Új privát üzeneted érkezett!

Ja, elfelejtettem:

BBJ: Privi nem jött. :cry:

Fanna: Jó hogy írod a pihit, mert tényleg úgy néz ki, hogy gondok lesznek az alvással. Pontosabban nem is tudom, mikor aludtam át egy éjszakát....Persze pisilést nem számítom, mert akkor kb. fél éve....de utána sem tudok visszaaludni, legalábbis a 3. pisi után nem...amikor mégis, akkor legközelebb 10-kor nyitom ki a csipám és 4 körül megint alszom 1-2 órát.

Balwin: Éljen a fogacska!! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Hogy vagytok??
Pocaklakó???

Szamóca!
Én is azt szeretem Mosonyiban, hogy a biztosra megy és nem hazárdírozik! :) (persze ez sok másik dokira is igaz...)
szilbee
 
 


Üdv Szamóca!
Szépek a gyerekek! Ahogy a kisebbik lányod ahogy ül a szönyegen és rágja a rágnivalót, hát sokkal idősebbnek látszik! Nagyon szép, fejlett gyerekek. Gratula!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

 
 

Most látom milyen pöpec szoptatos széked van! Anno mi is nézegettük a Brendonban, majd megszakadt érte a szivem. Aztán nem hagytam megvenni, mondom lehet nem is lesz tejem... Aztán a mai napig szoptatok... az ágyon ülve... :x

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Gréti, nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!! :lol: :lol: :lol:

Szamóca, üdv közöttünk! Nagyon szép kis csajszid van!

Olga, na, nem sok van hátra Balázsnak a járásig :lol: Csongi is így kezdte, végig szaladt a szekrények mellett, aztán átmászott az asztalhoz, ott felállt és "ment" tovább. Aztán egyszer csak elindult.... :lol: Készülhetsz a cipőkre :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Fanna! "Csak" tavaly december óta olvaslak Benneteket, így, bevallom, nem olvastam el mind a 92 oldalt... :wink:

Olga! Nem Brendonos, csak Kikás, kb. fele annyi volt, mint ott, mert időnként van olyan akciójuk, hogy este 10-től éjfélig minden terméket 30 %-kal olcsóbban vehetsz meg. Na, ez is így lett, igaz, már szülés előtt pár hónappal. De nem bántam, a borzalmasan fájó csontjaimnak és a hatalmas hasamnak a végén már csak ez volt jó. Azóta is imádok benne olvasni, pihizni! :lol:

Jaimee! Én a végén már csak ebben a szoptatós fotelban tudtam aludni, de volt olyan éjszakám, hogy elolvastam egy 300 oldalas könyvet... Gondolhatod, mennyi volt akkor az alvás :roll:

Jázmin nagyon fejlett bébi: 5 hónaposan ült, 6 hónaposan mászott és két hete áll. A gyerekorvosunk szerint ez azért van, mert mindenáron utol akarja érni a nagyokat, s ezért húz bele. Nem tudom, így van-e, de a tempója nagyon meglepő, még nekem is, így a harmadik gyereknél.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Gréti nagyon bodlog harmadik éves születésnapot kívánunk!!!!!!![b]
Kép


Szamóca én is üdvözöllek!!!

jövőhéten szünet :-)


sok puszi

Kép
kbernadett
 
 


Szamóca!
Ez a szék párom nagy álma!!! :lol:

Betty!
Most hol vagy gyakszin?
azért kérdem, mert egyik ismerősöm most van bent... szemmel tartják, mert 19-re volt kiírva, de még nem indult be neki a szülés.
szilbee
 
 


Szilbee: jól vagyunk, köszi. :D Hétfőn megkaptam az első gyomorrugást, kedden pedig az első fájdalmas bordarugást. Oké, hogy karatemester az apja, de hogy ilyen korán kezdené....Főleg, hogy elvileg lány..... :shock: :shock: :shock: A hasam megint nőtt az elmúlt 1 hét 10 napban, szóval nem állt meg a kicsike a növésben. Szerencsére egyre kevesebbet rúg, inkább forgolódik, motoszkál....Nagyon kíváncsi vagyok, mekkora lesz kb. 2 hét múlva és mi lesz a helyzet a lepénykémmel.

