Új privát üzeneted érkezett!

Emmamami!Az nagyon jo lenne!Elöre is köszönöm! :)
Vendég

Emma! Az én dokim is :) Végül nála maradtam ám én is! Én is mindkét gyerkőcömet neki köszönhetem - na meg persze a férjemnek is, nélküle nem lennének :oops: :lol: :lol: :lol:
Szóval Móni, a Varga doki nagyon jó doki, tényleg egyetlen hátránya, hogy nagyon sokan járnak hozzá, sokat rohan, de szakmailag 1000%, hogy ő a legjobb az itteniek közül. Uh-t is csak rá bíznék. Az első terhességemnél volt, hogy más csinált uh-t, és akkor mondtam a Vargának, hogy azért ő is nézzen meg, erre ő azt mondta, hogy nem baj ha más is megnéz, mert több szem többet lát, aztán én szépen finoman mondtam neki, hogy én csak az ő szemében bízom :lol: A második terhességemnél már nem mondta ezt, rajta kívül nem is nézte meg más a babát :P
Ja és a 4D uh-t is ő nézi, meg a Kun doki, gondolom mást nem mertek odaállítani :lol: :lol:
A Bakóval is volt néhány személyes tapasztalatom, rosszat nem tudok róla mondani, nekem szimpatikus volt, de állítólag ő elég drága.
Az egyik csaj, akivel együtt szültünk a Vidánál szült, nem volt saját dokija, ő volt épp az ügyeletes, nagyon meg volt vele elégedve, nekem is szimpatikus volt, bár én csak akkor láttam, amikor hozzá bejött a szobába.

Áfi Nagyon cuki Barnus baba!!!! Te melyik szobában voltál a szülés után? Nem véletlen a nagy háromágyas sarok szobában? És nem a legbelső ágy volt a tied? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi én nem éreztem, hogy drágább lett volna, pedig magánrendelésre jártam hozzá. Havi 4000 Ft-t fizettem, bár ha vissza kellett mennem hozzá 2 héten belül akkor 3000 Ft-t kért. A szülésnél pedig annyit adtam amennyit én akartam, nem szabdta meg. a 6 hetes vizsgálatnál pedig nem éreztette, hogy kevés lett volna, ott is rendes volt, mert engem előre vett a kismamákkal szemben, mert tudta, hogy vár otthon a pici baba. Én a 6 hetes vizsgálatra viszont a rendelőbe mentem, nem magánrendelésre. Ha publikus akkor megírhatom majd, hogy mennyit adtam, ha nem akkor szoljtakok priviben megírhatom. Ez egy kicsit zagyvára sikerült, remélem azért érthető?
Vendég

Dadomi,
én 2ágyasban voltam, a 109-esben. :) De a 107-esbe jártam mérni a babát, így tudom melyik a híres "sarokszoba" :P
Josi,
Kép
Vendég

Rékababa!Én örömmel fogadom az adatokat priviben,ugyanis elég tudatlan vagyok a témában!Elöre is köszi!
Vendég

tyűha,elmegyek fél napra,és teleírtok két oldalt :D
Na,tehát,Josinak nagy-nagy gratula,vigyázzon magára-Emma tolmácsold,ok?
Moni neked üdv.,jó,hogy jöttél. Már kezdtünk kifogyni a pocakosokból :wink:
Eliza ma megint egész nap alszik-este meg majd pörög ezerrel :twisted:
Na,szóval,voltam hat hetes vizsgálaton-minden rendben,a doki szerint jöhet a következő utód-szerintem nem jöhet!!!
Kalandos utazásunk volt,lemerült az akksink,be kellett bikázni,az eső is esett,stb...tele volt a bugyrom rendesen mindennel. Kun doktorbácsi megintcsak nagyon aranyos volt :D
Ja,Moni,ajánlom neked,ha váltani szeretnél :wink:
Na,gyorsan írtam,remélem minden érthető :oops:
Ja,és még valami:nem tudjátok hol lehet venni szd.on vagy esetleg pakson vagy b.széken Dr.Leo cipőt??? Fontos lenne :!: :!:
Vendég

