Sziasztok Lányok!
Elnézést, hogy így eltűntem, csak rám szakadt a meló némi lakásfelújítással nehezítve...
Őszintén szólva megpróbáltam visszaolvasni, de olyan termékenyek voltatok, hogy eddig nem jutottam a végére...
Úgyhogy csak néhány dologra reagálnék!
Szülésznő
Én is azt gondolom, hogy mindenképpen érdemes fogadni egy megbízható, hiszen ugyanaz igaz rá, mint az orvosra, jobb ha ismerős és megbízunk benne. Nálam ez csak a kórházkavarodás miatt lehet érdekes, de bízom benne, hogy a dokim tud ajánlani valakit.
Lányok egy kérdés! Mikor érdemes szerintetek szülésznőt fogadni, hány hetesen???
Pandácska nem tudsz véletlenül ajánlani jó szülésznőt a MÁV-ban???
Gátvédelem
Én is azon a véleményen vagyok, hogy az ott és akkor dönti el, hogy szükség lesz-e a metszésre. Én nem vagyok ellene, azt gondolom, inkább vágja hozzáértő, minthogy repedjen...
Fájdalomcsillapítás
Pandácska csatlakozom Hozzád, én is erősen gondolkozom az EDA-n, bár előtte mindenképpen konzultálni szeretnék a dokival.
Igazából, ha őszinte akarok lenni, nagyon félek a szüléstől, leginkább az ismeretlen miatt azt hiszem...
Nem tudom, hogy bírom a fájdalmat, és a sógornőm szüléstörténete alapján az EDA jó ötletnek tűnik.
Ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdésem! Azt tudom, hogy előre meg kell beszélni, de mennyivel előtte??? És jól tudom, hogy azt külön orvos csinálja????
Azt hiszem ahogy közeledik a szülés, úgy sokasodnak a kérdések!!!
Méhszáj vizsgálat
Nekem a dokim 3-4 hete csinálta először, és rögtön jól meg is ijesztett, mert a baba feje nyomta a belső méhszájat! Valószínűleg az előző stresszes hét miatt... Úgyhogy utána rögtön egy hét szünet következett, de az legalább rendbe hozta a dolgokat! Mindenesetre azóta minden vizsgálatnál én kérem, hogy nézzük meg.
Rólunk
Túl vagyok a cukorterhelésen, hál'Istennek minden rendben volt, és nem is volt olyan borzasztó, bár én a szerencsés zsemle-tej verziót kaptam!
Elnézést a hosszúra nyúlt hsz-ért, és csak hogy nyomokban tudtam reagálni, de azért még megpróbálok pótolni!
agi