Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

A változatosság kedvéért megint panaszkodom :cry: :cry:
Este Marietta fájlalta a fülét!! Komolyan nem tudom mi ez már!! Mit tudnék még bevetni??!!! Már trutyi sincs benne, alig tudom az orrát szívni, tisztán beszél (már nincs orrhangja). Ma voltunk sóbarlangba, és ott hegyi-kristály lámpával kezel a hölgy. Remélem csak ezek indítottak el valami tisztulást megint. Kezdek kétségbe esni: nem tudom meggyógyítani a gyerekeimet :cry: :cry:

Szerencsére én ma már jobban vagyok: elmúlt a torok fájásom, és lázam se volt. Ezért "szeretem" a lázat, sokkal gyorsabban zajlik a folyamat. És a csajok nem voltak lázasak!! Lassan is gyógyulnak


KATA!

Köszi a dicséretet. És örülök, hogy Jobban vagy.
Annamari hat hónapos és még képes vagy hetente mérni????? Így nem is fog tudni "elfogadható" súlygyarapodást produkálni :lol: :lol: :lol:
Ja, és az orrszívás (nálunk arcüreg-átmosás) korábban az enyémek sem tűrték ilyen jól. Kicsinek ők is jobban tiltakoztak, csak már okosak és nem tűröm az ellentmondást :lol: :lol: :lol: - ezt ők is tudják már.
Képesek összeveszni azon, hogy ki legyen az első, és ellökdösik egymást a porszívó mellől :lol: :lol: Tiszta dilisek. Jó azért megy a nyöszörgés közben, de lefogni már nem kell őket. Bezzeg a szemcseppentésnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:



ILDI!!

És akkor már nem is írsz nekünk??? Rajtunk állsz bosszút, amiért a gép kicseszett veled?? :( :(


IBOLYA

Mi az a kúp? Mármint mi a neve??

Ja és a fürdetés nálunk is apa reszortja (már ha itthon van) , mert én Jóban rosszbant nézek :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Csoda... Elaludt. :)

Gyöngyi,
ezt akkor most nem értem: azért nem hízik, mert mérem? Most már azért azt nem mérem mennyit eszik :) Sajnos nagyon elcseszték nekem ezt az etetés-dolgot, csak lassan tudok kimászni belőle. Semmi baja a gyerekemnek, mégis havonta kórházba kell hurcolnom, a gastroenterologiára. Biztos írtam már, hogy hetekig minden korty kaját mérnem kellett. Iszonyatosan bukós volt a csajszi 5 hós koráig, azóta semmi, az uh negatív és nekünk mégis menni kell, mert nagyon könnyű. Okés, tényleg mindig ő a legvékonyabb, bárhová megyünk, de ha egyszer ilyen? Nem éheztetem, de egyszerűen nem szeret enni. POnt 6 kiló és 67 cm. Ilyen. El kell fogadnom, hogy nem zabagép, de tök nehéz, mert havonta párszor megkapom, hogy kicsi.

Arcüreg átmosás? Ugyanaz, amit én csinálok, vagy valami spécibb a dolog?

Hadd dicsekedjek egy kicsit: Ancsi rájött, hogy a habtapi szélét rágni jó. De én szerintem meg nem az. Főleg, hogy olyan éáles a foga, hogy csak na, nehogy kiharapjon már belőle kicsike falatokat (inkább a répát zabbantaná ;) ). Szóval szóltam neki egymás után kb 5-ször, hogy ezt nem szabad Ancsikám, anya nem szereti. 6.-szorra is elindult a habtapi széle felé, majd megállt, rámvigyorgott és színpadias mozdulattal a rágókára vetette magát a habtapi széle helyett. Aztán várta a dícséretet. Ugye milyen kis okos? :) VAgy csak szimplán mázlim volt :twisted:

Nna,én el az ágyba, szép holnapot!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!!!

Arra gondoltam, hogy fél éves kor körül alapból is lassul a súlygyarapodás, mert többet mozognak és okosodnak (lásd: habtapis eset :lol: :lol: ), ezért csak magadat idegesíted a heti méréssel. Bőven elég, ha havonta méred. Bár lehet a gasztrosok kérik tőled?? :oops: :oops: Akkor kellenek az adatok. Olyan Ancsi olyan mint az én nagylányom volt (kivéve, hogy jó evő volt és nem bukott) vékonyka, hosszú, élénk mozgékony, okos kislány. El kell fogadni, ha nem egy hízós, pufi fajta. Igaz azt nehéz elfogadni, hogy rossz evő, de ez van, nagyon nem tudsz rajta változtatni.
És írtad, hogy nem is nagy alvó (vagy rosszul emlékszem) akkor híznak ha alszanak (sarkítva) ha sokat van ébren, akkor sokat mozog, tapasztal, okosodik és kevés energia jut a súlyfejlődésre - Marietta is ilyen volt.
Szóval csak nyugtatni szerettelek volna, hogy ne parázz a súlya miatt, ha egyébként olyan kiegyensúlyozott, kedves, élénk baba, ahogy a képeken látszik :lol: :lol:

Az arcüreg-átmosás, kicsit spécibb :lol: :lol: , mint a sima orrszívás. Ezt akkor kell bevetni, ha masszívan taknyosak. Én erre esküszöm, és nálunk nagyon bevált. (bár, most nem látszik, de rájöttem hol csesztem el ez a mostani gyógyítás dolgot)

És képzeljétek, semmi baja Mariettának, tök jól aludt. Tényleg csak a sóbarlang és a lámpa lehetett :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

 
 

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:11-kor.
bibolya
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:11-kor.
bibolya
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:12-kor.
bibolya
 
 



Kép

KICSI SZABINA: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szabinának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Andi, Lőrinc és Rebeka

Andi
idna
 
 


Drága Szandra, Gyöngyi, Andi!

Köszönjük!!!!

Kép

Puszika!!!!!
jatka
 
 


és mi si nagyon sok boldog névnapot kívánunk Szabinának!

Szonja, Tami, Anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Sajna nálunk is a betegség főszerepet kapott. Hányás, hasmenés.

Szonja meg is fázott, köhög és lázas.. és nem eszik...

:cry:

én meg kakás ruhát-ágyneműt, popót mosom.. és dolgozgatok is.. és még mindig csak épül a stúdió.. és nincs kész.

:cry: :cry:

és még egy találkozó sincs... (épp a fent említett és olvasott okok miatt...

:cry: :cry: :cry:

Katus!

az én Tamara lányomnál nem lehet rosszabb evő... A kérdés amit kb Tami 6 hónapos korában kaptam a sebészeten ahová a véres széklete miatt vittem: éheztetik ezt a gyereket?
MInden evés küzdelem volt, bár ma már meg vagyok győződve épp ezért lett szegény "küzdőevő". Mérni is úgy mertem vinni havonta, ha közvetlenül előtte megszoptattam és reménykedtem, hogy nem kakál.. Tényleg rá kell bízni ő tudja, mennyi és mikor kell. Ahogy Ibolya is írta: 3 nap falatozgatás 2 nap zaba..

Ibolya!

Ne haragudj, de én nem emlékszem. :oops: Egyébként mondtam a Gyöngyinek , hogy a felrakott képet, csak a Lőrinc szépsége miatt tudom megbocsátani. (Andi, Gyöngyi jön eggyel Lőrincnek. :lol: )
A bölcsiről amit írtál az teljesen kiaksztó, erről hosszasan tudnám ecsetelni a véleményem, meg egyátalán az oktatási rendszerről és módszerekről.

