Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

TAli: szuper ötlet, mi battaiak vagyunk. Minket párom vinne fel kocsival, így nekem csak hozzá kell igazodnom :roll: Buszozni nem fogok soha babakocsival meg apánk nem is engedné :oops: A tali idejére meg száműzöm valami rokonhoz pesten :roll: :D Viszont az tényleg jó lenne ha a betegségekből mindenki kilábalna :roll:


Ezen a kiskatonás dolgon jót nevettem, olyan igazi grimm mese már :D


Ósió!

Újra fellángolt az esküvői láz :D Már nagyon közeleg, a cicus is feltünően középre húz :D

Hűű, mi anyósékkal lakunk :evil: Nagyon sz@r egy helyzet de most ez van, a hitellel vett lakás elég necces lenne hogy itthon vagyok és nincs 100%-os fizum :?


Lorca, Akíra!

Ezt a gyedes dolgot nem értem :oops:
Figyu, ha két év mulva gyes-re megyek és utána születne meg a kövi bébi akkor a gyes lenne az alapbérem ami után számolják a gyedet? Mondom nem értem :oops: :oops:


Znikusz!

Akkor lassan Ti is élesben :wink: :D :D
Megkérdezhetem hogy miért voltál nehéz eset? :roll:


Lorca!

Ledöbbentem mióta nincs mensid, aztán rájöttem hogy nekem sincs azóta :shock: :D :D :D


Na megyek gyorsan kiteregetek, mielőtt felkel a Ricsi. Mostanság szeret aszisztálni a teregetésnél, állandóan felborítja a szárítót :o :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Momi, hát most én úgy tudom, hogy...

Ugy a gyerek két éves koráig kapod a gyedet utána pedig a gyest! A gyed az maximalizálva van azt hiszem 85 körül a gyes pedig 20x nem tudom pontosan 24 körül talán...de nem biztos! Na már most, ha a gyerek betölti a kettőt és nincs kistesó akkor ugye kezded kapni a gyest! És ha ekkor születik meg akkor a gyed ami járt neked abból számítják a második gyerek gyedét! Tehát vegyük azt hogy mint én meg szerintem a legtöbben megkapjuk a max. gyedet 85 körül, és ennek a 75%a lesz a következő gyerek gyede!
Na de ez az én infóm! Lehet, hogy Lorca másként tudja! Én sok helyen ezt olvastam!
Szóval érdemes a 2. szülinapig szülni mégegyet mert különben ez a kevés pénz még kevesebb lesz!
Persze az is igaz amit Lorca irt, hogyha olyan a munkahelyed akkor gyesen leszel és amint terhes leszel elmész táppénzre, és akkor az ugye már jobb pénz! De nem tudom akkor mi után számolják majd a gyedet...szóval bonyolult ügy! Én ezért akarok inkább biztosra menni és Kyra 2.szülinapja elött kistestvérrel szolgálni :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!

Köszi, így már tisztán látok eme témában :D

Hát az igen bosszantó lenne, ha ennek a 75%-át adnák, így is baromi kevés :shock: :evil: :evil: :evil:
Viszont ha elmegyek tp-re mikor terhes leszek megint az miért számolódik bele a kövi gyed-be? Nem az előző év bérét veszik alapul? Na, szóval már megint zűrzavaros nekem ez. Lehet majd felhívom a béres csajt valamikor, ill. ha aktuális lesz, nem akarom hogy ezen csámcsogjanak bent hogy: mi van tervezitek a kövit?! :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 

 
 

És nagyon jók lettek a vonalzóid! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Momi, köszi :)

Hát a táppénzes dolog nekem se tiszta, de remélem nem is kell megértenem mert addigra kezembe lesz a kistesó :D

Én sajnos nem tudom megkérdezni odabenn mert nem mondanak semmit! A gyedről és a többiről se tudtak normálisan elmondani semmit! :evil:
Ugyhogy én innen topikokból és netről tájékozódok! :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Gyed:
Nem a gyed vagy hasonlók számítanak, az nem bér, hanem az egyébkénti normál alapbéred, ha van olyan. Nekem sem a munkahely mondta, ott egy kicsit gyenge a munkaerő, még a saját munkájukat sem értik, hanem az kormányportál tudakozó, őket hívtam fel még Szabi előtt. Főként, mivel a gyed/gyes alatt fizetésnélküli szabin vagy. :D Hogy egyszerüsítsék a helyzet megértését.
Nekem is max gyed van, volt, de mivel 21 hónapra jött Szabi, végülis benne vagyok a két évben.
A munkahely végülis nem tud sokat tenni, de sok múlhat az időzítésen. Mondjuk a 2 éves gyerek mellől a 2. hónapban elmész dolgozni és egy hónap múlva bejelented, hogy veszélyeztetett terhes vagy, nem tehet mást, mint gratulál. :twisted:

A tali komoly, szívesen látok mindenkit egy kis vendégeskedésre. Csak figyelembe kell venni, hogy Nati du alszik és tanítok időnként. Nekem ezért csak a délelőtt jó, olyan kb 10től, du2-3ig, szerda-csüt v péntek. Gyerekkel sztem elég nehéz máshol talizni. Csak épp jelen felállás nálunk esélytelen, most várom, hogy család utolsó tagjaként mikor kapom már el én is a szörtyögi kórt.

Momi,
Én biztos megpróbálnék elköltözni. Még egy pici lakás nagy hitellel is jobb, mint valaki más fedele alatt lakni. Ha egyáltalán megoldható. Mindamellett, hogy anyóssal én nagyon jól kijövök, azér nem költöznék össze.

Mensi:
Ha hozzáteszem, hogy 2004 nyara óta 3x volt, akkor még jobban hangzik. :D

Ósió,
Nekem alapból mindegy, csak annyi, hogy NE karácsony +-2 hét legyen a kiírás időpontja. Az a rémálmaim egyike, hogy vajúdgatok a folyosón egyedül és mindenki el van foglalva a Mennyből az angyallal.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Részemről oké a találka!

lorca! Köszi a felajánlást!
Nekem a péntek necces, mert tanítok, amúgy szabaddá tudom tenni magam!

Nálunk érdekes lesz ez a gyes, stb.. dolog, mivel nekem hivatalos bejelentett munkahelyem még nem nagyon volt... :oops:
A főiskolát nappalin csinálom, úgyhogy elvileg munkaviszonynak számít, ami minimálbért jelent....
Végülis ha a pozitív oldalát nézem, akkor nekünk több pénzünk lesz, mint eddig, mivel csak a férjem keres és a kis kevés ösztöndíjamnál csak többet kapunk! :D :D :D :D (Jó, jó, ebből azért nem lesz habzsidőzsi, de akkor is!)

momi!