Nekem egyre kevésbé van kedvem járkálni, tegnap 1 km/h sebességgel mentem el a sarki kisboltba kenyérért. Fura módon, a bababoltokban semmi bajom. Ma is két órát kolbászoltam az esőben. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Lesz majd olyan is, hogy betámasztja a kezecskéit, aztán nyomja felfelé a lábiját.... :shock: :lol:
Dávidtól a hasam egész délután hullámzott!!! :shock: Mostanra már tűzforró a hasam tőle!! :lol: Annyira nem bír magával!
szilbee
 
 


Szilbee: :D :D És holnap NST. Ugyanúgy ki kell várni a sorod? Vagy az hamarabb van? Eddig összvissz egyszer láttam NST-s kismamát Mosonyinál.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Nem... 14:30-ra már ott kéne lennem, de olyan szarul vagyok, hogy nem hiszem, hogy el tudnék menni. Nem akarok ott körbefertőzni senkit... pláne nem a többi kismamit!!
Majd szerintem hétfőn megyek 16:30-ra.
Úgy tűnik, hogy tényleg nem kér semmit az nst-ért!!! 8)
szilbee
 
 


Szilbee: Mit csinálsz azzal a rengeteg gyógyító energiával, amit küldünk neked? :lol: :lol: Palackba töltve raktározod? Tessék meggyógyulni! :wink:

Möglátjuk mit kér, nekem már mindegy, csak akkor megyek a Hetényibe, ha muszáj, vagyis nem NST-zek ott. Már a szülőszoba látogatás sem igen érdekel, ha Évának lesz véletlenül csekkje - múltkor nem volt - zsilipruhára, kihagyjuk a szülőszoba látogatást is. El tudom képzelni asszem...Apa meg jobban fel van készülve, mint én. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Az energiákat egyenlőre Leventébe plántálom!! Ma még nem volt lázas!! kopp-kopp-kopp

Ja téééllleg! Megjött a kókuszpólya amit Dávidomnak rendeltem. Felhasználtam a brandonos pontjaim... így alig került valamibe... ráadásul szállítási költség se volt. Tök sirály! :lol:

pólya
pólya Leventéstül
szilbee
 
 


GRÉTI!

ISTEN ÉLTESSEN ERŐBEN, EGÉSZSÉGBEN! BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép


[color=indigo][/color Szamóca!
Igazán nagyon szép gyermekeid vannak!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati!

utólag is köszönöm az utba igazáítást a Zagyva cukrászdát illetően bár még nem voltam de sokat segítettél!

Nem tudod hogy rendelt tortát mennyire kell előre szólni hogy nekem ilyen meg ilyen kell? s az árakat illetően?

köszi a segítséget

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket, Gréti itt ugrált mellettem,annyira örült!

Szamóca!
Nagyon szép gyerekeid vannak, és a kislányodat én is öregebbnek nézem. Magas, igaz, és már mászik is? Ez igen!

Na most már nekem is kapar a torkom!

Betegeknek jobbulást!
Na egy pár kép: Kép Kép Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szamóca!
Kép

Igen, mi a Lovas 13-ban laktunk, de 2003-nyarán vettük a lakást. Kb. két évig laktunk ott, aztán elköltöztünk Elinék házába. Szóval lehet, hogy találkoztunk, de nem a házban, hanem esetleg a Szecskán, mert amúgy meg előtte a Karczag Lászlón laktunk hat évig, vagyis 97' januárjától.

BBj! Naggyon jók a képek, olyan aranyos Gréti, főleg ahogy falatozza a tortát! Mit kapott ajándékba, nem igazám tudom kiasasolni.