Ildi!

No én kiakadtam, hogy berángatták Dávidot. Nem baj , ha hosszú a búcsú, mi gyesesek megtehetjük... szerencsére.
és HOL VAGY????? HOGYHOGY NEM ÍRSZ????

Gyöngyi!

Örülök, hogy jobban van Marietta. Nálunk most a Szonja dőlt ki jobban. Ma voltam fotózni, de Zoli mesélte, hogy már negyed hétkor feljött aludni. Lányoknak még nem adom a C vitamint /hasmenés miatt/ de én elkezdtem. Mégegyszer köszi!

Szandra!

Remélem jobban vagytok! Ha valaha kész lesz a stúdióm, kipróbálhatod... :wink:
Szülinapos képek közül a két szép lány-szép fény pillanat nagyon tetszett.

Andi!
Én még soha nem voltam Hajdúszoboszlón.. :( Annyira szeretnék én is hazamenni hosszabb időre, de nem tudom mikor lesz rá mód. Olvasni akarok a meleg kályha mellett....

hirtelen ennyi.. bocsánat, akinek nem reagáltam semmit... :oops:

anett
kállai
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljétek a Sára végigaludta az éjszakát!!!!!!!!!! Egy köhögés nélkül!! Bár most reggel már pótolja :cry: . És csak kétszer voltunk a sóbarlangba!!! De már hatása van. Igaz sokat jelent az itthoni lámpázás (köszi Nóra), az ottani hegyi -kristály lámpa, és képzeljétek: akupresszúrás pontokat is masszírozott a hölgy (rekedtségem ellen, energetizálót, immunerősítőt) Tök szuper a nőci! :lol: :lol: :lol:

JA: elfelejtettük az óra-átállítást :oops: :oops: és szegény Sanyi egy órával hamarabb ment dolgozni. Háromnegyed 7 helyett háromnegyed 6-ra :lol: :lol: :lol:

De tegnap is alakított!!! Letettem az ebédlőasztalra az átmosófolyadékos üveget (fél literes barna gyógyszertári üveg) Ebben ügye só-oldat van. Mellette egy üvegpohár, abban tartom a fecskendőket, amit használok(beleöntöm a lét a pohárba és onnan szívom fel.) Amíg megcsináltam az átmosást a csajoknak, addig apa csinált vizet a lányoknak: a fecskendős pohárba!!!! amiben még volt sóoldat!!! :twisted: :twisted: Az volt a legközelebb :? :? Én meg nézhettem volna nagyot, hogy most meg hánynak a gyerekek :roll: :roll: :roll: .
Még jó hogy észnél vagyok (néha) :lol: :lol: :lol:

Anett!!!

Sajnálom a csajokat!!!! És főleg téged!!! Nem elég hogy betegek, de még otthon is kell hagynod, szerintem ez minden anya egyik rémálma. Pedig lassacskán ez a sors vár mindannyiunkra, ha megyünk vissza dolgozni :roll: :roll:

Meleg kályha???? De jó lehet!!! Én azzal is beérném, a néha elnyújtózhatnék egy kád meleg vízben!!!!! De ügye nincs kádunk :cry: :cry:


Na megyek órátátállítani és átmosni a csajokat, mert fuldoklanak a köhögéstől :cry: :cry:

Jobbulást mindenkinek!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anett!!!


Ha köhögősek, hurutosak a csajok, akkor vidd el hétfőn őket a sóbarlangba!!!!! Mi is megyünk megint!!!
500,- /gyerek egy óra és a felnőtt kisérőnek természetesen ingyenes!!
Szerintem ez is egy áldás, hogy van itt helyben, mert nagyon jó!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anett!

Itt vagyok,csak éppenséggel fölöslegesnek tartom írni,ha nem látszik az írásom. :oops: :?

Mennek a gyógytündérek,hogy végre mindenki meggyógyuljon!
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Ildi!!!

Akkor most a gépre haragszol vagy ránk?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyógytündéreket köszönjük :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Senkire nem haragszom. :? csak úgy érzem,hogy mostanában nem látszanak az irományaim. :oops: én úgy érzem,hogy Mindenkihez szólók pár sort (ha nem úgy lenne az csak a véletlen műve)és mégis sokszor olyan mintha el se olvasnátok,amit írok. :oops:

Vagy túl sokat írtam mostanában és meguntatok? :? :oops:
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,
én láttam amit írtál, és válaszoltam is!!! Na jó, én még friss husi vagyok, de akkor is! Bemásolom Neked ide is :)

Ildi,
aranyos vagy Smile Tényleg fiatalosak, de ők a párom szülei. Apósom már majdnem 60 (mindig ő mondja így, szeptemberben töltötte az 57-et Wink ).
És tényleg, Ancsi is beteg volt tegnap eléggé, ma már nem annyira. Tegnap folyamatosan szívtam a nóziját, ma csak kaják előtt. És ma egész jól evett. Viszont ma lemázsáltam és az elmúlt héten egyetlen dekát sem hízott... Tuti a foga és a megfázás miatt...
Ja, és nekem a fasírtkák is nagyon tetszenek!

És ne szomorkodj, biztos véletlen volt, hogy nem reagáltak a lányok. Én úgy vettem észre, hogy Téged nagyon szeretnek itt! Egyébként én úgy szoktam, ha nem látszik valakinek a hsz-e, hogy az idéz gombra kattintok, és úgy írok választ. Így bejön az, ami a szürkeség alatt van! Szóval nehogy eltűnj! :shock:

Gyöngyi,
köszi, értem a súlyos történetet. Nem tudtam, hogy mikortól csökken a súlynövésük (igaz Ancsinak nincs mi csökkenjen ;-) ).
Nem aggódom már (annyira), csak elég rossz, hogy mindig megkapom, hogy keveset eszik a gyerek. Amikor mértem minden kaját, kiderült, hogy legalább 800 grammot kéne naponta ennie, na nekünk alig volt meg a 600. Ma egyébként elég jó napunk van, azt hiszem a savanyú ízeket jobban szereti az édesnél: meggyet kapott birsalmával, ebédre meg ma először husit: almás csirkét. Ez is savanykásabb volt, és az üveg jó 3/4-ét megette! (kb 120 grammot). Utána jóízűen szopizott is. Örültem.
Ez az átmosás elég ijesztően hangzik, szuperek a lányok, hogy így bírják. Párod... :) Enyém is tud alakítani. Az előző csomi pelenkában volt egy, amelyikből kihagyták a gumit. Mivel így használhatatlan, a pelus a pelenkázó mellett figyel, és arra használom, hogy ha lázmérőzöm Ancsit, ne az alátétre pisiljen, ha kell neki. Na, tegnap Atti bepelenkázta Ancsit ebbe a pelusba, majd felbontotta az anyutól kapott Soducrem-et, mert nem vette észre az éppen aktuális popsikenőcsöt a pelenkázón (rögtön a rossz pelus mellett volt). Pasik... De imádjuk őket, nem?
Hol van sóbarlang? Lehet, hogy mi is elmennénk. Ancsinak szabad már? Ja, és szuper, hogy Sára átaludta az éjszakát ;)

Ibolya,
köszi a bíztató szavakat, próbálom elfogadni, és valljuk be - jobb is neki, hogyha apja alkatát örökölte. De én annyira szeretek főzni-sütni, és olyan örömmel kotyvasztom neki a hamikat, aztán fáj a szívem, hogy minden a kukában landol. De talán lassan megszerettetem vele az ízeket ;) Gergőn nem is látszik, hogy nem szeret enni ;) Nem kövér persze, olyan formás kispasi!

