Új privát üzeneted érkezett!

Helló Kikó! :)
Ügyesek vagytok, hogy sikerült átköltözni és ne izgulj, szépen lassan biztos mindent sikerül a helyére pakolnod. :) Átírjalak a táblázatban 02.27-re vagy maradjon a 03.05? Azért nyugi, nem kell átmenned a februári topikba! :lol:
Arizona jó olvasást, szerintem van mit, mert naponta 2 oldalt teleírunk. :)
Mzx, remélem is, hogy majd leugranak a kilók, mert mit kezdek a sok mostani ruhámmal... :lol:

KépKép
KépKép
mni

Na Sziasztok!

Megjártam az Uh-ot!!!

Na és mit tippeltek?????? Szerintetek mi következik ezután a peches tegnapi sorozat után???????????? :?:
Hát ez a kis icurka picurka keresztbe tette a lábát.
Megnézte mindenhogy, és azt mondta:
- Nem lát semmit ! Erre én:
- Nem látja, vagy nem mutatja!???????????????????
Dr: - (mosolyogva) Nem igazán látja! Majd 24 hetesen!

Úgyhogy ennyi az én kis történetem!!!!!!!!!
De mindezek mellett NAGYON BOLDOG vagyok, mert minden rendben van!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P

Köszönöm mindenkinek a drukkkkkk-ot! :lol: :lol:

Bosek!
Köszi az infót!

Pumperka!
Nagyon Édike a pici babád!!!!!!!!!! :P
Vendég

Márti, hát úgy látszik, ez egy ilyen hét! Bújnak a babák! Szégyenlősek! :lol:
Vendég

Szia Márti!

Az a lényeg, hogy minden rendben van veletek. :lol: Ne izgulj, nekem sem mutatta meg magát, de nem is számít annyira, az a lényeg, hogy minden rendben legyen vele. Ti mentek 4D-re :?:

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre2.html

Sziasztok! Én mindig a fenti oldalakat nézegetem. Nézzétek meg Ti is. Minden héten többször elolvasom. :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na Halihó Mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Igazad van Anita nem számít semmi, csak az, hogy minden rendben
van!!!!!!!!
De akkor most milyen színű rucikat vegyek?
Rózsaszínt? V. Kéket?
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Még most egyenlőre nem megyünk 4D-re, de szeretnénk!
Azt mondják 24. hét után érdemesebb menni! :lol:

Csajok nektek mi a helyzet a fekvéssel??????????????
Mert nekem Medencevégű. Tudom még megfordulhat!!!!!!!!
Csak azért lépett fel nálam a para téma, mert Marcuska is Medencevégű volt, és nem fordult meg!!!!!!!!!!!!
Nagy baba volt, és azt akarták, hogy megszüljem. De nem ment......
Meg akarták fordítani, de nem tudták...........
Így 18 óra szenvedés után megcsászároztak!
Csak emiatt aggódo egy kicsit!!!!!!!!!! :oops:
Vendég

Zsu!
De ennyire! Miért ilyen bújkálósak????????? :roll: [/b]
Vendég

Én már vásároltam egy csomó holmit Baby Jo-nak :oops: :lol: Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Szia Márti!

Nekem fejvégű fekvésben van, de még biztos fog forgolódni rendesen. :roll:
Nem bánnám ha a várandósság végén is így feküdne. :lol:

Kép

Anita
gy.anita

Babakocsit milyent vesztek?

Én Graco Travel System-et néztem ki....
Vendég

De néztem Evenflo kocsikat is...

Szóval, olyant szeretnék, ami kocsi+hordozó...
Vélemények?
Vendég

Mi háromfunkciósat néztünk. A márkát sajna most megnem mondom neked,nem jut eszembe, annyit tudok, hogy 90-100 ezer körül van.

Kép

Anita
gy.anita

sziasztok!

Jaj Márti, most beparáztattál, mindjárt meg is néztem a kiskönyvemet és az én babám is medencevégű fekvésű!!! :? :? :?

