Új privát üzeneted érkezett!

Szia Anyaanya! (Jó a neved :D )
Üdv közöttünk!
Hát bizony a türelem a legfontosabb!

Mondjuk sokan hőmérőznek, h. a peteérésüket figyeljék, talán még ez a legokosabb praktika.
Esetleg nődokinál voltál? Mesélj magadról!

Húú, tök jó, h. egyre többen csatlakoznak hozzánk! :)
Vendég
 


[quote="pöttye"]S írta:pöttyezia anyaanya... Első körben ez tökéletes hozzáállás!!! Szurkolok a mihamarabbi kistesóhoz!! Mindenesetre az LH-teszt szerintem nem olyan rossz dolog... de aki használta, biztosan többet tud majd mondani róla..
Hőmérőzni nem szoktál?
És üdv közöttünk!!!!

Még semmit "plusz" dolgot nem tettem a célért. :( Illetve 2 doboz gravidát már beszedtem nagy kínok között, sajnos elég későn jöttem rá, hogy éhgyomorra bevéve attól van iszonyatos hányingerem. Elkezdtem a flavant is szedni vitaminként, és most 1 hónap kihagyás után a gravidát is megint elkezdem. A nagylányom a gyógyszerszedés abbahagyása utáni hónapban fogant meg, igaz, az nem ma volt, idén bizony 40 éves vagyok, még ha ez nem is látszik meg rajtam :( Szóval ezért kicsit "szorít" az idő.... :roll:
anyaanya
 
 


[quote]E írta:setleg nődokinál voltál? Mesélj magadról!

Húú, tök jó, h. egyre többen csatlakoznak hozzánk! :)


Voltam nőgyógyásznál, elküldtettem magam hormonvizsgálatra, van egy szülésznő barátnőm, szerinte minden rendben. Jövő hónapban megyünk spermavizsgálatra, aztán ha az is rendben van, akkor jövő év elején "megjutalmazom magam" egy petevezeték átvizsgálással. :roll: Természetesen a nőgyógyászhoz is visszamegyek, de majd ha kész lesz a spermavizsgálat, akkor a két eredménnyel együtt.
Magamról... :shock:
Első férjemtől különváltunk, van egy 5 éves kapcsolatom, nagyon szeretjük egymást, végre sikerült mindkettőnknek kifogni az aranyhalat. Egy darabig ugyan nem tudtuk eldönteni melyikünk fogja ki melyikünket, és rángattuk két végéről a zsinórt, de aztán beleestünk a vízbe mindketten, és mire kikászálódtunk, már jól egymásba gabalyodtunk :lol: A nagylányom is szereti őt, bár nem apának, inkább barátnak tekinti, és jól is van ez így. :wink:

Hú, most kicsit abbahagyom, mert rengeteget tudok ám beszélni/írni, és ha kicsit nem figyeltek rám, uralni fogom az egész topicot a hozzászólásaimmal. :D
anyaanya
 
 

 
 

Uralni nyugodtan lehet, mindekinek vannak időszakai, és akkor szómenése van:)

Én is ajánlanám a hőmérőzést, meg lehet belőle sokmindent tudni...

Szorírtok azért a sikeres vizsgálatokért! Igaz, hogy 40 évesen már az esélyek csökkenek, de nincs még semmi veszve!

NAGYON DRUKKOLOK NEKED IS ANYAANYA!:)
Vendég
 


Ja még a nevemről írok, de aztán tényleg eldugulok. :roll: :D
Szóval a lányom, mikor kicsi volt, mindig kiabált a ház egyik végéből a másikba hogy : anyaaaaaaa! Folyton szaladgáltam le-föl, hogy éppen mit szeretne. Aztán idővel már nem futottam annyira, akkor megint jött, hogy: anyaaaaa! Akkor persze csak bementem, hogyha másodszor is hív, akkor biztos fontos. Idővel úgy kirafkósodott, hogy egyből azt kiabálta, hogy: anyaanyaaaa!, mert rájött, hogy a másodikra már biztosan megjelenek az ajtóban.
Na ennyi. De ennek most ugye van egy új aktualitása is, hogy kétszeresen is szeretnék anya lenni :shock: :D
anyaanya
 
 


[quote] írta: Igaz, hogy 40 évesen már az esélyek csökkenek, de nincs még semmi veszve!

