Új privát üzeneted érkezett!

Én már kezdek bekattani a tesztek miatt :cry: Negatív lett ma is de már nem érdekel mert kicsit (nagyon) elkeseredtem.Úgy döntöttem hogy HA késik akkor is csak péntekene tesztelek :|

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata az előbb nem te írtad nekem hogy ne keredjek el? Hát én is ezt írom neked, miénk lesz augusztus, az tuti:)):):):):)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

dodó!
Nagy,nagy gratula!!! :D :D :D Hurrá,hurrá :D :D Egy kicsit szabad irígynek lenni??????????????????????????????

Viki!
Szép lett a szoba nagyon!!

Így van lányok!!Nincs kesergés az augusztus csak a miénk!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Holnap még egy nap meló :( :( Ez hihetetlen :( :(
Szerencsére a jövőhét rövid lesz :D :D

Ki mit főz a hétvégén?

Kép
Kép
a.ibici

sziasztok

ibici én pulykanyakból csinálok húslevest, lesz zöldborsófőzelék, meg valami sülthús.

Kép

gabi1

Ibica,Gabi!Köszi a biztatást :lol: Hajrá augusztusi mamik :lol: :lol:

Nekem nem kell föznöm hétvégén mert holnap anyuméknál leszünk apa dolgozik vasárnap pedig sogornöm hívott ebédre 8)

Viki!lehet már kérdeztem.Te vissza mentél dolgozni?Ha nem tudod,hogy lesz a gyeded mert nálatok is 2,5lezs a korkülömbség?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Dodo!
Hatalmas gratula neked! Itt mindenki babas lesz. :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Ne legy szomoru!
Rad is rad kerul a sor.

Kata, Ibici!
Ez nektek is szol!

Lanyok!
Voltam kint a babaexpon es hat mit ne mondjak nem nagyon eri meg kimenni.
Pici es egy csomo ceg nincs is kint.
Szoval nagyon nem eri meg.
En nyitasra odaertem igy sikerult bejutnom ingyen UH-ra. 10 perc volt es ha megerositettek, hogy kislany lesz.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magika!Gratulálok!!!Egy fiú egy lány hát ez szuper :lol: Most tutátok meg?Apa mit szólt?Babaexpora én tavaly mentem itt Kecskeméten hát nekem se tetszett sok kismama lögdösött mert azt hitték mennyit sporolna pedig ott semmivel nem olcsóbbak sőt inkább még drágábbak a dolgok :?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata!

De visszamentem, egész augusztusban szabin voltam, most táppénzen vagyok!

Magika!

Akkor gratulálok a kislányodhoz újra! :D Én is már nagyon várom a 15.-ét, hátha megtudom a baba nemét! :)

Ibici!

Én holnap nem főzök, férj azt mondta, hogy ő főz :oops: :D
Vasárnapra fasírozottat, meg petrezselymes krumplit terveztem! :wink:

Mindenkinek köszi a szobadícséreteket! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!

Mar elozoleg is azt saccoltak, de meg akkor nagyon kicsi volt es azt mondta, hogy ez meg valtozhat.
De most mar nem fog annyira egyertelmu volt.

Most nagyon boldog vagyok es apa is dicseretet kap, hogy jol dolgozott.

:lol: :lol: :lol:

Ma megjott az AFP eredmenyem is es teljesen jo 1,2

Magi
Vendég

Viki!

Koszonom!

Magi
Vendég

Jaj lányok, köszi a drukkokat....igazából még fel sem fogtam szerintem... ma nagyon sokat görcsölgetett a pocim....biztos a nagy izgalomtól, hogy ma megtudtam mi a helyzet!

a.ibici!
Igen, teljesen egyértelmű, hogy egy picit lehet irigykedni :) de meglásd a jövő hónap a Tiéd lesz :wink: na, meg Gabié, és Katáé......és mindenki másé! :)

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?
Mit fogtok csinalni?

Mi megyunk a piacra, majd patikaba es utana paprikascsirket fogok fozni meg krumpli levest.

