Új privát üzeneted érkezett!

Tabati!
Irigyellek! Akkor most már lehet nektek drukkolni???
Mert abból nem lesz hiány!

Én is nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz fogigátló nélkül...
Egyáltalán megjön-e időre...
Mondjuk én/mi mindig utáltuk az óvszert, úgyhogy erre is kíváncsi leszek, pedig muszáj lesz...

Ósió!
Az jó is meg, nem is, hogy tudják az anyósék, mert akkor jöhetnek azok a bizonyos kérdések: NNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAA???? MI VAN MÁR???

Bár reméljük ez nem lesz lehetséges, mivel az első adandó alkalommal összejön.... :wink:
znikusz
 
 


Nekem Apukám megrendelte a 60. születésnapjára az unokát!!!!
(2009. 02. 26) :D :D :D :D
znikusz
 
 


Momi,
A testvérféltékenységet megúsztuk. Az eleje naggggyon gázos volt, de nem ezért, mert ellene vagy ellenem harcolt, hanem inkább érte. Sikított, amikor meglátta, ugrált örömében, megpróbálta felvenni, huzigálni kicsit. Hát nem egy újszülöttnek való fogadtatás :D Szerencsére pár nap alatt lecsengett. Addig az életünkből napjában eltelt egy hónap. Nekem szerencsére sok segítségem van, így nem vagyok fáradt, ami szerintem a legtöbb féltékenységet okozza.

Tabati,
Natival terhesen nekem a menzi előtti feszültség olyan fél évig tartott. :lol:
A 23-i ciklussal legalább adsz magadnak egy hónap gondolkodási időt. :D

Ósió,
Elmondtátok anyósnak és azt gondolod, hogy szinte senki nem tud semmit? :lol:

Znikusz,
Azért rendes apukád, hogy adott pár hónapot a próbálkozásra. :D

Szabi topicjában az egyik anyuka ismét terhes. Egyre inkább megjön a kedvem. :D

Cukika?
Zsókuci?

Kép KépKép
lorca
 
 

 
 

Hellóka!

Tabati, Lorca: nálunk a családban anyósomnak mondtuk, mert eléggé kétségbe volt esve, mivel beteg, és búcsúzáskor elejtettük ezt a megjegyzést. Olyan boldog lett, ez most majd jókedvre deríti, és rákényszeríti, hogy máshogy kezelje a betegségét, ami remélem, hamar elmúlik.
Rajta kívül tesóm barátnőjének mondtam el, hogy abbahagytam októberben a gyógyszert, de semmi mást. :-)
Szóval, a családból csak ők ketten tudják.
Barátnőm tudja, hogy tavasszal állunk neki. Ők már most a témán vannak. Egyébként azt vettem észre, hogy ez a babatéma egy bizonyos kor után olyan ragályos lesz, vagy nem is tudom, hogy nevezzem. Emlékszem, két évvel ezelőtt, mikor megérlelődött bennem, hogy babát szeretnék, csak akkor még 2 év visssza volt az egyetemből, egyszer elmondtam a barátnőmnek. találkoztunk, és kérdezte, hogy mi van velem, stb., elmondtam neki, hogy nagyon szeretnék babát. OLyan furán nézett utána rám...biztosan értitek. Hogy nekem előbb jutott eszembe, vagy nem is tudom... pedig ez érzés kérdése. Olyan erősen előjött bennem, hogy el kellett foljtanom a vágyat, hiszen még 2 teljes tanévet kellett lehúznom PÉcsen, ami nem egy büfészak volt.

Znikusz: igen, abból a szempontból jobb, ha titokban van az ember, hogy elkerüli ezeket a kérdéseket, hogy na, mi van, csináljátok már? Pozitív a teszt? Stb. Ezek nagyon intim kérdések, olyan, mintha azt kérdeznék, milyen pózban szexeltünk. Úgy gondolom, hogy izgalmasabb lesz, ha egyszer csak váratlanul bejelentjük, hogy gyerekünk lesz. 8)

Lorca, akkor nektek is mindent bele!
Vendég
 


Ósió,
Miután anyukámnak elmondtuk, hogy terhes vagyok, lelkére kötöttem, hogy ne kürtölje szét. Pár órán belül hívott a legjobb barátnőm, hogy anyukájától tudja, babát várunk. :twisted:

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca!

Szerintem is ilyenek szülők, nagyszülők! Hiába kérnénk, hogy kezeljék hétpecsétes titokként, biztosan az lenne az első, hogy elmodnanák az első útjukba kerülő embernek. Vagy legalábbis a legjobb barátnőjüknek, gondolván, az majd titokban tartja.
Végülis, nem az a probléma, hogy elmondják, hanem az, ha ne adj isten, valami történik, akkor utána jönnek a kérdezősködések, hogy mi történt, mikor, stb. Ezekre meg válaszolni egy magzat elvesztése után nem egy kellemes dolog. Sőt, ahogyan ismerem magamat, biztosan megbántanék mást, ha megmondanám, a saját háza táján nézzen körbe először.
Éppen ezért, ha az első izgalmakon túl van az ember, ahogy megpillantja a két csíkot a tesztet, azt kibírja, akkor utána már szerintem ki lehet bírni az a 12 hetet, ami esetleg kritikus lehet.
Vendég
 


Egyébként még annyit, hogy ha pl. én egyből elmondanám a családomnak, de időközben elveszteném a babát, ők meg továbbadták volna a hírt, ezért mások érdeklődnének, hogy mi történt, akkor legközelebb biztosan semmit nem osztanék meg velük. Szóval, elgondolkodhatnának, hogy ezek után az ilyen fontos, intim dolgokban mennyire bíznék bennük. Meg is modnanám, hogy ezek után minden ilyen dolog magánügy lesz.
Vendég
 


Sziasztok!


Ósió!

Hű, pont ez a véleményem, egyetértünk :wink:
Én csak a barátnőmnek meg az egyik kolégámnak mondtam el az általad leírt okokból hogy szeretnénk babát, de mindketten őrizték a titkot, és így is rossz volt mindig: Naaa, van már baba? kérdés. Ez szerintem is intim dolog, ráér a 12. hét után elárulni ha addig nem jönnek rá maguktól.
Viszont mi a másodikra várva egyáltalán nem titkoljuk hogy bizony nem védekezünk, jöjjön ha jönni akar. De ha két csíkos lesz a teszt, rajtatok kívül meg egy másik forumon lévőkön kívül a 12. hétig megint csak a mi kis titkunk lesz, meg a páromé :D


Znikusz!

