Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én még dolgoz :twisted: :twisted: Este családi vacsi kcsi hugicánál.Remélem időben el tudok indulni innen. Pé közeli állapotok,tesszük a dolgunk Kép

Zöldi:jójó,értemén,na de abnormális pózban nem annyira élvezetes.... :lol:

visszaolvasok....
vedresandi

Szasztok Lányok :!:

éjszakára haza jöttem, reggel 8-ra megyek vissza.
a hírt már tudjátok. hát ez van :cry:
De legalább tudom hányadán állok. a ciszták a tüszökből alakultak ki és teljesenkörbe vette a petefészket, a petevezetők csúcsra elvannak zárodva. most egy cső lóg kibelölem, hogy a hasűrben felgyülemlet vér kiürüljön. remélem holnap kiveszik.

Köszönöm a drukkokat, de sajnos mindig is rossz labdajátékos voltam.

KATA: A kérdésedre a válasz, hogy hány gyerekem van ? 5 van.
15, 13, 12, 6, 3 évesek. Nyugodtan ellehet ítélni, hogy akkor miért akarok még gyereket. kicsit bonyolult , de megvan rá az okom.
Kevés a topic, hogy elmondjam, Páran tudják a topicból, hogy miért.
és hálás vagyok nekik, hogy megértőek voltak velem :!: :) KÖSZÖNÖM :!:

Kép
surmi
kockasfulunyul

coca nem kell valasztanom a ketto kozott,es oszinten mondva nem is tudnak.
mindketto lesz/van.Itt most a legnagyobb kerdes hogy a dokim belemegy e a stimuzasba,ha igen akkor semmi gond.

surmi sajnalom az eredmenyedet.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Surmi :( sajnálom a rossz híreket.

Márti, üdv itt, sok szerencsét a babaprojekthez.

Szilbee, nem is mesélted mi volt NST-n. mutatott valamit? Doki mondott már valamit, hogy mire számíts???

Rólam: sokat keményedek, de ennyi. Szóval egyenlőre ennyi...

Andi, jó vacsit :)

Boni, jó kis hő.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

SURMI, és ha elárulnád hogy min akadtál ki és miért így írtál nekem választ!!?? Én azon megfontolásból kérdeztem meg tőled, mert múltkor Zsú kérdezte én tőlem, hogy neked hány gyerkőcöd van, és én nem tudtam!! De tőlem akár 10-et is szülhetsz sem fogom megkérdezni, hogy miért!!!!
"Páran tudják a topicból, hogy miért.
és hálás vagyok nekik, hogy megértőek voltak velem Exclamation Smile KÖSZÖNÖM Exclamation"-és ezt sem értem, hogy miért írtad így le!!! Valósznű mindenki megértene!

Kép
kata05

Sziasztok!

Gondolom sokatoknak hiányoztam, :lol: , hát itt vok. Fársztó volt az iskola, pláne a mai nap (a pszichodráma), a szakdolgozati konzultációm után meg azt hittem a Dunának megyek (na jó, ez erős túlzás), de majd valami lesz. Majdcsak összehozok vmit,... :twisted: :roll: :twisted:

Klarissza: drukk!!!!!

Monyó: még nem jött meg, igaz?

Tapi: ?????

((((((((((((((((Surmi))))))))))))))))))))))

Liba: :(

Márti: üdv.

Andi: elkaptad Aranyhalat? :wink:

Kati: jobbulást!

Kata: olvasom, nektek is Kaáli lesz,... :idea:

Coca: hányingered?

Tesókám: drukkolok, remélem elkaptátok!

Babim: hogy vagy?

Gaby: jól alakul? :wink:

Csikken: szúúúúúúúúúszááááááááá!!! :wink:

Szezso: :?:

Szilva: hogy vagytok?

Bettike: teszel majd egy táblicskut Szívem? Búcsúztató megvolt?

Tegnap elkezdtem a Clostyt, egyenlőre semmi mellékhatást nem érzékelek, remélem ez így is marad!!!!

Puszi Mindenkinek!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

surmi ne is legyen mellekhatasod.

hat nekem ma tuti nem lesz 1cn,a hasam megszunt fajni es a homon kivul semmi nem utal arra hogy meg akarna jonni :shock:

mar kezdtem remenykedni de lerangattam magam a foldre,hisz 36,6 tal nehez terhesnek lenni. :roll:

Kép
monyo83

Monyó: Snufi vok! :wink:

snufi

snufi :oops: bocsi persze hog tudom hogy az vagy ....ize elszurtam :roll:

Kép
monyo83

snufi

kATA : nem neked szólt , ne haragudj. csak úgy általánosan mondtam. De igazából senki nem ítélt el, főleg amikor elmagyaráztam , hogy miért szeretnék még egy babát :)

de röviden annyit, hogy a kálváriám akkor kezdödőt, amikor 8 éve meghalt a kisfiam szülés után.
majd ha lesz megint tali arra megprobálok elmenni.

