Sziasztok csajszikák!
Bocsi, hogy nem voltam délután, de megint sikerült bealudnom, 9-kor keltem fel.
Na de én ma is hajnali 4-kor keltem, mert melóztam.
Köszi a gólya miatti dicséreteket, szivből csináltam, csakis Nektek!!!!!
Bogyó, én szivesen hallgatok mindenféle gyereknevelési tanácsot, mert szülni kell, azt jó esetben nem lehet elrontani, de a nevelés...Nekem tetszik nagyon, ahogy anyám csinálta velünk, nem vagyunk követelőzősek hugommal, sokáig szerényen éltünk, be kellett osztani, ami van, meg szeretni egymást. Talán csak az önállóbbá nevelésre hatnék oda jobban, mint anyu. Ő kiny....a a s....ünket, finoman fogalmazva, tesóm ezt a mai napig ki is használja, mert ő még otthon lakik.
Ez az egyet választós tök jó taktika! Én sem birom nézni, mikor egy kisgyereket a földön csúsztatva és bömbölve kell kirángatni a boltból. A másik meg az, amikor a 3-4 éves gyerek elküldi a francba az anyját ott a boltban mindenki füle hallatára. Na, ilyenkor elkap a harci ideg...
A csúnya beszédre én nagyon ki tudok akadni, ha egy pici gyerek szájából hallom.
Az esküvőt tavaszra terveztük, május körül, lehetne hamarabb is, de egyrészt anyagilag még nem vagyunk a toppon, másrészt én télen nem akarom. Pici esküvő lesz, mert inkább babára költünk. Nekem már volt egy házasságom, sajna elváltam. Vagyis most már nem sajna, mert azóta megtaláltam életem párját!!!:)
Akkor én is kitáncoltam, kimulattam magam, a nászút is megvolt, de most nem ez a fontos.
Majd meglátjuk. Ha csak pici pocim lesz akkor, az nem baj, akkor megtartjuk, de ha már nagyobb, akkor tolódik az esküvő a baba születése utánra. (meg ha leadom a 20 kiló felesleget....
)
Amúgy is csak vacsi lesz, buli nem hiszem, apukám lábadozik egy komoly műtétből úgyis.
Matyika, üdv itt, átvetted tőlem a stafétabotot, már nem én vagyok az újonc!
Nagyon édesek itt a lánykák, angyalok és mindenben segitenek. Én már függő vagyok tőlük!
Az inszemről sajna én sem tudok semmit, és most nem elzavarni akarlak, de azt hiszem van egy ilyen cimű topic, ott talán felvilágosultabbak nálunk.
A magas prolaktin szintről meg annyit, hogy nem értem, először miért nem a természetes anyagokhoz nyúlnak az orvosok, mert éppen erre a problémára ajánlják a barátcserjéből készült kapszulát.
Matyika, itt utána tudsz nézni, meg meg is lehet rendelni, ha nincs a környéketeken biobolt.
http://babatervezok.otthona.net/fvl.shtml
Az oldalon belül pedig a shop részen keresd, ott pedig a homeopátiás szereknél.
Csubi, ez akkor nagyon romantikus nap volt számotokra!
Ha a nap vége is ilyen volt, akkor talán van esély egy kishercegre?
Jó éjt lányok, holnap délután benézek, mert a délelőtt a kotyvasztásé...
Hajnalban óraátállitás, senki ne feledje!!!!!Tovább alhatunk egy órácskával, de jó!!!!
Puszi Nektek!!!