Új privát üzeneted érkezett!

nem tudom mi történt :D mindezt egyedül.Apa bealudt úgy bezabált.én is(pizzát csináltam :D

lanyané

Sziasztok Lányok!

Lanyané!
Nagyon ügyi vagy! Szép lett a vonalzód! Szóval már csak 9 nap az UH-ig! Az még igazán sok idő... :?

Velem: picit lenyugodtam, már nem képzelek be semmi tünetet. Megértettem magammal, hogy igy nem lehet élni...
Éjjel jól megijedtem, mert belcsikart a hasamba 2*. gondoltam, na futhatok a mellékhelységre :oops: de nem. Viszont reggel volt valami barnázás, amikor kimentem pisilni. Hát a fejleményeket majd meglátjuk, de lehet, tényleg összezavarodott a szervezetem. Most meg enyhén fáj a hasam, mintha lassan meg akarna jönni! Sajnálnám, ha megjönne, de azért nem leszek depi, mert a fagyibabák ott várnak ránk! :)

Nyulasz!
Te notorius tesztelő vagy. Csak Neked merem elmondani, hogy amit Csibétől kaptam teszteket, ma reggel kipróbáltam egyet! Olyan jó tesztelni :D csak sajnos nega lett, de hát mitől is lett volna 21. napon + :roll: :? Igazából csak kipróbáltam. :lol:
dezsina

Sziasztok!
Kezdem előlről :evil: ...és ezt a szünetmentest úgy vágom ki...3 másodpercet sem bírt ki,ennyi áramszünet volt az elöbb.Asszem kezd meghalni...

Pandácska!
Nagyon aggódom,remélem minden a legnagyobb rendben lesz!Vigyázz nagyon magadra és a Kiscsajra,egy nagy-nagy ölelést küldök nektek!Amint tudsz,adj hírt magatokról,addig és nagyon szorítunk!Sok erőt kívánok,és kitartást!!!!!!!!!!!Ügyesen,minden rendben lesz!!!!!

Kis-csillag!
Hú,de jó,hogy jól vagytok!Nem ér ám minket ijesztgetni :wink: Remélem azok a fránya vérömlenyek végleg eltűntek!!

Lanyané!
Szép a vonalzód :wink: Drukk,a tüszőcskéknek!!!

És Csibe és Heniék és Zsani és Bella tüszőcskéinek is.Hú mennyi mindenkiért lehet izgulni :shock:

Dezsi!
Na,mond mááá,teszteltél???????????Mert baromi kiváncsi vagyok!!!!
Én picit lemaradtam tőled,mert csak most van peteérésem :shock:
Bár kedden volt nyákom,olyat amilyet írnak,hogy lennie kell,de én ezt ritkán tapasztalom.Azt hittem akkor van pé-m.De szerdán vettem LH tesztet,és akkor halvány,tehát nega volt,csütire viszont már kb egyforma erős,tegnap meg a tesztcsík erősebb volt a controllnál.Szép!Jó lenne már HCG teszten is ilyet látni.

Katica!
Mandulácskáid?Jobban vannak?

Julika!
Rég hallottam felőletek!Olvasgatsz minket?Vagy nem?Írj,hogy vagytok?
Vendég

Dezsi!
Egyszerre írtunk.Jó,akkor a többieknek ne mondjuk el,hogy teszteltél.Nem biztos,hogy megértenék :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igy kell ezt Dezsi!Széépen nyugodtan türelemmel,sajnos tudom néha mik ezek a hullámvölgyek,vagyis itt mindenki tudja.muszálj visszabillenni középre mert erre rámehet a valós Önmagunk,pedig nem vagyunk sem rossz emberek sem hibásak csak eggy nagy bajunk van,szeretnénk felnevelni becsülettel a mi kis csemetéinket.....na mindeggy pozitívan,jókedvűen,boldogan várunk és nemsokára megkapjuk :D :D :D
szió Nyulasz!
jajj amúgy még inszemekre vettem ott a telepes utcában egy rahedli tesztet,szeretek lövöldözgetni,de azthiszem legalább a 10.napig fogok várni,remélem kibírom, :lol: amúgy arról mit tudtok hogy az lh tesztel is lehet erőss 2 csíkost tesztelni terhesen?és állitolag előbb kimutatja mint a 10erősségű.

lanyané

Nyulasz!
ez a nyákos dolog eddig még nekem nem jött be... Van nekem is ilyenem, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Most Csibe, a csodaboltból hozott a tesztek mellé LH- tesztet is. Tegnap este belemélyedtem az irodalmába, mert még nem csináltam ilyet! Nagyon kiváncsi vagyok, mit fog kimutatni. És milyen húzós ennek a tesztnek az ára (még akkor is a csodaboltból van) /azért csoda ez a bolt nekem, mert sokkal olcsobb, mint a normál boltok/ Igazából nehéz így kisakkozni, mikor kell akcióba lépni! De az biztos, hogy nem fogom apát többet kétnaponta zargatni :twisted: Ezt csak 20-tól 25 évesig lehet kibirni. Mi meg ugyi "öskövületek" vagyunk. Inkább kiprobálom az LH tesztet...
Te csináltál többször is LH tesztet? Szerinted, lehet ebben valami?

Lanyané!
Bárcsak gyorsan sikerülni itt mindenkinek! Azért most elég sok kismamink van, ahoz képest, ami az év elején volt! Biztatóak a statisztikák!!! :lol: Akkor szeretnék egy igen pozitiv példát látni!

Pandácska!
Mi újság! Ugye minden rendben van!
Szorítok Nektek!!!
dezsina

Lanyane
privi
Vendég

Mnzsani!
azért nekünk is írhatsz! :D
Láttam tegnap, hogy barátok közt előtt írtál. én a szünetben :lol:
dezsina

Sziasztok!

Dezsi:
Én megértelek, hogy teszteltél, tök jó lehet, hidd el amikor itt az ideje, a ciklus végén már biztos pozitív lesz, kitartás
És valóban a fagyi babáid is várnak
Köszi a híreket Kis*-ról, nem semmi, ami történt vele

Katica:
Köszi a drukkokat, viszont neked is

Zsani:
Angol tanfolyamra jársz?
Szurik mennek?

Pandus:
Szorítok nagyon, minden rendben lesz

Csibe:
Akkor már neked sem kell sokat várnod

Lanyné:
Köszi szépen, neked is viszont
Ügyes vagy

Apacsné:
Köszi, megnyugtattál Krizsával kapcsolatban, csak azért elég rossz, hogy idáig máshoz jártunk és a végén más csinálja
Ez van, mással is biztos előfordult már

Nyulasz:
Te is lőheted hamarosan a tesztet

Lányok, tényleg nagyon jó lenne, ha év végére itt bebabásodnánk
Nekem a legszebb karácsonyi ajándék lenne

Gizmixx, Kata, Katavirág, Tibu, Julika, Hanna:
Merre vagytok? Hogy vagytok?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi!
Én szoktam máskor is Lh tesztet csinálni.Azt mondják a pozitív akkor pozitív,ha legalább egyforma a két csík,vagy erősebb a tesztcsík.Pozitív után amikor elöször nega lesz,(kb 2 napig poz.)akkor kell akcióba lépni.Szerintem ez jól megmutatja a pé-t.Legalábbis nálam jól műkszik.

Lanyané!
Én az Lh tesztről hallottam már pro és kontrát,hogy előbb jelezné mint a HCG teszt.Én nem hiszem...Ha terhesség elején megnő az Lh szint akkor talán azért erősödik,de Hcg-t nem hiszem hogy kimutatna.
Hű,most lehet,hogy csupa hülyeséget írtam. :oops:
Vendég

Lányok!
Nekem meg megjön, vagy mi :evil: :? :? :cry: :? :? :evil: :roll:
dezsina

Hm?Nem csak a beágyazódási pecsételgetés?Már hallottam ilyenről :wink:
Vendég

Heni!
most picit irigykedem, hogy Neked mindjárt ott a beülti! de tudom, ha nekem lenne, akkor már beleőröltem volna.
A babásodás pedig tényleg jóóóóó lenne :!:

Nyulasz!
Most nem akkor kell akcióizni amikor erősebb, mint a tesztcsík. :roll: Én úgy olvastam, hogy akkor kell. Ha már halványul, akkor nincs vége a pé-nek? :roll:
és a Lanyanénak írtál, abból egy szót sem értek :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz, Lanyné:
én is halottam már erről pro és kontra véleményeket, de szeritem nem véletlenül van két különböző teszt

Dezsi:
miért mi van?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Nyulasz!
TE KIS ÖRÖK OPTIMISTA :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: beágyazódási :roll: szerinted történik ilyen csoda velem :?: :roll: Kötve hiszem. 8)
dezsina

Heni!
Nincs semmi. Csak ma azon gondolkodtam, hogy ha várok és spontánozunk, akkor az olyan, mintha nem történne semmi. Ha éppeg a lombikot csinálnám, akkor pedig úgy érzem, hogy nem fogom idegekkel bírni. Hiszen a 3. lombikom is csak a beülti napjától számított 10. napig bírtam. Után feladtam. Besokalltam. De ha meg nem mennék lombikra, akkor meg attól örülnék meg. Remélem érted mit akarok kihozni. SEHOGYAN SEM JÓ :!: :twisted:
dezsina

Dezsi:
ez természetes dolog, én bennem is volt egy pici irigység, mikor valaki ment beültire
már én is kezdek egy picit türelmetlen lenni, de ez van, majd csak lesz jobb is, már csak a jövőhetet kell kivárni
egyébként én is gondoltam a beágyazódás miatti pecsételésre

Vizkrisz:
te merre vagy? régen voltál itt

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi:
értelek, persze
de én erre gondoltam, hogy mi van:

[quote="dezsina"]L írta:dezsinaányok!
Nekem meg megjön, vagy mi :evil: :? :? :cry: :? :? :evil: :roll:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát mondomén,hogy most ágyaz magának a picurka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Heni!
:D Persze reménykedik az ember, hogy beágyazódás, meg mifene :roll: DE maradjunk a földön. :twisted:
persze jó lenne........

Te is, meg Nyulasz is beletettétek most a bogarat a fülembe. :twisted: Most kimentem és cseréltem (tisztaságit) hogy 'tiszta-lappal' :lol: kezdhessek. Hátha eláll...

De nem azért hogy kötözködjek, de a beágyazódási, az nem egy csöpp vér :roll: :?: én meg halvány barnázok. és picit fáj a hasam is.
Jaaaaj :!: már megint meg fogok őrűlni! Nem akarom beleélni magam egy percre sem :(
dezsina

Barna az még jobb!!!!Ágyaz,ágyaz,ágyaz!!!!!!
Vendég

Nyulasz!
annyira imádom az optimizmusod! és amikor ránézek a nyulaszra, aki már pocakos.... Mondtam már, hogy imádom a nyuladat :roll: :?: :lol: :oops:
dezsina

Dezsi:
nagyon szorítok, és én is most optimista vagyok, de az nem elég neked is annak kell lenned, de csak úgy nem barnázhatsz, tuti baba lesz :lol: , együtt fogunk babázni, de jó
én tutira megyek, remélem te is

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Nyulasz!
Nem tudom, hogy miért, de mindig annyira feldobsz :roll: :wink: Úgy szeretném, ha most sikerülne Neked is, és akkor aztán még jobban önthetnéd belénk ezt a fantasztikus optimizmusod! :!:
dezsina

Oké,Dezsi,én most peteérek,de igyekszem ennél tovább jutni.

Ja,a nyulam.Amikor itt többen is kerestek nekem pocis nyuszit,mondtam is,hogy csak ilyen jó,mert Dezsit ez dobja fel.Bár ezt csak gondolom,mert még sose mondtad :mrgreen:

Tényleg,Brummi mi van veled?

Heni!Jó,hogy tutira mész!Ilyen pocakkal :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz:
hát igen, ilyen pocakot képzelek magamnak, kb. 9 hónap múlva :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
köszönöm, hogy töltöd belém az energiát! :wink: Szükséges ez most! remélem abbahagy a barnázás és tényleg együtt babázhatnunk.
Az a baj, hogy bediliztem és rohangálok a mellékhelységre, hogy nézhessem az eredményt... és picit fájdogál a hasam, de csak nagyon-nagyon picit... Azt hiszem átmentem hisztibe :roll: :twisted: Bocsánat!

Nyulasz, Heni!
Olyan jó, hogy itt vagytok mindketten és bátorítatok engem :!: (Meg bogarat is raktatok a fülimbe) :P
dezsina

emlékszel Dezsi?Ezt én írtam:
[quote]V írta:iki!
De aztán mosolygós-pocakos nyulat keress,mert Dezsi csak az ilyet szereti...
De inkább nem is cserélem le,persze ha találsz,akkor várom mindenképp!!

Aztán Brumiék megcsinálták a nyulamat....öööö vagy "fel"? :oops: :lol:

Heni!Szép poci!Kívánom hogy csak ennyit kelljen rá várnod!!
Vendég

Nyulasz!
Tényleg csak ez a nyúl dob fel! :P és így hasasan még jobban.
dezsina

Sziasztok!

Heni!

Itt vagyok, egy kicsit már jobban vagyok de még nem az igazi. Várom a nov. 22-i konzultációt. Nem is tellik olyan lassan az idő. :P :P

Dezsina!

Szorítok neked ezerell.

:lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Dezsi!

maradnék is szívesen,de sajna most mennem kell. :cry:
Neked meg csak nyugi,nem ér bedilizni :D
Vendég

Szia Gizmixxx!
Akkor te átjöttél a Kaáliba?Vagy rosszul emlékszem?
Vendég

Gizmix!
:D Rólad is hallunk végre!!!! :)
Ugye, hogy telik múlik az idő :?: :!: Mindjárt felgyorsul mégjobban, ahogy jönnek az események egymás után! :)

Nyulaszkám!
sajnlom, hogy menned kell! :( De jössz még ugye?
dezsina

Dezsi:
azért ne dilizz be
azért vagyunk, hogy itt egymást bátorítsuk, bíztassuk, hát persze, hogy megpróbálunk mindent, hogy energiát tölsünk egymásba

Gizmixxx:
de jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy jobban vagy

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

még vagyok egy picit,de ha csörög a telefonom,akkor futok.Addig persze vagyok.
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Most ébredtem eddig a pocim okés de lehet a 12 órás alvástól. Nem merek mocorogni :oops:

Grönland,
Örülök hogy elmondod őszintén,jobb ha tudom ezeket mintha ott közölnék. Még most is nagyon remélem hogy maradhatok az ágyamban. Amúgy ez a dolog változhat? Úgy értem hogy rendeződne a pocim a méhszájam meg tartaná magát és esetleg sétálhatnék. Vagy ilyenkor ez végleges? Mert a dokit csak a gyogyikról kérdeztem és azokat a 37. hétig szednem kell. Most már mindig keményednék gyogyi nélkül?
Vendég

Heni!
nyugszom...
most teázgatok meló közben. Plusz csokival emelem a boldogsághormonokat... :lol:

Nyulasz!
remélem nem csörgedez a telefonond :)

jól van lányok. iszom a teát, hogy kimehessek oda, ahova... és megnézhessem azt amit....
nyugi, nyugi.... nekem! :)
dezsina

Pandácska!
De jó, hogy írtál! Örülök, hogy jobban vagy! Nagyon nagyon drukkolok! Igazából, ne haragudj, de én nem is értem, hogy most mi van Veled :roll: , csak azt vettem ki a szavaidból, hogy valami nincs rendjén :arrow: ezek a pocifeszülések, meg méhszáj nemtudoménmicsoda. :?: :? Ezek a dolgok csak a vége felé kellenének, hogy feltünjenek? ugye?
dezsina

Dezsi:
csoki, nyami, nyami
csak már gondolni sem szabad rá, mert már olyan vagyok mint egy viziló, nagyon sokat híztam mostanában, 66 kg vagyok, januárban 58 kg voltam mikor elkezdtük az elsőt
az endokrinológusom szerint fogynom kellen, legalább 60 kg-ra, modjuk hallottam, hogy ilyenkor nem árt egy kis felesleg, az nem is zavarna, ha ez így marad, csak több ne legyen arra kell vigyázni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Panda:
de jó, hogy jobban vagy, szedd csak a gyogyikat, és pihizz amennyit bírsz, kitartás

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
én is sokat híztam az első óta... Most +2 kilót a harmadiknál. Most picit belevágom... nem motivál a fogyás. Azt határoztam el, ha most sem sikerül, akkor itt a november és akkor fogyizok. Rajtam sajnos már 10 kiló plussz van. :lol: Sajnos mostanában egy számmal nagyobb nacit kell hordjak :lol: :cry:
dezsina

Szia Pandus!
De jó,hogy írtál!Remélem nem lesz megint rosszabb.Fene vigye el,hogy még ezek a csodás hónapok is ilyen izgalmakat hoznak.Nem volt elég elötte?!Nekünk már kijárna ennyi küzdelem után,egy problémamentes gömbölyödés :evil:
Vendég

Deszi:
akkor megnyugtattál
egyébként úgy vagyok vele én is, majd lefogyok, csak nagyon szeretem az édességet
csak már többen észervették, mert már látványos a hízásom

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi!

Már csörgött,de még van egy kis időm.Na,mit láttál ott?Tegyél fel képet,kielemezzük :mrgreen:
Vendég

Nyulasz!
he-he. :lol:
sajnálom, hogy ilyen dolgokat írok... de már csak alig van valami, ami már csak szinvaksággal lehetne barnás, szóval halványul, vagyis elmúlóban van. és most olyan mintha égne mind a két petefészkem
Gondolom mindjárt megjön, csak itt beképzelek mindent. Pedig ma reggelre kigondoltam, hogy megnyugszom
dezsina

Heni!
Nekem a ruháimon lehet látni. Képzeld, hogy a fénykoromban 58 voltam. Amióta irodai munkát végzek (7éve) mostanra 72 lettem. és csak 163cm vagyok. Hát ez gáz. Pontosan 4 zsák ruha van a szekrényemben, amik 36-38 as méretűek. Most 40-42 ben gondolkodom. De a régieket nem dobom ki! mert úgy is le fogok fogyni majd. egyszer. Most gyerekezem. Hátha most.... :roll: Hátha most nekem is lehet szerencsém és tényleg nem akar megjönni, csak jelezget, hogy beágyaz itt nálam. Már beleéltem magam... Olyan hüüüülye vagyok. A fűszálba is kapaszkodom, pedig a tapasztalat az az, hogy csodák nincsenek, legalábbis velem nem történnek meg.
Ja, és szerencsére apa ugyanúgy szeret, mint amikor gida voltam :P Most bálnának hív a drága :lol: :lol: De voltam nagy fehér cápa is :lol: :lol: :lol:
dezsina

Na,nehogymáááááááá sajnáld!Írd csak nyugodtan.Én drukkkkkk :wink:
Te csak ne gondold,hogy mindjárt megjön.Még vóna egy heted.Vagy 8 hónapod!!!
Attól,mert most ágyaztak meg a babók,te még megnyugodhatnál!
Nem is értelek,tessék kicsit jobban örülni.Ha ez most nem baba,akkor én állom a következő csomag tesztedet!Oksi?
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy így bepofátlankodok de mivel mi is lombikoztunk szoktalak Titeket olvasni!Remélem nem baj!

Pandácskának szeretnék pár szót írni!
Én először 18hetesen feküdtem kórházban keményedés és hasfájás miatt de akkor még zárt volt améhszájam.Majd 22hetesen visszakerültem akkor már a külső méhszájam nyitva volt 1ujjnyira.Én mindig feküdtem az elejétől fogva mert örökké fájt a hasam.Szedtem a gyogyikat(Magne B63*2,Pipolpent)de ezek ellenére 30hetesen bekerültem újra.Ekkor már csak 1centi volt a nyakcsatorna,a külső méhszáj 2ujjnyi a belső ujjkúpnyira volt nyitva.Ekkor már infúziót is kaptam de azt elég rosszul bírtam így napi 3*szúrtak 5hétig.Az ágyam vége meg volt emelve és csak wc-re és zuhanyozni keltem fel.Szedtem a gyogyikat és 36hetesen mentem haza.Azt mondták,hogy még 1hetet feküdjek otthon és utána szülhetek.Ennek ellenére kihúztam végig(aug.31-re voltam kiírva és 30-án este szültem)és ami a pláne,hogy a avégén császár lett mert SEMMIT nem tágultam.
Ezt csak ezért írtam le,hogy nem szabad nagyon kétségbe esni sok pihenéssel és a gyógyszerekkel ki lehet hordani a terhességet!
Nekem azt mondták a kórházban,hogy oldalt kell feküdni mert akkor nem nyomódik a méhszáj annyira és nem szabad a hasad simogatni(pedig mindenki azt teszi)mert attól is keményedik mert az érintés kontrakciókat vált ki.
Szóval fel a fejjel,pihenj sokat és meglátod nem lesz baj!!

Remélem nem haragszotok,hogy beleszóltam!

Mindenkinek sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok!

Sziasztok!

Ildikó

Kép
ildikó74

Na mostmár tényleg húzok,jók legyetek.
Pandácska,neked kitartás,remélem nem keményedik vissza a pocid!

Dezsi,te meg mondd utánam: Szúúúúúúúúúúsza...szúúúúúúúúúúsza.És NYUGIIIIIIIIII!!!!!!!!

Jó szurizást a többieknek!
Vendég

Jaj,Ildi,de jó hogy leírtad!Nekünk sokunknak itt még nincs ilyen tapasztalata,de ettől biztos jobban fogja magát érezni a mi kis Pandánk!
Gratulálok Mirtillhez!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?