Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok!
Gabcii, há' hagyegye! ;) inkább most, mint mikor kígyót-békát megfogdos, nem? vagy téged zavar?

Timi, számlaszámoooooot!!!!!

Rita, irtó édesek a csajok (a kissrác is, de ő nem érdekes, ugye? ;) )

Móni, ügyes vagy a nyilvános szopival! mi még mindig bimbóvédővel nyomjuk, így nem is tudnék (?) nyilvánosan szoptatni. (ki kellene már próbálni ismét anélkül, már biztos sokkal erősebbek, mint múltkor). szemváladékozás nekünk, azaz Petrának is volt, de elmúlt. izgalomra semmi ok. lábügyileg mizújs? Hubának az ortopédus azt mondta, h semmi gond a csámpássággal, de tornáztassam tovább rendületlenül (tudod, az a kifelé csavargatásos, amit írtam múltkor).

oltások: engem is nagyon érdekelne, ha nem lenne ilyen iszonyatosan drága. és minden ugye duplán. úgyhogy szerintem mi kihagyjuk. bár a barátnőm azt mondta, h van, amire van kedvezméyn koraszülötteknek. remélem, a dokinéni tudja :?

terhességi csíkok: gusztustalanok, de már említettem. garnier bőrfeszesítő testápolóval kenegetem, hátha... naja, ahogy Móricka elképzeli...
:roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Ádi nagyon édes!!! Már 5 kg??? Mennyivel is született?
Rita eszméletlenek a lányaid!

Móni, vásárlás?! Az meg mi? :wink: Én még nem voltam csak 30 percet a szomszédban... tegnap kaptam kimenőt...

Csajok, dokinéni azt mondta, hogy túlesszük magunkat az a baj...
No de nem értem... kb 450-et eszünk 6-7 alkalommal, jó volt egy 590-es nap is... amit a tápszeres leÍrásról írtok pont az még több...
Hogy is van ez?

Na mindegy... most ha egyszer elengedi a cicit nem kapja vissza, így is 80-100 ml-et eszünk...

Másrészt azt mondta, hogy ő sem a Papaverint, sem a Gripe Watert nem ajánlja... jó mi? Mert egyik nyugtató, másik szódaikarbóna (ami vminek nem tesz jót) és inkább legyünk türelemmel, mert pár hét és kinövi... addig én meggágyulok...
Mondjuk éjszaka nagyjából OK, 1-2 volt gáz, de tegnap 2-3x20 perc kivételével kézben nyűglődött, a végén szerintem már szimplán fáradt volt és nem bírt elaludni... :cry:
Tehát vagy bejön mégis az Infacol - most többet adunk neki, eddig napi 2-3x kapott - vagy az Espumisan, vagy kinőjük (max 10 hét még 3 hós koráig :roll: )

Oltások - hát tényleg qurva drágák, de mi nem? - én is utánaolvasok és kérdezek... a pneomost hallottam, hogy azt felttlenül, ill. az rémlik, hogy bárányhimlő ellenit lánynak NE!, mert nem jelent végleges védettséget - ellenben ha átesik a betegségen az igen - és ha felnőtt korában terhesen kapja el, abból nagy bajok lehetnek! Tehát lányos anyukák tessék egyérteműen megjegyezni, hogy volt -e bárányhimlős a gyerek vagy sem... a többi nem fontos annyira neki később!

Kertikiri, nyugi Dorka is álmában mosolyog, vagy amikor elengedi a cicit - ez is félálom - de már figyelget... el jön majd a mi időnk is?
Tényleg Nadin mekkkora?

Andi, nekem terhességi cskjaim nincsenek, ellenben kilóim maradtak jócskán, most melyik a "jobb"?
Ja és miért is egyik gyerkőc Espumsan, másik Infacol??

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Gabcii!
Én csak arra tudok gondolni, hogy csak azok a fogcsirák mozgolódnak, és viszket neki, de lehet, hogy még korai. :? Próbálj neki, műanyag könnyű rágókát adni, de eheti a kezét is. :) A Dm saját termékei között (babylove) van egész jó. Manónak anno bejött.

Erről jut eszembe, Dm bababónusz? Kiváltotáttok már a kezdőcsomagot? Mert a miénkbe 2 db 50% kedvezményes C&A-s utalvány volt. Móni kihasználtad tegnap? Na és miket vettél?

Hajni, Timi!
nem tudom, hogy lehet-e már fürödni. Valamit mondott a doki. Azt tuti mondta, hogy míg van vérzés nem, de ezt mindenki tudja. Utána is mondott valamit, de nem figyeltem rendesen. :oops: De már annyira hiányzott, így már 2x elmerültem.:)

Mindenkinél ilyen sz@r idő van? Hajni, ha már nálatok jobb, akkor küldj egy kis meleget. :) köszi előre is.:)
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Oltások!
Mi semmi pluszt nem adattunk be, csak a kötelezőt. Bárányhimlő ellenit, a Jutta érvei miatt nem. De nem csak a lányokra veszélyes felnőttkorban, hanem a fiúkra is, sőt...
A kis fiatal védőnő szerint nem jól tudom, hogy nem tart 20 évnél tovább a védettség, mert elvileg lebutított "virust" kap, és megmarad.... Nem tudom, dokinak jobban hiszek.

