Új privát üzeneted érkezett!

Csibb!

Jobbulást Fanninak!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Thomasanne/And!
Nálatok is dúl a BL?

Csibb!
Szegény Fanni :(:(:(

Majola!
Kincs ez a Marika néni! :D
Nekem is házi feladatot kéne javítanom, de nem fűlik a fogam hozzá. :oops:

Kutya: engem sem engedett kivenni a postaládából a levelet, iszonyúan morgott. Felhívtam a csajt, tök készségesen mondta, hogy elzárja őket, de hát elzárva sem maradhatnak mindig??? :roll: :roll: :roll:

Ma itt volt Timike, Lili barinője. A legjobb bébiszitter :wink:

ayse
 
 


Mármint hogy megkötve, megkötötte őket :evil:

ayse
 
 

 
 

sziasztok!

Roki :) egyetértek abszolút ;)

Ayse, bocs, nem emlékeztem :oops: :oops: :oops:
az tény, hogy a hormonjaim az egekben, tudom én, hogy nem vagyok teljesen normális, és ez már max egy kicsit fog javulni :)
BL és szökés megy nálunk... én szoktam ilyenkor nézni a dr house-t (nem ragaszkodom azért hozzá), de most amikor odakapcsltam épp egy baba volt... na inkább le sem írom, mert próbálom kitörölni a képet. szóval inkább a foci meg a szökés.
olyan izgis dolog ez a suli :) Lili is élvezi még? biztos jó neki, mert olyan okos, és tele van sikerélménnyel, és tanul egy csomó új dolgot.
ez a kutya dolog nagyon durva, én vállalnám az összeveszést azt hiszem. az nem normális, hogy az ember a saját kertjében nincs biztonságban, elég 1 pillanat... :( de a szomszédnak nincs kerítése, vagy mi? mi az, hogy csak úgy kiszökhetnek???? én pont, hogy embert küldeném át, mert tudom, hogy ő nagyon határozott lenne.
egyébként viki, erre nincs valami szabály vagy rendelet??

én a szomszéd macskáira is mérges vagyok, de azok mondjuk "max" toxoplazmát tojnak ide nekem, de valamelyik nap a hátsó ajtó előtti lábtörlőre sikerült odapiszkítani. nem bírpom elviselni, hogy mások állatai után nekem kelljen takarítani. megmondom őszintén, én van, hogy nem állom meg, hogy akár az utcán is szóljak, hogy ne csak úgy sétáltassák a kutyát szájkosár és póráz nélkül. én nem hiszek a gazdiknak, nem minden gazdi olyan fegyelmezett, hogy tudja nevelni a kutyáját, ráadásul gondolom a kutya is öregedhet stb. okítsatok ki, ha nem jól gondolom, de nem bízom az emberekben, és ezért a kutyáikban sem (idegen emberek idegen kutyáiról beszélek).

mi: Eszti is lázas lett és tök rekedt. ráadásul az apja is, úgyhogy gondolhatjátok. és mivel hétfőn hisztizett, mármint az apja, hogy márpedig lesz egy nap, amikor pihenünk és nem csinálunk semmit, keddre meg legyőzte erős testét egy még erősebb vírus, maradtunk úgy ahogy voltunk, mivel előző 2 nap sem történt tulképp semmi különös, ami a lakást illeti :evil: :evil: :evil:

viszont kigondoltam a karácsonyi ajándékokat nagyjából :)

Anikó! sztem is Balázs megzavarodhatott kicsit, de tuti hamar visszaáll a rend :) hiányoztál neki és büntet, vagy a dadát érzi most biztosnak, ki tudja mi játszódik le bennük. én most nagyon élvezem, hogy Eszti olyan anyás, nyílván a betegség miatt is, ami nem jó, de olyan jó érzés, hogy odabújik és mondja, hogy mit énekeljek neki :) és hiányzik neki a bölcsi, minden nap megbeszéljük, hogy kik vannak a bölcsiben, és most ők is otthon vannak, de majd, ha meggyógyul, akkor újra játszhat és találkozhat velük.

mi most jutottunk el oda beszéd terén, hogy egyszercsak elénekel egy dalt, amit már régóta éneklünk neki, vagy elmond egy mondókát magától, amiről nem is tudjuk, hogy tudja, de szinte szóról szóra előadja.
és lett kedvenc mesénk, a kisvakond, bár, amikor a nyuszi elveszíti a mamáját, azt már kihagyjuk, mert azt nagyon a szívére veszi.

mit akartam még... ja, van valakinek szuperjó ötlete 5 hónapos kisfiúnak keresztelőre ajándéknak? (mindene megvan típusú család) azt mondták ne vigyünk semmit, de persze szeretnénk valamivel kedveskedni, és csak valami játékre tudok gondolni, de fogalmam sincs mit illik.

zárt/nyílt topik: sztem döntsük el, hogy melyik, és egy topik legyen, én tuti nem bírok kétfelé figyelni, akkor az egyiket hanyagolnám. azt is elfogadom, hogy egy ember is élhet a vétójoggal, csak valahogy döntsük el, én elfogadom bármi lesz is, és akkor téma lezárva.

KépKép
KépKép
and
 
 


Jó reggelt!

And!