Persze, nem titok!
15 évesen fáztam fel először, utána hidegtől - melegtől egyaránt petefészek, - petevezeték, - hólyaghurut gyulladásom volt. A menstruációm soha nem volt rendszeres, volt olyan, hogy 3 hónapig egyfolytában megvolt. Aztán hónapokig semmi. Közölte az orvos, hogy egyáltalán nincs peteérésem. 2 évig úgy voltam együtt a férjemmel, hogy nem védekeztünk. És nem lettem terhes. Persze akkor még nem akartunk babát, de valahogy éreztem, hogy nem lehetek terhes… Aztán 1 hónap alatt fogytam 18 kg-ot és fél évre elmaradt a menstruációm. A kórházban megállapították, hogy anorexiás vagyok... Közben kiderült, hogy egy óriás petesejt (1,5cm átmérőjű) ragadt a petevezetékemben, ami bármikor kiszabadulhat és akkor elvérezhetek. Befektettek a kórházba, aznap kifakadt a petesejt… Injekcióztak naponta 5x. Négy hét után kiengedtek, és akkor kezdtem fogamzásgátlót szedni. A gyógyszer óramű pontossággal beállította a menstruációmat. Később állandóan görcsölt a méhem, akkor csináltak laparoszkópiás vizsgálatot endometrózis gyanúja miatt, de nem találtak semmit. Akkor az összetapadt petevezetőket megnyitották. Azóta hál’ Istennek nem voltam felfázva….. Szóval ennyi az én történetem és most nagyon félek, hogy nem fog összejönni…
Ráadásul mi még várhatnánk a babával, mert júniusban fogok államvizsgázni, de úgy vagyok vele, hogy az nem árt, ha már előbb elkezdünk próbálkozni. Maximum pocisan diplomázok…J J J

Ne haragudjatok, hogy ilyen bőbeszédű voltam, de ha belendülök…
Jó éjt mindenkine
znikusz
 
 


lemaradt: mindenkinek és jobbulást a manóknak!
znikusz
 
 


Most rohanásban vagyok, de kicsit azért írok, majd később bővebben!

Tali szupi ötlet, bár én az optimizmusommal együtt is kétkedve nézek elébe, hisz ahogy írtátok, kinek mi a jó... Nekem csak a péntek lenne jó, mert akkor nem dolgozom. Hétfőtöl csüt-ig kora délutántól estig nyomom, ezért a délelőtt csak akkor jó, ha valamikor hajnalban kezdjük a talit. :lol: A hétvége meg a családé, és a testmozgásé... Persze azért rugalmas lennék, hagyom, hogy ti kitaláljatok valamit, aztán megpróbálok alkalmazkosni, ha sikerül... Babásan majd azért lesz könnyebb, mert akkor úgyis itthon vagyok egész nap. Drukkolok, majd meglátjuk!

znikusz!

Minden elismerésem az átélt dolgokért!! Én is elég felfázós vagyok, de szerencsére csak az állandó pisilésig, meg a kellemetlen vizelési ingerig, no meg egy pici fájdalomig jutottam csak. Még csak véres sem volt a vizeletem. De én azóta állandó meleg zoknit húzok (rájöttem, hogy onnan fázom fel), de leülni sem ülök le sehova, ha már egy picit is hideg. Derekam köré pulcs, vagy sál, plusz sok-sok folyadék. Sajnos látom a sok kamaszt, amikor még télen is ki van a pici kis kabátból a derekuk. Akkor még senki nem gondol arra, hogy egyszer majd babát szeretne, és nagy gondokat akaszt a nyakába, a hiúsága miatt, sajna. Én megfogadtam, hogy a lányomnak, csak nyáron engedem meg, hogy kinn legyen a hasa, meg a dereka.

Én most is az anyósékkal lakom, és nagyon jól elvagyunk. És építkezni is a kert hátuljában fogunk, úgyhogy anyós pajtás papucsban is átbattyoghat majd! :lol: Tudom ez mindenki rémálma, de nekünk egyáltalán nem gond! Eddig sem szólt bele az életünkbe, pedig egy házban élünk, eztán sem fog. (remélem :lol: ) Most megyek, majd még jövök! Jók a vonalzók, lányok!! :D Én majd csak akkor rakok fel, ha jön már a baba!!
tabati
 
 


Sziasztok!

Hát Csajok, a mai napom totál negatív volt :shock: :cry: :cry: :cry:

Kezdődött az óraállítás miatti napirend borulással, aztán a Ricsi elkezdett nyüszizni, majd fájt a fejem, aztán most a fogacskája is fáj szegénynek. és a legjobb, hogy sikürlt kirobbantanom egy kisebb botrányt itt a babaneten :oops: :evil: tele van a bicskám ezzel a nappal.

Nem részletezem, bár általában a botrányok hamar szárnyra kapnak... ha valakit érdekel olvassa el a lakhely szerintimben. Na, szóval tele van a hócipőm.... :evil:

Nem is offolok tovább, nem akarok senkit lehúzni meg felidegesíteni. Megyek hunyni, hátha holnap jobb nap lesz :shock: :roll:

Bocsi a kifakadásomért, tényleg megyek, sziasztok

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Csak gyorsan bekukkantok!
Znikusz, hajaj, nekem meg a prolactinszintem volt magasabb pár éve. Erre kaptam Bromocriptint, azóta normalizálódott, és remélem, hamar sikerül teherbe esnem. Én is tavasszal szeretnék. De úgyis megyek nemsoká nőgyógyászhoz véizsgálata, és akkor majd rákérdezek, de azt mondta, hogy ezzel a gyógyszerrel hamar sikerül. Remélem is!

Mi teljesen külön lakunk a szülőktől, és ez így tökéletes. Tényleg, azt csinálunk amit csak akarunk, akkor, amikor akarjuk, egy szál bugyiban lehet mászkálni, vagy még abban se... :oops: Na, jó, mondjuk anno éltünk már külön Pesten, aztán mikor hazaköltöztünk, egy évig laktunk az én szüleimnél, de úgy voltunk, hogy olyan jó lenne külön, ezért megpattantunk. De a faluban szeretnénk mi is venni egy házat, így olyan messze nem leszünk, de mégse úgy, hogy "gyerekek, este nem égett nálatok a villany, hol voltatok/mitcsináltatok? Meséljetek!" Ááááááááááá.
De szerintem ez megszokás kérdése. A mamimnál tudnék lakni, ha arról lenne szó.

Na, megy az Amerikai pite 3. Ez iszonyú undorító rész.:-) Meg ráadásul engem az éhhalál is kerülget, ezért lassan megyek is.

Holnap Pestre megyünk, körbenézek egy-két szexi dolgot illetően. Remélem, sikerül jó kis combfixet találnom, meg esetleg cipőt a menyecskeruhámhoz.

Tabati, nekem ha normalizálódik a ciklusom, akkor én teszek fel ciklusos vonalzót is. Olyan jókat lehet készíteni.

