Új privát üzeneted érkezett!

Timi :)
Még a tegnapi beírásodhoz szerettem volna írni, hogy a gyógyszertári I-es tápszerek annyira nem jók, mert a dokik az allergia elkerülése végett 6 hóig a HA-s tápszereket írják fel: hipoallergén (HA).

És megkövetem magam: 1 hétig volt jó 1 csomag törlőkendő :lol: Kevesebbnek tűnt.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tündi :D
Nagyon sok boldogságot kívánok immáron 4 tagú kis családotoknak!
Sok tejcsit, jó egészséget Balázs babának!
Várunk a beszámolóval!

Timi :D
a Kismama magazinban most épp egy olyan kisbabával készül sorozat, aki bizony épp csak minimumot hízik egy hónap alatt, de emellett vidám, és rendkívül gyorsan fejlődik. Anyukája (W. Ungváry Renáta) maga is szoptatási tanácsadó és ő a 4. gyerkőce, tehát bizonyára tudja, hogyan kell az etetés-dolgot csinálni. Viszont ez a baba egy ilyen gyermek, kicsit nehezen kiismerhető, keveset és gyakran szopizó és lassan növő karcsúbb kicsi lány! De nagyon egészséges és már 3 hónaposan forog.
Szerintem nálatok is csak ez van a háttérben és nem tejcsi gond. Ha eddig szopizott rendesen és nyilvánvalóan volt is mit, akkor csak úgy ukkmukkfukk nem kezd el magától csökkenni, főleg, ha óránként-kétóránként eszik a kis drága.
Hidd el, biztosan van elég tejcsid!

Kép
Kép
kismok
 
 


timi, nekünk a BEBA H.A. START Aktív tápszert írta fel a doktornő vészhelyzetre.

Dani nagyon keveset eszik, max 80-at. És egyfolytában hasmenése van, holnap megyünk a doktornénihez :roll:

Kép
mona76
 
 

 
 

Timi :)
Boldi azért szépen gyarapodott annak ellenére, hogy keveset evett. Volt 1 hét, mikor nem sokat hízott, akkor kezdtem el adni a tápszert neki. Mondjuk eszembe jutott, hogy mikor először próbálgattam a tápszert nála, akkor Ő is kiköpte. Aztán vettem másfajta cumis cumisüveget, amiből azóta is megissza a tápszert. Ez olyan lapított formájú, mint a cumik, és 2 lyuku.

Mona :)
Remélem Danival nem lesz semmi baj. Lehet, hogy jön a foga már?
Mi pedig holnap megyünk a 4 hónapos oltásra. Eddig nagyon jól viselte Boldi.

Mofly :)
Még nem jártam ügynökünknél :( De tervezem. Jaj de jó, kezditek a lombikot?! Nagyon fogok értetek szorítani. Ezek szerint nem sokára gyakori vendél leszel a BMC-ben, úgyhogy majd találkozhatnánk. Vinném Boldit is, és az én vizsgálatomat is megejthetném. Majd írd meg mikor mégy legközelebb ok?!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szép Estét Mindenkinek :D

Hallottam a nagy hírt! Tündi :D Nagyon sok boldogságot, sok-sok tejcsit és egészséget kívánok nektek!!!!



Mindenki másnak is millió puszi...már nagyon vágyom utánatok!! azért nagyon jó látni, hogy a régiek már majdnem mind itt vannak!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Szia Babcsi :wink: :wink: :wink: :wink:
Várunk!!!!!!!!!!!!!!


Tündi!
Sok szeretettel gratulálunk mi is!
Siessetek haza :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok :)
Jöhetek még? :oops:
Annyira rossz, hogy nincs időm már mindenre amit szeretnék. Nem is Balázs miatt (bár mostanában elég nyűgös, kijött 2 hét alatt 3 foga), devalahogy a netezés most egyre hátrébb szorul minden mással szemben. Azért be szoktam néznia topikba, hogy kivel mi újság, de írnimár nem nagyon van időm. Emmáról tudok a legtöbbet, mert a kaális topikot még nem adtam fel, oda majdnem minden nap sikerül írni :)

Tündi :)
Gratulálok Balázshoz. A Balázsok mind remek kis fickók, majd meglátod :)

Nem akarok észt osztani szopi ügyben, szinte mindt leírtatok, amit érdemes. Én is leginkább azt vallom, hogy fejben dől el, bár sajnos attól, hogy laza az ember nem biztos, hogy elég a teje. Nekük az elős hónap volt iszonyat nehéz, de azóta elég jól megy, nem kellett még pótlást adni. Volt 5 hónapos korában egy olyan hét amikor szinte nem volt elég estére a tejem, irattam is fel tápszert a biztonság kedvéért. Az történt akkor, hogy este mint a két mellet kiszopizta és még evett volna. A férjem sokat segített azokban a napokban, mert amikor elfogyott a tej, felvette Balázst dajkálni, én meg ittam és pihentem egy kicsit és 15-20 perc múlva megint rátettem cicire és ami addigra termelődött, az már általában elég volt, talán egyszer volt, hogy még egy kört kellett csinálni a pihiből. És persze napközben is nagyon sűrűn megszoptattam, így egy ét alatt rendeződötta dolog.
A MoreMilk kapszla nekem is bevált.
Azt gondolom ha egy baba gyarapszik és alszik éjjel és jókedvű, akkor elég neki a tej. kb kétehetnete megmérem 1-2 alalmommal, hogy Balázs mennyit eszik, és sokszor csak 60-80 grammot szopik. neki ennyi elég, fejlődik. Az nem baj. ha egyik héten csak 50 g-ot hízik, vagy akár semmenyit sem, az a lényeg, hogy összeségében havonta gyarapodjon :)

És akkor pár kép. Neház ám választani :)

Kép Kép Kép Kép

wish
 
 


Babcsi

Szia :D
Néha azért visszanézek ám a másik topikba, nagyjából képben vagyok. Várunk ide minél előbb. Szoriítok neked.

wish

Szia. Most én vagyok hülye, vagy nem jó a vonalzód. Balázs 6 hónapos és áll? Vagy ez természetes? Olyan régen volt, hogy már nem emlékszem ezekre. Tök ügyes, és nagyon hejre kis fickó. Köszi a megnyugtató szavakat. Én vagyok az egyik parázó.
Tegnap voltunk a 2 hónapos szurin és le is mérték Annát. 5150 g. Ez eddig rendben van. A következő hónap lesz a mérvadó, hogy fejlődik e rendesen, mert kb 1 hete kezdtem el parázni. Most én is sokat mellre veszem. Éjjel is kéne innom, de lusta vagyok felkelni. Pedig biztos sokat segítene. Azért ha tudsz gyere.