Csíkok nekem sincsenek, na majd nyilatkozom, ha már, a régi új formába leszek. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

C&As bón: átverés, mert csak egy darab vásárlására ad kedvezményt. szemétség!

Jutta, nemtom, miért kétfélét használunk. kipróbáltam és úgy fest (bár tegnap nem úgy festett :( ), h bejön ez a leosztás. a banános még nekem is ízlik ;)

johnsons termékek: a koraszülött osztályon már abban fürdették őket, mondván, h ha most nem lesznek rá allergiások, akkor ezt követően már nem :evil: köszi! ott tőlük kapnak ingyen cuccokat. magyar egészségügy bravó! :x :evil: :?

Ádi olyan aranyosan alszik! és mikor figyel is cuki! a mi gyerekeink még mindig irtó sokat alszanak. most is beájultak reggeli után. na, majd a következő etetéskor megpróbálom kicsit fenntartani őket. csak az a baj, h Huba beájul, mire Petrával végzünk :?

ja, Jutta, egyértelműen a plusz kilók a jobb alternatíva, mert azoktól meg lehet szabadulni. a striák maradnak. de legalább nem fáj... :wink: mondjuk nem zavar. ha vmi femme fatale lettem volna, akkor talán. így? nem gáz. mondom ezt így télen.

megyek én is fürdőzni egyet. lemosom a rámragadt tejet :? a csirkepörkölt meg már fő. jó vagyok, mondtam már? :lol:
apropó, jó vagyok: én, Csajok, félelmetesen el tudok bizonytalanodni, h jól csinálom-e. hogy nem okozok-e kárt azzal, h hagyom sírni Petrát, ha egyértelműen hiszti van a porondon. meg ugye amúgy is sok(?) sírás van, míg sorra kerül egyikük vagy másikuk a cicin. meg a hasfájásos időszakok.. és bevallom férfiasan, én nem kapom fel őket egyből.. oké, idegállapottól is függ, de az esetek 80%ban ha valaki a karomban van, elkezd sírni a másik. ez baromira frusztráló. főleg kevés alvás mellett. oké, h ezt dobta ki nekik a gép, h ilyen anyjuk legyen, de ugye nem b*szhatom el nagyon?
most már, asszem, kezdem érteni anyukámat, aki még így, 30 éves gyerekekkel is elbizonytalanodik néha, h jól csinálta-e :?
na, el, még jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Halihó!
Jelentem én is jó vagyok, de legjobb Janka! Hagyott reggel nyugiban reggelizni, zuhanyozni... és én ár megfőztem az ebédet is! Mit szólsz, Andi?! És 2-7-ig megint aludt a kisasszony! Meg mi is!
De most szopitime van...
Majd jövök, és én simán elfelejtettem a c&a bónuszt! Még ha egyszer is! Puha, finom fehér és meleg holmikat kapott Janka! Én meg egy farit és egy kockás halászgatyót! (Mert még mindig a faromon az a néhány kiló és nem jön rám a kedvenc farim! Lehet, már soha nem is fog? :roll: )
Na szopizni balra el!

Kép
ermoni

Köszi Jolka, valszeg akkor a fogcsírák a ludasak, csak nekem ez 2 hósan olyan bizarr :shock:
Aztaaa, ti ebédet főztök. Én nem főzök, úgy rendelek menüt. A kis örökmozgóm mellett hosszabb ideig a lakás másik pontján tartózkodni... hát, nem nagyon sikerült még eddig. :oops:
Megint megpróbáltam, a kiságyba marasztalást. Egy darabig el is vigyorgott a körforgójának, nézgette a rácsvédőt, eszegette szorgalmasan a kezét. Aztán nem sírt, csak nyöszizett és olyan kétségbe esett képet vágott, hogy megsajnáltam és ideraktam magam mellé a hordozóba a kanapéra. Akkora átéléssel dumálgat és vigyorog a játékainak. Hihetetlenül aranyos.
Szal Andi, mindent jól csinálsz, következetes vagy! Irigyellek érte!
Nekem is eszembe jut számtalanszor, hogy rendesen gondozom-e Ádit és hogy nem baj-e, hogy én viszont kikapkodom ha sír, mert azt aztán nagyon tud.
És rájöttem arra is, hogy lényegében mind1 milyen pelust adok rá, mert Ádika egy kipisilőmester. Annyira hancúrozik az ágyban (is), hogy reggelre már 2. éjjel volt a háta közepéig pisis :lol:
És igen, zavar hogy a kezét eszi. Vannak dolgok, amitől a hideg ráz. Pl ha vki elharapja a cérnát, vagy a szájában a haja, vagy a táblán végighúzza a körmét (ez már elég régen volt ugye) és most ez is, hogy Ádi könyékig bent a szájában.
Jutta: ahány ház, annyi szokás. Ez már terhesgondi alatt is kiderült.
Én sem mérgezni akarom a gyereket, de pont ezt akettőt adom neki. És nem vettem észre, hogy benyugtatnám a Papaverines oldattal, vagy baja lenne a szódabikarbónától. Nekünk bevált.
Erre azt mondom, hogy saját tapasztalat alapján működik úgyis a gyereknevelés, nem szakkönyvek szerint.
Kitartsát nektek ehhez az időszakhoz!
Móni: örülök, hogy egyenesbe jöttetek .