Akkor sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme
 
 


Sziasztok!

Látom szét offoltam a topikot és nem is jött szinte senki :shock:


Znikusz!

Jajj, de rossz a sztorid :shock: nagyon szurkolok, hogy sikerüljön egyből a manó :wink:

Olyan jó lenne, ha mindenkinek minden úgy sikerülne, ahogy szeretné. Tökéletes év kezdet lenne és milyen boldog 2008/2009 :D Ma nagyon mámoros kedvem van, mindent szépnek látok :roll: :lol:



Lorca!

Nyáron majdnem elköltöztünk, már a lakást is megnéztük de végül is leállítottam a projektet. Párom képes lett volna reggeltől estig dolgozni, hogy a hitelt meg mindent egy fizuból megoldjuk. És ekkor gondolkodtam el egy kicsit, inkább duzzogok ha valami bajom van anyósékkal de ne dolgozzon szegény párom látástól-vakulásig csak mert külön akarok élni. Nem lenne fer vele szemben, imádja a Ricsit, és így egy sosem látott apa lenne. Viszont jövőre egy kisebb panelt veszünk hitelre de megpróbáljuk majd kiadni, hogy kevesebb törlesztőrészletet kelljen fizetnünk. Szépen lassan fogjuk megteremteni a jövőnket és remélem nem rokkanunk bele és sikerrel járunk :roll: :D hát ezek a tervek... :D


Ósió!

A prolaktin az az az "anyag" ami szoptatás alatt is gátolja a teherbeesést, nem? Hogy jöttek rá hogy gond van vele, véletlen? Az viszont nagyon jó ha a dokid biztat a gyors bebabásodásban :D



Mára ennyi tellett tőlem megyek aludni... szép éjszakát az esetleges bekukkantóknak :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


óraátállítás

Mi már este minden órát átállítottunk, nagggyon büszkék voltunk magunkra, csak épp az ébresztőt elfelejtettük bekapcsolni, így vasárnap megint késve értünk a templomba. De meggyóntuk! :lol: :lol:

Én nem szeretném magam stresszelni még egy ciklusos vonalzóval sem! Leálltam a hőmérőzéssel is. Csináltam pár hónapig, láttam, hogy minden rendben, most meg jöhet a dolog kellemes spontán része. Majd ha sokáig nem jön össze, lehet, hogy újra mérem majd. Menzi előtt épp elég lesz izgulni, meg reménykedni! :D

Mondjuk egy ilyen karácsonyi vonalzón én is gondolkodtam már! Azt ugyanis én is imádom!! :D Nnna, egy hasonlót lehet, én is felrakok. És akkor nekem is lesz vonalzóm!! :P
tabati
 
 


Helló csajok!

Tegnap éjszaka értünk haza, illetve ma pontosabban, és hulla fáradtak voltunk.
Képzeljétek, sikerült vennem oylan szép fehér combfixet, kettőt is. Mindkettő 8 DEN-es, úgy hogy majd kell vennem azt hiszem, talán egy vastagabbat is. Znikusz, a Intimissiben sikerült vennem szép díszt is, fehár csipke az egész, és van benne egy sötétkék masni (szalaggal rávarrva). Örülök, hogy lassacskán be tudom szerezni ezeket a dolgokat. Kerestem a hajamba piros szalagot is a menyecsketáncra, de semmit nem találtam. Ekkor rájöttem, hogy van varrógépem, azzal is tudok varrni magamnak. :-) Lám, mik nem jutnak eszembe!

És képzeljétek, vettem egy Clearblue tesztet! :-))) Úgy hogy mostanában leálltam ezekkel a dolgokkal, mivel már mindenem megvan itthon.

Momi, igen, a prolactin a tejelválasztásért felelős hormon. Véletlenül derült ki, hogy magas a PRL szinten. Egy nőgyógyáaszti vizsgálat alkalmakor derült ki, hogy kicsit folyik a tejem. Ekkor vérvételre küldtek, ahol kiderült, magas a PRL szintem.
Ezután MR-re küldtek, ahol megvizsgálták a hipofízisemet, mivel a PRL ott termelődik. Kiderült, hogy valóban a hipofízis okozza, mert az a része, mely ezt a hormont termeli, meg van kicsit nagyobbodva. Ekkor elküldtek az endokrinológiára, ott pedig egy nagyon jó orvoshoz kerültem, Bromocriptint írt fel, amelynek hatására ez a duzzanat, adenoma a hipofízisemben csökkent, a PRL pedig teljesen helyreállt.
Pont tegnap voltam Pesten az orvosomnál, és mondtam a terveinket. Nagyon rendes, lelkiismeretes orvos. MOndta, hogy kicsit a fogigátló után hagyjukn szünetet, ez volt a mi szándékunk is, és majd tavasszal menjek hozzá, Illetve február elején, de ha addig terhes lennék, akkor soron kívül.
Megnyugodtam, mert az elmúlt években sok minden fejlődött, és kiderült, hogy a 12. hétig a Bromocriptint lehet szedni, nem okoz bajt a babának.

Kezdenek jobban alakulni a dolgok.
Behívtak novemberben személyes találkozóra oda, ahol szeretnék dolgozni. Tudjátok, ez lenne az itthonról végezhető munka, és még ráadásul nagyon érdekelne is, amit csinálnék. MOst már csak az kell, hogy pozitvan szerepeljek az interjún!
Húh, úgy izgulok!

Tabati, olyan magasztos dolog a templomban lenni. Igaz, mi nem vagyunk tempolmba járósak, de amikor eddig voltunk, plusz gyerekkeoromban, mindig olyan felemelő volt. Különösen karácsony táján.
Vendég
 


Magasztos igen...főleg amikor már mindenki énekel, mi meg berobogunk késve! :lol:

Akkor izgulunk érted a munka miatt!! Össze fog jönni!! :wink:

Ha tudsz rakj fel képet a harisnyáról, meg a harisnyatartóról! Majd én is mindig rakosgatom fel a dolgokat, amiket sikerült beszereznem. (eddig még nem sokat)

Ezt most nem értem...pesti az orvosod? Ezt eddig még nem is mondtad! (vagy csak elfelejtettem, bocsi... :oops: ) Az hogy lehet? Innen jár ki a Balatonhoz?
tabati
 
 


Tabati!

Az endokrinológusom budapesti (mivel helyben nincsen endokgrinológiai szakrendelés), a nőgyógyászom helyi.
Endokrinológushoz ritkán járok, évente kb. kétszer, de ha van MR, akkor többször. Igaz, nőgyógyászhoz se járok gyakrabban évente. De ma pont megyek, megbeszélek vele néhány dolgot, és csináltatok egy ellenőrzést.

