Új privát üzeneted érkezett!

Jé,enyém lap teteje :D
Vendég

Nyulasz!
hááát, jó lenne, ha megspórolnék Neked egy csomaggal... :lol: :lol: :lol:
Virtuálisan elfogadom a fogadást! most megnyugszom. és várok. mondjuk 3 nap múlva már tesztelhetek. Ha nem jön meg mégsem...
Jaj, csak ez tényleg csoda legyen :!: és most már befejezem ezt a magamról beszélek dolgot. csak most ugye történt egy szokatlan dolog és picit izgulok, mert nekem még 21 napra sosem jött meg, szóval érted, elnézést :!: De már tényleg befejezem. Most már csak akkor írok, ha lesz változás!
Akkor higgadtan küldöm a drukkokat a hétvéghez! és huzzatok bele apával! Legyen meg már az a pozitiv teszt! (és itt a hcg tesztre gondoltam :lol: )

Ildikó74!
üdv itt nálunk!Gyere többször!!!! Pandácska biztosan örül a beszámolónak! Itt csak okosodhatunk!!!
:lol:
dezsina

Dezsina
Ne hari, hogy most nem írok, csak ezer felé áll a fejem, mert teganp rendeltem a gyogyiban suprefact spray-t, és persze nem hozták meg. Keddig meg tuti nem tart ki az enyém. Persze 100* rákérdeztem, hgoy biztos meglesz holnap :twisted: Kicsit bunkó is voltam velük, aztán ott hagytam őket :twisted: :oops:
Szóval most hajtok valahol orrsprayt, ami kissé kilátástalan. Max. megyünk Győre du. :twisted:
Na mindegy....igazából én szúrtam ezt el :oops: :roll:
Ja és remélem azóta már nincs semmi azon a tisztaságin :wink: Szorítok ám :lol:

Tényleg bocsi mindenkitől, hogy most nem tudok írni :oops:
Vendég

sziasztok!

pandus: pihizz sokat! drukk++++

kis *: örülök, hogy jobban vagy! vigyázz magatokra!

dezsi: köszi az infót kis*-ról.

lanyané: ügyi vagy a vonalzóval! :wink:

dezsi: ilyen hamar teszteltél? :wink: drukk tovább++++

nyulasz: engem is a pocakos nyuszid mindig jókedvre derít :wink:

mindenkinek mennek a drukkok+++

rólam: érdemi változás nem történt velem, talán egy árnyalattal kevesebbet köhögök.
ciklusom kezd hosszú lenni, pedig várom a mensit, hogy még a 4 napos hosszú hétvége előtt el tudjak menni 3.napi hormonellenőrzésre.

katica
katica30

Mnzsani!
Ilyenkor én azt szoktam, hogy telefonálgatni kezdek. a netről kinézed a gyogyitárakat és elkezdessz hivogatni. Lehet, hogy költégesebb, de hatékonyabb, mintha keresgélsz... Remélem, kapsz spray-t!
nálam, szerintem azért sajnos ez mesi lesz... De majd holnap reggelre kiderül!
dezsina

Pandus!

Nagyon sok embert ismerek aki megrövidült méhszájjal majdnem végig kihordta a babát! Ha sokat pihensz nem hiszem, hogy gond lesz. A lényeg, hogy minél kisebb súly nehezedjen a méhszájra! A keményedések ennyi idősen már lehetnek normálisak is! Nehéz elkülöníteni már ilyenkor, hogy mi normális és mi nem az! Örülök, hogy jobban vagy! Azért csak odaértel a drukkok! :wink:
Vendég

Ildikó,
Köszönöm a bíztatást! Remélem a sok pihit tényleg hatni fog!

Grönland,
Engem nem a megrövidülés zavar mert az végülis nem ritka ennyi idősen :roll: hanem a keményedések. Mert az én keményedéseim nem a normálisakhoz tartoznak ezért is rövidültem meg olyan intenzívek voltak.
Vendég

Pandus!

