Sziasztok!
Etus!
Mi van az Astoriánál, amiért ki akartál menni? Bocsi én ilyen tapló, tudatlan vagyok
Szemcsepegtetést szegény Marcikám jobban viseli mint én (persze amint beleér a csöpp, rögtön dörzsölné), én fentrengek és sipítozok, amint odaér a csöpp. Szonji szokta csöpögtetni Apával: csukott szemembe bele a csöpp, aztán apa röhögve mondja, hogy nyisd ki szépen, mire Szonji elkezdi feszegetni a szemhéjjamat, én ezalatt vergődök. Elég vicces látványt nyújtunk.
A Rubin hotel az M7-es elején van Budaörs előtt.
Skat!
Lásd milyen rendi vagyok, a lényeg
A Cerazettet akkor is lehet szedni, ha már nem szoptat az ember, de a mensi hosszát figyelni kell és ha hosszabb mint kb. 5-7 nap, akkor nem hatásos, tehát más módszert kell keresni. Azért jó, ha vkinek beválik, mert a hormontartalma kisebb, mint amiket egyébként adnának. A leírtak a szoptatás alatt is érvényesek, tehát ha vkinek már megjött és elkezdni szedni és hosszabb a mensije, szintén keressen mást!
A hüvelykúpokról, krémekről pedig azt mondta a dokim, hogy igazán csak annak ajánlja, akinek nem baj, ha becsúszik mégegy baba, mert elég gyatra a hatásfoka.
Ezeket a dokim mondta, aki hiszi hiszi, aki nem nem.
Babausziról: Tudományos magyarázkodásom nincs rá, hogy miért jó, gondolom ilyeneket lehet találni a neten is, akit érdekel. Amit tapasztaltunk: Szonji imádta (imádja), tök jók foglalkozások, énekelünk, körjátékozunk, elején masszírozás, végén szabadfoglalkozás a vízben és igenis tanul a gyerek úszni, vannak olyan gyakorlatok, amik ezt a célt szolgálják (békabéka brekeke, kallózás, szívecske rajzolás, lassan forog a kerék). Sztem nagyon jó alapot ad a későbbi "igazi" úszásoktatáshoz. Lenyomni pedig nem kötelező a kicsit a víz alá, ha nem szeret egy gyakorlatot, senki nem áll melletted vessszővel és ütlegel, hogy márpedig csináld
Mi azért kezdtük el, mert jó programnak gondoltuk és babásokkal lehet találkozni.
És amit még mondani akarok, az az, hogy mi csak a Kalovits programos babauszit próbáltuk, a többiről nem tudom, hogy milyenek (bár azokon sem hiszem, hogy kötelet dobnának a gyerek nyakába, azt usszál
)
Manó!
És ha bmi kétséged lenne, hogy normálisak vagyunk: a 3 hónapos gyerekünket számolni tanítjuk!!!
www.okosbaba.hu (csakhogy egy kis életet vigyek a topikba és legyen miről csevegnünk).
Remélem én sem bántottam meg senkit, mert lehet, hogy a hangvételből nem derül ki, de végigvihogtam miközben írtam.
Ettől függetlenül persze minden komoly.
Kata!
Tesztre fel, még a végén együtt pocakosodunk megint
Bár egy nega tesztem már van, azért a biztonság kedvéért a hétvégén csinálok mégegyet, biztos ami biztos.