Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
ugye nem muszáj fekve szülni? Csak valahogy ennek a szülőágynak a képe :shock:
Hétfőn este megyek az első CTG-re be a szülőszobába édesapával együtt, és akkor szemügyre veszem.
zs
zsuzsoo
 
 


Sziasztok!
Tücsi, megkaptam az üzeneted, nagyon aranyos vagy, hogy igy hiányoltál!
Végül október 16-án 17.08kor megszületett András, egy hiper gyors szüléssel. Délelőtt még áramláson voltunk, hazaértem 11 körül, akkor picit éreztem, hogy görcsölök. de hát nagyon kis halovány volt...nem hittem, hogy ez már AZ.
Aztán 1 körül felment a lázam, felhivtam a dokit, mondtam, hogy mi van, és hogy 10 perces görcsök vannak. Mondta, hogy3kor hivjam vissza. Na, fél3kor már erősebbek lettek, és 5 percesek, de még ekkor az unokatesómmal telefonon beszéltem, épp apának vasaltam az ingeit.. :) 3kor felhivtam a dokit, mondtam, mi van, azt mondta, ha úgy gondolom, akkor amig birom itthon, és utána benn találkozunk, hivjam a szülésznőt is. 3kor hivtam apát, hogy siessen hazafelé, fél4kor még sehol nem volt... :cry: addigra már lezuhanyoztam, elment a nyákdugóm és 4 perces fájásaim voltak...
4 előtt indultunk el, keresztül a városon, Hősök terénél tolófájásaim voltak...ekkor negyed5 múlt.
Beértünk a szülőszobára, iszonyatosan fájt eddigre. Ügyeletes doki megvizsgált, eltünt méhszáj...a burok tartotta még a babát.
Hivták a dokit, de mondták, h nem biztos, hogy ideér... :roll: a szülésznőm sajnos be se ért..de a doki kb 10-15 perc múlva ott volt. Repesztették a burkot, és 17.08ra a kezünkben volt!!!
Apának nem volt ideje lemenni a papucsáért se a kocsihoz.. :wink:

A gátmetszést nem úsztam meg, utána meg az aranyerem is előjött.. :?
A kórház végül is kibirható, a csecsemősök változóak. Volt, aki bejött reggel, bemutatkozott, hogy ő a nappalos, és ha bármi van, keressük, volt, akit egész nap nem is láttunk, és volt, aki bejött és megkérdezte, hogy van-e kérdésünk..

Kaját vigyetek, reggelire és vacsorára 2 zsömle + 2 szelet felvágott a kaja, jó ha van nálad egy kis tartalék felvágott, joghurt, sajt, csoki..

Tena betét jó, de gátsebnél jó, ha még teszel hozzá egy kis gézes vattát (ezt adnak, ill kinn a dobozból vehetsz el) - egyrészt betétet spórolsz, másrészt jó puha.. :wink:

Itthon küzdök az anyasággal, mostmár eszik rendesen, 80-90 g általában egy-egy szopi. Ma viszont reggel óta alig aludt, fáj a pocija.. :? Egyébként tündérmackó :D

Próbálok majd gyakrabban jelentkezni, bocsánat, de lehetetlen visszaolvasnom.. :(
Remélem, mindenki jól van :roll:
puszi mindenkinek

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1193493190.7445.jpg[/img]
egy kép 4 naposan :)[/img]

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 

 
 

Vicsok
Nagy - Nagy Gratula a gyors szüléshez!
Sok boldogságot és sok-sok tejcsit!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Egy kérdés: az Angelcare légzésfigyelő érzékelő matrac részét rá lehet rakni a kiságy rácsra vagy egyenletes felület kell neki?

