Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hahó Ennn! Ugye nem lett Bercike beteg?
Mogyoland: én is bízom a jó időben, de tartok tőle nem lesz belőle semmi!
Vendég
 


Borsika! Láttam, megint írtak neked! Hát ezt nem lehet könnyű megemészteni! De őt úgysem tudod meggyőzni! Ne emészd magad emiatt!
Vendég
 


Itt vagyok!
Az éjszaka relatív jó volt. Mivel este 8után bealudt végre, nem keltettük fel 9kor enni. Ő kelt 10kor. Evett és a szokásos kaja utáni 1 óra elteltével elaludt. Innentől kezdve 3óránként kelt, evett és 1órán belül visszaaludt. Így etetések között másfél 2 órákat mi is tudtunk aludni apával :D Kicsit taknyos lett, de nem nagyon, csak 3x szívtam le neki ( volt mit).
Most az óraátállítással ugye meg az esti 1 óra csúszással uott lennénk. De most (új idő szerint) 6kor evett aztán n9kor keltettem és adtam neki egy kicsit. Azóta alszik . Hajnalban mindig csak max 60at adtunk neki, így is ösztönözve a visszaállásra.
Borsika engedd el a füled mellett amiket mondanak!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

 
 

Szia Ennn! Akkor ez egész jó hír, ugye?
Tényleg, mennyiket eszik most Berci? Mert ugye a múltkor még azt írtad, hogy 50-55 ml az adagja!
Végre nálunk is kijött a pocifájás oka! Megszenvedett érte, de mostmár nagyon jó kedve van! Éljen!!!
Vendég
 


Enn

Köszi ezt fogom tenni, és az lelkismeretem tiszta, és nyugodtan alszok, ezektől a dolgoktól.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


65-70et eszik. a kicsi szeme megint mint a kismacskáké. pedig tegnap már szép volt.

Borsika. legyen is :!: (a kis súlyról meg a koraszülöttségről tudnék neki mesélni) :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


enn
nem lehet a könnycsatornájával van valami?

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


de, szerintem is az lehet. Másra nincs tippem. Egyik etetéstől a másikig becsipásodik. Előtte semmi nem volt, aztán meg úgy veszem föl a következőnél, h totál be van ragadva. Már többször kicseréltem a lepedőjét, a feje alatti pelust, megmostam a kezét, arcát áttörölgettem, h hátha onnan viszi be a mancsával a kórokozókat, de semmi. Jön megy a gyulladás. Majd a látásvizsgálaton szólok, h jó lenne azt is kivizsgálni.
Bevált az etetési rend :D 11kor pontban kelt, és megette az adagját, aztán a szokásos 1 órás beájulok-sírok felváltva, most már alszik, igaz cumival és még éber.
Volt kaki is ( megint olyan szálas, pedgi 2 napja nem kap tejet, még az enyémből is csak 40et, mert annyi van össz.) Remélem nem lesz az emésztésével gond, mert most a tápszertől olyan mert tényleg szinte csak azt ette. :roll:
Borsika most néztem, h a legnagyobb csemetéd már 17 :) Hogy bírsz a 3 lánnyal??? Nem könynű egy kamasz. Mi is 3an vagyunk lányok.

Mogyo, Honey hogy vagytok??
Honey nagyon babázol, mert rég nem voltál.
Noémi?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Ennn: Akkor az adagja szépen nő! Annak lehet tudni az okát, hogy miért sír evés után mindig olyan sokáig? Bár lehet, hogy hülye kérdés, én állítólag este 10-től hajnali négyig üvöltöttem, bármit csináltak is velem! Szegény anyukám nem tudom hogy bírta!

Remélem Bercike szeme gyorsan meggyógyul!