NAGYON DRUKKOLOK NEKED IS ANYAANYA!:)


Köszönöm :wink:
Remélem nem csökkentek le nagyon az esélyeim, de ha mégis, akkor majd mégjobban belehúzunk. A páromnak nincs saját babája, és szerinte 2 ilyen szép embernek kizárt, hogy ne legyen saját bébije. Úgyhogy tessék fel a fejjel mindenkinek, mert nekem menni fog, ez biztos, és ha nekem megy, akkor nektek FŐLEG menni fog!!! :twisted: :D
anyaanya
 
 


anyaanya: Most olvasom csak, hogy ez az egész hozzászólásom olyan negatív volt..nehogy rosszul vedd már ezt, mert nagyon bánnám...:(
Mindenképpen szurkolunk, és természetesen neked is kijár a második gyermek, főleg ilyen tökéletes partnertől...
veeld vagyunk, és nagyon szorítok!!!!
Vendég
 


Üdv az újaknak!!!!
Mielőbbi babásodást!

Babszika, ez szörnyű. Remélem Bálintodnak sikerül az új munkahely!!!! Komolyan drukkolok nektek!


Kezdek kijönni a gödörböl. Érdekes, hogy valamiért alig van meg. Nem értem. Majd lesz valahogy.

Kép
Kép
gabi82
 
 


Kedves Újak, ha szeretnétek tábla-tagok lenni, legyetek kedvesek az összes szükséges adatot nekem elküldeni.A táblit meg tudjátok nézni a 470-en.Puszi mindenkinek.
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti és Anyaanya! Üdv közözttünk! Mihamarabbi babásodást!


Babszi! Megdöübbnető ami veletek történik! Tényleg jó lenne, ha ki tudnátok pihenni magatokat, mert ez a nagy hajtás bizony nem tesz jót! Nagyon drukkolok BÁlintodnak, hogy sikerüljön az új munka! Várom a fejleményeket mi volt az interjún!

Bien! Nehogy lelépj megint! Láthatod mindig van olyan időszak, amikor pangás van a topikban!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég
 


[quote="csnóri"]K írta:csnóriedves Újak, ha szeretnétek tábla-tagok lenni, legyetek kedvesek az összes szükséges adatot nekem elküldeni.A táblit meg tudjátok nézni a 470-en.Puszi mindenkinek.


Naná, hogy szeretnék :D
anyaanya
 
 


anya2:privi ment és még kell a születésnap dátuma, persze ez nem kötelező.Majd du dobok új táblit.
Vendég
 


Sziasztok!!!
Még nem jutottam odáig, hogy minden sort elolvassak, csak mazsolázgattam.

Babszika!!!NAgyon fontos, hogy figyelj a párodra, még fontosabb, hogy Ő felismerje a jelet!!! Ahogy itt is, az élet más területén is minden jel, JEL. Bálontod számára ez egy figyelmeztető jel!!! Össze kell valahogy szedned!!!! Tudom, hogy a háznál is vannnak zűrök... nem könnyű!!!!
Ha jön a baj, akkor csőstől........... ugye, mindenkinek ismerős??? Szerintem nem ez az első hullámvölgy, amiben jártok!!! Ahogy mindig, most is fel fogtok állni belőle!!!! Hajrá!!!
Bálintoddal egy dolgot kell megértened. A kocsi pótolható, ház építhető, pénz szerezhető, de az egészség és az élet nem pótolható.............


Más..............
tegnap a ciklus 16 napját számoltam. Apával este csodálatos élményben volt részünk........ :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek... :oops: :lol: :oops: :lol: amikor az "Y"-nok átértek hozzám, Apa csak annyit hajtogatott: "ebből baba lesz...".... én meg mint a hülye, kielégülten neki álltam bőgni.................. de annyira jó érzés volt............. :oops:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!

Nóri!

Én is én is én is szeretnék!!!
hátha szerencsét hoz :wink: :lol:

Üdv anyaanya!