Lilly, nálam egyértelműen hatással volt a stressz a tejtermelésre, sőt olyan is volt az első gyerkőccel, hgoy telítődött a cicim de mégsem tudta kiszopizni, nem indult be a tejleadó reflex. Az most is segít, ha nem azt figyelem, hogyan szopizik, hanem ha fáradtabb vagyok zenét hallgatok, tévét nézek közben(fülhallgatóval persze). Az első babánkkal sokat tudtam pihenni, délutánonként együtt aludni, ez is sokat jelentett, és én is sokszor hittem azt, hogy nem elég a tejci, mégis fél éves koráig anyatejes volt csak és még utána is nagyon sokáig szopizott. Nekik ebben a korban a szopizás a megnyugvás, de ezt írták a többiek is, bármi bánata van, fáj a pocija, majd később ha jön a foga stb... akkor szopizik, ne gondolj rögtön arra, h a tejcid a kevés, ha szépen gyarapodik, nem lehet gond!

Nyulcsi, kezet foghatunk, mi meg építkezünk :D .

Kép

Kép
emendora
 
 


Ja, és az adatok: 3700 g és 56 cm, 36 fejkörfogat :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Ani! Gratula!!!!!!!! Nagyon szép formás a kisbabás. És ahogyan elnézem a vonalzód, már nem aktuális. :lol:
Üzentem neked és megunva a várakozást néhány perccel ezelőtt privit is küldtem. :D
De jó olvasni, hogy nagyon hamar megszületett Andris. (Jól emlékszem a babácskád nevére?) Legalább a doki beért. :lol: Én is hasonló képpen értem be Gáborommal. (Talán már meséltem, hogy eltűnt méhszájam volt már a felvételkor.) Látod, kívántam Neked is hozzám hasonló szülést és bejött. Ha van időd gyere! (És a méretekről szabad kérdezősködni? 8) )

Zsuzsa! Az az ágy, amelyiken én szültem, modern állítható volt. Gondolom, hogy a többi is. Sztem szülésznő kérdése a vajúdás és a szülés alatti ágyvariálás. Nálam is állítva volt úgy, ahogyan nekem jó esett. És úgy szülhettem, ahogyan jól esett. Nem felhúzott térdekkel és a fejemet sem emeltem. Így sokkal jobb volt, mint korábban a hagyományos pózban. Nem gondoltam, hogy így lesz, de senki nem szólt bele. A szülésznő is azt mondta, hogy mindent csináljak úgy, ahogyan nekem jó. Így is lett. Tényleg jó volt szülni. :D Számomra nagyon kellemes élmény maradt. És ezt kívánom mindenkinek.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Ani! Szép nagy baba lett Kisvicsok! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


húú, én olyan gyors voltam, hogy az ággyal nem is volt időm foglalkozni, a szülésznő állitgatta, és kérdezte, jó-e így.. :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Lányok!
Örök hálám, azt hiszem minden eddig felmerülő kérdésemre választ kaptam,még arra is amit nem tettem fel... :wink: pl. muszáj-e fekve szülni...és ezek szerint nem....
Még 60 napom van, ami így nem is tűnik soknak, és ugye abből lehet kevesebb is...azért 30 még min.legyen... 8)
köszönöm a kedves válaszotokat és gratulálok a babákhoz!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka
 
 


Vicsok:
gratulálok Kisvicsok Andrishoz ! És hihetetlen milyen gyorsan megszültél!!! én mindig mindennel úgy kalkulálok, hogy kb 10 órám lesz az "indulástól" számítva :?
de ezekszerint ez nem is olyan tuti....
azt hiszem, akkor ezekután már berakom a kocsimba a cuccom, mert nem biztos, hogy haza tudok bárhonna jönni érte...főleg Diósdra :lol:


Rékaróka
: Neked azért már nagy esélyed van a MÁV-ban szülni, az nagyon profi lett, hogy felújították!

jó hétvégét Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Vicsok: Nagy gratula a kis Andráshoz!!! Tündéri a képen!!!

