Új privát üzeneted érkezett!

hát képzeljétek el ma mitörtént.

Norbi azzal fogadott mikor mentem értük az oviba hogy anya képzeld el a az ovónő a Rékát odavágta az ágyra, mert Réka kiment wc-re, s utána sírt mert nem akart aludni, erre az ovónő begurult, és odavágta az ágyba.
Ez nem a saját ovónőjük volt hanem délután helyettesítés volt.

Komolyan mondom most már azon gondolkozom hogy átviszem a régi oviba, ahova jártak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Na, elhoztam a számítógép alkatrészeket! Már csak össze kell szerelnie a páromnak!

Viki!
Remélem ilyen szép marad a görbém! :)

Gabi!
Úristen.....normális az ilyen ember??? Az ilyen minek megy óvónőnek.....szegény gyerek hogy élheti ezt meg!

Én ma krumplistésztát főztem ebédre.......

d.dodó

Gabi!Milyen óvónök vannak :evil: nem csodálom ha elviszed a kisfiad másik óviba :? Itt Kecskeméten is van óvónö képzö de olyan lányok járnak oda,hogy rájuk nem biznám a gyerekeimet :? (én is oda jártam de kinéztek mert szeretem a gyerekeket :evil: )

Dodó!Drukkolok,hogy ilyen maradjon a görbéd és ne jöjjön meg :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok

nem tudjátok véletlenül hogy ha én főállású anyaságon vagyok, akkor lehetek saját cégnél társtaulajdonons? Tehát a kft a férjem és az én nevemen lenne.

Kép

gabi1

Sziasztok!
:( :( :( Megjött a mensim :( :( :( Nem is fűznék hozzá többet :(

Gabi!
Ez felháborít,hogy gyerek intézményben ilyen megtörténhet!!
teljesen mindegy,hogy milyen okból kifolyólag,de hogy engedheti meg ezt magának,hogy egy ártatlan kisgyerekkel szemben ilyen durva dolgot tegyen.Ezt tanulta a főiskolán??????????

dodó!
Megy a drukk!!

Kata!
Vettél tesztet?

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Vettem negatív lett de nem lepödtem meg.Most azt se tudom mikor kell megjönnie vagy szombaton vagy hétfön de szerintem nekem is megjönn :cry: Sajnálom,hogy nem jött össze nem baj együtt megyünk a júli végi augusztus eleji babák táborába :wink:

Gabi!Kérdezétek meg a könyvelöt vagy ügyvédet lehet-e.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibici!

Sajnálom! :( De új hónap, új esélyekkel, úgyhogy újra megy a drukk, hajrá augusztusi baba! :D :wink:

Gabi!

MÉg mindig nem értem, és sajnálom! Óvónéni :(
Kft-s kérdéshez nem értek :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lányok!
Nagyon köszi mindenkinek!!!Kicsit elkeseredtem,de izgatja a fantáziámat ez a 7 napos késés.

Augusztus????????????????????? 30.Szülinapi ajándék????????Nem is hangzik rosszul :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Lanyok!

Hazaertunk. Zolit beirattam uszni.
Igy hetfon ovi utan uszas szerdan meg angol.

GAbi!
REttento szerencseje van annak az ovononek, hogy nem jar oda a fiam. En anyatigris tipus vagyok es tuti feljelentes nelkul nem uszna meg, az hogy en meg nem verem a falhoz csak a jolneveltsegem miatt nem teszem. Felhaborito, foleg hogy tehetetlen az ember.
En azonnal mennek a vezetohoz es megfenyegetnem, hogy feljelentem a rendorsegen.

Ibici!
Sajnalom! De hajra kovetkezo honap!

Kata!
megy 1000-rel a drukk.
A mostani terhessegem alatt fele annyi dolgom van, mint Zolinal.
Akkor dolgoztam, felujitottunk es suli is volt.
Most van Zoli, de O oviban van nincs munka, suli meg van, es felujiats sincs.