Anett,
Sajnálom a betegségeket! Remélem hamar meggyógyultok. Hol lesz a stúdió?
Ne is mondd, tudod, hányszor közölték velem, hogy éheztetem a gyereket??? Miért volt véres Tamara kakija?

Jutka,
mi is boldog névnapot kívánunk Szabinának. :)

Ma ünnepeltük nagypapim 88. szülinapját. Olyan jó látni, hogy így imádják Ancsit.
Nagymamám minden vágya, hogy a dédunokája keresztelőjén ott legyen, ma megint rákérdezett, hogy mikor lesz már. Mi is szeretnénk megkereszteltetni, mert fontosnak tartjuk, bár nem vagyunk állandó misére járók. Viszont itt a Martinkán 7-szer kell menni hittanórára, ha azt szeretnénk, hogy megkereszteljék. Viszont mi már az esküvőnkön is kifogtunk egy olyan pap bácsit, akinél a jegyesoktatás egy 12 hetes hittanóra kurzus volt, és őszintén szólva most nincs már kedvem megint hozzá...
Mindjárt kicsinyítek képeket, ha nem bánjátok...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Jaj Ildi!

Én tényleg azt hittem fizikailag nem látszik... :oops:

Sajnálom, hogy ti is betegek vagytok.. Vagy már javultatok?

És, hát annyira érzékeny vagy... Ez számomra nem ismeretlen , hiszen magam is szenvedek ettől a kórságtól és Tami lányom halmozottan hátrányos, ami nem kis kihívás számomra...
:lol:

No, hogy ne búslakodj, hűtlenségem és figyelmetlenségem miatt leírom mai kíváló napomat.

Reggel megint itt volt a villanyszerelő, mivel az uram kitalálta, még egy kicsit vésni kellene a stúdióm falába, mert ott akarja kivezetni az áramot hátra. Dolgoznak, dolgoznak egyszer csak bumm, majd a videó füstölni kezdett. Sejtettem ez nem jót jelent... de azt rémálmomban sem gondoltam, hogy a mosógépem és a hifitorony is megégett... A mi rossz hosszabbítónk miatt...
Szonja még mindig szarul van , de olyan munkám lesz holnap, amit nem tudok megoldani velük, mert még mindig nincs kész a stúdióm... Ezért a lányokat haza kellett küldenem Zolival én ugyanis nem tudtam menni mert el kell készitenem három tárgyfotót holnapra. Úgyhogy egy órát bőgtem, Szonja meg jött utánam simogatott és mondta: szép vagy! szeretlek!, jól vagyok! És összepakolta a bőröndjét is, bizonyítván ő menni akar, csak nyugodjak meg. Na én addig bőgtem és beszéltem , míg Zolit is megbőgettem. Na ettől még jobban bőgtem. De már abba hagytam. :lol: Tami csak azért nem szállt be mert szülinapi buliba volt. Mikor haza hoztam és elláttam anyai tanácsaimmal, majd könnyes szemmel elmondtam neki én most nem tudom őket hazakisérni ezt felelte: nem baj anya, tudom dolgoznod kell, hiszen nekem is kell járni oviba..
Okosak és édesek.. Imádom őket.

Szóval ez az összefoglalója a mai napomnak. Ja és azt hittem Szonja skarlátos, de Gyöngyi megnyugtatott telefonon, hogy nem (köszi!!! :) )

Úgyhogy tessék írni, mert hiányzik.. mindenkinek.

anett
kállai
 
 


Megint én...

Anett, sajnálom a napodat. Viszont nagyon okos és kedves lányaid vannak és empatikus férjed ;)

Hoztam a képeket. Remélem nem baj...

Kép Kép Kép Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!!!

Ildi!

Jól fejlett üldözési mánia?? :lol: :lol: Mire is nem reagáltunk?? Mindenki személy szerint Hiányol?? Nem vagy egy kicsit érzékeny mostanság? Betudjuk az időjárásnak? :lol: :lol:
És nem, egyáltalán nem írsz sokat mostanság, így nem tudunk megunni!!! :lol: :lol: :roll: :roll:

Katus!

Súlyhoz még két dolog jutott az eszembe!!!
Úgy emlékszem azt tanultam, hogy a kamaszkori táplálkozási zavarok (bulémi, anorexia, elhízás) a csecsemőkorra is visszavezethetők. Vagyis fogadjuk el, hogy az evés szükséges a létfenntartáshoz, és mellesleg élvezet. Ha túlkomplikáljuk és a gyerek élete az evésről szól, azzal valamit elferdíthetünk benne, ez rögzülhet és kamaszkori szorongás esetén előjön. A kövér kamasz, aki jutalmazza magát az édességgel és a zabálással. Vagy a megfelelni nem tudó anorexiás, stb.
Jaj, nem pszichológiai értekezést akartam, csak annyit, amit a többiek is mondtak: tessék elfogadi a gyereket olyannak amilyen és nem eröltetni az evést és a (mások által előírt) mennyiséget. Nem büntetés az evés.
Tudom amig ilyen kicsi annyira nehéz, de később könnyebb elfogadni. És olyan gyönyörű formás lányod van, hogy nincs miért parázni :lol: :lol: :lol:
Az én lányomnak tök jó étvágy volt mégsem hízott (sejtheted, hogy beindult a fantáziám milyen kórképek állhatnak emögött :roll: :roll: )

Sóbarlang: bárkinek, bármikor lehet, ez természetes gyógyhatás. De konkrétan rákérdeztem már, és a hölgy mondta. Biztos ami tuti, ne kelljen, de ha kell legyen meg a száma:
Solymosiné Amália (Ami): 06-30-535-48-31.

Az arcüreg-átmosás pedig nem vészes, de nagyon hatásos (kedvenc propagálni való témám az ivás mellett, igaz? :lol: :lol: )

88. szülinap!!!! Nem semmi, le a kalappal :D :D !!!

Hol is vannak azok a képek???


Anett!!

Jaj, de sajnállak ezekért a boszantó (enyhe voltam? ) dolgokért.
És a lányok, hát igen borzasztó okosak és megértőek tudnak lenni. Legyél rájuk büszke. De tényleg megható volt, ahogy leírtad. Tartsd szem előtt : "szép vagy"!!! :lol: :lol: :lol:
Megértelek :cry:

Andi, SZandra! Régen tetszettek jelentkezni :twisted: :twisted:

Kata, Benettke, Csilla!!! Hát nem történik semmi???

Jutka: Te felmentést kapsz, még egy ideig!!!!! Tolerancia idő :lol: :lol: :lol:

Ibi, Katus: tartjuk a frontot??

Asszem lehet szó egy taliról, már vagyunk emberek közé valók :roll: :roll: :lol: :lol:

Na, épp most verte be a fejét a Sára 112X. Mire én: jaj kislányom szörnyű vagy!! Mire ő: jaj, szörnyű vagyok!! És már vigyorog!! :roll: :roll:

Imádom amikor elkezdenek dumálni :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Katus!!!