Nálunk van bababolt, de hogy Dr. Leo cipőik vannak-e? Hát? Azt tudom, hogy speckos cipőket árulnak, sarok emelős, boka védős, stb. Olyan 5000-8000 Ft-ig.
Vendég

Hű, Cseriani, nemtom... Ez valami speckó cipő? Nem kerestél ár a neten?
Gratulákat tolmácsolom továbbra is; holnap majd írok smst Josinak, ma már nem szeretném zavarni ezzel.
Örülök, hogy OK a hathetesed! Tényleg, a vérzéssel mi lett végül?
Hát, jól összejött az utatok... még jó, hogy épségben hazaértetek azért.
Dadomi, bocsbocsbocs: :lol: a te dokid is! :lol:
Moni, írtam privit!
(Én úgy tudtam, Bakó és Varga áprilisban már egy árban voltak magánrendelésileg. Rékababa, Bakó megmondta, mennyit kér a szülésért? Itt nálunk egy csajszinak igen, mikor először ment hozzá, hogy vállalja el, közölte vele a tarifát - állítólag. Varga nem mondja meg - ez lehet jó is, meg rossz is...) :roll:
Vendég

Rékababa: és te hol lakol? 8)
Vendég

Nekem nem mondta meg, hogy mennyibe kerül a szülés. Bár én nem is kérdeztem rá. Mikor először mentem hozzá, onnantól kezdve természetesnek vett, hogy hozzá járok. Szóval én nem is akartam rákérdezni, Ő meg nem említette. Így annyit adtam amennyit én akartam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.26 16:28-kor.
Vendég

Emmamami köszönöm az adatokat!Köszönöm a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!De jo hogy rátok találtam! :) :) :) :) :)
Vendég

Tényleg, régebben már írtad... Bocs... Jól tetted, hogy annyit adtál, amennyit gondoltál, és nem kérdeztél rá. Én se kérdeztem rá a Vargánál, akkor se tettem volna, ha előbb már nem hallom többektől, hogy nem mondja meg.
Bonyhádon viszont Bruncvik doktor már első alkalommal "tiszta vizet öntött", elmondta, hogy mikor nem lesz elérhető mert hazautazik (Ukrajnába), és azt is elmondta, mennyit kér akkor, ha nem ügyel és be kell mennie miattam a kórházba. És azt is mondta, egyébként meg ránk bízza. Azért mondta el, hogy dönthessek, maradok-e nála. Maradtam...
Timesz, mizu? Remélem, minden rendben...
Vendég

Moni, mi is örülünk neked, tessék nem itthagyni bennünket! :lol:
Vendég

Ja, Dadomi! (A látszat csal, nem érek ám ennyire rá ) :lol: Én a repiszobában voltam a sarokban Árminnal! Tökegyedül és baba nélkül... :cry: (Azé gondolom repinek, mer Juandoktor oda vitte be a szülésfelkészítős kismamikat, mikor bent feküdtem, hogy megmutassa nekik milyen széééép... ) :twisted:
Vendég

Emmamami!Eszem ágában sincs! :wink: Bennem bizhattok! :wink: Egész nap a gép elött ülök! :) Mert nem dogzom!

Irnék egy kicsit magamrol!23 éves vagyok!Tavaly Juliusban mentem férjhez!Elsö babánkat várjuk!Nagyon izgulos vagyok meg aggodok ha kell ha nem,meg parázok is eléggé,ugyhogy lehet hogy kissé elegetek lesz belölem! :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

igen,speckó cipő,mint a siesta is. Kristóffal voltunk az orthopédián,kicsit befelé dőla lábfeje. Aztán kiderült,a lábfejével minden ok,így betétes cipőt nem kell vennünk-nem is szabad,ha minden ok-viszont az edyik lába-hogy is mondjam-szóval,térdtől lefelé az egyik tíz fokos szögben dől kifelé,a másik 15-20 fokosban,és ez nem jó. Tornáznunk kell-sokat kell mennie külső talpélen,meg lábujjhegyen,ezzel erősödnek az izmai.Ha fél év alatt nem javul a helyzet,akkor speciális éjszakai sínt kap,ami majd javít a helyzeten. Ez csak a hirtelen növéstől van egyébként,hogy az izomzata nem nőtt olyan hirtelen,mint a lába...
Na,és a lényeg,vagy siesta,vagy Dr.Leo cipőt kell vennünk,hogy tartsa a bokáját. Csakhogy siestában kevés az olyan,aminek nincs betétje. Leo cipőben több fajta betét nélküli van,ezért érdekel inkább a leo.
Na,remélem azért valamit értetek abból,amit leírtam..mert szerintem eléggé zagyva lett :oops:
Vendég

Cseriani, értemértem! És hogyan vettétek észre, ez eléggé látványos, vagy fájt a lába, vagy hogy?
Szegényke, csak javul majd, és nem kell az a sín!
Moni, jajjdefiatalvagy! :twisted: Nekünk nyugodtan panaszkodhatsz. Nem fogjuk megunni.
Paramama több is van itt, sztem valamennyien, úhogy ez sem lesz új nekünk! :lol:
Vendég

nyugi Móni,paráztam én is az elsőnél is,meg a másodiknál is. És a lányok mégsem utáltak ki maguk közül :D
De komolyan,gyere bármikor bármiért,segítünk... :lol: :wink:
Vendég

Cseriani, Szekszárdon a volt Köjál épületében (a nagy gyógyszertár mögött) van egy bolt, ahol eü. segédeszközöket árulnak. Én tavaly ott vettem dr. Leo cipőt.
Josinak gratulálok!
A következő topikbaba az enyém lesz???

Kép
Kép
banoed

Emma mi észre sem vettük...A mi szemünknek ez nem látványos dolog. De tök jó,hogy teljesen más sült kia dologból,mint amivel odamentünk :twisted:
Vendég

banoed köszi,köszi,köszi :D
És ha nem vagyok indiszkrét mennyiért vesztegetik ezeket a cipőket?
Vendég

Cseriani, csak azé nem utáltunk ki, mer mi is paráztunk! Illetve: ti is paráztatok a terhesség alatt, meg én is a megszületettjeim miatt, úhogy ez a paramamaság amíg élünk meg fog maradni sztem... :mrgreen:
És akkor hogy derült ki ez a gond Kristófnál, ha lesz időd, majd megírod?
Banoed, jaja, te jössz, ha nem jelentkezik újabb kismami! :lol: Bakker, szita az agyam...Ugye neked meg lányod lesz? :roll:
Vendég

Ne utáljatok a korom miatt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tehetek rola!De mindig is idösebbnek éreztem magam a velem egykoruaknál! :lol: :lol: Ezért is vagyok férjnél asszem! :lol: :lol: Hát akkor egy paramamival több!

Mondjuk most eléggé megijedttem,hogy a Faludirol miket irtatok,mert az a helyzet hogy most nem szekszárdon lakom hanem Érden,mert férjem Pesten dolgozik és elég jol keres ugyhogy nem hagyhatja ott a munkáját.Én viszont nem szeretnék pesten szülni,az a tény nyugtat csak meg hogy hallottam hogy dobog a szive! :lol: :lol: :lol: Remélem minden rendben!Védönöhöz nem baj szerintetek ha maj csak 11-12 hetesen megyek?Mert most kedden voltunk otthon,és a védönö meg szerdán 1-töl 2-ig rendel?És hát nem akarok ezért külö haza utazni,hanem maj ha legközelebb megyek uh-ra akkor mennék védönöhöz is!Remélem nem zagyváltam össze vissza! :oops: :roll: :lol: :lol:
Vendég

na,gyönyörű,egyébként kiutáltatok volna??? :D

Úgy derült ki,hogy elmentünk egy ismerős orvoshoz,hogy a Kristóf csámpít,írjon fel neki betétet,ha kell...ő ránézett a lábára,és mondta,mi van :cry:
Vendég

cseriani!Köszi!Tényleg arik vagytok!Mostmár tényleg rábeszéltetek,maradok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát, persze, Cseriani, hogy kiutáltunk volna! Meg Monit is utálni fogjuk, hogy ilyen fiatal! :twisted:
Hű, Moni, akkor mindig jösztök majd le Szekszárdra? Az igen! Sztem nem gond, hogy akkor jelentkezel nála, de kiskönyvet is csak akkor tudsz majd magadévá tenni asszem... Meg kell majd egy csomó vérvétel, illetve 1 vérvétel de csomó mindenre, majd ő ad beutalót is, laborba is. Illetve nem ő, hanem a háziorvos, vagyishogy a doki írja alá, de a védőnő adja, legalábbis itt nálunk. Meg belgyógyászhoz is beutalnak majd.
Itt nálunk egyébként azt mondják, 7-8 hétnél előbb nem érdemes védőnőhöz se menni, persze, a terhesség megállapításától függ mindez, vagyishogy az mikor történik meg. Mondjuk, ezen már túl vagy hálistennek.
Na, én is jó zagyva voltam... vagyishogy én voltam zagyva. Ti nem.
Na, Cseriai, akkor jókor voltatok jó helyen Kristóffal... :o
Vendég

CSERIANI
Na. Eldugulok mosmá... :oops:
Vendég

Hát igen megyünk mindig szekszárdra,de amugy is mennénk mert nekem nagyon honvágyam van meg hát anyuék még ott laknak,ugyhogy muszáj menni!Meghát szeretem is szekszárdot!Itt nagyon egyedül vagyok mert férjrm reggel elmegy dogozóba aztán este 8 körül jön meg én meg egész nap itthon egyedül! :( dE hát ez van!

Ha valaki kiváncsi ezen a cimen megnézheti az esküvöi képeket hátha valaki ismer!Bár ha Utáltok a korom miatt :lol: :lol: akkor biztos nemnem vagyunk egy korosztály! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: www.tsza.com/kariesmonika
Vendég

ugylátszik már dadogok is (nemnem)! :lol: :lol: :lol: :lol:

Elmult a hányingerem esküszöm jo kedvre derültem töletek! :lol:
Vendég

moni nem tudlak megnézni,nem talál az internet :cry:
Vendég

Házidokinál már voltam beutalók megvannak csak mondta a házidoki,hogy elöbb mennyek el védönöhöz,de ha azt mondod nem baj ha késöbb megyek,akkor nem megyek ezért haza!
Vendég

cseriani mindjárt megnézem lehet valamit elirtam fél perc! :lol:
Vendég

ha kiskönyv nélkül mész,akkor kell vizitdíjat fizetned,ha kiskönyvvel,akkor nem...
Szülés után meg a hat hetes vizsgálatot ejtsétek meg a hat hét lejárta elött,akkor sem kell vizitdíj.
Tudom,nem sok az a 300 ft,de minnek fizetni,ha nem muszáj,nem?
Vendég

Tényleg nem találja!FENÉBE!Valoszinüleg elavult az az oldal,vagy nem tudom! :shock: :shock: :shock: Megprobálok ide egyet feltölteni!KI VAGYOK AKADVA!!! :roll:
Vendég

Töltsed, töltsed, én is látni akaroooom!
Cseriani, miket tudsz, ez tök jó! És persze, logice is...
Hehe, velem a 34. héten Pakson a rendelőintézetben akartak fizettetni vizitdíjat, oszt mondtam a macának az ablaknál, nézzen már rám... :twisted: Borzasztó. Ja, és 6 hétig szülés után semmiféle ellátásért nem kell fizetned, még a házidokinál gyszerfeliratásért sem, szal úgy, mint mikor terhes voltál.
Ja, Moni, ne legyél egyedül, gyere bnetezni.
:lol:
Vendég

Nem tudom sajna feltölteni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Kép
Vendég

SIKERÜLT!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ezek lennénk mi!
Vendég

Hű, Moni, de jól néztek ki! Most még jobban utállak... :lol:
(Basszus, komolyan ne vegyél!)
Nem vagy fent iwiwen?
Vendég

Emmamami! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dehogy utállak már imádlak is!Imádom az ilyen közvetlen embereket!Köszi a dicséretet!Fennt vagyok iwiwen Karácsony Mónika néven!Mostmár a nevemet is tudod :twisted: ,meg azt is hogy nézek ki :twisted: !
Vendég

Hali!
Rendes vagy... :oops:
De nem csak én tudlak beazonosítani mostmár, hanem mindenki... 8) Mondjuk, én se álcázom magam túlságosan, úhogy nem vok nehezen felismerhető én sem itt.(Üdv a kukkolóknak! :shock: 8) :lol: )
Mindjárt rádkeresek iwiwen...
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítséget!!!
Igazából azért félek a szekszárdi kórháztól, mert hajdan, még első gyerkőcöm előtt a munkahelyemen rengeteget hallottam az ottani szülészetről, de csak ilyeneket, hogy "elfelejtették...", "nem nézték meg, hogy...", " nem vették észre...", stb, stb.
EGyébként ma azt mondta a 6 éves Lili, az egyenlőre egyetlen lányom, hogy itthon szüljek már, ne menjek már el a kórházba!!! Ha tudnátok mekkorát sóhajtottam... titokban én is ezt szeretném. De a családom kinyírna, ha ezt kiejteném a számon :lol:
EGyébként nagyon vonz a születésházas szülés is, de hát Lili 2 óra alatt tokkal vonóval megszületett. MÉg jó, hogy behívott előző nap a doki, hogy mostmár befeküdni!!! 2 héttel vittem túl a csajt... A doki kint kávézott a szülésznővel, a párom meg vicceket mesélt, ahogy lógtam a labdán. Ja, és ha nem vigyorogtam időben a viccen, akkor megkérdezte, hogy jól értem-e. Hát ezt időnként felhozom neki :-)
Aztán bejött a doktor, és lesben állt a finisben az ollócskával, de nem vágott!
Egyébként tényleg le a kalappal a Szent Imre előtt! Gyönyörű, tiszta, mondhatni szállodai színvonal. Legalábbis akkoriban lett kész az új szárny, és mi már abban voltunk :-)

Na, bocsi a sok dumáért, gratulálok minden pocakosnak, és megszültnek!
Azt hiszen, sűrűn benézek majd!

Sziasztok!
szmolaildiko

Emmama!Neked igazi kis mokusaid vannak nagyon szépek,és cukorfalatkák!De jo lenne ha már én is a kezemben tarthatnám! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most látom csak,hogy szerdán volt a szülinapod!NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!Emmamami :) :) :) :) :) :)
Vendég

Ildikó remélem nem gondolod komolyan, hogy szívesen kipróbálnád az otthonszülést? Nem tudhatod, hogy a második babádnál is ilyen könnyen megy majd. A baba biztonsága a legfontosabb szerintem. Ezt viszont csak egy kórházban tudják megadni, persze igaz, hogy ott is történnek rossz dolgok. De ha komplikáció van akkor rögtön tudják a dolgukat. Otthon mit tudnál tenni?

Moni szépek vagytok az esküvői képen. Gratulálok hozzá. Én is majdnem 23 voltam mikor férjhez mentem, auguszusban volt a lagzi és októberben töltöttem. Most már ez 7 éve volt. Akkor még én is vékony voltam, most meg plusz 10 kg fölösöm van!!! Ne aggódj nem sokára te is a kezedben tartod a babádat. Észre se veszed és hipp-hopp elmegy ez a 9 hónap. Akkor már nem biztos, hogy lesz időd egész nap a gép előtt ülni.
Vendég

Rékababa!Köszönöm a gratuláciot!Én nem gondolom,hogy a kilók a korral járnak meg a terhességgel,ezt csak azért merem mondani mert anyukám 50 éves,és 3kg több mint én,bár rám férne egy 5 kg,de remélem anyum génjeit örököltem és ugy fogok kinézni 50 évesen mint ö!Nem bunkosÁgbol irtam!Ám!Nehogy félre érts! :roll: :lol: !Hát jo lenne ha gyorsan menne az idöd!Egyszer ugyis eljön a pillanat!De nagyon irigyellek titeket,két gyerköc!Biztos elvagy velük egész nap!Nagyon szépek,már amennyit látni belölük ezen a kicsi képen! :) :) :)
Vendég

Ha egy kicsit több időm lesz teszek fel róluk képeket. Bár mostanság abból van a legkevesebb. Én mindig sovány lány voltam. A két gyerek után maradt rajtam, igaz még nem álltam neki a fogyinak, Réka szopizása miatt. Ha már nem szopik akkor fogok szorgoskodni, hogy visszamennyek 54-52 kg-ra.
Szerintem, ha már kettő lesz neked is nem fogsz annyira irigyelni. Félre ne érts imádom a lányaimat, de ha mind a kettő itthon van akkor nagyon nehéz, bár erről Emma is tudna írni. Az én nagyobbik lányom Evelin a világ egyik legértetlenebb gyereke. Állandó jelleggel ellenkezik. Van mikor úgy szól vissza mintha csak egy pajtás lennék az oviból. Szóval nagyszájú, akaratos. 15 fiú biztos elveszett benne. Az viszont igaz, hogy az ember ilyenkor nem unatkozik. Majd megtudod. Rékával még nincsenek szerencsére ilyen gondjaim, de már edzett vagyok ezért nem is tartok annyira ezektől a dolgoktól.
Vendég

Hát akkor kitartás neked a gyerköcökhöz,és sok türelmet!Unokatestvéremnek augusztusban születtek hármasikrei,ö is mesélte,hogy most nagyon ki van!Mondjuk az nagyon durva!Fel sem tudom fogni hogy bir velük és még magára is van ideje!Nagyon várjuk már a picit! :) :) Rakj majd fel képet ha lesz idöd!Szivesen megnézném öket!Te hol laksz?Ha nem baj hogy megkérdem! :)
Vendég

Moni, köszi! :oops: Ne félj, itt lesz hamar a mókuskád neked is!
Ildi, te is nézz be gyakran! Szép lehetett a szülésed! Szdon hááát, enyhén szólva sincs szállodai színvonal, de nem olyan nagyon vészes a helyzet...
Rékababa, én vitatkoznék veled: bizony nem tudják rögtön a dolgukat a kházban sem sajnos. .. Én sem szülnék sem otthon, sem születésházban, de tiszteletben tartom azoknak a döntését, akik igen.
Vendég

Moni, télleg nem a terhességgel járnak a kilók. Én Andrissal 48-cal kezdtem, híztam 22 kilót, aztán vissza. Hannával ugyanez volt, sőt, utána voltam 46 kiló is - igaz, akkor beteg voltam -, de 48-50 megmaradt. Ármin után (akivel ugyancsak 70 kilóval mentem szülni az induló 48-ról) most van rajtam 6-8 kiló... Így vagyok 56. (158 centihez ) :oops: De én is azt tervezem, mint Rékababa, ha vége a szoptatásnak, rágyúrok kicsit, mer engem zavar. Azért nem oszlik olyan jól el, mint egy magas lányon (képen úgy láttam, te jó magas lehetsz! ) :D Meghát, lehet, te egyáltalán nem is fogsz hízni, csak amennyi feltétlenül szükséges. Rékababa, nem is sok az a 10 kiló, ha 52-re szeretnél visszafogyni! Biztos hamar lemegy majd. (Én is ebben bízom ) :roll:
Hármasikrek? Jesszus... Igen, 2 gyerek valóban dupla gond, de dupla öröm is, és szeretnénk majd még egyet, ha nem leszek túl öreg hozzá 4 év múlva. És hogy lettek a hármaskák, lombik volt esetleg, vagy rásegítettek valahogy hormonokkal esetleg? :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?