Aranyos apud van :D :D :D :D Akkor már nagyon szeretne egy unokát :lol:


Lorca!

Aranyos lehetett Nati ahogy repkedett örömében :D
Ilyenkor egyre jobban érlelődik bennem, hogy mindenképpen szeretnék legalább egy testvért a Ricsinek. :P


Naaa, megyek apa mellé, végre itthon van és nincs semmi dolga :D

Kellemes hosszúhétvégét!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Ósió,
Sajna tapasztalatból tudom, milyen az, amikor belegázolok más lelkivilágába ilyen témában. Amikor lassan esedékes volt kolléganőm szülése, felhívtam, hogy na, mi van a babával? Ő meg közölte, hogy elment, de szerencsére már helyreállt a lelkivilága, én meg nem tudtam hova süllyedni a nagy szabadkozások közepette.

Momi,
Hosszú hétvége? Végre taníthatok! :lol: Nagyon élvezem a melót. :)

Kép KépKép
lorca
 
 


Még a fentiekhez: Mivel kishazánkban a két gyerek, ráadásul lány-fiú már a max a legtöbb embernek, így nem kapunk ilyen kérdéseket. Csak a minket nem zaklató barátok tudják, hogy kéne még egy rózsaszín talpas pelenkás. :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 


momi!

Apu már annyira szeretne unokát, hogy egyenesen fel volt háborodva, amikor megtudta, hogy még szedem a gyógyszert!!!! :D :D

Ma lomtalanítottunk Anyukáméknál és megtaláltam az összes játékomat, babámat. Fájt a szívem, de selejteznem kellett...
Persze apu elkezdte különválogatni azokat, amiket az unokájának szán... Anyu pedig az én csecsemőkori ruháimat át is mosta, hogy nekünk majd jó lesz :D :D :D :D :D :D
znikusz
 
 


Mi babaruhákra maximum a párom családja részéről számíthatunk, mert ott születtek az elmúlt időben kisbabák, nálunk senki nem született. :-)
Ajándékba viszont biztosan rengeteget kapunk majd, talán vennünk sem kell. Régi játékunk nekünk is van egy-kettő, amit még anyósom tett félre, ő elég megőrzős típus. Nagyon örülök ezeknek a játékoknak, olyan jó nosztalgikus hangulatot teremtenek. Kiságyunk is van, egyszer kaptuk, én meg elfogadtam, igaz, voltam vagy 19 éves akkor....:-)

Znikusz, ha nem akarod, hogy "zaklassanak" ilyen dolgokkal, akkor mindig csak sejtelmesen mosolyogj, ha kérdeznek valamit a babáról, be fog válni, hidd el. A családban még én sem kötöttem senki orrára, kivéve két embert, hogy babaát akarunk. Eddig még senki nem is kérdezett, ezért tartják a szájukat, ha jól látom. Nem mintha idegesítene a kérdezősködés, de jobb, ha mi vagyunk az urai a helyzetnek.

Na, Tabati napok óta nem jött. Biztosan elutaztak valahova. Olyan jó ez a pár napos pihenő és együttlét!
Vendég
 


Nem sajnos nem utaztunk! :evil: Pedig de jó lenne!! :roll: Csak szombaton dolgoztam, hétvégén meg volt pici takarítás. Akváriumot kitisztítottuk, meg párom haját levágtam (az is takarítás :lol: ), meg csipkebogyót szedtünk (ajánlom mindenkinek, jó kis vitaminforrás :wink: ) Ma meg megyünk anyumékhoz, és holnap lesz egy kis pihi! No, megyek is, mert nemsokára indulunk, mindenkinek jó pihenést!!! :D
tabati
 
 


De nagyon pihent itt mindenki!! :lol: Hát a csipkebogyóról annyit, hogy most ittam meg egy bögrével, de büntetés volt! Eddig mindig szerettem, most valahogy nagyon nem ízlett. De attól még sok benne a vitamin! :D

Ma kellett volna megjönnie, de nem fog, mert ilyen magas még sosem volt a hőm. 36.8 Persze csak késik, de azért egy picit várom a csodát is! :D Viszont annyira valószínűtlen, hisz egy héttel az ovulációm után voltunk először együtt a párommal natúrban. De azért milyen jó lenne már... 8)

Mit csináltok lányok? Bár jó kérdés, ilyen sz@r idő már rég volt! De én csak 2 napot dolgozom, aztán őszi szünet bibíííí!! :lol: Úgyhogy megyek babázni, meg ismerősözni, no meg takarítanom is kéne... :evil:
tabati
 
 


Szia Tabati!

Hát, az én agyamból mindig kipattan valami, most például egy nagyszabású tanulmányon dolgozok. Illetve a napokban kezdtem, de elég komoly kutatómunkát igényel, és ezért ráérősebben, alaposabban csinálom, valószeg a tél folyamán végig ezen fogok dolgozni. De meglátjuk, hogy haladok majd. Szóval, én ezt csináltam az elmúlt pár napban.

A mamimmal nekünk is van csipkebogyónk, lekvárt tettünk el, teába is tökéletes, egy kanállal. Olyan, mint a méz, csak sötétebb színű. Szerintem sem árt felkészülni ilyenekre. Van cickafarkteám is, az mindenfajta nőgyógyászati dolgora jó, ezt is elkezdem most inni. Ez az első hét, hogy már nem szedem a gyógyszert, nagyon káncsi vagyok, mikor, hogy jön meg. Aztán olyan december fele el is kezdem használni az ovu tesztemet, de még veszek majd, mert egy csomag egy hónapra elég, mármint egy ciklus peteérésére.

Hát, lehet, hogy akkor nálatok valami beindult, hallottam már olyat, hogy valakinek később volt a peteérése. Bármi lehet, Tabati!

Volna egy kérdésem. Esküvői ruha alá csipkés harisnyatartót hol érdemes venni? Láttam ilyen szép díszeket is hozzá (körbe a combra. Ezt csak fényképezéskor veszik fel, vagy végig a menyasszonyon van? Kényelmes benne a mozgás?
Arra gondoltam, hogy lassan neki kellene állni beszerezni ezeket az apróbb dolgokat, mert nem akarom, hogy minden egyidőben szakadjon ránk, így most meg még kényelmesen el lehetne intézni.
Jaj, én úgy izgulok már most! :roll:
Vendég
 


Húhh ósió!

