Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea
Gratulálok!! :) Biztos jó lesz a könyvesboltozás!! Én biztos, hogy néha benézek majd.

Maminti
Jó, hogy néha tudsz jelentkezni. Nagyon jók a fotók a kicsikről. Marcus, hogy viszonyul a kicsihez? Nálunk Zselyke meg elkezdett feleselni, bár ez még inkább mulatságos,mint bosszantó. :)

Bogi
Majd felrakom a képeket a csajszikról.

Többiek merre jártok?

Lenne egy kérdésem. Mikor Zsezse meg én is betegek voltunk, a párom ment el táppénzre Zsezsével, hogy pár napot itthon legyen. Erre a munkahelyén azt mondták, hogy ő nem mehet táppénzre, ha én gyes-en vagyok, az nem számít, hogy dolgozok. Hallotattok már erről?

További szép hetet!!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Okés!

Képzeljétek, múlt héten végre véglegesedett a gyerekszoba bútor. Itt volt az asztalos, megbeszéltünk minden részletet. Hétvégén Ati mondja nekem, hogy a héten még jön az asztalos megbeszélni az ajtók színét, mert festett lesz. Jött is tegnap, meg is beszéltük. Aztán Ati tett fel neki egy keresztkérdést, amiből aztán kiderült, hogy hétvégén kész is lesz az egész szobabútor, ágyastól mindenestől. Na erre varrjatok gombot. Én még ilyen villámgyors asztalossal nem találkoztam. Na erre Ati kiment hozzá megnézni a munkát, és egy apró részlettől eltekintve minden szépen, precízen halad.
Úgyhogy tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt az asztalost. Bácsán lakik, ott is dolgozik, precíz, pontos, szép a munkája is, és nem drága!
Nekünk két egyedi sarokszekrényt, közte két egyedi méretű nagyfiókos-polcos szekrényt, egy ajtós-fiókos szekrényt és egy emeletes ágyat egyedi formákkal 300 ezerért csinál meg, festett ajtókkal, ami nem két fillér!
Szóval merem ajánlani!

A másik!
Szombaton a teszveszen licitáltam erre:
Kép

6500 Ft+postaköltség.
Hétfőn reggel kaptam az e-mailt, hogy megnyertük a licitet. Az eladó küldte is a számlaszámot. Én tegnap ugyan utaltam számlákat, de erről megfeledkeztem, tehát nem fizettem ki. Ma meg jött a csomagos postás, hozza a nagy csomagot, és benne ezt a szépséget. Úgy elcsodálkoztam, gondolhatjátok. Itt az a szokás, hogy előre utalnak, aztán kapják az árut. Na persze azonnal utaltunk is, de ki a fene gondolta, hogy vannak még ilyen emberek?
Este Ati össze is szerelte a lányok segítségével, és most nagyon boldogok! Keményfából készült, vagyis kintre való piknikasztal, és nagyon masszív, gyönyörűen van kidolgozva, a csavarhelyek mélyítettek, szóval nagyon szuper.

Na jó, többet nem áradozok a vásárlásainkról. Majd a gyerekbútorról teszek fel képet, aztán meg majd egy babatali keretében meg is nézhetitek élőben.

Ugyanakkor most meg azzal van gondom, hogy matracot kellene vennünk a csajoknak az ágyba. Zsu! Ha lovasod, Nektek azért gondolom több tapasztalatotok van ebben, tudnál segíteni?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Köszi!
Remélem is hogy majd meglátogatsz :wink:

Sőt,majd ha megnyílik az üzlet mindenkit szeretnék megkérni,hogy jöjjön,nézzen szét,hátha akad érdemleges könyv a számotokra. Tudjátok be kell indítanom, és szeretném jól csinálni :D
Minden ismerősömet behívom,hogy az első napokban is legyen forgalom :wink: Segítetek? :oops:
Ma voltam Pesten tanulni a számítógépes rendszert,ismerkedni a könyvekkel. Kiderült,hogy olcsóbb kategóriájú könyvek lesznek,diszkont jelleg,pénztárcakímélő :wink:
Olyan hamar megtanultam mindent amit kellett /na jó nem túl bonyolult :lol: /,hogy holnap nem is kell mennem. Legalább intézhetem az üzlettel kapcsolatos dolgokat itt.

Bogi!
Kiváncsian várom a bútort!
Nagyon szép ez a pad. És meglepődtem a gyors adás-vételen.
Én a Vaterán bezzeg nagyon megjártam :( . Múlt csütörtökön elutaltam a pénzt,de még mindig nem jött meg a kamera Kyrának.
A srác ma írt emailt,hogy sajna beteg, mást kért meg aki már postázta,ma vagy holnap meg kell kapnom. Hát ma sem kaptam meg :roll:
Nem is tudom ilyen esetben mi a teendő. Így még nem jártam. Mondjuk ilyen licitálós helyről sem rendeltem eddig,inkább csak a babaszobáról,de ott még nem volt gond.

Tényleg hol vannak a többiek :?: :?: :?:

Bea
beátab
 
 

 
 

Szia-szia mindenkinek!

Bocsi, kissé ziláltak voltak a dolgok nálunk, ezért tűntem el. De olvastalak benneteket!!

Először is gratulálni szeretnék Babintinek Emma babócához, mert mikor ő született én még nem is olvastalak benneteket. Olyan aranyos ez a kis csöppség, ahogy a nagy bátyóval fekszik, látszik hogy Marci is oda van érte :) Kriszi hol tartasz amúgy az államvizsgára való készüléssel? Vagy ez egy ronda eretnek kérdés volt?! Két kicsi mellett elég nehéz lehet a felkészülés.

Bogi
amiket elmondtál, tényleg hihetetlen olcsó az asztalos. Ha publikus az elérhetősége, akkor légyszi írd meg, akár priviben is, mert egy ismerősöm most kezd építkezni, és már gyűjti össze a mesterek nevét. Asztalos meg ugye elég sok helyen kell a házhoz. Köszi. Hogy van Katica és Lili? Már nem siratja Katica, hogy Lilit otthagyjátok az oviban? Hogy van el otthon egyedül?
Az a kis piknikasztal tüneményes, szerencsére szép őszünk van, így még fogják tudni használni a lányok. Azért nagyon bátrak vagytok Beával együtt, hogy interneten keresztül licitáltok és vásároltok. Nekem az a kényszerképzetem, hogy biztosan valami ócskaságot sóznának rám :?

Bea
szuper :D Mármint hogy találtál jó munkahelyet. Ez szerintem nagyon gyorsan ment! Amúgy meg - ajaj :( Minden megtakarított pénzemet eddig is könyvekre költöttem, mi lesz ezután? Írd ám meg, hogy hol lesz a bolt és hogy mikor nyitsz!
Remélem Kyra már jobban van, vagy legalább is múlóban nála a gyulladás. Gyógyuljon meg mihamarabb.

Piros
no, sikerült az internetkapcsolat helyreállítása? Te is teljesen eltüntél :)
Válaszolva kérdéseidre, épp a folyosó másik végén lévő szobába néztünk be a bölcsiben. Gergőt mi is hozzuk vissza ide három évesen oviba, legalább neki legyen meg az a lehetősége, hogy gyerekként köthessen ismeretséget falubeli társaival. Lányoknál elég nagy problémát jelentett a korosztályukból való kirekesztettség, épp amiatt, hogy máshol gyerekeskedtek. Iskolailag jelenleg mi az Evangélikus iskolában vagyunk érdekeltek Győrben.
A javasolt bál nekünk sem jó, mert azon a hétvégén kimenőt kaptunk párommal - anyukám vigyáz a gyerekekre. Sanyi a cégénél nyert egy kétszemélye wellness utalvány, így hát élvezkedünk :lol:

Orsi
tényleg jó a munkahelyem, jól is érzem ott magam. No és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a kismama kollégám 4 órában mégis visszament - természetesen doki engedte - és így nem kell senkit felvenni a helyünkre. Bár a főnököm elmondása szerint két másik kolléganőm is mondta neki, hogy erre a fél évre betanulnak ők is, és kisegítenek, ha kell. Hát ilyenek miatt érzem magam jól az ottani kollektívában. Hú! Ez nagyon büszkén hangzott!! És te? Hol tartasz a lottó ötös felé vivő úton? :lol: Zselyke még most is nehezen viseli az elválást tőled, és a bölcsibe menést? A dadusok mit mondanak, ott is sír, vagy hamar megvigasztalódik? Gondolom a te lelkednek sem mindegy.

Klári
hol tartasz munkaügyben? Neked is olyan gyors sikert mint Beának!

Jézusom, megnéztem előnézetben, mit írtam! Dugulok! Puszi mindenkinek.
Hiányzók jelentkezzetek!
Éva
dórége
 
 


Sziasztok!


Bea, ne haragudj!Nagyon szégyellem, hogy nem válaszoltam, főleg azok után, hogy Te annyit segítettél.(Bevallom, nem emlékszem, hogy kérdeztél!Nem tudom, hol járt az eszem, biztos nem ott, ahol kellett volna)Nagyon haragszol?Nem szoktam ilyen megbízhatatlan lenni...
Kicsit vigasztal, hogy azért választ kaptál a kérdésre.
Gratulálok az új munkahelyhez!
Nálunk még nincs semmi változás, csak a vonalzó új.Szeretem a tavirózsát és a békákat.