Dodo!
a krumplisteszta sem rossz.
A gorbed nagy jol nez ki.

Lanyok!
Csinaltam nektek pocifotot.
Mindjart felteszem.

Magi
Vendég

Szoval itt egy poci foto, jo nagy, mert Zolinal ilyenkor meg nem volt semmi. Most meg: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Amugy csinaltam hatulrol is kepet, igy nem is latszik semmi.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Magi
Vendég

Magika!Nagyon édi a pocid :lol: És hátulról semmi nem látszik ez tök jó :lol: Nem mentél vissza dolgozni?

Ibica!Nekem is augusztusba van a szülinapom :D Zsófit is a körül vártam(de nem birt a pociba lenni addig) na majd a kistesót :lol: (hát ha)Hanyadikán van a szülinapod?

Mi ketten vagyunk Zsófival mert Gabi éjszakás :( Ilyenkor nem tudok nyugottan aludni de majd tanulok és csak reggel lesz :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Csajok, én is augusztusi vagyok! :D :lol: :lol: :lol:

Magika!

Pocifotó! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jo reggelt lanyok!

Mindjart viszem Zolit oviba.

Kata!
Mire gondolsz munka teruleten?
Zoli 2 eves volt mikor vissza mentem dolgozni.
Pont harom eves koraig dolgoztam es most tappenzen vagyok.
Zolinal 8 honapig dolgoztam, majdnem munkabol mentem szulni.
Most nem akartam dolgozni, hogy Zolival is tudjak foglalkozni.
Na meg amugy sem erzem magam mindig jol, igy mar jo koran tappenzre mentem.

Igy most nem dolgozom, de sajna idom igy sem sok, mert februarig be akarom fejezni a sulit.

Magi
Vendég

Magika!Erre voltam kiváncsi :) Milyen suliba jársz?

Viki!Te hanyadikán születtél?

Nagyon görcsöl a hasam szerintem és a derekam is mjad le szakad :?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Gabi1, megdöbbentő,hogy milyen óvonők vannak,még egy hörcsögöt sem lehetne rájuk bízni!

39 cn vagyok,mensi sehol a hőm.37 küzdötte fel magát 36,6-ról
kiderül,hogy mi van! :D
bebus

Bebus!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kata!
Dunaujvarosba jarok Fosulira!

Kozgazdasz leszek es Kommunikacios bolcsesz februarban remelhetoleg.

Magi
Vendég

Kata!

Ez nekem ingyen volt az egesz, Zoli miatt.
Sajnos ezt is eltoroltek. Pedig jo volt.
Meg ez a felevem ingyen van utana fizetni kene.
Ezert is szeretnem befejezni.

Magi
Vendég

Hahooooo lanyok!

Merre vagytok?

Magi
Vendég

Magika

én vagyok,de néha csak olvasok!
bebus

Magika!Én ez miatt hagytam abba a sulit mert fél évente 120-at nem tudtunk fizetni+a tárgy felvételek meg persze a pótvizsgák és az utazgatás :(

Csajok!Ti szedtek Elevitet?Mert ajálják a baba tervezés elött is és most ezen agyalok elkezdjem e szedni vagy nem csak ha baba lesz akkor :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Még mindig nem a sajátról, de már szereli a párom, csak most mindent ujra kell telepiteni!

Csajok, én tegnap este nagyon szarul voltam.....filmnézés közben elkezdtem chipset enni.....de 5 percre rá olyan hányingerem lett, hogy épphogy csak elkerült rókakoma....utána már ha a filmben mutattak valami kaját, akkor hányingerem lett..... akkor lett csak jobb, mikor szopogattam egy kis jeget....
Éjjel megint voltam pipilni...
és reggel még mindig 37,1 volt a hőm!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Kata,

nekem a dokim mondta,hogy a tervezett fogamzás előtt 3 hónappal kell elkezdeni szedni az Elevitet......én a 100 db-at szedem :)
bebus

Ime a gödbém!
Mondjuk nem értem, mert eddig az a vizszintes zöld csik 36,8-nál volt, most a kis szenya felrakta 9-re......bár nem tudom van e jelentősége!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 70400_.png

d.dodó

dodo!