Ezt sikerült egyszerre alkotnunk :lol: :lol: :lol:
Akkor már nem hiányolom a képeket :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Na, hát én sem vagyok jó passzban: nézem a Napló végét (láttátok?) és csak bőgök!! Szegény csajok nem értik!!! Én meg csöndben hálát adok a sorsnak értük és a rosszaságukért!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


én is ugyan így Gyöngyi!

:)
kállai
 
 


Sziasztok!

Hát tényleg világvége hangulatom van :cry: :oops: :oops: :oops: vagy nem is tudom...paranoiás az szoktam lenni,ez alaptulajdonságom :oops: Kép
csak néztem,hogy van egy csomó hozzászólás az enyém után,de egyikben sem vagyok benne :oops: persze utána már igen,de már beparáztam. :cry:
na attól nem kell félni,hogy nem írok :lol: max. egy ideig duzzogok és nyalogatom a sebeimet :lol: :lol: aztán úgyis megkapom a magamét és felébredek. :lol: :lol: :lol:

Szandra!
Hogy van Tami?
Most van egy hét a regenerálódásra,aztán kezdődik minden előlről. Kezdhetjük előlről a beszoktatást. :x
pénteken elég jó volt a helyzet,még időt is kaptunk,és láss csodát a gyerek nem ment magától,de nem sírt,nem rugkapált,és nem ordibált. :lol: és délután mondták,hogy nagyon kis helyes,a kajából kétszer is evett(tészta volt,amit imád) meg hogy kis kópé. :lol:

Dávidnak nagyon hiányzott a Tami. :wink: mikor mentem érte már mondta. Délután újra rákérdeztem (mindig kérdezgetem az oviról-én hűlye)hiányzott a Tami? Dávid: "nagyon" és szomorkás képet vágott,azt hittem megzabálom. :lol:

Mi nem kaptunk krumpli cicát :? már ez is. :cry:

Benettke!
Remélem azért hétvégén sikerült pihizni is egy kicsit. :lol:

Gyöngyi!
Szuperek a képek a lányokról. :lol: Nekem az első a kedvencem,amelyiken Sára olyan kis morcos. Nagyon édes.
Azta milyen hajlékony. :D

Én is hetente mérem a Rékát,és már elmúlt 10 hónapos. :oops:


Sanyi féle alakítások Kép

Hol van ez pontosan ez a sóbarlang?

Ibolya!
Hát tényleg nem egy kövér a lányod :lol:
Takarítással hogy álltok? :wink:

Katus!
Gyűjtőgető bácsik Kép

Tényleg nagyon kiegyensúlyozott baba Annamari,így a képeken keresztül is,szóval ne aggódj a hízás miatt,én sem mondhatok mást. Én is sokszor parázok,mert így hogy hetente mérem van mikor fogyást mutat az előző héthez képest,de olyan kis ducmuc,hogy nem aggódok. Dávid ilyenkor már 10 kg körül volt ,Réka még nincs 9kg.

Habtapis okos Ancsi Kép

Sok boldog szülinapot kívánunk a nagypapidnak!

Mi itt kereszteltük a Dávidot a Petőfi téri templomban és csak 1x kellett mennünk előadásra, "hogy kell nevelni egy gyereket "címmel. Ráadásul a keresztszülővel mentem,mert apa nem volt hajlandó velem eljönni egyszer sem. Csoda hogy a keresztelőre eljött. :(
Rékának is itt szeretném tartani,nemsoká lépnem is kell,mert decemberben legkésőbb őt is megszeretném kereszteltetni.

Annyira de annyira jók ezek a képek! A kislányod egy tűnemény. :lol: Látom nagy népszerűségnek örvend a családban :lol: ,amit nem is csodálok,hisz az a kis mosolygós vidám arca mindenkit levesz a lábáról.
És milyen kis komoly az utolsó képen :lol:

Anett!
Te már értesz a nyelvemen! :wink: köszi.

Sajnálom,hogy betegek lettetek,ez olyan szörnyű a szülőnek. Mi szerencsére az orrfolyásnál leragadtunk,és azóta is csak isszuk isszuk az aszkorbint. :lol: ma már nem kellett Réka orrát sem szívni.

Hát én majdnem sírtam,ahogy olvastam a soraidat,könnybe lábadt a szemem...hogy tudnak ilyen kis értelmesek lenni? De aranyosak Istenem.....mindketten.

A videót, a mosógépet és a hifit sajnálom,szegénykém biztos nem hiányzott ez most a sok kiadás mellé. Majd csak elkészül végre az a fránya studió. :?

Mi volt a Naplóban?


Szerintem taliztam a Judiékkal az oviban,nem vagyok benne biztos,de gyanus volt az Ábi és az Emma név egymás mellett,sőt volt egy kis picuri velük,szóval majdnem biztos,hogy ők voltak. :lol:

Ildikó

(Ja és nem utolsó sorban Andi is csak feketepontokat osztogat nekem és nem is szól hozzám :cry: )
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Anett!
Olyan jó, hogy írtál!! Édes drágáid, annyira tündériek komolyan mondom, hogy nincs is az életnek értelme nélkülük. Sajnálom, hogy ti is betegek lettetek, akkor ez most tényleg mindenkin átment. Húúú, megnézhetem a stúdiót :shock: :) , majd sasolok ezerrel, jó lenne egy két okosságot megtanulni tőled. Sőt arra gondoltam, na majd ezt személyesen..., csak szólj rám hogy ha találkozunk, hogy ne felejtsem el elmondani!!

Gyöngyi!
Tényleg, hol is van ez a sóbarlang?? Az a spárgázós átmosós kép az tuti. Ez a Sára nem semmi egy kiscsaj :lol:

Katus!
Nagyon jók a képek, nem semmi kor!!!! Igen, nekünk doktronénink van, nem Vecsési, Üllőn dolgozik de ha van valami ami miatt kellene akkor mindig házhoz jön, én ezt jobban szeretem mert így mindig számíthatok rá. Nektek ki az orvosotok, csak nem az Essek? :roll:

Ildi!
Paranoia!!! :lol:
Ne viccelj má!!!
Édes a Dávid, hogy hiányolta a Tamit, mint írtam ez fordítva is így volt. A krumpli állatot azt csütörtökön csinálták amikor ti nem voltatok. Hát én is kiváncsi vagyok milyen lesz 5-én menni ismét, főleg, hogy elvileg attól kezdve ott alszik a Tami. Tényleg nem kérdeztél még rá hogy a Dávid nem alhat e ott? Vagy nem is akarnád? Különben nem is gondoltam volna, hogy a Dávidnak ennyire fog tetszeni az ovi :) .

Most megyek mert anyunál voltunk ma egész nap és elfáradtam.

Ja mi egész jól vagyunk csak a végét járjuk már a náthának, hányás hasmenés csak pénteken délelőtt volt de akkor bőven kitermeltünk egy évi adagot!!

Na puszi mindenkinek

Szandra

szandrakiss
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:13-kor.
bibolya
 
 


Na, sziasztok!!!

Ildi!!!

Paranoia, mint alaptulajdonság???? Na még egy dolog, amit nem értek, én ilyen antinormális vagyok :lol: :lol: :lol: . Nem vagyok féltékeny, nincs üldözési mániám (engem tényleg üldöznek :lol: :lol: :lol: ).
Akkor tartsunk egy gyors önértékelési kurzust gyöngyi módra! Én ezt gondolom: egy értelmes(?), szimpatikus(?), kedves (?) szeretnivaló (?) nőci vagyok, miért ne akarna velem mindenki kommunikálni!!!
Tessék elsajátítani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De komolyan, magamból kiindulva: én mindig konkrét közlési igénnyel kezdek írni, és jó ha mindent le tudok írni amit akartam, mert állandóan megzavarnak. Így nem csoda, ha késve, vagy sehogy nem reagálok egyes dolgokra.