Mommy: nagyon édesek a babacuccok, föleg ez a micimackós, azokkal az édes macis lábfejekkel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mommy: Ha jól emlékszem te egészségügyis vagy, fontos a baba fekvése már ilyenkor? És ez még változhat?

Kikó: jó hogy ujra jelentkeztél, és ne aggodj szépen lassan minden a helyén lesz. Ne aggodj én három hétig pakoltam a konyhaszekrényembe, mert nem volt kedvem egyben nekiállni mindennek!!!! :oops: :oops: :D :D
Vendég

Lusie!

Én is a Praxisban voltam a második fiammal,Győrfy Mátyásnál.Most is hozzá megyek pár hét múlva.Sztem nagyon profi,nagy neve van a szakmában,jó kezekben leszel,az tuti!!

Judit!

Jó nagyon az az oldal amit ajánlottál :lol:

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ja és Dany!

Nekem Graco City sportbabakocsim van,nagyon meg vagyok vele elégedve,masszív és kényelmes,összecsukható és ami a legjobb,hogy nagyon könnyű.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kikó!
Nem nagy a Zalán baba. Feltettem az előbb egy hivatkozást, és aszerint is pont jó.
Én a 18. hét 3. napján voltam UH-on és 335 gramm a súlya Balázsnak. Az első terhességem alatt végig 3 héttel többet mutatott az UH és nem változtatták meg a szülés várható időpontját.
Aztán a 39. héten császároztak, 4 kg volt Levente.
A végefelé inkább mérvadó a súlybecslés, szerintem.

El vagyok kenődve!! Valaki kérdezte, hogy ki nem érzi még a mozgást. Jelentem: ÉN!! Kép
Az előző terhesség alatt a 19. hét 0 nap már erősen éreztem, most meg semmi. Hogy van ez?? Most még hamarabb kellett volna, nem???? Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok,

Én eddig csak olvasgatni szoktam itt a babaneten, 31. hétben vagyok, és az ELTE pszichológia szakára járok. Ebben a félévben (stílusosan) a várandósok aggodalmairól kell írjak egy dolgozatot, és ehhez gyűjtenem kell jó sok kismamát, aki hajlandó kitölteni nekem ezt a kérdőívet (kb. 1-2 perc). Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy aki hajlandó ennyi időt rászánni, az küldje nekem vissza (természetesen név nélkül) kitöltve a grancsaie@t-online.hu címre.

Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Grancsai Erika

kismama_teszt
grerika

Csákó paramamik!

Gratula a szégyellősökhöz meg a babrucikhoz.

Végülis nem női doki volt ma, mert szabin van :?
De helyette egy tündéri dokibcsi, olyan, amit klónozni kéne!!! :D
Viszont megsejdítette a barnázgatásom okát, szerinte gombám van. Azt nem mondta, hogy mérges vagy vargánya :roll: de kenetet vett és holnapra legalábbis részeredmény van. Apucit felkészítettem, hogy kenni kell néki is a gyerekgyártó eszközét. Nem örült neki. Én se. :? De inkább, mintsem gond legyen. :wink: Meg ujjbegynyire nyitva van a külső méhszájam, hogyarossebegyemeg, állítólag ez második lurkecnál még jónak számít, de ne emeljek 10 dekát se. :shock:
Úgyhogy túlzottan nem lettem boldog, de azért szerencsére nagy gond nincs. És hallhattam a szívhangját: dadamdadamdadamdadam DURRR (belerúgott a czuccosba... :D )

Ja és a csúcs mai élmény:
Az megvan Nektek, hogy vidéki kisváros Egészségházában női vécére menni kismama kantárosban????
Illusztrálom:

Belépek egy kicsi és büdös helyiségbe. Itt még nincs gyanakvás, hiába, örök naív vagyok... Körülnézés, hol a kapcsoló? Természetesen a világ leglogikátlanabb helyén. Felkapcs. A dolog két kis helyiségből áll, vagyis egy kicsiből és egy még kisebből. A még kisebb a célállomás az ominózus kagylóval, a kapcsoló az ajtó mögött, úgy tudod felkapcsolni, ha magadra csukod az ajtót, de ahhoz rá kell állni a deszkára, mert a pocitól az ajtó nem fér el... Ja a deszka fel van hajtva de úgysem használnám. Felkapcs, becsuk. Bezárni nem lehet, de úgysem tudják ekkora helyen rámnyitni, mert akkor be kellene ahhoz épülnöm a falba... Célállomás elérése után szemrevételezem a lehetőségeket. Papír nuku, a padlón helyes kis folyam hömpölyög, csak sejtem, mi az... Biztos nem a felmosószer... NA mindegy. Fogas az megintcsak nyista, szatyor és kabát (mellény) a kilincsre akasztva. Éppen nem ér le...Innentől nem is merek belegondolni, mi van, ha benyitnak... Akadálymentesítés: húzzuk le a kantárost. Ekkor nehezedik a feladat, ugyanis a kantár szárai nem érhetnek le a pisibe a földre. Viszont fel lehet tekerni és kézzel megtartani. Remek. Lovaglóállás, láb beroggyint éééésss..ááh de jó... vagyis mégse. :shock: A permetező érzés rásöbbent, hogy közelebb kell tolatnom. Ez is megvan. Könnyebbülök. Megy ez!!! Oké, törlést kérek. AHA! Kezemben a feltekert kantáros, láb beroggyintva, minthogy az utója még azért csepeg.. :oops: A zsepi elérhetetlenül a mellény zsebében. :shock: Kéz átcsoportosítás: kantáros az egyikbe, mellényturka a másikkal. :wink: Közben csúszik le a kilincsről, de még utolsó pillanatban valahogy elkapom. Ez az a pont, amire képtelen vagyok visszaemlékezni, melyik kezemmel sikeült... :shock: Zsepi elővarázsol, törlés közben jobb oldalra pillantok, az ajtó teleírva az utókornak igazi gyöngyszemekkel: "Lacuska, imádlak, te vagy az életem szerelme, basszunk egyet" " HA azt akarod hogy valaki alaposan kinyaljon, hívj! LAkásomon kényeztetlek (és tel szám)" "Szeretlek Imi!!" "BAszni akarooooook!" és Mindörökké Metallika meg Sy gays (így!!!), bántóan közel egymáshoz....
A helyi kultura hatása alatt öltözöm, lehúznám a végterméket de nincs lehúzó :shock: ...mindegy. Kijutás: wc-re felállva. Mosdó a kicsit nagyobb helyiségben, szappant, törlőt már nem is keresek. Ja a csapot nem nehéz kinyitni, viszont nem könnyű elzárni. Kifelé menet egy bottal is nehezen közlekedő, láthatóen idős és beteg nénikébe botlom, de ellenállok a kísérésnek, hogy felajánljam a segítségem, inkább kimenekülök.
Kint a védőnő: Patrícia, hol volt ennyi ideig, már azt hittem világgá ment...
Biztosítom, hogy gondoltam rá, és az igazi sokkkkk ezután jön, egy teljes kilóval könnyebb vagyok, mint a múltkor. Mielőtt kezdenék az élmény fogyasztó hatására gondolni, a reális magyarázat, azt a másik rendelőben mértük. Így jelentem, csak 5 kg-ot szedtem eddig fel. Holnap besütizek!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Bosek!
Az az ágy szuper! Az a legjobb, hogy ki lehet alóla törölni a koszt! :shock: Bár nem tudom, hogy kinek lesz ideje takarítani a baba mellett... :? pedig állítólag muszáj lesz! :lol:
Te nagyon gyűjtögeted már a cuccokat!
Mi tegnap megegyeztünk a párommal, hogy Karácsonyig kisfestjük a babaszobát és beszerezzük a bútorokat!
Aztán a többit csak jövőre :shock: (bár már az is jó közel van).

Bnesz.eva!
Gratulálok a lányhoz!