Mona

Nekem is ezt a tápszert írta fel a dokinéni. Le is döbbentem az árán. Reméllem Daninak kutya baja.
Én is most percenként nézem Anna fejét az oltás miatt. Meg hogy nem kapja-e el a nagyobbiktól a náthát. Szegény az meg nem hogy kimászna belőle, egyre jobban elmerül a náthában.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi :)
Nekem oda van készítve mellém a 4 dl-es poharam tele teával, így éjjel is iszom. Mióta Brigi sokat kel és cicizik éjjel, még kell innom mellé vagy 3 dl-rel.
Készítsd oda kézközelben az innivalót, és nem kell felkelni.
Mióta örökké fent van Brigi és akkor már miért ne cicizne, nekem is "alig" van tejem, mert nincs idő, hogy telítődjön. Arra elg, hogy visszaaludjon, de nagyon jól nem lakik tőle.

Wish :)
Gyönyörű ez a baba :lol: És csak Ti állítjátok, ugye? Mert tényleg kicsit korai lenne állni. Bár, ha Brigi örökké ülne már vagy 1 hónapja :lol:

Babcsi drága :)
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb közöttünk legyél!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de ahogy Wish írta a netezés szorul egyre háttérbe. Marci délutánonként már nagyon igényli a foglalkozást, délelőtt főzök, takarítok, tornázok (titokban pszt!).

Timi :D
Hatalmas gratula! Nem volt időm visszaolvasni, de remélem minden rendben ment. Majd ha lesz időm elolvasom mi történt.

A szopival nekem is hasonló dilemmáim vannak. Úgy érzem, hogy Marci elég keveset eszik, ezért tejem sincs túl sok. Mostanában 2 óránként etetem és éjjel is kétszer felkel. Tök fárasztó, de amúgy ő jól fejlődik kb.50- 60 dkg-ot hízik egy hónapban, ami úgy tudom elég. Próbálok nem parázni. Egyszer el kellett mennem és hagytam otthon egy csomó tejet, 2 napig fejtem meg fagyasztottat is engedtem fel és képzeljétek nem ette meg cumisüvegből. Pedig 3 héttel azelőtt anyósom még meg tudta etetni. A férjem volt vele otthon és fél héttől fél háromig csak 50 g-ot evett, azt is kiskanálból. Most majd megpróbálom a csőrös poharat, hátha abból hajlandó, mert azért máskor is lesz alkalom, hogy otthon kell hagynom hosszabb időre. Az az érdekes, hogy nem is sírt, hogy éhes lenne.

Szilcsi :)
Hogy állsz a kilókkal? Érdekes, hogy én már kevesebb vagyok, mint szülés előtt mégis kövérebb. Biztos lement az izom, a zsír meg könnyebb. A férjem teljesen kiakadt, hogy hiába hordja haza az édességet kiló számra (még mindig sokat eszek belőle), így is visszafogyok. Boldi hogy van? Marci már nagyon virgonc és irtó sokat nevet. Már majdnem hasra tud fordulni, nagyon kevés hiányzik neki, szegényke sokszor beakad a lába a kiságyba mikor forgolódik. A hasán még mindig nem szeret lenni, de már nem mindig van cirkusz. Sőt puha felületen már van hogy visszafordul a hátára, de keményen még nem megy neki pedig nagyon erőlködik.

Próbálok egy kicsit most gyakrabban jönni, azért minden nap gondolok ám rátok.
Puszi
Iza

Kép
Kép
tiza
 
 


Nelli

Nekem még nem volt olyan, hogy átaludta volna az éjszakát. Mindig is felébredt, eleinte 3-szor, most már csak 2-szer. Úgyhogy nekem sem tud megtelítődni reggelre. Bár az az érdekes, hogy a reggeli első etetésnél nem is nagyon éhes. Alig szopizik valamit. Nem mintha a többinél tovább tartana neki a dolog. Most ezentúl én is ideteszem a folyadékot magam mellé. Már több mint 3 liter folyadéknál tartok így is. Ez nálam azért nagy szám, mert én a terhességem előtt jó ha fél litert megittam naponta. Egyszerűen én nem voltam szomjas, akkor meg miért igyak gondoltam. Na de most mindent a cél érdekében.

Tiza :D

Azt hittem márt elvesztél. Marci már 4 hónapos. Én mit nem adnék, ha elmondhatnám majd, hogy 4 hónapig csak szopizott a kincsem. Én is így jártam egyik nap. Kifacsartam a melleimet az utolsó cseppig, hogy majd este nekiadom cumisüvegből, erre nem fogadta el, hanem még ki is köpte. Mindegy. Gondolom ha éhes lenne, akkor ugyis megenné amit adnak neki. Én is ezt a havi 60 dekát tűztem ki célul. Ha ez meglesz, akkor már a többi nem érdekel, ha nyugodtan elvan egyébként.

