Új privát üzeneted érkezett!

Arizona
Én idegenkedek a kendőtől... még a "kenguru" se nyerte meg a tetszésemet....
Vendég

Szasztok lyányok, pelenkás szép napot mindenkinek!

Meggyógyultam, ugyanis nagyon leborított a lábamról valami dög baci. Az elmúlt napokban csak feküdtem, semmire nem votl erőm, ma már sikerült kicsit fel si kelnem, és megjártam a piacot is, de még mindig nem az igazi sajnos. Hogy velem mindig történik valami :oops: :oops: :oops:

Megprószálok visszaolvasni!
Vendég

Azta mindenit, mennyi mindent vettetek már!
Nekem még csak pár ruhácskám van, az is uniszex színekben!

Jim! Pocid szééépséges!!! :lol:

Pati! Kisvárosi rendelő wc feiling nálam is meg van! Csak nálunk a földszinti wc-ben villany sincs!

Pumperka! Mi újság a garázdával? Van valami fejlemény?

Táblázatot dobjatok fel kérlek frisset majd neke oké??? :oops:
Vendég

Sziasztok!
Éva, most néztem és a Börze 8-15-ig van nyitva, tehát valószínű csak délelőtt érdemes kimenni. :(
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=24223

KépKép
KépKép
mni

Köszönöm Niki.
Pedig azt hittem, holnap végre sokáig alhatok. :wink: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mona, örülök, hogy ismét jelentkeztél, már kezdtem aggódni, de már egy másik topikon olvastam, hogy megfáztál! Jobbulást!
A táblázatot meg feltöltöm délután, de most még vadul takarítok... már ablakot is pucoltam. :)

KépKép
KépKép
mni

Niki!
Egyem a rendes lelkedet!!! :)
Én nem tudtam magam rávenni semmire mostanában...........

De bepótolom!! Ígérem...... :lol: :lol: :lol:

Ne aggódj, rossz pénz nem vész e!!

Képzeljétek, Nóra baba táncol a pocimban! Olyan aranyos!
Vendég

Heli Lányok!
Én így második nekifutásra hordozókendő-mániás lettem! Az elsőnél sokat kengurúztam, de annál sokkal jobb a kendő! Nem sérül a gerinc és sokkal könnyebb a cipelés. Ráadásul a lényeg a testközelség, nincs annál szebb, mikor egy párhetes tündér séta közben is teljes nyugalommal alszik el. A babakocsiban ezt sokkal nehezebben teszik meg a babák.
Egyébként a babakocsi-tippek nagyon helytállóak! És igen, fontos a bolygó-kerék és a kényelmes ülő-funkció.

Találtam valamit, lehet, hogy Ti már túl vagytok rajta, de azért nézzetek rá. Köszi:

KISMAMABÉRLET

A kismama bérlet" lényege, hogy a gyermekét otthon nevelő szülő
ugyanolyan kedvezményes bérletet kaphasson a BKV járatain, mint a
tanulók és a nyugdíjasok. Ez a konstrukció a munka helyett GYES-en
vagy más jövedelempótló támogatáson (tgyás, gyed stb) levő szülő helyzetét könnyítené meg, ugyanis a gyermek után járó támogatások összege jóval
alacsonyabb a munkából szerezhető jövedelmeknél.

A Fővárosi Közgyűlés idén, június végén végre EGYHANGÚLAG elfogadta tervet,
Így már csak a GKM-ben kell átvinni!!!

Ehhez sokak támogatása szükséges .

A petíciót a következő oldalon lehet aláírni:
http://www.kismamaberlet.hu

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, aláírtam, és jelentem, hogy a szekciónk minden tagjával aláírattam. (25 fő). :D :D :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Ügyes vagy Évi!

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie,

Én is aláírtam. Kéne mellé egy illemtankönyv is a bkv-n utazóknak :lol:

arizona

Én is aláírtam! Nem lenne rossz, ha bevezetnék, horrorisztikus árak vannak!
Vendég

Aktuális táblázat, kibővítve az AFP adatokkal:
Valahol valami nem stimmel sikítsatok! :)

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Livi!

Én is aláírtam, és aláírattam az egész családdal :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Höhöhöhöhöhöhö

Főzök......

Szag- és ízérzékelés nélkül!

Bekakálok, ha sikerül is!

Na ja, mert nem akármit főzök ám, töltött kápit........... Mert megkívántam......................

Viszont a minap csináltam lencslevest!