A rövidüléssel is vigyázni kell, mert ha eltűnik a méhszáj nincs mit tenni! A keményedésre mit kapsz? Hátha nekem is valamikor szükségem lesz rá! Mert a magnézium nem vált be és szerintem nem is kapok! Legalábbis nem ilyen mennyiségben! Mi a franc lehet ennek az oka? Mármint a keményedésnek és a szurkának? Jó lenne ha lenne rá valami gyógyszer! Remélem amit kapsz az beválik! Nem írom, hogy pihengess, hisz ugyis azt teszed! Szeretnék segíteni, de sajnos nem tudok! Én csak a nagyon negatív oldaláról tudok írni!
Vendég

Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 – 10705005

Bocs, ha már olvashattátok!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok Lányok!
Kérek sok-sok drukkot!
Most már biztosra veszem, hogy ez a kis barnázás, ahogy Nyulasz mondta "ágyazás" volt. Tenap még éreztem a petefészkem, mára, sőt már tegnap du.ra nem is volt semmi barnázás. És a 22. napon volt! Most olyan nagyon izgatott vagyok, hogy el sem hiszitek! Hány nap után mutatódik ki a hcg a beágyazás utántól? Nekem csak egy kicsi jel kéne.... Addig is, úgy kezelem magam, mintha tényleg ez történne velem. Elkezdtem az Elevitet, meg a többi gyogyit is, mármint ezeket a magneb meg hasonlókat.
Drukkoljatok!!!
puszi mindenkinek
dezsina

Grönland,
Nospa 3*2
Cordaflex 4*1
Semicillin 4*2
MagneB6 3*2
De nem igazán hatnak szerintem ebből kórház lesz :(

Dezsi,
Nagyon drukkolok neked a teszt szerintem akkor a legtutibb ha már kimaradt a mensi!
Vendég

Sziasztok!
Nem jártam erre nagyon rég, nem is olvastam vissza, csak ezt az oldalt, és DEZSI, nagyon -nagyon drukkolok NEKTEK!!! Beszélgess hozzájuk sokat! Annyira szorítok, gondolok Rátok!

Pandácska, keményedések már nekem is vannak, pihizz sokat, én kaptam rá gyógyszert, de még nem mertem elkezdeni szedni.

Apacs, remélem Ti is jól vagytok, lassan kezdődnek a nehézségek, én éjjel érzem, minden fordulásnál felébredek, és a csípőcsontom szét akar szakadni,nagyon fáj, de csak mikor fekszek.
Mindenkinek szorítok!Kicsit visszaolvasgatok.
odett

Ne haragudjatok, nem olvastalak vissza titeket sokáig, itt vagyok ám, csak nehezen tudok géphez férni, apa mindig dolgozik rajta. Szóval ne haragudjatok, de most nagyon fontosnak éreztem, hogy írjak!!!!!!!!!

PANDÁCSKA - a rövidülés, és a keményedések hallatán görcsbe rándult a pocakom!! PIHENÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lábadat felpolcolva, ha tudjátok, ágy lábát megemelve a lábad felőli oldalon. Ne haragudj, ha érthetetlen vagyok, de annyira aggódom értetek - nálunk ez történt ugyanis ,csak két babával, úgy már nem lehetett megállítani. Én Diaphyllint kaptam - iszonyú gyógyszer, nagyon sokat hánytam tőle, de a kórházban is azzal próbálták menteni a menthetetlent infúzióban. Ez egy nagyon jó gyógyszer, iszonyú mellékhatásokkal, de segít megtartani a babát! Ha "még csak" rövidülni kezdtél, az még nem olyan nagy baj, de nagyon nagyon kell vigyáznod Dóra Biankádra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem akarnak befektetni a kórházba? Tudom, hogy ott nagyon rossz, de hidd el, mindent megtesznek majd azért, hogy a baba ott maradjon a helyén még néhány hétig!!!!!!!!!!!Nem akartalak megijeszteni, ne haragudj, ha mégis megtettem, de tényleg nagyon aggódom értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rengeteget gondolok rátok!