Mikor fogsz tesztelni?
Az LH mar kimutatna!
Nagyon szupi a gorbed.

Kata!
En szerencses vagyok mert 3 ev alatt sikerult elvegeznem a 4 eves sulit, bar meg nincs vege.
Eleg gaz, hogy mar nincs az ingyenes tanulasi lehetoseg.
Pedig szerettem volna elmenni mashova is tanulni, ez utan, de igy nem fogok.

En csak folsavat szedtem elotte, semmi mast. Azota mar azt nem szedem, helyette vasat es mgb6-ot szedek, de azt azert mert nagyon vashianyos vagyok.

Magi
Vendég

magika!
Az a baj, hogy az itteni 7db-os LH teszt 6000Ft-nak megfelelő korona. :( annyiért meg nem éri meg megvenni.
De lehet holnap lemegyek a városba, és veszek sima tesztet! Elvileg ma vagyok a 10. DPO-n. Csak egy bajom van, itt mint irtam már 2 féle teszt van, de az érzékenysége egyiken sincs feltűntetve! :(

d.dodó

Ja, és az lehetséges, hogy az illatok már most felkavarják a gyomromat??? Leginkább az édesek....tehát parfüm, egy-egy illatos gyertya..... ??!!!!

d.dodó

Sziasztok!

Kata!

É szedek elevitet, Petivel is szedtem, már a teherbeesés előtt is több hónappal, mert ugye lassan jött össze. Petivel végig a 37. hétig szedtem, akkor álltam le vele,most is valahogy így tervezem :)
(amúgy 24-én :wink:, miért Te mikor?)

Dodó!

Szép ez a görbe! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

MA csak most értem haza, rohangáltam egésznap.
Holnap sem leszek, mert reggel bankba megyünk, aztán meg zamárdiba előadásra párommal.

BEszéltem a régi ovoda vezetőjével, és azt mondta szivesen vissza veszi a gyerekeket. Szerintetek vissza vigyem? A szivem azt súgja hogy igen.

Képzeljétek reggel Norbi a kocsiban mikor közeledtünk az ovihoz, elkezdett sírni hogy nagyon fáj a hasa, teljesen összegörnyedt. Majd mikor elvittük anyuhoz öket, akkor kérdeztem tőlem hogy akkor most nem megyünk oviba? MOndtam neki nem. Nekem elkellett mennem, majd felhívtam anyut hogy mi van a Norbival, és mondta hogy semmi baja nincs. Kérdeztem tőle hogy miért csinálta ezt, és azt mondta hogy nem akarta hogy a Márti nénivel legyenek.
Erről ennyit. Mindenestre holnap mennek oviba, aztán úgy is őszi szünet, és utána mehetnek a másik oviba. Szerintetek jól döntök?

Csináltam ma is tesztet, persze negatív. De úgy döntöttem hogy várok még szerdáig, de legalább hétvégéig. Addig csak mutat valamit, de szerintem nincs baba, a hőm is azt mutatja. Ma megint lement 36,7-re össze vissza ugrál.

Mindenkinek nagyon drukkolok. Remélem tényleg hamar babásak leszünk.

Dodó igen lehetsz érzékeny szagokra, én pl nagyon hamar a nyers húst büdösnek éreztem. Mindig a párommal szagoltattam meg.
És a parfümöt sem bírtam.

Kép

gabi1

Én eddig nem szedtem elevitet csak folsavat, mert elég gyümölcsöt ettem, de most a héten már a folsav mellé elkezdtem az elevitet is. Nem mindennap szedem, mert nekem nagyon szorulásom lesz tőle, hanem 2 naponta, és afolsavat pedig naponta

Kép

gabi1

Szerintem ha megjönn a pénz veszek Elevitet én se minden nap szedném Zsófival sem mindennap szedtem :D

Dodó!Drukkolok!