Kopp, kopp, én már úgy tűnik, hogy gyógyulófélben vagyok! Igaz tegnap a táncház után folyt a hátamon a víz, remélem nem kaptam tüdőgyuszit!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Grétinek úgy látom, ízlett a torta! Nagyon helyes a nyalakodós képen! :lol: De nekem az is tetszik, ahol Leti örül a tűzijátéknak. :D

Nem tudom, mennyire számít nagynak Jázmin, most 7310 gr és 68 cm. Igaz, a tesói sem kicsik, bár én az vagyok...

Olyan tempóban mászik, hogy mostanában a kedvenc elfoglaltságuk az, amikor hárman a lakásban másznak körbe és fogócskáznak. Ha hallanátok, micsoda kacagás van ilyenkor!

Kép
"Amikor a szél a fákat csavarja és zuhog odakinn, elcsábít egy érzés otthonról, mert úgy tűnik, mintha várna még rád egy élmény valahol. Talán egy kávét is szívesen meginnál, s miközben felveszed a kabátod, máris átjár valami utazásra hívó hangulat. A kávéház felé menet, ernyőd alatt úgy érzed, mégis jó ez a hónap, pont így, ezzel az esővel, és persze kell most egy kávé, amit akár haza is vihetsz, hogy majd otthon, a takaróba burkolózva kortyolgathasd. Forró, kellemes aromája a nyarat hozza vissza."

Szép napot mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


haligali!

Szamóca, üdv a csapatban, és én is gratulálok gyönyörű szép és pajkos gyermekeidhez!

Szilbee! Mi hír rólatok? Levente? Te????
a Brendonból rendeltétek házhoz a kókuszpólyát? Mennyi idő alatt szállították ki? szép nagyon! Dávid bizti szeretni fogja!
Ja, még néhány cumót összeszedtem, ami jól jöhet majd neked a kórházban, meg az első napokban, szólj, hogy ne feledjem el oda is adni!

Katlina! 4 hós oltás megvolt már? elfeledtem kérdezni.... MI szombaton megyünk.

Grétike nagyon szép tortát kapott, biztos örült neki, meg az ajándéknak is! Olyan édesek a kicsitesóval a kéepeken! :D

Szabi még mindig nyűgösebb, mint általában, lehet, csak bujkál még benne a betegség... Úgy szeretném, ha meggyógyulna már, és olyan vidám lenne, mint a betegség előtt!!!

ja, valaki hallott esetleg arról, hogy az EU-ban betiltották a Fischer Price játékokat??????

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hejhóóó!
Még nem kaptunk oltást majd hétfőn :( ,én ezt a játékbetiltást mintha hallottam volna,de úgy rémil hogy csak egy v.két szériát és tipust tiltottak be,de lehet hogy tévedek!

Tényleg Gréti mit kapott,én sem tudtam kinézni!

Ildi!!!!!!Ex pocaktársam!
Írhatnál a fiúkról és Ancsikáról mostanában nem vagy közlékeny :!: :D

Szilbee!
Leventével javulgat,szegény apróságok jobban viselik a betegséget mint bármelyik felnőtt,vérvétel eredményért ma mentek vagy már megvan??

Képzeljétek tegnap este azon agyaltam hogy,lassan már veszegethetem a karácsonyi ajándékokat,elég "Kis"famíliánk van szóval törhetem az agyam,ti hogy álltok ezzel,sőtt Robikának azt sem tudom hogy mit vegyek szerintem ez lesz a legnehezebb!!! :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina, drága ex pocakos társam!

Köszi érdeklődésedet, megvagyunk, én már egész jól vagyok, rajtam kívül senki nem kapta el, szerencsére. A fiúk is jól vannak, Imike már nagyfiú, egyedül intézi a pisit,....stb. Sokat legózunk, olvasok neki, este mesélek, persze a számból, mert azt szereti a legjobban. Imádja a meséket a tv-ben, most alegmenőbb a pókember dvd.