Delutan meg cirkuszba megyunk.

Magi
Vendég

Sziasztok

Nem bírtam már reggel vissza aludni, képzeljétek 37,1 a hőm.
És a mellbimbóim iszonyú érzékenyek.

Remélem nem csak bebeszélem magamnak. Linkelek egy görbét, szerintem nem olyan rossz az utolsó 7 nap.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 43200_.png

Én arra tippelek, hogy volt a 39. napon peteérés, és akkor pont voltunk is együtt előző nap, utána jött ki a gomba. Mi van ha abból sikerült valami? Annyira jó lenne.

Kép

gabi1

Gabi!

LH most milyen?

Magi
Vendég

Magi ma reggel nem csináltam, már voltam wc-n
Azért csináljak? a második vizeletből?

Kép

gabi1

Magi szerinted is az lehet amit mondtam?
Tegnap csináltam reggeli vizeletből tesztet az negatív volt

Kép

gabi1

HA tényleg akkor volt pe, akkor most vagyok dpo 7. napon, azt meg még nem mutatná

Kép

gabi1

Gabi!

Nem tudom!
Nekem ugy tunik, hogy mindig probalkozott, de megsem lett pe.
az hogy most sikerult e neki nem tudom.
Meglatjuk majd.

Magi
Vendég

Jó reggelt lányok!
Én sem tudtam visszaaludni! Hát nekem már szerintem le sem kell irnom a hőm, mert természetesen ma is 37,1......
de még egy kicsit azért izgulok a keddi teszt miatt....bár bizom a picinyemben, hogy velünk marad!!!!
Cicijeim nagyon fájnak.

Hu csajok, itt akkora köd van...olyan misztikus, de szép. Bár tegnap reggel mikor suliba mentem, akkor meg nagyon csúszós is volt....párom is elesett munkába menet!

d.dodó

Csajok!
Ti hogy mondtátok el az apáknak a nagy hírt???

d.dodó

Magika megcsináltam az lh tesztet, most nem olyan erős mint eddig volt, inkább csak halvány csík van

Kép

gabi1

dodó én az elsőnél elé raktam a tesztet. Másodiknál is szerintem, a harmadiknál meg mondtam neki hogy gratulálok 9 hónap mulva nagycsaládos leszel

Kép

gabi1

Csajok!Én már nem értem a dolgokat a ciklus.hu szerint ma kéne megjönnie még semmi pedig reggel jönn meg mindig.A hőm 37,1 én hétfőre tippelek a mensire de akkor már alacsonynak kéne lenni a hőnek???? :roll: Ja reggeli pisiből teszt negatív lett szóval tényleg nem tudom mi van :oops:

Dodó!Mi anno együtt tudtuk meg mert ott volt mikor csináltam a tesztet igy nem kellett elmondani :D

Gabi!Megy a drukk neked++++++++Mikor kell megjönnie?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata hát hogy mikor kell megjönnie arra én most már nem adok, mert fogalmam sincs. Ma vagyok a 46. napon. Ha szerda csütörötkig nem mutat semmit a teszt akkor beveszem a norculutot, amitől majd megjön.

Kép

gabi1

dodo!

Olvasd vissza, augusztus 2-an irtam le, mert akkor mondtam el.
Kepek is vannak.

Magi
Vendég

Lanyok!

NEm tudtam krumpli levest csinalni, mert nem volt itthon zeller. :(
De a paprikascsirke nokedlivel nagyon fincsi lett. :lol:

Merre vagytok?

Magi
Vendég

Magi én néha kukkolok, nekem is kész van már a húsleves, meg a borsó főzelék, tésztát is kifőztem, már csak husit kell sütni a főzelékhez.

Közben porszívózok, meg a fürdőt kell rendbe raknom, felmosni.