Leírnád nekem, hogyan kell csipkebogyólekvárt készíteni? Mert nálunk rengeteg bogyó van!

Sajna nem nagyon lehetnek csodák nálam, mert a ciklusdiagramon, semmiféle jele nem mutatkozott annak, hogy lett volna valami is. Semmi hőingadozás, maradt fenn minden, mint ovuláció után. :( Pedig elhiheted, hogy tanulmányoztam eleget, hátha... :?

Fényképezéskor hogy fog a harisnyatartód látszódni? :?: Olyan szexi képeket fogtok csinálni? Én ilyenre nem is gondoltam. Sőt a harisnyán egyáltalán nem gondolkodtam még. De most így hirtelen max. egy csipkés combfixet tudok elképzelni.
tabati
 
 


Szia Tabati!

Hát, tudod, szoktak olyan képeket is készíteni, mikor a menyasszony felhúzza a ruháját, és a lábát fényképezik. Én is csipkés harisnyára gondoltam. Majd bemegyek egy fehérneműboltba, és megkérem, hogy ajánljanak valamit. Ők biztosan tudják, mit szoktak ilyenkor vinni.
Mert végiggondoltam, mennyi minden kell majd, és nem ártana nekiállni ezt-azt beszerezni. Cipőn is már gondolkodtam, de oda nem ártana pontosan tudni a ruhámat, hogy menjen ahhoz. De egy szép szaténcipő mindenhez megy.

Csipkebogyólekvár készítése: leszeditek a csipkebogyót, és attól függően, mennyire érett vagy érettlen, késsel ki kell vágni a közepén lévő magokat. Ha már megcsípte a dér, akkor elég kinyomni. Ezek után fel kell tenni (nem sok) vízben főzni a kimagozott csipkebogyót, majd mikor már jó puha, leönteni a vizet, és átpasszírozni tésztaszűrőn vagy más szűrőn. Ezután vissza kell tenni főni, jó sok cukrot tenni hozzá (ez ízlés kérdése), és mikor már alaposan megfőtt, ez szintén egyéni megítélés kérdése, szépen beleöntögetni kisebb üvegekbe.
Jó nektek, hogy sok csipkebogyótok van. Nálunk két nagyobb bokor van, azt szedtük le, és tettük el a mamámmal.

Ha ebben a hónapban nem is jött össze a baba, ne aggódj, itt lesz még a november is, amikor már kifejezetten tudtok tervezni. Akkor nyári babád lesz még, ha akkor összejön. :-)
Ha nekünk egyből összejön, valószínűleg téli babánk lesz.
Vendég
 


Ósió,
Nekem az esküvői ruhából még a cipőm is alig látszott ki. Persze nem rossz dolog játszani a jelképekkel :D Szűzi hófehér egy kis huncut csipkés harisnyakötővel. Nekem azt hiszem, ez volt az egyetlen alkalom, hogy combfixem kellett, hogy legyen. A harisnyát nem tartottam megfelelőnek, bár a kutya se látta. :D

Ovuteszt:
Szépen lehet vele spórolni, ha hosszában kettévágod.

Beindult a tanítás, most sokkal jobban érzem magam. :) Amikor dolgoztam, mindig egy kis szünetre vágytam, most meg arra, hogy mikor taníthatok. Az örök kis elégedetlen :D

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Ósió!
Szerintem próbáld meg egy Calcedonia üzletben a vásárlást. Szerintem combfixet vegyél, az szexis és kényelmes is. Erre "kell " ráhúzni azt a kis pántot, amiben általában van valami kék.
Tudod kell: új, régi, kölcsön, kék...
Ennek az másik funkciója, hogy ha vannak vicces játékok az esküvőn, akkor a férjednek kell lehúznia rólad a fogával, úgy, hogy kézzel nem érhet hozzád....

Tabati!
Azért én drukkolok! Történtek már csodák....

Lorca!
Te mit tanítasz?

Én most pont egy technika órára készítek dióból teknőst és nyulat...
Meseillusztráció lesz.

Ja! Úgy néz ki, hogy előrébb hozzuk a baba projektet egy hónappal. Már csak ebben a hónapban szedem a gyógyszert!
:D :D :D :D
znikusz
 
 


Ja, azt kifelejtettem, hogy miután a férjed lehúzta rólad a pántot, agglegények közé kell dobnia, úgy, mint neked a csokrot! :D :D :D :D
znikusz
 
 


Lorca, nekem ilyen tasztkazettám van, szóval nem tudom kettévágni. :-) Ezt a DM-ben vettem, 500 forinttal olcsóbb volt, mint a Rossmannban, ott a Babymark majdnem háromezer forint.

Köszönöm a jó tippeket az esküvőre vonatkozóan. Akkor majd körbenézek mindenképpen. Megyünk úgyis hétfőn Pestre, lesz egy kis időm nézelődni.
Olyan pántot lehet kapni a fehérneműboltokban is? Még sose vettem ilyet, azért kérdezem. :-)
Vendég
 


Znikusz, ti mikor álltok neki a babának?
Nekem elvileg azt mondta a nőgyógyász, hogy abbahagyom a gyógyszert, már a köv. hónapban lehet próbálkozni, nincs semmi akadálya. Csak általában azért nehezebb a teherbe esés, mert az ember nem tudja pontosan, mikor van peteérése, ha szabálytalan még a menstruációja. De a gyógyszernek már nincsenek utóhatási, ahogyan azt sokan feltételezik, hiszen azért kell naponta bevenni, mert kimegy a hatása egy nap elteltével.
Ettől függetlenül mi várni akarunk a tél végéig. Ha nem lenne itt az esküvő, akkor talán nem várnánk, de most még ahhoz is terveznünk kell.
Vendég
 


De jó, hogy össze-vissza járnak a vonatok! :evil: Vagy elkések, vagy a bérletem mellé kifizetek pluszba egy volán jegyet... jó kilátások... :evil: Bezzeg ha mi sztrájkolunk, akkor a gyerekek örömtüzeket raknak!!