Csajok, a 20 ujjam nyalogatták utána a többiek! Hihihihihihihihihihihihihihihihi
Vendég

MEg is kóstoltam, puhának puha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No menek, látom nem vagytok most itt!
Mindenkinek puszi!
Vendég

monácska: jóétv! Látom, hasonló az ízlésünk :D Én ma gulyást (frankó lett, nagyon) főztem meg gofrit sütöttem.

Most van egy kis nyugtom, a férjem lelépett a fiammal boltba. Már az agyamra mentek. Amúgy le le tettem hurrogva, hogy: "Édesem, csak te vagy ilyen idióta, hogy ilyen képet raksz fel a hasadról." Szóval legközelebb kevésbé sexy képet rakok fel :oops:

kiszazsu: én kivi vagyok a pocikádra, tessék fotózni!!!!! Örülj neki, hogy nem vagy akkora, mint én. Mi lesz velem a végén? Mondjuk sejtem, mert Milánnál is ekkora volt a hasam...az utolsó hetekben csak vegetáltam, annyira fájt a gerincem. Most is fáj már. Piercing: nekem mindig mondta a dokim, hogy "Kedves Hedvig, ez a gyerek fülbevalóval fog születni...." Amúgy szülés után kivettem egy hónapra és nem tudtam visszarakni, újra ki kellett lyukasztani. Rohadtul fájt!!! Amúgy amikor gimis voltam, akkor lett menő a piercing meg a tetkó. Nővérkémmel meg egy barátnőmmel, -3 szép rockerlyány- elmentünk egy ilyen szalonba, természetesen anyáink tudta nélkül. Mind3an tetkót akartunk. Tesóm volt az első. Annyira szörnyű volt nézni, ahogy csinálták neki, hogy a barátnőmmel nem mertük bevállalni, de hogy ne maradjunk annyira nyúlbélák, piercinget rakattunk csak be. Még jó hogy tetkót nem, baromira rühellném most!!!! (amúgy anyám mikor meglátta, majdnem szívrohamot kapott)

mpatr: örülök, hogy nincs gombátok. Hál' Istennek, nekem az sosem volt, de tudom, hogy gáz. Pláne így terhesség alatt, nem jó ha az ember ilyesmivel kűzd.

Tényleg csajok, aki császárral szült, mint én: titeket sem altattak??? Mert én anno hiába könyörögtem, hogy ne epidurálisan császározzanak, akkor is az volt. De én még1szer azt nem élem túl, altassanak el és kész! Azzal ne jöjjenek az okos orvosok, hogy a babának ez a legjobb, nekem meg rohadt szar volt, majdnem beledöglöttem!!! 3 napig infúzión kaptam a fájdalomcsillapítót, annyira fájt a fejem tőle, meg mai napig a gerincem. Sőt, egy ismerős csaj lebénult tőle, szóval én nem tudom, mit csinálok, ha nem altatnak el.
Vendég

A bkv-bérletet aláírtam+még jópár ismerős nevében :wink: Jó 5let, kár, hogy a MÁV-nak ez még nem jutott eszébe. Még amikor Pécsett laktam, jöttem fel Pestre vonattal, és ugye már elmúltam 26 éves, levelezőn fejeztem be a sulit, így teljes árút kellett venni (mondjuk a 33% is csak 7végén járt). Gondoltam bepróbálkozom a MÁV-nál (ha már a fogytékosok, hadirokkantak, katonák, parlamenti képviselők, meg ki tudja kik kedvezménnyel utaznak, hogy a Gyesen lévőknek, nincs -e valami kedvezmény. Mondanom se kell, akkora parasztot fogtam ki, még ő küldött el engem melegebb éghajlatra, hogy nem elég hogy ingyen tanulok az egyetemen, és hogy az ilyenek szívják el az állam pénzét...stb. Csak lestem. :shock:

Börze: megyünk, csak nem tudom, mikor tudunk elindulni. Olyan 10-re szeretnék ott lenni!
Vendég

Jim!
Nekem pedig van tetkóm, kettő is...... Sok évesek már, de változatlanul nagyon imádom! :lol:
Páromnak három is van!

Én is terveztem, már meg volt a minta is, de közbejött a terhességem. PEdig már elő volt rajzolva a tetkós srácnál, én meg mentem hozzá félig sírva, félig vigyorogva, hogy terhes vagyok..... De ígérje meg, hogy AZT a mintát nem adja oda másnak, mert jövök, ahogy tudok!
Vendég

Hello!

Monácska,
örülök, hogy újra itt vagy köztünk, jobbulást!!

De finomakat főztetek, nyami! :) Én ma nem főztem, a maradék csirkepörit burkoltam be. Hú, de jól esett! Délután meg kint voltam anyukáméknál, ott aztán volt terülj-terülj asztalkám. Anyukám sorra kínálta az étkeket, de nem akartam nagyon belehúzni a kajálásba, amilyen hízékony vagyok, úgyhogy csak módjával kajcsiztam.