Jaaj, köszi az aggódást a munka miatt! Majd beszámolok róla részletesebben később. Nagyon szeretném, ha sikerülne. Tudod, én ilyen irkálós fajta vagyok, nagyon szeretek egyedi tanulmányokat készíteni, olyanokat, amelyeket előzőleg még senki nem dolgozott fel. És ez hasonló lenne.

Combfixet vettem. Ehhez nem kell harisnyatartó, mivel belül gumírozott kicsit, és szilikonos, így napadni fog a lábamra. Csak a szentlélek tartja egyben a combfixe, oylan finom-vékány anyagból készült. Ebből vettem kettőt, és talán majd később egy vastagabbat is veszek. Ennyi csak elég lesz.
Megpróbálok tenni fel képeket, csak ezek titokban vannak a kedvesem előtt, így majd csak akkor tudom feltenni, ha érdekel, ha lefényképeztem. De tudod, mit? Megpróbálom a neten megkereni ezeket a dolgokat, és teszek fel képet.

Szívesen megnézném én is, hogy te miket szerzel be magadnak. Én úgy szép lassan álltam neki, hogy ne egyszerre kelljen majd mindenre kiadni pénzt, meg nem is biztos, hogy lesz időm mindent egyszerre megvenni tavasszal. Ki tudja, lehet, hogy a szezonkezdéskor nem lesz oylan kínálat, mint most.
Vendég
 


Mennyi hibát ejtettem! Azért csak érthető, amit írtam.
Vendég
 


Kép

Ilyen az én harisnyám is, illetve az combfix, és nem sima, hanem csipkés a vége, szilikonos és gumírozott, hogy tapadjon, de természetesen csinálok majd próbát, és ha szükséges, veszek hozzá harisnyatartót.
A harisnyakötőm nekem is ilyen, mint itt látható, csak sötétkék masni van rajta.

Tabati, te hogy gondoltad a sminket? Külön kozmetikushoz mész, vagy magad készíted? Én úgy gondolom, hogy magamnak fogom készíteni, persze, azért előtte kicsit kísérletezni fogok. Fodrászra viszont szükségem lesz.
Vendég
 


Kép

Na, ilyen az enyém is, vagyis nagyon hasonló, csak sötétkék masnival.

A szakértőktől kérdezem, mármint aki házas, hogy a harisnyát meddig célszerű felhúzni? Nekem folyton oylan érzésem van a comfixben, mint ami le akar csúszni. Aztán nehogy a bokámnál kössön ki.
Továbbá: a harisnyakötőt végig "kell" viselni, vagy elég végülis a fotózáson? Mert az viszont tuti, hogy lecsúszik rólam. Az előbb próbáltam. Önmagában megáll, de ha megyek benne, lehet, hogy lecsúszik, főleg, ha a combfixen van.
Különben kérdezte az eladó, hog rövidebb vagy hosszabb combfixet szeretnék. Mondtam, hogy hosszabbat. Ez kb. a combom feléig, illetve annál kicsit tovább ér a csipkés felső része. Ez így jó szerintetek? Soha nem használtam még combfixet. Az előbb elővettem ezeket a kincseket, és felpróbálgattam. Amúgy tök jól néz ki, már láttam is magam fehér ruhában. :-)
Vendég
 


Oké, nagyon szép a harisnyakötő, de nem látom még mindig át, hogy ha van egy csipkés combfix, akkor azt hova kell tenni... :roll: De majd aki már házasodott, biztos tud válaszolni erre a kérdésre.

Viszont ha előbb kérdezel, akkor én inkább a rövid combfixet ajánlottam volna. Én hétköznapokon is combfixet használok, mert sokkal kényelmesebb, mint a harisnyanadrág. De táncra is azt veszem fel, és ne aggódj, nem fog lecsúszni, nem kell majd hozzá harisnyakötő. Az a lényege, hogy combközépig kell felhúzni (bár az a rövid, de a hosszút sem szabad tövig felhúzni, mert akkor visszapöndörödik egy óvatlan mozdulatnál, és akkor tuti lecsúszik) , figyelni kell, hogy a szilikoncsíkok ne ragadjanak össze (gondolom a tieden is több vékony csík van), hanem szépen mindegyik feltapadjon a combodra. Ha ez megvan, akkor tuti nem fog lecsúszni. Érzésre nekem is olyan volt először, mintha le akarna csúszni, de nem így van, az csak para. Sőt! Amikor leveszem, még a szilikoncsíkok helyét is látom a combomon, úgyhogy erősen tart, az tuti. :D

Én mindent magam készítek, sminket, és a frizurám is. Igazság szerint a frizurám az egyszerűbb, mert én amúgy is sokszor viselek kontyot, és mindig kísérletezgetek. Már több tervem is van, hogy milyen lesz a hajam, de lehet, hogy aznap valami teljesen más jut eszembe. :D A sminkeléssel meg az a szerencsém, hogy ha hétköznap kifestem magam, akkor is natúr, természetes sminket rakok fel. És ezt az esküvőn sem szeretném másképp. Amúgy ritkán festem magam, úgyhogy eleve nem is kell különlegesebb smink, mint aki állandóan festi magát, az esetleg uncsinak találná, ugyanazt. Viszont előtte a kozmetikusom rak fel pár tincs műszempillát, mert azt már régen is ki akartam próbálni, mert elég rövidek a szempilláim, és a kozmetikusom mondta, hogy nagyon jól tud kinézni és teljesen természetes, ha csak a szemem külső zugába tesz egy tincset. Nekem ez lesz a különlegesség a sminkemben. Biztos fel fog tűnni, hogy valami más, de ez is olyan természetes lesz. A körmömet is én festem majd ki, francia manikűr lesz, és a jobb gyűrűsujjamon még valamit kitalálok, esetleg köveket rakok rá, vagy matricát, vagy mindkettőt, még nem tudom.
tabati
 
 


Hát, mindig van valami, amit a másik nem tud. Pl. mi az a francia manikűr? Én meg ezt nem tudom. :-)

A kékszalagos harisnyakötőt a combfixre kell tenni. Tehát felhúzos a combfixet, és annak a csipkés része alá. Na, nem tudom, mennyire volt érthető. :-) Jól van, akkor figyelek, hogy a szilikoncsíkok ne tapadjanak össze. Ez kb. a combom közepéig ér, illetve ha kicsit megeröltetem, akkor tovább, de annyira nem eröltetem, mert nem akarom, hogy elszakadjon. Amúgy tényleg oylan kis csini.
A hajamat én nem tudom majd magamnak megcsinálni. Én is a természetesslg híve vagyok. Hátul szeretnék egy kis szoros kontyot, oldalt hajjal, hátulról (alulról) induló fátyollal. A sminket én is diszkrétnek képzelem el, mivel szőke hajam van, világos bőröm, hülyén néznék ki mondjuk atomfekete szempillákkal, és mondjuk sötétbarna rúzzsal.
Meg hár már kitapasztaltam, hogy mi áll jól nekem, rúzsban, alapozóban, illetve szemhéjpúderben.
A körmömet is magam akarom csinálni, még fogalmam nincs, milyen legyen. Valami halvány pasztellszín lakk mellett döntök majd.