Velünk minden rendben, dr. bácsi megdícsért, hogy szépen nő a baba, meg a mama hasa is, november 7-én lesz róla fotó is. Felteszem ígérem!

Spontánosok - hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Julika,
De mondta a doki ha nem jó a gyogyi menjek be és befektet. Csak már nem tudom hogy mi a normális gyogyi mellett mennyi keményedés? Néha meg szúr a méhem több oldalról de lehet ez nem baj :roll:
Vendég

Panduska!

Olvasom a kálváriádat, nagyon szorítok neked!!!!!!!!Hidd el minden rendben lesz, kérlek ne félj a kórháztól!!!!!!!!!!!

Az a biztos, és egyáltalán nem olyan rossz az...pihensz olvasgatsz, esetleg tanulsz valamit, elszalad az idő!!

Nagyon szorítunk neked!!!

LMAMI
Vendég

Pandácska - hát, nem túl jó hír, hogy a gyógyszerek mellett is keményedsz..... :cry: Mikor beszélsz legközelebb dr. bácsiddal? régóta szeded már őket? mert ha most kezdted csak el, kell pár nap, míg hozzászokik a szervezeted! Reméljük ez az ok. S tényleg meg kell fogadni grönland tanácsát - nem szabad a pocakot simogatni. Én ezt nem tartottam be, hülyeségnek gondoltam - de sajnos igaz: azzal, hogy megsimogatod, ő nagyon örül, ezerrel beindul a kezed felé, ingernli a méhet, vérbőséget okoz, és ez újabb keményedéseket idéz elő. Tessék beszélgetni hozzá hátratett kézzel. Tudom, hogy nagyon nehéz, de mindent meg kell tenni, hogy pár hetet még nyerjetek. Bíztasson az a tudat, hogy már nem kell sok idő, hogy egészséges, szép babát hozz a világra, ha 2-3 hetet nyertek is, az is nagyon jó eredmény, ha még többet, az meg egyszerűen fantasztikus lenne. Próbálj meg minél többet feküdni. Az ülés és állás a legrosszabb, mert akkor a baba súlya nyomja a méhszájat, és az arra készteti a méhnyakat, hogy lerövidüljön, majd kinyissa az addig zárt méhszájat. Ezért kell a rengeteg fekvés. Én sajnos már most érzem, hogy nem jó üldögélnünk, feszít itt ott, ezért is írok mostanában kevesebbet nektek, nemcsak apa munkája miatt. Szóval feküdni szigorúan, és a legapróbb kétség esetén AZONNAL hívni az orvost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Első babánál nem tudjuk mi a fontos tünet, és mi a kevésbé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos a méhnyak visszafelé nem fog változni, de azon tudnak segíteni, hogy rosszabb ne legyen a helyzet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon izgulunk értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Köszönöm lányok bemegyek a kórházba mert nem akarok kockáztatni. Hannával üzenek majd hogy mi történt. Drukkoljatok Dórának!
Vendég

Nagyon drukkolunk értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

pandácska!
Nagyon drukkolok!!!! Várjuk a híreket Hannától!!!
dezsina

Sziasztok!

Véletlenül Heni mellé ültem le és olyan ismerős volt, így vettem a bátorságot és leszólítottam. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk személyesen is.
Heni, akkor bejött amit gondoltál, hogy még ráhúztok egy kicsit megint.

Pandus,
Kérlek nagyon vigyázz magatokra kérlek! Nagyon szorítok nektek!