Ma elég fárasztó éjszakám volt. Tegnap ugyi megkapta a szurit, és ahelyett, hogy beájult volna, egész délután nem aludt semmit. Persze fél 8-kor kidőlt. Ebből az lett, hogy minden ébredése előre tolódott, és már regge 5 órakor fent volt.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi :)
Én is hasonló ivó voltam, szóval nekem is nagy szám, hogy eljutottam ennyi folyadékig, és még jól is esik :lol:
Meg utálom a sört, de most egy kis édes löttyel meg tudom inni. Meg a tea sem egy gasztronómiai élvezet...
Nekem sem eszik reggel mostanában, mert telítődik éjszaka :lol:
Szerintem akkor sem aggódj, ha 50 dkg-t hízik, mert még teljesen normális az is. Sőt, ahogy nőnek, egyre kevesebbet fog szopni.
Én sem gondoltam, hogy valaha eljutok a gyerek 4 hós koráig a szopival, erre jövő vasárnap már 4 hós lesz Brigi, és ha csak nem üt belém a ménykű, még szoptatni fogok :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :)

Irigykedem is ám, hogy ti már ott tartatok. De csak emiatt. Különben élvezem minden percét a kicsi fejlődésének. Függetlenül attól, hogy most meg a nátha miatt parázok. Beszereztem mindent vészhelyzetre. Orrspray-t, Panadolt, kúpot. Reméllem nem lesz rájuk szükség. Lehet, hogy csak a szoba levegője miatt dugult egy kicsit be az orra. Fűtenek mint atom, és tök száraz a szoba levegője. Pedig a ruhákat is itt szárogatom, de azok is semmi perc alatt megszáradnak.
Én is iszom a "finom" laktoherb teát, 1 liter ásványvizet leküldök, és a fél liter sör. Plusz még a reggeli teám, a leves, meg a rostos üdítő. És egyébként nekem is jobb lett az anyagcserém :)

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Hát ne irigykedj! Én meg vissazamennék egy picit a 2 hós korára :lol: Úgy repül az idő, és nekem már nem lesz kisbabám, max. az unokáim :( Na persze az éjszakázás nem fog hiányozni :lol:
Nátha: nekünk már volt, mert Domcsi ráhozta. nagyon be volt dugulva az orra. Jót tesz neki a sós orrcsepp, irass fel a dokival, meg életmentő az orrporszívó!!! Anélkül nem is lehet meglenni.
meg lehet olyankor adni egy pár csepp cebion cseppet. Meg lehet anyatejet belecsöpögtetni az orrába.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Ja, és a karácsonyi ajándéka egy hideg párásító lesz, mert nálunk a panellban is nagyon száraz a levegő.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tündi! Hatalmas Gratula Balázshoz!!!!!!!!!!!!!!


Mi jól vagyunk, illetve általában jól vagyunk. Néha szúr a hasam, pihiznek kell. Bár a két fiú mellett nem könnyű mostanában. Gergő megint beteg, úgyhogy elegem van.

Legyetek jók!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Tündi
Szívből gratulálok!

Mona
Nem semmi kakaadag :D És gyönyörűen támaszkodik a fiad!

SZOPI
Nálunk most jól megy, de nekem is nagy megkönnyebbülés volt elérnem a 3 hót csak tejcsivel, innen már minden hét ajándék, nem görcsölök úgy, mint pl 6 hetes korában. Lehet, hogy ezért megy könnyen? :D 5 hónapos korától tervezem a hozzátáplálást, ha a tejcsi addig bírja :D

Tiza, Szilva
Azért néha gyertek :D

Babcsi
Gyere minél előbb!!! Nem lehet könnyű neked! Nagyon szorítunk!

Szombaton megkeresztelték a kicsi fiamat. Nagyon boldogok, büszkék és meghatottak voltunk! Alig hittem, hogy most tényleg végre a saját gyermekünk keresztelőjén vagyunk :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Tiza, nem hoztál képeket?
Emma, láttam a másik topicban a képet, nagyon szépek voltatok :wink:

Voltunk Danival a doktornéninél :cry:
Vírusos fertőzése van a drágámnak, apró kis hólyagocskák vannak a torkán. :cry: Szerencsére anibiotokumot nem kapott, csak calciumusht, ez bejön neki, simán lenyeli :lol:

Kép
mona76
 
 


Mona

Gyógyuljon meg minél hamarabb Dani. Úgy néz ki hogy Anna ma sem lázasodott be a szuri miatt. Talán most már nem is fog.

Emma

Ma jó napunk volt szopi ügyben. Valami miatt ma egész jól volt tejcim. De nem akarom elkiabálni. Én is szorítok, hogy legalább 3 hónapos koráig menjen a dolog.

Nelli

Mi is panelban lakunk. Fűtenek mint atom. Nekem a dokinő a Fluimare orrcseppet ajánlotta, én azt vettem itthonra, ha kellene. Nekem nincs porszivó-orrszívóm, de tervezem hogy veszek. Valszeg ez megint olyan lesz, hogy benáthásodik, és akkor rohanás a gyógyszertárba. Én még sosem használtam ilyet. Az a kényszerképzetem, hogy az agyát is kiszívja a porszívó. :o

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi :) Nelli :)
Hát ez az állás úgy van, hogy én igyekszem elkerülni, hogy álljon, ő meg állandóan állni akar. Ülésből ha avn min megtámaszkodjon, akkor felnyomja magá, vagy ha fekvésből húzzuk fel ülésbe, akkor is egyből nyomja tovább magát állásba. Magától persze még nem áll fel.

Timi :)
Ja, egyébként én is állandóan parázok, pl. ha kiköpdösi a ciimet, mindig nézem, hogy van-e benne tej :D De aztán a mérlegeléseknél megnyugszom. Na meg nálunk már megy a hozzátápi, úgyhogy úgy tűnik nem fog éhenhalni :) Reménykedem, hogy egy éves koráig fogom tudni szoptatni. Bár most, hogy van három foga és néha harap... meggondolandó :D
Az orrszívót én kipróbáltam magamon. Nem szívta ki az agyamat :D

Tiza :)
Balázs sem iszik cumisüvegből. Olvasztottunk fel tejet, hogy megeszi a fagyasztottat. Megeszi, de csak kiskanállal, a cumisüveget nem kezdi el szopni. Nem is akarom rászoktatani, ebéd közben is pohárból adok neki inni. Mondjuk az a kb 10 mili víz, amit megsizik ilyenkor, nem egy nagy mennyiség :)

wish
 
 


Timi :)
Az orrporszívó szabályozza önmagát, nem a porszívó erejével szív. És nagyon hasznos, hogy minen kijöjjön, ami kell, és ne legyen arcüreg gyulladás.
Nekem meg csak egyszer kelt Brigi, 1/4 3-kor. Utána már csak 1/27-kor. Most vagy a beindított párásító hatása, vagy csak véletlen :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli!