Jobbulást a családnak!
Kutya:de van, ebtartási szabályok megsértése, de még az életben nem láttam, hogy ezért az önkormányzat bárkit is megbüntetett volna :( Szóval assszem ez is egy olyan szabály, ami azért van, hogy legyen mit megszegni :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki/And!
Köszi a felvilágosítást kutya-ügyben!

Vadiúj kerítésük van a szomszédoknak, de a kutyák találnak rajta valami lyukat, állítólag majd megcsinálják :roll:

Nem vagyok nyugodt és pont úgy érzek a kutyákkal szemben, mint Te, And. Azt sem szeretem, amikor jön a kutyuli felénk és mondja a gazdája, hogy nem bánt! Lehet, de köszi én a bacijait sem szeretném a nyalintása nyomán a gyerekem kezén, arcán, ruháján, vagy a magamén :evil: :evil: :evil:
A szomszédkutyákkal egyébként szerintem nem foglalkoznak, azért vadak. Én csak akkor fogok kutyát tartani, ha tudom, hogy becsületesen rá tudom szánni azt az időt-energiát-szeretet, amit igényel. És ami mindenképpen több, mint hogy adok neki enni, meg elviszem az állatorvoshoz. Erre ma semmi szabad vegyértékem nincs.

ayse
 
 


Eszternek és papájának jobbulást! :D

(az én agyamban az érzelmek rátelepedtek a memóriaközpontra :twisted: )

ayse
 
 


Jó reggelt! :) vagy inkább :( ?
Utálom ezt az esős időt, ráadásul nincs ma autónk, mert vizsgán van és így nem nagyon fogunk tudni kimozdulni. Ha elállna az eső, akkor elmennénk kicsit bicajozni....

And,
Esztinek és apukájának mi is gyors gyógyulást kívánunk!!!
A macskaszartól nagyon kibuknék én is. :( :(

Ayse,
Ez a kutyaügy is nagyon durva! :( :( Felelőtlen dolog veletek szemben (is)! Szerintem mindenképp beszélj velük, határozottan!

Megann,
Nektek is gyors jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Csibb,
Fanninak is jobbulást!!!

Kuha,
Te most otthon vagy Gergővel? Jobban van? Hogy állsz a tejmegvonással? Ez nem egyszerű dolog! Először is szinte mindenben van tej. Másrészt meg nehéz elmagyarázni, hogy most nem lehet inni. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Hahó!!!! Hol vagytok? Csak nem kirándultok ilyen szörnyű időben???? :wink: :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Én most raktam le Fannit aludni.
hát, most az a felállás, hogy láz nem annyira van, egyelőre, inkább hőemelkedés, viszont a hasmenés kezd erősödni. úgyhogy a holnapi tücsök zenét kihagyjuk... :? és uncsizunk tovább itthon... :twisted: már 6 napja vagyunk szobafogságban, rémes...
a rossz idő kicsit kárpótol, ha jó idő lenne, biztos megbolondulnék...
(bocs, Benianyu)

And
Esztinek és Esztipapának jobbulást kívánunk!

Az én egyik balatoni ismerősömet feljelentette egy nő, mert póráz nélkül sétáltatja a kutyáját, ami normál esetben nem lenne baj, de ez az ismerősöm kerekesszékes, és az esti járókeretes sétájánál megy vele a kutya, hogy ha bármi történik vele, tudjon szólni otthon... és az egy tuti jólnevelt kutya. viszont arról is tudok, hogy megindult az eljárás az önkormányzat részéről, a végét nem tudom... de azért van, ahol működik a dolog, csak azért írtam.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Köszönjük a születésnapi köszöntéseket, jól esik, hogy gondoltatok ránk :D
A bulit vasárnap tartottuk, a "szűk" család részvételével. 4 hasonló korú gyerekkel, cseppet sem volt unalmas. Tőlünk megkapta Brigi a gőzmozdonyos Thomas szettet. Nagyon szereti, azzal kelünk és fekszünk. Szóval nem bántam meg, hogy ezt vettük a konyha helyett. Nagy sláger még a barátnőméktől kapott baba, amelyik sír, gügyög, lehet etetni, altatni. Tegnap vettünk neki egy kiságyat is (mármint egyenlőre csak a babának), ma vinnünk kellett Anyuékhoz is. A férjem szerint lassan időszerű lesz a kombi vagy egyterű autó :wink: De minden más ajándék is nagyon célba talált nála.
Szilvit megkérem :roll: , hogy tegyen majd fel pár képet, mert nekünk még nem sikerült a digitális gépet beszereznünk, így ők voltak a hivatásos fotósok.

Prüntyi, Totka
Brigi is csak nekem tartogatja a hisztijeit. Néha már nagyon tanácstalan vagyok, hogy hogy kezeljem a helyzetet. Most, hogy 5 napig együtt voltunk sem javult a helyzet. Azt hiszem megint elkezdjük a sarokbanállást, mert minden más ötletem kútba fulladt.

Benianyu
Az időjárás nem nagyon kedvez a biciklis programotoknak.

Minden beteg babának és mamának jobbulást kívánunk.

Kép
Kép
maresz
 
 


Totka
Nem az számít, hogy "csak" egy szomszéd volt, hanem, hogy szerettétek, számíthattatok egymásra. Részvétem az elvesztése miatt.

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok!

