. Átjött hozzánk párom öccse, jórészt számítógépeztek, én meg addig elvonultam kismama jógázni. Utána baromira feltöltődtem, és nem tudtam éjfélnél előbb elaludni.
Szóval én kismama jógázok, letöltetni nem tudom, hogy lehet-e, én a legjobb barátnőmtől kaptam ajándékba dvd-n. Egy dunaújvárosi jógaoktató lány tartja. Annyira jól átmozgat. :)

Ma rokonlátogatáson voltunk a nagymamáméknál, szuper volt, összejött a család. :)

Melinda

Kép
melinda80

pétpét kihagytam a sorból, pétéke merre vagy?????
Vendég

jól van, írni sem tudok....jobb, ha megyek
Vendég

Nagyon jók a pocifotók, hihetetlen, hogy mekkora különbségek vannak! Most kéne a Lexa által vezetett albumba szépen bepakolni őket. :)

Kiszazsu,
Ajsának írtam, nem válaszolt. :(
Cicuka válaszolt, azt írta, szokott minket olvasni, de nagyon sok a munkája, mennek 4D-re és utána jelentkezik, ez volt október 10-én... azóta nem. :(
Xien, 25-én írt, azt bemásolom:
"Minden okés velünk, csak kicsit zűrös volt az elmúlt pár nap. Apánkat műtötték, őt ápolgattam, mert szenvedni nagyon tud, mint általában minden férfi
Aztán Pesten voltunk egy kicsit és ilyenkor mindenkivel találkozom, úgyhogy nem is volt időm a gép elé ülni. Te/ti jól vagytok?"
Kacikának is írtam anno, de Ő azt írta, hogy olyan sokan lettünk, hogy nem bír minket követni. :(
A többiek meg azóta aktív tagok... Arizona, Boszi, Bosek, Fanetta. :)

A mi ugyan nem voltunk a Börzen, de kb. arra számítottam amit Jim leírt. :(
Voltunk viszont a Hungaroringen vezetéstechnikai tréningen, aminek a férjem nagyon örült. 2x2 órás tesztvezetés volt, de sajnos az első turnus után szóltak, hogy valami nem stimmel az egyik kerékkel. Egy gigant nagy szög van benne, szóval a versenyen már nem bírt a férjem elindulni, szomorú is volt nagyon. :( Én végig az anyós ülésen ültem és élveztük mindketten, bár közben rugdosást nem éreztem. :( Hazafelé benzinkúttól benzinkútig mentünk és mindenhol megnéztük a guminyomást és fújtunk még bele levegőt. :) De különben jól éreztük magunkat! :)
Holnap viszont első a gumis! :(

KépKép
KépKép
mni

sziasztok!
na én meg az expot jártam meg ma hát nem tudom milyennek kellene lennie, de nagyon nem voltam elájulva. bútor semmi, csak a faktum, de már úgyis eldöntöttük hogy az lesz, mert tök sokféle van egy fajtából nekünk meg töküres a babaszoba, mindent most veszünk és baráti az ára.
rájöttem, hogy amíg még bútor sincs, olyan fura más cuccokat venni, meg mindig olyan elveszettnek érzem magam a játékok meg egyéb cuccok között. azt sem tudom hol kezdjem, mit vegyek ami fontos? talán majd a bútor után ...

bosek, nem semmi a pocakod! komolyan egy kilót nem híztál??? elájulok, én is ebben reménykedem, hogy most már csak csoportosul :)

luise, neked sem kicsi! és szép formás

kiszsazsu, azért már neked is alakul a találkozóhoz képest!!

nekem még épp most kezd egyértelmű lenni, az első jó jel az volt, hogy egy boltban előreengedtek fizetni, egész meglepett, fiatal srácok voltak, na van még jó nevelés ezek szerint

csujzi, ez elég ijesztően hangzott, nekem akkor volt ilyen amikor kezdődött a vesemedence gyulladásom, teljesen beijedtem, de végül a derekam is fájt már akkor kiderült mi az (na meg persze a felfázás is érződött), kíváncsi vagyok mit mond az orvos