Mi nem porszívós orrszívót használunk a gyerekeknél, hanem egy kisebb motorral működőt. Nagyon jól dolgozik. Még akkor vettük, amikor Gergőt vártam. Igaz, a motorja most már gyengébb, de majd beszerzünk egy újat, mire megszületik a babó.

Bocs, nem akartam okoskodni.

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Kérdés azokhoz, akik már szültek:
- Nektek is hullik még a hajatok? Nekem nagyon, és már nagyon unom. Mi lenne jó rá? Revalid?
- Most dobtak be hozzánk egy levelet a rotavírus elleni oltás fontosságáról. Ezt 6 hóig kell beadni több részletben. Akinek van közösségbe járó nagyobb gyerek: Ti beadatjátok? Van értelme? Mennyibe kerülhet?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tiza :)
Hát én bizony rosszul állok a kilókkal :( Egy dekát se fogytam szülés óta. Állandósult a +11 kiló. Egyenlőre nem fogyózom, hogy az a kevés tejem még maradjon. Bár attól tartok, hogy a fogyókúra nálam nem fog bejönni. Egyszerűen képtelen vagyok éhezni. Talán majd tudok sportolni. Meglátjuk.....
Különben hétfőn tervezem, hogy elmegyek egy baba-mama tornára. Kíváncsi vagyok, hogy Boldi hogyan fog viselkedni :twisted: Ma pl. fodrásznál voltunk, és egész jól vette az akadályt, bár tiszta haj lett, pedig nekem vágtak :twisted:
Olyan hihetetlenül változnak a gyereket ugye? Már annyi mindent tudnak! Boldi szépen megfogja már a dolgokat. A csörgőt határozottan rázza. Aztán a járókában hátról hasra fordul úgy, hogy a kezét is ki tudja húzni maga alól. Boldi szeret hason lenni, és leginkább hason is altatom. Ez eléggé bejött, mert így általában egyből elalszik. Napközben viszont még mindig keveset aluszik. Álatlában naponta 2x félórát. Ma mondjuk a tegnapi szuri levette a lábáról, mert már 3x is aludt, egész sokat :P Egész fura volt, mert már nem tudtam mit is csináljak ezzel a sok szabadidővel :twisted:
Urad? Jól viselkedik? Az enyém már egész tűrhetően. Csodás dolog babázni ugye? Nagyon sokszor eszembe jut, hogy milyen jó, hogy már velünk van :)

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilva :)
Először szerdán megyek, aztán legközelebb, gondolom amikor megjön, úgy 10 nap múlva.

Kép
mofly
 
 


Hú, mennyit írtatok!

Köszi a dícséreteket!

Haga írt, hogy jól van a baba, ő nem annyira. Azt nem írta, mi baja. Viszont nem nagyon fog jönni. Lehet, hogy majd megint csinálom a táblát, ha szeretnétek.
Tényleg, nem akarnánk vmikor talizni?!?

Tündi
Nagy-nagy gratula Balázs babához!! Sok-sok tejcsit, sok boldogságot és nyugodt éjszakákat!!

Szilvi
Örülök, hogy minden rendben Marcival! Szerintem majd oda menjetek, ahova tuti odaértek. :)
Szopi miatt meg előre ne parázz!! Sőt, később se!! :) Ha nem lesz elég, akkor majd eszik tápit. Ugyanolyan egészséges lesz tőle. Ja, pont a napokban olvasgattam a húgom feljegyzéseit, amiket még a fia születése után írogatott (16 éve). Ő már 2 hónaposan kapott almalevet, narancslevet. :shock: Hát ennyit változtak a dolgok. Sőt, szerintem ő is tudott volna sokkal tovább szoptatni, mint 3 hónap, ha nem adja fel. Csak akkor még másképp mentek a dolgok.
Hú, ez a szárnyas hangyás dolog elég durva lehetett! :shock:

Nelli, Timi
Érdekes, hogy én sem voltam egy nagy ivó, és sajnos most sem vagyok az. Viszont szoptatáskor sem ittam többet, mégis volt tejem. Tehát, én úgy gondolom, hogy ez nagyrészt alkati kérdés. De nekem bejött a Laktoherb meg a homeos bogyó. Mással nem nagyon segítettem rá. Most már csak 2x szopik Réka, de az esti már két napja kb. fél percig tart. :) Lehet, hogy lassan elhagyja azt is.
Amúgy Fici is nagyon keveset szopott egyszerre. Úgy átlagban 70-90 között. És mégis szépen fejlődött.
Nelli, tényleg igazad lehet, hogy fejben dől el, mert én abszolút nem paráztam, hogy nem lesz tejem. Először csak a 3 hós fejlődési ugrásnál tojtam be, de aztán azt is lerendeztem. :) Nem is volt gond.
Timi! Mindenképp a dokival írass tápszert! Ilyenkor még HA tápikat kapnak, és ilyet csak doki írhat fel, asszem. Ha közel laknál, odaadnám, ami nekem megmaradt, mert Fici nem ette meg.
Itt vannak Fici súlyai az első 6. hónapban, hátha segít:
Születéskor: 2620 gramm
1. hó: 3580 gramm
2. hó: 4680 gramm
3. hó: 5440 gramm
4. hó: 6080 gramm
5. hó: 6520 gramm
6. hó: 6740 gramm
Orrdugulásra nekünk a Sterimar-t ajánlotta a védőnő. A DM-ben lehet kapni. Sima, sós tengervíz.
Nelli! Az én hajam is nagyon hullott. Elég sokáig, de nem szedtem rá semmit. Egy idő (1-2 hónap) után elmúlt magától. Én nem adattam be neki semmi választhatót eddig. De nincs is nagyobb testvér, aki hazahozhatná, meg közösségbe sem jár Fici. Mi most a bárányhimlő meg a kullancs ellenit fogjuk beadatni.