Ma voltam nődokinál, an egy kis felfázásom, nem éreztem rosszul. Írt fel gyógyszert. Egyszerűen annyira hajlamos vagyok ezekre a nőgyógyászati érzékenységekre. Volt, hogy a nyár kellős közepén volt petefészekgyulladásom. Bármit csinálok, oylakor előjön. De most már nagyon vigyázok magamra.
Mondtam az orvosomnak, hogy babát szeretnék, mit kell tennem, illetve kell-e valami előzetes dolgot.
Mosolyogva rázta a fejét: "semmit az égadta világon nem kell tenni pluszban."

Tabati, egyébként ha meírod a gugliba, hogy kék harisnyakötő, kidob pár olyan szép darabot...
Vendég
 


Nekem is pontosan ugyanezt mondta a nőgyógyász a nyáron. :lol:

Huhh, lányok! Akkor én ne is panaszkodjak! Volt egy időszak, amikor állandóan fel voltam fázva. De ahogy így titeket olvasgatlak, az nem volt semmi különös. Petefészekgyulladás... :shock: És akkor hogy fáj? Mint amikor megvan? Görcsöl?

A francia manikűr az, amikor a körmöd fehér részét még jobban kiemeled fehér körömlakkal (erre van külön sablon, hogy szép legyen a vonal, és ne lógjon át a másik részbe), utána az egész körmödet halvány rózsaszínnel átfested. Az egész teljesen természetes, mintha ki sem lenne festve, de mégis szép. Mostanában variálják ezt (de annak már nem tudom mi a neve), hogy a fehér részt más színűre festik, vagy csillámport kevernek bele. Az is szép ha nem túl hivalkodó, de annak már köze sincs a természetességhez. Keress rá a neten, biztos találsz valamit. De ha lesz időm, akkor felrakok képet!

Egész nap takarítottam, s még csak 1 szoba van kész. Mondjuk ott már egy porszem sincs az biztos! És minden katonásan áll! :lol: (most van időm nagytakarítani)
tabati
 
 


Sziasztok!

Tök jó olvasgatni az esküvőtök szervezéséről :)
Ilyenkor eszembe jut hogy tavaly elött télen én pont így vettem meg az apróságokat, meg zsongtam mint ti! Tök jó! :)

A nődokim nekem is ugyanezt mondta, de én azért kicsit túl aggodalmas vagyok és én csináltattem egy ultrahangot, hogy megnézzük minden ok-e odabenn, és ezen kívűl egy teljes vérképet is csináltattam, és...most ne röhögjetek ki, de én elmentem egy AIDS szűrésre is párommal együtt! Úgy voltam vele, hogy minek után én gyógyszert szedtem évekig...hát ki tudja...hosszabb kapcsolataim voltak mindíg, de ki tudja annak az illetőnek nem volt-e egy félrelépése elöttem akárkivel...szóval lényeg a lényeg, hogy a mai világba már semmibe nem lehet biztos az ember...legalábbis én így gondoltam! Szóval mi azt is csináltattunk, mert ha neadj isten kiderült volna valami...hát akkor ha már meg kell hogy haljak ne szüljek már egy már eleve fertőzött gyereket!

Na ne haragudjatok, hogy ezt leírtam... :oops:

A tali megszervezése meg szerintem csak úgy lehet ha mondjuk mindenki küld egy privit lorca-nak hogy mikor lenne jó neki (már csak azért neki, hisz hozzá mennénk, tehát jó ha ő tud variálni :lol: ) És akkor ő egyeztet, és a végén ítéletet mond, hogy mikorra menjünk, mikor van az az időpont amikor mindenkinek jó, vagy legalábbis legtöbbünknek :D

Momi, szerintem nem dúltál szét semmiféle topikot, és nem csináltál semmi rosszat! Aki hülye haljon meg... :wink:
(ezt persze az MMM-es lányokra értettem :lol: )

Egyébként nekem is francia manikűröm volt az esküvőmön, csak nekem annyi volt a variáció rajta, hogy a körömágyamhoz festett egy kis fehér növény szerűt...nem igen tudnám elmondani, hogy milyen, de mintha hullámos vonalkák indultak volna ki a körömágyam jobb sarkából felfele, de röviden, a francia fehérjét nem érte el, és mondjuk egy 3-4 szál volt! Szóval...ennél jobban nem tudom elmondani :lol: :oops:

Na most eldugulok... :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Igen, én is variálok majd valamit arra a körmömre, amelyik ujjamra a gyűrű kerül. Most nézegettem is különféle mintákat, megoldásokat. Például olvastam egyfajta pecsételős technikáról, amiről eddig nem is hallottam. Röviden annyi ez, ahogy a neve is mutatja, hogy rápecsételik a mintát. Én eddig mindig matricát tettem fel, ha valami szép mintát akartam. Annyira nem vagyok ügyi, hogy ilyen apró mintákat rajzoljak lakkal. Viszont köveket szépen fel tudok illeszteni, úgyhogy azzal szoktam variálni. De mindig csak a gyűrűsujjamon van minta, mert 10 ujjra nincs türelmem feltenni. Nehéz is lesz majd az esküvőre, meg utána, mert jobbkezes vagyok, és eddig olyan egyszerű volt, mert a bal kezemre kellett feltenni. Ezentúl meg majd mindig balkézzel ügyeskedhetek... :roll: Ez is a pasik hibája!! :evil: :lol:
tabati
 
 


Sziasztok!

A 2008. márciusi babavárók topikból lestem át hozzátok, mert ismerem a topik egyik tagját ÉS Ő IS MINDIG ÁTLESELKEDIK hozzánk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: a kis csibész :lol: :lol: :lol:

Znikusz!
Az egyik barátnőm pár éve szült és pont így volt, hogy suli után jött a baba. Akkor az volt a jogszbály, és ez egyáltalán nem biztos, hogy megváltozott azóta, hogy ha a suli után folytonos jogviszonyként akár csak egyetlen napot is dolgozol (lehetőleg "normális bérrel", tehát azzal, ami után a max. gyed jár, ami most Brutto 130 körül van), akkor a maximum gyedet kapod. Majd utánakérdezek nála valamikor, de ha beszélsz valami hozzáértővel, érdemes megkérdezni és rákészülni. A neten is van több ilyen tanácsadó, akik profin ismerik a tb szabályokat.
Meg a nagymamák is elmehetnek gyes/d(?)-re és akkor te legálisan is tudsz dolgozni.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Tali:
Jó ötlet, Akíra :D
Mindenkitől, aki szeretne jönni (remélem, mindenki :D ) akkor kérnék egy időpont tervet :) Azután megpróbálom kihozni a legjobbat :wink:

Ósió,
Szintén ma voltam nődokinál, szintén megkérdezetm, hogy baba előtt kell-e valamit csinálni. Mondta, hogy 3 hónappal a tervezett kezdet előtt menjek vissza, hogy csináljunk vizsgálatot, meg kezdjek el folsavat szedni plussz magzatvédő vitamint. Úgy látszik, nagyon dokifüggő.
Nekem az esküvőn szintén egy szilikonos combfixem volt, nem akart leesni. Pedig nehezítésképpen még a víz is csorgott rólam, mert dög meleg volt.