Puszi!
Vendég
 


Sziasztok Jányok!

vagyok én is, csak beindult az élet munka-ügyben. A héten már kétszer voltam Pesten és a Sára is itthon van betegnek, mert hétfőre köhögésrohamot kapott. A doki néni szerint nem vészes, csak kezdődő légúti fertőzés, de inkább maradjon, nehogy a meggyengült immunrendszerével összeszedjen valami komolyabbat. Így maradt. Kedd este kicsit felment a láza, de azóta csak köhécsel néha. Étvágya, közérzete jó. Úgyhogy holnap el is viszem oviba!

Köszönöm kérdésed, Éva, az ineternetkapcsolat még mindig a régi. Kábeltévékéé nem jött össze. Még kinlódunk vele kicsit, de nincs sok reményem.

A jó hír, hogy már beindult a gyűjtés a sószoba kezdő készletére a bölcsiben, így remélhetően ezen a télen már segít a betegségek elkerülésében. A terv az, hogy kétnaponta 40-40 percre beviszik a csoportokat egy kis tornára. Meglátjuk.

Bea! Gratula az új álláshoz! Mindenképpen benézek majd, ha megírod hova és mikortól. Karácsonyra mi sok könyvet szoktunk venni. Most már azt is fogom tudni, hogy hol. :wink:

Sajnálom, hogy a bál ötletének nincs nagy sikere. Biztos jó buli lett volna. Talán legközelebb. Babás talit csinálunk azért vagy ez már az őszi betegségek ideje?

Bogi!
Klassz a cuccos! Már nagyon kíváncsi vagyok a bútorra is. Átküldöd nekem SMS-ben az asztalos adatait? Talán megszavaztathatom a könyvespolcokat karácsonyra...

Orsi!

Szerintem ez az eset tipikus példája annak, hoyg nem gondolták végig a törvényhozók az intézkedések hatásait. Ha csak gyesen vagy akkor valóban nincs táppénz, de azt nem tudom, hoyg mi van a kettős jogviszonynál. Szerintem járna. De hivatalos válaszért érdemes lenne felhívnod a TB ügyfélszolgálatot. És ha neked adnak igazat, akkor érdemes írásban is állásfoglalást kérni, mert annak a munkáltatód sem tud ellenállni.

Maminti!

A testvérek ilyen összeborulása a legklasszabb dolog, amit valaha láttam. Mindig meghatódom tőle, amikor az enyémek is szeretgetik egymást.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Feltett szándékom volt az asztalos elérhetőségét is megadni, és elfelejtettem.
http://dioritart2004.extra.hu/

Ha valaki megkeresi, majd meglátja, hogy egy végtelen nyugodt emberkéről van szó, aki még az én Atim határozatlanságát is képes volt elviselni, hogy még az utolsó pillanatban a készülő bútort is megváltoztatta, úgyhogy nagyon jól lehet vele együttműködni.

A bútort amúgy már én is várom, tegnap sikerült a matrac problémát is megoldani, úgyhogy végre azon is túl vagyunk. Ma kipakoltam a gyerekszobában az egyik fenyő szekrényt, kiráncigáltam a nappaliba, tök jól néz ki. Apa 10 perce jött haza, meglátta aztán jól lelohasztotta a lelkesedésem, nehogymár örüljek neki, hogy ilyen f...sza gyerek voltam. Mindegy.

Na jó éjt lányok!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Ne hagyjd magad, Bogi! Igensis szuper csaj vagy! Most már írásba is kaptad! :lol:

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Piros!
KÖSZI!


Voltunk tegnap cirkuszba Beáékkal és Zsuékkal.
Annyira jó volt, hogy először ugyan drágának tűnt, de nagyon megérte az árát. 6 után 10 perccel kezdődött, és fél 9-kor lett vége. És maga az előadás tényleg nagyon színvonalas és szuper volt.
A lányok tátott szájjal nézték, Lilinek a lovak nagyon tetszettek, meg a jazzbalettra járó elefánt is :-)))))))))

Ma megyünk lovagolni délután, remélem nem fog szakadni az eső.

Puszika: BOgi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok,csak a gép elé kerülök ritkán.
Ráhel 2 hete ovis ,csütörtökön volt egy nagy ordítása,így pénteken Apa vitte.Külön csoportban vannak Árminnal,de az udvaron,ha szükséges Ármin pátyolgattja Ráhelt.Vasárnap lesz tartva Ráhel 3. szülinapja (már sül a hercegnős tortának a tésztája)Az elmult 2 hétben mindenki elkapott valami bacit(náthássak a gyerekek meg én is,Apa még bírja).Ráhellel nem volt semmi baj az oviban(csütörtököt leszámítva)simán bement mindig a csoportba,adott puszit aztán ment játszani.
Kaptam egy kérdőívet amit ki kellett töltenem :roll: Ilyen kérdések vannak benne (Ráhellel kapcsolatban):szedtem e terhességi vitaminokat?;Abgar érték?;Mikortól kapott kiegészítő táplálékot?;Betegsége alatt ki gondozta? :roll: (mégis ki gondozta volna???)Mikor fordult hasra?;Meddig volt sárga,(na erre írtam azt,hogy amig a felesleges vörösvérsejtjei le nem bomlottak :x )Első értelmes szava?;Volt e,van e beszédhibája?(mi az a beszédhiba?,még nem beszél tisztán,de érthető)Jobbkezét vagy a balt használja inkább?(nem foglalkozom még ezzel,használja amelyik jól esik);Alvása nyugodt?(nyugodt,de éjjel egyszer még ébred,odabujik,aztán visszamegy az ágyába és alszik tovább);döntsem el,hogy két állítás közül melyik a jellemző:szófogado vagy engedetlen(melyik gyerek nem engedetlen legalább néha?)kötelességtudó vagy felelőtlen?????...

A végére odaírták,hogy ezt csak a gondozó ovodapedagógus fogja elolvasni.A válaszokra alig van hely,inkább csak egy-egy szavas választ várnának a kérdésekre.Mindezt azért,hogy jobban megismerjék a gyereket.A lap aljára odaírtam,hogy beszélgessenek velünk és abból jobban kiderül,hogy milyen a gyerekünk,ja meg azt is,hogy ha megígérem,hogy nem mondom el senkinek elmesél magáról ilyen részleteket az ovónéni is?
Várom a hatást biztos kikiálltanak renitens szülőnek! :lol:

Olyan örömökben volt részem a héten,de ezt már legközelebbre kell hagynom,hiányolnak a gyerekeim. :D
Puszi mindenkinek!

seszter
samu eszter
 
 


Üdv!
Újra én.Közben lefeküdtek a gyerekek így tudom folytatni a mondandómat.
Megünnepeltük a 29. szülinapomat.Péter rendelt nekem egy pici tortát (azt is 3 napig ettük a gyerekekkel) a Melbából.Ez már maga volt az öröm,mert én mindenkinek sütöm a tortát,de én nem szoktam kapni.Aztán megkaptam Lévai Anikó A konyhaablakból című könyvét(amit egy hónapig lapozgattam,mert kihoztam a könyvtárból) nekem nagyon tetszik.A "hab a tortán" az az,hogy tegnap volt ennek a könyvnek a bemutatója meg a dedikálása Így most egy dedikált példánnyal büszkélkedhetek :D .

Péternek a kisebbik nagyfia is örömhirrel hívott minket a napokban,várandós a barátnője,így a férjem nagypapa lesz én meg...(nem is tudom mi).Mindenesetre boldogok vagyunk,hogy ők boldogok.

Holnap nagy jövés menésre számítunk,mert meghívtuk Ráhel szülinapjára a szűk rokonságot ami akár hogy is számolom velünk együtt vagy 17 fő.Lehet,hogy elhamarkodottan hívtunk mindenkit egy időpontra?ugyanis az egész házikónk kb.55 nm. :oops:

Bea!
Mi azt szoktuk mondani,hogy többet költünk könyvekre mint ruhára :lol: .Ha nyitás lesz mindenképpen értesíts minket!

Bogi!
Milyen volt a lovaglás?Butorok mikor érkeznek?Képet majd tegyél fel róla.

Mára tényleg befejezem,minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Üdv!
Újra én.Közben lefeküdtek a gyerekek így tudom folytatni a mondandómat.
Megünnepeltük a 29. szülinapomat.Péter rendelt nekem egy pici tortát (azt is 3 napig ettük a gyerekekkel) a Melbából.Ez már maga volt az öröm,mert én mindenkinek sütöm a tortát,de én nem szoktam kapni.Aztán megkaptam Lévai Anikó A konyhaablakból című könyvét(amit egy hónapig lapozgattam,mert kihoztam a könyvtárból) nekem nagyon tetszik.A "hab a tortán" az az,hogy tegnap volt ennek a könyvnek a bemutatója meg a dedikálása Így most egy dedikált példánnyal büszkélkedhetek :D .

Péternek a kisebbik nagyfia is örömhirrel hívott minket a napokban,várandós a barátnője,így a férjem nagypapa lesz én meg...(nem is tudom mi).Mindenesetre boldogok vagyunk,hogy ők boldogok.