Szilcsi
Sackóról azóta sincs hír?? Boldi nagyon ügyes, hogy már így rázza a csörgőt, meg forgolódik. Fici elég lassan haladt az elején, na de most!! :shock: Habár megnéztem, és 4hó 1hét 3naposan fordult hasra először. Azért nem rossz! :) Fici is kétszer aludt ilyen idősen napközben. Délelőtt fél-egy órát, meg kora délután 1-1,5 órát.

Mona
Dani akkor lázas, ha 38 fölé megy a hője. Ilyen kicsiknél még normális a 37,akármennyi.
Hú, jó sokat kajál!!
Kis hurkamanó Dani baba! Ez aztán a szép kaki!! Fici hányszor csinált ilyet… :evil:
Vírusra nem is jó az antibiotikum! Jó a dokinéni, hogy nem adott. A calcimusc-ot Fici is szereti. De minden más gyógyszert is. :)
Jobbulást Daninak!!

Boboka
Kristóffal mi újság?? Mennyit gyarapodott?? Mikor vihetitek haza??

Wish
Szia!! Hát gondolom, mennyire nincs időd. Láttam, hogy a Kaálisba írogatsz, két topikba meg lehetetlenség írni. Azért örülök, hogy bejelentkeztél! Látom, Balázs nagyon virgonc egy kisfickó!! Már állna fel!?! :shock: Nem semmi!! Tényleg olyan nehéz választani, amikor az ember képeket rakna fel. Nincs vhol albumod a neten?? És lassan már 7 hónapos lesz a kislegény?!? Hogy repül az idő! Nagyon szép baba.

Tiza
Azt hittem, költöztök már, azért nem jössz. :) Akartam kérdezni, hogy mennyire kell még a mérleg. Ui. mi már nem járunk havonta tanácsadásra, és Ficit nem tudom a rendes mérlegre rárakni, viszont jó lenne tudni, mennyi a súlya. Ha még kell, akkor nem gond, de ha már nem, akkor elmennék érte.
50-60 dkg hízás nagyon jó! Tényleg, képet nem is raktál!! Pedig bizti nagyot nőtt már Marci. A cumisüveget Fici sem fogadta el. Csak nagyon az elején, mikor az antibiotikum miatt Normaflore-t is adtam neki. Azt lefejt anyatejben, cumisüvegből kapta. Jó, hogy terhesen még azon gondolkodtam, mennyi cumisüveg kellene, aztán szinte egyet sem használtam. :D Na jó, most abban melegítem a vizét. :)
Nagyon ügyi, hogy már forgolódik! Látod, nem gond, hogy nem szeret hason feküdni.
Képzeld, hogy én sem vagyok több (max. 1-2 kilóval néha), mint szülés előtt, mégis a pocakom nagyobb lett. Ráadásul olyan ronda lógos rajta a bőrke. :( Ez az, amit letornázni sem lehet. Szerintem.

Emma
Kérünk keresztelős képeket!!

Rólunk: Mint írtam, Fici 14-én, vasárnap betaknyosodott. Valszeg Apa fertőzte meg. Akkor éjjel nem sokat aludtunk. Reggelre már hőemelkedése volt, majd napközben volt 38 fok is a hője. Mivel nem akartam, hogy belázasodjon, kapott egy kúpot. Le is ment szépen a hője. Doki bácsi megnézte, de nem volt piros a torka, a tüdeje is tiszta volt. Kaptunk Cebion-t, Fenistil cseppeket meg Nasivin orrspray-t. Rendszeresen szívtuk az orrát, de nem sok jött belőle. Az is fehéres volt. Láza többet nem volt. Azt mondhatom, hogy mára meggyógyult. Tegnap szívtuk utoljára az orrát, ma meg már nem is szörcsögött, nem volt neki eldugulva. Elég lassan múlt el, de nem volt vészes az egész. Abszolút nem viselte meg a dolog. Ja, és hál’ Istennek most volt először beteg!! Nem számítva a születés utáni sárgasását. Viszont beszereztünk mi is egy hidegpárásítót, mert szerintem itt is száraz a levegő. Viszont vhol olvastam, – ha vki nem akarna költeni rá pénzt – hogy az ágy fölé terített tengeri sós vízbe és szódabikarbónába áztatott lepedő is segít.
Na, asszem elég belőlem! :D

Mingyá' szerkesztek egy táblát!
gtünde
 
 


Sziasztok!

Nelli, én vasat szedtem a hajhullásra, a gyerekdoki írta fel, mert egyébként is vashiányos lettem a terhesség alatt.

Oltást a kötelezőkön kívül csak egy félét, az agyhártyagyulladásost adattuk be. Bárányhimlősek a nagyok már voltak, remélem Ágnes is még viszonylag kicsi korban túlesik rajta.
Kullancsost majd iskola alatt. Addig együtt járunk mindenhova és figyelünk a gyerekekre.

A szoptatással nekem is csak az első gyerek 3hónapos korában volt némi aggodalmam, azóta kereken 6éve (4-5 hónap kihagyással) egyhuzamban megy a dolog... Valahogy sosem gondoltam, hogy nem fog menni és a gyerekek is ügyesek voltak.

Nálunk másfél hete mindig beteg valaki, vírus, magas lázzal és hasmenéssel. Ágnes már kétszer átesett rajta, most Janka beteg és hétfőn kapja Márton a 6éves oltást amitől majd lázas lesz és gondolom az ellenállóképességét is meggyengíti egy időre...
ma éjjel minden félórában fent voltam valakinél, hol inni, lázat csillapítani, pisilni vinni, már a billentyűket sem találom, nagyon kifáradtam.

Mindenkinek szép estét, most többre nem futja!

