Sziasztok!
Velem viccel ez a hő! Ma reggel is csak egy tizedet kúszott fel! Most tartok a 36,6-nál. Szóval nincs itt semmi ugrándozás, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Azzal nyugtatom magam, amit a Kriszti által megadott oldalon olvastam az ovulációs teszttel kapcsolatban, idézem:
"Elöfordulhat, hogy a teszt ugyan pozitív, de az ébredési hömérséklet a következö 5 napban nem emelkedik legalább 0,2 fokot és hüvelyi kiszáradás sem történik. Ebben az esetben a szervezet csak próbálkozott, de végül nem volt képes a petesejt kieresztésére, azaz nem történt tüszörepedés."
A 0,2 emelkedés végülis már megvolt nálam, még ezt a hüvelyi kiszáradást nem értem. Nekem speciel most sárga folyásom van, nemtom minek.
Az első két gyerkőcnél sem volt nagy hőfelugrás, de elég határozottan emelkedett, nem úgy mint most.
Erika,
akkor mi most pont egy hőn vagyunk! Legalábbis reggel!
Olyan röhejes ez az egész, majd izgulhatunk hó végén!
Sajna elég szarul vagyok, fáj a fejem, szédelgek, gyengeség, olyan mintha lázas lennék, vagy influenzás (minden porcikám sajog). Nem hiányzik nekem semmi betegség most, legalább már egy hónap legyen, amikor a 2. félidőben nem történik semmi extra. Meg elkezdett fájni a cickóm, tehát fix, hogy túlvagyok "mindenen".
Valaki írta, hogy nem akar ovutesztezni (bocs, nem emlékszem) Hát nem is kell (az elején)! De szerintem az ovuteszt fantasztikus találmány. Előre megmondja mikor lesz a peteérés, és akkor kell mindenképpen akciózni. A hőmérőzés csak utólag mutatja, akkor meg már mindegy. Én minden hónapban csinálnák ovutesztet, csak elég drága.
És utána meg akkor szexelünk és úgy, ahogy mi akarunk, nekem megéri. + egy hónapot sem akarok elszalasztani (nehogy lemaradjak a peteérésről) mert kis korkülönbséget akarok, meg nem akarok visszamenni dolgozni a gyerekek között, az idő meg telik...
Panni,
jaj, ez a hányás csúnya dolog! Legyetek túl rajta mielőbb, jobbulást Márknak! (te meg nehogy elkapd)
Gira,
nálam most legutóbb mensi alatt is volt cicifájás... Furcsálottam is...