KATA: nincs harag úgye :D :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

sufi no comment :twisted:
szornyu.

Kép
monyo83

Monyó: SNUFI!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :twisted:

snufi

Snufi! Holnap tábláznék jó? :oops:
Búcsúztatás nagyon emlékezetesre sikeredett:

1. Főnök először leb.... minket, hogy ha 40-re volt megbeszélve, akkor mi hogy mertünk késni (jelzem 41-kor ott voltunk, csak bevártuk egymást, hogy egyszerre menjünk) és csak gratulálni tud ehhez a csapathoz, hogy még ezt sem tudjuk megcsinálni.

2. Búcsúztató beszédében az volt a lényeg, hogy a csajnak ennél már csak jobb munkatársai lehetnek és mi milyen szarok vagyunk hozzá képest. (Persze ez szépen nyálas körítésben.) Én annyit mondtam, hogy "ügyi legyél!" Ez volt az én búcsúzásom! Bár az előzmények ismeretében ez igen nagy tett volt!

Surmi! :cry:

Szezsót én is hiányolom!

Kép
bettike
Eger

KATA :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!
Kösz mindenkinek a fogadtatast :D :D :oops:
Zölddiszno: köszi, akkor jöhet a mikihessegetés. Enyém gyerekek is ugylatom ujbol kezdik a köhogést, ugylatszik ez egy ördögi kör.Kezdjük-végezzük...Sose mászunk ki már belöle!!!
Kösz a drukkot Kata 05

Kép
Kép
Kép
f.marti

JO EJT MINDENKINEK!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

TEsó nem lesz semi mellékhatás! .. látod márti Hunorának tickerjét? egyből rád gondoltam, millen jól fog kinézni........

Surmi szép nagy család vagytok. :lol:

Monyó reméelm orvossal meg tudejátok beszélni. szerintem vidd magaddal párod, mégs más a dolgokatszakember szájából hallani! ...

CSikken Kitty baba nemsokáőra kibújik

BEttike főnököd még mindig monnyon le :twisted:

Andi jó volt vacsora?

Röfike nőjéll, nőjjél, növögesél!Szüleidnek örömet szerezzél!

Szilva azért kukkants be egy pár szó erejéig, tdom lefoglal államvizsga...

Szezsó drága reméelm csak nem jutsz a géphez.. és pihengetsz! ++++++

KAtám Hajrá KAáli!

KAti örülök, hogy alakul a torkod, a hangod! MEnsi?

GAby szépszeművel jól elvagytok?

Kispiskóta óriási dögönyözés Marci babának! neked ölelés

Athiz! Hogy vagytok?

Sziromka majd azért kérünk népha friss képeket!

Szilcsi drága remélem jól vagy!

Robcsi friss képeket!

Ceni tőled is!

TApedli hőd?

BAbim Piroska barátnőmnek megadtam címedet!

Hú remélem senkit nem hagytam ki! ha igen, akkor sikítson.nem direkt volt!

Mi tegnap voltunk vacsizni. 1 pohár vörösbortól beájultam

:oops: viszont aanyira fincsi kajákae ttünk! egyszer mehetünk oda is ....

JA ÉN összevesztem Piroska barátnémmal, így remélehetőleg minimum 9 hónapig nem gfog hozzánk jönni látogatóba! :lol:
Vendég

Klarissza! HŐD? :lol:
Vendég

KATA. továbbra is , bocsi bocsi bocsi :oops: de tényleg nem írányult feléd semmi :)

Kép
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt!

Surmi, nincs abszolut harag, valószínű mostanában én is érzékenyebb vagyok! :oops: Reméljük ma megszabadítanak a csőtől!

Boni, Kaáli lesz ha lesz kedvem felhívni!

Kép
kata05

KAtám! ha asors azt akarja, hoyg odajuss, akkor úgyis megjön a kedved!
vettél csizmát? bvagy cipőőt?
Vendég

Vettem!!!

Kép

Sajnos a sors ezt szánta nekünk ( Kaáli, vagy másik medd. kp) csak én félek az újtól!És halogatok! :(

Kép
kata05

KAtám ! megértem hogy félsz... annyira fejlett a tudomány... örüljünk, hogy nem 30-40 évvel ezelőtt éltünk ugyanezekkel a problémákkal(bár akkor nem volt stressz, ami ezekezót okozta)

NE fáélj! LÉlekben veled vagyok!