Tüncsi, Ágnes még mindig nincs egész 9 kiló, most meg ez a masszív kór gondolom jól lefogyaszthatta, mert csak úgy röppen a kezemben... és teljesen visszaszokott a szopizásra, remélem lassan megint eszik is majd valamit!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


nelli, nekem is nagyon hullik a hajam, és korpás lett :x
nekem épp ma mondta a védőnő, hogy már lekéstünk a rótavírús elleni oltásról, hát kicsit csodálkoztam :shock:
Hihetetlen milyen hangokat ad Dani, már itt rötyögök rajta 1 órája :lol: Aludni persze nem akar, szinte egésznap aludt :roll:
Szerencsére nem is látszik rajta, hogy beteg :D
Haga, legalább 1 uh-s képet nem kapunk?
Tündi várjuk a táblát, úgy szerettem mindig nézegetni :D
Én sem fogytam soket, majdnem csak annyit, mint amennyivel Dani kijött :oops: :roll: és nekem is lógos nagy hasam van. Bár kegyetlen édességes lettem :oops: :? Vettem már új nacit, púlcsit, kabátot, mert bizony semmi nem jön rám a régiekből :roll: :oops:
De talán majd szoptatás után :lol:

Kép
mona76
 
 


Na, nagy nehezen sikerült! Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gtünde
 
 


Haga :D

Gyógyulj meg, remélem nem nagy a baj! Örülök, hogy a baba jól van, már túlvagy a felén, nemsokára babázhatsz!

A betegeskedő babáknak jobbulást, anyukáknak kitartást :wink:

Tüncsi :D

Köszi a táblicskut, néhány adat még hozzá: 34 cm volt a születési hossz, két hete már 39 volt. Én pedig már 33 éves múltam aug-ban.

KM :D

Milyen érzés az első sorban lenni?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Tüncsi :)
Tök jó, hogy újra van táblánk! És milyen szép áttekinthető! Ügyes vagy, és nagyon figyelmes, hogy kiválogattad mindenkinél a legjobb fotókat :P
Az őstopicban belehúzhatnának, mert alig van babás résztvevő :oops:

Mofly :)
Majd írd meg, hogy mikor mégy! Tényleg a többi gyógyszert már felírták, kiváltottad? Miket fogsz szúrni? Luveris nincs közte?

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tüncsi,
pusszancs, 34 vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitartást mindenkinek!!!!!!
Éjjel 3-kor mostam pizsit, wc-t... ilyen sem volt még, de hát 3gyerekkel 3-szor annyi meglepetés :oops:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Szilva :)
Szerdán kapom meg a gyógyszereket. Decapeptyl lesz, Merional és Puregon.

Amica :)
Az kellemes lehetett! Kitartás! :wink:

De jó így együtt látni a kisbabákat! Nagyon aranyosak! :D

Kép
mofly
 
 


Sziasztok!

Hát, csajok, nem semmi, hogy én vagyok az élen!

gTündi :D
nagyon frankó lett a tábla, annyira jól néz ki az a sok édibédi babaarc és a sok pocakbeli fotó együtt. Bár ugye, pont mi nem rendelkezünk ilyesmivel!
Hogy lehet az, hogy 20 hete nem fogant egy baba sem?!
NAgyon bízom benne, hogy a tél sok babát terem és Jézuska, mindenhová tesz a fa alá (na, jó, a pociba) egy kis pöttyöcskét!

Haga :D
remélem azért veled semmi komoly, annak meg örülök, hogy a kismanó jól van odabenn! Azért ha egyszer ráérsz, olyan jó lenne, ha beszámolnál arról, hogy telnek a napjaid...
Ez vonatkozik valamennyi kismamira is ám... :lol:

Csütörtökön voltam dokibácsinál és minden oksi. Kiscsajszi jól van nagyon, bár ebben nem volt kétségem, mert annyit rúgkapál, hogy szerintem szteptáncos lesz (vagy vmi hasonló). Velem is hál Istennek minden (na, jó majdnem minden) rendben, mondta is dokim, hogy olyan jól nézek ki, reméli, még vagy 3-at bevállalunk. Nekem meg duplájára nőtt a májam. :lol:
Szóval annyi az ilyenkor szokásostól eltérő, hogy 1-másfél ujjnyira nyitva van a méhszáj (Julcsival így mentem szülni :roll: ), de szerintem aggodalomra semmi ok, mert egyrészt, abszolút nincs szülésérzésem, másrészt Julit is simán túlhordtam nyitott méhszájjal. Sztem egyszerűen ilyen típus vagyok! Persze még legalabb két hétig igyekszem magam valamelyest kímélni, aztán meg kis kisasszony eldönti, mikor szeretne kijönni... :lol:

Azért még kérek tőle kb. 3 hét intézkedési időt, mert semmivel nem vagyok kész. Kisrucikat át kéne nézni, karácsonyi ajándékok már alakulnak, de ezeket is muszáj beszerezni záros időn belül, mert a decemberünk már másra kell... :lol:
Beszéltem a már emlegetett szülésznővel is és nagyon kedves volt, megadta a mobilját, ha bármi van, hívjam. És mondta, hogy nov. közepén költözik a szülészet (tehát minden szintem bezár a Szabolcs utca) a MÁV-ba, ahol egy vadiúj szülőszoba fog várni. Remélem azt próbálhatom ki, és nem valahol a Dózsa Gy. úton biztosítanak majd számomra ágyat... :lol:

Most megyek, mert elkapott a szómenés (Amica! :D Veled szolidarítottam az éjjel! :lol: )

Sziasztok: KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Sziasztok :lol:



Tündi :)
Kicsit megkésve ugyan, de sok szeretettel gratulálok Balázs babához. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek :)


Tüncsi :)
Látom, írtál rólam pár szót :wink:
A tábla nagyon jó lett most, gratula :D
A szülés várható időpontjánál talán annyit javíts lécci, hogy március 6-10 :) Mindig mást mondanak.
Ma pedig 20+6 vagyok, vasárnaponként van a forduló :)



Hááát.....
Minden oké Babócával. Velem semmi komoly egyébként, "csak" kicsit kinyílt a méhszáj, és a lepény mélyen tapad. Emiatt sokat pihenek, fekszek. A doki, akihez eddig jártam, le lesz cserélve, nagyon csalódtam benne... Voltunk a gentikai ultrahangon még a múltkor, a férjem direkt vett ki szabadságot. Na, ott kezdődött, hogy be se engedték... Utána azzal folytatódott, hogy még én sem láthattam a babát... Az egész vizsgálat 5 perc, ha volt, persze ebben az adminisztrációs rész is benne volt. A fej, has és láb méricskélésén kívül mást nemis nagyon néztek.