Emendora: Igen, rá lehet rakni a rácsra az érzékelőlapot, aztán rá a matrac és kész is :wink:

Aagica: Na, akkor van esély, hogy még nekünk is megcsinálják a hasi és koponya uh-t. Érdekes, hogy van akinek megcsinálják, van akinek nem :o

Zsuszoo: Nekem a szülésznő a kitoláskor majdnem ülőpozícióba állította az ágyat. Nekem mondjuk jól esett, hogy a lábam a kengyelben volt, és automatikusan még feljebb "görnyedtem" felsőtesttel, mint az ágy. 4 nyomásra kint volt a baba, de inkább három, mert az első csak egy próbanyomás volt (meg volt egy, amit elsumákoltam :D )
lamme
 
 


Sziasztok!
Az új babáknak és anyuciknak nagy-nagy gratula!
És az is jó, h mindenki jól van!
Mi is jól vagyunk, de én egy másik topikba is írogatok... többre meg úgy tűnik nincs elég időm! (Voltak, vannak zűrök nálunk a tejci körül. Pl. volt egy mellgyuszim, lázas is voltam, a tej kevés ki kell pótolnom tápival :cry: )
Légzésfigyelő: hát ez érdekes, mert feketén fehéren le van írva, h milyen vastagságú lap kell alá! Nekünk így van. Gondolom nem véletlen, h nem rácsot, hanem nem tudom hány milis lapot ajánl! (Én mondjuk el sem tudom képzelni enélkül a napjainkat, mert a gyerekszoba nálunk az emeleten van! És így állandóan hallom a Jankát!)
Császáros megjegyzés: fura, h azt mondják nincs elég hely a műtőben az apukáknak. Elég nagy az a műtő, elfért volna ott a férjem is, de igazából nem bánom, h nem volt benn. Sok hasznát nem vettem volna és sztem kényelmetlenül is érezte volna szegény magát. Viszont nagyon boldog volt, amikor ő lehetett először Jankával!

Kép
ermoni
 
 


A szülőágy állítható mindenféle gombbal, a férjem azt nyomogatta vajúdás alatt :D Én félig fekve szültem, nekem jó volt így :)

vicsok: gratulálok a babához :)

Amikor minket engedtek haza, senkinek nem csináltak koponya és hasi UH-kat, nem értem, hogy működik ez :?
Vendég
 


Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm mindenkinek a kedves gratulációkat!!! :D

Uh - nálunk megvolt mindkettő :shock:

Babett, szerintem is vidd a cuccod mindenhová, biztos, ami biztos :lol: én is reménykedtem egy gyors szülésben, de hogy ennyire gyors lesz... :shock: még én sem hittem, Jó, hogy be volt pakolva mindenem, és csak fogni kellett...

Légzésfigyelő - nálunk nincs.. :roll: apa és én felváltva látjuk el ezt a teendőt.. :wink:
De persze nálunk nincs emelet, úgy tuti vettünk volna mi is..

Réka- te már a MÁV-ba fogsz menni... :)

Ermoni - remélem, már jobban vagy :roll: húú, hihetetlne, hogy Janka már több, mint 1 hónapos !! :shock:

Megyek is, teszek-veszek egy kicsit..Mindenkinek szép napot!!

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Na ezt az UH-s dolgot akkor végképp nem értem :(
Vendég
 


Sziasztok, MIndenkinek szépséges vasárnapot!
BAbett, akkor még egyben... nagyon kiváncsi voltam, azért is jöttem fel!!!
Ani, gratulálok Andrishoz és a hipergyors szüléshez!!! Ez igen, még ilyet nem is hallottam!!!
Mondjuk elég későn indultatok be ahogy írod... Nem féltél a dugótól, hogy majd ott rostokoltok valamelyik főúton? Én ettől nagyon félek.. gondoltam írok egy nagy papírt "SZÜLÜNK" felirattal és kirakom a kocsi hátsó szélvédőjére....ha esetleg nappal mennénk...

JA, azt szerettem volna kérdezni, hoyg milyen körülmények között lehet vajúdni a szabolcsban? NEkem van egy nagy labdám...vigyem? Vagy van ott? Egyéb lehetőségek? Helyszín?
Én csak a kitolásra másznék fel az ágyra, vagy ha már nagyon nem bírom a vajúdást és nagyon hosszúra nyúlik, akkor az EDA miatt, ha muszáj.