Kép
Kép
gabcii

Jóreggelt!

Én már kész vagyok.
A könyvelőm kora reggel felhúzott, csak tudnám minek fizetem. :evil: :evil:
Na mindegy... De azért ami a magyar ellátásrendszert illeti se kutya. :evil: :evil:

Gabccii:
azok nagyon nagy mennyiségek. Én nem is értem, h hogyan lehet ennyire más az adagolás. Amugy nekem is van itthon Milumilom, a H-ban azt írták fel, és összehasonlítottam az összetevőket. Hát majdnem ugyan az, szval nem értem na...
De ha a mi tápink adagolását nézed akkor simán megeszi az adagját Ádi.
A Miléumil szerint Lilla sem eszi meg. Bár ez vicces mert mindenki azért baszogat, h sokat eszik. :evil: :evil:
Te figyi mááá, h csinálod h 5x esztek??
Nálunk ha 6x újjongok örömömben, de legtöbbször 7x van kaja. Ha alszik kibírja a 4 órát, de ha ébren van a 3-at is alig. :?
Mikor esztek? Hány óránkánt?

Móni:
Örülök, h javul a dolog.

Jolka:
jaj, máá én is fürcsizni akarok. De ezt a 1.5 hetet má kibírom asszem. :oops:
És itt sincs jó idő, köd van esik és fúúúúúúúj, gyűlölöm. :x :x :x

Andi:
én nem bírom sírni hagyni, így kb. 10 mp után kikapom. :oops:

Nekem is vannak csíkjaim, terhesen alig látszottak, most meg vörösek. :evil: :evil: :evil: És az a randa égetésnyom sem múlik a hasamról... :evil:

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Még nekem is meg van a vasalónyoma a hasamon, na meg a térdemen a hatalmas prezúr, amit még terhesen szereztem. Hasamról egyszer csak lekopik, de a térdem....Látszik az járda mintája. :shock:

Andi!
Nagyon ügyi vagy. Szerintem is mindent jól csinálsz.:)

Móni!
Örülök, hogy minden ok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csajok:
írjátok ezt a C &A-s kedvezményt. Ezt hol kaptátok???
Hol van ilyen kupon?? Én kaptam 1 Felicitas csomagot terhesen és 1-t a H-ban, de egyikben sem volt. :(

Kép
Kép
h@jni

Hajni: hozzávetőleg így eszik 4- 8.30-12.30-16.30-21.30
Ez bealvástól, vagy túlzottan korai éhségtől csúszhat, de kb így.
Mire azt utolsó etetéssel végzek, 22 óra és utánna jobb esetben elalszik.
Kaja végétől számítva 3 óránként, kezdetétől számítva 4 óránként eszik. Éjjel viszont csak egyszer kel,így jön ki az 5.

Jaaa és mi is a jobb, a kilók vagy a csíkok? A mindkettő! Asszem én nyertem! :?

Kép
Kép
gabcii

Hajni, a C&As kupon a dm-es bababónuszos kuponfüzetben van

most Mozartot hallgatunk. bejönnek a lurkóknak a concertok :wink: raknék róluk zenehallgatós képeket, ha nem sz*rakodna a kártya :evil: én addig ezerrel tolom a fejembe a pörköltet :D

Kép
an°°di

Sziasztok

A fogatlan fiúcska Erik a mostohafiam. Apa vér szerinti fia az előző házasságából. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hajni, mi is 7szer eszünk. duplán :? úgyhogy ne akadj ki, lécci ;)

Gabcii, kipisilés? Huba mostanában 'rákapott' a lepisilésre. saját magát. öltözünk kb minden pelenkázáskor :lol: :?

most arra próbálom rászoktatni őket, h a 11es kaja után "játék" van a nagyszobában (ez ma a Mozartozás). a 2 órási után meg séta. na ez azami ma borul, mert megint megyünk Petrával sebészetre sérv-kontrollra (elegem van az orvoshoz járkálásból!!!)

az én hasamon is van égésnyom. lassan klubot alapíthatunk 8)

Kép
an°°di

és hol van a dm-es kuponfüzet???
azt hol adnak? vagy igényelni kell?? :shock:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, ebben a világban mindent igényelni kell. ami alapból jár, azt is...
hogy hol? a dm-ben. bababónusz kezdőcsomag a neve, asszem ;)

Kép
an°°di

Andi:
és mi kell hozzá?
Vagy besétálok és adják is? Vagy hogy? :oops: ( gondolom nem. :) )

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

DM: odamegyek és mondom, hogy szültem? Vagy hogy működik?

Andi, az miért is baj, hogy túl sokat alszanak????? Lecserélem Petrát Dorkára egy napra, meggondolod magad hidd el! :lol: :lol:

Bár most éppen alukál a lelkem, de a tegnapi nap után nem is csodálom! :roll:

Nekem 3 kicsi seb volt a hasamon, kb. a 6-7. hónapban jött ki vmi pattanásféle, amit valahogy elkapartam és nem múlt el (gondolom a hormonok miatt jöhettek ki) most már halványodnak...

Mi is klasszikus zenét hallgatunk, ha éppen megmaradunk a pihiszékben 5 percig... vmi játék kellene a gyereknek lassan, mert most én vagyok az általános szórakoztató "eszköz".