Pumperka!
Neked pedig a kisfiúhoz! :)
Nagyon édes kis orrocskája van! :)

Pepike!
Ez az AFP eredmény TÖKKÉLETES! :lol:

Eszterx!
Ezzel a komoly veszekedéssel teljesen megriasztottál! :?
Ezek szerint komoly fronthatás érvényesülhetett. :roll:

Judit!
Te annyira csinos vagy! Nem is értem hol az a plusz rajtad! :wink:
Látom te is elkezdtél intenziven gyűjtögetni! :)

Melinda!
Neked sok szerencsét kívánok álmaid dokijának megtalálásához! :)

Panny!
Nagyon furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy fiús anyuka lesz e, vagy vegyes! :D

Hédi!
Érdekes a volt férj! :?
Lehet, hogy örülni kellene annak, hogy egyáltalán keresi a gyermeke társaságát??? :?
A kisfiad szereti az apjával tölteni az időt?

Boszi!
Gratulálok a mocorgáshoz! :D

Beuka!
A zűrzavart sürgősen lerendezni és kéretik a rendszeres jelentkezés! :)
Fel a fejjel, legkésőbb a születés pillanatában megtudod a kisbabád nemét! :lol:

Éva!
Egyetértek Beukával. Én elmennék más dokihoz is! :?

Zsu, Judit, Lusie!
Én azt hittem, hogy csak az én párom peches, hogy amikor ráteszi a pocakomra a kezét a mocorgás teljesen leáll!
Szerintem a baba most ismerkedik az APA mancsával! :lol: Más az energia kibocsátás! :lol:
Furcsa neki és mozdulatlanul figyel! :lol: :lol:

Tand!
Nagyon jó mulatást kívánok Nektek! És életre szóló boldogságot! :)

Kikó drágám!
Csak el ne tévedjetek a lakásban! :lol: :lol:
Csak óvatosan a pakolgatással, csak semmi megerőltető tempó! :)

Márti, Anita!
Ami késik nem múlik! Tartja a mondás. :)
Nemsokára ti is megtudjátok a nemét! :)

Judit (kecskemét)!
Ez a honlap nagyon tutti!
A párom gyorsan átolvasta. Nagy nagy élvezettel!
A mocorgás hiánya miatt egy percig se aggódj! Nyomd meg Zsu pánik gombját! :lol:

Mommy!
Édes kis rucik! :) Nagyon tetszik! :)

Márti, Csujzi!
Ebben a korban még a fekvés nem számít! Rengeteg helye van, pörög, forog, fickándozik! Az utolsó elötti percben is befordulhat! :)

Pati!
Ez nagyon jó! :lol: :lol: És még csak félidős vagy! Képzeld el mi lesz később! :lol: :lol:

Én az éjszaka nagyon rosszul aludtam.
Azt álmodtam, hogy szülni kellett, de nem volt se fájás, se tágulás.
Megérkezett a dokim és azt kérdezte, hogy hol a csomagunk?
Mondtuk, hogy mi még nem vásároltunk semmit... :? a babának.
Mivel még csak a 30-ik hétben vagyunk. :?
Erre azt kérdezte a doki, hogy akkor mit keresünk a kórházban? :roll: Hiába várjuk a fájást és a tágulást, ha még nincs itt az ideje. Menjünk haza és csak akkor jöjjünk vissza, ha a baba érett és beindultak a fájdalmak! :shock: :lol: :lol:
Ilyen hülyeségeket bírok álmodni!
Megőrülök!
:? :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Pati!
Az esti sztori méltó befejezése volt a tegnap estének. Hozzászólások gyöngyszeme volt.

:lol: :lol: :lol:

Judit türelem!!!
Én se lennék az....
Orvoshoz mikor mész, vagy mikor voltál? Említetted neki ezt a mozgás dolgot? Ha mostanába mész biztos megnyugtat, hogy márcsak napok kérdése, de én is ezt mondom. :wink:

Mommy!
Irigyellek a sok szép babacuccokért.

Nekem sok dolog azért maradt a nagyokról, de nem fogom kibírni, hogy egy két szép dolgot ne szerezzek be.
Pont a nagyobb dolgok közül kell majd egy két dolog, mert eladtam vagy odaadtam, vagy kölcsönadtam és lestrapálódott.

A BNV-n melyik napokon lesz a börze? Vagy csak szombaton?