Dezsi,
Hajrá, gyerünk, gyerünk!
+++++++++++++++++++++++++
Vendég

bella!
ezt elmesélhetnéd részletesebben, hogy hogyan fogalmazódott meg benned, hogy a melletted ülő az Heni :P :?: Olyan jók ezek a megérzések... hogy ismerős. Gondolom az iwiw segített, de azért meséld el, milyen volt az első tali!
és mit jelent, hogy még ráhúztok egy kicsit? mármint Heni?
köszönöm a drukkokat :D
dezsina

Dezsi, nagyon drukkolok!
Nekem is volt barnázgatás, és állítólag az a beágyazódás kísérő jele lehet. :D A HCG szintekről:már a 11.napon kimutatható a megtermékenyülés után.
Nekem okt.3-án volt a transzferem, és okt 11-én már pozitív volt a teszt!(persze még halványan, de zebrás volt, és napról napra erősebben!)
A HCG-t (humán gonatropin hormont) a női szervezet kezdi termelni, amikor létrejön a beágyazódás. A mentstruáció általában csak 2 héttel ezután marad ki, ám a mai modern terhességi tesztek már kis mennyiségű HCG-t is ki tudnak mutatni a reggeli vizeletben, még a 2 héten belül is.

3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.
Miután orvosod is megerõsített abban, hogy babát vársz, add át magad az örömnek, és élvezd a terhességedet.

Forrás: www.lombikbaba.com

kata790313

Halihó mindenki!

Pandácska nagyon remélem,hogy Dórácska nem érzi rosszul magát,mihamarabbi gyógyulást nektek!

Dezsina :D nem mondod ezek nagyon olyan csodaféle tünetek!jajjIstenem nagyon drukkolok,szurkolok,izgulok...olyan szép lenne :D

lanyané

Sziasztok,

Lányok ezt találtam a Kaális forumon:
[quote]S írta:ziasztok!Kérlek Titeket, hogy nagyon drukkoljatok Pandácskának. Keményedett a hasa, kórházba került. A szülőszobán van, próbálják visszatartani a babát. Nyitva is van vmennyire és fájásai vannak.
Telefonkapcsolatban vagyunk, ha van valami, megírom nektek is. (Most is megkérdeztem tőle és megengedte, hogy írjak nektek is. Nagyon szorítsatok neki, Dórikának még nem szabad megszületnie!Még nem! Kap tüdőérlelőt is.

Kép

csibe
csibe32

Pandácska nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Kép

csibe
csibe32

Dezsi, kivánom, hogy teljesüljön az álmod :wink:

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

dezsi: nagyon drukkolok+++++

julika: örülök, hogy jól vagytok. vigyázz magatokra!

pandus: nagyon drukkolok+++++

rólam: mensi még mindig sehol. :roll:

katica
katica30

PANDÁCSKA! Imádkozom!minden rendben kell,hogy legyen.

lanyané

Én meg ezt találtam Pandácskáról:

leállították a fájásokat!, infúziót kap, figyelik a szívhangot!, ah minden ok, akkor hazamehet, persze az még odébb van.

Remélem minden rendben lesz velük és Dóra tényleg nem akar még kibújni. Nagyon izgulok értük.

Dezsina
Olyan jó, hogy így érzed!!! Bíznod kell benne!!! Holnap tesztelsz? Vagy mikor? Bár ha már olyan sok teszted van, akkor bizti tesztelsz holnap :wink: :lol:

Katica
Jó hosszú már a ciklusod :roll: :?

Lanyane
Ma már a 3. szurim jön. Én adom ám magamnak :lol: Te mikor is kezdtek a szurikat?
Aranyos lett a vonalzód :wink: :lol:

Kata
Eddig igyekeztem azért a 10. napot megvárni, de most már tuti csak 9 jutok majd :oops: :roll: :lol: Mert hát én is ikrekre gyúrok :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most értünk haza. Pandus, nekem is ezt az sms-t írta, utána beszéltem vele.

Drukkoljatok Dóra babának!!!!

Holnap hívom újra, ha bármi van ír sms-t (de nem lesz).

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna
Várunk minden infót és köszi.
Vendég

Ügyi vagy Zsani!én több mint egy hete suprafact injekciózok,ma megjött úgyhogy holnaputántól 150 gonal is megy nyolcadik napig és akkor megyek uh.ra.már nagyon izgi vagyok :D remélem mindenkinek sikerül majd

Dezsi mizúúúúú :shock:

lanyané

Sziasztok!