Mni,
az AFP adatom: 1,74. Légyszi írd bele a tábliba, köszike!

Melinda

Kép
melinda80

Mni,

Most néztem, hogy milyen adat hiányzik még: név: Anita, a picúrt csak Ketteskének hívjuk és még egy dekát sem híztam.

Lányok,
Ti már próbáltátok a karikagyűrű segítségéval megjósólni, hogy fiú vagy lány lesz a baba? Én ma kipróbáltam, fiút mutatott, de remélem a doki 1,5 7 múlva meg tudja már pontosan mondani. Van akinél ez bejött?

arizona

Sziasztok!

Ramatyul vagyok, fáj a torkom, a náthától kába vagyok, bedugult az orrom, a fülem, stb..

Erik is elkapta, nála sokkal enyhébb. Ma itt volt anyósom, hozott ebédet, és foglalkozott Erikkel egész délután. Nagyon rendi tőle, csak én nem tudom elviselni, ha más dirigál a házam táján :roll: , de ez az én hülyeségem. :oops: Azért örülök, hogy holnap nem jön, persze lehet, hogy holnap már nem így fogom gondolni, amikor egész nap pörögni kellene Erikkel. :D

El ne felejtsetek 3-kor felkelni, és 2-re visszaállítani az órát! :lol: :wink:

Amúgy 5 kilót híztam, és 0,9 lett az AFP-m.

Jó éjt!

Kép

Kép
mzx

monácska: muti a tetkós képeket! Tessék lefotózni! Nekem még most is tetszenek, csak magamon nem tudnám elviselni. :wink:

mzx: jobbulást, remélem hamar meggyógyultok! Hársfa tea csodákra képes! Anyós téma: nem nyilatkozom. Sajnos nekem a 2. is az agyamra megy, még jó, hogy messze lakik :D

arizona: én kipróbáltam, nekem 2 fiút és egy lányt jósolt! A 2. babánkat tervezzük topikban sokan kipróbálták, és mindenkinek bejött!!! Úgy látom egyidőben, egy helyen fogunk szülni :wink:
Vendég

monácska: az én párom viccesen nézne ki tetkókkal, mivel ilyen szépnadrágos, szépinges, nyakkendős. Így titokban megsúgom, volt egy pasim, húú de jól nézett ki, David Beckham feje volt, mindenhol tetkó meg piercing. Még ott is :oops: Hú, és olyan nagyon romantikus, minden kívánságom leste. :oops: Csak nem tartott sokáig a románc, kiderült hogy a fiúkat is szereti :? :shock:
Vendég

Sziasztok!
nem tűntem el, csak elég vegyes napjaim vannak.
Viszont a mai szuperül sikerült :)
Holnap leszünk féléves házasok ;) (MNiki Nektek is szívből gratula :lol: )
És ezt mi ma ünnepeltük meg, Legokiállítás, ebéd Pilisszentlászlón, Kisrigó nevű vendéglőben (mindenkinek melegen ajánlom! ) séta Visegrádon (ott házasodtunk ;) ) gesztenyepüré itthon :)

És már csak 4et kell aludni, és láthatjuk Maszatot, és lehet hogy az is kiderül,hogy kisfiú-e vagy kislány.

Az AFP nem határon felüli amúgy, mint kiderült, félremondta valaki, hanem pont a felső határ. 2,5. Nem baj, legalább 2 héttel hamarabb láthatjuk Őt :lol:

Viszont, olyan szép idő volt ma, kegyes volt Tandékhoz! Tand, remélem minden úgy sikerült, ahogy elterveztétek, remélem nálatok is sütött a napocska és télleg a kertben tudtátok tartani az esküvőt! Legyetek mindig nagyon boldogok! És várjuk majd a fotókat!!

ja, babacuccok: én még babaruhát mindig nem mertem venni, csak egy pár zoknija van (köszi Pepike :lol: ) és most egy sapkát szereztem be, manósapka, olyan hosszúúúú, olyan édes :)

Máshoz most nemigen tudok hozzászólni, mert még nincs vége a mai csodás napnak, a férjem vár ;)

majd jelentkezem! vidám hétvégét!

Kép

Kép
kolyok28

húúúúúú Zsuzsi gratulálok a mai szép napotokhoz!!!!!