Amúgy meg ha azért tiltakoztak a Mávosok, hogy ne szüntessenek meg több vonalat, akkor nem azzal kellett volna kezdeni, hogy nem járnak a vonatok, hanem a lezárt vonalakon is kellett volna szállítani az utasokat. Logikusan... :roll: szerintem...

Mára 36.8ról 36.3ra esett a hőm, úgyhogy valószínűleg túl nagy csoda lett volna, ha egy ciklust sem tudok felmutatni üresben! :lol: Viszont fura, a kiskatonák valamit akkor is megzavarhattak bennem, mert nekem reggel szokott megjönni, és most még sehol semmi.
tabati
 
 


Hát, lányok!! :shock:

Olvasgattam a fogamzás topicban a 2008 szeptemberében próbálkozókat. ósió, neked ajánlom! Ott mindenki ovu tesztet használt, de senki nem értette, hogy műkszik. Vegyesen használták a hőméréssel, és volt hogy a teszt negítív volt, a hő, meg leesett, vagy fordítva. Én tuti megőrűlnék. Elég káosz volt ott, senki nem értett semmit, teszteltek össze-vissza. DE!! Olyan jó volt olvasni, hogy (én ugye már láttam a vonalzóját) miket írtak, reménykedtek az elején. És ugyan így én visszaolvasva már akkor tudtam, hogy sikerült neki, amikor ő még azt írta, hogy izgul, mert fáj a pocija, tuti meg fog jönni. Komolyan mondom, hogy úgy olvastam, mint egy izgi könyvet, amit már másodjára olvasok. Tudom, mi lesz a vége, de én ugyanúgy végigizgulom, és teljesen feldobódtam, mikor írta, hogy sikerült!!! :lol: Úgyhogy magamból kiindulva szerintem nagyon is fogunk, és tudunk majd egymással örülni egy-egy pozitív tesztnek!!!
Eddig totál depis voltam az idő miatt, de most megyek is készülődni!! Fel a fejjel, majd csak kisüt a napocska! 8)
tabati
 
 


Kicsit kuszán írtam, azért remélem értitek. :lol: Tehát szeptemberben kezdtek próbálkozni, a 2008 as babázás reményében.
tabati
 
 


Hát, lehet, hogy lesz majd olyan is, hogy 2008 tavasz, babaproject indul... :D
Én értem az ovuteszt használatát.
A lényege (bár még nem használtam): a vélt peteérés előtt pár nappal, kb. 3 nappal kell elkezdeni a tesztelést. Ha pozitív a teszt, az jót jelent, mert azt jelenti, hogy nemsokára lesz peteérésed, illetve hogy van egyáltalán peteérésed. Ezek után folytatni kell minden este a tesztelést (és nem reggel), és amíg pozitív, addig okés. Na, most, itt jön a lényeg. Az ovuteszt akkor jó, ha két-három nap pozitív teszt után jön egy negatív. Ugyanis ezen a napon kezd vándorolni a pete, és ekkor kell okvetlenül szeretkezni (persze, a pozitív napokon is nyugodtan, mert a kiskatonák bevárják a petét odebent is). Szóval, a pozitív teszt azt jelenti, hogy van peteérés, a negatív pedig, hogy kiszabadult a pete, és várja a kiskatonákat (ekkor lemegy az LH szintje, mármint amikor kimegy a pete a vezetékbe, ezért lesz negatív a teszt). És ekkor kell szeretkezni. Ja, és esti vagy délutáni vizeletből kell tesztelni, mivel akkor a legmagasabb ennek a hormonnak a szintje, mivel a nap során folyamatosan emelkedik.

Hát, ez a hőmérőzés nekem nem valami szimpi. Már mint azért nem, mert tudom, hogy én nem tudnék minden nap mérni, ráadásul sokszor felkelek vécére éjszaka, szóval, lehet, hogy mérni se tudnám pontosan.
Lehet, hogy drágább, de jobbnak tűnik a teszt. :roll:
Állítólag ezek a tesztek nagyon megbízhatóan működnek. Gondolom, hasonló elven alapulnak, mint a terhességi teszt, csak más hormonra érzékenyek.

Vonatsztrájk: már az lenne a fura, ha nem sztrájkolnának. Egyébként sajnos egyszerűen mindenki kimehetne sok dologért az utcára. Pl. mi lenne, ha a nem lenne víz vagy villany? Vagy az összes bolt bezárna? Mindenkinek megvan a maga érdeke.
Olyan rura, hogy ebben az országban minden szar, ami állami, nem?
Vendég
 


Sziasztok!

Nem sűrűn jelentkezem ne haragudjatok! :oops:
Néha már félek írni, nem tudom soha hogy emlékeztek-e még rám... :? :oops:

Na de azért írok, legfeljebb elzavartok! :roll:

Szóval ez az ovulációs teszt jó dolog lehet, de elég bonyolultnak hangzik!
Mennyibe is kerül? És az ár egy tesztre szól vagy mennyi van benn? Már csak azért hogyha minden nap csinálni kell...mármint a peteérés körül minden nap!
Szóval gondolom legalább egy 5 darab/hó kell...ha nem több!
Mondjuk a hőmérőzésre nekem sincs nagyon időm...minden éjjel minimum 2x felpattanok a gyerekhez, ezen kívűl reggel ő ébreszt! Neki meg mégse mondhatom, hogy várjál kicsim amíg mami hőt mér... :roll:
Szóval nekem is azt hiszem az ovulációs teszt marad...már ha nem borzasztó drága... :roll:

Tabati, én azért drukkolok, hátha lesz máris egy bébi :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akíra!