Na!!! Tessék pozítivan gondolkodni csajok!!!!!!!!!
(szar az idő, hó vége van, majd meghalok, de szép az élet :lol: :lol: :lol: )


Mi volt a Naplóban??
Csak a két utolsó riportot láttam:
1 - egy vak kisfiú Máté Péter özvegyének énekelt, aztán egy saját életéről szóló dalt, benne" nekem az a jó, ha megérinthetem édesanyám arcát"
2- Egy korábban is bemutatott kisfiúról, akinek valami nagyon súlyos betegsége van (Istvánka, asszem), és az OEP elutasította a gyógyszerkérelmét, és ezzel kimondta a halálos ítéletét, de az emberek összedobták a több milliót, ami 2 havi kezelésre volt elég. Na erre a hivatal is elszégyelte magát, mert garantálta a gyógyszert a gyereknek egész jővőre.

Szóval csak rosszalkodjanak itt az én egészséges lányaim mellettem!! :cry: :cry:

A sóbarlang a Sándor utca melletti utcában van, pontos címet holnap (én odatalálok :lol: )
De csak egy szoba (ne igazi barlangot képzeljetek el) telerakva sókristályokkal, hüvös van, de lehet játszani, rajzolni.

Szerintem tartsátok észbe, mert a hurutoknál, felsőlégúti betegségeknél nagyon jó. Meg van mágneses szerkentyűje is a hölgynek mozgásszervi panaszokra.


Ja, és biztos a Juditékat láttad, mert oda jár az Ábi a méhecske csoporta.


A kilókról utoljára :lol: :lol: :lol:
Marietta 1 évesen 9080g és 80 cm volt, és szép 4 éves lány lett belőle :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy terveztek-e Cinit a hétre? Melyikre? Kis betegeink miatt főleg...
Mert nálunk elmarad és arra gondoltam átugornánk, ha addig semmi nem jön közbe!

Köszike, Jutka
jatka
 
 


sziasztok,
Hazaértünk épségben, végre itthon :). Nagyon klassz volt, de iszonyatosan elfárdtam az egy hét alatt - ez történik akkor, ha az ember pocakkal meg kultúrkörútra :) :) :)
Köszönöm a bátorítást mindenkitől, össze kell majd nagyon kapnunk magunkat, de valahogyan szerintem csak megoldjuk majd a helyzetet. Előre nem akarok parázni, ráérek majd akkor, ha már kibújtak a törpék és megismerkedünk velünk :)
Most nagyon be vagyok sózva, mert jövő héten megyek AFP-re, és csak 2 hét múlva megyek a dokihoz, és az olyan messze van még.... Úgy megnézném őket sűrűbben is UH-on!
Szép napot mindenkinek!
Kata2

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!!

Kata!
Sűrűbb uh :lol: :lol: :lol: :lol: , értelek.


Jutka!!

Mi mennénk a csajokkal, tervezem, de Bukfencre. Asszem az 3/4 10 és 11.15


Na itt a motoros kép :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

És Sára fürdik!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Ildi,
nnna látod, így kell ezt csinálni! Szép, hosszú hsz :)

Köszönjük a kedves szavakat, Ancsinak is jól esnek :) Köszönöm a tippet a templommal kapcsolatban. Akkor ezek szerint Ti sem jártok minden vasárnap? Már kezdtem elveszíteni a reményt, hogy az ilyen "koca-hívőknek", mint mi nem keresztelik meg a gyerekét...

Azt hiszem lemaradtam... mi ez a krumpli-cica?
Ja, most olvasom Szandránál:)

Szandra,
de igen, ő... nagyon gáz? Még nem ismerem valami jól, eddig 1 oltást adott Ancsinak, a meningococcus elleni elsőt. Az mondjuk megdöbbentett, hogy nem ad orvosi igazolást a babuszira. Miért kérdezted így? Meséljetek a tudatlannak, ne kíméljetek! A legjobbat akarom a gyerekemnek.

Gyöngyi,
súlyról én is utoljára: igen, én is gondoltam erre, hogy mi lesz, ha kihatással lesz egész életére az, ha tömöm. Szerencsére nem hagyja. Egyébként úgy tűnik, egyelőre rendeződött a dolog: ma szépen evett. Savanyú kell neki és husi. Ilyen kifacsart ízlést? :)
Köszi a sóbarlangos telefonszámot. Majd a címet is meséld:)
Ha majd nagyon rosszul lesz Ancsi (remélem soha), akkor kiokosítasz arcüreg átmosás terén?
Megint jók a képek:)

Kata,
tökjó, hogy jól sikerült az út. Hol is voltatok? Én is mindig az uh-kat vártam. kétszer is elmentünk plusszban 4d-re!

Velünk ma nem történt semmi izgi! Ilyen időben Ti szoktatok sétálni?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!!

Sóbarlang címe (Sanyi hordja magánál a névjegy-kártyát :lol: )
Árpád u. 20.

Husi!!! Hmmmm Nálunk a Marietta a nagy húsimádó, az apja nem szereti annyira mint ő :lol: :lol: Sára el van nélküle.

Sétálni? Hát persze, ma olyan szép idő volt, és nem volt hideg sem.
Én csak a szelet utálom, na akkor nem megyünk. De ezek már nagyok, ha nem viszem őket levegőre olyan bolondok itthon, hogy nem bírok velük :roll: :roll:

Szívesen elmondom, megmutatom az átmosást, nem kell hozzá nagyon betegnek lenni. Én ezt akkor csinálom, ha náthásak. Igaz a Mariettánál amig egyedül volt sose csináltam, de mióta ovis olyan massziv taknyokat hoz haza, hogy a Sáránál muszáj. Ennyi idősen a Marietta nem is volt ennyit beteg!!! :roll: :lol: Ez az ovi :roll:

Dokiról majd a Szandra, neki is volt vele esete uszi miatt. Itt Vecsésen egyik doki sincs a topon, de nekem eddig nem nagyon kellett az Essek, csak igazolásért, és oltás miatt.
Majd én meggyógyítom a csajokat :wink: :lol:

Na, jó éjszakát csajok (ma nagyon pangtok!!)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:15-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Szandra!
Én nem akarom,hogy ott aludjon az oviba,bőven elég ez a pár óra nélküle :cry: én csak délelőtt akartam mindenképp megpróbálni. :lol:
És örülök,hogy ilyen jól alakul/t a helyzet,remélem nem lesz rosszabb. :?
Majd ha muszály,akkor lehet,de most semmiképpen nem.

Örülök,hogy jobban vagytok. :lol:

Bibolya!
Dobjál fel egy tali időpontot,és akkor kitaláljuk,hogy melyik nap kinek jó,és akkor tudunk egyeztetni. Mondjuk most az ünnep miatt kicsit zavaros mindenkinek a hete. Szóval ne bánkódj,ha nem jönne össze,majd legközelebb ....

Mit vettél a börzén? Úgy hallottam nagyon sokan voltak...

Mit néztetek a moziba? Nagyon jól csináljátok.....ki vigyáz ilyenkor a gyerekekre?