Én meg megyek, kiszedem a szétázott kölköm a kádból :D
Vendég

Mzx! Tudom miről beszélsz......... :) ÉS teljesen egyetértek veled, fogalmam sincs, hogy az elmúlt két napot hogy éltem volna túl, ha egy kicsi mellett kellett volna sürgölődnöm!! Gyógyulj meg hamar!!!! Várunk!

Jim! Én is egyenruhás, szép blúzos, szép szoknyás vagyok/voltam, míg dolgoztam, de a nagyobbik tetkóm nem is látszik! Fogok róla képet feltenni, de anyósom elvitte Lengyelbe a gépet, ahogy visszakerül, lesz fotó, és pocifotó is okés??

Tand!!! Istenem! Annyira szégyellem, nagyon figyelmetlen voltam! Rengeteg sok boldogságot kívánok Nektek!! Remélem minden úgy sikerült, ahogyan elterveztétek! Fotókat várjuk!

Kölyök!!! Én biztos vagyok benne, hogy minden okés!!! Itt mindenkinek minden okés, és passszzz!!! :) Jó tudni ám, hogy fiú vagy lány, pedig én nem akartam, csak a párom miatt lett megkérdezve, de most én vagyok az egyik legboldogoabb, hogy Nóra babánk lesz! Nagyon drukkolok, hogy kiderüljön a neme nálatok is! És ezer gratula a házasságifélévfordulóhoz! :lol: :lol: :lol:

Most pediglen én lelépek, ágyba helyezem a testemet! Szép éjszakát mindenkinek!
Vendég

sziasztok!
Én is márciusra várom az első babám. Örülök hogy megtaláltam ezt a topicot, sok hasznos infó van fenn.
acsjudit

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Én most nagyon belevetettem magam a vásárlásba... :oops:

Tetkó
Nekem a derekamon van...
Josh-nak is van... ő is egyenruhás :lol:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

mommy: tuti a tetkó!!!!!!!!!!!! :wink: a pocika is nagyon szép!!!!!!!!! Ti kis egyenruhások:)))))))))a férjem ilyen szempontból maradi felfogású:((((((((pedig jólállna neki.

acsjudit: üdv!
Vendég

Kölyök, nagyon szépen megünnepeltétek a házassági évfordulót! Gratula Nektek! Mi Sárospatakra akartunk menni a hétvégén, de holnapra kapott a férjem egy meghívót a Hungaroringre vezetéstechnikai tréningre, így oda megyünk. Az ünneplést és utazást eltoltuk a jövő hétre. :) Amúgy múlt héten el akart vinni a Kisrigóba, de nem volt kedvem... :( állítólag most visszavette a régi tulaj és most megint nagyon jó! Igaz?

Tand nagyon sok boldogságot Nektek, remélem mindem úgy sikerült ahogy elképzelted! :)

Acsjudit, írjál még magadról és remélem mihamarabb sikerül mindenkit megismerned a topikban! :)

Mzx jobbulást Nektek!

KépKép
KépKép
mni

Kép Josh hazaért Afganisztánból

Kép Katonai bálon
Vendég

Acsjudit
Írjál magatokról! Képeket is kérünk... :wink:

Házassági évfordulókhoz gratulálok!
Vendég

Jim:nekemi s van tetkóm és én is hasonló szituba csináltattam mint ti,vagyis épp elmúltam 18 és barátnőkkel felmentük Pestre a Váci utcába az ország legelső tetkószalonjába.Apámnak hetekig azt mondtam,csak egy lemosható matrica...de elkezde firtatni kb egy hónap múlva ,hogy miért nem mesom le :? Teljesen kikészült,ilyenekkel jött, hogy ezt női börtönkben csinálják meg stb..De miután kinnt éltem 2 évet Londonba és elmeséltem neki ,hogy manapság már az ügyvédnőkön is lehet tetoválás,és aztán itthon is ezt tapasztalta végül megbékélt.A mellem felett van egy delfin,és szopiztatáskor a fiaim simogatták amikor nagyobbak voltak :wink:
A férjemnek is van egy nonfiguratív a karján,a munkahelyén ő is eltakarja.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Lányok, ez döbbenet, hogy mennyit termeltek! :shock: :lol:
Már már azon morfondíroztam, hogy feladom! És nem olvasom végig. :? :lol:

Mni, Eszter!!
Én sosem jegyzetelek.
Az az én technikám, hogy az oldalt kétszer nyitom meg. (Így csinálják a profik Kép)
Egyikkel az új hszsoknál vagyok, a másikkal folyamatosan haladok az olvasásban és így könnyebb reagálni!
Talán kisebb eséllyel maradnak ki emberek akikhez szólni akartam. Mert tény, hogy ez a topik nagyon nagy létszámú. És az én agyam roppant likas! :lol: :lol:

Mni!
Amúgy én is plusz egy kgnál tartok! Gyarapszunk, gyarapszunk!:lol:
Az AFP értékem MoM szerint 0,9.

Arizona!
Az én lakókörnyezetemnek és életvitelünknek a Peg Perego Venezia felel meg. Ezért azt fogunk venni!
De már úgy elindulnék vásárolni, de még nincs időm rá! :(
"A lányt is hazahozzátok a kórházból" :lol: :lol: itt fetrengek :lol: :lol:
Gratulálok az új fogakhoz! :)

Boszi!
Az ortopédusok kifejezetten kardoskodnak a vízszintesig dönthető babakocsi mellett!!!

Panny, Beuska!
Szeretem, ha tapasztaltak elmondják a véleményüket! :)
Csak bátran és mindig, kérdezetlenül is :)
Nagyon hasznos tud lenni.. :)

Pumperka!
Ilyen az ha az ember lányának már van két gyereke! Van miből válogatni! :lol:
Ha teljesen kész vagy a takarítással, hozzánk is eljöhetnél... Kép

Kikó!
Én nem kívánom még az édességet, de tegnap színházban voltunk és az előadás közben az egyik színész kolbászt evett. Attól a pillanattól kezdve ölni tudtam volna a kolbászért... :roll:
Amikor hazaértünk az volt az első, hogy nekiestem a hűtönek és megettem néhány karika kolbász! :lol: :lol:

Hédi!
Örülök, hogy jól van már a kisfiad! :)
Figyelj, szerintem örülni kell anank, hogy az apja érdeklődik utánna.
:? Szerintem az sokkal rosszabb lenne a fiad számára, ha az apukáját nem is érdekelné. Így akármilyen ember is, de foglalkozik a fiával. Legfeljebb majd a fiad rádöbben erre és megmaradnak egy nagyon laza viszonynál.

A tökfözeléket imádom! Nagyon nagyon!!! Kellett nekem.. most itt ülök és nincs tök. :roll: :?

A pocakod nagyon csinos! :) Hihetetlen, hogy mennyire nagy már! :)

A kisbaba a pocakodban tutti egészséges!!! Nyugalom! :)
Az orrcsontot csak az ügyesek nézik a 12 héten. De ott még nem mérik le. Csak a 18-20 heti genetikai UHn. Az orrcsont hiány Down gyanú.
De arra vannak a 12 hetes szűrővizsgálatok, meg szükség esetén a 16 hetes is!

Szerintem a poén kedvéért is érdemes lenne elmenned egy modell válogatásra :lol:
Kitudja, még lehet, hogy pocakosan kellesz neki :lol:

Bosek!
Te a vastól fosol??? :shock: Az ritka egy mellékhatás. Inkább szorulást okoz! Biztosan a vastól volt???
Mióta szeded???
Micsoda őrült hasmenést okozó étkezési tippek. :lol: :lol: Nagyon jó! Banános mogyorókrémes a legjobb :lol: :lol:

Márti!
a húslevesnél nincs nagyobb kedvenc!
Kelj fel húsleves, feküdj le húsleves! :lol: :lol: A tökfőzeléknél is jobban szeretem. :lol:

Kikó, Boszi!
Én úgy vagyok a vitaminokkal, hogy nem szedek komplexet! Én személy szerint fölöslegesnek tartom. De eszem vasat, folsavat (ferofolgamma néven), Magne B6-ot (Mg, B6) és jövő héttől indul a Ca és D vitamin.
Összesítve én is gyúrom rendesen. :lol: :lol:

Csujzi!
Az biztos, hogy a túlzott vitamin hízlal, mert étvágyat növel, bár nem tudom, hogy egy tbl Elevit annyira étvágyat növelne??? :roll:
Szerintem aki zabás, annak mindegy... vagy nem???
A baba mérete sok doki szerint genetikailag kódolt! Persze ha az anya cukros lesz a terhesség során, akkor nagyobb az esély a megabébire!
De alapvető vitaminokat: folsav, B6, vasat, Mg, Ca nem tudsz kellő mennyiségben pótólni! És nagyobb az igény.
A folsavra a babának is szüksége van, de főleg az elején. Utánna nekünk van szükségünk rá, mert kell a vérképzéshez, ezért kell a vas is!

A Brendon jó hely, csak nagyon drága... :roll: Vagyis nekünk az volt a benyomásunk. :roll:

Mzx!
Örülök, hogy te is dícséred a Veneziát! :)
Az nem jó ha ilyen ramaty állapotban vagy!
Citromos, mézes forró tea!
Paracetamol tartalmú készítmény is mehet (pl. Coldrex!) Arra figyelj, a hőd ne menjen fel!

Judit!
A quinnyk nagyon jók!
Nekem az egyik barátnőm akar rámbeszélni egy használtat, csak nincs hozzá mózes! :?
És kicsi a bevásárlókosara!
Bár nem tudom, hogy az emeletre, hogy cipelném fel a gyereket is és a kaját is (a kocsi a biciklitárolóban marad)

Lusie!
Sok gyümölcs! Kefir! Főleg a Kaukázusi!
És napi 3 liter víz!!!
És rostos zöldségek!
A ricinusolaj csodákat művel!Kép
Ki ne próbáld!!! :lol: :lol: A WCről fel nem állsz!
De valóban nem jó a szorulás! :(

Kiszazsu!
Veszélyes kiscsajod van! :shock:

Pat!
az expasim teszi be (mármint az ékszert) :lol: :lol: :lol:
Ezen annyira leakadtam!! :lol: :lol:
Örülök, hogy rendben vagytok! :)
Drága kő a vas na! Teccik nemteccik! Kő!
Most mondjak védőbeszédet a vas mellett? :) Nem mondok! :lol: :lol:

Pati, Kiszazsu, Jim!
Micsoda piercinges gondok!
Nekem az uram nem hajlandó elintézni (szándékosan nem írtam, hogy betenni! :lol: Pedig szerintem ultra szexi! :D

Jim!
Az én párom is roppant konzervativ ebben a tekintetben.

Manna!
Gratulálok a babóhoz! :)
Éjszakai pisilhetnékre csak egy megoldás van: ha kimész pisilni! :lol: :lol:

Mommy!
Én is érzem, hogy kezdtem megkeveredni a babakocsikkal :lol: De aztán letisztult! :)
Nagyon profi a tetkód! :) És a pocakod pedig csodagömbölyű :)

Melinda!
Ez nagyon gáz! Ilyen szomszéd! :?
Milyen színűre tervezitek a babaszobát???

Kölyök!
Gratula! :)

Szia Ácsjudit! Üdv közöttünk :)

Rólam: ma egész nap aktív volt a pocakom lakója! :lol: Most is!
Megyek és lefektetem. :)

Jó éjt nektek! :)
Vendég

Mzx,
ahogy Jim, én is a hársfateát tudom javasolni a megfázásra, kis mézzel! Jobbulást!

Dany,
nekem általában nem tetszenek a tetkók, de a tiéd nagyon jól néz ki! :) Szép kerek a poci is!

AcsJudit,
örülök, hogy hasznosnak találod a topic-unkat, gyere gyakran, itt mindenki barátságos és mindenki véleménye számít!

Kölyök,
gratulálok a házassági évfordulótokhoz, milyen romantikus napotok volt! :)

Tand,
szívből kívánok nagyon nagy boldogságot a házasságban! Gondoltam rátok, hogy jó időtök legyen!

Aranykavics,
képzeld, a szomszéd még le se jött elnézést kérni az áztatásért, párom ma találkozott vele, és ezt jól az arcába vágta (azért szépen), és megkértük, hogy este 9 után ne centrifugázzon, mert akkor már pihiznénk. Ennek a nőnek a centrifugázás a heppje, legfőképpen este 8-10 között. :twisted:

Jó éjszakát mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda80!
Ébresztő!!!!!!!!!!!!!!!
Jó sokáig fent voltál! Én nem tudom, de én ha tehetném, akkor
feküdnék a TV macival, mindig fáradt vagyok estére!

Monácska!
Küldhetnél nekem egy kis töltikapit! Nagyon imádom!!!!!!!!
Még jó, hogy írtad, adtál nekem egy kis ihletet, mert holnao én is azt fogok csinálni!!!!!!!

Jim!
Nekem is csaszi volt! De én is hasonlóképpen vélekedem!!!!!
Nekem nem sikerült a szúrás, és szinte mindent éreztem! :cry:
Nagyon rosssszzzz volt!
Figyu! Neked mondott olyat a dokid, hogy lesz e Hegg vonal vizsgálat!
Mert nekem azt mondta, hogy 36 hetesen úgy kell mennni UH-ra,
hogy sok sok pisivel a hólyagodban, és nézik a hegg vonalát,
hogy milyen vastag! Utánna pisilni kell, és mégegyszer
megkuksizzák!!!!
És ez dönti el, hogy sima v, császár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mzx!
Jobbulást neked!!!!!!!!!!!!!!
A hársfa nekem is bejött! Én még szoktam hozzátenni:
Kamillát, Kakukkfűvet, Cickafarkat
Nagyon jó! 2 nap alatt szupi leszel!

Kolyok28! Mni!GRATULÁLOK nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mommy!
A tetkód nagyon dögös!!!!!!!!!
A pocid meg nagyon ÉDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acsjudit!
Üdv! Írj jó sokat!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Aranykavics!
Gratula az AFP-hez!
Az nagyon jó eredmény!!!!!!!!!!!

Lányok!
Szeretném megkérdezni, hogy Ti tornáztok???????????????
Ha igen ,akkor mit tudtok nekem ajánlani, ami szupi!
Esetleg valahonnan tudok letőlteni????????
Vendég

Szépe napot! :)

Már jobban vagyok egy fokkal! :) Köszi a hársfateás tippeket, lehet, hogy az használt? Mindenesetre a torokfájásom elmúlt :).

Tetkó: nekem nagyon tetszenek, főleg a nonfiguratívak, de csak a tetkó gondolatáig jutottam el. Félek, hogy később esetleg kinyúlna ott a bőr, és hülyén nézne ki, vagy már nem tetszene, vagy az unokáim lesnének, hogy nagymami vállán mit virít az az izé? :lol: Párom is konzervatív, a jeggyűrűre is csak azzal sikerült rábeszélnem, hogy akkor én sem fogom hordani, ha ő nem hordja :wink: . Bár csajokon neki is tetszik a tetkó :wink: .

Jim, én is odavoltam a vad, vonzó pasikért, de valahogy az eszem mindig közbeszólt, és gyorsan lebeszéltem magam róluk. Iszonyúan tud szenvedni mellettük az ember... A szerelmeim mindig olyan jófiúsak, nagyon megbízhatóak voltak. A férjem viszi a prímet ebben, néha már túlságosan is az. Nem árt néha egy kis vad izgalom, ugye? :wink:

Mni, lehet, hogy az öcsém is ott lesz, ő is tanít a vezetéstechnikai centrumban időnként :). Jó szórakozást!

Tand, remélem minden úgy ment, mint ahogy elképzeltétek! Nagy gratuláció!!! :D

Kép

Kép
mzx

Kavics, biztos nem fogod megbánni, ha Veneziát veszel. Én lehet, hogy majd a 2. gyerek egy éves kora után eladom, és az árából veszek egy PP Ariát, ha nagyon kocsifüggőek leszünk. De ha addig kitaláljuk, hogy lesz harmadik gyerek is, akkor meg nem válok tőle! :D

Kép

Kép
mzx

Jó reggelt Mindenkinek!

Nagyon kíváncsi vagyok a börzés véleményekre és hogy, kinek mit sikerült beszerznie. :) A barátnőm tegnap azt mondta, hogy menjek, mert jó áron vanank a pelusok és vegyek előre... de 4 hónappal előre??? Mit csináljak addig vele? Szerintem hülyének néznének itthon, ha hazaállítanék egy csomagtartónyi pelussal... :D

KépKép
KépKép
mni

Mni!
Ha el tudod rakni a pelusokat, olyan helyre ahol nincs útban,
akkor miért ne? Ha jók, és jó áron vannak!
Én biztos bevásárolnék!

Úgy el van tünve mindenki!!!!!!!!

Csak nem mindenki a Börzén van??????????????

Vagy vasárnapi ebéd készítési lázban van a titok nyitja?????? :lol:

Nekem még mindíg ott van a pénteki húsilevi..............
A következő fogás meg már bent van a sütőbe!:
Sült kacsacomb párolt vöröskapival

A vöröskapit még ezután fogom csinálni! Úgyhogy pihizek egy
kicsit!
Vendég

Márti,

Én nem égek ebédkészítési lázban soha vasárnap, vagy anyuéknál eszünk vagy a barátainkkal ebédelünk, mint ma :lol: De a Te menüd határozottan jól hangzik!
Ja és nem is tornázom. Nem is tervezem. Valójában híznom kéne, mert elég gáz, hogy mindjárt félidős vagyok és még mindig a régi cuccaim hordom, nem is látszik, hogy babás vagyok :?
Szoptatás alatt is csak fogytam, 10 hónapig meg hordozókendőben vittem Pancit, így a torna is kipipálva. Állítólag RR kismamatornája jó, a barátnőm csinálta.

Aranykavics,
Örülök, hogy sikerült jó babakocsit találnotok. A vásárlást még mi se kezdük el, babonából megvárom a 30. hetet.
Apa nagyon lányt szeretni, már csak azért sem hagyhatjuk ott :lol: :lol:

Jim,
Pont előtte néztem a táblát, hogy egyidőben szülünk és egy kórházban. Neked ki az orvosod? A fiadat is ott szülted?