Kép KépKép
lorca
 
 


Ósió!
Nekem is mindentől petefészek gyulladásom lett! Télen - nyáron! Szerintem az típus függő.

Tabati!
Amikor petefészek gyulladásaim voltak, olyan érzés volt, mintha az egész alhasam ki akarna szakadni a helyéről. Nagyon kaki érzés...
Volt hólyaghurut gyulladásom is, az egyenesen elviselhetetlen. Én szó szerint kapartam a csempét a wc-ben... Nem is tudtam kimozdulni itthonról napokig.

Akíra!
Ti aztán alaposak vagytok! :D Neked van igazad! Mindent ki kell zárni amit ki lehet...

Nagyon klassz olvasgatni, hogy milyen esküvői lázban égtek. Nagyon szép cuccokat vásároltatok!
És nyugi, senkiről semmi nem fog magától /hangsúlyozom: MAGÁTÓL/ lecsúszni... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Én tegnap voltam nődokinál. Csinált citológiát, miközben kiderült, hogy méhszájsebem van. Kicsit megijedtem... Két hét múlva lesz meg a citológia eredménye és akkor kiderül. hogy van- e valami tennivaló ezzel...
Mondtam neki a terveinket a babával kapcsolatban. Kérdeztem, hogy mennyit várjuk a gyógyszer után. Ő azt válaszolta, hogy semennyit! Vágjuk bele és ha 6 hónap után sincs semmi, akkor menjük vissza. Egyébként nagyon alaposan megvizsgált, ultrahang, meg minden...Én bízom az orvosomban, és ha ő azt mondja, hogy nem kell várni, akkor hiszek neki, bár meglepődtem. Ezek szerint lehet, hogy még előrébb jön a babaproject... :D :D :D :D :D
Sajnos a kórház, ahol szülni akartam bezár (Schöpf - Mérei), de a dokim mellett maradok.

Mára ennyi! Jó éjt mindenkinek!
znikusz
 
 


Gyerekek, tegnap este fél kilenckor beájultam. Előtte fél éjszaka fentvoltam, tegnap meg szinte egész nap a gép előtt voltam, szóval, lefáradtam. 11 órát aludtam, nemrég keltem fel. De szükségem is volt rá.

A petefészekgyulladás lehet enyhe és erősebb. Nekem most enyhe van, és a hólyagom is kicsit be van gyulladva. Írt fel gyógyszert, de szerencsére nem vészes,. Nekem olyan szúró fájdalmaim vannak lent, és görcsöl a hasam kicsit. Nem olyan, mint menstruációkor, hanem inkább mint peteéréskor, csak erősen szúró, néha nyilalló fájdalomról van szó.

Méhszájsebem nekem is van egy abró, de le szokta kezelni az orvos az évi rákszűrésen, és ez így jó. Mármint azt mondta, ilyen nagyon sok nőnek van, amig nincs vele gond, ne fáj vagy vérzik, nem kell tenni semmit ellene. Amúgy meg leégetik.
Érdekes, tényleg, hogy egyik orvos pártolja a gyógyszereket, a másik nem. Lehet, hogy akik folyton vitamint javasolnak, azokat ilyen gyógyszerlátogatók megfűzték, hogy terjessze. Bár lehet, hogy tényleg nem erről van szó. ÉN is abszolút megbízok az orvosomban, mivel már bebizonyította nálam, hogy nagyon jó. Eddig bármivel mentem, mindenből kigyógyított.
Mondjuk én magam se terveztem vitamint szedni terhesség előtt, talán ezért is volt nagyon szimpi, amit mondott.

Én a körmömet az esküvőre csak nature fogom festeni, tehát nem teszek rá díszt vagy valami mást. Mivel nem is tudok, másrészt szép egyszerűre szeretném. Olyan nagyon sok úgyse fog látszani belőle, főleg a csokor alatt. :-)
Mához hét hónapra leszek feleség!!! :D
Egy hónap múlva megyünk az anyakönyvvezetőhöz.
Ha majd nem lesz itthon a kedvesem, teszek még egy próbát a comfixxel, a dísszel együtt. De lehetséges, hogy veszek majd magamnak egy hoszabbat, erősebbet is.
Egyébként úgy gondoltam, hogy lassan megejtem az utat a ruhaszalon felé is. Lassan kellene nézni valamit. DE ha csak januárban megyek, akkor se leszek lekésve semmiről szerintem.
Tabati, ti készültök nászútra? Vagy inkább a házra/gyerekszobára költitek azt a pénzt? Hát, bevallom, én nagyon szeretnék nászútra menni, de azt már a télen be kellee fizetni vagy kora tavasszal.

Znikusz, szerintem nem baj, ha elmentetek szűrésekre. Mi nagyon régóta együtt vagyunk (14 éves korom óta :shock: :oops: ), ezért több dolognak a veszélye nem áll fent nálunk. Amúgy megvizsgált az orvos, a felfázáson kívül szerencsére minden rendben.

Lorca, nekem esetleg a jövő hét péntek lenne jó, mivel akkor lesz az interjúm Pesten, de a délután lenne jó. Ezen a napon kívül nekem csak hétvége lenne jó.
Vendég
 


Ósió!
Én is 14 éves korom óta vagyok a férjemmel :D :D :D :D :D :D
Nekem is azt mondta a doki, hogy nem kel semmilyen vitamint szedni, szerinte mindenből a természetes a jó és felesleges "felpumpálni" a szervezetet...
Azért én lehet, hogy fogok valamit szedni, mert tudom, hogy nem viszek be a szervezetembe túl sok vitamint... Sajnos... Amúgy is szoktam Lenkei vitamincsomagot venni...

Lorca!
Nekem is jó a péntek délután! Délelőtt semmi képen, mert tanítok!
znikusz
 
 


bocsi: kell
znikusz
 
 


Hát nászútra nem megyünk! Jól látod, kell a pénz a házra meg a babára. Jó lenne pedig, annyira sok helyre szeretnénk még eljutni, de már csak (remélem) a gyerekekkel. :D
Esetleg a Balatonra megyünk (oda általában minden nyáron elmegyünk, majd meglátogatunk, ha épp otthon lesztek :lol: ), de ha rögtön sikerül a baba, akkor nem nagyon lesz nyaralás... lesz egyéb dolgunk is gondolom... :D
tabati
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 


Sziasztok!