Remélem, mihamarabb babás leszel!!! :lol: :lol:

Babszika!
Bálintodnak mielőbbi javulást kívánok!
Hát igen, sajnos mi is átéltük már párszor azt az idegörlő időszakot amit ti, de hidd el, én mindíg azzal bíztatom magam, hogy ezek után csak valami nagyon jó jöhet!!! :lol:
Fel a fejjel és előre, remélem az új munkahely is összejön!
( Ki volt az az elvetemült, aki kitalálta, hogy éjszaka is dolgozni kell? sosem fogom megérteni!!!)
Vendég
 


Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, majd igyekszem jó példával előjárni. :D

Kép
Kép
anyaanya
 
 


Gabi,
jó, h. már kezdesz jobban lenni! :)

Anyaanya,
abszolúte nem kell izgulnod a korod miatt. Szulák Andi 43 volt amikor megszülte a babáját! Szerintem mostanság amúgy is kitolódik a szülés dátuma. Anyukám korában még az volt az furi ha valaki annyi idősen szült amennyi most én vagyok (29). Aztán láss csodát, most meg ez a "trendi" :D (fúúúú, de utálom ezt a kifejezést!!) hogy minél később szüljön az emberlánya. Nem mintha én ezért "vártam" volna eddig, csak meg kellett hozzá találnom életem szerelmét: a kis Férjecskémet. :)
Vendég
 


[quote="arikon"]G írta:arikonabi,
jó, h. már kezdesz jobban lenni! :)

Anyaanya,
abszolúte nem kell izgulnod a korod miatt. Szulák Andi 43 volt amikor megszülte a babáját! Szerintem mostanság amúgy is kitolódik a szülés dátuma. Anyukám korában még az volt az furi ha valaki annyi idősen szült amennyi most én vagyok (29). Aztán láss csodát, most meg ez a "trendi" :D (fúúúú, de utálom ezt a kifejezést!!) hogy minél később szüljön az emberlánya. Nem mintha én ezért "vártam" volna eddig, csak meg kellett hozzá találnom életem szerelmét: a kis Férjecskémet. :)


Nem is izgulok, ez a kis drága jönni fog, és mi várjuk. :shock: :D
Tudom, anyukám is mindig mutogatja az újságban az ilyeneket, a párom folyamatosan mondogatja (meg mások is), hogy min. 8 évet letagadhatok, ez jó is, csak a szervezet azért belül gondolom tudja mennyi idős. De ez most nem számít. Próbálok optimistán hozzáállni a dolgokhoz, anyukám 42 évesen is még terhes maradt, persze akarata ellenére, úgyhogy majd példát veszek. :wink:

Kép
Kép
anyaanya
 
 


Kép
Vendég
 


Húú de eltűnt mindenki!!! :(

Anyanya és Kriszti27 örülök Nektek!!!!! :)

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!
Még nem volt időm a föl tenni a hőgörbémet, de lassan.Szóval már 7 éve együtt vagyunk a párommal, kb. másfél éve própálkozunk babával. Dokinál már voltunk, (Ceizerhez mentünk) de most egy időre föl adtuk és a természetre hagyatkozunk. Próbálkoztam már pár dologgal az ügy érdekében, de eddig még semmi. Amiről most sok jót halottam az a természetgyógyászat. Egy ismerősömnek is így sikerült teherbe esnie. Azóta 3 lurkója van. :D Ő valamilyen talpmasszázsra járt, és már a második alkalommal mire vissza ment, terhes volt. Hátha. Ha valakinek esetleg van erről valami tapasztalata az érdekelne.
Röviden ennyi.
Ja, és köszönöm mindenkinek a kedves üdvözléseket.
Krisz
Vendég
 


Sziasztok!

Anyaanya!
Kép

Csajok!
Köszönöm a támogatásotokat és a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szupik vagytok!
Ugynis Bálintomat felvették!!!!!! Sőt, elég szupinak hangzik. Már csak az is, h reggel 9-től este 9-ig van nyitva a bolt, ahol boltvezető lesz/lett.
Ráadásul nettó 50.000-rel több a fizu (+ pótlékok) és fizetik a benzinét is. majdnem sikítottam örömömben, mikor meghallottam :lol:
ő is nagyon boldog volt. érzem, h most már sokminden javulni fog. egy-egy kő már legurult rólunk.

a hétvégén nem nagyon leszek, mert cserepezünk, de azért majd megpróbálok beugrani vmikor és hírt adok magamról.
bocsi, h ma megint önző vagyok és nem írok nektek..... és a pofám ezerrel. :oops:

babszika
 
 


Babszi,
ez nagyon szupi hír! Gratulálok!!! Akkor most már nyugi és project ezerrel! :wink:

Kriszi,
akkor már régebb óta próbálkoztok... A Czeizel-nél miket tanácsoltak? Vizsgálatok is voltak már?
Vendég
 


Szia Arikon:te is a munka hőse vagy, úgy látom! :wink:
Iszod a teát?
Vendég
 


Babszika!!!!