Petike 8 kg volt három és fél hónaposan, már elmúltak a talpáról a fehér hólyagok. Még mindig van tejem, és imád szopizni. 120 ml-ve, nyomulunk, mert nem kell neki több, sőt vagy három napja már azt sem eszi meg, igaz most már adagolom neki nagyiramban a plussz kajákat, pl. alma- banán, sütőtök. Tegnap vettem már öthónapos kajákat is, majd lassan azokat is bevezetjük. Amúgy nagyon ügyes, hasravágja sec-perc alatt magát, sőt már azzal kísérletezik, hogy a kagylófotelben is megcsinálja ezt a mutatványt. :roll: Minden keze ügyébe eső dolgot megragad, alig bírom kiszabadítani a szorításából a ruhákat, játékokat, ...stb. nagyon élénk, szereti a csörgőket, és ha furulyázok neki, azt nagyon élvezi, mosolyog közben. Éjszak nagyon szépen alszik, néha még megébred hajnalban, de az sem általános. A foga még láthatáron sincs, bár nagyon nyálas. Szerintem neki is sokára lesz, mint Ancsikának. Egy évesen volt egy foga! Ancsika, gyűri a sulit, nagyon megvagyok vele elégedve, sorra hozza az ötösöket, úgy néz ki, hogy jó suliból jött, mert itt it tud teljesíteni. Tegnap táncházban voltunk, ő még nem volt én meg már ezer éve. 8)

Hát, nagy vonalakban ennyi. Én tanulgatok, de azért olvaslak titeket, és elvétve hozzászólok.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


A játékvisszahívásról ezt találtam a hvg-ben:

Az Egyesült Államokban 522 ezer, másutt 322 ezer terméket hívnak vissza, köztük háromféle Fisher-Price modellt és nyolcféle Barbie-kiegészítő készletet. Közvetlenül Barbie babák nincsenek a visszahívott termékek között.
A vásárlók az interneten a www.mattel.com vagy a www.service.mattel.com honlapon találnak információt a visszahívott termékekről, magyar nyelven is. Magyarországon a Mattel Toys Hungary Kft (1139 Budapest, Váci út 91.) képviseli a céget.

Tóth Tibor, a Mattel Toys Hungary vezetője a bejelentést követően elmondta, hogy a kifogásolt játékokat szerdán levetetik a játékboltok polcairól. Magyarországon Fisher-Price modellt nem forgalmaztak, a kifogásolt 5 féle Barbie-bútor készletből azonban pár száz már a fogyasztókhoz kerülhetett.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Katlina, a karácsonyi ajándékozást mi úgy oldjuk meg, mivel szintén nem kicsi a bővebb családunk, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot (meg szenteste egymásnak adunk a férjemmel), a többiek csak egy kis képletes apróságot kapnak, amikor nálunk vannak a családi ebéden.

Ez tavaly pl. úgy volt, hogy az "urak" egy apró dobozba Szamos marcipánt kaptak, a doboz tetején zöld-arany masnival, a "hölgyek" pedig egy arany szaténzacskóban egy-egy üveg karácsonyfadíszt. Mindenkinek az ülőhelyére teszem, a tányérjába.

De volt már ez az ajándék apró gyertya, fürdőgolyó, különleges tea, kávé, csokoládé - karácsonyi díszítésben.

Egy kép a tavalyi asztalról, ahol láthatóak is az apró ajándékok:


Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!
Egy társasjátékot kapott, aminek a neve falánk mókus. Magában is játszhatja, meg velünk is. Leti sem tud benne nagy kárt tenni!
Kapott még egy csini tatyit az oviba, meg egy másik társasjátékot, amelyik inkább fejlesztő a színek, és formákat ismerheti meg belőle. Még a nagyiktól nem tom mit kap.

Ildi!
Petikének is boldog hófordulót, épp most látom, hogy tegnap töltötte be ezt a komoly kort! Furulya? Olyat mi is szoktunk! Fel van rakva a szekrény tetejére, mert azért nem mindig való a dobhártyámnak, Gréti mindig mondja, hogy vegyem le a fütyülőjét????