Gyöngyi!
Ne vedd komolyan amit irok,csak hűlyéskesdtem,nem vagyok paranoiás :? főleg nem az alaptulajdonságom,remélem tényleg nem annak gondoljátok. :wink: :lol:

Érdekes azért így irott formában teljesen másképp látjuk egymást :lol: :roll:

Még mindig imádnivaló a kis Sára. :lol: Jó kis mocit vettetek,látom Sarunak is tetszik. :lol:

Kata!
Örülünk,hogy jöttél..tényleg hol is voltatok?
Vannak képek?
Jajj nem csodálom,hogy sűrűbben mennél uh-ra,olyan jó érzés már most látni őket. Terveztek 4d-t?
Máris Afp? Nagyon megy az idő....

Jutka!
Mi nem hiszem,hogy megyünk Cinire. Dáviddal már amúgy is elbúcsúztunk a Monitól. És valahogy most nincs hangulatom hozzá. Majd talán a következőre,mikor csak egy gyerekem lesz.

Ha gondolod és van kedved átjöhettek hozzánk utána. Úgyis régen láttam Doreszt. :lol:

Katus!
Tudok én alakítani :mrgreen: :lol: :wink:

Keresztelő :roll:
nem nem járunk templomba,sőt én református vagyok. Apa meg ....ez nem tűr nyomdafestéket ,inkább hagyjuk....
Szerintem simán megpróbálhatjátok itt is,ha a helyszín nem érdekes. Ez a templom különben nagyon szép. Én többször elmennék szívem szerint,de apát nem érdekli...

Mi nem vagyunk nagy sétálósak,pedig szeretem az őszt,és az illatát,és a színét. Szerintem idén valahogy olyan gyönyrű szép ősz van,olyan igazi. Nem hulltak le a levelek még zölden,hanem minden olyan szép színben pompázik. :lol:

Nem is kifacsart az ízlése a lányodnak,husi??Imádjuk. Jobban,mint a salátát :wink: :lol: na jó enyhe túlzással...

Doki :?
nem nagyon tudsz válogatni :? azért úgy emberileg aranyosak. Nem mindenben értünk velük egyet,de olyan doki szerintem nem sok van,aki mindenkinek egyformán megfelel.

Benettke hogy vagy? :? Már megint túl sokat dolgozol.....

Kép

Rékácskám lépeget :lol: ,és megtesz egy pár lépést egyedül. Mostanában fogni kell a kezét és úgy sétálgatunk. Lassan szaladhatok utána. :lol:

Szép estét Mindenkinek!



Ildikó
ilgya1
 
 


Bibolya,egyszerre írtunk :lol: nem kell komolyan venni engem :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor nem unatkoztál ma sem...

Mivel foglalkozik a Lajos,hogy árajánlatokat gyártasz?

Dávidnak is volt egy ilyen időszaka :lol: ...most meg fordítva van,olyan szemétnek éreztem magam egyik nap el akartam altatni, de nem volt kedve aludni és azt mondta,hogy inkább menjek gépezni. Szó szerint ezt mondta. :oops: égett a fejem rendesen. :oops:

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok,
nna még egyszer mára:

Ildi,
meg fogjuk próbálni ezt a templomot. Nekem fontos lenne, és nem csak azért, hogy a nagyimat boldognak lássam.
Szerintem is gyönyörű ez az ősz!
Gratulálok az első lépésekhez!!! Jajj, mekkora esemény :)

Ibolya,
jó kis napok vannak mögötted.
Tényleg, mit vettetek? Mit láttatok?
D vitamint meddig kell adni a babákoknak?
Nagyon szeretem fényképezni Ancsit :) Örülök, ha Nektek is tetszik! Az utolsó képen töprengett nagyon valamin. Újabban ezt csinálja. Időnként megpihen, és a fejét a tenyerében támasztja. Komolyan, mint a nagyok :)

Gyöngyi,
Köszi a sóbarlang címét és egyszer tényleg meséld el a műveletet!
Gondolom Ti játszótereztek főleg. Hol? A Halmy téren? Egyszer úúúgy megnézném a csajokat élőben is. Bár még nem tudnának sokat kezdeni az én töpörtyűmmel.


Andi Rebekája esik hozzánk korban közel, de hol van Andi??? Még mindig Szoboszlón???? Remélem nem tűnt el.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:17-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Katus!

Nálunk is sokáig téma volt a lányomnál, hogy pici. Most 13 éves 142 cm és 39 kg.
Szerencsére a dokinőnk nagyon aranyos figylemmel kíséri a növekedését de csodát
nem várunk a magasságával mivel összeségében a családban elég sok az alacsony ember.
Egyébként meg eljesen egyetértek Gyöngyivel ugyanez a véleményem ezért nem írom le én is.
Nagyon aranyos a lányod.Tök jó a nagszülők biztos nagyon büszkk a kisunokára-

Anett!
Lehet hogy nem nyugtat meg de még én sem voltam Hajdúszoboszlon de ha igen akkor nem emlékkszem.

Gyöngyi!
Na igen sajnos a beteg gyereket a legnehezebb otthon hagyni, de a mai világban sajnos
nemigen van lehetőség állományban maradni, mert repül az ember. Én sajnos már mindkét gyerekkel
végigcsináltam
első 1-2 napban szabadsáág nehogy szóljanak aztán meló, igenám de megvan a hátulütője mert sajnos a
mamánál nem úgy gyógyultak hiába kapták a gyógyszereket valószínüleg az asthmás rohamok miatt is mert
ő sajnos nem tudta úgy kezelni mint én. Sajnos volt rá példa hogy 3 hétig elhúzodott a betegség akkor
megfogadtam csak akkor megyek dolgozni ha már tényleg jobban vannak.
Nehezen viselte a főnököm de mondtam neki ilyenkor csak 1 éjszakát cseréljünk és azóta nem szól érte
csak grimaszol.

Ildi!
NE légy szomorú!
Sokszor én is úgy érzem hogy a hozzászólásaimmal csak belekontárkodom az itteni történetekbe, de gondolom
senkit nem zavar ha igen csak szóljatok. Sajnos nem mindig tudok sűrűn jönni sőt van úgy
hogy mire végég olvasok mindenkit addigra elmegy a kedvem az írástól.
Az ovis sírásnál sajnos nem mindig jó az a megoldás amit az ovónő épp csinál.
Nálunk volt úgy hogy az egyik hagyta a gyereket nyüszögni amíg toporogtam, hogy mennem kéne mert elkések
közben a szívem majd megszakadt, hogy ott kell hagynom,
de esze ágában nem volt a gyereket elvenni se szépen csalogatva se "erőszakosan".

Anett!
Az én foglakozásom jelenleg irodavezető vagyok egy akvarisztikai és horgász nagykereskedésben.
Legfőképpen a rendeléseket veszem fel a többi nagykertől akiknek szállítunk utána megszervezem a
kiszállítást és persze minden más apróság kézben tartása.Szeretem csinálni.
Ha érdekel van két weboldalunk ahol megnézheted mivel is foglalkozom. Rengetegen kérnek telefonon
tájékoztatást és segítséget.
www.fisch.hu
www.carpzoom.com

És akkor most hadd dicsekedjem egy kicsit. Kaptam egy autót és már 5. napja egyedül vezetek.
Nagyon élvezem, a gyerekek legfőképpen. Sokkal gyorsabban és olcsóbban elintézem a napi bevásárlást
is pedig igazából semmi nincs tól nagy távolságra.
Kevin edzésre menetelét is könnyebben tudjuk megoldani ha az apa délutános.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuperek vagytok csajok!!