Benianyu!
Hát nem az a bicajozós idő.. :( :roll:
Mi délelőtt ilyent játszottunk, miután már meguntuk az autózást, állatoknak főzőcskézést, és hasonlókat, eszembe jutott, hogy én gyerekkoromban imádtam ilyen labirintusokat építeni harmónikakönyvekből. Csak ötletképpen rakom fel esős napokra, bár lehet hogy senkinek nem mutatok ezzel újat. Bendegúz tökre élvezte, először csak járkált benne, aztán mindenhol ajtókat gyártott, és nyitogatta meg csukogatta.. :lol:

Kép

Kis betegeknek, Fanni, Léna, Eszti, Gergő, meg aki még beteegcske, és persze Megann neked is jobbulást!

Mi megvagyunk, leginkább vackolunk bent a lakásban, tegnap esti programnak elmentünk az IKEAba, hogy ne zizzenjünk meg a lakásban teljesen. Jó közel van, és Bendegúz imádja.
Hétvégén meg befejeztük a lakásátalakítást, most már nagyjából minden rendben van, ma függönyt mostam, meg amolyan téliesen-lájtosan letörölgetem kicsit az ablakokat. Jó kis időt választottam ablakmosáshoz.. :lol: :roll:

Viki!
Jó, hogy Ti is túl vagytok a pakoláson. :D

Anikó!
Semmi különös, tök átlagos gyerekszoba, csak az én szívemnek azrt kedves, mert ez végre olyan igazi gyerekszoba, nem oylan kis luk, mint Bendegúz szobája volt eddig. (amúgy a 2005 szept 22-én születettek topikban vannak a képek)

Maresz!
Akkor bejöttek az ajándékok!! Jó hogy hallgattatok a gyerekre! :lol:

Csibb!
Remélem nincs harag, hogy a múltkor poénból azt írtam, helyes a kisfiad, csak viccnek szántam, utólag gondoltam, lehet hogy nem tetszik Neked. Fanni tisztára kiscsajos, és nagyon sajnálom szegényt, hogy ilyen kis betegecske lett.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


And,

Macska :twisted: Koszi a hozzaszolast, hat mar alakulgat Balazzsal, tegnap mar nagyon bujos volt :lol: es visszakaptam a regi kisfiamat! Esztinek es apukajanak meg jobbulast!
Nalunk Mat beteg most (miert is ne??) arcureggyulladasa van, most voltam vele a dokinal! Kapott antibiutikumot, s mivel szombaton megyunk haza repcsivel, hat elore felek, nehogy ramenjen a kis fulere :twisted:

Ja az AIR FRANCE meg sztrajkol oktober25-29-ig, mar valoban csak ez hianyzott!!!!!! :twisted: :twisted:

Benianyu
Valoban ilyen szar az ido nalunk??? Akkor nem sok remenyed van menni bicajozni nem?

Ayse,
En mar beszoltam egy parszor kutyaugyben, nem is szomszedoknak, hanem ismeretleneknek, akik szabadon setaltatjak a kutyaikat az itteni ligetben es setalon, jatszoteren, medve nagysagu kutyak szoktak ugyanis rohanni felenk, ha megyunk setalni, a gazdaiknak meg hire hamva nincs, majd jo 10 perc utan szoktak megjelenni! Igaz meg nem tortent baj, de itt egyre tobbet lehet hallani ilyen jellegu kutyatamadasrol, nem is irok peldakat, mert nem akarok horrortorteneteket irni! Jobb felni mint megijedni alapon en igenis atmennek a szomszedhoz es felszolitanam, hogy vigyazzon a kutyaival!!!!!!!!!!!!!

Marti
Megneztem a szobat, nagyon hangulatos, foleg az esti lampas felvetel! Bendeguz erzi, hogy valami valtozas van a levegoben??
A jateklabirintus meg nagyon otletes!

Hajni,
Sajnalom a szomszedodat!

Maresz,
Na latod, akkor csak tudta o nagyon jol, hogy mi kell neki!! Ha nem kivantam volna, akkor nagyon boldog utolagos szulinapot Briginek!!
Konyhara meg itt lesz meg karacsony is!! :lol:

Na megyek kezedenem kellenne keszulni es csomagolni az utra, anyum mar elpakolt, engem meg allandoan cseszeget, hogy meg csak a zoknikat raktam el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam neki, hogy legalabb felfazni mar nem fogunk!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Márti
Ne hülyéskedj!!! :D dehogy haragszom!!! Én is kisfiamnak hívtam!!! :wink:
ez a labirintus játék nagyon jó ötlet, van is egy csomó ilyen könyvünk, köszi, jó lesz holnapra tücsök zene helyett! :)

Anikó
remélem, nem okoz nagyon nagy gondot a sztárjk az utazásoddal, és tényleg kezdj el pakolni! :twisted: :lol:
Aztán, ha találkoztok Hajnival, nehogy otthonfelejtsétek a fényképezőgépet! (én szerintem még nem is láttam rólad képet...)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


A végén nem is volt unalmas délelőttünk, átjöttek az egyik barátnőmék. Egyszerre szültünk, így napra egyidősek a fiúk. Nagyon jól eljátszottak, mi pedig egy jót dumáltunk. :) :)

Márti,
Szuper ötlet ez a labirintus. Mi is kipróbáljuk! :) Szerintem még Beninek is tetszene.

Csibb,
További jobbulást Fanninak!