Ez nagyon szép hír!!!!! Gratulálok!!!!! Biztosan jön a babóc is most már!!!! Patikus barátnőm mondta, hogy a baba csak akkor jön, ha nyugodtság van............ Örülök Nektek!!! :)

puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Szia Babszika, és persze többiek :D

Már én is többször tapasztaltam, és azóta is evvel vigasztalok mindenkit,hogy egyrészt a gödörből csak egy út vezet, és az is felfelé, másrészt az első ránézésre rossz dolgokról a végén legtöbbször kisül, hogy ez volt a lehető legjobb, ami történhetett. Örülök, hogy ez most nálatok is bebizonyosodott :wink:

Kép
Kép
anyaanya
 
 


Szia Nóri!
De jó, h. itt vagy!!
Ja, szép kis közszolga vagyok, és ezért le kell dolgozni a jövőhét pénteket, viszont akkor 4 nap pihi lesz. :)
Teát iszom, változatlanul pocsék az íze, de már kezdem megszokni. Viszont a palástot lehet, h. én is csak 14. naptól kezdem el.
A cickától Neked nem szokott szúrni a petefészked? Mert múltkor is ezt tapasztaltam, de azt hittem, h. a gyulladás miatt volt, de amint megjött a fájás abbamaradt, tegnaptól viszont újra szurkálgat. :roll:

Tényleg Nóri, dokihoz mikor kell menned?

Ma este megyünk a szüleimmel és Férjecskével színházba. Már nagyon várom. Holnap meg a tesókámék jönnek át, úgyh. valami fincsit fogok főzni (rakott zöldség olasz módra). Egyszer már csináltam és isteniiiiiiii! :)
Vendég
 


Arikon:nekem is szúrkált már rögtön az elején, de az nem baj, sőt...ezek szerint működik a petefészked, elkezdte termelgetni a tüszőidet.Így lett nekem 11. napon 19 mm-es...persze garancia nincs, de szerintem egy pé már félsiker! :wink:
Jövőhéz keddre bejelentkeztem tegnap, remélem addigra elmúlik... :oops: Akkor beszéljük meg a műtétet.Szeretnék túllenni rajta még novemberben.
Palástot még nem sikerült beszereznem, azt nem lehet kapni a dm-ben sajnos.
De jó, színház....én nagyon csípem, csak olyan ritkán megyek.Pedig szégyen gyalázat, de több közeli ismerősünk is színész itt a színházban...Jó szórakozást nektek!Nekünk ma pihi, meló után, holnap meg rokonlátogatás, mert jönnek haza külföldről.
Küldök priviben két képet.
Vendég
 


privi ment a freemail-re... :wink:
Vendég
 


Oké, akkor gyorsan belépek! :wink:

Jövő7 keddre nagyon nagy drukk!!
Én ezeket a füveket gyógynövény boltban vettem, de a palást ott is "hiánycikk" volt 2 hétig, úgyh. amint lett két tasakkal is vettem.
Nekem ma már elmúlt (háát ilyen hosszú talán kamaszkoromban volt utoljára :lol: ), úgyh. innentől... :oops: :wink:
Vendég
 


5 nap?????ez piszok disznóság.... :roll: :lol:
Nekem 4-5 kemény nap, aztán a vége képes elhúzódni 7-8ig.brrrrbbrrrr
Vendég
 


Sziasztok...
Képzeljétek..ha ez az ..akkor még sosem éreztem ilyen hosszan és erősen a peteérésemet...
Tegnap délutántól..talán még most is..intezív bal oldali kis szurka...feszülés...
Nincs sok jelentősége..scak gondoltam leírom...:)

Csnóri: ebben a téren mostanság változom..úgy volt nekem is,ahogy neked...7-8 na...de most 3max 4 nap, utána 1 max 2 nap pötyögés....
Vendég
 


Megkérdezhetem mi ez az intenzív teázgatás, és mi célból?