Tényleg, a többiek úgy el vannak tűnve!
De Mogyo mintha ma az anyósáékhoz ment volna, nem?
Vendég
 


igen, tényleg. ő anyósozik 8)
nálunk meg mégsincs alvás. Negyed órát volt csöndbe a 11es etetés után, de azóta sír. A karomban időnként megnyugszik kicsit (mint most is) de kezdi újra. A pocakját fogva olyan, mintha nagyokat korogna, de a beleinél. mintha csikarna a hasa. majd meglátjuk.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Most nálunk sincs alvás!
Mióta kijött a kaki, nagyon jókedvű, most is a játszószönyegen gagyarászik! Meg is mutatom! Kép
Vendég
 


Nagyon édes. Már várom, amikor mi is ekkorák leszünk, és már elszórakoztatja magát. Most is szokott nézelődni, de még céltalanul és kevés ideig. Nem siettetem, de már várom h picit nagyobb legyen.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Köszi! De ő is csak pár napja csinálja ezt, mióta meg tudja lökni az állatkákat! Nagyon tetszik neki, de túl sokáig ő se szeret egyedül lenni! Szerintem hiányzik neki Bence is! Most nincs aki állandóan nyúzza! Na, holnaptól újra együtt lesznek!
Bercike is hamarosan eljut idáig! Pár hét még, és ő is jobban fog nézelődni! Van forgója az ágya fölött? Azt általában nagyon szeretik nézni! Dani két hetes kora óta imádja!
Vendég
 


Sziasztok!

Na hazajöttünk voltunk kicsit csavarogni a Malomba de már Ágika olyan éhes volt,hogy cipőt nem birtam magamnak venni és hazamentünk. :wink:

Hát nálunk sem volt kaki tegnap ma bepotólta kétszer is volt az egyikből derikég érő lett igy teljes ruhacsere! :D

Most éppen apa eteti! 8)

A forgót a lány szereti csak nem köti le hosszú ideig!

Timcike: írd már meg,hogy mennyibe kerülnek a játszócumik meg a cserélhető cumifejek!Köszike előre is!


Írjátok már meg ,hogy hol lehet elolvasni miket irnak Borsikáékról!


Kép
mogyoland
 
 


Mogyoland! A kecskeméti babavárok topicban olvashatod el! Minden ott van!
Vendég
 


mogyo-a jatszocumik,az atlatszok,de van szines feju is belole,az 900,az allatfigurasak azok 1000.Az eteto cumik meg 900.
Bocsi,de most jottunk haza.Nem violtunk eddig itthon reggeltol.A kiscsavo nem aludt ma sokat.De erdekes nem is hisztis.Most is hintazik,meg jatszik a kedvenc elefantjaval.9 kor locsi meg alvas. :lol:
Borsika-en se idegesitenem magam a hejedben.te elhiszem,h.mindent jol csinaltal.tapasztalatbol mondom.Ne idegeld magad foloslegesen.Mi ugyis szeretunk teged,ugye csajok?
:roll: :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


nagbri-nagyon cukor a fiad.En is pont jatszoszonyeget keresek neki a neten,Karacsonyra.De nem talaltam fogamravalot. :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike te komoly "díler" vagy :lol:
Nekünk még nincs se forgó, se játszószőnyeg. Előbbit nem volt időnk beszerezni, most meg már nincs. De majd csak lesz. A szőnyeg meg még picit ráér. talán karira, vagy mikulásra. Én egy pihenőszéket szeretnék még neki.
Lányok, itt is írom ( a többi fórumra már írtam), h amennyiben van olyan-már tutira nem kellős és másnak nem odaadós- 56os vagy esetleg ennél kisebb ruhátok, amit kidobnátok, vagy csak a helyet foglalja, akkor szóljatok!!!! Priviben megbeszéljük a részleteket. :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Timcike köszi szépen! Újfent!

Ennn: Sajnos én már odaadtam az összeset annak a kollégámnak, akinek akkora súlyra a babája mint Bercike! de hátha a többiek tudnak neked adni!