Márti!
Nekem is fejvégű fekvésű a baba, maradhatna is így, de tudom, hogy még sokszor megfordulhat. Tényleg mikortól mondják, hogy nem valószínű, hogy visszafordul?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok, jó reggelt!

Niki, Csujzi köszi a bíztatást, szépen lassan haladunk a pakolással.

Niki, szerintem még ne írj át, olvastam Judit hozzászólását, köszi Judit Neked is, bízom benne, tényleg nem óriásbébi :lol: !!! Tegnap egész nap fickándozott, este is, amikor lefeküdtünk, folyamatosan rugdosott. Végre apa is láthatta, hullámzott a hasam rendesen. Amikor érezni is szerette volna a kezével, vagy hallgatni a fülével, persze akkor meg sem moccant. Biztos érezheti valahogy az érintést, és akkor Ő is figyel. Nem biztos, de valahogy ezt érzem.

Pati, valami hasonló már velem is megesett, csak kórházban. Hát ez van, úgy látszik takarítónőre már nem futja sok helyen, sajnos.

Ildi

Kép
kikó70

Aranykavics!

Szuper vagy! Én ilyen összeszedett soha nem tudok lenni! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati, :lol: :lol: :lol: , hogy veled milyen "kalandok" történnek állandóan!

Tegnap fogorvosnál voltam, erre már tegnap este elkezdett fájni a torkom. Érzem, ahogy a kezelt oldalról kiindulva szépen terjed el a fájdalom az egész torkomban. :roll: Ciki, remélem Erik nem kapja el, mert ha beteg, akkor egész nap nyűgös, most pedig nincs türelmem hozzá. Ez a ramaty idő egyébként is olyan depis hangulatúvá tesz :roll: . Küldjetek egy kis napfényt!!!!!!! :oops:

Kép

Kép
mzx

Aranykavicsom, az álom azért megnyugtató, nincs baj, a baba nem siet, csak biztos Te szeretnéd már dajkálni, simogatni! Még egy picikét várni kell, bár ha így rohan az idő, mint eddig, hamarosan itt a március és babázhatunk végre!!!

Puszi

Ildi

Kép
kikó70

Márti!

Bocs, félreértettelek, azt hittem, hogy jól fekszik a baba és félsz, hogy visszafordul még... De a végkövetkeztetés akkor is csak az, hogy mostmég bárhová fordulhatnak.... :oops: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mzx-nek, és mindenkinek.

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vagy ilyet:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Azt szokták mondani a dokik ,hogy az esetek 90%-ban a 30.hét után nem fordul a baba,tehát az jó ha addigra fejvégűen fekszik,de persze akad olyan aki az utcsó pillanatban befordul :lol:

Pati!

Csúcs a sztorid :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka, köszi, máris jobb a hangulatom! :D

Kép

Kép
mzx

Sziasztok,

Babakocsi: A lányomnak vettünk babakocsit, jó sok funkcióst, nagyon designos meg minden, aztán kiderült róla, hogy alig bírom lecipelni a lépcsőn, a belvárosban nem is lehet babakocsival közlekedni, így kb 3x volt benne. Áttértünk a hordozókendőre, az nagyon bevált, 10 hónapos koráig hordoztam, utnána kapott egy kicsire összecsukható kocsit. Ja meg torna helyett is remek, ha babát cipelsz :wink:

Márti,
A lényeg tényleg, hogy minden rendben a babóvan. Szerintem, ha ilyan szégyenlős csak lány lehet.... vagy fiú :D

Mommy,
Nagyon édesek a ruhák. Ti merre laktok, bocs ha már írtad, de nem találtam.

Kikó,
Nekem azt mondta az orvosom, hogy az elfogyasztott cukor mennyisége befolyásolja, hogy mekkorára nő a babó. Lehet benne valami, mert az előző terhességemnél egy csomó édességet ettem, 7 kilót hítam és Panni 3650 grammal bújt ki. Most próbálom visszafogni magam, néha kevés sikerrel.

Szép napot mindenkinek!
A.
arizona

sziasztok csajok,
Pati, ez egy szép reggel volt, így a sztoriddal nyitottam :)
gondoltam, hogy ez a nyilvános wc dolog hamarosan komoly problémává fogja kinőni magát!