Gabciii, neked már napirended van akkor? Mármint ha időre van szopi... és "tök jó" hogy szar idő van, még nem vittük ki a gyereket, és meg kell várni az első nem nyirkos napot... utána meg majd jön a tél, nehogymár vmi rendszert tudjunk kialakítani... következő gyereket tavasszal szülöm, nem lesz nagy has 40 fokban és rögtön jön a jóidő!!

Jutta

KépKép
jutta

hali

nekünk meg morgós éjjelünk volt,tehát nem sír Bibi csak ficereg meg morog,most meg Maja olyan hisztivel aludt el,hogy befonom a hajam ha felkel és folytatja.lehet adok neki ebből a baba nyugtatóból :wink:

Jutta
tényleg jobb tavasszal szülni,bár a kánikula picivel sem túl jó

szegény picikéd,jól megkínozza ez a pocifájás,lehet hülyeséget kérdezek ,de ő nem "kólikás"? tutira a hasikája ?nem lehet hogy csak sírósabb?

Hajni,Jutta
dmbe a jelentkezési lapot beviszed kitöltve,lelehet tölteni az oldalukról,de van kirakva is biztos és kell aza nyakönyvi kivonatot bemutatni vagy lefénymásolni,mi egyből kaptuk a csomit,alig várom az anyaságit és elvitetem magamat Pécsre és elköltöm a lóvét magamra meg a két utalványt is ellövöm.

Andikám
nagyon ügyesen csinálsz mindent :-)
most komolyan :-)

avonos stíra elleni krém szerintem jó,próbáld ki ha gondolod

Rita
szépek a csjok :-)
mi újság nálatok?

Gabci
annyira bírom a fiadat ,olyan férfias :-)már most :-)

Figyusztok a mikor nem volt elég a tejcsi a patikába adtak a páromnal Beba 1es tápot,de most nézte a védőnő és azt mondja nemjó mert nem HA-s???valaki?akkor most dobjam ki?
Vendég

Timi:
köszi. :)

Hát, én nem adnám a sima tápszert. De felbontottad?
Mert felbontva 3 hétig jó, bontatlanul meg jópár évig, így max elteszed későbbre. Elvileg 6 hós kora után mehet neki a sima. Bár mi végig HA-t kaptunk, de ugye nálunk ott a bőre Marcinak szval azért...

Kép
Kép
h@jni

Timi:
Lilla is morog, engem úgy idegesít. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
nem kezdtem meg,de megint kiszívott belőlem mindent :shock: lehet szükség lesz rá :?

az hagyján hgy morog,de forgolódik,hadonászik,morog,röfög :-)
Vendég

Timi:
akkor sztem irass Ha-t ezt meg tedd el későbbre. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Vagy ha jóban vagy a gyógyszerésszel akkor cseréltesd ki a receptre. :oops:

Kép
Kép
h@jni

timurr: jól vagyunk köszi. Lala igaz szörcsög, de eléggé gyanús, h a foga miatt. Napok óta piszkálja a nyelvével az alsó ínyét, és ömlik a nyála.. Meg mintha kicsit fehéredne neki egy helyen.. Bár lehet h a front csinálja ki és megfázott. Passz. Vivinél anno kezdetnem mindent a fogzásra fogtunk. Bizti azért sír mert jön a foga, azért szörcsög, azért nyálzik. Aztán meg majdnem 8 hónapos volt mikor kibújt az első foga. Ráadásul úgy, hogy nem is vettük észre.. :lol: :lol: A barátnőm kislányának meg 2 hónaposan jött ki az első. Majd meglátjuk. Vivi meg, továbbra is hisztis. Vannak jobb és rosszabb napok. Bár úgy nézem egyenlőre csitulni látszik a féltékenység.. ( kopp-kopp-kopp ) :)

Mi is HA mentes tápot használunk. Humanát. Bár újabban ez sem kell. Hurrá. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

na, újra itt és újra kajálok :oops:

Jutta, Hajni, a bababónusz csomaghoz a születési anyakönyvi kivonat (másolata) kell. jó kis kuponfüzet van, meg egy-két füzetke. sztem egy séta apropójának megteszi ;)

Jutta, ha nem is sétáltok, mert sz*r az idő, én tuti kinyitnám a felöltöztetett Dorkára az ablakot először 5 percre, másnap 10re, és így tovább... oké, h nyirkos, de sztem jót tenne egy kis friss levegő a kiscsajnak... lőjön le, aki azt gondolja, h hüje vagyok!

Timi, köszi. komolyan. a dévédét is. és kifizetném. ha tudnám a számlaszámod!!!!
avonos stria-krém :roll: lehet, h kipróbálom... halványítja?

nem is írtam: Petrának sehol semmiféle sérv!!!! :D :D :D és hordozókendőben mentünk! nagyon állat! csak a sapek pompomja látszódott ki! és irtó kényelmes! jövő kedden így megyünk kardiológiára is! legalább tudom, h nem fázik a nőci.

Rita, sztem Hubának is a foga jön, mert a mai nap sem az ő napja ;) :D

na, még lövök vmi édeset aztán szunya.
és raktam ismét 1-2 képet a picasara

Kép
an°°di

Na dm elintézve, egyik c&a-s kupon már elis költve. :)
Marcinek vettem belőle télikabit. :wink: A másikat nem tudtam, mert az októberben nem jó, majd novemberben. :)

Andi:
örülök, h nincs sérv. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Andi, Isteniek a képek... Dorkáról max ha 30 van még csak...
Egyrészt utálom a mostani gépet, mert mindig lemerül és csak a macera van vele, másrészt meg annyira leköt a nyüszijével... hogy fotózni már nincs energiám!

De mondtam Apunak, hogy a beígért új gépet vegye megfele!!

Timi, valószínüleg igazad van, mi is hajlunk arra, hogy tényleg egyszerűen sírósabb fajta a lyány... merthogy a hasa mintha kevesebbet fájna - azért kipróbáljuk az Espumisant is - és inkább az a gond, amikor már álmos és nem bír bealudni...

Éjszaka viszonylag jól alszik (kopp-kopp-kopp) - bár a reggeli szopi előtt vagy egy órát ő is nyöszörög vagy morog - ehhez a klubhoz is csatlakozunk :wink: - majd a következő szopi után van egy nézelődős éber periódusa - ha jókor kapom el és altatom el, akkor ezzel nincs is gond... délután van az, hogy fáj egy picit a pocink, meg el se tudunk aludni, de leesik a fejünk az álmosságtól :?
na ez az igazi türelemjáték!!
(mondjuk tegnap egésznap délután volt :evil: )

Csajok, ti már fogas kérdésekkel vagytok elfoglalva? :shock: :shock:
Hun van az még???

DM-es infót köszi, első kocsikáztatásnál meglesem! (Gödöllőn van DM legközelebb)

Ja és csak ha már annyit nyavajogtam ez ügyben: aranyerem nagyjából elmúlt, gátam még fáj, de javulóban, no hogy ne legyen minden ilyen istenes mellem még mindig rendesen folyik...

És egy kérdés - lassan nem vérzek - de van vmi bővebb sárgás-barnás (gondolom pici vértől) folyásom... ez normális? :oops: :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Ja Andi, én is örülük, hogy ez is rendben van Petrával!

Vesztek Ti minden akadályt úgy látom! :wink:
És hogy valakinek az a baja, hogy túl sokat alszanak a gyerkőcök... na ezen nem bírok napirendre térni...
Ha teljesen kibukok, akkor beadom Dorkát 2 hétre a PIC-re, hogy neveljék be... :roll: 8)

Jutta

KépKép
jutta

Pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Tudom most inkább Lillát kellene dícsérni, de a fiad... azok a szemek!!!

Le lehet foglalni Dorkának?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jo fej vagyok, csatlakozom aztan eltunok, de mentsegemre legyen nagyon szenvedunk. Sajna a nagyfiammal, Nagyon megviselheti ez az egesz mert napi tobbszor pisil be pedig mar vagy fel eve szobatiszta volt, ejjel pedig folsir es nem akar visszaaludni. :cry: Iszonyatos hisztiket levag, allandoan a foldhoz csapja Magat, kiabal, sikit stb. megorjit, neha (szegyenlem de) legszivesebben agyoncsapnam. :evil: :( Probalunk nagyon turelmesek lenni es sokat foglalkozni Vele de nem konnyu.

A babak sokat sirnak es mar par napja hogy nem akarnak aludni ejjel, igy most nalunk is sirni hagyasos modszer van estenkent mert hulla vagyok egesz nap, nem tudunk aludni es ha elmegy a nagyim nappal sem tudjuk Oket majd allandoan folkapkodni.

Megyek mert lefordulok a szekrol. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Jutta:
simán. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni, akkor ezt lezsíroztuk! :wink:

Tonica, háááát nem irigyellek! Pedig már több mint 1 hónaposak az ikrek, csak megszokja a nagyfiad lassan az új helyzetet!

Jutta

KépKép
jutta

:evil: :evil: :evil:
mi a francnak adom szegény Petrusnak az infacolt, kérdem én, ha mégis nekem kell kinyomnom belőle a pukikat? legalább ízlene neki...
:evil: :evil: :evil:
megyek, beülök Apuka mellé a kádba kicsit (de jó lesz majd nem sokára.. az új lakásban nem 150 centis kádunk lesz, hanem egy bazinagy sarokkád! remélem, hamarosan költözhetünk!)
úgy fest, a tente baba tente, meg a pukinyomogatás megtette a hatását. az ökröcskék alszanak (koppkoppkopp)
mindenkinek jó éjszakát!

Kép
an°°di

Sziasztok!
Jöttem az üres fórumba... legalább nyomhatom a monológomat!
Andi! Lábacskát masszírozgatom, mást nem mondtak. És mi Halász Jutkát hallgatunk vagy Bach-ot (én azt szeretem és egyelőre nálam a távirányító!).
Jutta! Már akartam kérdezni, h mit eszel? Nem lehet, h azért hasfájós Dorka? (Az én lánykám pl. nyűszít, ha baracklekvárt eszem! Erre mit léptek? :shock: )
Gabcii! Ezt a tápszer-mennyiséget én is soknak tartom! Járj utána!
Hajni! Csillagszemű a fiad nagyon! Szegény csajok! :wink:
Rita! Na, mégsem kell tápi?! De jó nektek, gratula!
Kertikiri! Mizújs?
Jolka, miért is nem adatsz be plusz oltást? Kifejted?
Timi! Mi van Majcival és Bibivel? Jól vagytok? És jók a zenék, ma hallgattuk!
Tontica! Szegény nagytesó! Nem lehet könnyű neki, csak gondolj bele!
És most elmesélem nektek, h ma Janka megjutalmazott azzal, h nagyon-nagyon jókislány volt. Nyivákolás szinte semmi! Szépen evett, aludt, nézelődött, pisilt, kakilt. Én meg újságot olvastam mellette, meg filmet néztem! Komolyan! Ez jutalom volt! És olyan kis cuki...
Hát, h jól csinálja-e az ember lánya a dolgokat? Hát, ki tudja! Én nagyon kezdő, amatőr vagyok, de igyekszem és az ilyen napok, mint a mai, erőt ad és lelkesedést! Meg nagy-nagy szeretet... Én tényleg rajongója vagyok a lányunknak!
Na, kíváncsi vagyok, milyen lesz az éjjel és a holnapi nap!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Andi, én is ki szoktam nyomni a pukit Pankából :lol: Viszont ő szereti az Infacolt, úgy nyalogatja mindig.

Jolka, elképzeltelek pólóban és pelenkában mászkálni otthon :lol: Képek???

Kertikiri, nagyon édes Nadin kis mosolygós képe :lol:

Hajni, Lilla és Marcus is cuki, azok a bizonyos szemek már nekem is feltűntek :wink:

Jó olvasni, hogy mindenkinek megdőltek a nevelési elvei :lol:
Viszont Csajok, nem paráztok, hogy a nagyágyban alvásnál nem figyeli a törpét a légzésfigyelő? Vagy hogy ráfekszetek vagy betakarjátok a fejét? Én olyan éberen alszom, mindig azt fiyelem, hogy minden ok-e. Viszont imádok Pankával aludni :oops:

Ciripke, nem tudtam már utána olvasni a fórumot, nem is tudom hol az üzletetek, úgyhogy elugrottam Veresen egy bababoltba és vettem hordozó kendőt. Még nem próbáltam beletenni Pankát.

Muszáj lesz használni a hordozókendőt, mert ma is egész nap hurcibáltam Pankát néhány perces megszakitásokkal. Aludni is az ölemben aludt :oops:
Asszem nagyon elrontottam a lánykát már most. Sokat sir napközben, de már nem vagyok biztos benne, hogy a hasfájás miatt sir. Sokszor már szerintem csak taktika :lol:

Anyósom reggel elment, már ismét ki vagyok purcanva.

Móni, nekem se fáj már a sebem, alig látszik valami. És nekem nem lóg ki a kis bugyiból se. Elég picit vágtak. Tényleg, mi már fürödhetünk? Ezt nem kérdeztem meg a dokitól.

És nekem is nagyon látszik még a barna csik a hasam közepén. Van remény, hogy az elmúlik? Nekem az az érzésem, hogy meg fog maradni. Olyan ronda.
Viszont már 2 hete ismét 46 kg vagyok :lol:

Timi, asszem lemaradtam erről a zene bizniszről...tudsz másolni zenéket???

Na jó éjt, hulla vagyok. Igyekszem azért néha bekukkantani, még mindig nincs gépem :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja és Gabci, én is hozatok kaját. Ha nekem kéne főznöm, akkor tutira éhen halnék. Nekem egy kézzel még nem megy. De talán majd ha a kendő beválik, kipróbálom. Csak félek, hogy rácsöppen Pankára valami...lehet nem jó ötlet.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Én is vettem hordozókendőt, ma hozta a futár, fél óráig navigáltam telefonon, mert nem bírt idetalálni a szerencsétlen. Na jó, hülye helyen lakunk nagyon, új lakópark, össze-vissza utcákkal, és nincsenek utcanévtáblák, de a kajásfiú pl. elsőre idetalált....
Andi, Zsuzsa, hogy kell kinyomni a pukikat? Masszírozni kell a hasát, meg feltologatni a térdeit, jól tudom?
Zsuzsa, az én barna csíkom is iszonyat, és a legjobb, hogy nekem csak a terhesség utolsó hónapjában jött ki szinte, így teljesen szokatlan számomra a látvány. Viszont én kilókban majdnem dupla annyi vagyok, mint Te :o Ez nálam plusz 10 a terhesség előtthöz, és még plusz 10 a versenysúlyomhoz képest, szóval 20 kiló felesleg, asszem futhatok hogy leadjam :lol:
Móni, ez szuper. Én is ilyet szeretnék :-) Igaz Nadin is jókislány napközben, de tévézni már három hete nem tévéztem :-) Apa viszont szokott, meg aludni is :-)
Hajni, mi is sorban állnák Marcusért, ha Jutta Dorkájának mégsem tetszene anyja választottja :-) És Lilla is nagyon édi, nagyon szép kis kerek baba!
Tontica, hááát, nehéz dolgod van, de kitartás!
Timi, hogy vagytok?
kertikiri

Hali!

Hajni: kis husigolyó Lillád. Édes nagyon. Marcus meg... nem ismétlem önmagam és a többieket :lol:
Timi: nekem is tetszik Bibi. Megbeszélhetjük a nászt :wink:
Andi: drágák az ikrek, miközben elmélyülten bealszanak Mozarton.
Kipróbáltam Ádinál. Mi is Bachot hallgatunk.És, elaludt :lol:
Kertikiri: nem csinálasz vonalzót Nadinnak? és nyugi kiló ügyileg rajtam is van kb 10.
Fürdés: 6 hétig tuti nem. Ha bezárult a méhszáj,akkor lehet.
Émmá két hete fürdök, bibibiii :P
Jutta: a fehéres, barnás folyás természetes. Ez is része, a méhed tisztulásának.
Na, felébredt Ádi. Majd még jövök.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Hajni!
Marcinak vettél kabit? Neki is lehet, mert elvileg 92-es méretig lehet levásárolni. Jó kabátok vannak a c&a-ba? Mert Manónak is kell.

Andi!
Örülök, hogy minden rendben Petrával.

Tontica!
Nem irigyelek, nehéz lehet most neked. Próbáld a nagyfiadat mindenbe bevoni. Pl. ha fürdetés van, segítsen, tudom láb alatt van ilyenkor egy gyerek, de legalább, élmény lesz neki, és nem a kicsikre fog haragudni. Szobatisztasság, "szerencsére" mi még nem vagyunk. :oops: Nagyon ragaszkodik a pelushoz (anyagi csőd). Na meg az első hetekben tuti vissza babásodott volna. pl. Ő is követelte, hogy kezeljem a köldökét. :shock: Kitartás neked!

Móni!
Nagyon ügyik vagytok. Elvileg, így kellene mennie minden napnak. :) De ehhez, a babának kell társ lenni. Emlékszem, én is sokat pihentem Manó mellett, sokszor már vártam, hogy keljen fel. Azok a szép idők, akkor még rend volt, csilli-villi. Jó, most sem panaszkodok, mert Ákos most is alszik, Manó mellett meg már akár pihizni is lehet. CSak Manót sajnálom, hogy nem jutunk le ebbe a sz@r időben. Na majd jövőhéten...:)
Oltás: Az az igazság nem is igen jártam utána. Meg úgy vagyok vele, hogy jobb, ha elkapja (most csak a bárányhimlőre gondolok). Tudom vannka mellékatásai... De, próbálok optimista lenni, nem pedig - látni mindent, ha így lenne mindent elkapnánk. A mostani + oltásoktól még félek. Nem rég terjedtek el, kitudja milyen mellékhatásai lesznek később. Na meg az ára sem piskóta. Ha az egyik gyereknek adom, adni kell a másiknak is. EGy Áltagos család mint mi, nem tudja megtenni. De utána kell járni, mert tényleg járnak kedvezmények az oltásokra. Tán a neten is volt valami anno róla. Magyarországon nagyon jó helyzetben vagyunk, mert sok van a kötelező oltásba, ami máshol nem jár. Egyedül a fekete himlő elleni oltást sajnálom, mi még kaptunk, De pl. az öcsém generációja már nem. Bármi történhet még....

Mentem

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
igen, 92-esig lehet. :)
De Marci 11 kg és 88 cm. :wink: Szval neki 86/92 a mérete. :)
Amugy jó cuccok vannak. a kabi 6990 volt, illetve ugye -50 % a kuponnal. :wink:

Köszönöm a kölök dícséreteket. :)

Kép
Kép
h@jni

sziasztok

de aranyosak vagytok ,hogy számon tartotok,nos tegnap délután egész végig hisztizett elő szülöttem,mint akinek elment az esze.este 8ra már azt hittem leütöm,úgyhogy együtt érzek Tontica,nem tudun mit csinálni bírjuk cérnával néha elszakad max világgá megyünk.

Móni
ügyes vagy,Janka pedig nagyon jó kislány.Bí is az,ha csak ő lenne arany életem lenne :-)

Gabci
oké nászasszony

Majának jó lenne Marci ,de hosszú a sor :-) bár van már két vőlegénye 8)

Zsu
írok privit majd a zenékkel

hát én ezzel a kendővel nem boldogulok,nem tom megkötni,béna vagyok,bár időm sincs kísérletezni hamar feladom

elvagyok még valakinek maradva????
Móni,Hajni
zsé megjött köszike

Hajni
végre Lilla kép,nagyon cuki :-)

Andi
szerintem jó a krém,de nem akarak rábeszélni,hátha neked nem jön be

írok majd szlaszámot
nektek is elindul?

Jolka
én is is így vagyok a + oltásokkal

Rita
nálatok is néha dilizik a nagylány?

Majával dettó már 3 hós korától fogzásra fogtuk a sírást addig hasfájásra aztán szerintem nem az volt a baj csak ő ilyen volt :-)

jönnek babát nézni

pussz
Vendég

sziasztok!
ma nem nagyon vagyok, mert Apuka itthon van, meg programok vannak (ügyvédezés, stb).
amúgy csak annyi, h nekünk is klassz éjszakánk volt: kaja fél 1kor, 4kor és utána negyed 9kor. :D :D :D ilyet éjszakákat el tudnék viselni, főleg ha a 4es kaja kimaradna :wink: na, majd idővel.
lassan lépek is, mert szerintem éhesek...
ja, Timi, igen, elindul. kösziiiii
és a dicséreteket is! :D
és Kiri, igen, térd föl meg bicajozás, hadd szokja. majd jöhet/nek velem tekerni, ha nagyobbak lesznek és akarnak 8)
mindenkinek szép napot!

Kép
an°°di

Gabci, hogy kell a vonalzót?! megcsinálni meg tudom, csak beilleszteni nem...
kertikiri

Sziasztok Csajok!

Az a baj, hogy mire végigolvaslak Benneteket nem tudom mire mit akartam reagálni.
Zsu! Ha kérdésed van a kendővel kapcs. hivj fel nyugodtan.
Én sem voltam fenn azóta, itthon ritkán van gép a boltban meg alig van időm. Bár Marcika nagyon rendes volt az elején kicsit nyűgösködött aztán 3 körül elaludt és fél nyolcig nyomta.
Tegnap viszont megkeztem a karizom erősitést Marci névre hallgató 4 kilós kézisúlyzómmal. egész délután nyomtuk egy-két cicivel, fél órás szundikálásokkal félbeszakitva, de estére végre megérkezett a várva várt kaki.
Egyébként mi is nyöszörgünk éjjel.
Barnu meg beteg, éjjel óránként felébred, szegénykém hülyeségeket beszél, aztán már alig kapott levegőt, lejöttünk porszivózni.
Sirás: azért mi is hagyjuk sirni, tegnap mikor totál kiéheztem a délutáni járkálásba fogtam beraktam az ágyába bömbölni és nagy nyugisan leültem kajálni. A végére el is aludt a drága. Meg akkor is sir amikor a többieket intézem (reggeli öltözködés stb)

Kezdek rájönni, miért lett a Barnu ilyen függő. A félig tápis lányom után csekély önbizalommal bármi baja volt cicit kapott "biztos éhes" alapon. Azt hiszem nem mindig volt éhes!
Szóval hány gxerek kell ahhoz, hogy az ember mindent "jól" csináljon???????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Tontica: van mikor nekem is nehéz 1 gyerekkel. Hát akkor neked 3-al?! Jesszus, tényleg kitartást kívánok. A nagytesót meg sajnálom azért. Bizti nem rosszindulatból reagál így. Megviseli az új helyzet. De muszály lesz elfogadnia!. Meddig lesz a nagyid nálatok, hogy segítsen?
Rita: hihetetlen, de nekem a védődő is a fogzás kezdetét említette a nyálzással és társaival kapcsolatban. Valszeg Lala is itt tart.
Zsu: sztem, vannak babák akikkel nem lehet másképp, csak ölben cipelgetni és 24 ből 20 órát szeretgetni, mert igénylik a testközelséget. A mi gyerekeink ilyenek, hát ez van. De van jó oldala is a dolognak. Olyan jó odabújni és ölelgetni. Nálunk abból áll a nap, hogy szinte minden figyelmem Ádié. Takarítok, vasalok amikor esetleg alszik.Ha nem alvós napja van, akkor nuku házimunka.És ahogy Ciripke mondta, addig kell babusgatni őket, amíg engedik.
Ti ebben a sz@r időben viszitek sétálni a babákat? Ha igen, mit adtok rájuk???

Ma éjszaka Ádi nem tudom mitől vezérelve, de 4 helyett 2-kor ébredt :evil: Evett, aztán vissza aludtunk. 7 körül felébresztett a cuppogással. Félálomban aktívkodott mellettem. És igen, a morgás és horkantás nálunk is előfordul.
Ja és Jutta: kérdezted mennyivel született Ádi. 3050g és 53 cm.
Jajám, 5 kiló és 60cm :lol:

Kép
Kép
gabcii

Ja még azt akartam irni, hogy elmúlik a barna csik, nyugi!

Hajni! annzira édesek a gyerekeid!!!!!! gyönyörűek!

Oltás: én beadattam a meningococcust meg a bárányhimlőt, de Marci megkapja a rotát is! A pneumococcust kihagyjuk, mert jól tudom 16e Ft és 2 db kell és 3 db gyereknek az baromi sok pénz.
A bárányhimlőt azért adattam be, mert Barnunak van ez a ritka bőrbetegsége, igy is tiszta pötty, állandóan viszket neki, fenistil cseppet szed, nem hiányzik még erre egy bárányhimlő!

Most volt itt a bartátnőm a 3 hónapos kisfiával. Megnéztem a kukiját és hát meg kel állapitanom, majdnem biztos, hogy Marcinak műtét lesz fitymaszűkület miatt. Fiús anyák, ti mennyire tudjátok felhúzni? Tudom még nem kell húzogatni (bár ez is tipikusan olyan téma amiben nincs egységes állásponT!)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kertikiri: a profilodban az aláírás mezőbe másold be a kódot, amit mailban küldenek. az url elejűt.

Ciripke: mikor kell felhúzni??? Már akartam kérdezni. Én még nem próbáltam, nem mertem eddig :oops:

Kép
Kép
gabcii

Ciripke:
mi semennyire. :( Pont múltkor nézte a doki és mondta, h 99 %, h 3-4 évesen Z plasztika lesz. :(
Amugy a hivatalos, h 1 éveskorig nem kell huzigálni. Mi fél évesen picit próbáltuk neki, de soha nem jött fel semennyire. :(
Neked Barnunak feljön??

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?