Gabi!Jól döntöttél az ovival kapcsolatban :wink: Én tuti szólnék azért még az ovoda vezetöjének.

Én ma megmértem a hőmet 36,9 nem tudom ez mit jelent :roll: Amúgy görcsöl a hasam és fáj a hátam tuti mensi lesz csak meglepi mikor :?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Kata!
Én aug. 12.-én születtem.Az anyukám 1.-én az apukám 7.-én a névnapomon.Úgy hogy a múltkor már leírtam,ha ez valamit számít akkor nekem majd most kell teherbe esnem,hogy tartsuk a hagyományokat :D :D :D :D :D
Én nem szedek semmit,de gondoltam már rá.

Dodó!
Nagyon drukkolok!!Illatok??Én a lányommal nagyon kivoltam minden illat,szag felerősödött.Iszonyú volt :( :( :(

Magika!
Tényleg jó nagy pocid van :wink: Nagyon csini :wink: :wink:

Gabi!
szerintem jól döntöttél olyan szempontból,hogy ha maradtatok volna nem tudtad volna nyugott szívvel otthagyni a gyerekedet az oviba.Én mint mindkét oldal érdekeltje azt mondom,ha nincs meg a kölcsönös bizalom az óvónő és a szülő között az már rég rossz.
Viszont lehet,hogy a vezetőnőt nem hagynám ki én sem a dologból,még ha a gyerekeket átviszed akkor sem.Egy ilyen pedagógusnak nincs helye gyerekintézményben.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Nekem is 1-én született anyukám, 2.-án az unokahúgom, 21-én anyósom és 25-én az öcsém! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Párom októberi, a Peti meg szeptemberi lett, jó kis középmezőny :lol: Drukkolok Nektek!

Gabi!

Sajnálom az ovit! És tovább drukkolok Neked is! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Én 1-i vagyok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

nálunk meg minden gyerekem ünnepnapon vagy előtte, utána született.

Betti december 27.
Norbi Április 30.
Réka március 15.

Szóval lehet hogy a negyedik is így akar születni, akkor anovember esélyes lehet, és augusztus 20környékén születhet.

Annak idején Bettivel január 4-re, Norbival május 4-re, Rékával március 10-re voltam kiirva, úgyhogy ha nem is akkorra lennék kiírva akkor majd vagy túl hordanám, vagy előbb születne.

NA remélem bejön ez az elméletem.
AMúgy én november 19-én férjem november 21-én született.

Kép

gabi1

Annyira felvagyok fújodva:(

Nálunk a november elég húzós.
4-én kezdi anyósom, és a keresztfiam, majd 19-én nekem sógoromnak szülinap, anyunak névnap. Aztán 20-án nagymama, majd 21 férjem.

Decemberben 10 nevelőapám születésnap, 12 nekem névnap, aztán jön karácsony, 27-én pedig lányom születésnapja.

Kép

gabi1

Nekem a névnapomon lett pozítív a teszt és a szülinapom körül vártam Zsófit.Végül is az eljegyzésünk elsö évforduloján született :lol: Anyukám január9-ei tesóm 3-ai férjem 25-ei.Ráadásul jövöre lesz anyum 50en tesóm 18 lesz nagy buli. 8)

Gabi!Akkor jó lenne egy második kisfiú,hogy egyenlö legyen az arány :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Az ígért képek a szobákról, átrendezve (jobb későn mint soha, bocsi, hogy 1 hetet vártatok rá majdnem :oops: ):

Szóval a baba szoba, ahol majd én alszok,meg Tesóbaba:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És a másik, ahol Peti lesz apával (jelenleg még velem van ) :

Kép Kép Kép Kép

Jó sok helyet foglalok, bocsi!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Tesztelok????

Viki!
Nagyon jo a szoba.