Puszi mindenkinek, jó babázást a babázóknak!! Apropoó: Mikor mehetnek hozzátok látogatók? Nálunk már most megy ezen a balhé.... Írjatok!
Puszi,Bea

Kép
nyulcsi
 
 


sziasztok

Bea:
..igen, és még ma is 1ben.... :? pedig már éjjel is azt hittem lesz vmi, mert nagypn feszített a medencecsontom, eddig ilyen nem volt...de aztán semmi nem lett belőle.

nálunk nagyszülők azonnal jöhetnek, közeli barátok kb 4 hét múlva. De ez nálam nem elvi kérdés, hanem majd meglátjuk mikor alakul vmi rendszer, és utána miattam bérki jöhet, persze aki NEM beteg!! A kollegák, távolabbi éredklődők, stb meg úgyis kb 2-3 hét múlva fogják beprogramozni ezt a dolgot, nálunk gyérsan elmegy az idő...

szép napot!
Vendég
 


nyulcsi írta:Sziasztok, MIndenkinek szépséges vasárnapot!
BAbett, akkor még egyben... nagyon kiváncsi voltam, azért is jöttem fel!!!
Ani, gratulálok Andrishoz és a hipergyors szüléshez!!! Ez igen, még ilyet nem is hallottam!!!
Mondjuk elég későn indultatok be ahogy írod... Nem féltél a dugótól, hogy majd ott rostokoltok valamelyik főúton? Én ettől nagyon félek.. gondoltam írok egy nagy papírt "SZÜLÜNK" felirattal és kirakom a kocsi hátsó szélvédőjére....ha esetleg nappal mennénk...

JA, azt szerettem volna kérdezni, hoyg milyen körülmények között lehet vajúdni a szabolcsban? NEkem van egy nagy labdám...vigyem? Vagy van ott? Egyéb lehetőségek? Helyszín?
Én csak a kitolásra másznék fel az ágyra, vagy ha már nagyon nem bírom a vajúdást és nagyon hosszúra nyúlik, akkor az EDA miatt, ha muszáj.

Puszi mindenkinek, jó babázást a babázóknak!! Apropoó: Mikor mehetnek hozzátok látogatók? Nálunk már most megy ezen a balhé.... Írjatok!
Puszi,Bea


Szerintem dokifüggő is, de amúgy hely sem nagyon van labdán ülni :(

Mi pénteken jöttünk haza, és mi még a nagyszülőket sem fogadtuk első hétvégén, én még nem voltam jól, meg szerettünk volna picit összeszokni hárman. De a következő hétvégán már szaba volt a pálya mindenkinek, akkor volt Zsófi másfél hetes :)
Vendég
 


Labdán vajúdás: Nem mindenkinél hatásos. A második babámnál én is ráültem a labdára. Kényelmes volt, jó volt rajta ülni, de a fájásaim ritkulni kezdtek és sokkal gyengébbek lettek. Így a szülésznőm gyorsan felállított a labdáról. Folytattam a sétát és újból ott tartottam, mint előtte.

Anikó! A második babánál gondolom, hogy nem fogsz ennyi ideig otthon vajúdni. :D Mert ők általában méghamarabb jönnek. A harmadik baba pedig ..... :wink:

Babett! A babácskád feje jobban beékelődött és lejjebb csúszott a szülőcsatornába. Lehet, hogy Botondod a királyok erényével rendelkezik: pontos lesz! :D Úgyhogy holnap, ha nem jösz tudjuk, hol vagytok. :lol: Nagyon szorítok Nektek!!!!!

Látogatók: Hozzánk jöttek, de nem maradtak sokáig, amit nem is bánatam. (Így legalább tudtam a mellbimbóimat szellőztetni.) Nagyobb látogatásokat 6 hét utánra beszéltük meg.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!
Vicsok, hatalmas gratula!
Mindenkinek drukk, aki még 2 in 1.
Labda: van, nem kell vinni, bár hely nem nagyon van labdázni.
Addig mászkálhatsz, amíg akarsz, csak a ctg-kre kell visszafeküdni, az meg ha jól emlékszem fél óránként - 40 percenként van.
kertikiri
 
 


emendora írta:Sziasztok!