Kép

gabi1

En ma csak foztem.
Mondjuk szerencsere nalunk tegnap volt a takcsineni, igy nekem mas dolgom most nincs.
Pihenek mert elfaradtam a fozesben. :oops: :oops: :oops:

Magi
Vendég

Pihizzél csak, olvastad hogy írtam, meg csináltam az lh tesztet, és sokkal halványabb mint amultkori amiket csináltam

Kép

gabi1

Igen olvastam, de nem tudom, hogy miert.
Szerintem varj par napot, hatha most sikerult, de ha nem es megint leesik a ho akkor csak probalkozas a pe-re.

Magi
Vendég

Úgy látom ma mindenki takarítos napot tart :lol: Zsófit elvitték anyukámék igy nyugottan kitaudtam takarítani :wink: Apa meg leszidott,hogy miért csináéltam már tesztet amikor még csak fél napja késik :oops: :oops: (igaza volt)Hányingerem van néha de nem hiszem,hogy babát várok :cry:

Magika!Mi lesz a neve a kisasszonynak?

Gabi!Drukkolok,hogy csütörtökön mutason valamit a teszt++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magika igen én is így gondolom, szerdánál tovább nem szivesen várnék, akkor már az 50. napnál tartok, Gondolom hogy akkor már mutatnia kell, ha a hőm is marad így, ha meg megint leesik akkor nincs semmi.

kata köszi, én is drukkolok neked.

Kép

gabi1

Kata!

Nevunk meg nincs, meg nem gondolkodtunk ezen apaval.
Majd nov. 5-en megyek az afp UH-ra ott az orvos azt mondja megint, hogy lany, akkor elkezdunk keresgelni.

Gabi!
Szerintem is jol csinalod. REmelem akkor lesz valami + teszt.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Azért dobok még egy görbét! :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 43200_.png

d.dodó

Sziasztok

Hova tüntetek? Lego is milyen régen volt már:(

Nekem ma nagyon rossz napom volt, annyira ingerült vagyok hogy nem lehet hozzám szólni, annyira utálom magham ilyenkor, és a mellbimbóm is annyira fáj hogy nem lehet hozzáérni, a fejem is fáj. NEm tudom mi van ma velem.
Gyerekek is tiszta lököttek voltak ma:(

Ráadásul a páromnak holnap is kell dolgoznia.

Azt hiszem ha lefeküdtek a gyerekek veszek jó meleg fürdőt, aztán lefekszem aludni.

Dodó szupi a görbéd, én is ilyet szeretnék.

Vettem 2 tesztet, hogy legyen itthon, gondoltam csinálok egyet holnap, egyet meg majd kedden vagy szerdán.

Kép

gabi1

Magi!
Gratu a kiscsajszihoz!!

dodó!
vigyázzatok magatokra.Nagyon izgulok és megy a drukk neked keddre :wink: :wink: :wink:

Kata,Gabi!
Nektek is drukk!!!Reméljük elkerül benneteket piroska!!

Mi most anyóséknál vagyunk megkezdődött ma már a temetőbe járkálás még holnap is kell az Óbudaiba menni.Úgy nem szeretem,de legalább ilyenkor illik menni.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici énmajd jövőhéten megyek a temetőkbe, nekem is kell mennem az újköztemetőbe, meg vidékre a mamámhoz, meg a Pécelre a papához. NEm egyszerű nálunk se, de nem tudnám kihagyni egy évben sem.

Kép

gabi1

Gabi!
Én sem tudnám kihagyni.Sajna már az ember ő értük már nem tehet többet.De a végén jó és megnygtató érzés töltel.

Kép
Kép
a.ibici

sziasztok!Megjött :( Szóval a tapasztalatom az,hogy ez a hő dolog egyálatlán nem biztos :? Tegnap még 37,1 volt ma meg megjött :? nem szomorkodom majd összejönn valamikor :D De kezdem nagyon erőltetettnel érezni a baba dolgot lehet mostanában nem fogok írni.De nagyon drukkolok mindenkinek+++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok

Kata nagyon sajnálom.
Nekem is azt mondta a dokim hogy a hőmérőzés nem mindig jön be mert sok minden megváltoztatja. Egyébként a hőnek nem feltétlenül kell előző nap leesnie, hanem aznap amikor megjön, sőt ha sok a progeszteron a szervezetben akkor van hogy a menszi 2. napján esik le.
De nekema dokim azt mondta hogy az lh teszttel kiegészítve jó.
Nekme ma megint 36,8 a hőm, össze vissza ugrál.