Aniko,
Matnak is gyors gyógyulást, most aztán mindenképp, hogy az utazásnál se legyen gond! És sztájk ügyben is drukk!!! Csomagolás :wink:

Maresz,
Éljen a sok célbatalált ajándék! :) Egyterű autó :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!
Nagyon ritkán írok, pedig időről időre olvaslak titeket... most a kutyatémára reagálnék. Nálunk a telken vannak a szomszédnak kutyái, és kijelentette, hogy mivel otthon panelban tartja a dögöket, a telken nem hajlandó megkötni. Én szeretem amúgy a kutyákat, de ennek az ürgének nem egyszer másztam már a képébe emiatt. Anyuék kutyája ha kint van velünk (shi-tzu, kistestű öleb), állandóan átjönnek a kerítésen, ha meg még tüzel is, akkor teljesen megvadulnak. Volt, hogy nem tudtunk kimenni a házból, mert a teraszon az ajtót kaparták kivülről. Amikor kajáltunk a teraszon megjelentek és koldulnak stb. Két németjuhászról van szó... az egyik ráadásul Trisztánt felborította, amikor még 2 éves volt - azóta fél a kutyáktól, de még a tacskótól is. Rohant felé ezerrel és nekiugrott (jó, hogy még kölyök volt akkoriban, de nagyon kiakadtam). Átvittem a kutyát a szomszédba, aki közölte, hogy csak játszott. Mondtam neki, mit szólna, ha egy fejjel nagyobb kutya rohanna felé játszani, akkor is ilyen flegma lenne?
Na a lényeg, hogy már rutinos vagyok, ha látom, hogy jönnek át (mindig megcsinálja párom a keritést, de mindig új lukat ásnak maguknak), már oda van készítve a locsoló, csak jó erősen megnyitom, és addig fürdetem őket, amíg el nem takarodnak (Ayse, ajánlom neked, én télen is megtenném, ha kint lennénk). A kutyaszart, meg egy laza mozdulattal kislapátra teszem, és áthajítom! (igaz volt már rá példa, hogy sajátot (Tucika kuláját) küldtem át, de hát annyi baj legyen. Jó szomszédság a mienk :lol:

Ez most úgy kikivánkozott... amúgy tényleg kutyapárti vagyok és a macsekokat nem bírom, de Ayse, Neked adok igazat. A kutya rengeteg törödést igényel... nem csak "tartani" kell őket.

Lilinek gratulálok a sulis sikerekhez... Trisztán már megkapta élete első beírását (nem sokáig váratott magára). Hiába, huligán a javából. De a tanulás nagyon jól megy neki is. Én csodálkoztam, hogy milyen gyorsan haladnak az olvasással. Már egy csomó értelmes szót össze tudnak olvasni.... na jó eldugulok, ez már kicsi off ide.

üdv mindenkinek, és jobbulást (akit érint)
Kati
Vendég
 


Sziasztok!

Az ígért képek a szobákról, átrendezve (jobb későn mint soha, bocsi, hogy 1 hetet vártatok rá majdnem :oops: ):

Szóval a baba szoba, ahol majd én alszok,meg Tesóbaba:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És a másik, ahol Peti lesz apával (jelenleg még velem van ) :



Kép Kép Kép Kép

Jó sok helyet foglalok, bocsi!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki,

Nagyon jo lett a szoba!! Olyan hangulatosak ezek a matricak, nalunk csillagok meg bolygok vannak, amik vilagitanak este, de fiuk imadjak!

Mat jobban van, tegnap nem is lehetett latni rajta, hogy beteg, bar ma is otthon tartom, nehogy visszaessen!

Nemesek,
Igazad van kutya ugyben, en is szeretem oket (de csak a keritesunkon kivul)

Hajni
Remelem valoban talalkozhatunk :lol: majd hivlak, ha hazaertem, ha neked is megfelel!

Csibb-Benianyu
Koszi a drukkot, hat most ram is fer!

Benianyu,
Akkor csak jo volt tegnap!
Engem meg megkeresett este iwiwen a volt legjobb baratnom otthonrol es jon hozzank vasarnap ebedre, mar alig varom, jo 5 eve, hogy utoljara lattam :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Nemesek!
Köszi hogy leírtad! :D
Ma reggel megint egy jó kis kupac várt minket a lépcső aljában :twisted: :twisted:
A vízlocsolás jó ötlet, de a kerti csapot már elzártuk télire :?
Január-februárban megszervezzük, hogy kőkerítésünk legyen tavaszra (építési engedély is kell :shock: ).
Egyébként én is szeretem a kutyákat - a húgom kutyadokinak készül - de ezbaromira zavaró...
Gratula Trisztánnak a tanuláshoz! Már mért lenne off? A kutya pláne az! Különben is érdekel, hogy mit írsz, pláne a sulikezdés! :D



Viki!
Jók lettek a szobák nagyon! :D


Anikó!
Hajrá, hajrá utazás!