Kriszta!!!

Eszedbe ne jusson eltünni innen!!!! Tény hogy ritkán írsz,de ha igen akkor nagyon örülünk :lol: :lol:
Saját kocsi!!! Ez szuper!! Akkor most már nincs kifogás!! Hát lehet hogy luxusnk tűnik két kocsi, de mennyire megkönnyíti az ember életét!!
Én sem tudtam, hogy hol dolgozol, de kitalálhattam volna :D :D :oops: :oops:
Rettegek is mi lesz, ha dolgozom én is és akkor betegek. Próbálok állást is ez alapján keresni!

Ibolya

Mustáros husi!! Nálunk is nagy kedvenc :lol: :lol: Te hogy csinálod??

Ildi!!:

Oviban alvással én is úgy vagyok mint Te , nem akarom, de a Marietta nem is alszik délben. Nem tudom mi lesz jővőre, ha dolgozom :roll: :roll:

Ősz!! Én nem szeretem (nekem az elmúlást jelenti, a végét valami jónak, mondjuk a nyárnak :oops: ), de a mai nap tényleg egy szép őszi nap volt, és a szinek feltünően szépek. Szedett is a Marietta egy csomó szép falevelet, amit itthon megfestettünk és lenyomatoztuk :lol: :lol: :lol:

És Réka babának (lassan kezdi elveszteni ezt a titulust, olyan nagy már :D ) meg gratulálunk a lépésekhez :lol: :lol:

Katus

Nehogy azt hidd, hogy nem tudnának a csajok mit kezdeni a tieddel!!! Imádják a kicsiket (Bebeka, Jéka baba :lol: ) És egy mozgó, mászó babuci az bármikor jöhet :lol: :lol: :lol:

Hát mi ritkán vagyunk a Halmyn, nem túl jó játszó!!
Inkább a Martinka, vagy a lakótelepi.
Tényleg összehozhatnánk valamelyik délelőtt egy Martinkás talit!!
Bár mi holnap sóbarlangozunk még, szerda bukfenc.
Nagyon morbid lenne csütörtökön?? De a péntek szombat, vasárnap tippekre is nyitott vagyok. Kinek mikor jó???

Na, dugulok!!
Jó éjszakát

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Rutinos, autós, 2 gyerekes Anyukák segítségét kérném!!!!!

Hogy lehet a hordozót bekötni a Dóri gyerekülése mellé egyedül?

Köszke, Jutka

U.i.: Kérdésessé vált a holnapi Cinink....:(:(:(
jatka
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 


Sziasztok!

Ibolya,
azért írtam, hogy fura ízlése van, mert mindenki azt sulykolta belém, hogy a babák az édeset szeretik, mert az anyatej is édes. De Ancsi tényleg nem eszi az édeset! A frutapurát is csak sinlackal hajlandó megenni. Mondjuk nem baj, ha nem lesz olyan édesszájú, mint én. Meg egyébként is gyanakodhattam volna, mert az első íz, amit anyatej meg víz után érzett, citromlé volt! Amikor csuklott, általában kapott pár cseppet, és már akkor is el voltam ájulva, hogy bár fintorog, de nyitja a száját az újabb kanálért ;)
A péntek nekünk jó lenne. :)

Kriszta,
de jó, hogy jöttél! Szuper az új kicsi kocsi, tényleg szükség van rá, ha tele vagyunk gyerekekkel :) Nálunk akkorra van beütemezve az új kocsi, ami nagyobb lesz, ha jön a kistesó. Utána a skodát megöröklöm. Márha húzza addig szegény kislány :) Mármint a Skoda a kislány :) Ugyanis lelke van. Mondjuk szerintem a pasiknak is, de mindegy.
Olyan jó, hogy megnyugtattok, hogy nem csak az én gyerekem vékony alkat. Eddig mindenütt úgy néztek rá, mint egy csodabogárra. Kivéve az orthopédiás dokinénit.
Mit edz Kevin?

[b]Gyöngyi,
[/b]csak azért gondoltam, hogy a Halmyra jártok, mert úgy rémlik nektek az van közel. A Martinka nekem szuperközel van :) Jó lenne a péntek délelőtt. Mondjuk mi szerintem csütörtökön is itthon maradunk, vasárnap viszont temcsi-túra. Sajnos. Attinak már egy nagyija sem él :( Megmutatjuk Nekik Ancsit.

Képzeljétek,
elhatároztam, hogy tornázni fogok járni, mert már nagyon utálom, ahogy kinézek. Elmentem a Toldy-Gym-be, de ott csak cardio gépek vannak, na, szerintem az nem az igazi. Meg kb a hatkilós gyerekemet néha alig bírom el, szóval egyelőre a fitneszterem nem nyerő.
Láttam, hogy a művházban van elvileg női torna, gondoltam majd felhívom. Viszont előtte, hogy megnézzem milyen formában vagyok(sz@r,nyilván, de mennyire?), letornáztam a baba-mama tornát, utána meg a mamatornát. Van egy dvd-m, de eddig nem vitt rá a lélek. Nahát, csajok, azóta alig kapok levegőt, pedig ez egy lájtos torna. Nagyon gáz. Addig nem megyek közösségbe tornázni, amíg ezt nem birom tisztességgel végigcsinálni. A derekam majd leszakadt a hanyattfekvős gyakorlatoknál, a hasizomról pedig jobb említést sem tenni.
Nagyon mérges vagyok magamra, hogy így elhanyagoltam magam. Pár hónapja még könnyebb lett volna, mert csak Ancsi 2-3 hónapos korában híztam meg ennyire, a szülés után csinibb voltam, mint valaha.
Brrr.

Megyek, sütök egy kis krumplit a kiscsajnak ebédre a répás husijához! Ugyanis most alszik, kifáradt a tornában :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Húúú, nálunk két napja front van, vagy én vagyok tök hülye és nehezen viselem, vagy ők sokkal bolondabbak vagy mindkettő de elegem van!!!!

Ildi!
Edóka is pont a hétvégén tett meg 3-4 lépést egyik embertől a másikig. Gratula Rékának is a produkcióhoz.

Jutka!
Ezt most hogy érted? Nem vágom mi a gondod? :roll: Miért eddig hogyan kötötted be a Dórit? Én úgy szoktam, hogy a Tamit az Edó oldaláról mászatom be és akkor csak egy oldalt kell rájuk figyelni, a hordozót (bár ár nem azt használunk) simán be tudtam kötni, ezt most tényleg nem értem de ha leírod hogy mi a gáz akkor tuti tudunk segíteni!!!!!

Húúú, tali! Hát azt hiszem egy kicsit most nekünk nem jó!!

Csütörtökön megyünk apukámékhoz, már vagy 3 hónapja nem voltunk. Pénteken sütök, főzök, takarítok mert szombaton tartjuk a két gyerkőc közös szülinapi buliját az egész család részére, vasárnap meg nincs autóm.

Megyek elaltaom a kissebbik ördögöt aztán még jövök

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok,
Csatolok egy képet arról, hogy merre jártunk a múlt héten, és ezen már látszik a 14 hetes pocakom is :)
Kép
Azt szerettem volna még megkérdezni tőletek, hogy van közöttetek vki, akinek Torma Ottília a védőnője? Én 2 hete voltam nála bemutatkozni és nekem nagyon szimpatikus volt - ismeri vmelyikőtök?
Üdv,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:18-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Szandra,
gratulálok Edókának is az első lépésekhez! :)
Jó bulizást szombatra!