NAgyon csini a csizmád!
Vendég

Jó reggelt Csajszik!

Bocsi, amiért eltűntem, de pénteken estére minden betetőzött. Kicsit kiborultam, és persze bőgtem egy kafát :lol: Utána jobbnak láttam, ha nem foglalkozom ezzel az egész baba dologgal, mert úgy éreztem megint nagyon rágörcsöltem.
Na és akkor ahogy így szépen elengedtem magam, mára szépen meg is jött :lol: Szóval első cn, a hőm pedi 36.2

Ölellek benneteket, amiért szorítottatok és gondoltatok rám :)

Asszem a pénteki bőgés miatt, most nem vagyok elszontyolodva. Most így kijött a feszültség belőlem.

Klarissza, nagyon szurkolok! Szerintem egy-két nap és a teszted +ra vált :wink:

Boni, nagyon szorítok két hétig!

Snufi, legyen egy mellékhatás, de az tartson 9 hónapig :lol:

Csikken, ...már nagyon közel van a perc :D

Surmi, sajnálom :( Egyébként itt tuti nincs olyan aki akár a 10. gyerekért is csúnyán nézne rád...

Bettike, most majdnem azt írtam, hogy a főnökök már csak ilyenek, de egy darabig én is az voltam. Remélhetőleg nem ilyen :roll:

Zöldi röfikéje, növögess szépen! :D
tapedli

Jaj és Monyó! Remélem Neked még nincs mensi! Azért én szorítok tovább! :wink:
tapedli

Sziasztok!

Jólesik, hogy hiányoltok...Csak pár szóra jövök.

Sajnos úgy néz ki, a tüszőm még mindig nem repedt meg, hőm a béka segge alatt még mindig, és napok óta úgy fájnak a cicik, mint pé előtt szokott. Valami elromlott bennem, úgy látszik.

Azért olvaslak Benneteket néha-néha...és persze drukkolok mindenkinek, akinek kell.

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

tapedli megint egyszerre haladunk :? nalam is 1 cn.
Nem akarok mellebeszelni,igenis ki vagyok akadva,nagyon.
:?

Kép
monyo83

Madárfüttyöset! :lol:
Látom órákat mindenki átállította!

Szezso! És nem lehet megkukkantani, hogy mi is a helyzet most belül?

Márti! Én meg még nem is köszöntöttelek! Nem vagyok ám én ilyen b.nk.! :oops:

Klarissza! Monyó! ?????????

Kata! Csini cipő! :wink:

Boni! Gyorsan eltelő 2 hetet kívánok!

Mindjárt dobok táblákat és görbét! :D

Tapedli! :( De jó is az a sírás! :oops:

Kép
bettike
Eger

(((((Monyo))))))

Kép
bettike
Eger

ÍME:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Szezsó bacca meg! de ez hogyan lehet? hát nem ez a repiszuri dolga? ölellek! remeélem minden rendben lesz!

Bettike húú de kafa a hőd! +++++++++++++++

Enyim hő is 37 ma is tegnap is. egyébként 2.dpo! azt az gyet sqajnálom, hogy nem kaptam utrot támogatásként, de talán így is jó lesz! :lol:
Vendég

Sziasztok,

mensiket sajnálom. :(
Remélem ez a hónap szerencsésebb lesz.

Surmi, hogy vagy? huh, nem semmi ennyi gyerek. Én tuti imádnám, csak anyagilag nem engedhetnénk meg magunknak. (illetve már Rolitól is kihullott a hajam :) ) Hogy bírod? Szerintem ezen nincs mit elitélni.

Bettike, de gyönyörű a hőd. Hajrá.
Tábliba, jövő hét szerda CTG.

Márti, üdv itt.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Huncut kisfiamról egy kép:
Kép

Ez meg a zebrás Kittilak:
Kép

Cs.

KépKép
Kép
csikken

csikken nagyon szép Kittylak!

Roli ha jól látom éppen Verdás cuccban nyomul :wink:
Vendég

Csajok! Bocsi, hogy anyát ennyire kivonom a forgalomból, de neki még ez a plusz egy óra sem számított, amit elintéztem neki...csak alszik, csak alszik.....most meg éhes...de tuti utána is aludni fog :wink:

Kép
zölddisznó

szarul vagyok, nincs kedvem írni sem, de mindenkit puszilok

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Puszikállak!