Én is olvastam a másik fórumon Pandust, remélem minden rendben lesz náluk! Nagyon szorítok nekik!

Dezsi,
Igen a wiw miatt, meg emlékeztem rá, hogy mondta Heni, hogy ők is aznap mennek. Egyébként nem tudom megérzés és a wiw-en lévő fényképek.

Én holnap délután 16.30-ra megyek UH-ra.
Vendég

Sziasztok!

Bella:
holnap megyünk mi is és Krizsához, nekünk kettő után kell mennünk. Ő fogja csinálni a leszívást. Lehet, hogy megint fogunk találkozni.

Panda:
nagyon szorítok neked, de ahogy olvasgatok, látom, hogy javult a helyzet, reméljük így is marad egy jó darabig
Dóra baba maradj még anyuci pocijában

Dezsikém:
+++++++++++++++++++++++

Majd még jövök bővebben is

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Szia Heni,
Lehet, bár nekem csak 1/25-re kell menni! Most még szuriztok akkor?

Dezsi,
Heniék esetében a ráhúzás, hogy még érlelik a tüszőket.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Pandusnak mennek a drukkok, sokat gondolok Rájuk!!

Kiscsillag jól van, szerdán UH-ra megy, elállt a vérzése, reméljük szerdán ő is hazamehet!
dezsina

Na ez jó hír, hogy Kis* jól van!
Remélem, hogy Pandusról is ilyen híreket kapunk!
Vendég

Bella:
igen még szurizunk, még ma, majd az kiderül, hogy holnap is kapni kell-e még
holnap vagy szerdán megkapjuk a tüszőrepesztőt és rá 36 órával lesz al leszívás, úgy néz minden ugyanúgy van mint az elsőnél

Dezsi:
köszi a híreket, de jó, hogy minden rendben van nála és szorítunk neki

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Pandus!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Kitartás! Dórinak még maradnia kell! Pihenj sokat és relaxálj!

Kis-Csillag!
Érted is drukkolunk!

Hanna!
Várjuk a híreket Pandusról!
és Rólad is! Hogy vagy? :?:

Nyulasz!
Hol vagy? Kellenek a biztató szavaid!

Kata79!
köszönöm szépen a részletes infót a hCG-ről. Annyira jó lenne, ha tényleg megtörténne velem ez a csoda! Legalább megnyugtat, hogy már ismerek valakit (Téged) akinek tényleg volt ilyen barnázgatása a beágyazódáskor és terhes!!! :)

Lanyané!
Hogy mennek a szurik? Gondolom már belejöttél, hiszen már egy hete szúrsz... :D
Köszönöm a drukkokat! Olyan szép lenne, ha tényleg sikerülne és tünetek tényleg azok lennének, aminek képzelem őket!

Csibe!
köszönöm a drukkot! Nagyon rámfér! és nagyon-nagyon köszönöm a teszteket, amiket megvettél nekem! Most fogom, csak igazán használni… Remélem :roll:

Katica30!
köszönöm a drukkokat! nagyon kellenek!

Mnzsani!
Holnapra Neked is küldöm a drukkokat az UH-ra! Gyerünk! Szoritok, hogy ikrekre gyúrhass!!! :D :D
Jómagam, kicsit félek az érzésektől, mert hajlamos vagyok mindent beképzelni! De holnap természetesen tesztelek. Hiszen hála Csibének!!! van miből!