Szerintem gyere, emiatt ne hagyj minket itt, majd akövetkező hónap a miénk lesz. Hiányoznál nekünk.

Én is még megvárom a szerdát, aztán szépen elkezdem a norculutot hogy megjöjjön. Ma reggeli teszt is negatív volt. Vagy szerintetek ne várjak most már? Vegyem be ma?

Kép

gabi1

Sziasztok!

Kata!
Nagyon sajnálom a mensit! Ezért tényleg nem érdemes itthagynod bennünket. Amúgy a hőt meg igazából ugy látod meg hogy neked mi az alapnak nevezhető hőmérsékleted, és mi a megemelkedett, hogy mint 3 hónapja vezeted. Mindenkinek más az alaphője. Neekem amúgy pl a 36,7 és a 36,8 ezért is gyanus a napok óta tartó 37,1, sőt ma 37,2 volt! Na, de fel a fejjel!!!

a.ibici!
Köszi a drukkot!! :)

d.dodó

Sziasztok!

Bocsi,nem sok időm van mostanában...Be se kapcsoltam pár napig agépet!
Jól vagyunk,csak már kezdek elnehezedni...éjjel szarul alszok,sehogy se jó. :? MEgérkezett szopipárnám pár napja,de valahogy az se vált be...legalábbis eddig nem...Na mindegy.Bő 10 hét és még ennyi szabadidőm se lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodó
Nagyon nagyon gratulálok!!!Megérte várni,látod! :wink: Mikor tervezed a dokilátogatást???

Magi
Jujjj,szuper!!!Én tudtam,hogy kislány lesz.:) Igazi Család,egyenlő nemek.:) Nálunk szegény férjem egyedüli férfi. :lol: Földszinten lakik anyukám és anyai nagymamim....szóval 5:1-hez. :lol:
Kiváncsi leszek milyen nevet találtok majd. :wink:

Kata
Sajnálom,hogy megjött,de fel a fejjel!Ne add fel és hidd el sokkal gyorsabban telnek a napok ha itt vagy köztünk! :wink:

Gabi
Ovi.... :evil: :evil: :evil: No comment.... Mi is voltunk a héten ovilátogatáson.Tanácstalan vagyok....Január 2-től mehetne Dorka...január 20ra vagyok kiírva.Ő nagyon várja,szeretne menni...Szerintetek jó ötlet ha délelőttre beadom????
A házzal mi újság????
Dokihoz mikor kell visszamenned????Nem tudom mit tegyél...lehet bevenném a Norculutot....most már valamit mutatni kéne a tesztnek. :roll:

Betti
Jól vagy????LAssan már itthon kell lenned,nemde???? :lol:

Ibici
Hajrá augusztus.:) Én nagyon szorítok!

Viki
Szuper lett a szoba.:) Akkor külön lesznek a gyerekek???Te a picivel?Apa meg Petivel???Kiváncsi vagyok Hugica vagy Öcsike lesz-e.:) Mi 12-én megyünk újabb 4D-re...remélem szépen fejlődik Hédi.:)
Amúgy valamikor nov közepén jön a festő...utána elkezdem mosni,vasalni,összepakolni a ruhákat,cuccokat.December közepétől szeretném ha minden készen állna.

Lexával vajon mi lehet???????Ismét eltűnt.

Móni
Gondolok ám Rátok,remélem minden okés.:)
Vendég

Jajj,megrendeltem a hintát Hédinek...ismét pénzköltés volt apa örömére. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

lego!
Még nem tudom...holnapra vagy holnaputánra tervezek még egy tesztet! :) Aztán meg elmondani a páromnak.... és utána felhívom a magyar dokinőt, hogy ő kit tudna nekem ajánjani itt a körzetnkben, vagy legalábbis ebben a városban!

d.dodó

Sziasztok!