Holnap nagy jövés menésre számítunk,mert meghívtuk Ráhel szülinapjára a szűk rokonságot ami akár hogy is számolom velünk együtt vagy 17 fő.Lehet,hogy elhamarkodottan hívtunk mindenkit egy időpontra?ugyanis az egész házikónk kb.55 nm. :oops:

Bea!
Mi azt szoktuk mondani,hogy többet költünk könyvekre mint ruhára :lol: .Ha nyitás lesz mindenképpen értesíts minket!

Bogi!
Milyen volt a lovaglás?Butorok mikor érkeznek?Képet majd tegyél fel róla.

Mára tényleg befejezem,minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Üdv!
Újra én.Közben lefeküdtek a gyerekek így tudom folytatni a mondandómat.
Megünnepeltük a 29. szülinapomat.Péter rendelt nekem egy pici tortát (azt is 3 napig ettük a gyerekekkel) a Melbából.Ez már maga volt az öröm,mert én mindenkinek sütöm a tortát,de én nem szoktam kapni.Aztán megkaptam Lévai Anikó A konyhaablakból című könyvét(amit egy hónapig lapozgattam,mert kihoztam a könyvtárból) nekem nagyon tetszik.A "hab a tortán" az az,hogy tegnap volt ennek a könyvnek a bemutatója meg a dedikálása Így most egy dedikált példánnyal büszkélkedhetek :D .

Péternek a kisebbik nagyfia is örömhirrel hívott minket a napokban,várandós a barátnője,így a férjem nagypapa lesz én meg...(nem is tudom mi).Mindenesetre boldogok vagyunk,hogy ők boldogok.

Holnap nagy jövés menésre számítunk,mert meghívtuk Ráhel szülinapjára a szűk rokonságot ami akár hogy is számolom velünk együtt vagy 17 fő.Lehet,hogy elhamarkodottan hívtunk mindenkit egy időpontra?ugyanis az egész házikónk kb.55 nm. :oops:

Bea!
Mi azt szoktuk mondani,hogy többet költünk könyvekre mint ruhára :lol: .Ha nyitás lesz mindenképpen értesíts minket!

Bogi!
Milyen volt a lovaglás?Butorok mikor érkeznek?Képet majd tegyél fel róla.

Mára tényleg befejezem,minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Üdv!
Újra én.Közben lefeküdtek a gyerekek így tudom folytatni a mondandómat.
Megünnepeltük a 29. szülinapomat.Péter rendelt nekem egy pici tortát (azt is 3 napig ettük a gyerekekkel) a Melbából.Ez már maga volt az öröm,mert én mindenkinek sütöm a tortát,de én nem szoktam kapni.Aztán megkaptam Lévai Anikó A konyhaablakból című könyvét(amit egy hónapig lapozgattam,mert kihoztam a könyvtárból) nekem nagyon tetszik.A "hab a tortán" az az,hogy tegnap volt ennek a könyvnek a bemutatója meg a dedikálása Így most egy dedikált példánnyal büszkélkedhetek :D .

Péternek a kisebbik nagyfia is örömhirrel hívott minket a napokban,várandós a barátnője,így a férjem nagypapa lesz én meg...(nem is tudom mi).Mindenesetre boldogok vagyunk,hogy ők boldogok.

Holnap nagy jövés menésre számítunk,mert meghívtuk Ráhel szülinapjára a szűk rokonságot ami akár hogy is számolom velünk együtt vagy 17 fő.Lehet,hogy elhamarkodottan hívtunk mindenkit egy időpontra?ugyanis az egész házikónk kb.55 nm. :oops:

Bea!
Mi azt szoktuk mondani,hogy többet költünk könyvekre mint ruhára :lol: .Ha nyitás lesz mindenképpen értesíts minket!

Bogi!
Milyen volt a lovaglás?Butorok mikor érkeznek?Képet majd tegyél fel róla.

Mára tényleg befejezem,minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Üdv!
Újra én.Közben lefeküdtek a gyerekek így tudom folytatni a mondandómat.
Megünnepeltük a 29. szülinapomat.Péter rendelt nekem egy pici tortát (azt is 3 napig ettük a gyerekekkel) a Melbából.Ez már maga volt az öröm,mert én mindenkinek sütöm a tortát,de én nem szoktam kapni.Aztán megkaptam Lévai Anikó A konyhaablakból című könyvét(amit egy hónapig lapozgattam,mert kihoztam a könyvtárból) nekem nagyon tetszik.A "hab a tortán" az az,hogy tegnap volt ennek a könyvnek a bemutatója meg a dedikálása Így most egy dedikált példánnyal büszkélkedhetek :D .

Péternek a kisebbik nagyfia is örömhirrel hívott minket a napokban,várandós a barátnője,így a férjem nagypapa lesz én meg...(nem is tudom mi).Mindenesetre boldogok vagyunk,hogy ők boldogok.

Holnap nagy jövés menésre számítunk,mert meghívtuk Ráhel szülinapjára a szűk rokonságot ami akár hogy is számolom velünk együtt vagy 17 fő.Lehet,hogy elhamarkodottan hívtunk mindenkit egy időpontra?ugyanis az egész házikónk kb.55 nm. :oops:

Bea!
Mi azt szoktuk mondani,hogy többet költünk könyvekre mint ruhára :lol: .Ha nyitás lesz mindenképpen értesíts minket!

Bogi!
Milyen volt a lovaglás?Butorok mikor érkeznek?Képet majd tegyél fel róla.

Mára tényleg befejezem,minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Üdv!
Újra én.Közben lefeküdtek a gyerekek így tudom folytatni a mondandómat.
Megünnepeltük a 29. szülinapomat.Péter rendelt nekem egy pici tortát (azt is 3 napig ettük a gyerekekkel) a Melbából.Ez már maga volt az öröm,mert én mindenkinek sütöm a tortát,de én nem szoktam kapni.Aztán megkaptam Lévai Anikó A konyhaablakból című könyvét(amit egy hónapig lapozgattam,mert kihoztam a könyvtárból) nekem nagyon tetszik.A "hab a tortán" az az,hogy tegnap volt ennek a könyvnek a bemutatója meg a dedikálása Így most egy dedikált példánnyal büszkélkedhetek :D .

Péternek a kisebbik nagyfia is örömhirrel hívott minket a napokban,várandós a barátnője,így a férjem nagypapa lesz én meg...(nem is tudom mi).Mindenesetre boldogok vagyunk,hogy ők boldogok.

Holnap nagy jövés menésre számítunk,mert meghívtuk Ráhel szülinapjára a szűk rokonságot ami akár hogy is számolom velünk együtt vagy 17 fő.Lehet,hogy elhamarkodottan hívtunk mindenkit egy időpontra?ugyanis az egész házikónk kb.55 nm. :oops:

Bea!
Mi azt szoktuk mondani,hogy többet költünk könyvekre mint ruhára :lol: .Ha nyitás lesz mindenképpen értesíts minket!

Bogi!
Milyen volt a lovaglás?Butorok mikor érkeznek?Képet majd tegyél fel róla.

Mára tényleg befejezem,minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Hát a tegnapi cirkusz nekünk is nagyon tetszett. Jó sokáig tartott,Kyra el is aludt hazafelé az autóban,meg se tudtam fürdetni.
Haláli volt Kyra beszólása: azért ügyes az elefánt,mert jazzbalettra jár :lol: Kicsit később Bogi mondta Lilinek,hogy a Kyra jár jazzbalettre,erre Lili:mint az elefánt? :lol: Döltünk a nevetéstől.
Marcellt nem vittük el,amit annyira nem is bánok,sok volt a lépcső :wink: Biztos az jobban érdekelte volna,mint az előadás. Apával kint megnézték az állatokat /az elefánt akkor is táncolt :lol: /,a pacik mentek körbe,neki ez is nagy élmény volt.

Éva!
Gyorsan ment az állás találás?Hát én elég hosszúnak találtam. Képzeld azóta is futnak be álláslehetőségek,amikre korábban jelentkeztem,olyan jó érzés azt mondani,hogy köszönöm tárgytalan :)
A Király u. 18. alatt lesz az üzlet. Elvileg a jövő héten lesz a nyitás,a bútor már bent van,a könyveket kedd körül hozzák. Addig még ezer dolgom van,nekem kell az átíratásokat intézni,meg internetet.
Elárulod Te hova mész vissza dolgozni?
Kyra meggyógyult,hétfőn még egy utolsó vizeletet kell vinnem,aztán mehet óviba. Eléggé megijedtünk,mert gennyes volt a vizelete napokon keresztül,és a doki néni azzal riogatott,hogy nehogy vesemedencegyulladás legyen a vége. De szerencsére csütörtökön változott az állapota.


Brigi!
Semmi gond,dehogy haragszom!!!
Igazából csak annyit kérdeztem,hogy jól emlékszem-e,hogy a TB-ben dolgozol /ezt is akkor kérdeztem amikor priviben beszélgettünk,mondjuk nem is csodálkozom,hogy elkerülte a figyelmedet :) ,a téma fontosabb volt Számodra/
Csak azért érdeklődtem,mert ott dolgozik a kedvenc barátnőm /Paár Eszti/. Közben ő már mondta,hogy ismeritek egymást. Van ott még egy csajszi is akit ismerek, Kyra óvistársának Kyrának :D /azt hittem ritka nevet adtam a lányomnak :roll: /az anyukája Horváth Lilla.
Nagyon várom már,hogy változás jöjjön Nálatok!!!

Piros!
Én benne vagyok egy babás taliban. Mondanám,hogy legyen nálunk,de az a baj,hogy olyan kicsi a nappalink :( és a gyerekszoba meg az emeleten van.
Mondjuk mehetnénk valamelyik játszóházba is. Ott a gyerekek jól elvannak,és mi is tudnánk beszélgetni. Vagy más ötlet?

Orsi!
Sajnos én nem tudom a választ a kérdésedre,de én is úgy gondolom,ha dolgozol és apa van otthon a gyerekkel akkor igenis kellene hogy járjon a táppénz. Ha Te lennél vele otthon,akkor érteném,hogy nem jár.

Eszter!
Utólagosan boldog szülinapot Neked!!!
Eléggé érdekesek az óvis kérdések,még ilyennel nem találkoztam,még a bölcsiben sem.
Ráhelnek is boldog szülinapot!!! Jó szórakozást a holnapi bulira. Tényleg jó sokan lesztek. Rakjál majd fel képeket.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Eszter!
Olyan jót derültem az ovis kérdéseken, na meg persze a válaszokon is :D , de abszolut jogos!! :P
Hogy őszinte legyek, ilyen kérdésekre én sem tudtam volna mit válaszolni!
Mi is kaptunk egy kérdőívet az elején, de ennél sokkal logikusabb kérdések voltak,mint pl. mit eszik, mit szeret, mit nem szeret, mi a kedvenc játéka, vol-e valamilyen komolyabb betegsége, stb...
Úgy megijesztettél, azt gondoltam, ennyi mindenről lemeradtam, aztán rájöttem, hogy csak sokszorosítottál! :P

Éva!
Köszi az érdeklődést!Egyenlőre sehol!

Bea!
Neked gratulálok a gyors sikerhez, örülök hogy olyat találtál, ami tetszik! Majd meglátogatunk.
-Lakás ügyben még semmi?


Vigyázzatok egymásra!
Sziasztok!

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok!

Orsi, szerintem elmehet a férjed is táppénre.Csak az a lényeg, hogy a maximálisan gyermekápolási táppénre igénybe vehető napokat ketten együtt se lépjétek túl.
Hacsak nem azért mondták, hogy nem mehet el, mert egy gyerek után elvileg egyszerre csak egyféle ellátást lehet igénybe venni...de szerintem azzal, hogy GYes mellett lehet dolgozni, ebben nincs logika.Mert az ember a munkabére után fizeti a járulékokat is!
Megkérdezzem Neked pontosan?
Vendég
 


A foglalkoztatás mindig együtt jár a keresőképtelenség lehetőségével. Jelen esetben nemcsak a dolgozó betegségével, hanem gyermeke betegségével, amikor is otthoni ápolása szükséges, azaz táppénzre vagy gyermekápolási táppénzre válhat jogosulttá a munkavállaló szülő. Abban az esetben, ha valaki a GYES folyósításának időtartalma alatt válik táppénz jogosulttá, esetében az általános táppénz szabályoktól eltérő szabályok alkalmazására kerül sor, amely adott esetben – nem várt összegű – az átlagosnál alacsonyabb összegű táppénz megállapítását eredményezi.
Az érintett biztosítottak egészségbiztosítási pénzbeli ellátásra való jogosultságuk – az OEP főigazgatójának 10046/2006. számú körlevele szerint – az alábbiak szerint alakul:
1. A kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII törvény (Ebtv.) jelenleg hatályos rendelkezése szerint az a biztosított, aki gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás (továbbiakban együtt: GYES) igénybevétele mellett vállal (végez) munkát, jogosult táppénzre, de csak a GYES melletti munkavégzés alapján szerzett biztosítási időnek megfelelő időtartamra és az e munkavégzés alapján megszerzett egészségbiztosítási járulékalapot képező jövedelme alapján.
„Ebtv. 49. § (1) A gyermekgondozási segély, a gyermeknevelési támogatás vagy az ápolási díj mellett munkát végző biztosítottra, a táppénzre vonatkozó rendelkezéseket azzal az eltéréssel kell alkalmazni, hogy
a) a táppénzfolyósítás időtartamának megállapításánál biztosítási időként csak a gyermekgondozási segély, a gyermeknevelési támogatás vagy az ápolási díj folyósításának időtartama alatt biztosítási jogviszonyban töltött napokat lehet figyelembe venni,
b) a táppénz összegének megállapításánál a biztosítási jogviszonynak az a) pontban meghatározott időtartam alatt elért, biztosítási jogviszonyból származó pénzbeli egészségbiztosítási járulék alapját képező jövedelmet kell figyelembe venni a 48. §-ban foglaltak szerint.”

Ebből sajnos nem derül ki, hogy az apuka jogosult-e...
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük kérdéseiteket, a lovaglás kis zökkenővel de nagyon jól sikerült :)

Íme:
Lili a legelején, de itt éppen sír
Kép

Lili második próbálkozásra már minden oké volt
Kép

Katica legalább fél órát ült egyhuzamban a lovon, hosszú száron vezette Csabi a lovat, senki nem fogta közben Katicát, és ügyesen korrigált, amikor csúszott valamerre.
Kép
Róla inkább videó készült, fénykép nem olyan sok.

Szóval mikor kiértünk, Lili csalódott volt, hogy nem Zsófin, hanem Ginán kell lovagolnia, aki kicsit magasabb volt, mint Zsófi. Pityergett is, úgyhogy leszállt, de utána Katica nagyon jól érezte magát, le sem akart szállni. Aztán Lili is felült persze, győzött a lovak iránti szeretete. Ginának kiscsikója is van, az is kint rohangált, nagyon aranyos volt.

Csabi azt mondta, hogy vigyem őket minden szombaton, úgyhogy most valószínűleg az lesz, hogy rendszeresen fogunk járni.
Mielőtt bárki megbotránkozna, a lányok összesen 30 percet töltenek a nyeregben egyenként, nem hinném, hogy ettől bármi bajuk lenne. :)

Bútor
Kedden és szerdán hozza az asztalos. Holnap apa kifesti a szobát, kipakolja a bútorokat, és várjuk az újakat.
Már nagyon kíváncsi vagyok, persze az első dolgom lesz fényképet feltenni róla. :)

Mit szóltok milyen hideg volt tegnap? Hú majd lefagytam ott kint a prérin. Zselykepusztán (Ásványráró előtt) van ez a lovas tanya (vannak juhok, kecskék, cicák, kutyák, japán kakasok, vadászgörények), és mivel egy hatalmas mező az egész, átrobogott rajta a szél, nagyon hideg volt.

Na megyek, jó éjt: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Hosszú kihagyás után én is jelentkezem. Nincs semmi mentségem, csupán a lustaság győzött, és inkább csak olvasgattam.. :oops:
Eltelt a hétvége Németországban a nővéreméknél, ami még sokkal jobb lehetett volna, ha nem tör ránk valami vírusféle. Még aznap este amikor odaértünk nálam elkezdődött egy 3 napig tartó fejfájás, Tamást pedig a fejfájás-hányinger-gyomorgondok együttes kínozta. Nálam nem volt Algopirin, a német gyógyszerészek pedig semmit nem akartak nekem adni állapotomra való tekintettel. Végül egy helyen megsajnáltak, adtak egy tabit, ami gyorsan hatott, de nagyon kevés ideig. Hát így mentünk kirándulni, bár közben többször hálát adtam az égnek, hogy legalább a gyerekek nem betegek! A Chimsee-hez mentünk, ami egy nagy, gyönyörű tó, van rajta két sziget, a női és a férfi. A nőin kolostor áll, ezért anno csak nők lakhattak ott. (az egész szigeten) A férfi szigeten áll Ludwig király kastélya, ahol állítólag összesen kétszer járt. A versaillesi-it akarta lemásoltatni, de nem jött neki össze....Ettől függetlenül nagyon szép volt, rengeteg arany díszítéssel, bálteremmel, stb, és a park körülötte hát az tényleg meseszép volt. A hajókikötőtől lovashintóval mentünk, az is nagy élmény volt. Mondandóm alján mellékelek majd pár fotót.
Azóta velünk csak szinte a cirkusz történt, amit Bogi meg Bea már említettek. Krisz másnap is menni akart...

Bogi!
Miért botránkoznánk meg? Egyáltalán mi ártalmas van a lovaglásban? Mert én még csak az áldásos hatásairól hallottam! Igazán ügyesek a lányok, főleg Katicán vagyok elhűlve, hogy fel mert ülni!
Hopp, és még valami. Bocsi, hogy nem reagáltam a matraccal kapcsolatos kérdésedre, annyit tudtam volna csak tanácsolni, hogy szivacsosat vegyetek a csajoknak, de talán ezt valamikor már mondtam is. Nem tudtalak volna összehozni azzal, akitől mi vettük, mert az illető ismerősünk ismerősének az ismerőse...érted! Állítólag előadások keretében értékesít.

Luca!
Kitartás a baba projekthez, drukkolok nektek!!

Kriszi!
Gyönyörűek a kistesók együtt!! Jó nézegetni őket!!

Hát ennyi elég is lesz most belőlem, el is köszönök. Délután megyünk oviba, baba mama klubba, Krisz már nagyon várja!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Hát azért, mert azt hiszem pont Bea kérdezte talán valakitől, hogy 4 éves kortól ajánlják a lovaglást, valaki mástól meg olyat hallottam, hogy a csontjaik fejlődése miatt nem jó a lovaglás kis korban. Hát Katica csontjairól nekem nem kell beszélni :) :)
Ezért gondoltam, hátha valaki ad az okosok szavára, és akkor a 2 éves kor igazán korán van még a lovagláshoz.

Matracot végül olyat vettünk, ami kibírja sokáig, vagyis hosszú távra terveztünk. Ez egy 3 zónás, bonell rugós matrac, gyapjú és kókuszréteggel. A szivacs nem volt nyerő, mert 20 centi vastag kellett, és az nem igazán volt jó, vákuum matracból lett volna, csak az meg még ennél is drágább lett volna.
Szóval valamelyest kompromisszumos megoldás volt. Ja és erre van 10 év garancia a rugókra, a szivacsnál meg csak 1 év garancia lett volna.
Röviden ennyi :)

Katica azóta is folyamatosan mondja, hogy menjünk a Csabi bácsihoz lovagolni. :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok

Zsu
tényleg gyönyörű helyen kirándultatok! S jó időt fogtatok ki a képek tanusága szerint. Te amúgy a szőke hölgy vagy a képeken? Ha igen, akkor hol a pocakod? (bocsi a hülye kérdésért, de még nem ismerlek képről téged sem :D )

Piros, nekünk anno azt mondta Saci néni, hogy már októberben indul a sószobázás, épp akkor olvasták a Somadrin oldat elhelyezésének módját a gondozónők. Úgy látszik csúszik a project. Én nagyon sokat olvastam erről, amikor 8-10 éve Győrbe is megjelent róla hirdetés, és nagyon jók voltak a használói visszajelzések. Még olyat is kitaláltak, hogy otthoni lakószobában is lehetett használni. Úgyhogy nagyon bízom benne.

Eszter, neked nagyon boldog szülinapot utólag, és Ráhel bulija egész biztosan jól sikerült! Te is túlélted?

Bogi, ti ma már bútoroztok!!
A zselykepusztai lovaglásnál nem Szőcs Csabáról van szó? Épp a mai Kisalföld 11. oldalán van róla egy cikk, ill. nem is róla, hanem egy 9 hónapos kómából felébredt lányról, aki először nála gyógylovagolt.
Minden tiszteletem lányaidé. Hihetetlen bátrak, hogy fel mernek ülni a lóra!

Bea, na mit mondtam a jóérzésről? :D :D
Az én "anyacégem" az Austrotherm kft, ahova - mostani állás szerint - jövő március 1-gyel fogok visszamenni. A napokban gondoltam épp bele, hogy már alig van addig egy kis idő! Bár az is igaz, hogy mivel szinte heti kapcsolatban vagyok velük olyan, mintha csak most jöttem volna el szülni, ugyanis múlt év február 1-től vagyok itthon.

Képzeljétek, milyen sztori esett meg velem a mostani könyvszalonon! Szokás szerint könyveket nézegetve, bele-beleolvasgatva sétálgattam a sátorban, mint mindenki más, a pult mögötti eladókat bevallom nem is néztem. Épp egy könyvet lapozgattam, mikor a pult másik oldalán megszólalt egy férfi, hogy nagyon jó vásárt csinálok azzal a könyvvel. Miért, olvasta? - kérdeztem. Nem - jött a válasz -, én írtam. Csak ekkor néztem fel, és ott állt velem szemben Kornis Mihály író! Ilyenkor ugye csak egy dolgot tehet az ember lánya: átnyújtja a könyvet, és kér bele egy személyre szóló dedikálást. (amúgy is megvettem volna, de így érdekessebbé vált a sztorija a vásárlásnak). Majd megegyeztünk abban, hogy ha elolvastam, jelentkezem a 'kritikám'mal.
Amúgy könyvekről jut eszembe: pár napja szintén a Kisalföld megkérdeztük olvasóinkat rovatában feltették az utca emberének azt a kérdést, hogy az elmúlt évben vásároltak-e könyvet. A válaszok szerint egy, azaz egy könyvet vettek, és ennél csak kevesebbet. Számomra ez fura, mert már Gergő is több könyvet kapott! Persze nagyon drága szórakozás, de akkor is! Úgyhogy Bea, csak frissen-fürgén azzal a nyitással :D :D

na pusz
Éva
dórége
 
 


Sziasztok!

Nagyon röstellem,hogy a multkor vagy hatszor raktam fel ugyanazt a szöveget.Nem mozdult a gép nem reagált semmire,azt hittem el is veszett amit írtam.Erre most olvasom,hogy bizony minden eggyes próbálkozásomat lereagálta. :oops: Kép
Majd rakok még képeket,de most mennem kell.Pussz.

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak kicsit sokmindn a nyakamba szakadt.
Elhatároztam, hogy megpróbálok kis itthoni keresetkiegészítést vállalni, csak ahhoz be kell indítani a nagy vállalkozást és ezen ügyködöm. Saját honlap, referenciamunka stb. Ezen felül persze rohangálok ugyanúgy a Zalán után :) Na és persze ilyenkor jön össze minden, én benyaltam egy jó kis vírust valahonnan, úgyhogy még ez is kivesz az amúgy sem sok energiámból.
Úgyhogy sajnos mostanában a fórum lett a legutolsó ahova be tudok nézni!

Na megyek, most épp elment a két pasim sétálni, lassan jönnek vissza!
Üdv mindenkinek!

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Niki!
Mesélhetnél erről a nagy és kis vállalkozásról :)
Az a helyzet, hogy a kis otthoni keresetkiegészítés nagyon sok energiát leköt. Én már utálom magam miatta, de tényleg látom, hogyha még ez sem lenne, akkor gázban lennénk.

Eszter!
Ez hercegnős torta, vagy üvegből van? Nagyon szép egyébként :)

Éva, Csajok!
Igen, tegnap bordűrt raktunk fel apával, közben nézek ki az ablakon, meghozták a bútor egy részét. Annyira örültünk neki, hogy észre sem vettünk, hogy fordítva tettük fel a bordűrt :) Tegnap a két sarokszekrény, meg egy polcos fiókos szekrény jött meg, ma hozza a többit, meg az ágyat. Nagyon szép. Ja, és persze fogantyút sem vettünk, azért ma rohantunk el a Somi Kft-hez. Sikerült szépet venni. Ez a Baumaxban vagy akármelyik áruházban 1200-1300 Ft körül van, mi 750-ért vettünk a Sominál. Este már tudok képeket feltenni a szobáról :)

Piros!
Holnap jöhettek megnézni a bútort.

Csajok!
Aki esetleg felkeresi az asztalos bácsit, az mondja ám, hogy mi küldtük :) :) :)

Éva!
Igen, Szőcs Csabáról olvashattál a cikkben, mi is hozzá járunk. Ő egy hihetetlen jó fej pasi. Az anyukája egyébként a Bartók Béla Művház igazgatója volt nagyon sokáig, aki forog ilyen körökben, az ismerheti. Számomra is most szombaton derült ez ki, mert Éva kint volt Csabinál, és mikor bementem a házba, nagyon elcsodálkoztam, hogy ő mit keres ott :)
Van honlapja is, kicsit gagyi, de honlap :)

http://zsejkepuszta.tripod.com

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok, szép estét!

Éva!
A szőke hölgy a képeken a nővérem, én többnyire fotóztam, de itt alul majd látsz engem is, ámbár nem pocakosan. Hát nekem így a 7. hónap derekán már elég nagy a hasam... De majd ha sikerül összehoznunk egy babatalit, úgyis megismerjük egymást!

Bogika!
Várjuk a fotókat!! Biztos szépek lettetek!

Eszter!
Utólag is nagyon boldog születésnapot neked is és kislányodnak is!! Nagyon szép lett a torta!

Niki!
Jó régen írtál már! Tényleg, milyen vállalkozásról van szó? Már ha nem titok...Látom lassan közeleg Zalán szülinapja, biztos sokat tervezgetsz már!

Mi voltunk hétfőn az oviba, Krisz bár nehezen oldódott fel, de aztán nem akart hazajönni.. :lol: Jó sokan voltunk. Tegnap csak voltunk, kicsit paráztam hogy Krisz beteg lesz, de aztán úgy néz ki, megúsztuk, úgyhgy holnap megint apás fiás program lesz, mennek a fürdőbe.
Én ma nagyon nyomvadt voltam, megint rámjött egy több órán át tartó szédülés, de aztán sétáltunk pár órát és jobban lettem. Képzeljétek, ma megengedtem Krisznek, hogy segítsen pogácsát szaggatni és nagyon élvezte!! Bár egy idő után már csak lisztezni akart, meg kávét főzni, de addig ügyesen szaggata nekem a pogikat! Dobok képeket!
Puszi mindenkinek, talizunk akkor valamikor?
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Eszter!
Boldog születésnapot mindkettőtöknek! Csúcs az a torta! Annyira le tudnak nyűgözni ilyen apróságok :)

Bogi!
Hát igen, ha akarok valamit normálisan csinálni, akkor ahhoz idő kell, még itthon is. De muszály, mert azt hiszem nem kell részleteznem a gyed és gyes mértékét!

Szóval nem titok a "nagy" vállalkozás az egy kis honlapszerkesztősdi, nem nagyon cifra izgő mozgó, hanem kisebb de tetszetős. Viszont ehhez most meg kell csinálnom a saját honlapomat, egy referencia honlapot, meg még egy két sablont, hogy valamit fel is tudjak mutatni az önreklámozásban.

Zsu!
Igen vészesen közeleg a szülinap, és már jó rég óta be vagyok zsongva miatta. Lesz eszem iszom dínom dánom olyan egyévesnek való módon. Jönnek a családtagok ebédre, aztán dumcsi játék stb. Zalánnak túrható torta a töbieknek meg felnőtt torta. A párom is már tervezgeti mit főzzön a családnak. Szűken is de 12-en leszünk. Aztán majd ez is elmúlik jó gyorsan, mint ahoogy az egy év minden napja.
Nagyon ügyes lehetett Krisz! Hajrá a pogácsákkal!

Na megyek is dolgozni.
Üdv mindenkinek!

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Előfordulok szórványosan én is. Nemsokára őszi szünet. Mit szólnátok egy találkozóhoz október 30-án, kedden délután nálunk? A szokásos 16-18 órás idősávban. Írjatok, hogy kinek jó.

Éva!

Már fizettünk a kezdőkészletre, de még nem üzemel a sószoba. Pedig én is sokat várok tőle. A terv, hogy kétnaponta 40 percet tornáztatnák az egyes csoportokat a szobában. Reméljük segít a téli megfázásokat/betegségeket átvészelni.

Bogi!

Nem tudom mikor jutunk át, de igyekszem. Nagyon kíváncsi vagyok a fordított bordűrre :wink:

Szorítok a vállalkozóknak/munkakezdőknek.

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Nagyon ügyes ez a Krisztofer bébi. :) Még a végén mesterszakács lesz belőle :)
Érdekes, a cirkuszban jól palástoltad a pocakodat, mert én nem láttam nagynak. Én ahhoz képest láttam nagynak, hogy amikor nálatok voltunk semmi nem látszott a pocakodon, most ahhoz képest már tényleg nagyobb :)

Niki!
Ez tök jó :)
Nem tudom ismered-e, de majd nézd meg Csatlós Csaba honlapját.
Az ürge elég profinak tűnik, neki sincsenek ugrabugrái, vannak fenn ingyenesen elkészíthető sablonok, és e-mialben tanácsot is ad, hogy mik a leggyakoribb hibák, amiket honlap készítéskor elkövetnek, és hogy mit kell tenni ellenük.
http://shp.hu/hpc/
Szerintem jó ötletek vannak, hátha tudod hasznosítani őket. Drukkolok Neked :) Csak most enyhén meghasonlok önmagammal, mert hogy a családunkban van profi honlapkészítő, és nem fogom tudni kit ajánljak. Vagyis tudni fogom. Megkérdezem milyen honlap kell neki, ugrálós, vagy nem :) :)

Piros!
GYerekek mennek már intézményekbe? :)
Felírtam az időpontot, elvileg nekünk jó.

Na teszek fel képeket, bár még nincs teljesen kész.

Szekrények
Kép

Ágyikó
Kép

Ez egy kicsit ugyan homályos, de látszik az ágy vége, hogy milyen kialakítású.
Kép

Na puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Élőben jobban néz ki :)

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Ja, és az alsó képen a fordított bordűr Pirosnak :) Kicsit látszik talán a képeken, hogy amúgy felfelé néz a holdacska, de ott lefelé :)

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Klári!
Köszi!
Remélem Neked is sikerül hamarosan jó helyet találni.
Lakás ügy: leálltunk vele,télen nem akarunk költözködni,majd tavasszal újra kezdjük a hírdetgetést.

Bogi!
A lovaglással kapcsolatban: igen bennünket,vagyis Kyrát tanácsolták el a lovaglástól,mondván,hogy 6 éves kor alatt nem ajánlják a gerincfejlődés miatt. Aztán hallottam már olyat,hogy óvodásoknak hírdettek lovaglást. Innentől én már nem tudom mi is az igaz. Mi azért a biztonság kedvéért várunk jövő még 1 évet,Kyra elég törékeny kislány,nem szeretném ha bármi gond lenne.
Csodaszép a bútor!!!! Nagyon tetszik! Jól látom Katica alszik felül? Nem félsz,hogy leesik?

Éva!
Milyen könyveket ír a Kornis Mihály? Még nem hallottam róla :oops:
Bár őszintén bevallom pár éve alig olvasok könyveket,egyszerűen nincs rá időm. Este amikor végre nyugalom van körülöttem,vagy tornászni szoktam vagy tv-nézés közben elalszom :lol:
Pedig régebben faltam a könyveket. De majd most a könyvesboltban gyanítom lesz időm olvasásra.

Eszter!
Szép a torta. Ki csinálta? Kyrának is hasonló volt,menyasszonyi ruhás barbival,azt anyum készítette.

Niki!
Sok sikert a vállalkozásodhoz!

Zsu!
Nagyon édes Krisz a képeken,látszik,hogy élvezi,hogy segíthet.

Piros!
Még nem tudom jó-e nekünk az időpont. Elvileg jazzbalettre megyünk Kyrával,de mivel szünet lesz nem tudom megtartják-e. Pedig nagyon szeretnék Veletek találkozni.

Mit szóltok ahhoz,hogy mostanában mennyi gyerekbaleset van a szülők figyelmetlenségéből adódóan? :( :(
Annyira fel vagyok háborodva!
Az a szegény kis Dominik akit széttépett a kutya,iszonyatos...hogy szenvedhetett szegény...
Most meg a kislány aki kerti tóba fulladt. Számomra ezek olyan érthetetlen dolgok. Én biztos megtettem volna a kellő biztonsági lépéseket ha ilyen kerti tavunk lenne az udvaron. Jó pár évig veszélyes lehet az ilyen.
Nagyon felelőtlenek ezek a szülők.
Én is folyamatosan attól rettegek,nehogy valami történjen Marcellel,mert ő nem egy nyugodt gyerek,nem fél semmitől,mindenhova felmászik. Épp ezért nagyon odafigyelek rá,minden lépését figyelem,és megteszek mindent a biztonsága érdekében. Ha mindenki odafigyelne az ilyen dolgokra nem szabadna hogy ilyen tragédia történjen. Szörnyű lehet egy anyának eltemetni a gyerekét,én ezt nem élném túl,főleg ha okolható lennék a haláláért.
Dominik anyját meg egyáltalán nem értem,hogy tudta megjátszani,hogy eltünt a gyereke,miközben ő temette el. Milyen anya az ilyen? Az hogy összezavarodott érthető,de nem hónapokon keresztül kitalált történetet előadva.
Bocsi,ha valakit untattam,de nagyon kiborultam ezeken a tragédiákon.

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Bea!
Na akkor lovaglásról ennyit :) Szerintem ez a gyakoriság, ahogy mi járunk Csabához sem engem, sem a pénztárcámat (lévén, hogy ingyen van :) ), sem a gyereket nem terheli meg :)

A bútor tényleg nagyon szép, főleg élőben. Ha valamikor idekanyarsz a bodyért, akkor megnézheted :)

Engem is nagyon kiborítanak az ilyen tragédiák. Meg amikor mutatnak mondjuk olyan rejtett kamerás felvételeket ahol az anya, vagy a babysitter veri a gyereket amerikában, akkor kinyílik a bicska a zsebembe. Tudod én is ugyanezt csinálnám a szülőkkel. Ezek tényleg felelőtlenek.
Hozzá teszem, bennem is van hajlam a könnyelműségre a gyerekekkel kapcsolatban, de nem viszem túlzásba. Kimerül abban, hogy pl. hagyom őket itthon mezitláb (zokniban) rohangálni, ugyan van 100 papucsuk, de utálják. Viszont mostmár megedzőtek eléggé, és egyáltalán nem betegesek. Nem óvom őket a széltől is, stb. Anyósom szerint ez már könnyelműség sőt, de én látom, hogy a gyerekek ettől strammok lettek. Persze amíg csak Lili volt, azért hajlottam afelé, hogy mindentől óvjam, de amióta Katica is van, ez képtelenség, mert már csak annyi, hogy az egyik leköti a figyelmedet, a másikkal megtörténik a baj.

Bea!
Katica lent aludt, mert én féltem, hogy leesik. Nem is tudom elképzelni más családokban hogy zajlik az első emeletes ágyon töltött éjszaka. Én berezeltem, pláne mert Katica a bátrabb, de a sedrébb is, úgyhogy őt féltem nagyon. Lili fel sem mert mászni rá eddig, úgyhogy őt nem kell félteni :)
Direkt ferde létrát kértem hozzá, hogy könnyebb legyen nekik felmászni. Szerintem jó lett.
Tényleg Kyrának megvan már a csúszdás ágya?

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Zsu, tényleg nem vagy szőke :oops: :oops: Krisz viszont tüneményes pasi, teljesen tudja, hogy most őt fényképezik! És micsoda házias - tiszta álomférfi lesz ha megnő:D
Ha nem bántalak vele: miért szédülsz ilyen nagyon? Alacsony a vérnyomásod, vagy a terhesség hat így a szervezetedre? Mit mondott rá a dokid, mert írásodból ítélve nem először jött elő?

Niki, neked kitartást az otthoni vállalkozáshoz. Ezt a szakmát amúgy tanultad, vagy spontán jött az ötlet?
Ja, megjött a játékasztal? Megkapta már Zalán, vagy szülinapi ajándék lesz belőle? Amúgy mi az a túrható torta ?:oops:

Piros, a babatali időpontja egyenlőre jónak tűnik :D Legalább találkozom veletek személyesen is. Majd írjatok pár szót arról, hogy mit is takar konkrétan, mi a kialakult szokásrend az ilyen talikon a kis csapatban? Szóval még szűz vagyok ... Előre is köszi!

Bogi, ez a szobabútor egyszerűen fantasztikus!!! Tök jól néz ki, és teljesen nagylányos. Katicának és Lilinek hogy tetszik? Gondolom hamar belakták a csajok :D A bordűr meg így az igazi, ha nem mondod - gondolom - senkinek nem tűnt volna fel! A szememet kimeresztettem, hogy mi is a hiba, de csak a leírásod alapján jöttem rá :)

Bea, bevallom én sem ismertem Kornis írásait, inkább csak mint drámaírót névről, hallomásból. Annyit tudtam róla, hogy modern kori író, de sajnos nincs olyan "szellemi vezető" az ismeretségi körömben, aki segítene eligazodni az olvasásra érdemes és érdemtelen kortárs írások között. A könyvét csak beleolvasás alapján választottam ki, mert olyan léleksimogatónak tűnt az ahogy és amit írt. Próbálom nem fellengzősen megfogalmazni :oops: A könyvében van egy cd-melléklet is, amin ő maga olvassa fel az egészet, ha érdekel azt nagyon szívesen odaadom, hátha hallgatni több időd jut. Ez a könyv amúgy nem regény, hanem gondolatok egymásutánisága, minden vallási ill. transzcendens felhang nélkül.


A gyermekbalesetekkel kapcsolatban - ami a szülői felelősséget illeti - teljesen egyet értek veletek. Bár azt is bevallom, hogy én beleélem magam a szülők azutáni lelkiállapotába, és hihetetlenül sajnálom őket. Egy életre megnyomorodnak a tragédia miatt, s nincs számukra ebből kiút. (Na Dominik esete azért számomra is megmagyarázhatatlan) Nem is igazán szeretem olvasni ezeket a híreket, mert sajnos teljesen magam elé képzelem a szörnyű képeket... Biztos, hogy ezért kellett megszületniük? Biztos, hogy ezért meg kellett születniük? Válaszok nincsenek.
Amúgy anyaként teljesen természetes az, hogy a gyerekeimet megszületésüktől kezdve folyamatosan féltem és vigyázom, de bennem van a félsz, hogy mindentől nem fogom tudni őket megvédeni. És ennek nem lesz vége azzal, hogy felnőnek, csak akkor már nem fogok tudni vigyázni rájuk. Félelmetes gondolat.

Na, most be is kell fejeznem, Kisherceg felébredt.
Pusz mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

Na bepakoltam a szekrényekbe!
Idesüss:

Kép

Kép

Jó sok hely lett. A nagy fiókokban gyerekjátékok figyelnek, persze erősen kiszanálva őket :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi
Vaóóó!!! Te aztán gyors vagy!! Már látom is a legjobb búvóhelyet a szobában :lol: :lol:

Éva
dórége
 
 


Sziasztok!

Megjött miss Negatív. Ez vagyok én. Semmi jót nem bírok írni. Tegnap elmentünk ismét Dunakilitire (a fiús program helyett) fürdeni egyet. Anyu meg a húgom is jöttek. Képzeljétek megcsúszhatott a keze, az illetőnek, aki a víz tisztításáért felel, mert anyuéknak a szemét csípte a gőz,vagy pára a jakuzziban, én meg teli lettem apró kiütésekkel, amik azóta sem akarnak elmúlni, viszont erősen viszketnek. Kriszinek hál istennek semmi gondja. És ha már róla van szó, megint lelki nyomorék lettem. Előbb ugyanis, ebéd közben, olyan hirtelen jött hisztit csinált, hogy előbb majdnem nevettem, végül nyugodt hangon beszéltem hozzá, hogy egyen csak szépen, lehetőleg kanállal, és mondja el mi a baj, ha a hisztinek vége...De ő csak egyre jobban belelovalta magát, ömlöttek a könnyei, dobálta magát.....én meg leöntöttem hideg vízzel. Jó, kicsi volt csak a pohárban, de akkor is..Hát ezt tettem. Meg is lepődött. Azért még egy kicsit folytatta,bevittem a szobájába, de innentől hamar megnyugodott és elaludt. Most biztos gondoljátok, hogy szegény gyerek nyilván csak fáradt volt én meg túlzásba vittem a dolgokat. De Krisz mindig kerec perec kijelenti, hogy nem eszik, vegyem ki, mert ő fáradt, menni akar aludni. Ez elég sokszor megesik, én meg nem erőszakoskodok vele. Szóval nem tudom most mi történt, de cseppet sem érzem jól magam tőle. Hát, ezt le kellett írnom.

Éva!
Köszi kérdésed, máskor is volt már ilyen szédüléses nyavalyám, akkor sem bírtam közlekedni pár órán át, de elmúlt. Alacsony a vérnyomásom alapban is, biztos ez hozza mki, gyógyszert természetesen nem kapok. Dokim múltkor is azt mondta, igyak kávét. Ezek vannak, de már úgysem tart sokáig..

Bogi!
Nagyon nagyon szép a szoba! Hú, biztos örültek a csajok! Sarkokat is nagyon jól kihasználtátok!! Lili nem félt fönt aludni?

Piros!
Mi is becélozzuk a 30-át! Remélem jól vagytok, nem írtál magatokról!

Orsi!
Hol bújkáltok?

Írjatok, puszi:

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Bogi!
Köszi a honlaposat!
NAgyon szuper lett a szoba! Nem csak a bútor jó, hanem úgy az egész, persze a csajokkal :)

Bea!
Sok sikert a könyvesbolthoz! Majd írj róla sokat, bizti jó lesz.

Zsu!
Lehet a levegőben van valami, ma én sem tudtam teljesen tolerálni Zalán látszatra minden ok nélküli sírvafakadásait. A délutáni okára még mindig nem jöttem rá.

Viszont arra rájöttem, hogy szükségem lenne egy fél nap Zalánmentességre. Na nem azért mert nem szeretem, hanem, mert kell, én sajnos eddig (és valszeg ez után sem) nem tudom elvinni a nagyihoz, mert az egyiknél nem merem otthagyni még kicsit sem, a másik meg túl messze van. Átmeneti megoldás, ha apjával küldöm el a közeli mamihoz, amit egész eddig nem mert a párom bevállalni csak most kezd rájönni, hogy kéne. Na mind1.

Dórége!
Programozó vagyok, így egy keveset konyítok a dologhoz :D Nem csak honlapot, hanem más programokat is bírnék csinálni, de ahhoz több idő kéne.
A játszóasztal megjött igen, nagyon szuper, és persze már odaadtuk :? (szabadkozom, hogy ez volt az utolsó előreajádék :D). Imádja!
A túrható torta, pedig egyéveseknek való bele lehet nyúlni túrni torta babapiskótából gyümölcsből és babapudingból. Az ötlet egy ugyanilyen felnőtt sütiből jött.

Ha valaki gyors édességet akar: Vegyen egy nagy tálat az aljába félbetörött babapiskótát rá gyümikockákat rá pudingot, na ezt még kb háromszor megismételni. Én két csomag pudingból és egy csomag babapiskótából szoktam, aztán hűtőben állnihagyni kb fél napot. HA valakinek van ideje az eredeti recept otthon sütött felkockázott piskótából van.

Tali ügyben éppen arra az egy napra már programot szerveztem, mert aznap szünet lesz a suliban a párom mégis ügyel,ilyenkor be lehet vinni hozzá ZAzit megőrzésre :) én meg elmegyek csavarogni délután. De azért majd még rákérdezek, hogy utána mi a terve, hátha volna kedve ki furikázni engem :)

Ja amúgy meg nagy újság is van. A Zalán már nem szopizik még este sem! Teljesen ügyesen sikerült elhagyni, semmi más nincs helyette, se tápszer, se kakaó semmi, csak berakom az ágyba sötétben és egy hang nélkül kis forgolódás után elalszik. :)

Na megyek. Pá

kancellárka
 
 


Ezt még megmutizom:
Szóval például ezen (is) dolgoztam: http://kancellar.fw.hu/
referenciának készül.
Baba- és gyerekzsúrokra szívesen csinálnék hasonlókat. Még nem teljes a programok még nem működik, az ajándéklista képes lesz, a vendégeshez meg vendégkönyv kerül majd.

kancellárka
 
 


Sziasztok Lányok!
Mostanában elég elfoglalt voltam vagyok is, nemzetközi versenyt szervezünk november 03-04-re. Ezzel kapcsolatosan ügyintézésekkel telnek a napjaink.

Bogi!
Nagyon szép lett a lányok szobája. Tedd el az asztalos számát majd elkérem. Persze nem most kell, de ha igy nőnek a lányok hamarosan kinövik a meglévő butorokat. A Satonak már most égnek áll a haja az ötleteimtől. Bár már megszokhatta volna, hogy én mindig előbbre gondolkozom mint ő.

Zsu!
Szerintem nem aggodj ilyen problémák és megoldások máshol is előfordulnak. Hidd el. Az már csak hab a tortán, hogy te most még babát is vársz és hormonjaid sem átlagosan működnek. Nálam is borult minden, még szülés után is totál kiborulós voltam. Kb. mostanában kezd helyreállni a régi lelkinyugalmam.

Piros!
Ti jól vagytok? Remélem tudunk találkozni nálatok.

Bea!
Gratulálok a munkádhoz, biztos benézek hozzád, bár a belvárosba ritkán szoktam bemenni, lehet hogy ez miattad fog változni, majd kialakul. Előre félek ha könyvesboltba beszabadulok, annak erős kárát látja a pénztárcám, bár mostanában az inkább üres, igy könnyebben ellen tudok állnia a kisértésnek.

Rólunk csak annyit a lányok jól vannak, egyik sem beteg, csak Tomoko náthás, de nem vészes. Jövő hétre tervezzük az influenza elleni oltást beadatni.
Anna nagyon szeret az oviba, semmi nyafogás nincs, csak még nem akar ott aludni. Eddig csak egyszer aludt ott, de másnap monta, hogy ebéd után jöjjek érte. Én meg nem erőltetem, szerintem ő is érzi, hogy van választási lehetősége és inkább velem akar aladni délben is. Mondjuk igy egy kissé macerás mostanában a sok rohangálnivalót bezsúfolni, amit lehet neten és telefonon intézem, szerencsére a partnereink is hasonló időszűkében vannak igy nekik sem gond hogy nincs mindig személyes találkozó.
Sato keresi a munkáját nem sok sikerrel. Aki tud segítsen testnevelő tanár, angol, magyar és japán nyelven beszél, ír, kommunikál, tolmácsolási, asszisztensi, fordítói tapasztalatai vannak. Japán nyelv oktatóit most csinálja nemsokára végez. A vidék sem probléma, ha napi bejárás megoldható.

Üdv. Ági
nicsi1
 
 


áááááá, írtam másfél oldalt és elszállt!!! Mérges vagyok!
Holnap újra megpróbálom! Bocs.

Várlak titeket a talin!

Éva!
Küldök priviben részleteket.

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Nincsenek jó híreim :(
Ma közölték velem,hogy mégsem nyitják meg a könyvesboltot,ahol dolgoztam volna :( :( :(
Totál magam alatt vagyok.
Kezdhetem előlről a keresgélést.
Olyan szerencsétlennek érzem magam :( :( :(

Megyek is nem panaszkodok tovább.

Bea
beátab
 
 


Bea, hát ez nem a legjobb hír :( Mondanám, hogy ne törj le, de gondolom, ezzel most még nem segítenék sokat.
Mindenesetre azért :"ne törj le" :)
Arra nem gondoltál, hogy a már elutasított jelentkezőidet felhívjad? Sose lehet tudni, hátha lesz köztük jó ajánlat, no és addig is nem a könyvesboltira gondolsz. Különben is tiszta bolond az a társaság, hiszen te szinte az egész készletre - majdhogynem - találtál vevőket (bennünket :D ), úgyhogy nagy veszteség vagy nekik. És még csak nem is tudják. Ne törődj velük! Amúgy - koromnál fogva - erre is van példám saját életemből: én csak úgy hívom a '6 napos munkahely'. De ezzel most nem untatlak, majd személyesen egyszer.
Kitartás, mindjárt jön a többi csaj is a csapatból melléd :wink:
Pusz
Éva
dórége
 
 


Orsi

Boldog névnapot :D :D

(remélem vasárnap ünnepeltél)
dórége
 
 


Sziasztok!

Bea! Nagyon sajnálom a történteket! igazán neked való lett volna! Sebaj, fel a fejjel! Lesz ez még így se! A HM-et nem akarod visszahívni vagy már betöltötték? El tudod mesélni személyesen kedden vagy mentek mozogni Kyrával?

Éva! Megkaptad a privit? Gyere ám kedden!

Lányok! Előre szólok, hogy keddre hozom a báli programot és meghívót november 17-re, hátha más is kedvet kapott. Bogiék már jönnek! :wink: Nem akarok erőszakos lenni, de mégis :twisted:

Orsi! Boldog névnapot! Hoygan bírod a párod nélküliséget? nem nagyon jössz fórumozni, de gondolom, ah most mindenre egyedül vagy, ez hiányzik a legkevésbé. Persze szóban is elmondhatod, ha jöttök kedden! Ugye, jöttök?!

Zsu, Nicsi, Bogi, Dórége, Rátok nagyon számítok.
Kancellárka, elfogadom igazolt hiányzásnak, ha kicsit inkább magadban töltődsz fel. Nagyon tudom milyen elemi szükségletről beszélsz!

Anyacuka, Luca, Eszter, Babinti nem nyilatkoztatok még egyáltalán. Ugye jöttök?

Mindenkit szívesen várok, legfeljebb a szenilitásom miatt maradhattt kia felsorolásból. Előre is bocs!

Azért nehogy kimatradjatok valami jóból, megpróbálom újra a beszámolót! Egyszóval lasan-lassan kialakul valami rendszernek nevezhető dolog az életünkben. Anna órarendje és délutáni elfoglaltságai adják az alapot és mindenki ahhoz igazodik. Általában 3-kor végez a suliban és ebben már a napközis közös tanulás is benen van, sőt olykor-olykor egy énekkar vagy konfliktuskezelő tréning is.

Igen, ide is járunk, illetve fogunk majd a szünet után, emrt úgy tűnik nem a legjobb eszköztárat és mintát tudjuk neki ebben a témában felmutatni. Magyarul üvölt a kicsikkel, mint sakál, ha nem akarnak úgy játszani, ahogy neki tetszik. :oops:

Zsu! Nem tudom mennyire megnyugtató számodra, de gyakran én is küzdök a tehetelenségemmel, ha a gyerek nem akarja elfogadni az álatalam mondottakat, bármenyire az ő érdekeit szolgálja is. ráadásul Dávid is beért a nemtom hanyadik dackorszakba. a legveszélyesebb, hogy nem áll meg, ha rászólok. valamelyik délután csak a vakszerencse mentett meg attól, hogy a suli előtt elgázolják, mert majdnem kiszaladt az útra.

Sára népitáncolni jár, de ez az oviban van és reggelente, hetente kétszer. nem mondhatnám, hoyg ő a legüygesebb, de legalább gyakorlojuk milyen az ha bevállalunk valamit és akkor is menni kell, ha aznap nincs kedve az embernek hozzá.

Dávid végre végleg elhagyta a cumisüveget. Sajnos szomorú apropója volt, emrt szuvasodni kezdtek a fogai a cukros áztatástól. Én hülye. Na, ez egy tökéletes példája rövid távú nyugalomért feláldozott elveknek. Most két éjszakai vita árán megszabadultunk a cumitól. Így nagyobb az esélyünk a szobatisztaságra is, bár sok kedve nincs hozzá. Tud már fiúsan állva pisilni, de magától nem szól, ha kell. Viszont előbújt a "makkocska" is, aminek anyja legalább annyira örült, mint ő, mert nagyon tartottam a felslicceléstől. Most viszont állandóan azzal van efoglalva. Hiába, férfi a lelkem.

na dugulok, mert elöntöm az egész oldalt szöveggel. Gyertek kedden!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Piros
ez most csak egy gyors jelentkezés. Igen, megkaptam a privit, és írtam is rá válasz a régi e-mail címedre. Te azt nem kaptad meg? A lényeg az volt, hogy ha nem szülünk épp akkor (sógornőm mindenórás, és itt lakik nálunk), akkor mindenképp megyünk.
Addig is puszi, és már nagyon várom!!! Gergő is, mert megígértem neki, hogy csajszik is lesznek :lol: Hiába, ő is csak férfi :lol: :lol:
Éva
dórége
 
 


Szia Éva!

Nem, valamiért nem jött át a mailed. Sebaj, a lényeg, hogy jöttök, ha tudtok. addig még van idő megszülni a babát! Tök jó lehet, így együtt izgulni és várakozni. ilyenkor mindig akarok én is még gyereket! Azután hazajönnek az enyémek és elég is ennyi...

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?