én is voltam tegnap orvosnál, minden ok, vérnyomás, méhszáj, uh. ami nem ok, hogy kiderült, hogy az orvosom márc 14-19ig síel!! (fanetta, te tudtad??) mivel márc 8ra vagyok kiírva, ez nem megnyugtató... egyébként vagy 14en szülnek nála márciusban, nem tudom mi lesz. mondta, hogy még nem 100%, meg hogy vészhelyzetben valakit ajánl maga helyett, de akkor is.
mondjuk ezért is fontos szerintem, hogy legalább legyen egy fix szuper szülésznő aki tuti ott lesz, úgysem az orvos lesz majd ott végig a vajúdáskor veled.

Niki, elhoztam a szórólapot a szülésfelkészítő előadásokról a Kútvölgyiben, minden hónap elején vannak. ha érdekel a bescannelem és elküldöm priviben. legközelebb november 6.án lesz szülőszoba látogatás

nézegettem, de az én kiskönyvemben nincs benne, hogy milyen fekvésű a baba, de még úgyis fordulhat, nem?

Mikor találkoznátok az Árkádban? nekem ugyan nincs a szomszédban de imádom, mert jó boltok vannak. a H&Mben már elgyengültem hétvégén és vettem pár tündér rózsaszín cuccot.

Aranykavics, ezek az álmok tényleg furák! én minden éjjel elég rosszul alszom és iszonyú hülyeségeket. mondjuk nem mindig babatémában. A múltkor még reggel is azon röhögtem, hogy hogy álmodhattam azt, hogy a munkahelyemre asszisztenst interjúvoltunk és David Bowie akart jelentkezni, de mondtam, hogy ne vegyük fel, mert ciki lenne a kávét vele csináltatni a vendégeknek :) na ezt hogy hoztam össze?? ja, pedig mondta, hogy nem kér fizetést és még a bérleti díjat is kifizeti az irodának :)

KépKép
judit18

Pati!!!

A WC-s történet király, nálunk dettó ugyanez a helyzet az SZTK-ban, csak annyi a különbség, hogy 3 WC van egy légtérben és egyiknek sem zárható az ajtaja, de még nem is csukódik, csak a Szentlélek tartja behajtva, viszont lehúzó az van, bálamadzag!!!! :shock: Ennek ellenére nemegyszer találkoztam ottfelejtett nagydologgal a kagylóban. Persze papír, szappan és kéztörlő itt is hiánycikk. Ja és a személyzetnek (gondolom minden luxussal felszerelt) kulccsal nyitható külön WC van. Mindhárom emeleten bepróbálkoztam már, de semmi különbség. :(

Böbi

Kép

Kép
bosek

Én már kétszer álmodtam, hogy kisbaba helyett kiscicát szültem. :shock: Nagymamám szerint ez rosszat jelent. Szerintem meg túl sokat aludtam együtt a cicámmal, amikor még nem volt máshoz bújni. :roll:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hahó Mindenkinek!

Kölyök, a picivel a határérték felett, az semmi! Azért ennyire nem precíz az eljárás. Az érték függ a vér tárolásának módjától, attól, hogy mikor veszik le, meg még egy csomó mindentől. De ha nem bírsz nem aggódni, lehet, hogy egy vérvételt, no meg némi anyagi befektetést megér: http://www.downszures.hu/site.php?mid=2#3 Asszem, 24 óra alatt eredmény.
Az én dokim előre csak annyit mondott, hogy csupán AFP értékből semmi nem derül ki, és némi nemű következtetésnek is csak nagyon extrém eredménynél van helye.

Judit18, eddig ahány dokit kérdeztem, mind ellenjavallta a szaunát.

Panny, köszi, hogy megírtad, hogy miért lehet baj a gyakori méhkeményedést. Ezt eddig senki nem mondta el nekem, hiszen a kellemetlenség is tűnhet elégséges magyarázatnak.

