Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok nektek, de már egy hónap sincs az államvizsgámig...

Az egészségem pocsék, hőmérőzni hőmérőzgetek de borul fel a ciklusom is, nagyon sokat eszek és az esti edzésekben reménykedem hogy szinten tudom tartani a súlyom!

Szerdán megyek MRI-re! Valaki tudna nekem mondani valamit, hogy milyen ez a vizsgálat, mire kell számítani és mi történik ott voltaképp? egyébként amióta lefelezték a Bromómat azóta egyre több és több a tejcsim :cry:

Cijasztok!

Libus
lilaliba

Sziasztok!

Liba,gondolom befektetnek egy csőbe és "átvilágítják" az agyad! Nem fáj, kicsit kattog a gép, de ha klausztrófóbiás( remélem jól írtam) vagy akkor szar a helyzet!

Megyek dolgozni!! Utána megyek cipőt vásárolni! Ma jó napom lesz! :D

Kép
kata05

sziasztok.

hom leesett 36,6ra gyhogy annyi.

groni,azert most eleg szep ped volt,lattam a gorbed.
Hat en is kivancsi leszek hogy belemegy-e a dokim,ha nem nem igazan tudom mit csinalok majd.

lilababa,sajnalom hogy tobb a tejcsid,MrI n meg nem voltam nem tudom hogy csinaljak.

Kép
monyo83

Ismét madárfüttyös...... :lol:

Reggelre a hőm felment 37 re így remélehetőleg elkaptuk..... :wink:

Katám jó soppingoéást

Én klausztrofóbiás lennék abban agépben :oops: Lila te ne legyél....drukk az áéáéllamvizsgához. álompasid megvan még?

Monyó bacca meg a hőd! bgár ugye nem az határozza meg, hogy sikeres volt e a hónap...

SZép napot! :lol:
Vendég

boni szuper hogy elkaptatok,akkor meg ket het izgulas ugye?
nagyon szoritok hogy le keljen mondanotok az inszemet. :wink:

Kép
monyo83

görcsöl a hasam :? :shock:
Vendég

Lili, MRI-től nem kell félni. Betolnak ágyastul egy csőbe, nem érzel semmit. Kattog a gép, kb.20-30 perc és kész. Ennyi.

Boni! Ne aggódj, ez normális.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim oké :lol:
Vendég

Sziasztok!

Monyó :?

Klarissza??????

Boni! Akkor innentől már csak ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Liba! Én passzolom a kérdést! :roll:

Alig várom, hogy vége legyen már ennek a munkanapnak! :twisted:

Ki mit csinál ma? Főleg, aki nem dolgozik! :lol:

Kata! Milyen cipőt???

Kép
bettike
Eger

tenyleg klarissza?

en apolom a ferjem mert ugy nez ki beteg lett.most is alszik pedig idoben keltunk de rosszul erezte magat igy visszafekudt.

Kép
monyo83

Kép

Kép
bettike
Eger

betti :wink: szep gorbe :o

Kép
monyo83

bettike++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyó jobbulást a párodnak!
Vendég

Sziasztok!!!!

Boni, drukkkkk!+++++

Monyo jobbulást a párodnak!

Bemutatom a két Szerelmem: :lol: Kép

kispiskóta

Monyó! Várjunk még azzal a hővel!

Boni! Ez a hő "égő" :wink:

Bettike! Alszok vazze :lol:

Piskóta! Egyik szebb, mint a másik :wink:

Kép
zölddisznó

...jajj, de régen aludtam! Sziasztok! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok, jó reggelt nektek!

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. sajna elég klausztrofóbiás vagyok (én se tudom hogy ezt hogy kell helyesen leírni) de majd megpróbálok valami másra gondolni, mondjuk hogy szoliban vagyok vagy hasonlók... mozdulatlanul kell maradni teljesen? ki is kell szedni a testékszereimet, vagy maradhatnak?

A tejcsim mellé még bejött idő közben 1 myoma a hátsó méhfalamra + 2 haemangioma a májamba... Szóval szerdán MRI, utána endokrinológia, az MRI leletekkel, utána nőgyógyász az MRI és endokrinológia leletekkel, utána házidoki az összes lelettel... :lol: szóval államvizsga mellé ez elé izgi lesz...