Én személy szerint emlékszem rád!
Az ovuteszt 2500-3000 forint körül mozog per csomag. Egy csomagban 5 teszt van, ez kb. elég kell, hogy legyen egy ciklusra. Lehet vele spórolni, méghozzá úgy, hogy ha a vélelmezett peteérés előtt elkezded használni, megcsinálsz egy tesztet az ötből. tegyük fel, hogy negatív lesz. Ebben az esetben (úgy olvastam a neten) nem kell másnap csinálni tesztet, mivel ha egyik nap full nega lett, másnap valszeg szintén nem lesz még petevándorlás, hiszen előtt pozitív kell, hogy legyen a teszt. Szóval, akkor egy napot ki lehet hagyni, és 2 nap múlva csinálni egy másikat, az már valószínűleg pozitív lesz. Ehhez azért persze valamennyire szabályosnak kell lennie a ciklusnak, hogy magamtól is tudjam, hogy kb. mikor lesz peteérésem. Régen mindig nagyon pontos volt, és tudtam is, hogy mikor van peteérésem, mert alul fájt kicsit a hasam, szúrt az oldalam.
Ha most esetleg mégse lenne annyira szabályos, akkor is szeretném tudni, mikor van peteérésem. Szerintem annyira nem bonyolult a használata. Egy hónapra egy csomag kb. elég is (gondolom), az ára meg viszonylagos. Olyan sok minden került még ennyibe, amit az ember észrevétlenül megvesz.
Vendég
 


Szép jó estét!!

Babu az még nincs, ma megjött, ahogy azt vártam a hőm alapján! Én ezért is szeretem a hőmérőzést! Kipróbáltam, és nekem bevált. Persze az ovuláció észleléséhez figyelem a tojásfehérjét is, de a kettő együtt szerintem megbízható. Az például fantasztikus, hogy aznap, mikor megjön, tényleg lezuhan a hőmérsékletem. Dehát kinek mi válik be! A másik topicban tényleg nem értették, csak használták a tesztet. De ahogy leírtad, így már érthető. Ez a használati útmutatóban nincs benne? :roll: Viszont abban sem voltak biztosak, hogy mikor negatív, és mikor pozitív. Ha halvány a csík, akkor is csík? Az is pozitív? A kérdésem a terhességi tesztekre is vonatkozik! Csak, mert itt a babaneten azt írták, hogy a halvány csík is pozitív, de állítólag a tesztre az van írva, hogy a halvány az még negítív... :roll: Emlékszem, amikor én teszteltem egyszer rég :oops: akkor sem volt számomra egyértelmű az eredmény, ugyanúgy izgultam, hogy megjön e vagy sem... :roll:

Egyébként 50 percet vártam a vonatra munkába menet... :evil: És hiába telefonáltam volna, mert csak 10 perccel korábban tudták, hogy mikor jön a vonat... Persze mehettem volna volánnal, de elvből nem tettem. Így tikkre beestem a suliba!

akíra


mi még könnyen irogatunk gyerek nélkül! :D momi is régen írt már. Szerintem ő is babázik. :D
tabati
 
 


Sziasztok!

Hát nem könnyű gyerek és kiskutya mellett az tény, de azért próbálkozom! Mindíg olvaslak titeket, csak mire a végére érek és írnék addigra elkezd nyűgösködni vagy felkel a gyerek...na de mindegy :D

Akkor ez az ovulációs teszt nem is olyan drága :) Persze nem is olcsó, de megéri ha nem tud valaki hőmérőzni!

A terhességi tesztre tudok reagállni, az ha pozitív akkor pozitív az tuti! Ha halványan akkor is! Ha viszont negatív az még nem biztos! Szóval az ovulációs tesztnél ezt nem tudom, de a terhességinél tuti hogy így van! Hisz az én Kyrám is negatív tesztnek indult, és lám most egy több mint 9 kilós drágaság :lol:

Nem semmi ez a sztrájk! Ma mindenki késett! Aki nem MÁVal közlekedik az is! Hiszen az meg dugóba került azok miatt akik mással mentek a MÁV miatt!
Na ez most rettenetesen érthető volt :lol:
De azért remélem kihámozzátok mit akarok :wink:

Ja, és egy kérdés...milyen tojásfehérje? Ezt még nem hallottam...tiszta feketemágia lassan :lol:
Avass be engem is :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Az ovutesztnél a peoztív eredmény könnyen leolvasható. Szemben a terhességi tesztnél, ahol a halvány, alig látható tesztcsík is csík, és terhességt mutat, az ovutesztnél a tesztcsíknak vagy ugyanolyan erősnek, vagy erősebbnek kell lennie, mint a kontrollcsík. Tehát ez nagyon fontos. Ha halványabb a kontrollnál, netán sokkal halványabb, akkor az negatívot jelent.

Akíra, a tojásfehérje a peteérés körüli hüvelynyálkát jelenti. Mikor úgy érzed, hogy olyan olajos a nyálkád, illetve amikor teljesen átlátszó. De ezt magad is megtapasztalhatod, ha figyeled rendszeresem, bár most még nagyon kicsi a kislányod, ha még nem menstruálsz, akkor nem tudod megfigyelni. A tojásfehérjéhez hasonló nyálkán kívül krémszerű nyálkád is lehet, azt is jelentheti a pé-t.

Én három dolog fogok figyelni a pé-kor: egyrészt a tojásfehérje-szerű nyálkát, másrészt az ovutesztet, illetve haradrészt a méhszáj helyzetét. Ha nehezen érhető el és puha, akkor van pé. Ez a három módszer csak elég lesz ahhoz, hogy megállapítsam, mikor kell a páromra ugrani, nem? :-) Egyébként mindezt a neten olvastam, és magamévá tettem innen-onnan az infókat.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk mert manóm még pörög ezerrel :D


Képzeljétek olyan boldog vagyok :D :D :D Megszületett egy nagyon kedves ismerősömnek ma este a manója, csoda szép baba :D :D :D :D
Itt is gratulálok Nekik :D :D :D

Na megyek is mert hív a Ricsi :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Ja! És kávézaccból is tudom, mikor van az ovulációm!! :lol: :lol:

Jóóóó! Bocsi, ezt nem hagyhattam ki!! :wink: Igen, a váladékra szokták azt mondani, hogy tojásfehérje, mert olyan csúszós, és nyúlós. Mondjuk eddig könnyebb dolgom volt az óvszer miatt, de most még arra is kell figyelnem, hogy nehogy másra higgyem azt, hogy az én váladékom... :oops: :roll:
tabati
 
 


Znikusz,
Angolt tanítok.
Milyen kis kreatív vagy. :) Milyen lett a teknős és a nyúl? Én egyszer úgy gondoltam, hogy lekoppintom kolléganőm ötletét és minden gyereknek az osztályomból csinálok mogyoróból egy télapót. Hogy milyen poén meg személyre szóló. Az egyetlen, amit végül sikerült fél óra küszködés után emberi alakra formálni, bent ül a szekrényemben. Hogy nehogy ilyen kreatívkodás még egyszer elkapjon. :twisted:

Ósió,
Tesztkazetta? Akkor rájöttek már, hogy szét lehet vagdosni és akkor kevesebbet vesz az ember lánya. :lol:

A teszt szerintem azért nagyon drága. Ha vesszük a hat hónapot, ami az átlag egészséges teherbeesés, az már elég sok. Pláne, ha egy kicsit megbolydul vagy kimarad a peteérés és még egy kell... A hőmérő viszont ingyenes, mert gondolom mindenkinek van egy eleve. Meg az már pár napon belül jelzi, hogy sikerült, előbb, mint a leghipibb-szupibb teszt. :wink:

Tabati,
Szerintem nem a kiskatonák melója, hanem annyira felspannoltad magad, hogy a szervezeted vészhelyzet üzemmódon működik. :lol:
Persze, hogy fogunk egymásnak örülni! Az azért nem volt kétséges. :D
Nekem a halvány csík is csík. Natit csak a többedik jelezte. Előtte nem volt halvány sem. Csak a hőmérő biztatott.

Akíra,
Én akkor írok, amikor olvasok. Így amikor ugrani kell, csak elküldöm és reménykedek, hogy majd egyszer folytatni tudom. Két babanettel tudom csak követni a dolgokat. :D
Szobatiszta a kutyus? Hogy viszitek sétáltatni? Vagy kertes házatok van és kint van?

Kép KépKép
lorca
 
 


Én azért majd ezt a Clearblue tesztet ki akarom próbálni. Bár hallottam ezt-azt felőle, egyszer megéri, hogx vegyek, pedig elég drága, oylan 1700 forint körül van, de mensi előtt 3 nappal már jelezhet is. DE láttam olyan tesztet is itt a neten, hogy valakinek mensi előtt egy teljesen átlagos teszt pár nappal már totál erős csíkot mutatott.
Lorca, nem tudom, hogy a papír alapú ovuteszt milyen, de lehet, hogy olyan vékonyka, hogy félbe se lehetne vágni. Terhességi tesztből már láttam olyat, volt vagy 3 mm széles az egész. Bár spórolni így tényleg lehetne.
Biztosan nagy biznisz ez a gyártónak, hiszen aki teherbe akar esni, az mindent megtesz, és arra a pár hónapra nem fogja nézni az árakat. Na, jó, esetleg figyelembe veszi...:-)
Momi, gratulálok az ismerősödnek! Úgy szeretnék már én is ott tartani, hogy megszületett a gyerekünk! Aztán még terhes se vagyok.
DE halljátok, úgy várom már az a fránya jövő évet! Folyton eszembe jut, ráadásul imádom a tavaszt, annyira jó hatással van az emberre.

Tabati, szerintem a visszafordult kiskatonákat meg lehet ismerni, mert azok általában egyben szeretnek kijönni, és kicsit oylan sárgás színűk van (szemben az átlátszó peteérés körüli nyálkával).
Vendég
 


Sziasztok!

Hát köszönöm a felvilágosítást a tojásfehérjéről, így már értem :D
Kicsit le vagyok maradva itt peteérésileg úgy tűnik :lol: :oops:
Na de majd tőletek mindent megtanulok :wink:

Lorca, nem nem szobatiszta még a kutyus, nem is lesz még egy darabig szerintem...azt mondják 6-7 hónap a 100%os szobatisztaság...ő meg még csak 12 hetes! Hát kertes házba lakunk, de benn van a kutya a kertbe nem csinálhat! Szóval mint ha lakásba laknánk! Sétálni minden alkalommal viszem ha Kyra elalszik, meg ha fenn van akkor beöltöztetem Kyrát és kimegyünk együtt, meg néha ha látom rajta hogy kellene neki akkor berakom Kyrát az ágyba, kirohanok 2 percre a kutyával...hát nehéz, de majd csak jobb lesz hamarosan :lol:

Sajnos nekem a hőmérőzés Kyra miatt megoldhatatlan! Lorca te hogy a csudába oldod meg? Szólsz a gyereknek mikor felsír reggel hogy maradjon még mert te méred magad? Vagy hogy csinálod? Mert ugye azt mondják, hogy felkelés és wc-zés elött mérd magad, meg hogy 5 óra alvás minimum...hahaha idejét nem tudom mikor aludtam egybe 5 órát... :roll:
Szóval így marad akkor az új infó a tojásfehérje meg a teszt!
Ja, és tudjátok a kisfiú-kislány téma! Én ugye kisfiút szeretnék ha lehet válogatni :lol:
Akkor azt ugye peteéréskor kell összehozni, hogy rögtön gyorsan célba is érjen, mert a fiú nem vár, a lány igen! Szóval akkor azt a tojásfehérje után kell? Vagy amikor az van? És a teszt amikor már újra negatív? Már bocsi a sok kérdésért... :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Látom nem bízzátok a véletrenre :D :D
Mindenki biztosra akar menni :D


Ósió!

Köszönöm szépen a gratulácciót a nevében is, átadom majd, ő is babanetes :D

Remélem lassan itt is beindulnak a dolgok és majd lehet visszaolvasni hogy milyen is volt a nagy készülődés :D :D :D

Oh mennem kell Ricsi már megint az állólámpát akarja megmászni, hihetetlen milyen rosszcsont :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Akíra!

valahogy úgy. Amikor újra negatív a teszt, aznap kell összebújni, mert akkor már ott várakozik a pete a kiskatonákra. És ha azok nem mennek időben, bosszúból egy hónap múlva jön csak újra elő. Egyébként igen, a negatív teszt előtti szeretkezés, azaz mielőtt kilökődne a pete, az a lányoknak kedvez, mert azok várnak. Ha meg előtte nem szeretkeztek, csak akkor, mikor negatív a teszt, akkor a fiúkatonák érnek előbb célba, mert azok gyorsabbak. Míg előtte a lánykatonék megvárják türelmesen a petét. De azért szerintem erre nem szabad hagyatkozni, mert attól még lehet más...

Momi, mi ma a kedvesemmel óvszerrel szeretkeztünk. :oops: Én valahogy ki akarok tartani a tavasz mellett, de már nemsoká tényleg beindulnak a dolgok. Kellene már talánunk egy házat is, de olyan nehezen találunk. Persze, megvan az oka, mert meghatározott helyen szeretnénk venni, és nem omladozó kalyibát, hanem egy elfogadhatót. A baba érkezéséhez kellene, igaz, az még arréb van, mert amúgyis, 9 hónap nagy idő, ha feltúrbózza magát az ember.
Jaj, képzeljétek, vettem egy felsőt, ezt már menyecskeruha gyanánt. Illetve be kell szereznem még hozzá egy fehér szoknyát, és egy ripityomcipőt is. Olyanokat mostanában lehet venni a Deichmanban, oylan jó kis piros lakkcipőket. Remélem, tavasszal találok jó kis szoknyát is. A felső olyan, hogy hétköznapra is felvehető, és pocisan is kényelmesen lehet hordani, mivel hátul megkötős. Jó választás volt.
Nézegettünk ma öktönyöket is, hát láttunk egyet 220 ezerért. :lol:
Persze, csak nézegettük kívülről... az azért kicsit nagyon sok, bármennyire is jól nézett ki. Láttunk frakkokat is. Hát nekem az is annyira tetszett! Igaz, az célszerűtlen, mert utána nemigen lehet hordani, hiszen hova?
De már körvonalazódik, hogy milyen szerelésben leszünk.
Vendég
 


sziasztok!

Ósió, persze nem is lenne probléma mégegy csajszi, hisz imádom Kyrust is, csak hát azért jó lenne egy kisfiú is! De persze mindegy, csak bepróbálkozunk, hátha alapon :wink:

Irigylem tőletek a mindenféle vonalzót, nekem is kéne egyet...csak milyet? :roll:
Megvan....mindjárt keresek egy oldalt ahol lehet akármilyet csinálni :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Ma megkaptuk végre az építési engedélyt, úgyhogy ha bejön a jó idő, akkor munkára fel!!! :D

ósió

Találtam kismama esküvői ruhákat, a mammystic (remélem jól írom) honlapján, amiket ki is lehet kölcsönözni. De állítólag alkalmi ruhák is vannak ott, azokat is megnézem majd, mert ha van valami szép pezsgő, vagy világos színű, lehet, hogy megéri akár megvenni is. Én nem ragaszkodom a tipikus esküvői habos-babos fehér színű rucihoz.
tabati
 
 


Sziasztok!

Most szedem be az utolsó levél gyógyszert... Tehát elvileg november 12-én fogy el... Hétfőn megyek nőgyógyászhoz rákszűrésre, no meg persze szeretném vele közölni a terveinket és egy alapos kivizsgálás sem árthat... Meg szeretném tőle kérdezni, hogy milyen vitamint ajánl, kell- e esetleg a férjemnek is valamilyen vizsgálatra menni A dokim andrológus is, úgyhogy biztosan figyel az ilyesmire is.
Az is érdekelne, hogy mennyit várjunk a gyógyszer után... Nekem egyszer azt mondta a dokim, hogy "problémásabb " nőknél nem tanácsos megvárni a 3 hónapot, mert nekik a gyógyszer abbahagyása után közvetlenül van a legnagyobb esélyük teherbe esni, mivel az eddig visszatartott hormonok felszabadulnak... Hát nem tudom... Mi azért biztos várunk...
Pedig én elég problémás voltam…

lorca!
Köszi! :) Igyekszem kreatív lenni... Nagyon klassz volt az óra... Bár nem a legkönnyebb dióra ragasztani, de azért mindenkinek sikerült!

ósió!

Most azt hallottam, hogy hiába a legdrágább teszt a Clearblue, egyben a legrosszabb is. Van rajta valamilyen egyezményes mértékegység, ami az érzékenységet méri és az állítólag 40, más teszteknél (500 Ft körüliek) ez 20-25 és azok sokkal megbízhatóbbak. Lehet, hogy nincs csinos műanyag borításuk, de pontosabbak.
Egyébként én régen míg nem szedtem a gyógyszert és necces volt a helyzet mindig Clearblue tesztet vettem.. Én is úgy gondoltam a legdrágább a legjobb.

tabati!
Gratula az engedélyhez! Bárcsak már mi is ott tartanánk...

akíra - momi!
Én a babó miatt irigyellek titeket!

Megyek végre fürdeni, elfáradtam... Bár ma este babáztam a szomszédban, úgyhogy most még inkább fel v
znikusz
 
 


Akíra,
Most nem hőmérőzöm, csak Nati előtt csináltam. Szabival elsőre teherbe estem, ott se kellett. Nekiállni csak jövő nyáron szándékozunk, amúgy vaktában. Még menstruáció sincs, 2006 tavasz óta. :wink:
Kutyám volt lakásban, 10 hetesen hoztuk el, nagyjából szobatiszta volt. Pontosabban jelzett, csak néha nem volt elég idő, hogy leérjünk a 7. emeletről. Anyukám kidobott volna kutyástól, ha fél évig nem szobatiszta. (úgy is kb)

Ósió,
Azok az őrt álló kiskatonák, akik védik a várat más, ellenséges hadaktól. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Hát szerencsére nekünk se kellett semmi ahhoz hogy Kyra összejöjjön, csak rágondoltunk és már meg is fogant, rögtön elsőre :lol:
Most is csak a fiú próba miatt akarom mérni a hőmet vagy bármit, hogy tudjam mikor van peteérésem! Különben nem aggódok, gondolom most se lesz sokkal nehezebb a tehetbeesés...remélem! :)

A kutya azért így gyorsan tanul, hogy itt vagyok és sűrűn ki tudom vinni! Bár ő egyáltalán nem volt szobatiszta mikor 7 hetesen elhoztuk! Udvaron élt addig, szóval semmi nem indokolta a szobatisztaságot! :?

Znikusz, hát nem tudom, hogy igaz-e ez a Clearblue dolog de nekem 3 teszt közül csak ez mutatta ki Kyrát! A másik kettő az negatív volt! Ugyhogy...én maradok ennél :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Végül is egy próbát megér a Clearblue szerintem! És reménykedjünk minadannyian abban, hogy nem is kell olyan sok tesztet elhasználnunk majd.