Új vagyok ebben a topicban, de már régóta olvasgatlak benneteket!
Esetleg nem tudjátok, hogy kb 5 év fogamzásgátló szedése után abbahagyom akkor utána rögtön lesz peteérésem?
Én igazából azért hagytam abba mert állandó hólyaghurutom volt, (vagyis azt mondták)de csíphetett a fogamzásgátlótól is. ezért úgy döntöttünk hogy abbahagyom aztán meglátjuk. De ha baba lesz belőle hát az sem gond :lol: Nem arra törekszünk, de ki tudja?! :)

Egyébként még én is esküvő előtt állok, fél éve volt az eljegyzésünk:)




Szép napot mindenkinek és az esküvősöknek meg jó készülődést!
encsike87
 
 


A péntek délután nekem is jó!! :D

Szia encsike87!

Na, ez új, erről még nem is hallottam, hogy a fogamzásgátló ilyen panaszokat is okozhat... :roll:

Mikor lesz az esküvőd? Tényleg 20 éves vagy? Akkor szerintem te vagy a legfiatalabb a topicban. Még tanulsz, vagy már dolgozol? Merrefelé laksz?
tabati
 
 


Szia Encsike!

Isten hozott közöttünk, akik már azt se tudják pontosan, mikor lesz babájuk, mert ebben a topicban minden lehetséges! :lol:
Én is 5 évig szedtem a gyógyszert, és most nemrég hagytam abba. Már be is köszöntött egy kellemes kis petefészekgyulladás. De már szedem rá a gyógyszert.
Szerintem nem kell kihagynatok semmi időt, főleg, ha annyira nem terveztek babát, de ha mégis jön, az se baj. Szóval, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek úgy, mintha mi se történt volna. Azt mondta az endokrinológusom, hogy teherbe lehet esni, lesz már peteérés egyből a gyógyszer után, de a fogigátló hatása esetleg még pár hétig megmarad. Bár ezt nem értem, hogy miylen hatása lehet a gyógyszernek utólag. Talán az enyhébb menstruáció? Nem tudom.

Egyébként nekem a gyógyszer nagyon jót tett: rövid és fájdalommentes volt a menstruációm, és semmilyen más nőgyógyászati panaszom sem volt. Elég érdekes a te eseted.
Írj magadról kicsit!

Tabati, én benne vagyok, hogy ha erre jártok, találkozzunk! :-)
Még mi se tudjuk, hova menjünk. Szeretnénk elmenni külföldre a nyáron mindenképpen. De majd meglátjuk, hogy mikor tudunk, nem biztos, hogy egyből esküvő után.
Vendég
 


Na, érdekességként felteszem a ma esti LH tesztemet.
Ezen a képen jól látszódik, hogy a tesztcsík halványabb, mint a kontrollcsík, tehát még nincs peteérés. Amúgy az utolsó, még fogamzaságátló hatására megjött menstruációm eslő napja október 19 volt, ezért ma még elvileg nincsen peteérésem, csak hétvégére várható, így nem csoda, hogy halványabb a csík. Majd csak hétvégén lesz elvileg peteérésem. Kiváncsiságból csinálok pár nap múlva is egy tesztet.
Ez a teszt így negatív lett, hiszen az LH teszteknél az a pozitív, ha ugyanolyan vagy erősebb a tesztcsík, mint a kontroll.
Ez a kép egy icipicit több mint öt perc után készült, de a pontos eredményt öt percen beül kell leolvasni (viszont már nem változott a tesztcsíkom színe).
Remélem, valamennyire tudtam segíteni, ha valaki más is hszanál ilyen tesztet, hogy pontosan tudja értelmezni az eredményt.
Majd hétvégén csinálok még egy tesztet. Kép
Vendég
 


Kép

ósió

Most csináltam francia manikűrt. Megpróbáltuk lefényképezni, nem túl extra a gépünk, de azért szerintem a dolog lényege látszik! Sajnos a díszítés nem, de amúgy az egy pillangó. :) [/img]
tabati
 
 


Amúgy amikor először rápillantottam a képre amit te tettél fel, azt hitte, hogy megkezdődött, pozitív terhességi tesztet produkáltál! :lol: Persze aztán leesett, hogy nem az, meg írtad is, de azért első blikkre lefagytam! :lol:
tabati
 
 


Tabati, hát, hallod, bevallom őszintén, hogy október 18-án, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött meg, csináltam egy tesztet, de szerencsére nega lett. Nagyon rossz érzéssel töltött volna el, hogy gyógyszer mellett maradok terhes. Nem tudom, mi történt az utóbbi időben, de rendszeresen egy nap késéssel jött meg, holott gyakorlatilag órára pontos szokott lenni. Biztos érezte már, hogy abba akarom hagyni. :-)
Remélem, igazad lesz, és hamarosan egy ilyen gyönyörűséges terhességi teszttel büszkélkedhetek! És másnak is ugyanilyet kívánok minél előbb majd!

Érdekes, mert megnéztem ma reggel az LH tesztet, és nem erősödött a T csík ereje. Azt olvastam az útmutatóban, hogy 5 perc elteltével erősödhet tévesen a T csík színe, de nálam nem erősödött. PÉnteken este újra csinálok egy tesztet, de lehet, hogy már ma is, mivel úgy tudom, hogy csak akkor kell kihagyni egy napot a teszteléssel, hogy teljesen negatív a teszt, de nekem nem lett az.
Azért kísérletezek már most, hogy ne abban a hónapban kelljen, amikor majd már a baba érdekében szeretkezünk.
Különben jó lenne, ha a hérvégén valóban lenne peteérésem, mert akkor az azt jelentené, hogy az utolsó mensihez képest pontosan fog megjönni a következő is, és ez ritka szokott lenni, hogy gyógyszer után pontos. Na, mindegy, ez az egy-két elkövetkezendő hónap úgyis arra van, hogy kitapasztaljam, mi hogy működik.
De lehetséges valami, mert a méhnyakam nehezen elérhető és puha, ez pedig pé-kor és pé előtt szokott lenni.

abati, köszönöm a képet, amit feltettél! Igen, ilyet már láttam én is, nagyon szép! Csak a nevét nem tudtam.
Ezt a fehér cerzát amúgy magán a köröm felső részén kell használni? tehát amit fehérre szeretnék, azt áthúzni vele?És ez után jön a körömlakk?
Vendég
 


Most néztem utána a neten az LH teszt kiértékelésének, mármint a csíkoknak, és láttam, hogy ilyenkor mindig kell másnap is tesztelni. Szóval, ma mindenképpen fogok, és majd felteszem ezt a képet is. Remélem, fog látszódni a különbség. Már ettől is nagyon izgatott vagyok. :-)
Vendég
 


Félreértetted! Nem fehér ceruza. Van egy fehér öntapadós csík, amit a körmöd fehér része alá tapasztasz, aztán sima fehér lakkal átkened a felső részt. (a matrica csak arra van, hogy szép legyen a vonal) Majd leszeded a matricát és az egész körmöd átfested rózsaszínnel. Ennyi. Lehet, hogy van ceruzás változat is, de én még nem hallottam róla...