Lilly, nálam egyértelműen hatással volt a stressz a tejtermelésre, sőt olyan is volt az első gyerkőccel, hgoy telítődött a cicim de mégsem tudta kiszopizni, nem indult be a tejleadó reflex. Az most is segít, ha nem azt figyelem, hogyan szopizik, hanem ha fáradtabb vagyok zenét hallgatok, tévét nézek közben(fülhallgatóval persze). Az első babánkkal sokat tudtam pihenni, délutánonként együtt aludni, ez is sokat jelentett, és én is sokszor hittem azt, hogy nem elég a tejci, mégis fél éves koráig anyatejes volt csak és még utána is nagyon sokáig szopizott. Nekik ebben a korban a szopizás a megnyugvás, de ezt írták a többiek is, bármi bánata van, fáj a pocija, majd később ha jön a foga stb... akkor szopizik, ne gondolj rögtön arra, h a tejcid a kevés, ha szépen gyarapodik, nem lehet gond!



Kedves Emendora,

Köszönöm a biztatást és a jótanácsokat. Hát, igen pihenni, azt kéne jó sokat... De amikor a baba nyugodt, én pörgök, hogy na akkor csináljuk meg ezt meg azt, amikor meg nincs dolgom, a baba nem alszik... :( Ma pl. nagyon nyűgös, éjjel is kétszer ébredt, reggel is korán kelt, és még csak 1 órát aludt 2 részletben a mai nap folyamán, pedig fél 1 van... :( És megint nagyon sokat sír. Hát, voltak ettől jobb napjaink is a héten, remélem ez csak a szabályt erősítő kivétel...

A szülés előtt állóknak csak annyit tudok mondani: nem (csak) a szülés nehéz, hanem ami utána 3 nappal itthon vár rád... :( Muszáj segítséget szervezni, amennyit és amilyen hosszan csak lehet!

Üdv:

Lilly

Kép
waterlilly
 
 


Lilly, kitartás, ma nekünk is nyűgös napunk van, és az éjszaka is az volt. Zsófi egész nap csak enne, már nagyon fájnak a melleim :S
Vendég
 


Sziasztok,

Panndi: nem értem miért kell visszamenned UH-ra. Én okt. 3-án szültem, és nálunk is megcsináltak mindent.

Waterlilly: próbálkozz a sétával v. a babakocsival. Érdekes módon Vivi reggel nyűglődött, és végül a babakocsiba nyugodott meg majd aludt el, egyszerűen csak oda betettem, mintha mennénk valahova. Tegnap i s jól felöltöztettem, irány a babakocsi, majd az ablak elé toltam, és rányitottam az ablakot. Igaz, utána mentünk sétálni is, de a babakocsi + tologatása tűnik a legnyerőbbnek.
õszike
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a sok útbaigazítást,rajtatok keresztül egész megbarátkoztam a szabolcsi szüléssel...

Itthon szerencsére lesz segítségem, mert jelenleg a szüleim házának a tetőterében lakunk,így csak lesétálok hozzájuk (bár napközben dolgoznak..)ha nagyon kivagyok...meg párom is elég rugalmasan tud itthon lenni... :lol: de ez még a jövő zenéje..

szép estét!

Réka

Kép

Kép
rékaróka
 
 


Sziasztok!
jujj, a végén féltem, hogy a születési hely rovatba azt kell írni: Ford C-max, Hősök tere.. :D :D
Várjuk a csekket egyébként, mert piros lámpán keresztül és buszsávban a Rákóczi úton esélyes a dolog..

Jajj, látom nem csak mi szenvedünk..bár ma egész jól ment, csak 1x jött a hasfájós roham. Apa hasán jól birja, csak ő holnaptól már dolgozik... :?
Anyu itt van velem a héten, legalább főz és vasal...

látogatók - sógornőm jött 3 napra segiteni, utána kettesben voltunk apával a héten, egyszer felugrott a barátnőm. Ma meg a másik sógornőmék jöttek, de nem voltak sokáig. Így egész jó, csak hát anyu itt van, mivel vidéki, itt alszik. Ugyanez lesz anyósomékkal is.. :? De muszáj túl lenni rajta..