Katlina!
már én is gondolkoztam. és van pár ötletem, hátha segít.
Én anyának egy mikrodermabráziós kezelésre szeretnék befizetni a szexepil szalonba. Még nem kérdeztem, de gondolom van rá lehetőség. Apának meg egy fürdősó, olaj, ilyesmit, szeret pancsizni. Na ennyi. Hátha...Ja, és nekünk visszatérő ajándékunk a galileo hőmérő, szerintem nagyon tetszetős, és hasznos is egyben. A lakás dísze lehet. (most is azt kap az egyik barátunk 40 éves lesz)
Aztán én is várok ötleteket!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Húú Szamóca ez gyönyörű! És fogadsz szakácsot is ennyi embernek? :wink: Tényleg valami különleges menü? jaj, én úgy szeretem a karácsonyt! már alig várom, hogy pakolgasssam teli a lakást, ablakokat ilyen kis kütyükkel!
Nem, enm olyan nagy Jázmin? A képen sokkal magasabbnak tűnt! És enm ér, hogy nektek is van hajatok! Csak az én gyerekeim kopaszak? :roll:

Na megyek teregetni, ja mi ma is ünneplünk, ma meg Misinek van szülinapja! (Majd megkapja ma uazt a tortát, aminek a felét már megettük)

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali!
Egy gors bekukk, mert most már teljes dögrováson vagyok....

Délután 14:15-re megyünk O. Ágihoz... aztán spuri az SZTK, mert kezd ez a francos nyavaja a fülemre menni... fáj, dugul, meg egyebek (pedig az elejtől kezdve infrázom magamat).
Törpe tegnap láztalan volt!!! A laborja pedig így laikus szemmel jó, csak magas a süllyedése :arrow: gyulladás van a servezetében... de hát ugye náthás, remélem hogy csak emiatt lett ez az eredmény.

Más!
Ma volt itt az asztalos befejezni a művét...
Teszek képet róla!

bútor 1.
bútor 2.
bútor 3.
bútor 4.
az ágy fejrésze a polcos tárolóval

Levente első NAGY ágyban alvása most történik éppen... remélem ott aludt el és nem a földön... még nem mertem benézni hozzá...
szilbee
 
 


Szamóca, köszi a precíz infót!!!! Mi a Fischer Price termékeket nagyon szeretjük, Leventének is azt vettünk még anno, meg Szabinak is van már néhány. Ezért érdekelt volna a dolog...
hűűűha, nagyon hangulatos karácsonyi terítéket varázsoltál!!! Hmm, megjött a kedvem a karácsonyozáshoz!!!!

Karácsonyi ajándékötletek: Szabi Fischer Price tanulókutyust fog majd kapni, a többit még nem tom....
Dávid és Levente majd... jajaj, majdnem elfeledtem, hát Szilbee ezt nem tudhatja meg!!!! :D :D :D
Amúgy már a felnőttek nálunk is jelképes ajándékokat kapnak.
Agyalok majd rajta én is még!

BBj! Boldog szülinapot férjuradnak!!!! 3 éve nagyon szép ajándékot kapott akkor!
Szabi is majdnem az én szülinapomon született, 5 nap (meg 27 év) van közöttünk.
Milyen az a galileo hőmérő???

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szilbee!

EZ A BÚTOR NAON FRANKÓ!!!!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Az esztékában mit csinálnak veled???? :? :?
Gyógyulj meg mihamarabb!!!!! Este hívlak!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dóra!
Én választhattam ki, hogy melyik nap érkezzen. 19-én rendeltem és 25-e volt az első kiszállítási nap amik közül választhattam. :arrow: Sz"al 1 hét! Ráadásul ingyen... háhh ... 8)
Ja és köszi a cumót!
Majd elhozzuk valamikor! :)

Judit!
Nagyon jók a képek! Igen csak ínycsiklandó lett a torta... még így ízlelőbimbók nélkül is megkívántam...
Egyébként gyönyörű a kérótok!!! bocsánat .. házatok!!