Andrisnak új szava van: OSZTÁLY VIGYÁZZ! :lol:

ayse
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, mit csinált tegnap Peti! :lol: :lol: :lol:

Felhúzta az apja pólóját, szépen rátette a kezét a hasára, és kiabálta, hogy :Tesóbaba lúgj meg! (mint ahogy anya hasán szokta) erre alig tudtuk megmagyarázni neki, hogy apa hasában nincs Tesóbaba, csak anyáéban, erre átjött az én pocimhoz, rátette a kezét, és :Tesóbaba lúgjá meg! (de persze most nem történt semmi, amúgy már tök sokszor megrúgta, de most persze nem) erre Peti: anya, nem hajjjjja............. alszik? és néz rám nagy szemekkel :lol: :lol: :lol: :lol: olyan édes volt, még a könnyim is kicsordultak, majd elmegy, azt mondja: akko később,ha felébed. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki
Jaj, de cuki Peti!!! :D

Ayse
Lilitől jött az új mondat? :lol:

Fanni stagnál... hasmenés, néha láz, ma elvittem azért dokihoz, mert azt mondták, csak pár nap, és már egy hete tart, meg éjszaka felébredt, hogy "inni", és már megint 39 volt a láza, de nincs semmi komoly, csak türelmesnek kell lenni. úgyhogy marad a szobafogság még egy kicsit...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


azért olvasgatok ám...

Viki!

Peti :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
és persze a szoba is :P :P :P :P

Amúgy szerinted Peti el fogja fogadni ezt a "leosztálst"??
Én azért ettől tartok, hogy ugye kezdetben velünk lesz a pici és hogy ezt Léna nem nagyon fogja akceptálni :? :?

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk Debrecenben, nagyon szép és jó minden! Az élményfürdő egyenesen gyönyörű, igazi gyerekparadicsom. Tüncsi nagyon jól vette az első éjszakát, bár kérettem rácsos ágyat annó, de végül a pótágyon aludt, mert hogy ugye már otthon sem a kiságyban alszik...és átaludta az éjszakát! mondjuk du nem aludt, elég fáradt is volt, de akkor is meglepett, hiszen új helyen van...most is sétáltunk egy nagyot itt a szép parkban, és már 2. órája alszik a babakocsiban...ez is szokatlan tőle...

szóval eddíg minden rendben, szerencsére a taknyolódás is alább hagyott. A vizet meg egyenesen élvezi! Most gyorsban ennyi...mindjárt felkel...

én is csak akkor tudok írni, mi, ha nem vagyok otthon, háááát igen, itt nem kell mosni, főzni....itt én is pihizek, ha apa épp Tüncsizik, vagy Tüncsi épp alszik.

Ha apa letölti a képeket, akkor azt is dobok majd fel.

Vasárnap megyünk majd haza!

Jók legyetek, gyógyulgassatok!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Megann!

Remélem Peti elfogadja, mivel ő most velem alszik, de sokszor alszik el apával, így talán nem lesz nagy gond, ha apa lesz mellette éjjel és nem én, remélem csak az a lényeg, hogy valakinek meg tudja fogni a kezét, ha félig fölébred! :wink:

Hogy vagytok, Léna maggyógyult már? És Te hogy viseled a betegséget, javult valamit?

Prüntyi!

Örülök, hogy jól vagytok, várjuk a képeket! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Csibb!

Fanninak jobbulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!
Húú, de kihalt a topik.. :roll: :( .

Viki!
Nagyon aranyosak lettek a szobák, én is kíváncsi vagyok, hogy hogy fogja viselni majd a változást Peti. Nekem olyan furcsa ez, hogy egy szobában alszotok, persze mindenki másképp csinálja, nálunk Bendegúz 2 hetes kora óta külön van, és egyszer próbáltam csak berakni közénk az ágyba még kiskorába, de senki nem bírt aludni. Ő sem. :lol: Nálunk meg arra vagyok kíváncsi hogy fogja viselni, hogy bekerül mellé a régi kiságyba a kistesó, mert én most is úgy tervezem, hogy igen hamar, ahogy hazajövünk ott fog majd aludni. Merthogy máshogy nem is tudjuk megoldani, a mi hálófülkeméretű szobánkba nem fér be egy kiságy, de még egy mózes sem. Biztosan lesz nyűglődés az elején.

Milyen aranyos Peti ezzel a pólós sztorival. :D

Bendegúz is gyakran megpuszilja a tesót, és mondja, hogy szereti, olyan aranyos. Mondjuk ő még így nem érezte mocorogni, de majd kipróbáljuk.

Prüntyi!
De jó, hogy ilyen szuper minden! Mi nem sokszor voltunk így wellnesezni sajna, kétszer, de én annyira élvezem mindig! Már alig várom, hogy ha majd lehet menni a kistesóval is tavasszal, elmenjünk négyesben valahova!!

Megann!
Hogy vagytok? Jobbulást Mindkettőtöknek!

Csibb!
Fanninak is gyógypuszik!

Anikó!
Bár már biztos úton vagytok, remélem sima lesz a hazaút!!

Nálunk sajna Laci dolgozik, úgyhogy teljesen normális hétköznapi rutin szerint zajlik a napunk Bendegúzzal. De talán délután csinálunk valamit együtt. Most itt egész emberi idő lett, még a napocska is sütött kicsit.

Nekem most lenne a 32.heti UH, de eltoltuk jövő hétvégére mert sem a doki nem ért rá, sem mi nem tudtunk volna hazamenni, remélem növekedik a kiscsajunk rendesen odabent. Még mindig nem hatalmas a hasam, de azért most úgy látom nőtt már rendesen. Dzsekiben mindenesetre még mindig nem tűnik fel senkinek. :lol:

Na, húzok pihizni, amíg Bendegúz alszik.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést!
Már jobban vagyunk, igaz Léna nagyon hurutosan köhög.
Bár ez még jobb mintha keményen köhögne és nem szakad föl.
2 napja láztalan, ezért ma elmerészkedem osztálytalálkozóra.
Én meg ugyan kiváltottam de nem szedtem be az antibiotikumot, szerencsére azért lassan de biztosan javulok.

Amit viszont eldöntöttem nagyjából, hogy kihagyjuk a bölcsit még erre az évre.
Valahogy nem vagyok én rákalibrálva mostanság(terhesen) az ezzel járó feladatokra meg időbeosztásra. :roll: :roll:

Jövő ősszel ovi, ami ráadásul itt van egy útcával lejjebb :)

Bocsi hogy megint csak ennyire futotta...de indulnom kell....apa megkegyelmezett és még adott nekem egy órácska szabadidőt a találkozó előtt, amit én ki is használok gyorsan egy kis shoppingolásra......persze már igazából karácsonyi ajándéklesre fogom eltölteni az időt :? :?

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Márti!

Szavadat ne felejtsem....épp tegnap este meditáltunk hogy mit fog szólni Léna, hogy neki külön szoba, a pici meg majd velünk egy szobában az első hónapokban.....
Félek az lesz a vége, hogy szegről végről az elején én leszek egy szobában a gyerekekkel, apa meg külön... :lol: :lol: :lol:
Na de majd meglátjuk..........eldől úgyis minden :wink:
És hát ugye menet közben úgyis úgy változtat az ember ahogy a helyzet megkivánja...
Erről azt hiszem talán Róki tudna szépeket mesélni :wink: , ha jól emlékszem náluk már volt minden fajta variáció :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Márti!
Valahol olvastam, hogy Zséda még a 8. hónapban is xs-es nadrágokat hordott (és nemxxs-eseket). :shock: :shock: :shock:

Viki!
Peti :lol: :lol: :lol:
Andris születése után én is azt mondtam, hogy a következőt apa.... :lol: :wink: :twisted:

Csibb!
Jobbulást fanninak, elég fránya ez a vírus :(:(:(

Néha becsöngetésig maradunk a suliban és úfy hallotta Andris az osztály vigyázzt. Hihetetlen, hogy mit meg nem figyelnek ezek a csöppek!

ayse
 
 


Fanninak :oops:

ayse
 
 


Sziasztok,

Na talaljatok ki, hogy hol vagyok???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Meg mindig Franciaorszagban!!!!!!!!!! Eltoroltek a jaratainkat es CSAK kedden tudunk hazamenni, ha addigra eltorlik a sztrajkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megall az eszem es 2007-ben vagyunk, ide vagyunk kotelezve maradni es nem tudok hazamenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Most nagyon merges-faradt es szomoru vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! Anyumrol nem is szolva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne haragudjatok, nem futja tobbre most!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Anikó!
Sajnállak Benneteket! Én is tombolnék a helyedben. :evil: :evil: :roll:

Ayse!
Azért azt nem bánnám, ha a metrón, meg buszon észlelnék, és le tudnék huppanni valahova. Most már jólesne megpihenni közben.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat, úgy tűnik, hatottak, ma már teljesen láztalan volt Fanni, és a kakája is alakul! úgyhogy ma már le is mentünk a levegőre, olyan szép idő volt ma!!! Én voltam suliban, jól esett! :D

ja, azt elfelejtettem írni, hogy nagyon csinosak a szobák!!!

Megann
Nektek is további gyógypuszik!

Holnap valami nem is tudom hány fogásos igazi kínai vacsira megyünk (a múltkori 25 fogásos volt). nagyon várom... :) Férj családi összeröffenése alkalmából. illetve a rokonok kínai barátjának a családi összeröffenése, csak annyira jóban vannak, hogy férj rokonainak egész pereputtyát, köztünk minket is meghívtak! :lol: ja, és Pécsről jönnek, és a kínai srác buszokat szervezett, hogy felszállítsa az embereket, kirakja őket a várban, aztán mennek az étterembe! még nem tudom, hogy lesz, mert 5-6 körül kezdődik, úgyhogy vagy Fannival megyünk, és korábban eljövünk, (legalább nem eszünk annyit...) vagy ugyanez, csak anyut felhozzuk, hogy fektetés után vigyázzon Fannira, és mi visszamegyünk. csak nem tudom, meddig tart, hogy van-e értelme... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Anikó
szegénykéim... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Anikó!
Hú de rossz lehet!!! :(:(:(
Kárpótlás van ilyenkor?

Csibb!
25 fogás! :D:D:D

Márti!
Persze, gondolom, csak arra reagáltam, hogy biztosan szépen növeget a kisleányka odabe'. :D
Egyébként ha kívánságműsor lenne, akkor inkább az xs-ses nadrág! :wink: :oops: :lol:

ayse
 
 


Nekem aztán összetéveszthetetlenül nagy hasam olt még télikabátban is. Az emberek meg csak néztek rám, mint egy ufóra de a helyet nem adták át..illetve egyszer mégis és akkor levetette magát előttem egy tinédzser :twisted: :twisted:

A nagy hasnak meg más haszna nem igen vn, azaz mégis: a lengőajtó nem orron csap... :lol: :lol: :twisted: :twisted:

ayse
 
 


Ezt ez utóbbi gondolatot magamra értettem, természetesen!

ayse
 
 


Szép jó estét! :)

Kép Kovácsék töke 2007.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megvagyunk ám mi is!

örülök, hogy picit lábadoznak a betegeink, Fanni, Megannék!

Este tesóméknál voltunk, tesóm pasija(élettársa v.mi)a Panni keriapuja, Neki volt a szülinapja, nagy horgász a srác, kapott Pannitól halacskás tortit.
Ott nézem, hallom fél füllel a híradót, Csömörröl volt szó.
Megann, Ti ott laktok ugye?

And
Ti hogy vagytok?????Eszti, Esztiapu, Te Tesóbaby????????
Ayse:
kutyamizéria :( :( :( :roll: :roll: Mi úgy jártunk volna el=a mentalitásunkat ismerve), ahogy Nemesek Kati leírta!!!!!!!Bírom Andris dumáját!!!=osztály vigyázz!!! :) :) :) :) Szopizik még Andris????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Viki:
ari lett a gyerkőcök szobája!!!És a Petidumán kihaltam nagyon jóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!Pannával én is együtt "laktam", négy hónapos volt, ahogy átköltöztem vissza, Apa mellé.Nálunk viszonylag messzi van a hálónk, és a gyerekszoba, és egy picit nem mertem még bébiőrzöre hagyni.

Anikó:
sajnálom a repcsiteket!! :(

Márti:
férjem is szokott leporellókból Pannának házakat, kapukat, várakat építeni, élvezik mindketten!!!!!

ma apa faragta lelkesen a tökinket, az eredményt látjátok, Panna nagyon élvezte Tökikémnek szólítja!!!!!!!!! :lol:

és képzeljétek tegnap a nagyimtól(anyu anyukája), kaptam két télikabit!!!!!!!!! :D :D :P Egyik csini, elegáns, nőcis, a másik olyan szaladgálós, bicajos!!!Mire megy vissza az unokája melózni, csinos legyen!!!!!!! :) :) :) :)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Maresz kérését csak most sikerült teljesítenem, íme egy pár kép Brigi szülinapjáról:
Kép A torta
Kép én is elfújhatom?
Kép a baba
Kép a csihu



Gergőnek, Lénának, Fanninak, Esztinek és persze Megannak is gyors javulást!

Ayse
Kutyák
BL természetesen nálunk is megy, de van egy jó könyvem, így most azt választottam.

Viki
Szépek lettek a szobák! Petiduma haláli!
Csibb
Kínai, nyammmmm! Nagyon gyilkos lehet ez a 25 fogás!

Benianyu
Nagyon jók a szülinapos képek! Dani édesen nézi a tüzijátékot!

Anikó
Nagyon sajnálom, hogy otthon kell vesztegelned és nem tudsz hazajönni! A fiúk maradnak, csak Te jönnél, anyukáddal?

Rólunk:
Jól vagyunk, bár Tomi múlt héten itthon volt, mert csúnyán köhögött, ami sajna még mindig nem múlt el teljesen. Kicsi fiam egyre inkább dumál, imádom, már most is jókat nevetgélünk rajta.
Hisztik, nálunk is vannak, egyelőre megpróbáljuk ignorálni, a nagy sírás pár percig tart, aztán szalad megölel és mintha mi sem történt volna, élünk tovább.

Barbi
Mi újság Veletek?

Megyek keresek valami ennivalót, éhen halok!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Bocsánat az emotikonok lemaradtak! :oops:

Hajni
Hogy van a szemed? És Pannáé?

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást, megvagyunk, csak nem vagyok éppen a toppon lelkileg :(
Leonnak nem igazán úgy megy a bölcsi, ahogy szeretném :?
Egész nap szomorú, nem játszik, keveset alszik.
Nem is igazán sokat sír, csak egyszerűen rossz a kedve, nem élvezi.
Remélem ez változni fog azért az idővel.

Ráadásul baromi lellkiismeret furdalásom is van, hogy csak azért megyek vissza dolgozni, hogy pl. hogy a két kocsi törlesztését fizetni tudjuk......
Persze az a baj, hogy ha most azt mondom, hogy nem megyek vissza, 1 év múlva már nem is tudnék, ill. jövő nyár felé szeretnénk próbálkozni a 3. babóval, akkor meg nem kapok normális gyed-et, ha most kilépek :(

Szóval itt dilemmázok, hogy mi lenne a legjobb, persze nem Leonnak, mert neki az, ha itthon maradhatna velem.

A jó viszont az, hogy Noelnek nagyon bejött az ovi, nagyon szereti, vannak kis barátai, reggel úgy rohan be, hogy még köszönni is elfelejt :lol:
Mennek kirándulni Nagykarácsonyba a télapóhoz, igaz egyelőre Nolcsi nem akar menni.

Minden beteg babának jobbulást kívánok!

Képek nagyon jók, amiket feltettetek, a szobák is nagyon szépek, a szülinapos, tortás képek is! :D

Próbálok majd azért írni, olvasni mindig szoktam, csak erőm nincs válaszolni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Szép jó reggelt!

Barbi:
SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!! :D

Sajnálom, hogy Leonnak elsőre nem jön be a bölcsi, de szerintem ez változik, csak Neki több idő kell.

Maresz:
nagyon klassz tortája volt Briginek, és Brigi is hatalmasat nőtt!!!Lufik! :D

Szilvi:
köszönjük kérdésed szemügyben, nem nagyon javulunk, baromi kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, ha5.-én visszamegyünk.Az a leggázabb, hogy sütétbe tapogatóznak a kezelést illetően. :( :? :evil:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni!