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Hello!
Először is nagy gratula Andris babához! :D

A labdáról csak annyit, nekem sokat segített. Én ugyanis nem bírtam feküdni.

Látogatók: család rögtön, barátok 3-4 hét után. Szerintem kár túlparáznl, bár könnyen vagyok, mert Lillu nem ilyen taknyolós időben született.

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!
Hát vendégség: nálunk már voltak. Dániából a barátaink most voltak itt, nem mondhattam nekik, h gyertek később! (Igaz, nem is akartam nekik ezt mondani! :lol: )
Héj, most látom Ildi, h földik vagyunk! Nektek ki a gyerekorvosotok? (Priviben is jöhet! :wink: )
Vicsok, köszi, jobban vagyok. Szoptatok bőszen, még ha nem is elegendő a hozam. Sajna... Pedig már mindent kipróbáltam! :roll: Hát ez van!
Kitartás! Nekem is volt segítségem bő egy hétig, de megmondom őszintén az a legjobb segítség, amit a férjemtől kapok! És nekem nagyon nagy szerencsém van, mivel itthon dolgozik napközben is elég sokat tud segíteni. Bár sztem egyre jobbak vagyunk kettesben is Jankával! :wink:
Uh-t sztem nekünk sem csináltak, de mi voltunk szerdán a Máv rendelőben és megcsináltattam ott!
Dobok néhány Janka képet, ha nem baj!
Kép
Gondolkodó puttó
Kép
Séta után jegesmedvének álcázva!
Kép
Így alszom szopi után a mérlegen :wink:

Kép
ermoni
 
 


Hello Ermoni!
Mi Pálfi Zuzsa doktornénihez járunk. Csak nem Ti is itt Monoron?

Aranyos nagyon Janka Baba. :D
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ermoni:
Janka nagyon édes, főleg a mérleges kép.. :lol:

Tücsi
:
és nálunk persze még mindig semmi...tehát ma is itt vagyok :(
és már aludni sem bírok, mindig azt hiszem, hogy.....

Medencecsont megint feszülős volt egész éjjel, de aztán semmi. Ilyen volt vkinek?
Ha lemegy a nyákdugó, azt észre fogom tutira venni???
Vendég
 


Babett! Nekem is feszült a medencém a szülés előtti napon Ádikámnál és sűrűbben voltak jósló fájásaim is. Nyákdugóhoz eddig sosem volt szerencsém. Nem tudom, hogy mikor távozott.

Móni! Janka nagyonédi! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Babett!
Mi sem vettük észre a nyákdugót. :D Nekem a derekam fájt oltárira a szülés előtt, mi a kórházba is derékfájásokkal mentünk.
De ne izgulj, a szülést úgyis észreveszed.
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


köszi a tanácsokat! :lol:

már annyi előjel van, amiből semmi nem történik...
gerincem+derekam már legalább 1 hónapja fáj, és menzis görcsök is vannak 2-3 hete kb. :?

jó tudom, egyszer csak kijön ez a Kis Kópé.... :lol:

na Nektek szép napot, én meg várakozom...
Vendég
 


Szia Babett!
Nagyon drukkolunk ám! :D Engem Fazekas Zsuzsi egy nappal a szülés előtt megnézett CTG-vel, plusz az ügyeletes doki is, mert már annyira nem tudtam mi a helyzet! Szabó meg nagyon jó doki, jó kezekben lesztek. Aztán persze várjuk a beszámolót. :D
Lillun kitört az álomkór, bár lehet ezt majd délután böjtöljük. :D
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a dicséretet!
Ildi! Nekünk is Pálfi Zsuzsa a doktornénink! :D (Igaz, laktunk Monoron is, de Monorierdeiek vagyunk jelen pillanatban. Meg még egy ideig! :wink: )
Babett! Én a szülés előtti éjszakán, meg azon az éjszakán is furán éreztem magam! És fogalmam sincs, milyen a nyákdugó! Egyszercsak elfolyt a magzatvíz és kész! Ne izgulj, hamarosan Te is babafotókkal jössz majd ide vissza! :wink: Kitartás! :wink:

Kép
ermoni
 
 


köszi a biztatást :lol:

Ildi!
Zsuzsi most épp elutazott tegnap, de szerdától már lesz, lehet megvárjuk, ha így haladunk...
de a váltótársa is szimpi (Kunné Irén) :lol:
Vendég
 


Babett, kitartás, egy héten belül tuti lesz gyerek ;) De szerintem hamarabb is, úgy látszik, csak Zsófi volt ennyire lusta, hogy indításra sem akart kijönni :)
Vendég
 


Hello Ermoni!
Akkor tényleg szomszédok vagyunk. Hátha mégegyszer a tanácsadáson is összefutunk. Ha látsz majd ott egy a sok várakozás miatt teljesen türelmetlen anyukát, na az én leszek. :wink:
Babett!
Én is láttam már a helyettes szülésznődet, tényleg kedves.
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kérdés:
A nővéreknek Ti adtatok vmit (pénz, ajándék)? vagy mindig mások vannak, így nem kell vele foglalkozni??
Vendég
 


szbabett írta:kérdés:
A nővéreknek Ti adtatok vmit (pénz, ajándék)? vagy mindig mások vannak, így nem kell vele foglalkozni??

Én nem adtam, csak a dokinak+szülésznőnek.
Vendég
 


Babett: nekem Rékus a 36. hét körül már úgy beékelődött, hogy onnantól folyamatosan fájt a medencém és az egész alsó részem, nyomta szét a csontokat és helyezkedett...:)
De kitartás, bent még sosem maradt gyerkőc :D
Pénzt mi is csak a szülésznőnek és a dokinak adtunk!

Kép
Kép
agica123
 
 


Babett,
minden nap más nővér volt. Én a császár utáni éjszakán adtam az osztályos nővérnek, illetve egyszer akartam az egyik éjszakás csecsemősnek, de ő nem fogadta el.
kertikiri
 
 


Ágica! Rékus hány hétre született? Mert amiket leírsz, hogy milyen szépen beékelődött, azt hiszem azt érzem én is. Nem is tudom, a combom tövében fájnak a csontok, este meg reggel nehezen tudok menni. Aztán bejáratódik, de nem kellemes érzés.

KépKép
kutyfül
 
 


Köszi a segítségeket Lányok!

Akkor ezek a medencetájéki dolgok sem feltétlenül jelzik a legvégét, úgy látom... Remélem azért nem szorul be rosszul szegény gyerek, a párom már ezen agódik :? Azért én nem... :lol:

A menés egyébként éjjel nekem is mindig nehezebben megy,
úgy járkálok, mint egy béna...aztán reggel már gyorsan bejáratódik. Bár nekem az izületeim is megsínylik a dolgot, pl. az újjaimat sem igazán tudom rendesen beszorítani. De állítólag ez még rosszabb lesz szülés után, mert a szoptatás minden jó anyagot elvon az anyukától a babának... :?

na szép napot, ma 3-ra megyek dokihoz, ahol ismét megtudhatom, hogy mi újság odabent...
de álíltólag holnaptól be kéne feküdnöm Szabolcs rendszer szerint.
Szerintetek? nem sok keddem van hozzá....
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Jó reggeleket!
BAbett, nekem Kunné Irén a szülésznőm, de úgy tudom 10-ig szabin van. Ami gondolom nem gond, mert a fogadott mamikhoz biztos bejön!! Mindenesetre én nagyon kedvelem őt eddig, bár sokat nem találkoztunk, de telefonon is tök jól szót lehet vele érteni.

Csajok, lenne egy kérdésem: Nekem teganp óta kissé barnás folyásom van, de halvány... ez mit jelenthet? Ha ma is lesz hívom a dokit, nehogy vmi fertőzés....mondjuk csütörtökön megyek hozzá, de lehet nem ódázom el addig.. VAlakinek van ilyen tapasztalata?