Mommy,
Nagyon csini a pocak!

Na felébred a főnök.

Szép vasárnapot!

arizona

Sziasztok!

Tand: csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! :)

Kavics: hát most ledöbbentett a technikád, de jóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol:

Mommy: szép a pocifoto, már jól gömbölyödik a kis babylak! És a tetkód is szupi, nekem is nagyon tetszik a derékon!

Mzx: remélem már jobban vagy, sokat kúráld magad teával, meg sokat pihizz!

Lányok! Én is remélem , hogy kapunk képeket a börzén szerzett dolgokról!!!!!!

Ami engem illet, rémes éjszakám volt, azt hittem vmi történt, és az éjjel szülök!!!! De szó szerint! Hajnali 3kor arra ébredtem, hogy hatalmas görcseim vannak, nem tudtam megfordulni sem, csak az ágyat szorítottam, annyira fájt, és ez 2-3 percenként ismétlödött! Nagyon fájt a hasim ott lent a babánál! Aztán keltettem a férjem, hogy rosszul vagyok, segitsen kimenni a wc-re, mert még annyi erőm se volt, meg hányingerem és székelési ingerem is volt. Megbeszéltük, ha mellékhelyiség után nem vagyok jól kórház lesz most éjjel! Hál istennek volt eredmény, és egy kicsit könnyebb is lett a hasim, majd vettem be magne b6-ot a hasikeménységre, és így vissza tudtam aludni! Hát ma pihi, nehogy baj legyen, de nagyon remélem, hogy csak vmi felfújt és a baba meg nyomta a hasimba a dolgokat, nem birt meglenni a szelekkel! :? :roll: Ma már csak egy kicsit érzem az éjjeli dolgokat, de azt hiszem pár napig szedem a magne b6-ot, végülis ártani nem ártok vele.
Bocsi, ha vkit megijesztettem a sztorimmal, senkit nem akarok rémisztgetni.
Na ennyit rólam!

Mindenkinek további szép napot!
Vendég

Ja és csak a megszokás kedvéért is:
ZSU: FÉLIDŐ :D :D :D :D :D
Vendég

Jujjjj Csujzi!!! Mikor kell megint konzultációra menni a dokidhoz?? Ez azért nagyon nem játék, nehogy kinyíljon a méhszáj!!! Pihenj, pihenj, a magneb6-ot akár 3x2 dózisban is lehet szedni!

Márti köszi, én is imádom, bár ma nem az lesz az ebéd, megyünk a haverokkal nem sokára el! :)
Vendég

Igen, Csujzi, most már mi is visszafelé számolhatunk! De a te babád aztán szépen megünnepelte, hogy félidős!!! Remélem azóta már csak egy rossz emlék az éjszakád!

Jim, Panny, nem semmi a tetkós ill. piercinges sztoritok! :shock: Az enyém is hasonló. Én még nem is voltam 18, mikor a vállamra csináltattam egy pillangót. Apám marhára kiakadt, persze én is azt hazudtam, hogy lemosható. Hát amikor kiderült, hogy mégsem... :shock: A mai napig hallgatom, hogy akkor hogy átvertem. :roll: :roll: :roll: Ráadásul a férjemnek sem tetszik, főleg az, hogy pillangó, mert szerinte mindenki a k.rvára asszociál. Hát nemtom... Nekem tetszik/tetszett, bár ha lesz rá pénzem, átüttetem valami másra. A békesség kedvéért.

Kölyök, Mni, boldog fordulót!

Márti, ez a párolt kápi!!! Imádom! De megenném most!
Nálunk semmi extra vasárnapi kajcsi: virslis lecsó rizzsel. Ugyanis mostanában az én kívánságaimhoz igazodik a család. :lol: Tegnap este pizzát rendeltünk. Én ettem felét, férjem, kislányom, apósom a másik felét. :oops: :oops: :oops:

Acsjudit, szia, gyere sokszor! Írj magadról!

Tand, üdv a férjes asszonyok klubjában!!! Kép Kép Kép

Kép
Vendég

Kívánságra egy félidős-kicsike-növekedős-Zsu-Vikó-Pocak!

Kép
Vendég

Zsu!!!!!!!
Nagyon édes és szép a pocid!!!!!!!!!!!!!!!!

Most mennem kell. Amúgy voltam a börzén és nekem nem jött be. Vettem egy új kismamanacit azt kakukk. Az új cuccok szerintem jók voltak, de a használtaktól forgott a gyomrom, na mind1, lehet, csak az én véleményem.

majd este jövök, pussz
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?