GAbi!
En is vinnem mashova Zolit, ha gondok lennenek.

Nalunk szulinapok:

Julius: En
Augusztus: Apa
Szeptember: Zoli

Nevnap:
Marcius: apa, Zoli egymas utani nap
Januar: En

Nalunk igy szetszortan van.

A csaladot nem emlitem, mert a szuk csalad 21 fo, igy minden honapra legalabb 3-4 szulinap es nevnap van.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Reggel megmértem a hőmet 37volt!Most már kiváncsi vagyok hogyan müködik és nekem mennyire jönn be :roll: Én arra következtettek hétfőn jönn majd meg nem holnap ahogy a naptár íta :roll:

Viki!Klasz a szoba!!!Külön lesznek a gyerekek?

Magika!A szük család ennyi az igen :wink: És én még sokkalom a mi 9főnket ami az én családom és a férjemé. :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lányok.
Végre saját gépről.......de sokminden nincs még installálva, igy fel kell mennem majd barátnőmhőy ezt a gyonyoru tesztet amit ma reggeli pisiből produkáltam a 11. DPO-n megosszam veletek........ Hipp-hipp hurrááááá :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Dodó!

Csak nem zebrás lett :wink: Gratula és nagyon vigyázz magatokra! :D Nem hiába volt ilyen szép a görbid! :D

Kata!

Mint fent említettem, a kicsi lesz velem, Peti meg apával! :wink:

Magika!

Szépen sorban van a szülinapotok,mint nálunk, csak nálunk más a sorrend :) én-Peti-apa Aug-szept-okt. :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
De igen, zebrás...... azt sem tudom sirjak vagy nevessek....... :lol: de nagyon boldog vagyok

d.dodó

Dodó!Gratulálok!!!Milyen tezstet vettél ami ilyen hamar kimutatja?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
Valami itteni. preg a neve. az érzékenysége rá sem volt irva... megérzésből csináltam :)

d.dodó

Sziasztok!

Dodó!

Még egyszer gratula, jó volt a megérzésed! :)

Képzeljétek, mit csinált tegnap Peti! :lol: :lol: :lol:

Felhúzta az apja pólóját, szépen rátette a kezét a hasára, és kiabálta, hogy :Tesóbaba lúgj meg! (mint ahogy anya hasán szokta) erre alig tudtuk megmagyarázni neki, hogy apa hasában nincs Tesóbaba, csak anyáéban, erre átjött az én pocimhoz, rátette a kezét, és :Tesóbaba lúgjá meg! (de persze most nem történt semmi, amúgy már tök sokszor megrúgta, de most persze nem) erre Peti: anya, nem hajjjjja............. alszik? és néz rám nagy szemekkel :lol: :lol: :lol: :lol: olyan édes volt, még a könnyim is kicsordultak, majd elmegy, azt mondja: akko később,ha felébed. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na, próbálkozom a képfelrakással.... remélem sikerült jól lekicsinyítenem

Kép ma reggeli 11.dpo teszt

d.dodó

Dodó!

Ezt a csíkot én is látom már! :D :wink: :wink: :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

dodó nagy gratula itt is. Írigykedem egy kicsit:(

Dodó figyú a társalgóban olyan topikot csinálj légyszi, hogy 2008 nyári kismamák, és akkor abba remélem én is belefogok férni jóóóóóóóóóóóóó?

Vagy megcsináljam én? Te meg majd írsz bele először.

Nekem ma is nega lett a teszt, hőt nem mértem.

Kép

gabi1

Gabi!Ne keseredj el mi majd az augusztusi babákat erősitjük majd :wink: :wink: Ilyen topik én úgy láttam már van :lol:

Dodó!Párod mit szólt hozzá?Nagyszülők?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata
kedden csinálok egy ujat, mert csak hétfőn kéne megjönnie.....páromnak csak akkor mondom el.....anyuéknak meg szerintem csak karácsonykor ha megyünk haza

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?