Babett! hétvégén hidegfront, de én mondjuk még nem szeretnék szülni, pláne, hogy a dokim elutazik...

Puszi mindenkinek!
Írjatok!
Panndi, te voltál már dokinál???
NAgyon édesek a fotok!!!
sziasztok

Kép
nyulcsi
 
 


Nyulcsi:
én erről nem tudok, hogy 10-ig szabin volna az Irén....egyébként is holnaptól már visszajön a Zsuzsi, akit elvileg választottam. Az Irén csak a váltótársa lenne, pl ha ma éjszaka mennénk.

Nekem ilyen barnás vmi mostanában (utóbbi 1-2 étben) volt, de az mindig az orvosi vizsgálat után, és 24 órán belül elmúlt. De szerintem most így a végén a szextől is lehet. Egyszer attól is volt, de nem sok.

remélem a hétvégi hidegfrontot már nem kell kivárnunk :roll: , de a frontok rám eddig sem voltak különösebb hatással...
Vendég
 


szbabett írta:Köszi a segítségeket Lányok!

Akkor ezek a medencetájéki dolgok sem feltétlenül jelzik a legvégét, úgy látom... Remélem azért nem szorul be rosszul szegény gyerek, a párom már ezen agódik :? Azért én nem... :lol:

A menés egyébként éjjel nekem is mindig nehezebben megy,
úgy járkálok, mint egy béna...aztán reggel már gyorsan bejáratódik. Bár nekem az izületeim is megsínylik a dolgot, pl. az újjaimat sem igazán tudom rendesen beszorítani. De állítólag ez még rosszabb lesz szülés után, mert a szoptatás minden jó anyagot elvon az anyukától a babának... :?

na szép napot, ma 3-ra megyek dokihoz, ahol ismét megtudhatom, hogy mi újság odabent...
de álíltólag holnaptól be kéne feküdnöm Szabolcs rendszer szerint.
Szerintetek? nem sok keddem van hozzá....


Engem nek fektettek be, csak a szülés megindítása előtti napon. A 40+0 után kellett mennem minden nap vizsgálatra (bár két nap kimaradt, mert hétvége volt, ezt sem nagyon értettem :), na mindegy), keddre voltam kiírva, utána hétfőn reggel mentem megint CTG-re, utána találkoztam a dokimmal, megvizsgált, és már maradtam is, de így is készültem, mondta, hogy hétfőn már a cuccaimal menjek.
Vendég
 


nyulcsi írta:Sziasztok Lányok!
Jó reggeleket!
BAbett, nekem Kunné Irén a szülésznőm, de úgy tudom 10-ig szabin van. Ami gondolom nem gond, mert a fogadott mamikhoz biztos bejön!! Mindenesetre én nagyon kedvelem őt eddig, bár sokat nem találkoztunk, de telefonon is tök jól szót lehet vele érteni.

Csajok, lenne egy kérdésem: Nekem teganp óta kissé barnás folyásom van, de halvány... ez mit jelenthet? Ha ma is lesz hívom a dokit, nehogy vmi fertőzés....mondjuk csütörtökön megyek hozzá, de lehet nem ódázom el addig.. VAlakinek van ilyen tapasztalata?

Babett! hétvégén hidegfront, de én mondjuk még nem szeretnék szülni, pláne, hogy a dokim elutazik...

Puszi mindenkinek!
Írjatok!
Panndi, te voltál már dokinál???
NAgyon édesek a fotok!!!
sziasztok


Ma este megyek dokihoz, remélem minden oké lesz... :)
Vendég
 


Én is úgy gondolom, hogy írásban lemondok a befektetésről, és majd ha a ctg mutat vmit vmelyik nap - mivel mától már naponta úgyis megyek - majd akkor úgyis kötelezően befektetnek. Ma csak az orvosnak ajánlania kell a Szabolcs u. protokoll szerint, és nekem írásban kell lemondanom róla. Ő nem javasolhat mást.
Vendég
 


Én nem mondtam le semmiről, de nekem nem is javasolták :)

Rotavirus ellen Ti beoltjátok a babákat?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: