Új privát üzeneted érkezett!

Juca ide nekem a kiscsajt menyemnek :wink: !
Vendég

Rakok táblát. Mindenki szóljon, ha valami hibádzik, Nikitől várom a hiányzó adatokat, Napsugi, Kisün, ha szeretnétek... továbbá jöhetnek képek, szívesen beteszem. Meg csináltam megjegyzés rovatot, oda is mehet, amit fontosnak tartotok.

Kép Kép

tjuca

Jaj de jó! Már nekem is gólyám van! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Juca, köszi a táblába rakást :)

Íme a hiányzó adat, Szülinap jan. 22. Ennyit szűrtem ki, de ha kell még valami, szólj :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!
Nagyon pocsékul vagyok, fáj a fejem, náthás vagyok.
Piri még nincs, ne is legyen.

Nati, jobbulást a fülfájósnak!

Zsuzsu, Te most hányadik napon vagy?

Juca, nekem is az volt a lényeg, hogy emberek között legyek!Ezért mondta a doki, hogy dolgozzak valamit, és ezért volt jó visszamenni a csajok közé.
Ha nem nagy pofátlanság, lehetne kérni egy táblácskát?Csak hogy tudjuk, ki hogyan áll.Azt is, akinek nincs vonalzója.

Milyen vizsgálatot terveztél még?

Tündéri leányzó Kinga, én is szeretnék egy ilyent!Tesómék tegnap voltak mozizni.Tutira fiút mondtak.(Először fiút, aztán lányt, talán ez a fiúcska már végleges.)
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy már én is tudnám a nemét a babámnak...

Lina, mikor tesztelsz?
Vendég

Nahát, minden kívánságom ilyen gyorsan teljesüljön!
Köszi a táblát!!!!!
Vendég

Mimi! Hol vagy már a friss hírekkel???

Kép Kép
montana

Hát lányok megint 39 fokos láza van én ezt nem értem :( !
Adtam neki kúpot, de 3 percen belül tele rakta a pelust, és fogalmam sincs mennyi szivódott fel. Tud nekem ebben valaki segiten?
Vendég

Most értünk haza a dokitól...őrület!

Na, hát, nem vagyok nyugodt, ez az igazság.

A tények: 15mm-es petezsák, de embrio nem látható,
ill. a doki azt mondta,h nagyon jóindulattal látni vélhet () egy embrio kezdemény-csomót.. de erre hivatalosan nem mondaná, h biztos.

A méhnyálkahártyám szép vastag, a méhen belül jó helyen van a petezsák. A szerint, ha pár nap csúszással volt a PÉ. akkor ez még belefér...

Jövő hét szombaton megnéz újra, akkor kiderül, bárhogy is van a dolog.

Nagyon félek.

Kép
zmimi

Sziasztok!

Juca,
Köszi az oldalt, gyorsban átfutottam, de majd ehhez több idő kell. :)
Csak olyan gondolataim vannak, hogy elvileg eddig 2x simán teherbe estem, lehet most se kéne semmi, mert mi van ha megint simán menne, de ha szedek/iszom valamit, akkor nem … Hülye vagyok, mi? :?
Kinga nem semmi! Gyönyörű szemei vannak!
Tök jó a tábla!

Lina,
Mikor tesztelsz?

Luca,
Tesód babát vár? Te hogy bírod?
Nekem van most 3 pocakos ismerősöm is, ebből kettővel egyidős lennék és borzasztó érzés. Már nagyon jól vagyok lelkileg, de ha rájuk gondolok még mindig összeszorul a szívem. Más is érez így? Viszont 2 napja szült egy barátnőm, aki a 13. héten vesztette el az előző babáját, neki meg nagyon örülök.

Nati,
Jajj, jobbulást a kicsi manónak!
Kúpot nem tudom, de azért lehet több idő kellett volna, mint 3 perc.

Mimi,
Szerintem minden rendben van!!! Nekem mikor most 6+5-nél nem volt szívhang, a fiamnál meg már 6+4-nél igen, azt mondta az orvosom, hogy a szívhang az embrió nagyságától és nem a terhesség korától függ és a kettő nem feltétlen azonos!!! Minden jel arra utal, hogy ott az a pici pocaklakó! :wink:

KépKép
dreika

Jó reggelt!

Mimi! Szerintem csak kisebb a terhességed, mint amit a vonalzód mutat. Azt a mensi alapján készítetted? Valószínű, hogy később volt a pé, erre utal az is, hogy a teszt is csak később lett pozitív. A 15 mm-es petezsák teljesen jó egy 5-6 hét között lévő kismamának. Meglátod jövő héten szépen látszódik majd a baba is.

Luca! Jobbulást neked!

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Mimi nem izgulni mert az csak árt a babának, bizzál benne :wink: !
Nálunk még mindig láz, mindjárt megyünk vissza a fül-orr gégére. Remélem ki tud valamit találni!

pUSZI MINDENKINEK!
Vendég

Mimi, 6. héten nekem is csak petezsák volt, ráadásul elég kicsi.

Én tegnap voltam dokinál, és 99%, hogy immáron lányunk lesz. Én azóta sem tértem magamhoz, örülök, meg félek is. Én amolyan fiús csaj voltam, aztán fiús anyuka. Kiscsatok, meg masnik....de majd belejövünk. Titkon lányt szerettem volna, úgyhogy minden kívánságom ilyen gyorsan teljesüljön.

Megyünk ma délelőtt mamázni, később igyekszem még jönni, mindenkinek szép napot!
Vendég

Luca, Dreika,
majd csak hétfőn nézem meg. Nem szeretem korán. Amúgy Lili is a 32. napon még - volt, aztán csak a 36. napon lett +.
Mivel a hő szerint a 18. napon volt peteérés, ezért én a 32. napra várom, vagyis nem várom a pirit. Viszont szerintem nincs semmi, mert a hő azért megy lefele. Mondjuk fülhőmérővel mérem, azzal tudok két percen belül akár egy foknyi különbséget is produkálni.

Mimi,
ne aggódj, bár tudom, könnyű ezt mondani, tuti, ha én is újra terhes leszek ugyanígy fogok aggódni. Jövő héten már többet tudsz majd.

Zsuzsu,
Szegeden aludni biztosan nem fogok, végül is egy óra alatt otthon vagyok. A Tisza L. körúton leszek. Csak még a lejutásomat kell jól megbeszélni, mert ugye tőlünk vonat nem megy, busz először 9:40-kor, az autót meg nem akarják fizetni, csak annyit, mintha Pestre jönnék. Na ugye Szeged oda-vissza plusz 80 km, nagyon szűken számolva is napi 1500 Ft plusz, 14 nap alatt ugye vagy 20000, na ennyit saját pénzből nem áldozok az biztos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca.
MIlyen adatokat adjak meg?Dodj egy privit, mert egyébként én nem tudok írni, csak válaszolni :oops:
Vendég

Sziasztok!

Juca!
Szuperek a képek, nem is tudok választani! A lisztes képet beküldeném valami babafotós helyre! Én is szívesen lennék a nászasszonyod! :D
O láb nem ügy, kicsit csámpás, de kinövi. Most kics tejallergia van, a tiszta tej kicsapta a bőrét, így most nem kap tejet. Mindig van valami :)

Luca!
JOBBULÁST!
A 21. napon vagyok, 7-10 nap Piriig.... épp tegnap közölte a férjem, h csak a 60.!!!!! napon tesztelhetek, mikulás körül... :o :)

Nati!
Nagyon együttérzek Veled, gyógypuszik a kicsi fiadnak!

Mimi!
BÍZZÁL!!!!!!!!!!!!!!!!! minden rendben van, nyugi.

Kacika!
Már hiányoltalak! GRATULA A csattos, copfos gyönyörűséghez! Én nagyon kiscsajt szeretnék másodikra,,,,,

Linácska!
Tisza Lajos krt-on dolgozik férjecském.... esetleg autóval bemenni a vasútig, onnan vonat???

Mi: Ábel anyaragacs, egész nap a seggemben....sétálni nem akar, ordít, h vegyem fel. A pelenkázást is végigordítja..... Kezdek depis lenni, nehéz egyedül, bence alig van itthon, annyi a munkája. Ha meg itthon van akkor is agyal.......

Készülödtök már a karácsonyra???????? :D

pussz!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok.
Mimi-szorítoooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!

Hazajöttem hasi ultrahangról...basszus semmi bajom. epe vese gyomor gondjaim voltak régen.Most semmi. :lol: Mostmár tényleg csak a következő terhességre kell koncentrálni.

Dreika:-Van már valami jele a pirinek?
Gondolom várod, épp ugy mint én.
Vendég

Zsuzsu,
a vonatig bemenni kocsival, az nekem 20 km, Kecskemét. Amúgy meg nem vagyok hajlandó. Én sok minden őrültséget megcsináltam Lili előtt a munkahelyemnek, de azóta sokat változott a helyzet. Egy fillért nem áldozok a sajátomból céges dolgokra. Azt hiszem, ők jobban állnak, mint én. Vagy fizetik a saját autót rendes áron, vagy adnak cégest, vagy maradok otthon. Nekem a munkavégzés helye amúgy Bp....
Hanyas számban dolgozik a férjed? Én a 41-be megyek.
Azért 60. napon nem túl jó tesztelni!!! Én sem szeretek korán, nehogy aztán gáz legyen, de viszont azért nem szeretnék sokat várni, hogy ha valami pótlásra van szükség, akkor időben megkapja a törpi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Légyszi írj privit hova jár Lili, és hogy sikerült oda beadni.

Bölcsit nehezebb találni mintbebabásodni. :-(

tjuca

Linácska!
A 47-ben dolgozik Bence, a centrum melletti irodházban.

Igazad van, biztosan előbb tesztelek majd, de a dokival várok. Ha nem görcsölök, ha nem vérzek, akkor várok Ábival is így tettem és bejött....

Nem tudom mi van, de iszonyat napunk van. Ábel mióta megkapta a 15 hós szurit nem hajlandó sétálni. Kilépünk az ajtón és üvölt. Elém áll, h vegyem fel, nem akar a saját lábán jönni. ma nagy nehezen elvonszoltam a hintáig ( 15 méter) és 40 percen át hintázott. Amikor kikérezkedett letettem és üvöltés , felkérezkedés...... alig várom, h hazaérjen Bence, elküldöm őket sétálni. Kíváncsi vagyok Vele is ugyanezt csinálja-e......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Nati, jobbulást a kicsi fiacskádnak!

Kacika, majd meglátod, milyen szuper egy kislány!Én a fiútól félnék... :lol:

Mimi, biztos nincs semmi baj, szerintem sem kell izgulnod.

Zsuzsu, melegfront van, lehet, hogy az viseli meg Ábelt.Mi is egész nap ásítoztunk a kolléganőmmel.

Én már készülődöm karácsonyra.Ma megvettem az első ajándékot:az étkezőbe egy lámpát.El is dugtam!

Dreika, a teák biztosan nem fognak megártani!Én is azért gyógyterméket használok, mert utálom a gyógyszereket.
Amúgy nem a tesóm vár babát, hanem a sógornőm, tehát Tesóm felesége.Éppen egyidős terhesek voltunk, de én előbb bejelentettem.Ők akkor még nem is tudták, mert nem volt betervezve.De örülnek neki, szerettek volna, azért hagyta abba a gyógyszert.És azonnal összejött.

Ma egész nap azon agyaltam, hogy mitévő legyek, ha most sem leszek babás.A hormonoktól egyenlőre félek,úgyhogy első körben megkérem a dokit, nézzen peteérést a 10. nap tájékán.Nála is van a rendelőben uh, vagy ott megnézi, vagy küldjön be a kórházba.
A múltkori baba is úgy készült, hogy a régi dokim elküldött uh-ra, volt domináns tüsző amekkora kell, azt mondta a doki, a következő 2 napban teherbe is eshetek.Így is lett.
Ez így egyszer már bejött, bejöhet mégegyszer.Ha viszont nincs pé, jöhet a gyogyi.
Aztán meg a bébi. :lol: :lol: :lol:

Amúgy piri még nincs.De komolyabb tünet sincs.
Vendég

Sziasztok!

Kacika,
Gratulálok a kislányhoz! Én is kiegyéznék majd eggyel. :)

Zsuzsu,
Karácsonyra pont most gondoltam, hogy meg kéne venni mindent időben, mert utálom a tömeget. De most előbb nekünk szülinapozás jön, arra készülök.

Napsugár,
Szuper, hogy minden ok!!! Orvoshoz be tudtál jelentkezni?
Pirit nagyon várom, de még semmi jele. Neked? Elvileg még van is vagy 2 hetem addig. Akkor leszünk nyaralni, na majd tuti akkor. :x De most akkor is örülni fogok neki. :D

Luca,
Te mit iszol?

KépKép
dreika

SZiasztok!

Ma reggel teszteltem, sehol semmi.Pedig már három napot késik...
Na mindegy, ez van.A hőm is száguld lefelé, úgyhogy semmi remény.Lehet ,hogy elmegyek a Kaáliba tanácsért. :wink:

Dreika, én a Foreves Pomesteen-t iszom.Meg a Multi Maca-t eszem.Ez most elfogyott, és ezután a Gin-Chia nevű bogyó jön.Ja, meg eszem a folsavat, de minek...

Én az Aloe Verás termékekben hiszek, a vetélés után kezdtem használni, és nagyon jó volt.Akkor a gélt ittam.

Már hajnali 3-kor felébredtem, nem is tudtam visszaaludni, már megfőztem az ebédet, most szaladok dolgozni.

Puszi Nektek!
Vendég

Sziasztok!

KACIKA! GRATU! Annyira jó, h kislányotok lesz! HÚÚÚ de sárga vagyok... :wink:

Köszi, h bíztattok!
Tegnap mélyponton voltam, teljes apátia, csak néztem ki a fejemből.
De aztán mgembereltem magam, és most nagggyon pozitív vagyok! :lol:

Eldöntöttem, igenis ott a babám, jól van és növekszik, és egy hét múlva már gyönyörűen dobog majd a szíve! (azért van bennem para is, ha a teljesen őszintét akarjátok hallani.. :oops: )

Ja, már 4 napja nem tudok kv-zni, émelygek ezerrel reggelente. De ha reggelizem vmit, akkor elmúlik. De tegnap már este is rámjött. :roll:

Luca! Nagyon drukkolok! Figyi, tudod, amíg nincs mensi... én is csináltam nega tesztet...

Kép
zmimi

Luca,
tényleg, pont a múltkor írtad. Én is ittam a gélt télen, szerintem is jó.
Szerintem se légy csalódott, a 31. napon még nekem is negatív volt a teszt. És a 33. napon eszement halvány csík volt csak.

Mimi,
ez az, csak pozitívan! Most már nem lehet semmi baj!!! A szervezeted is dolgozik, szóval tuti minden rendben!

KépKép
dreika

Mimi!

Ha émelyegsz az jóóó. Ha parázol, ha nem a dolog már lejátszott meccs. Tehát érdemesebb pozitív gondolatokat gyártani!!!

Lina!

Köszi. Sajna Lajosmizse baromi messze van. :-(

Luca!

Sajnálom.

Dreika!

Nekem MINDIG akkor van piri, ha nyaralunk, évfordulónk van, vagy szülinapozunk... Már totál meglepődök, ha megkímél. :twisted:

Zsuzsu!

Tegnapelőtt KInga 3/4 órán át üvöltött könnyek nélkül. Ez azért sok, mindent kipróbáltunk, de semmi. Majd egyszer csak nyekk és kidőlt. Hát elég szívszorító volt. Amúgy a hisztik mindennapossá váltak. Ja nála azért van üvöltés, ha a sétálást felfüggesztjük, mert éppen hassal belevetődött egy izmos pocsolyába.

Megyek, kezdődik a napom. :-)

tjuca

Sziasztok!

Íme a ma reggeli tesztem. Biztos ami biztos, csináltam még egyet.

19. dpo
Kép

Majdnem mint a kontrolcsík :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Na nekünk sem lesz ebben a hónapban babánk, ma megjött, 31. napon. Ezek szerint pont 17. napon volt a peteérés, aznap voltunk is együtt, mégsem lett baba. Már két hónapja pont eltaláljuk, de semmi, ezért kicsit el is vagyok szomorodva :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, én is így jártam.Mondd meg, mi a fenét csináljunk???Na, majd a következő hónapban.

Juca, légyszi írd át a táblában a cilkushosszt 28 napra!Régen annyi volt, a műtét óta lett csak 26 napos, de úgy látszik, visszaállt a helyére.Most vagyok a 29. napon.

Niki, szuper a teszted!
Vendég

Lina, vigasz-puszikat küldök! :?

Juca, tom én, h igazad van ez egy lejátszott meccs valóban.
Csak kár, h még nem tom az eredményt! :wink:

Kép
zmimi

Nekem szerintem a 15. napon volt a pém, mi sem időzítettünk nagyon rosszul...és nekem sem lett semmi.Tényleg elkeserítő.Lehet, hogy feladom. :cry:
Vendég

Zsuzsu,
szerintem a dec. 10-i héten elég szabad leszek Szegeden, egyszer nem futunk össze? Ebéd, vagy valami cuki?

Luca,
ezt az 1. cn-ot nagyon összehoztuk. Én holnaptól szedem a Clostyt. Most már használjon valami!!!! Nem akarok dolgozni járni!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Csajszik!

Gondoltam benézek hozzátok, mert már régen jártam ebben a topikban. Kivel mi ujság van ???

Velem minden O.K., a 18 hetes Uh-nál nem tudták megmondani, hogy kislány lesz-e vagy esetleg kisfiú, mert nem mutatta magát.

Üdv:

Alíz.
Vendég

Lina, én még egy hónapot várok.Középidőben elmegyek uh-ra pét nézetni.Ha van, és összejön, az jó, de ha nincs, vagy van de nem jön össze, annak ellenére, hogy tutira tudjuk mikor kell akciózni, én is megkérem a dokit, hogy írja fel.Már az uh-n megbeszélem, hogy szeretném szedni, ha nem jön össze...Ha elzárkózik, elmegyek máshoz.Most már én sem fogok ölbetett kézzel ülni...

Te most még milyen gyógyszereket szedsz?
Vendég

Luca,
a PCO-ra szedem a Merckformint, a pajzsmirigybetegségemre Letrox-ot. Mondjuk az nem más, mint az a tiroxin, amit a pajzsmirigy maga termel, csak nekem nem elég, ezért pótolják. Szóval az nem igazi gyógyszer. Most meg jön hozzá még a closti.

Olyan szerencsétlen vagyok. Ugye 12-13. napon pét kellene nézetnem, az nov. 7-8 szerda-csüt. Persze 6-9-ig tanfolyamot tartok. Kedd-péntek lett volna magánrendelés, tehát bármikor megjöhetett volna, csak nem ma ahhoz, hogy normálisan el tudjak menni UH-ra. Így csak a kórházba tudok, ott órákat kell várnom, két helyen pedig nem tudok lenni. Az tuti, hogy az UH fog győzni, nekem ez most mindennél fontosabb, de ha már megjön, hogy tolhat ki velem duplán a szervezetem :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska! Szerintem mehetsz 14. napon is uh-ra, még akkor is látják a tüszőt. Closti mellett a 15. nap előtt nem szokott pé lenni. Mennyit kell szedned a Clostiból?

Kép Kép
montana

Jó reggelt Lányok!

Lina, Luca, jó, h utána néztek az UH-val a pete-dolognak! Hajrá!!!

Velem semmi extra, reggel majdnem behánytam a mosogatóba... :roll: remek volt.

Gyerekmentesen vagyunk, úgyhogy tegnap délután óta az ágyban wellnessezünk... :oops:

Kép
zmimi

Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
ggabszi

Monti,
2x1-et szedek, 5 napig. Majd felhívom a dokimat, hogy jó lesz-e a 14. nap. Mondjuk, ha a kórházba megyek, spórolnék 8000 Ft-ot..., de mondjuk szívesebben mennék azért a magánra.
Most reggel vettem be az elsőt, remélem nem kavar be nagyon. A tájékoztatóján gyakorlatilag nincs semmi, elég elnagyolt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Óraátállításnak köszönhetően már 6 óta fent vagyunk. :evil: Ez nálunk nagyon korai, főleg, hogy 10re Gryllus koncertre megyünk. Pont addigra lesz jó fáradt. :?

Pinkiné,
Csodababa csíkocskája gyönyörűűűű! Pár hét múlva nekem is egy ilyet! :D

Lina, Luca,
:( :( :(
Az UH nagyon jó, ha decemberben nem jön nekem sem össze, én is fogok járni.

Mimi,
:D :D :D

Napsugár, mi újság?

Eszti merre vagy???

KépKép
dreika

Sziasztok!

Linácska!
Bármikor, ÖRÖMMEL!!!! megbeszéljük majd, lehet, h Ábelt apára bízom .
Szorítok, h legyen már valami!!!!!!!

Apróbetűvel akartam irni, de mégsem teszem. Szóval aki nem akar a kínjaimról hallannni, az ugorgyon :)

OFF
Azt hiszem utolért a gyesbetegség. Tegnap borult a bili, lehet, h a front rátett egy lapáttal. Elegem van, h itthon vagyok, nem tudok senkivel sem beszélgetni, a férjem dolgozik mindennap. Amikor hazajön fáradt, vagy alszik vagy híradót néz vagy agyal a munkán. Közösségbe nem igazán akarja, h menjünk Ábival, mert fél, h beteg lesz. Én nem félek, de mi van, ha mégis beteg lesz, akkor engem is bántana a dolog. Nagyon szeretem a férjem és a fiam, nekem csak ők vannak, de nagyon nehéz. Nem szeretnék mást, csak beszélgetni, érezni, h fontos vagyok, h figyelnek rám, játszani hármasban a fiunkkal, elmenni közösen sétálni...
Nagyon jó dolog elmenni nyaralni, ajándékot kapni, de én az vallom, inkább mindennapra jusson egy pici ajándék, mint egyszer egy óriási...
Ábel rendszeresen sír pelenkacsere közben (nem tudom az okát, hónapok óta így van) és tegnap én is bőgtem. Mire a fiam elkezdett kacagni. Tudom, h igaza van, a sírás nem old meg semmit, de én ilyen érzékeny liba vagyok.

Drága lányok! Amíg itt Ti reménykedtek a "zebrában" én meg valahogy azt kívánom, h ne jöjjön még Tirza, mert egyedül, segítség nélkül, két gyerekkel félő, h összeomlanék még jobban és bele se merek gondolni a következményekbe..........

ON

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szia lányok!! :lol:

A gyógyulás útjára léptünk! Nincs láz!!

Zsu nagyon igazad van abban, hogy várj egy kicsit még a köv. babával. Én annak idején két kicsivel depiztem be majdnem, a helyzet akkor javult, amikor visszamentem dolgozni. Most viszont kifejezetten élvezem, hogy itthon vagyunk ketten a kicsivel. Bár 3 gyerkőc mellett nem nagyon van időm unatkozni, de most nagyon szupi!
Bejelölhetlek msn-en?
Vendég

Nati!
Köszi! Örülök, h jobban van a kicsfiad! PERSZE! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
ha Ábel beteg akar lenni, beteg lesz közösség nélkül is, hidd el. A férjem is nagyon félti Lilit mindentől, de mi nem zárkóztunk akkor sem a négy fal közé. Amikor még itthon voltam, szinte minden nap mentünk valahova. Egyik baba, másik baba, vásárlás, családlátogatás, barátnők, szóval éltük a szabad életünk. Na én most vagyok kicsit magam alatt, hogy visszamentem dolgozni. Én ezt nem akartam még, de muszáj volt. Szerencsére nagyon jól keresek, és GYED mellett már nagyon nem tudtunk megélni. Ezért is szeretném, ha mielőbb összejönne a tesó, és újra élhetném a szabad életemet. OK, Lilit már nem venném ki az oviból, hisz beszokott, szeret is járni, de ráérnék 9-re bevinni, és 3-kor alvás után már mennék is érte.
Tegnap ezért lettem nagyon magam alatt, mikor megjött. 2. hónap olyan, hogy minden klappolt, mégsem lett baba. Mikor márciusban elhatároztuk, hogy jöhet a tesó, első hónapban elhibáztuk az időzítést, ok, de a másodikban már volt baba, csak ugye nem maradt. Most már gyógyszereket is kapok... Na mindegy, majd ebben a hónapban.
A randit meg majd összehozzuk, akár Ábellel is, de ha gondolod, bízd apára.

Nati,
akkor talán alakul a fül dolog? Mára nem lett lázas a kisfiad?

Dreika,
nem tudom, mit okoz az óraátállítás, de Lili 10-kor elaludt. Az még csak 11 lenne, nem du. 1, ahogy az oviban alszanak. És magához képest egy 3/4 órával később is kelt. Mondjuk hozzászokott a menéshez, ma meg itthon vagyunk. Ezt mindig rosszul viselte :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, csajok, borzasztóan szarul vagyok.Éjféltől olyan erős görcseim voltak, hogy azt hittem, elpusztulok.Reggelre megérkezett pirike, azóta tombol rajtam, de kicsit jobb lett.Ezek a görcsök olyanok voltak, mint a szülési fájdalmak, mozdulni sem bírtam a fájdalomtól.Vettem be gyógyszereket, most meg azoktól a gyomrom fáj kegyetlenül.Nagyon ritkán szedek gyógyszert...
Teljesen ki vagyok merülve, testileg is, lelkileg is.Elegem van mindenből. Nem tudom, mit csináljak, nem tudom, érdemes-e küzdeni...félek, hogy nekem ez a baba nem fog összejönni, már azt sem tudom, akarom-e egyáltalán.Valami káosz lett a szervezetemben. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szia Linácska!

Igen már nincs láz!!!! Holnap még vissza kell menni, de már csak ránéznek, de már nem is folyik a füle :)
Ugy néz ki nekem is vissza kell mennem tavasszal dolgozni, különben le is út fel is út :evil: !
Vendég

Luca!

Nem szabad igy hozzá állni! Új hónap új remények!Légyszi ne add fel!
Vendég

Helló!

Sajnálom a mensiket. :cry:

A görcsöket meg pláne. :shock:
http://velvet.hazipatika.com/forums/mes ... 633;page=1

Zsuzsu!

Én következetesen megyek társaságba Kinga és magam miatt is. Nekem sincs közeli segítségem, és pont ugyanezeket érzem. Kinga 4 hónapos korától járunk baba-mama klubba, és még nem kapott el náthát, de ha elkapja, akkor is a mérleg nyelve arra dől, hogy nagyon sokat jelent mindkettőnknek a klub. Rendszerességet, egy csomó csajjal tudok nem virtuálisan fecsegni, és Kinga baromi sokat tanul (mondjuk hülyeséget is :-)). Hihetetlen mennyire kell neki a gyerektársaság. Ezen kívül mióta nem szopik, rendszeresen el-el megyünk, moziba, kocsmába, kirándulni, és este is szerzünk bébisintót (húgomat vagy egyik nagymamát) és lelépünk. Ez nagyon kell. És most én is pont úgy érzek, mint Te, hogy vissza akarok menni dolgozni. Kinga kivirul, ha gyerekek közé megy, én pedig úgyszintén, ha emberek közé megyek, és még valami értelmeset is csinálhatok. Szóval most bölcsit hajtunk, és baromi nehéz, mert még a fizetősök is teli vannak, de optimista vagyok.

Mindezek mellett nagyon szeretnék tesót, mert a kis korkülönbséget látom jobbnak, de ugye nem jön össze. Most egy kicsit olyan skizo helyzetben vagyok, hogy gondolom minden megoldódik, és kicsit lelazultam. Erre nagy szükségem van/volt. Persze megyek dokihoz, mert tudom, hogy nem stimmelek, de most inkább a melóra szavazok, mint a tesóra, de ha jön, akkor úgyis madarat lehet majd velem fogatni.

Azt hittem anyább anya leszek, de rájöttem merőben más a lányom és az én temperamentumom. Nagyon csúcs vele, de most vagyok azon a ponton, hogy mindkettőnknek az lenne a jobb, ha kevesebb, de figyelemben koncentráltabb időt töltenénk együtt.

Na ez hosszú lett, de remélem érthető, amit írni akartam.

Pusza!

tjuca

Zsuzsu,
És lenne lehetőséged visszamenni kicsit dolgozni? Ábel még csak nemrég múlt 1, ha így érzel, akkor szerintem is várjatok még picit. Az egyik kicsi másik pici felállás iszonyú nehéz lehet.
Addig is nyugodtan menjetek közösségbe! Mi szinte nincsen olyan nap, hogy ne mennénk valahová és a fiam a 2 év alatt eddig 1x volt beteg! Nem ettől függ. Meg ha máskor nem, akkor az oviban úgyis találkozik majd a kis szervezete a bacikkal, szóval ettől megvédeni úgysem lehet őket.

Luca,
Bízzál magadban és a testedben!!!! Nagyon sajnálom! :cry:

Juca,
Most, hogy „lelazultál” és a munkára koncentrálsz, na majd most jön a tesó. :wink:

KépKép
dreika

Sziasztok!!
Köszi Mindenkinek!!!!!!!!

Nagyon jó a net, de tényleg nem helyettesíti a "szóbeli" beszélgetést. Mi egy kis faluban lakunk és buszozni kéne Szegedig (30 perc, mert sokszor megáll a járat). Még sosem utaztam buszon gyerkőccel, kérdés, h viselkedne. Jogsim van, de nem merek vezetni na meg apa jár autóval. Állítólag lesz itt is baba-mamaklub, de nem tudom mikor. Dec. elején jön a védőnő, akkor majd megkérdezem. Korábban irtam, h pár napja képtelenség sétálni Ábival. Nagyon hisztis lett én meg szégyenlem magam az utcán.
A munkahelyemen szerződéssel voltam, de az 1 éve lejárt. Úgy jöttem el, h a közvetlen főnököm aki NŐ, kb. 5 éves a kisfia!!! nagyon megharagudott amiért szültem. Így oda nem szívesen mennék már. Mi úgy gondoltuk, rosszabb az, ha visszamégy dolgozni, majd ujra szülésire, így inkább pár év baba és utánna munka. Szeretnénk egy BT-t és akkor számítógépes szerkesztéssel bekapcsolódhatnék a férjem munkájába.
Én megértem, h dolgozni kell és pihenni is, de valahogy kellene idő a családra is.
A közösségtől amiatt is félek, mert a fiam mindent a szájába vesz még mindig.....

Mégegyszer köszi Mindenkinek!

Kép Ábel kipróbálta az edzőgépet

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?