Kata!
Tényleg sajnálom,de ne hogy itt merj hagyni bennünket!!!!!
Meg beszéltük,hogy augusztus nem?????

legó!
Szerintem,ha rám hallgatsz akkor szeptembertől járatod Dorkát oviba.Ha jól számolok ígyis,úgyis évvesztes lesz.Jövőre azokkal a gyerekekkel lesz 1 csoportba akikkel végig járhatja az ovis 3 évet.Én szerintem eég nagy változás lesz a hugi születése.Ráadásul még 1 vadidegen környezetbe beilleszkednie...
Hát nem tudom az én véleményem a szeptember addigra a hugi létét is megszokná és jöhet az újjabb változás az ovi.A kettő egyszerre lehet,hogy túl sok lenne és félő,hogy úgy érezni,hogy a hugi miatt neki otthonról mennie kell.A döntés a tiéd ez az én véleményem.Egyébként jár bölibe?

dodó!
Már lehetne kedd!!Izgi!!

Betti 2 hétre ment nem?Már letelt volna?Hogy megy az idő ez iszonyú.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Lányok megérkezett a piroska,most délelőtt, hurrá, nem kellett bevennem a norculutot, nem hiszem el már ennek is örülök, 4 nap és vehetem be a clostyt, és a14. napon mehetek a dokimhoz uh-ra. z a mi hónapunk, remélem.

Lego de jó hogy jelentkeztél. Pihenj amennyit csak tudsz. Nekem alvásilag annó az jött be hogy oldalamra feküdtem,és egy jó nagy párnát a lábam közé tettem ez megtartotta a pocakomat is.

Lexanak elvileg nem jó a gépe. Remélem csak ezért nem jön felénk.

Móni? Betti? Viki?

Kép

gabi1

gabi!
Jelen! :)
Epp visszaolvastam (kb 1 ora), tele vagyok infoval, remelem nem vegyitem :roll: Nem tudom neked akkor gratulaljak-e v ne, de tapasztalatbol tudom, h a mensi megjovese egyben elkeseredes es uj remeny is. :? A sok bizonytalansag, ketseg utan tiszta lappal indulhatsz es vmi oriasi nyugalom vesz erot rajtad. Bocsi, h elragadtattam magam, nalam legalabbis igy van. Es nagyon jo, h magatol indult be az a mensi! :wink:
Az en honapom is :wink: :D

Lego!
Neked is jelen, a problema csak a regi, nincs meg net otthon, igy a ferjem irodajabol irok, hetente egyszer. :? Jo neked, h ilyen gondjaid vannak mar, bar igy visszaemlekezve en is eleg sokat panaszkodtam ezido tajt az alvasra :? Ahogy te mondtad: lesz ez meg igy se, s jo lesz! :wink: :D

Betti!
varunk! :)

Magika!
gratula a kislanyhoz! :D Nagyon aranyos a pocid es a legjobb, h nem szedsz magadra! Hogyan csinalod? (jobban odafigyelsz, mint Zolinal?)

Viki!
Gyonyoru a szoba! :)
nem lehet akkor konnyu, ha Peti meg mindig felkel ejszaka... remelhetoleg tesobabanak jobb alvasi szokasai lesznek! :wink: (alltalaban a masodik nyugisabb szokott lenni, legalabbis tapasztalatok alapjan...)

Ibici! Kata!
Sajnalom :cry: :cry: :cry:
En is feliratkozom augusztusra! :)

Lexa!
Furcsa a topic nelkuled :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Dodo!

Neked egy kulon hozzaszolas:

NAGYON NAGYON ORULOK ES KITARTAST A PAR NAP VARAKOZASHOZ! DE A LENYEG MAR MEGVAN! :wink: :D :D :D

bangham

Alig tudok itt lenni egy par orara es nem jon senki :o :(

bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?