Pihenőszék az milyen?
Vendég
 


Az imént volt fürdetés. Mértük is és 2860gramm Borsóka :D kerekedik :D :D :D A hossza most lehet, kb 50cm.
ma elég sokat aludt ( kivéve a 11-2közti 3 órát) így gyanítom, h lesz szórakozás éjjel. Holnap jönnek anyukámék, hugom itt is marad pár napot. Tanul babázni. Ez a minimum azután, h mi a nővéremmel rajta tanultunk :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


nem nekem kellene. Hanem a kóráznak gyűjtöm. Odabent olyan kis szakadt rongyokban voltak a babók. Nekünk is sokszor a leukoplaszt tartotta össze a rucit. :? Meg olyan volt némelyik, mint a pókháló. És 20x visszahajtva, mert akkora. Így amit mi (végre) kinövünk ill amiket sikerül összegyűjtenem, azt oda szereném adni a korásoknak, h ne abban a pár szakadt rongyban kelljen lennie a babáknak. (remélem nem fog a mosodában eltűnni belőle).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn-szivesen adnek,de sajna nekunk nincs olyan kicsi meret.Meg,amink van nagyobb,azt meg a huginak szanom... :oops: ,remelem lesz.Most mar alszik a kis draga.Olyan pofa.Nem hiszem el,h.mar olyan dolgokat is csinal,mint mas baba 6 honaposan. 8) Nagyon jo a suja.Biztos eszik is rendesen.Aztan aruld majd el,h.mit mondott a doki.Remelem,h.minden ok lesz.

nagbri-nincs mit koszonod.Az a kis rugi rajta,az is ennivalo.Fules az egyik kedvenc Micimackobol,most nallunk eppen Micimacko orulet van. :lol: Mar van vagy 5 Dvd,es nagyon szereti nezni. 8)

En nem merem mar,hisz nem is fer mar ra,lelog a laba,es nem marad nyugton,mozog ide oda.Ma vettunk neki a Hipp tol instant teat.az is izlik neki.Hat ennek a babonak minden izlik,csak ehessen-ihasson. :lol: Remelem ilyen jo etku marad okorokke.Meg jo alvo,persze. :roll: Meg a Tescoba vannak ezek a kigyo fajta zsirafok,azt is kapott ma,foltettem neki az autoba a fogantyura.Hadd jatszon vele.Mostanaba nincs meg sokaig egyedul hatul a szekebe.Es altalaban egyedul megyek vele orokke be Kecsora.Van mikor bombol kicsit,aztan megallok,megnyugtatom,aztan tekerem tovabb.Hat gondoltam jol fog neki ez a zsiraf,figyelemfelkeltesnek.Es bejott.Csak remelem nem unja meg hamar. :roll:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ez igazán rendes tőled!
Nálunk az a szokás, hogy mennek körbe a rucik! Gondolom ők még jó sokáig fogják használni!
Nagyon örülök,hogy Bercike ilyen szépen gyarapszik!
Ilyet meg még nem is hallottam, hogy ilyen rongyokban vannak babák! Bocs a kifejezésért, de a leukoplasztos megoldástól kicsit kiakadtam! Szörnyű! Annyira nem drágák ezek a rucik, főleg ha nem bababoltban veszi az ember, hogy ne ruházhatnának be néhányra! Nem?
Vendég
 


ennn-muszaj dilereskedjek,mert mi se gyest se anyasagit nem kaptunk.valamit es en hozzak a hazhoz.Hisz egy kereset nagyon nem eleg... :cry:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ennn: Azért megkérdezem majd, és ami már nem kell ruci, azt valahogy eljuttatjuk! Bár nálunk még tervben van a harmadik is! :D
Mindenesetre szólok a többieknek ez ügyben!
Vendég
 


Timcike! Te abszolút nem kapsz semmi pénzt? Az akkor tényleg nehéz lehet!
Vendég
 


Nekik olyanok vannak, amiket szintén így szülők bevittek. Csak elég kevéske és már nagyon lestrapált a nagyja. Odabetn is változó a babál súlya mérete, de mivel nem nagyon lehet eleve 56osnál kisebbeket kapni, így picik nincsenek is.
Mellesleg nálunk is körbe mennek a dolgok, de direkt ezért írtam, h kis méret, ill olyan ami nem megy már senkinek.
Én örömmel adom, amit kinövünk, csak nőlje ki hamar :D
Na jó éjt, megyek, megpróbálok aludni. Apa még filmet néz és éjjel ő aludt többet, így a 11es etetést ő csinálja. Remélem nem kell megint felkelnem a nagy sírásra ( amikor már nem bír vele).
Hajnalban jövök szerintem ( tuti lesz fönt többet, mint tegnap. Jól kialudta magát nap közben :? )

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


nagbri-mi mikor ujra bekerultunk a korhazba,akkor elfelejtettem neki vinni rucikat,mert nem is gondoltam volna,h.befektetik.Lattam milyen ruhak voltak ott.Hidd el fol nem adnam a kisfiamra,inkab puceron altattam volna.Szerencsere mi kozel laktunk a korhazhoz es Attila hozott nekem be rucikat.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Tényleg csak a nagyon picike rucikra gondoltam 56 vagy annál kisebb. Buzgó rokonok ismerősök szoktak venni kisebbet. Főleg ha nem értenek a gyerek méretekhez :lol: na az ilyen alig vagy nem használósakra.

Timcike, nem semmi ez a pénztelenség. :roll:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sajnos nem kapunk,mivel nem vagyunk meg osszehazasodva,es en nem vagyok magyar allampolgar.Azt a szerencsetlen 11 ezer valamennyit kapjuk havonta,nem tudom ti minek mondjatok azt,de semmire se eleg.Meg pellursa sem,ahoz kepest,h.a dragasagom egy nap min 4x kakil,meg persze pisal is.De attol fuggetlenul megvan mindene,hiszen van 2 nagyanyja,akik megvesznek mindent neki. 8)
Az oruletbe kerget a ho vege,mert 20 dika fele sosincs mar a fizubol...De nem panaszkodok.... :roll:
ennn-ha mesz alukalni,szep almokat nektek!En meg maradok kicsit.


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Amugy nem ertem miert nem kaphatom meg azt az egyszeri anyasagit,hiszen szultem,es a gyerek az magyar allampolgar... :evil: Kesz katasztrofa.Utalom ezt a hulye kormanyt!!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


gondoltam benézek, de látom alszik mindenki.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Hát adnák én is rucit de én majdnem mindent kaptam a keresztfiam után és hát azt illik visszaadni! :oops:

Timcike: hát sajnálom,hogy így alakult a dolog hát azt én sem értem,hogy a pici magyar állampolgár akkor miért nem kaptátok meg a z egyszeri anyaságit!
Majd akkor érdekelnek a cumikák majd megbeszéljük!

Nálunk még alszik a csajszi még mindég a nagyágyba! :oops:
Azt hiszem nehéz lesz őt már leszoktatni! :oops:

Ma megyünk tanácsadásra már előre félek ,hogy sokat kell várni na meg hát az öltöztetés....az nagyon utáljuk majdnem mindig sírás van belöle! :?


Kép
mogyoland
 
 


Jo reggelt nektek is!A nagyagyrol valo alvasrol nehezen fogod tudni leszoktatni.En azert nem mertem meg 1x sm odatenni kozenk.
mogyo-rendben van.Irj put,h.mejik is erdekel,es hany db. :wink:



KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


NEkünk megint nem ment simán az éjjel. Visszaaludt nem sokkal azután h írtam, de fél órára, majd keezdődött a sírás előlről. Aztán végül f4körül hagytam ott cumival. h5kor kelt, apja megetette, de után a sírt megint. Apa 6kor elment dolgozóba, majd jó negyed óra múlva bealudt Berci. 7kor arra keltem, h felüvölt ( de szó szerint) álmából. Baromira megijedtem, azt hittem beverte vmiét, vagy megcsípte vmi. Sehogy nem tudtam megnyugtatni, egyre keservesebben sírt, majd peluscsere. közben puki, majd lekakilta a pelenkázót, de közben üvöltve nyomott. Utána is erőlködött, meg tekergett stb. Végül h8ra nyugtattam meg kicsit, gyorsan kaját csináltam neki, most ettünk, de nem nagyon akart. A kakija megint olyan nyálkás, és fonalas. Szerintem vmi van az emésztéssel, mert ezek szerint a tápot sem tudja megemészteni, ill fogy az étvágya is. Tegnap a súlya 2860volt, 2 napja 2810. Ezen nem parázom, csak összehasonlításnak, előtte mindig 2 naponta min 80-90volt a gyarapodás de inkább 100. Ma tuti kihívom a dokit, mert eleve esedékes egy telefon neki-mivel 2 hete ő kérte, h hívjam fel 2hét múlva, h hogy vagyunk. A szeme megint csúnya.
Annyira sajnálom szegényt. Én még így sírni nem is láttam, pedig sűrűn szokott.
Na megint kezdődik
:cry:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn-ne aggodj.Az en fiamnal is elofordult az,h.egyszer csak ennyit maskor meg rengeteget hizott.EZ termeszetes.Es neki is volt nyalkas fonalas a kakija.Meg olyan is volt,h.abszolut nem tudtam mivel megnyugtatni,ugy sirt,en meg nagyon sajnaltam es sirtam vele egyutt.Telyesen ki voltam.Azt hittem valamit rosszul csinalok.De nem.Probald meg olyankor a kezedben ringatni,ugy,h.a kis arca a fold fele legyen.Szoval hattal van neked.Ez altalaba bejon.Es tegyel egy piros madzagot vagy fonlalat vagy barmit csak piros legyen a kis csuklojara.Meglatod hamarosan nem fog gorcsolgetni a pocakja.Ez nem vicc.Mi sose voltunk hasfajosak. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


elaludt negyed órája. Szegény, annyira készen volt.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Na voltunk tanácsadáson minden rendben volt 4170gramm és 54 cm Ágika!
Egy kicsit penészes a szája már kenem de mondta doki hogy az mert eddig nem voltam benne biztos!

Enn sajnálom de hátha a doki megnyugtat egy kicsit!

hát lassan cserélhetjük az 56-os ruhákat 62 -re! :D

Kép
mogyoland
 
 


mogyo-irtam pu-t neked.Nagyon orulok,h.minden rendben van a picurkaddal.Mitol kapott szajpeneszt?Es az hogy nez ki?Gondolom hamar el lehet azt neki mulasztani.Jobbulast neki. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kíváncsi leszek mint mond a doki. Elvileg még ma kijön, ha tud. Vagy holnap délelőtt.
Mogyó, Ágika szépen gyarapszik :D A szájpenészt meg hamar kikezelitek.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme
 
 


Timcike : a szájpenész bárkinél kijöhet még ilyen kicsi korban azt abból veszed észre ,hogy lepedékes a nyelve és ha nem kezelik időben akkor ki is tud sebesedni és akkor nem bir enni! :? Meg a ajkaknál és a inynél is látható de az már gáz!
Ja ment pü!!!

Hála jól gyarapodunk ! :lol:

Nagbri: el vagy veszve?Remélem minden rendben!

Kép
mogyoland
 
 


Itt volt a doki. Szerinte éheztetem a gyereket Hogy azért sír mindig. Főleg kaja után. És h a székletével nincs semmi baj.
Lényeg, h írt fel még tápot, meg egy másikat is, h ha elérjük a 3 kilót, akkor azzal felváltva adjam neki. Addig meg emeljem 90re az adagját. Csak azt nem értem, h akkor miért ment le neki olyan nehezen a 80is ( és én nem vagyok híve a tömjük meg a gyereket elméletnek). Szerinte majd kibukja, ha több megy be. A szemére meg nem mondott semmi, csak h van ez így.
NEm tudom, de szerintem hülyeséget beszélt a doki. Most megevett 80at, de azóta üvölt. És ne mondja senki, h nem attól, mert túlette magát.
Ja és kértem h írjon vmi lázcsillapítót, h legyen itthon, ha kell. válasz: nem ír, mert egy ekkora gyerek nem lázas. Ha hőemelkedése van, akkor szomjas, ha meg lázas, az csak hugyúti fertőzéstől lehet és akkor úgyis be kell vinni.
Mondta, h a homeós kamillás bogyót adjam neki hasfájásra. Kicsit fura a néni az tény.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Szia ENN: hát nálunk rögtön azzal kezdte a doki ,hogy irt fel lázcsillapitót mert ha lázas úgy is el kell vinni de mire odaérünk akkor már túl magas lehet a láza is igy jobb !

Hát nem kicsit fura hanem nagyon !

Kép
mogyoland
 
 


komolyan meg vagyok én itt áldva ezekkel az emberekkel :x És mint kiderült Dunakeszin NINCS!!!! gyermek orvosi ügyelet ( és gyerekrendelő is csak 2 van). az elmúlt 10évben költöznek ki a családok sok gyerekkel. Csak csábítják ki az embereket, de semmi fejlesztés. :evil:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Na hallod hát jól jártatok akkor!

Na elköszönök mára !
Jó éjszakát mindenkinek!Reméljük össze jön!


Kép
mogyoland
 
 


Most nézem csak!
Boldog 1 hónapos mini szülinapot Ágikának!!!! :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn-hat ez szar ugy.Szerintem valtanod kell dokit.En is miutan bekerultunk a korhazba,valtottam.Nekem nem kell egy olyan doki aki felrediagnosztizal,stb.A lazcsillapito kup,az muszaj legyen otthon.Nekunk is van.Vehetsz recept nelkul is,nem draga,en is ugy vettem.Szerintem valtanod kellene dokit.En tudok egyet a Hunyadi varosba.en is hozza jarok es maximalisan meg vagyok vele elegedve.Imadja a gyerekeket es latszik szereti amit csinal.

Mogyo-nem valaszoltal a pu-re.Agicanak sok boldog 1 honapot!!! :wink:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Köszi, Timcike, de tudod, mi nem KEcskeméten lakunk :?
Én sem ezt a nőszemélyt akartam, csak mivel hirtelen történtek a dolgok, így nem maradt időnk választani. Területileg hozzá tartozunk, így csak annyit tudtam csinálni, h miután letoltak a műtőből felhívtam a védőnőt, h ez és ez történt, és legyen szíves szólni ennek a dokinőnek, mivel hozzá tartozunk, h akkor vagyunk. Majd váltunk, amint tudok vki mást.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak ma odavoltam banki ügyeket intézni, utána meg vezetni! Jövő héten vizsgázom!

Ennn: Ez borzasztó! Ezt a dokit sürgősen le kell cserélni, mert ebből még baj is lehet. Timcikének igaza van, menj be egy gyógyszertárba, és kérj lázcsillapítót. Általában tök jó fejek, és tudják (néha jobban mint a doki) hogy mit lehet adni!
Ha a 80-at is alig eszi meg, akkor meg nem szabad erőltetni! Valószínűleg azért sír, mert még nem elég jó a pici pocija, de alakul! Szegénykém! Egyébként, annyit eszik meg, amennyi jól esik neki, nem? A többi úgyis kijönne! A bömbivel meg sajna nem mindig lehet mit kezdeni! Danika is ma eljátszotta ezt néhányszor!

Mogyoland: Örülök, hogy Ágika ilyen szépen növöget!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?