A babadolgot feladtam, hőmérőzgetek tovább, de csak hogy tudjam mi a helyzet... Még nagyon friss a kapcsolatom és még nem is biztos, megaztán most a karrierre gyúrok kicsit!

kivel mizu? Hogy állnak a pocakok? :wink:

Libus
lilaliba

Zsu annyira szépek a szerelmeid! :lol:

Anyakoca, Röfike pihenjetek! :lol:

Drukkokat elraktározom!
Vendég

Jó reggelt!

Én ma megint dolgozom,így elég felületesen tudok megint visszaolvasni.

SURMI HIRADÓ:reggel beszéltem Surmikával.Sajnos nem mondott jó híreket.A petefészke tele volt cisztával és gyulladással.Doktor bácsit idézem:borzasztó,ami odabent volt.A vezetők nem járhatók,valószínű természetes úton nem fog menni.Nem engedték haza,mert a gyulladás,és a cucc,ki kel hogy jöjjön,így most csö van kivezetve a hasából.Hétfőn engedik csak haza.

Bonika:anyira de annyira drukkolok!!!

Monyo:hát ez az hőesés nem valami jó!

Kata:jó soppingot!

Zsu:Tényleg szépek!!!!

Zöldi:Röfike pihenést rendelt el,aludj!Helyettem is....

Nekem mostanság van PÉ-m,mert alig bírok kiegyenesedni,annyira fáj!
vedresandi

((((((((((((((((Surmi))))))))))))))))))jobbulást! Sok erőt!!!Veled vagyunk!

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((((((((((SURMI))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

A franc mindig ezek a rosz hirek.Surmi,kitartas :!:

utoljara meg felrakom a gorbemet,nekem tetszett.
Kép

tapedli veled mizu?

Kép
monyo83

SZIASZTOK!!
Nemharagusztok, ha csatlakozom közétek? :oops:
Nekem van 2 kisfiam, szeretnénk egy harmadikat, nekifogtam hömérözni, de még nem igazan értem a dolgokat....
Majd kérdezhetek???

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti udv koztunk.
olvasgadt at a dolgokat a masik homerosbe ott vannak nagyon hasznos infok,de ha nem ertesz valamit nyugodtan kerdezz.

Kép
monyo83

Köszi Gabi, igérem amint idöm lesz olvasgatni foglak, de attol még lehet nem fogjátok meguszni a kérdéseimet :wink: :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

de addig is, amig visszaolvasgatok, volna egy kérdésem:
a megfázás, hülés mennyire befolyásolja a hömérözést? Vagyis ha nekem lázam van akkor a görbe másként alakul? Lehet hülye a kérdesem... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nem hulye kerdes.persze befolyasolja.rosz helyre teheti a pet,vagy egyzseruen hamis kepet mutat.

Kép
monyo83

SZia Márti! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hőm 37,1 :lol: Teszt negatív :cry: Most már kezdek aggódni, hogy meg fog-e jönni még valaha egyáltalán. Múlt hónapban a műtét után 30-ra jött meg de az nem mérvadó.

Surmi :cry: jobbulást

Márti nyugodtan kérdezhetsz :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 43200_.png

akkor ez a diagramm semit sem er??? mivel mar 3 napja lazam van ?Nem tudtam elszaladni a virusoktol sajna :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sziasztok!

coca: jó alvást röfike és coca!

bettike: kitartást a mai melóhoz! jó a görbéd nagyon.

monyo: én nem értelek téged. ha simán vmi oknál nem jönne össze a baba, akkor lemondanál a saját babáról, mert a férjed nem hajlandó elmenni vizsgálatra? :cry:

boni: drukk++++

liba: drukk a vizsgálathoz++++

zsú: édesek így együtt :lol:

surmi: ölelések mennek ((((((((((surmi))))))))))

andi: hajrá apára! :wink:

marti: üdv köztünk.

klarissza:én még drukkolok++++

rólam: kezd hosszú lenni megint a ciklusom, pedig mennem kéne majd még a 4 napos hosszú hétvége előtt 3.napi hormonellenőrzésre.

kati
katica30

Klarissza :cry:

Márti szerintem a láz eléggé befolyásol, így értrékelhetetlen.
Vendég

Katica és tesztet? csodák vannak tudod! :cry: vagy a stressz?