Kép
zölddisznó

Babim most már remélem nemsokára elmúlik a rosszkedved! :cry:

Röfike no problémo, csak te és anya legyetek jól..... :lol:
Vendég

Sziasztok!
Köszi Csikken, nagyon aranyos a kisfiad!
Bettike: semmi gond, jobb késöbb mint soha :wink: :D :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tőletek. Hat éve volt egy petefészekműtétem. A bal oldali 80%-át eltávolították egy daganattal együtt. Most van a 2. hónap, hogy csinálom a hőgörbét, de nem tudom, hogy kell értelmezni. Az első hónapom pont 28 napos volt, de végig 36,4 és 36.6 között ingadozott a hőm. Egyszer volt csak 36.2, de akkor 3 órával korábban mértem mint máskor. A vérzésem is gyenge volt. Most a 2. hó közepén tartok, de még most sincs semmi. Ha van peteérésem utána hogy alakul a hő? Fokozatosan emelkedik napról-napra, vagy a másnapi mérésnél már 37 körüli?
Köszönöm a segítségeteket!
pirike

Pirike, üdv!

Az ovulációt követő napon reggel már ugrásszerűen kell, hogy megemelkedjen a hő, vagyis az addigi átlaghődnél magasabb lesz, lásd a hőgörbéknél a vízszintes vonal.

Többieknek bocs, de félkézzel pötyögök, közben Endit ringatom a másikkal, de olvasok és drukkolok+minden!
Vendég

Jaj Boni! Bocsi! Hisz 1 nap is nap! Főleg ilyenkor! :lol:

Röfi! Jól teszed! Kedves Anyuka! Majd egy pár hét múlva pótolod! :wink:

(((((((Babim)))))))))

CSikken! Naggggyyyyon jó képek! :wink:

Nem sok mindent kellett visszaolvasnom! :?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!Kérlek Titeket, hogy nagyon drukkoljatok Pandácskának. Keményedett a hasa, kórházba került. A szülőszobán van, próbálják visszatartani a babát. Nyitva is van vmennyire és fájásai vannak.
Telefonkapcsolatban vagyunk, ha van valami, megírom nektek is. (Most is megkérdeztem tőle és megengedte, hogy írjak nektek is.) Nagyon szorítsatok neki, Dórikának még nem szabad megszületnie!Még nem! Kap tüdőérlelőt is.

babaimádó
Kép
babaimado

nagyon sok druk pandacskanak es Dora babanak!!!

Kép
monyo83

Athiz!

Köszönöm, hogy segítesz. Ezek szerint, ha van is alacsonyabb hőm az egyik nap, de utána nem emelkedik az átlagom fölé másnap, akkor nincs peteérésem? Ez esetben mit tudok tenni? Mivel tudom elősegíteni a peteérést orvosi beavatkozás nélkül? Nagyon szeretnék babát a közeljövőben, hiszen már 27 éves vagyok. Sosem gondoltam arra, hogy mi lesz akkor, ha nem vagyok egészséges. Nem tudnám feldolgozni.
nagyon magam alatt vagyok e miatt és a páromnak sem merek egyenlőre beszélni róla.
pirike

pirike 2 honapja probalkoztok?

Kép
monyo83

Pandácskának és babájának óriási szurok, Dórika, maradj még anyukád pocakjában!

Baba, most mennyi idős is a terhessége Pandának?

Pirike, sokunknak segített, neked is beválhat, ha cickafark és palástfű tea keverékét iszol, ciklus elejétől kezdve. Ezeken kívül többen esküsznek az E vitaminra, én inkább javaslom, ha babát szeretnél pár hónapon belül, hogy terhességi vitamint szedj, napi egy az adagja. Továbbá méhpempő javasolt még, ezt lehet kapszulában kapni. Sok sikert!

Bettike, nagyon szép a görbéd, +++¤¤¤¤

Bocsi többiek, de Endinek frász tudja mi baja, nagyon nyűgös, még ölben is sír. Már adtam neki fájdalomcsillapítót, remélem, nem lesz beteg. :?
Vendég

monyo83

Még azt sem mondhatnám, hogy próbálkozunk. ÉN már nagyon szeretnék, de most vagyok végzős, az államvizsga és a szakmai gyakorlat előtt nem igazán volna szerencsés. Néhány hónapon belül már esedékes lehet a gondolat.
Csak azért kezdtem el a görbét, mert többször voltunk úgy együtt, hogy a védekezés nem volt 100%-os,inkább nulla, de mégsem lettem terhes. Pedig szinte mindig a peteérés közelében voltunk. Ez tűnt fel nekem.
pirike

Kép Kép Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?