No menek és meglesem, hol alszik a Törpe!! :shock: :? :roll:
szilbee
 
 


Alszik!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Szépen be is takarózott!!! Olyan ügyes!!! :lol:

Megyek és melegítem az orcámat! meg a fülemet!
szilbee
 
 


Nagyon jó ez a bútor, használjátok egészséggel! Apropó: egészség... Jobbulást Neked, Szilbee! Gyógyulj meg minél hamarabb!

Én is szeretem a F.P. játékokat, azért néztem utána. A katica.hu oldalon is nagyon jó fejlesztő játékok vannak, csak hát az áruk... :roll:

Én imádom az ünnepeket :oops: A karácsonyt meg főleg. És igen, egyedül szoktam főzni (sütni viszont nem szeretek).

Bbj, még korai a karácsonyi készülődés, előbb csináljatok őszbúcsúztatót! Mi most a hétvégén szülinapoztunk, névnapoztunk, s az ősz adta az apropót mind a menühöz, mind a díszítéshez:

Menü:

az előétel: gombapástétom és padlizsánkrém pirítóson
a leves: hagymaleves és édes sülttökkrémleves pirított fenyőmaggal
tortillabatyu avokádóval és saját készítésű mártással (hagymából, sült paprikából, paradicsomból)
sertésszelet vincellér módra (szőlős-boros mártással), burgonyapürével
csirketorta almás-diós-camembertes salátával

desszertnek gyömbéres csokis kocka, mandulás muffin, sós - baconos muffin, kókuszgolyó, ill. az egyetlen, ami nem saját készítés volt: oroszkrémtorta.

Az asztal és az ablak:


Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


szilbee!
és ti terveztétek így meg vagy van neki katalógusa,mert ez így nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


BBJ!

Szépek vagytok! NAgyon-édesek! Fini volt a torta?

Szamóca!

Hát! Le a kalappal! Tényleg! Minden elismerésem! Nagyon kreatív vagy! és honnan a sok energia?

Betti!

Torta:
Szerintem max 2 nappal előtte kell szólni. Egy normál kerek torta 2200ft (16 szeletes). TAlán így lehet kalkulálni. Sokkal olcsóbb mint a Marci és klasszisokkal jobb!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


KAtlina!

Már én is töröm a fejem az ajándékokon. Most még úgy gondolom, hogy neten keresztül fogom megrendelni, IDŐBEN. Tavaly nagyon elcsúsztam és már-már idegbeteg lettem. Felkutattam néhány netes áruházat. Remélem nem bánom meg de játékot rendeltem már így.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Én is így vagyok hogy többségét majd a netről,szóval címeket küldhetnél :D

Dorka!
megnétem a tanulókutyust hát lehet hogy Robi is ilyennel lesz meglepve!(Ötletlopó vagyok :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!
Nincs meg nekik katalógusban, csak az én skiccem van meg nekik.
Egyébként erről az oldalról lopkodtam össze az ötleteket.

http://www.mobilogic.hu/index.php?page=products

Az alapötlet, hogy "L" alakban legyen elrendezve, az Ádámé... én csak továbbgondoltam! Így lett hozzá még szerkrény is.
szilbee
 
 


sziasztok!


Kati köszi az infokat!

