Most jöttem meg a Jánosból, a fiam szeme frankó, még 1 hétig kell kenni, aztán gyerekszemészetre elvinni, mert lehet, a sok gyulladástól károsodott a látása. De ez csak olyan jobb félni, mint megijedni. Legalábbis remélem.
Az AFP eredményért is beugrottam: 1,1 lett. Érdekes, Milánnal 2,7 volt. Volt ott jópár nagypocis kismami, beszélgettem is az egyikkel, már 37 hetes volt. Úgy irigyeltem!!!
Nagy sietségemben otthagytam a táskámat a szemészeten, persze Budakeszi táblánál vettem észre, így go back. De még megvolt szerencsére, addig fogytam 1 kg-ot idegességemben.
Patrícia: bocsi, de jót nevettem a storydon
mármint a történet gáz, csak olyan humorosan írtad le
Én a vasúti várókban, meg a régi vonatokon szoktam ezt átélni. Az a durva, hogy már az IC-én is vannak ilyen "hívj fel, mert b@szni akarok" feliratok
Beuska: majd ha tudsz, azért gyere gyakrabban! Remélem, nincs nagy baj! Ari vagy, hogy gondolsz ránk én is szoktam rád
mzx: Jól kifogtam, tudom.....de az ex szereti a gyereket (kicsit érdekesen....), meg Milán is nagyon szereti őt. Majd ha nagy lesz, úgyis rájön, hogy milyen ember.
Csajok, nekünk Pierre Cardin volt Milánnál, nem volt drága (asszem 30ezer), szép is, jó is, csak baromi nehéz! Buszra tuti nem tudod fel-le emelni! Meg nyikorgott a kereke
az autószerelő exapós olajozgatta, akkor jó volt
Majd később jobban visszaolvasok, mert nem akarok kihagyni senkit!!!