Tabati, akkor ti építkeztek? Merre? Közel a családhoz?
Pont azt olvastam egyszer valahol, hogy mennyire nem jó, ha a fiatal pár közel lakik a szülőkhöz... :lol: Lehet benne valami.
Egyébként én a drága nagymamikámmal vagyok úgy, hogy tudom, ő teljesen tiszteletben tartja más életét, talán túlságosan is, az ő közvetlen közelében mindenképpen el tudnám képzelni az életünket, de se a párom, se az én szüleim mellett nem. Na, nem azért, hogy nem szeretem őket, meg nyilván, ha ápolni kellene valakit, stb, akkor vállalná az ember, de azért egy tisztes távolság szerintem is kell. Nem ám papucsban fogadni a vendéget, aki átrohan, meg csak úgy átjön. Jesszus. :?
Milyen házikót akartok építeni? Biztosan a mostanában divatos amerikai stílusút, igaz? Szerintem azok tök szupik.
Hát a fehér ruhával én úgy vagyok, hogy egy kis megszerzett barnaság mellé nagyon jól nézne ki. Természetesen szol
riumba nem megyek, de azért a napra kicsit ki fogok feküdni.
Nekem se tetszenek ezek az oltri nagy, csupafodor ruhák. Sokkal szolidabbat szeretnék, de azért mégis oylat, aminek van tartása.
Hétfőn megyünk Pestre, akkor körbenézek kiegészítők terén. Combfixet fogok venni, fehéret persze, meg megnézem, találok-e most fehér szoknyát, sose lehet tudni. Ja, és cipőt, akkor meg is lenne a menyecskeszerelésem.

Akíra, jól látom, hogy ti januárban kezditek a projectet? Hát hol lesznek akkor itt a 2009-es babák??? :lol:
Vendég
 


Ja, és úgy gondoltam, hogy a menyecsketáncnál a hajamat kérfelé fogom, copfba, és veszek bele piros szalagot, ezzel is feldobva a hagulatot. Szeretném úgy megúszni, hogy a későbbiekben is lehessen hordani ezeket a ruhákat, kiegészítőket, hogy ne menjen veszendőbe a rá áldozott pénz.
8)
Vendég
 


Ósió, hát nem igen akarom megkockáztatni azt hogy nem jön össze és kicsúszunk az időből (tudod, Kyra két éves kora elött meg kell születnie a gyereknek, különben sokkal rosszabb gyedet fogok kapni a következővel) ugyhogy inkább nekiállunk januárba és így még belefér ha nem elsőre jön össze! De májusig mindenképpen meg kell fogannia! Ha ne akkor...hát akkor gáz... :?
Szóval így időt hagyunk neki :)
Ha rögtön összejön akkor tény és való hogy 2008as baba lesz! :lol:
Akkor majd topikot váltok! :?

Lányok, ki merre felé lakik? Mit szólnátok egy talihoz még így a babák elött? :D
Mert babával már nehezebb, de úgy látom itt 3an vagyunk már babásak, de mindenkinek már nagyobb, már lehet mozogni velük :)
Mit gondoltok? :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra, nem kell topicot váltanod! Miért kellene? Végülis, a topikcím csak egy dolog, szerintem már elég jól megismertük egymást az elmúlt pár hónap során.
Én a Balatonnál lakom, de szoktam Pesten is lenni, elég sokszor felugrunk a kedvesemmel. Ha a többiek is benne lennének, felőlem oké a dolog, mármint a találkozás. Bár ezt szerintem meglehetősen nehezen lehetne összehozni, mert az utazást és az időpontokat is össze kellene hangolni. DE nem rossz ötlet!

Értem már, hogy miért álltok neki januárban. Hát, énnekem foglmam sincs, hogy lesz-e egyáltalán gyed-em. Nem lenne rossz, de ahhoz néhány héten belül el kellene helyezkedni, de hát ismervén a mostani körülményeket, elég nehéz. Amúgy ez a mostani dolog nem jött össze, amit, ahogy mondtam, annyira nem bánok, de esetleg egy hosszabb távra szóló munka, egy megbízhatóbb hely nem lenne rossz.

Na, megyek, kicsit takarítok, közben azért be-benézek ide. Utána úgyis a gép előtt leszek estig, úgy hogy addig is írjatok!
Vendég
 


Akíra,
A gyedet nem befolyásolja a születés. Mindenképpen az előző naptári év alapbérét számolják, nem a gyed/gyes/tgyást. Az más, hogy ha vége a gyednek, akkor mehetsz gyesre, ami viccesen kevés, de ha jó a munkahelyed, elmehetsz táppénzre is.

Tali nekem ok, de jelenleg két taknyos gyerek nyomul a vírusaival 6 óta. De szívesen látok nálunk bárkit, lehet itt a tali. Neeem azért, mert akkor ebben a sz... időben nem kell kidugnom az orromat. :oops: :lol:

Én személy szerint még mindig 2009re hajtok. De attól még beelőzhet bárki 2008ban, annál jobb! A fórumon a kedvenc részem, amikor születnek a babák :D

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca, hát nálunk az a baj, hogy a gyesből tuti nem tudnánk megélni, az én munkahelyem meg nem engedné a táppénzt! Ugyhogy ha a 2.évéig megszületik a második akkor ugyanezt a pénzt fogom kapni mint most, ami nem sok, de a max. gyedet kapom! Szóval ha 2 év után születne akkor ennek a 75%át kapnám! Ami egy nudli, szóval... :?

A Tali rendben lenne nekem nálatok ha komoly a felajánlás! Egy gyerekkel könyebb lakáson mint akárhol máshol :lol:
Szerintem várjuk meg míg mindenki kilábal a betegségből és próbáljunk meg egy november közepét beiktatni mondjuk :D
Tökre jó lenne! Persze igen, nehéz összeegyeztetni, de remélem sikerül :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Lorca, én is arra hajtok, esetleg 2008 decemberére. Én is decemberi vagyok. :-)
Egyébként a legjobb 2009 január lenne, mert az azt jelentené, hogy egyből összejönne, és még az esküvőt is kényelmesen végigcsinálhatnám, persze, azért óvatosan. És mégse kellene várni rá sokat.

Én benne vagyok egy találkozóban bárhol, de a többieket is meg kell akkpr kérdezni, hogy mi a véleményük. Momi, Tabati, Znikusz. Zsókuci, Cukika elég rég járt erre. Mondjuk nekem bizti hétvégi nap lenne csak jó.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?