Judit!
ti hol vettétek a micimackós tortát ugyanis és is micimackosat akarok csinálni mivel ez a kedvenc meséje

MIt kapot Gréti? mert nem iggazán látom

puszika

1 hét szünet!!!!! :-)

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!
Boldog születésnapot az ünnepelteknek, és hófordúlot az illetékeseknek.
Szamóca csak gratulálni tudok ehhez a szuper kreatív dolgokhoz.
Már én is elkezdtem gondolkodni a karácsonyi ajándékokon, de a vége mindig az lesz hogy sokkal jobb és szebb dolgot látok az utolsó héten és nem tudok ellenállni a csábításnak, így rengeteg ajándék lesz mindig a karácsony fa alatt.Sajnos nálunk a karácsony mindig rohanos mert a férjema 3 napból egyet mindig szolgálatban tölt már 10 éve.A család pedig szerteágazó, mindenkinél tiszteletünket tenni pedig nagyon nehéz.
Judit! Utólagosan válaszolva kérdésedre a házon 3 ablakot cseréltettünk ki, és kívülről újra pucoltattuk.Szigetelni már nem kell, mivel kb.60cm-es vályogfalak vannak.A nemevakolatozás jövőre marad, hogy a falak rendesen kiszáradjanak.
Szilbee a bútorok nagyon klasszak. Kép

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Ebben a hideg ködös időben nem vágyom másra csak erre: Kép

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Szamóca!!! Honnan ennyi kreativitás, és főleg ENERGIA???? Minden elismerésem a tiéd!!! Ha nekem legalább az egyikből lenne egy kevés...

Katlina, ugye cuki ez a tanulókutyus?? Olyan 6.500-ért már lehet kapni, de vigyázz vele, mert a Corában már 10.000-ért is láttam, és kari előtt hajlamosak még fentebb vinni az árakat!

Netes címeket én is szívesen vennék,ahonnan jó kis ajándékokat lehetne beszerezni!

:roll:

Szabi du. megint üvöltött egy fél órát a babakocsiban, édes volt így a séta, mit ne mondjak... :oops: :oops:
Gyanítom, ebből holnap nem lesz oltás.... Sztem nem gyógyult meg teljesen.

Balwin! Évi! Virág! Rég írtatok! Jól vagytok???
:?: :?:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Márti! A kád forró fürdővel egyetértek!


És utólag is boldog szülinapot Angéla lányodnak!!!

Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


NEM ROSSZ ÖTLET!

Visszafelé leélni az életet.
Ha újra születnék, ezt szeretném:

Halva kezdem és rögtön kikelek a koporsóból.
Öregként felébredve nap mint nap jobban érzem magam.
Miután túl egészséges lettem, kirúgnak az öregek otthonából, majd évekig élek gondtalan nyugdíjasként és bekaszálom a lejáró öregségi biztosításokat.
Ezután, amikor dolgozni kezdek, az első napon arany karórát kapok a főnökömtől.
Negyven-egynéhány évet dolgozom, mialatt egyre fiatalabb leszek, míg végül kiskorú lévén abba kell hagynom a munkát.
Jönnek a gimnáziumi évek: pia, bulik, boldog promiszkuitás.
Ahogy fiatalodom, úgy válok egyre gyerekesebbé.
Jön az általános iskola: végtelen játék, semmi felelősség!
Pár év múlva kisbaba leszek és mindenki kezét-lábát töri, hogy mosolyogjak rájuk.
Az utolsó 9 hónapot békés lebegéssel töltöm egy termálfürdő-szerű helyen, ahol mindent megkapok, ami csak kell: központi fűtés, on-line szobaszervíz, stb.

Míg végül...
befejezem egy jó orgazmusként.

Kép
kbernadett
 
 


Kreatív annyira nem vagyok, valahogy maguktól jönnek az ötletek, ahogy egy-egy tárgyat meglátok. Energia? Talán mostanra értem be :lol: Meg néha apró dolgok elegek a feltöltődéshez.

Mindig azt mondom, hogy a három különböző életkorú és igényű gyerekem mellett legfőbb erényem, hogy tudok szervezni és ezzel sok energiát megspórolok.

Holnap reggel még elmegyünk Jázminnal babaúszni, aztán elutazunk a férjemmel kettesben 3 napra (közel egy éve nem voltunk így sehol... :oops: ) pihenni, fürdőzni, maszíroztatni, így hétfőn este vagyok újra.