Jó kis játék ez a tesztelgetés, izgalmas. A hőmérőzés is hasonló volt.

Amúgy Barátok köztben szép volt az a terhességi teszt a múltkor... :lol:
tabati
 
 


Pont nem láttam azt a részt! :-)

Na, de megyek is, mert telik az öt perc az újabb tesztnél. És le akarom olvasni a mai, 13. CN eredményt. Aztán megmutatom, ha érdekel.
Ja, értem már a francia manikűrt. Még sose próbáltam. :-) De szép lett a kezed a képen!
Vendég
 


Komoylan mondom, ámulatba vagyok esve! Két dolog miatt: az egyik, hogy ennyire pontosan van peteérésem, azaz hogy pontosan fog megjönni novemberben a mensim, pedig állítólag foggátló után nem ritka a késés. A másik: erőssebb a Tcsíkom, mint a C csíkom, azaz most a legnagyobb az LH csúcs. Érdekes, tegnap még enyhébb volt, tehát most kellene a páromra ráugrani. Hm...vajon megtegyem-e? Ha holnap halványabb lesz megint a T, akkor az éjszaka lesz/volt a pete kivándorlása a vezetőbe. Nagy a kísértés... :wink:
Itt a kép is összehasonlításként! Sajnos nem valami jó minőségű, mert kicsinyíteni kellett, de látszódik az alsó teszten, hogy a 13. ciklusnapon a T csík erősebb, míg tegnap az volt a gyengébb. Kép
Vendég
 


Talán itt jobban látszódik (a bal csík a Teszt, a jobb a Controll) Kép
Vendég
 


Húha!! Én tuti nem bírnám ki, mondjuk mi már más helyzetben vagyunk... :wink: Kis problémám is akadt... :oops: Hiába kezdő vagyok én még így natúrban... :oops: Szóval nem elég, hogy éjszaka folyik belőlem, reggel is, de ma napközben is jött egy adag... :oops: :oops: Sosem használtam tisztasági betétet... Úgy látszik most kellene...? :oops: Éjszakára is?? Komolyan mondom, nekünk az óvszer volt a kényelmesebb... :lol: Abból viszont nem lesz baba!! :lol:

Ti nem tapasztaltatok ilyet? Vagy csak az én párom termel ennyit? :oops: :lol: Amikor neki poénkodom vele, látszik hogy iszonyú büszke magára! Ő ezt nagyon férfiasnak tartja! 8) :lol: Nade belőlem folyik álló nap!! :oops: :oops:

Bocsi az ennyire intim részekért, de hátha valaki már tapasztalt ilyet...
tabati
 
 


Tabati, én kibírom! Mi tavasszal, vagy legalábbis jövő év elejétől szeretnénk nekiállni a babónak. Ha összejön az állás, álmaim tevékenysgét fogom végezni, és erre is gondolni szeretnék, mivel másfajta szempontokat is szem előtt akarok tartani. Úgy hogy kérlek, drukkolj értem pénteken jövő héten!
Meg nem is tudom, hogy vagyok vele..szóval, az esküvőn is szeretnék bekapcsolódni a jó kis mulatságba, etc, etc, etc....Mondjuk édesmindegy, hogy hathetesen vagy 12 hetesen teszem majd, ha terhes leszek, az leszek. De azért tudod, milyen nagy a kísértés? Ha belegondolok, hogy igen, ezekben az órakban kell csinálni, plusz holnap. Hm, hüvelytablettát is használnom kell, amit mondott az orvos, már csak ezért se aktuális most.

Szerintem vizsgáld meg magad szex után. Tehát nézd meg, mennyi ondó jön ki belőled, pl. a papír zsebkendőre. Ha viszonylag sok (mondjuk egy kiskanálnyi, vagy fél nagykanálnyi), akkor az kb. az egész kell, hogy legyen. Elvileg akkor nem jöhet belőled egész nap olyan nagy mennyiség. Persze, ehhez szex után ki kell hogy jöjjön, ami bent van. Pl. egy jó kis tusolással vagy közös fürdővel.
Ha szoktad látni, hogy kijön, akkor nem tudom, mi lehet ez. De mivel kb. azóta van ilyen panaszod, amióta a babáért szeretkeztek, ezért gondolom, hogy az lehet. Csak ez ha felállsz, egyszerűen kifolyik belőled, nem marad bent másnapig, és nem folydogálhat egész nap, hiszen nincs, ami visszatartsa.
Ha mégse ez lenne, lehet, hogy el kellene menned a dokihoz.
Vendég
 


Hát igen, nekem is ez a fura... Mert ha még reggel felkelés után kijön azt még értem. Nade a nap kellős közepén?? :? Úgy, hogy előtte már járkáltam, meg csináltam a dolgom és semmi, aztán egyszer csak jön... Gondoltam hátha nem is az, hanem folyás, de bugyit kellett cserélnem, annyira átáztam... :oops: Mondjuk ez csak most volt így. Majd meglátjuk legközelebb.

Jövő pénteken megy a drukk. :wink:
tabati
 
 


Sziasztok!

Klasszak ezek a tesztek, de én még az elején nem akarok ilyen tesztet venni, majd pár hónap után. Egyelőre úgy vagyunk vele, ha összejön, akkor nagyon örülünk neki, ha pedig fél év után sincs semmi, akkor megyünk a dokihoz!
Bár van ilyen nyálból kimutatható peteérés tesztem, lehet, hogy azt használni fogom! :)

Tabati!
Teljesen normális amit érzel, mivel eddig (gondolom) nem "hagytad" magadban az anyagot, hanem tusoltál vagy megtörölköztél... Most, mivel babára gyúrtok ezt nem teszed, bent marad az anyag ami kb. 10 perc után teljesen felhígul és cseppfolyóssá válik. Úgyhogy ez teljesen normális. Szerintem az együttlétek után egy 20 perccel már nyugodtan megtörölközhetsz vagy tusolhatsz. De a tisztasági betét is jó megoldás lehet!


Encsike87!
Üdv közöttünk! Gyere minél sűrűbben!
znikusz
 
 


Érdekes, én pontosan szeretném tudni, hogy mikor kell okvetlenül együtt lenni majd a kedvesemmel. Mert persze egyből az első hónapban szeretnék terhes lenni... :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?