Kép
Kép
anyaanya
 
 


Sziasztok!

Nóri: ha még beleférek, küldenék pár adatot magamról...kissé megkéseve, de nem gép előtt dolgozom, így csak itthon tudok benézni Hozzátok...és azt sem minden nap, mert elég hektikus a munkabeosztásom
27 éves vagyok, kb 47 napos ciklus...jólius óta próbálkozunk.
Még hőmérőzni nem próbáltam, egyelőre a "türelmesen próbálkozunk" szakaszban vagyunk, aztán, ha nyárig semmi, akkor jöhetnek a "segédletek".

Drukkolok Mindenkinek nagyon!!!!!



Kép [/img]
agisol
 
 


Arikonnal teázunk kettecskén (mert rábeszéltem... :lol: )
Cickázunk 1-14ig.Nekünk bejött!!! :wink:
Peteérés fokozására való és még egy csomó mindenre.(gyulladáscsökkentő, emésztést javító...)
Vendég
 


Agisol:persze, beteszlek, szedsz valami vitamint...stb?gyerkőc van már?
Vendég
 


Ja, igen, ez kimaradt: nincs gyerkőc és egyelőre semmit nem szedek, hagyom, hadd regenerálódjon a szervezetem a 8 év tablettázás után..

Nem tudja valaki, hogyan tudom a kis vonalzómat a fertilityfriend.com-ról idemásolni? Másolni nem engedi és mellékletként sem :cry:

Kép [/img]
agisol
 
 


Agisol:a BBC CODE-ot másold át a profilodba a neved alá! :wink:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Úgy látom, a 47-el vezetek :D
Köszi, Nóri!
Kép
agisol
 
 


Anyaanya,
ahogy Nóri írta valóban szupi a cicka. Nekem múlt hónapban 60 napra jött meg duphaston segítségével és akkor győzött meg a Nórika a cicka jótékony hatásáról. És lám most 28. napra meg is jött. Úgyhogy iszom és iszom és iszom... :D
Vendég
 


Arikon,
Először mikor el mentünk csak beszélgettek velünk.Másodjára csak szimpla vizsgálat volt. Hát én egy kicsit többre számítottam. Egy kicsit el keseredtem és most úgy gondoltuk, hogy hagyunk egy kis pihit. A természetre bízzuk.
Szóval már csak híre miatt is fordultunk hozzá, de valahogy nem volt szimpi az egész dolog. Ja, és friss leletekkel mentem oda, hogy hátha gyorsabb de nem.
Hát röviden ennyi.
Krisz
Vendég
 


Még egy. Mi az amit olyan bőszen iszik mindenki?Milyen tea? És mire jó?
Krisz
Vendég
 


[quote="arikon"]A írta:arikonnyaanya,
ahogy Nóri írta valóban szupi a cicka. Nekem múlt hónapban 60 napra jött meg duphaston segítségével és akkor győzött meg a Nórika a cicka jótékony hatásáról. És lám most 28. napra meg is jött. Úgyhogy iszom és iszom és iszom... :D


Hát, nem vagyok oda a gyógyteákért, dehát ugye aki valamit el szeretne érni, az nem válogathat mindig ízlése szerint... :? Talán én is kipróbálom. És az összefügg vele, hogy peteéréskor szúrást kell érezni?

Kép
Kép
anyaanya
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk!
Felraktuk a cserepet... nagoyn durva volt.... voltunk elég sokan, de mégis én voltam lent a cserép hordó.... durva volt, de megérte. fent vannak és szupi! legközelebb már csak a vágottakat kell megcsinálni.
holnap jön a festő és remélem, h meg tudunk egyezni.

most pedig megyek is pihenni....
sok puszka nektek!!!!!!!!

babszika
 
 


Cickafark
(Achillea millefolium)

Mivel régi füvészkönyvekben a cickafarkot úgy emlegetik mint ami az összes betegséget gyógyítja, ott is alkalmazhatjuk, ahol már látszólag minden remény elszállt.

A cickafark olyan gyógynövény, amely nem hiányozhat életünkből. Jóllehet sok súlyos betegség esetén a legjobb segítőnk, elsősorban mégis a nők számára fontos.

Általánosan javallt:
nőgyógyászati problémákra
veseműködés szabályozására
gyomorbántalmakra, puffadásra

Minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit. Akár fiatal lányról van szó, aki hajlamos arra, hogy, rendszertelenül menstruál, akár idősebb asszonyról, aki a változás éveinek közepén tart, esetleg ezt az időszakot már át is lépte, nagyon fontos mindenkinek, fiatalnak és öregnek, hogy alkalmasint megigyon egy-egy csésze cickafarkfű-teát. Petefészek gyulladásnál gyakran már az első cickafark-ülőfürdő megszünteti a fájdalmakat és fokozatosan elmúlik a gyulladás is. A cickafark főzetével végzett lemosások és ülőfürdők segítségével megszüntethetjük az igen kellemetlen hüvelyviszketést. Ugyancsak hatásosak ezek a fürdők idős emberek és gyerekek ágybavizelése valamint fehérfolyás kezelésében de ezekben az esetekben napi két csésze cickafarkfű-teát is meg kell inni.

A tea szabályozza a veseműködést, megszünteti az étvágytalanságot, elmulasztja a gyomorgörcsöket, a puffadást, a máj zavarait, a gyomor- és a béltraktus gyulladásait, fokozza a bélbolyhok tevékenységét és ezáltal biztosítja a szabályos székelést. Mivel keringési zavarok és érgörcsök ellen is igen hatásos, a legmelegebben ajánlható angina pectoris esetén.

Az időjárási front által előidézett migrénes roham gyakran már egyetlen csésze cickafarktea elfogyasztása után megszűnik. Ilyenkor a teát jó melegen kell kortyolgatni. Valószínűleg nem köztudott, hogy a cickafark közvetlenül és nagymértékben hat a csontvelőre és így fokozza a vérképződést. Gyomorvérzés, vérző aranyér, valamint erős gyomorégés és gyomornyomás esetén gyors javulást hoz a cickafarktea. Meghűlés, hát- és reumatikus fájás ellen sok cickafarkteát kell inni, olyan forrón, ahogy elbírjuk. Aranyér gyógyítására használjunk cickafark virágjából készített kenőcsöt.

Kiszerelés:
gyógynövény
kenőcs
tinktúra

Felhasználási módok:

Tea: 1 púpozott teáskanál cickafarkfüvet adunk 1/4 liter vízhez, leforrázzuk, rövid ideig állni hagyjuk.
Tinktúra: egy üveget megtöltünk napos időben szedett cickafarvirággal, leöntjük 38-40%-os gabona-, vagy gyümölcspálinkával. Két hétig állni hagyjuk a napon vagy a tűzhely közelében.
Ülőfürdő: 100 gramm cickafarkfüvet (az egész növényről van szó) éjszakára hideg vízbe áztatunk, másnap felforraljuk és hozzáöntjük a fürdővízhez.

Ezt a tájékoztatót Nóritól kaptam. Amúgy azért kezdtem el inni, mert rendszertelen volt a menszeszem. Tehát 1-14-ig napig ittam napi kétszer 2 dl-et és láss csodát 28. napra meg is jött. :wink:

Babszi,
Nagyon ügyik vagytok! Csodaszép lesz a házatok!
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -



Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)



Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!


Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 – 10705005

Bocs, ha már olvashattátok!

Kép
Kép
ggabszi
 
 


[quote]C írta:ickafark
(Achillea millefolium)


Köszi a tájékoztatást. :wink: Az fontos, hogy csak 14 napig igyuk? Vagy minden nap, esetleg kétnaponta, mégis hogy ajánlott? Ízesíteni lehet?

Kép
Kép
anyaanya
 
 


Anyaanya,
én úgy tudom, h. 1-14-ig kell inni, napi kétszer (reggel-este) az ajánlott mennyiségben. Ízesíteni is lehet, sőt anélkül elég pocsék ízű. Én mézzel szoktam inni.
Vendég
 


Jó reggelt!

Csucsu,
valami hir??? Mi volt azóta???
sirkici
 
 


Szia Sirkici:csucsu egy másik topikban ír mindnennap, én ott szoktam informálódni róla (remények és terhességi tünetek....vagy valami hasonló)
Remélem jól vagytok! :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?