Heni!
köszi, jönnek a pozitiv energiák…

velem csak annyi, hogy tiszta idegbaj vagyok, és csak erre gondolok, hogy sikerülnie kell, mert ilyen még nem volt, és annyira, de annyira bízom benne, hogy ez most tényleg az amit érzek. Mert ugye lehet mesi is, hiszen nov. 3án lenne a mesi napja, tehát lehet, hogy azt érzem, hogy meg akar jönni. A bal oldalt érzem, úgy fájdogál, de ez nem is fájás, csak olyan furi érzés, olyan leírhatatlan. Annyira izgulok, hogy ne a mesi legyen…
dezsina

Dezsi,
Nagyon szorítok neked!
Vendég

Bella!
:D köszönöm...
Látom beúszott a katicabogár :lol: Hááát.. akkor lehet drukkolni! Én máris küldök egy kis ++++++++++++ energiát! Rád is rádfér! :D
dezsina

sziasztok!

pandus: továbbra is drukkolok++++

bella: drukk az uh-hoz!

kis *:örülök, hogy jól vagytok!

dezsi: nagyon szorítok érted!

lányok, nyugodtan elhagyhatjátok a megszólításnál a nevemből a 30-at, hamarosan úgy sem lesz érvényes! :wink:

katica
katica30

táblák:

Kép

Kép

Kép

új adatokat lehet küldeni mindig. ha vkinek nem jó adatot írtam, szóljatok!

katica
katica30

Katica!
:lol: 31 :?: :lol: :wink:
A táblázat klassz! Ezer köszönet!
dezsina

dezsi: majd csak leszek, addig még van jópár nap :wink:

katica
katica30

Lányok a másik fórumról:

"Beszéltem Pandácskával!
leálltak a fájások.
Igaz, még a szülőszobán van, de d.u. kiveszik az infúziót és átállnak szurira meg tablettára. A méhszáj 2000-es. /megrövidült, de zárt!/
Kicsit megnyugodott, de egész éjjel nem aludt. Mindenkit puszil és köszöni a drukkokat!"
Vendég

Dezsi,
Igen beúszott és nem fulladt bele!:)
Remélem kitart a végéig! :D
Vendég

Zsani:
remélem megoldódott a orrsray dolog
ti mikor mentek dokihoz?

Katica:
reméljük baba miatt csúszik a mensid és még csúszni is fog kb. 9 hónapot
tesztelésre nem gondoltál?

Panda:
de jó hírek

Julika:
te hogy vagy?
pocakfotót kapunk?

Kata:
te hogy érzed magad?

Lanyané:
már neked sincs sok idő
neked mikorra várható a leszívás?

Csibe:
köszönjük a híreket

Hanna:
neked is köszönjük a híreket
te hogy vagy,

Dezsi:
annyira drukkolok neked?
mikor akarsz tesztelni?
már annyira várom
++++++++++++++++++++++ és még egy adag

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Újabb hírek Pandusról:

"Panda telefonált.
sajnos....
ahogy kihúzták az infúziót, újból kezdődtek a fájások. Visszakötötték. Méhszáj nem tágult, de szegény nagyon sír. Próbáltam nyugtatni, amennyire lehetett.
/Mindenkit puszil, emlegetett titeket, még sírva is/
mindenki szorítson."
Vendég

Szalai Heni!Nagyon szurkolok nektek,tudjátok kb hány tüszöcskét sikerült növesztenetek?köszi én megvagyok mennek a szurik holnapután adom a suprafact mellé a gonalt is és a 8.napon megyek vissza uh.ra(ja reggel megjött majd meghalok,a fejem is szétrobban nincs jó napom,nyűgös is vagyok,Lányok veletek volt ilyen a suprafacttól hogy nagyon fájt a cicibimbótok?
Dezsina csak azt tudom hajtogatni,hogy drukkkkk,és igenis vannak csodák és a lóherés vonalzód is erre utal,van szerencse :D
Pandácska remélem jobban érzi magát,dórácska meg pihikézzen anya pocijában még picikét.
Bella holnap ugye uh?drukkolok,tüszőnézőbe mentek?
M.zsani holnap többet tudunk már ugyi :D szorítok
Katica!mensicsalogatás van?
Apacscsalád is remélem jól van!
Bogibabának és Anyucijának is mindenjót!
Üdv mindenkinek megyek vissza dolgozni sokat aztán nov 1.-től(névnapomnapja)szabadsáááág korlátlan ideig(remélem a 12.hétig :lol:

lanyané

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?