Niki, ez a vezetéstechnikai akkor végül bejött a férjednek? gondoltam, hogy ezt veszem az enyémnek majd születésnapjára, gondoltam ezt élvezik a pasik

te jó ég már háromnegyed 10, ill. tegnap még 11 lett volna, jó lesz aludni menni lassan. vettem végre egy szoptatóspárnát a Kenguruban (ennyit ruháztam be hétvégén), nem is volt vészes 8000ért azt hiszem, finom puha rózsaszín plüss és még egy zsákot is adtak hozzá szintén abból amit majd állítólag a babára is rá lehet adni. hát nem tudom, de alvasnál most egész jól jön, mert amúgy a dunyhát tömködöm be a hasam alá, de lehet, hogy még így sem jó ha néha ráfordulok öntudatlanul és nyomom szegénykém

no jóccakát! ill jó reggelt majd!

KépKép
judit18

Mni!

Sajnálom a férjed,tudom a pasik hogy tudják élvezni az ilyeneket... :(

Mostmár én is lefotozóm a hasam,nekem sajna van felesleg,de valszeg a 3.gyerek lévén is elég nagy :wink:

bababörze:én már többször éreztem azt mint Jim amikor kimentem párszor,most ezért sem... :(

De volt ezen a hétvégén 3 napig a Syma csarnokban Baba-Mama Expo is.Nem voltatok?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én is voltam a bababörzént! Én nagyon rég óta kijárok. Kezdetben az én gyerekeim miatt, majd a tesóm ikrei miatt. Igaz álltalában mindig csak pelusból, bébiételből vásároltunk be, na meg egy két apróságot, de nagyrészt az is új dolgok voltak. Most is csak új dolgokat vettem, de nem a babának.
1. Még mindig nem tudom, hogy fiú vagy lány.
2. Össze kell anyuéknál szednem a ruhákat.
(Amit vennem kell majt, kifogó, textilpelenka és kiskád, szerintem azon kívűl mindenünk van.)
Szóval vettem szoptatós melltartót 990 Ft-ért 100% pamut. Szerintem egynek megteszi. (Volt has szorítós bugyi is de nem mertem megvenni, majd inkább elmegyek a boltjukba, ott igaz 200 Ft-al drágább, de talán barátságosabb a környezet.) A fiamnak egy kesztyűt 1000 Ft-ért, mert jár gyorskorizni és a régi kesztyűi már mind kiszakadtak. Hihetetlen, mert utána bementem a H&M-be és ugyan az a márkájú kesztyű közel 3000Ft-ba került. Nem értem miért drágább 2 rongyal!
A lányomnak vettem 2 harisnyát 900 Ft-ért. Nagykerben is kb. ennyibe kerül. Az egyik Hello Kittis a másik meg nagyon finom nylon, de vastag, rózsaszín és eprek vannak rajta. Tündéri. Illetve egy felfújható fotelt amin van egy plüss huzat amin valami nyúl van egy meséből, na mindegy kellett neki.

Szóval a használt cuccok engem sem érdekelnek, mert ami olcsó az gáz, ami szép az meg szinte bolti áron van. Így maradok a leárazásoknál és a jobb turiknál.

A lányommal el akartunk menni a lego kiállításra. Hát csajok, ne tudjátok meg. Már délelőtt kígyozott a sor az ingyen jegyért, hogy délután majd valamikor bejussanak. Szóval megláttam a sort és hátat fordítottam. Délután 5 körül visszamentünk (hiszen csaj napot tartottunk, ikea, bababörze, árkád, sugár...) de akkor is gáz volt.

Tand: Sok boldogságot!

Kiszazsu: Azért már alakul az a poci.

Bosek: Nem írigyellek, lesz mi9t cipelnet még 19 hétig. DE NAGYON SZÉP!

Hát csajok én csak röhögök, amikor olvasom amiket írtok a kajáról. Ebben a topikban, az utóbbi 2-3 hétben sokan székelykáposztát, töltöttkáposztát esznek, főznek. (Pároltkáposzta) Hát én is közétek tartozom. Amikor Jim írta, hogy volt székelykáposzta utána töltöttkáőoszta stb. Akkor úgy megkívántam, és én is főztem múlt hétvégén. Úgy látom sorra megkívánjuk a káposztát!

Lusie: A te pocod is nagyon szép formás.

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de én erre nem vagyok képes.

Jó éjt!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Monácska, még van belőle ;) megy fénypostával, csak ne feledd kinyitni az ablakot ;) (Jimtől vettem az ötletet, asszem ;) )

a bababörze nem fogott meg az elmondásaitok alapján, de ma én iskaptam egy babaruhát :) nagynénéméknél jártunk ;)

Beuska, sajnálom, hogy nem jutottatok be a LEGO kiállításra, mi szombat nyitásra értünk oda (10re) és akkor még egész elviselhető volt a tömeg, de 11re már kigyózott a sor. Túl jó volt a hírverése. De egész érdekes volt, férjem egy igazi gyerek, ha legozni kell :)

ja,Rima jól van :) szoktam a másik topikba is irni, és az ottani észrevételeiből tudom, hogy szokott minket olvasni :)

jóccakát ;)

Kép

Kép
kolyok28

Ja, Bosek, nem semmi a hasad. de szép formás! de mekkora!!! :shock: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok Lányok !

Ez nem semmi, alíg győztem visszaolvasni :D
Köszönöm mindenkinek a babakocsihoz való hozzászólásokat :!: Elraktároztam és nagyon jók lesznek ha aktuális a vásárlás :D
Monácska: remélem teljesen meggyógyultál már és jobban vagy :!:
Mni: nagyon ügyi vagy , szuper lett a táblázat is (mi mostanában úgy hívjuk a picit, hogy a "csepp" ) :P
Mzx: Vigyi magatokra, sok gyümölcs, tea és pihenés :!:
Tand: nagyon sok boldogságot kívánok :!:
Danny, Zsu, Bosek, Lusie : nagyon szépek a pocók :lol:
Kedvet kaptam én is a pocak-fotózáshoz :D
Kölyök: Nagyon romantikusan ünnepeltetek, jó ezt olvasni :wink:
Aranykavics: milyen precíz vagy :lol: Köszi a tanácsokat és grat a jó AFP eredményhez :!:
Ácsjudit: üdv köztünk :)
Csujzi: megijesztettél, pihenj sokat :!:
Márti : Nekem RR torna van, de én még nem tornáztam rá (pedig mondják hogy jó) :oops:
Ha valakit kihagytam bocsánat .
Nekem nagyon tetszenek a tetkók, a férjemnek is van kettő és én is szerettem volna, csak közbe jött a csepp :P

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok csajok!!! Mi hétvégén nagybevásásrolni voltunk a lakáshoz, de azért találtam a babának is valamit. A Tescoba beugrottunk kajáért és ki volt rakva ömlesztve egy csomó kötött cucc akciósan. Na vettem is két rózsaszín kötött sapit, az egyik 99 Ft volt 1200-ről és két kesztű is van hozzá, a másik 80 800-ról. Nagyon király 8)
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Lusie,
a te pocid is nagyon szép, bocsika, tegnap véletlenül kihagytalak a dícséretből! :oops:

Bosek,
nem semmi árakon jutottál hozzá ezekhez a cuki sapikhoz! :) Nagyon aranyosak!

Ma kezdjük a babaszobát kialakítani, felújítani. A mai program tapétalekaparás, aztán a héten tapétázás és festés. Halvány zöld színe lesz a szobának. Aztán ha kész vagyunk, lassan elkezdhetjük a bababútorok fürkészését is. :)

Melinda

Kép
melinda80

Szép napot mindenkinek!

Lusie
Nem vagyunk egyformák... :wink:
Én viszont piercinget nem tudnék elképzelni magamban, Josh-ban...

Kölyök
Katonaság... most jó :lol:
Az volt rossz, mikor Josh Afganisztánban volt egy évig... :evil:
Vendég

Mommy, hogy bírtad ki, hogy 1 évig Afganisztánban volt Josh?
Az első nagy szerelmem is katona lett, Irakban meg Kuvaitban volt sokáig. Őt nagyon megviselték a kintiek, úgy bírta, hogy nem várta itthon senki :(
Most lehet, hogy hülye vagyok, de engem mindig vonzott az egyenruha :oops: :D

bosek: grat a sapikhoz, valahogy én is így szeretek vásárolni :wink:

beuska: osztom a véleményed, az új cuccok voltak csak jók. A szoptatós melltartót én is néztem (ott vettem a nacit), de aztán mégsem vettem, mert Komlón a kínaiban vettem már 1-et 600-ért.

melinda: jó munkát! a tapétaragasztószaggal tessék vigyázni, nem túl jó, ha beszívod!!!!
Vendég

De igen panny! Mi is voltunk a Baba-Mama Expo-n. Király volt.
Fannit leadtuk a megörzőbe a vége fele - mert amint meglátta a terepasztalokat, arra vette az irányt. Fel sem tűnt neki, hogy egy órára eltűnt anya, apa. Tök jók voltak azok a játszó alkalmatosságok is: golyók, légvár, csúszdák. Fanni nagyon élvezte.

Mni: az afp-m 0.69, én meg '78-as vagyok, és amúgy Anetta a böcsületes nevem. Asszem ennyi a hiányzó adat.

Hétvégén átnyálaztuk többször is az utónévkönyvet. Miért van az, hogy úgy tűnik, lánynevet könnyebb lenne választani, amikor fiúnevet kellene? Gondolom ez fordítva is így van. Mit szóltok az Odett, Metta, Katinka, Hella, Anelli, Csenge nevekhez? Nekem nagyon édeseknek tűnnek.

De azért egy jó fiúnevet is találtunk: Nimród.
Szóval: Nagy Nimród László. (apa szeretné, ha László neve tovább élne a fiában! ezért a László is) Mit szóltok? és akár N négyzetnek is lehet majd becézni. És a Nimi, hogy hangzik? :P

Most nézem, hogy vannak akik 1-5 kilot hiztak csak! hú de durva! Mármint, hogy és már szinte 9-et! Mondjuk Fanni után simán lejött, a plusz, ezért igazán nem is ölöm magam, de azért lehet, hogy nem ártana mostmár odafigyelni a kajálásokra.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta : igazad lehet hogy mindig az tűnik könyebbnek, amit nem kell választani :)
Mi fiú nevet többet is választottunk ami tetszett, de a lány nevekkel bajba vagyunk :oops:
Nekem tetszik a Kira, a férjem nem nagyon rajong érte, ezért még újabb könyv átnyálazások következnek :) Az könnyíti a dolgot, hogy a környezetünkben nincs Kira és nem kell személyhez kötnünk :P
A Nimród nekem nagyon tetszik, esélyes lett volna ha fiú a csepp :)

Anita
Kép
boszi30

lusie!
Nagyon gyönyörű a pocid! :lol: :lol: :lol:
Maj megpróbálok én is feltenni egyett.

kolyok28!
Óra!???????? Nem csoda, hogy megkavarodtál, mert sz.tem mindenki!
Akkor biztos azért bírtad még hajnali negyed 2-kor?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Nagyon tetszett az idézet!!!!!!!
Na meg a pocikád!!!!!!!!! :wink:

bosek!
Neked is nagyon édi pocid van! :lol:

melinda80!
Köszi a tippeket!
Utánajárok hol lehet beszerezni! :lol:

fanetta!
Szerintem nagyon édik a neveid, én is írok belőle a listában!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jim!
Nem írtál nekem a császármetszéssel kaocsolatban!
Tudod a Hegg vonal! :wink:

Gratulálok mindenkinek a vásárláshoz!!!!!!!!!!!!!
Ügyik vagytok!!!!!!!!!!!!

Megpróbálok én is felrakni egy pocak fotót!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép [/img]
Vendég

Sziasztok!

Anetta, beírtam az adatokat! :)
Melinda, a halványzöld nagyon szép lesz! Ahhoz egy nyers fenyő bútor... :) Csodaszép lenne! :)
Nálunk a Húgom régi szobája lesz a babaszoba, ott tavaly lett festve erős sárgára... nekem az is tetszik. Olyan szép meleg árnyalatú. :)
Mommy, én nem bírtam volna ki ennyi időt! Le a kalappal előttetek! Az én férjem csak egy hosszú hétvégére ment el a múltkor, de a második nap már zokogtam magányomban. :(
Judit, bizony nagyon szuper volt a vezetéstechnikai tréning, főleg, hogy minket egy cég hívott meg és így ingyen volt! Ezért is morgott szegény, hogy egyszer kap ilyen meghívót és akkor is defektet kapunk, a végén verseny is volt értékes ajándékokért... azt is buktuk, pedig meg is lett dicsérve még az elején, hogy a legügyesebb... :) Ha a férjed szeret vezetni biztos örülni fog neki. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok bogaraim!!! :)

Amikor Ákos fiammal voltam terhes, csak fiú nevünk volt a férjemmel, pedig csak a 32. héten derült ki, hogy valóban fiunk is lesz.

Most az első perctől cska lány nevünk volt, és lányunk is lesz...... Egyszerűen nem egyeztünk a fiú nevekkel sehogysem, pedig én emgint fiúcskát szerettem volna.

Ez a sors vagy a tudatalatti vagy a véletlen, de elég furcsa.
Vendég

Húúú Márti :!:
Úgy látom te is kedvet kaptál a fotózáshoz :D
Nagyon szép pocakod van :D

Anita
Kép
boszi30

kolyok, te írtad múltkor, hogy nem lehet inni bort? Találtam egy cikket, miszerint lehet :D
"Elterjedtnek tűnik az a nézet is, miszerint egy kis vörösbort nyugodtan lehet kortyolgatni a terhesség alatt, ezzel a mi nőgyógyászunk is egyetértett. Szerinte egy-egy fél pohár bor elfogyasztása nem fog problémát okozni, a túlzott alkoholfogyasztástól azonban mindenképpen tartózkodni kell. És valóban le kell mondani a macskavécé takarításáról is, a macskáról azonban nem. A macskák a toxoplazmosis nevű betegséget hordozhatják, ami a magzat számára igen káros lehet. Ezt egy kis macskasimogatástól nem lehet elkapni, a macskavécétől azonban igen, így a terhes nők nyugodtan bízzák párjukra az alomcserét. Így legalább felkészülhetnek a pasik a pelenkázásra."
Vendég

Márti!
Nagyon szép a pocid és ami fölötte van se kutya!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hédi!!

Nekem az orvosom azt javasolta, hogy minden nap ebédhez igyak meg egy pohár vörösbort, de szigorúan csak a sajátunkat, vagy minőségit, ne tablettást, mert nagyon alacsony a vasam és a gyógyszer se sokat használ, nagyobb adagot nem javasol, hanem bort meg bogyós gyümölcsös lekvárt. Én azt olvastam, hogy kis mennyiségben lehet alkoholt fogyasztani, a lényeg, hogy apránként, hogy a véralkoholszint ne legyen magas. Tehát aki bírja a piát, mint én, hogy sose tudok rendesen berúgni, bármennyit iszom, nyugodtan ihat egy keveset, de ne éhgyomorra!!! Max egy pohárral egy nap, kaja közben vagy után.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?