Hogy van a torkod?
Vendég

boni: torkom nem javul. bár egy árnyalattal mintha kevesebbet köhögnék, és több lenne a hangom. jövőhéten őszi szünet, így lesz még időm pihenni. utána való héten kell még két vizsgálatra is mennem a betegségem miatt. sajna korábbra nem kaptam időpontot.

kati
katica30

klarisza gorbed alapjan elkepzelheto hogy 15 nap volt ped,akkor meg meg nem biztos hogy a teszt kimutatna.

marti igy tenyleg nem ertekelheto a gorbe.

katica.Ha jo a parom eredmenye akkor osszejon clostyval,ha nem jo az eredmenye akkor meg ugysem tudunk tovabb menni.
jobbulast.

Kép
monyo83

A 15.napon már én is gondolkodtam. Akkor viszont holnap kell megjönnie.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hello!

Csak nagyon erős idegzetűeknek ajánlanám a köv.oldalt.

www.angyalokszülei.hu

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Én is ismerem azt az oldalt:(

Szezsokám, mi van veled?

babaimádó
Kép
babaimado

hála a z Égieknek nem tudom megnyitni! nem szabad ilyeneket olvasgatni lányok! :cry:
Vendég

Libus! Ha te tudsz szolizni, akkor nem lehetsz k.fóbiás :lol: Minden fémet ki kell szedned - kivéve az amalgám tömésedet - mert az egy nagy mágneses bigyó, amibe betolnak. De egyáltalán nem vészes. Csak kattog, és nem szabad mozogni.
Miómád mekkora? Haemangiomával engem 3 hónapos koromban műtöttek...majdnem nem lettem zölddisznó. De ne ijedj meg, nemem ökölnyi volt.

Óóóóó, drága Surmi! Ez nagyon rossz :cry: (((((((((((Surmi))))))))) Gyógyulást!

Andi! ...nem kell kiegyenesedned, arra is van megfelelő póz :wink: :lol:

Helló Márti! Ezt a lázat nem értem. 37°alatt vagy nem?

Klarissza! Ez nagyon furi.

Monyó! Itt tartogatom magamban, és fogom vissza, amit mondanék...de asszem úgyis tudod.

Kati! Talán ez az egy hét segít.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Köszi lányok, Kati, Boniko, Gabi!
Zölddiszno: a lázcsillapitot mindig este vettem be, hogy legalább aludni tudjak :? :( , és reggelre valoszinüleg levitte a lázam, ezért nem mutat 37-nél nagyobb lázat, de napközbe amikor mértem mindig mutatott 38-at is. Csak ezt is le kellett volna irjam, hogy megértsétek. Bocsika!!! :oops:
És kösz a kedves fogadtatást :D , jo érzés valahova tartozni

Kép
Kép
Kép
f.marti

Elfelejtettem: Kati kivánok neked mielöbbi gyogyulást!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát Márti, akkor ez a görbe nem sokat segít most rajtad. Tudod mit? Gyógyulj meg, és mi közben jól elhessegetjük a mikidet! Bízd ránk! :wink:

Kép
zölddisznó

klarissza: holnap nem tesztelsz újra? én is ismerem ezt az oldalt :cry:

coca: nagyon édi, amit röfike mond :wink:

marti: köszi, én is gyógyulást kívánok neked. hova valósi vagy?

kati
katica30

Boni, nekem csináltak MR-t és azon kivül h tényleg kattog, nem egy nagy kunszt!

Márti, gyógyulgass, ha beteg vagy tényleg nem értékelhető a görbe!! Nagyon drukkolok a 3. babához!!

Klarissza továbbra is drukkolok!

Surmi, hát ez tényleg nem jó hír!! :( De reméljük hamar meggyógyulsz! Hány gyerkőcöd is van??

Kép
kata05

Köszi Kati! Marosvásárhelyi vagyok.Erdélyi

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kati! Röfi köszöni a bókot :oops:

Kép
zölddisznó

klarissza en is voltam mar ezen az oldalon,soha tobbet!

coca nyugodtan elmondhatod a velemenyedet,nem szoktam erte haragudni.Volt mar hogy a velemenyek hatasara megvaltozott az allaspontom,bar ebben nem hiszem...

Kép
monyo83

Üdv Márti!
Katica! Jobbulást! Én is betegecske vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Monyó! Hisz tudod. Én erősen elgondolkodnék: baba/férj?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?