Jó pihenést, egészséges, szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


szilbee!
Sajnos belgyógyászaton vagyok még november 9.ig
De a harmadévesekkel tuti találkozott már:-( annyian vannak majdnem mint az oroszok :oops: 14 12.-étől mmeg már mi is megyünk bár mi csak 5 en vagyunk
s én szülőszobán december elejétől leszek dec 14.-ig

reméelm tetszett az előbbi bejegyzés!

én jót mosolyogtam mikor megkaptamjah aki fen van email címe annak is valószínű elküldtem bocsika :oops:
szép estét

Kép
kbernadett
 
 


Köszönöm a köszöntést Angéla nevében is. Képet majd teszek fel, de a felfordulásban csak egy röpke gyors köszöntés volt.Elég zűrös a körülöttünk lévő le-fel menő családi viszony. A lényeg az egész születésnapban, hogy Angéla azt kapta amire vágyott, vagyis játék pónikat. Mivel apósoméknak rengeteg birkájuk és egyéb jószáguk van, ezért most a legnagyobb vágya egy igazi póni, de legalább is lovagolni szeretne már 4 évesen és ez az elhatározása nagyon komoly, de majd talán tavasszal megpróbáljuk a lovaglást. Kép

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Szió!

Betti!
EZ NAGGGGYON KEMÉNY!!!!!!!!! :lol: .......csak azon gondolkozok hg akkor hg is találkozok a gyerekemmel.....vagy hg is van ez??? :shock:

fanna3
 
 


Dorka, köszi hogy hiányolsz, ma nem voltam az irodában, vidéken voltunk. Kész is vagyok rendesen, most már iszonyúan elfáradtam. Mondtam is a főnökömnek, hogy hétvégére legyen szíves felejtsen el :lol:
Szabi babának gyors jobbulást kívánok!

BBj, képzeld, Csongi ilyen játékért nyavajog, ami nálatok a szülinapi volt! Szóval biztos sokáig jó lesz, ha Csongi 6 és fél évesen is ilyenre vágyik :lol:
Marha jól nézett ki a torta, honnan van? Ez Marcipános?

Szamóca, ez nem ér! Amikor ilyen kreatív, konyhatündér feleségekkel találkozok, mindig elszégyellem magam.... Tőlem ilyen dolgok annyira távol állnak. Na, nem hiába, mindig is fiúnak készültem... :lol: Gyönyörűek a terítékeid, és olyan kajaneveket írtál ide, amit még hallani sem hallottam. Nem akarsz egyszer meghívni ebédre :wink:

Szilbee, hogy vagy?

Ildi, milyen táncházba jártál/jársz?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Hola!

Mevvagyunk, mevvagyunk.

Gréti, Boldog Születésnapot kívánok Neked!

Angélának is! :)


Ijjen cíp kípeket nemtok feltenni :oops: Biztos kérdeztem mán :oops: , de honnan szeditek ezeket?

Ünnepek: naccülőknek digitális fotókeretet hajkurászok, meg kéz-és lábnyomatot kapnak. Természetesen Annalucusét :mrgreen: Páromét is kigondoltammán, de asztat nem írom mög, mer szokik olvasni minkete :) Van még két gyerkőc a családban (9 évesek...én ehhez kérek ötletsegítséget!), másnak nem ajándékozunk, punktum.
Itta tófenék úti udvarban van egy okosjátékos üzlet. Én még nem jártam ott, de gondoltam megemlítem, hátha valakinek jól jönne :)

Szamóca, üdv :) Szépek a gyerkőceid! Kicsi lányod kb. egy méretű Bogyómmal :lol: Vov, hát nagyon tuti ünnepi terítékeket varázsolsz az asztalra :shock: Én max csak kigondolni tudok ilyeneket, a megvalósítástól fényévekre vagyok :oops:

Szilbee, gratu a nagyágybanalváshoz :D

Betegeskedő kicsikéknek továbbra is jobbulást! :(

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?