Kata,
de jó nektek! Mi is akkor voltunk Olaszországban, amikor pocakos votam. Csak mi akkor, amikor 20 hetes voltam. Nagyon csinos vagy. Nem mondták Neked, hogy a kismamik nem végezhetnek megerőltető munkát??? :) :) :) :)

Ibolya,
majd szólj, ha rájössz a titokra, miképpen olvad le az a plusz sok kiló torna és fogyizás nélkül!
Nem EU kompatibilis a kerítés a játszótér körül??? Na ne már! Az elütött gyerekek EU kompatibilisek???? Megáll az eszem.

Nna, megyek, levágom Atti haját. Ja, és Ancsi szélsebesen mászik, most már nem borul fel, és a technikája is EU kompatibilis ;) Itt a vége a jó világnak :)

Ma már nem jövök, mert én is unom magamat, képzelem Ti hogy untok engem...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!!

Katus

Hü..e vagy! Dehogy ununk!!! Csak gyere, csak gyere!!!

Amikor olvastam az Ibolyát, akkor nekem is pont ez jutott az eszembe: az elütött gyerek EU kompatibilis??? :roll: :roll:
És pár éve csinálták!!! Megáll az ész, és körülnéz.....lát-e normális önkormányzati képviselőt, de jaj nem!!!! :cry: :cry:

Igen , mi itt lakunk a Halmy szájában, szoktunk is kijárni, de ritkán. Nem mindig bírjuk a társaságot.
Nekünk is jó a péntek délelőtt, ha szép idő lesz, akkor ott leszünk a Martinkán 10 körül!!!! Levegőzni kell!! Még értekezünk addig (ajánlom)


Ibolya!

Hmmm, nyami. Nálunk is hasonlóan készül, csak tejszínnel, fokhagyma nélkül. Eddig, na de ezután........


Kata!!

Szép a pocakod, legyél rá büszke. És mekkora lesz!! :lol: :lol: :lol:

Szandra!

Edónak nagy puszi gratulációval!!! De ügyes!! Most akkor ki utánoz kit??? Edó a Rékát vagy Réka az Edót??? :lol: :lol: :lol:
Nőnek a csajok csajok!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is. :lol:

Végre átugrott az oldal és nem én vagyok felül :lol:

Katus!
Te aztán belehúztál,köszi,hogy így tartod a frontot :lol:

Mi is 3 éves korig szedtük a D vitamint,sőt,ha úgy alakul még most is adok a Dávidnak,valahol azt olvastam,hogy ilyen korban is kimutatták,hogy nagyon hasznos. Nyáron volt egy kis szünet.

Hát persze,hogy imádjuk Annamari képeit,hisz gyönyörűséges baba. :lol:

De ügyes vagy,hogy még van energiád tornázni,engem utoljára Dávid 6 hónapos kora körül vitt rá a lélek,de azóta se :oops:
valahogy nem is érzem,hogy szükségem van rá ennyi lépcsőzés után,de azért tudom csodálni azokat az anyukákat akik veszik a fáradtságot. :lol:
Milyen dvd? Réka féle,az közös a babával?élvezte a kiscsaj? :lol:

És el ne tűnj nekem! (Még mára sem :lol: )dehogy ununk,örülünk Neked!

Ibolya!
Börze 8)
Mindig terveztem,hogy kijutok egy ilyen eseményre,de sose jön össze. :? Igaz a tömeget nem nagyon bírom,de biztos vannak jó dolgok ahogy meséled. Jó sok mindent vettél. :lol:
Én most rákaptam a Müllerre,tök jó,hogy ide nyílt a számba,pelenkát is ott vesszek meg babakaját is. Csak kisétálok. :lol:
Hol van itt DM?

Remélem nem fog esni és mi is eljutunk a talira. :lol:

Házimozi 8)

Most ezt nem mondod komolyan,hogy le akarják bontani a kerítést a játszó körül?Ezek nem normálisak vagy lehet,hogy csak gyerekük nincs. :evil:

Ez a mustáros hús jól hangzik és gyorsnak :lol: és húsnak. :lol:

Szegény Geri,puszi a fejecskéjére. :lol: Réka is már 6kor el akar aludni,alig tudom kihúzni a fél 7-et. :lol: ez az óraátállítás egy nagy hűlyeség! :x


Kriszti!
Tök jó ez az autó,pont neked való. Már el is képzeltelek benne. Csak így tovább,és tényleg legközelebb te vezess hozzánk. :wink:
Gondolom azért a Renault után nem volt könnyű átszokni :wink: :lol: tök szép Renaultjuk van :wink:

Gyöngyi!
Köszi.

Tali 8) egyelőre nekem is a péntek tűnik jónak,de még ez sem biztos. Csütörtök nem morbid talizni,nemcsak ezen az egy napon kell emlékezni a szeretteinkre,és nem a gyerekek kárára főleg. Én este szeretek menni a temetőbe mikor ég az a sok mécses. De még nem tudom,hogy alakul. :?

Jutka!
Én sem értem pontosan mit akarsz hova kötni? A hordozót a szélére kösd menetiránnyal háttal. Én előre rakom magam mellé a Rékátki lehet kapcsolni a légzsákot. Eddig hogy csináltad? :oops:
Nem működik valahogy az msn-em. :oops: vagy nem tudom mit bénáztam el. :oops:
Miért nem jön össze a Cini? :oops:

Szandra!
Gondolhattam volna,hogy nálatok is valami front van... :wink:

Épp akartam kérdezni,hogy tényleg Edo hogy áll a menéssel? :lol:
Tami mikor indult el?

Jó bulizást kívánok szombatra,tök jók ezek a közös családi ünnepek. Igaz az anyukáknak nem annyira,de küldünk sok sok energiát Neked. :lol: hogy bírd estig a kiképzést.

Mi is vasárnap megint gyerekzsúrba megyünk két helyre is. (Nagy a család :lol: )de legalább nem nekem kell sütni,főzni. Ezt is tudom élvezni. :lol:



Kata!
Nahát ezt így eltitkolni??? :lol: ha hamarabb tudom,tutti elbújok a csomagtartóba és megyek veletek. :lol: Nagyon jó a kép! És tök csini a pocid. :lol:
Én is nagyon szeretem Olaszországot és a kultúrájukat. Nagy kedvencem Velence,oda szeretném eljutattni a gyerkőceimet is,mi 4 éve voltunk,de már nagyon vágyom vissza. Olaszul tanultam a gimibe :lol:

Mindenkinek szép estét!

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Ne utánozzzzz má megííííínt!!! Szakközépben olaszt tanultam! Igaz én 5 évig, na nem azért mert meghúztak hanem mert technikum volt. Hát azt meg nem mondom, hogy a Tami mikor indult el de majd megkeresem a könyvét és abban megnézem! A Müllerbe milyen pelust veszel Müller márkát? Ha igen milyen?


Meglátom, hogy mennyit haladok csütörtök délután a takarítással és ha lesz egy kis szabad időm akkor pénteken azért lehet, hogy kinézünk a Martinkára mi is de csak egy órát MAX. mert két tortát kell sütnöm, meg főzök meg ajjjjajjjjjajjjjjajjjjj mennyi minden dolgom van még!!

Na szunya!
Hátha holnapra alább hagy a front!!

Szandra

szandrakiss
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?