Márti, Csujzi, korábban olvastam egy orvosi véleményt, hogy ebben az időben még tök felesleges leírni, hogy milyen fekvésű a baba, mert mire felkelsz az UHs ágyról, már másképp fekszik.

Mni, Panny, mennyivel hamarabb kell bejelentkezni a Praxisba, hogy Győrfy Mátyáshoz kapjak időpontot? Én a 28. héten szeretnék menni.

Nálunk is megmozdult a baba, asszem. Eddig két este éreztem. Tegnap elmentem megnézni egy táncórát (mielőtt kiderült, hogy jön a baba, elég sokat táncoltam). A hangos zenére nem reagált a gyermek, de amikor csönd lett, rúgott egyet. Reményeim szerint a zenét hiányolta és nem azt akarta kifejezni, hogy ’na végre!’.

Eszter

Kép
eszter.eu

Ezster.eu!

Bocs, de én még igazából nem tudom mennyivel előre kell bejelEntkezni a Győrfyhez.Én is csak most akarok.Most fel is hívom.
És hogy 3 éve mi volt...arra már nem emlékszem :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszönöm mindenkinek a drukkot és a tanácsokat. Jövő hét hétfőre kapunk időpontot egy térdspecialistához, aki már az elmondások alapján is műtétet javasolt a férjemnek, hiszen abban az esetben rövidebb a gyógyulási idő is. Majd meglátjuk. :roll: :roll:

Judit18, a méhlepény a mellső falon fekszik, ráadásul, teljesen befedi a belső méhszájat. Ez nem túl jó, de ha betartom az orvos utasításait, akkor nem lehet semmi probléma belőle. Annyi a hátulütője, hogy ha nem mozdul el, akkor tuti császáros lesz a szülés. De szerintem ez a legkevesebb. :oops: :oops:

Álmok: én is majdnem minden éjjel hülyeségeket álmodok. Tegnap éjjel például azt, hogy kinyílt a méhszáj annyira, hogy ösze kellett varrni, és kórházban kellett feküdnöm. A férjem bejött látogatni, és közölte, hogy ő nem is akarta ezt a gyereket, és másnap behozta az összes cuccomat, mert úgy döntött, hogy látni sem akar minket. Ezek után erőteljesen bújtam ám hozzá még óracsörgéskor is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Szisztok!
Eszter! Én szombaton telefonáltam a Praxisba és rá pont egy hétre tudtak időpontot adni. Két hét múlvára (ez szépen hangzik) még variálhattam is az időpontokban. De jobb, ha mihamarabb bejelentkezel!

Livi
Kép
Kép
lusie

Köszi Livi!

Eszter

Kép
eszter.eu

köszi a szaunatanácsokat, na ennyit a kismama újságról, ott írták egyszer, hogy szabad. sőt olyat is olvastam, hogy futni is lehet, pedig csomó helyen írták, hogy nem jó a rázkódás

hát Évi, akkor hajrá, hogy elmozduljon, nem is tudtam, hogy a méhlepény mozdulhat. de a császár sem gáz, utána állítólag kicsit macerásabb a gyógyulása, de hát tényleg ez legyen a legnagyobb gond

KépKép
judit18

Sziasztok lányok !

Márti: grat a jó eredményekért, mindegy fiú lesz vagy lány, csak egészséges legyen :D
Mommy: nagyon szépek a rucik .
Kikó: nyugi, szépen lassan minden rendben lesz :wink:
Mpatr: nagyon jó a történeted , mosolyra húzodott a szám miközben olvastam :P
Aranykavics: érdekes álmod volt, én mostanában nem nagyon emlékszem az álmaimra.
Szeretném kérdezni a Pierre Cardin 3 funkciós babakocsikról mi a véleményetek :?:

Anita
Kép
boszi30

A babakocsikról az én véleményem annyi (elmúlt évek tapasztalata szerint), hogy leginkább a sportfunkció lesz kihasználva és ott az a legfontosabb, hogy jól guruljon, és tényleg könnyű legyen. Na meg az, hogy a babóca kivétele, becsatolása a lehető legegyszerűbb legyen. Én hiperszuper háromfunkcós kocsit vettem, de a kislány már öt hónapos korától nem volt hajlandó fekve maradni, utána jött volna a sportfunkció beállítása, amiről kiderült, hogy használhatatlan, ugyanis a kar átfordítása után képtelenség volt tolni, alul belerúgtam, kanyarodni nem lehetett vele, csak ha teljes súllyal ránehezdve megemeltem az elejét, stb.... Így talán ezt a funkció próbáljátok ki először, nyugodtan korzózzatok a boltban!!! A megoldás az lett, hogy szépen padlásra száműztem a hipiszupit és vettem egy tök alap esernyő-babakocsit 8e Ft-ért. És nagyon szerettem!
Sziasztok! Mindenkinek szép napot!
A kiscicás álom pedig nem jelent rosszat! Én is sokszor álmondtam hasonlót és semmi baja nem lett a kislányomnak. És mégcsak macskára sem hasonlít :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Livi, és milyen márkájú volt ez a háromfunkciós ? remélem nem ilyet vettem!!

KépKép
judit18

Úgy emlékszem Bergon. De nem tuti, még nem vadásztam le a padlásról! Majd februárban! :)

Livi
Kép
Kép
lusie

Köszi a tanácsot Livi :)
Igen fontos dolgokra hívtad fel a figyelmet , és nekem az sem mindegy (gondolom vagyunk még egy páran) hogy mekkorára lehet összecsukni :D

Anita
Kép
boszi30

Kép

Mi ilyet vettünk.
Nálunk a súly nem lényeg, mert nem kell az autóba ki-be pakolni, amúgy apának kombi van, befér. Nekem a kis szuzkába már kevésbé. Nekem az volt fontos, hogy minden irányban jó nagy legyen a belseje, ez jó nagy hodály!! :D Két irányból tolható, és van hozzá sport kar, amikor ülőssé kell alakítani. A szúnyogháló, esővédő, a sportkar és a táska járt hozzá.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok Para-topic :lol: !

Ide nézzetek, mit találtam, online szülésfelkészítő tanfolyam videókkal, 70 kérdéssel, videjókkal, mindennel, mi szem-szájnak ingere :lol: !

http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html

Kép

KépKép
eszterxx

Na Sziaszok Mamócák!

Hazaértem, és gyorsan befirkantok 1 pár sort mielőtt hozzá
kezdenék a nagy főzéshez! Mert szerintem még este 6-kor is ott
fogok állni a fakanállal a kezemben, olyan bonyolult menüt találtam ki! :roll:

Pumperka!

Igen igazad van, még forgolódnak, csak azért jönnek ezek az
aggódások, mert ez történt vemólem Marcusnál!
Állítólag még az utolsó héten is megfordulhat!!!!! :D :D :D

Pati!

Jó volt a tegnap esti story-d. Még filmet sem néztem! :wink: :D

Arizóna!

Mennyire igazad van!!!! Vagy :P Vagy! :P

eszter.eu!

Köszi az információkat! Remélem nálam is így működik! :lol:

Mni!

Ha legközelebb táblázat téma van, akkor Plussssssszzzz 3 kg :P
Nekem is a védőnő azt mondta hogy inkább B6 ból a Pezsi tabi!
:D :D :D

Na akkor én most elhúztam a konyhába! Puszi nektek!
Este még visszatérek! Mint Swarczi! :D
Vendég

Bosek!

Nagyon szuper!!!! Gratula, hogy ilyen ügyik vagytok!
Azt meg lehet kérdezni, mennyi pénz volt ez?????????
Vendég

Most sikerült visszaolvasnom!

Pati, hihetetlen a sztori, folyt a könnyem, úgy röhögtem! Az egséz osztály pedig találgatta, min mulathatok ilyen jól, amikor elvileg a bérszámfejtést ellenőrzöm :lol:

Aranykavics, te hány órát jegyzeteltél, hogy mindenkihez ilyen profin hozzászóltál? Nem semmi!!!!!!!!!!!

na, most már tényleg dolgozom egy kicsit, jelentem, tegnap rózsát is kaptam otthon, úgyhogy szent a béke :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?