Kösz, nagyon aranyos vagy :D

Szemeteknek javulást kívánok, remélem hamar rendbejön.
Képzeld szemüveget kaptam anyukámtól a szülinapomra, valami hasonlót szeretnék mint a Tiéd :wink:

Benianyu!
A tábliban a koromat légyszi javítsd ki 31-re :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Babrbi!
Boldog születésnapot! :D:D:D
Noel :)
Leon :(
Manapság egy jó munkahely nagyon sokat számít! Meg az sem mindegy, hogy az ember 2 évei gyest kap vagy gyedet. :? :? :?
Kutyitok hogy van?

Maresz!
Szper szülinapos képek, Brigi tényleg nagyot nőtt és nagylányosabb lett! :D

Thomasanne!
És mi az a jó könyv?
Mikor mész vissza dolgozni? Vagy már vissza is mentél? Mesélj!

Hajni!
Szuper tök! :D
Szem :( Nekem is volt már kétszer is extra hosszú ideig tartó szemgyulladásom, végig szteroiddal kezelték, de sokáig nem múúlt, csak tárogatták a kezükez, hogy nem tudják, mi az, nem tudják meddig és nem tudják mitől múljon el. Aztán elmúlt. Állították, hogy nem allergia, mert csak az egyik szem, de szerintem mégiscsak az lehetett. Panninak nem csináltattok egy allergiatesztet?
Andris szopizik, márcsak azért is, mert még nem volt meg a teszt - a mi malmaink nagyon lassan őrölnek :oops: - és tejet úgysem adhatok neki. De őszintén szólva még nem is érzem, hogy szeretném, ha abba maradna, mert aztán valószínűleg én már nem fogok többet szoptatni :? :? :?

Tegnap este buliban voltunk, jókat nevetgéltem és én oltam a sofőr, még két barátunkat is hazavittem. Igaz a kihalt városon át nem volt valami nagy feladat :lol: de én kiutaltam magamnak egy pirosponot érte! :D

ayse
 
 


Kutya- szomszédok:
tegnap Lili ott volt szülinapi buliban. Mikor mentem érte, a kutya természetesen nem engedett be az ajtón, úgy kellett kopognom az ablakon, hogy fogják már vissza. És aztán be is szólt nekem házigazda:
- Érdekes, csak veled viselkedik így, másokat nem bánt! :evil: :evil: :evil:
Nem válaszoltam, mert nem az a szitu volt, hogy borítsam a bilit, de basszus hát persze, hogy engem utál, amikor rá szoktam szólni, hogy menjen haza, a többiek kertjét nem érzi a saját territóriumának (mivel nem errefelé laknak), így azokkal nincs is konfliktusa :shock: :shock: :shock:

ayse
 
 


Ayse!
Köszi :wink:

Kutyi jól van, pénteken voltunk vele kozmetikusnál, mostmár egész schnauzer formája van :lol: :lol:
Jóóó sok szőrt leszedtek róla, ez ugye még a baba szőre volt.
Úgy érezzük, tökéletes választás volt, imádja a fiúkat, velük trambulinozik, bírkózik. Legtöbbször a fiúk hamarabb megunják a közös játékot, mint Letti.......szóval nyúzni azt lehet :lol:
Vezetés :D :wink: Ügyes vagy!

Kutya témához annyit, hogy Leon az első, aki odamegy a kutyákhoz, a kedvence a parkban egy borjú nagyságú fekete eb, rohan oda hozzá, simogatja, nyúzza. Mondjuk minden kutyával így van, inkább a kutyák futnak el előle.........
Engem mondjuk nem zavar, ha idegen kutya odajön hozzánk, én is meg szoktam simogatni, bacit azt a földről, játszótérről ugyanúgy felszedhet a gyerek, nem kell ahhoz kutya......
Itthon se moshak kezet minden kutyasimogatás után, lehetetlen is lenne, egész nap a csap mellet állhatnánk :lol: :lol:
Szóval akinek van kutyája, az biztos nem félti annyira a gyerekét, nekem eddig eszembe se jutott, hogy ha Letti odaszalad egy kisgyerekhez és megszagolja, akkor a szülőt ez zavarhatja.......
Mert a parkban ugye póráz nélkül sétálunk, imád futni, naponta min. 2x jól ki kell mozgatni őnagyságát.

Lehet jobban kellene figyelnem????? :?:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Ayse!

Ja a szomszéd kutya témában tök igazad van, felháborító, hogy nem csinálnak semmit és elvárják, hogy jó pofát vágjál hozzá :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Az, hogy hogy hozzátok végzi el a dolgát :shock: :shock: :shock:
A helyedben azonnal szólnék a szomszédnak, hogy csináltasson kerítést, vagy kösse meg a kutyákat!

Nekünk is a telken van a szomszédban egy HATALMAS eb, naggyon barátságos, a fiúk imádják is. Ha a gazdái elutaznak, akkor ő is átugrik a kerítésen és nálunk van, mert utál egyedül lenni......
Hiába csinálták meg a kerítést, mindig szétszedi a magasítást....
Ha meg kizavarjuk a grundra és öl a kapu előtt, a fiúk könyörögnek, hogy szegény Trixit engedjük már be, mert szomorú szegény kint :lol: :lol:
Szóval van, hogy ott ül nálunk egész nap, de szerencsére ő nem morgós, meg piszkít be a kertbe, elvan, mint a befőtt.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?