Már voltunk a genetikán is Pesten, és ott legalább én is láthattam a Babát! Mindenét végignézték :) Persze szív ultrahangra még mennem kell 2 hét múlva, a biztonság kedvéért. A genetikus orvos világosított fel mindenről, amire az én dokim csak legyintett, meg azt mondta nem baj, nem számít, nem kell vele foglalkozni, stb...
Nos, ezért cserélem le, és megyek vissza a régi orvosomhoz, aki 100 km-re lakik.De benne tényleg meg lehet bízni!!!

Csütörtökön voltam (sajna egyedül) 4d-s UH-n. Nagyon szuper, fantasztikus egy élmény volt :lol: Az egész vizsgálat megvan örökítve dvd-n, már nemis tudom hányszor láttam :P
Képet azt úgy fényképeztem róla, nem a legjobb, de azért megpróbálok feltenni párat :oops:

Ja, és az még hozzátartozik, hogy eddig nemis kaptam képet a Babáról, a 12 hetes uh-n a doki fényképezte le nekem a gépemmel. Hát, mit ne mondjak, nem lett valami jó a kép, mert minden visszatükröződött benne...


Már itthon vagyok 1 hete, megpróbálok picit gyakrabban jönni.
Bár a babás dolgokhoz nem igazán tudok (még) hozzászólni :oops:



Bocsi, hogy ien hosszúra sikeredtem :oops:


És akkor a képek :D


Kép



Kép



Kép



Kép
Vendég
 


Haga :D

Nahát, fiacskátok lesz! :D
Nagy gratula hozzá!
A képeken azért így is kivehető a lényeg, még az orrocskája is látszik!
Pihenj sokat és reméljük tovább nem nyílik semmi. (Nálam is beállt a 16. héten úgy a 30. hétig és csak mostanában változott a helyzet).

Kép
Kép
kismok
 
 


Boboka
Javítottalak! Már rég vezettem a táblát, azért lehet benne hiba. Hogy nő ez a Kristóf kölök! Mintha húznák! :D

Szilcsi
Köszi a dicséretet! :oops: Sajnos (vagyis nem sajnos), annyira nagy a babás rész, hogy csak 2 részletben tudom felrakni. De így legalább olvasható. :)
Van egy új zebra az őstopikban ám! Csak elég új topiktag. Nem is tudom, fog-e ide írni, mert Pandácska is inkább oda írogat. :(
Próbáltam a legfrissebb fotókat leszedni a topikról, jó sok időmbe telt. :evil:

Amica
Látod, az én szememben nem öregszel. :D Te szegény!! Nem semmi éjszakád lehetett. Igaz, tegnap Fici is elég rosszul aludt.

Kismok
De fogant! Csak tegnap a nagy igyekezetben kifelejtettem Brittát. :oops:
Biza! Te vagy az élen!! Azért pihizz, amennyit tudsz, nehogy a leányzó idő előtt kibújjon! Nevetek van már?

Haga
Köszi! Nem gond, hogy visszavettem?? Örülök, hogy Alberttel :) minden OK! Hát, elég kiakasztó ez a doki. :evil: Igazad van, hogy váltottál! Pihizz sokat!!!
Március 6-10? Csak nem 4 napig akarsz vajúdni?! :lol: :wink: Naggyon jók a képek!!!
Már épp gondoltam, hogy megkérdezem, fiú lesz-e vagy lány, de aztán a vonalzód lebuktatott. :D

Britta
Bocsi, hogy tegnap kimaradtál! :oops:


Kép
Kép
Kép
gtünde
 
 


Sziasztok!

gTünde :D
Nagyon klassz a tábla, köszönjük....hááát én sem hiszem el, hogy hol vagyok már benne :roll: Fici nagyon ügyes, hogy gyorsan meggyógyult!! Reméljük ilyen "sokszor" s ilyen "hosszan" lesz a jövőben is beteg, s akkor nem kell sokat hálIstennek aggódnotok! :wink:

Haga :D
Pihenj sokat, vigyázz nagyon magatokra! Tényleg látni mindent a kis buksijából, jó képeket csináltál! Orvos témában nagyon megértelek, átérzem, hogy milyen nem bízni a dokibácsiban/néniben....ha van lehetőséged, akkor válts!!!

Wish :D
Gratula Balázs babához, nagyon drága....a szirup látszik rajta :wink:

Kismok :D
Kíméld magad, amennyire lehet! Gratula dokibácsi bókjához, biztos, hogy nem mond minden kismamának ilyet :wink: Ha hármat már nem is, de ha jól emlékszem, még kettőt úgyis terveztek, igaz??

Mofly :D
Mennek a drukkok!!+++++++++++++++++

Tiza :D
Marciról kérünk képeket!!!!

Szilva :D
Egyre ügyesebb Boldi, gratula.....észre sem veszük, s már fel is nőttek.....na majdnem :oops: , de akkor is nagyon rohan az idő :lol: Örülök, hogy apa-fia egyre inkább egymásra találnak!! Használd ki, s pihenj te is minél többet, s szánj magadra is időt!!

Én most már nagyon fáradt vagyok, a 3-dik felvonással végeztünk lakásfestés ügyben - ami úgy indult, hogy babaszoba, de ha babaszoba, akkor Kristóf szoba, s így továb....az egész lakás majdnem...így legalább átrendezzük, kisuvickolom, s nyugodt lélekkel várjuk Marcit (ez még csak 95%, de én már az elejétől így hívo a drágát :wink: )
Rám most tört rám a pánik, hogy mi lesz, hogyan bírkozok meg majd a nagy feladattal, hogyan látok el egy csöpp babát, stb....azt hiszem mindnyájatoknak ismerős ez az érzés, még akkor is, ha az ember sokáig várt arra, hogy pocaklakó beköltözzön hozzá :roll:

Doki ügyben most nincs újdonság, nov 3-án megyek a régihez, s 6-án az újhoz, aztán majd a sors eldönti, hogy mi legyen...most gyermekorvos dillemmám van (nem tudom, hogy jól írom - e), mert itt ebben sincs rendszer...még fogalmam sincs, hogy hogy lesz, de bízom benne, hogy ez is megoldódik. Legfeljebb többször hívom az otthoni doktornéninket, aki a Kristófhoz járt anno..... :oops:
Eldugulok, lefekszem, mert holnap még nagytakarítás, de a fiúk sokat segítenek...
Jó éjt mindenkinek!!!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -



Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)



Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!


Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
ggabszi
 
 


Sziasztok!

Most jöttem haza a kórházból, és képzeljétek, már tisztába tehettem és megetethettem Kristófot! (Az 50 millis adagjából 30-at kiszipkázott cumisüvegből.) Igaz, hogy az inkubátorban kicsit nehézkesen ment, de sikerült. :oops:
A nővérke szerint holnap v holnapután már kiveszik őt, mert már nem nagyon tetszik neki a 34 fokos meleg. Most megint sokat hízott, már 1830 gramm. A héten 20 dekát tapasztott magára! Tisztára odáig vagyok, hogy milyen ügyes kisfiam van.
Egyedül ő érezte meg az óraátállítást, és annyira ordított, hogy éhes!
Teszek fel nyitott szemű képet. Nem a legjobb felvétel, de ritka pillanat, amikor el lehet őt kapni ébren, rengeteget alszik!

Kép Nyitott szemmel

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Boboka! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ügysek vagytok!!!!!
Kristóf jól belehúzott, (én is annyira örültem mikor Ágnest kivették az inkubátorból), akkor már mindjárt megölelheted!!!!!!!!
Csak bekukkantottam, rohanok fürdetni.

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Boboka :)
Nagyon szépek és ügyesek vagytok! Gondolom, mennyire boldog vagy, hogy nemsokára a karodba foghatod őt!

Haga :)
Nagyon jók lettek a képek! Tisztára kivehető a kis pofija :lol:

Tünde :)
Nagyon klassz lett a tábla, köszönjük!

Brigi szerencsére nem érezte meg az óraátállítást. Ugyaúgy feküdt, ahogy eddig. Na persze éjjel ugyanúgy kelt kétszer is :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bocsi, hogy bepofátlankodok egy kicsit, de Gyugyi sorsát csendben figyelmemmel kísérem.

Gyugyi,

Ha jól látom, akkor ez egy halvány zebrás?????????????????
csak egy kicsi gratula, ha lehet, de inkább nagy-nagy szorítás az erősebb csíkért. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


gyugyi :D :D :D :D :D :D :D

Jösz közénk? :) (azt hiszem azért még csak nagyon halkan gratulálok, hátha megijed).
Várunk szeretettel.

Bobóka

De jó, nemsokára a karodban tarthatod Kristófot. Istenem, én nem is tudom hogy bírtam volna ki ezt a 2 hónapot anélkül, hogy megfoghassam. És neki milyen jó lesz, hogy megöleli őt az anyukája :D :D Mikor lehet hazavinni? 2 kilo felett? Vagy máshoz van kötve?
Neked ugye a méhlepénnyel volt probléma? Uncsitesómnak megrepedt a magzatburok, és szivárog neki a magzatvíz. Pedig még csak most van a 31. héten. Ez még megállítható vajon?

Nelli

Én is féltem az óraátállítástól, de hálistennek nem volt vészes a dolog.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Ez 11. dpo és nem a reggeli.... :wink:
Vendég
 


Gyugyi :P
Én is csak csendben örülök veled :oops:

Boboka :)
Nagyon boldog lehetsz, hogy egyre többet foglalkozhatsz Kristóffal! Kívánom, hogy mielőbb megölelhesd a pici fiadat :P már nagyon vágyhatsz rá! Édes kis pofija van :P

Szilvi :)
Csak óvatosan ezzel a sok fizikai munkával! Nem semmi, hogy hogy szalad az idő! Nem sokára szülsz, pedig csak nemrég csatlakoztál hozzánk!

Kismok :)
Ugye milyen jó a tábla legtetején????????? Csak aztán ne, hogy beelőzzön Szilvi, mint engem Tiza :twisted:

Tiza :)
Apropó Tiza, megint eltűntél! Kérünk életjelt, meg fotókat!

Tüncsi :)
Én hülye, eszembe jutott, hogy nem válaszoltam asszem. Szóval Sackóról még semmi hírem :( Szerintem már meg kellett születnie a kislányuknak!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Timi :D

Csak 2,2 kiló fölött adják ki. Csak az a baj, hogy még nem tudja a teljes adagját cumisüvegből megenni, és addig nem jöhet haza. Még 2-3 hét, remélem addig belejön.
Igen, nekem a méhlepényem öregedett el idő előtt. Én úgy tudom, hogy meg tudják állítani, de ha nem sikerül, már akkor is lehet egészséges babócája, csak ez a sok hercehurca készíti ki az embert.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme
 
 


Tüncsi
Nagyon gyönyörűséges a tábla!!! Köszönjük!

Gyugyi
húha :D

Babóka
Nagyon helyes a pici fiad! Drukkolok, hogy minél előbb elérje a 2,2 kgot.

Én bazi álmos vagyok. Pénteken barátnőztem, szombaton Urammal buliztunk, vasárnap északa meg Zalán csinált nagy fesztivált :D 8kor kisfiammal együtt aludni térek :D

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: