Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pár napig vidéken voltunk,úgy-ahogy visszaolvastam. :oops:
Kis-csillag,remélem minden rendben lesz!!!!Nagyon szorítok értetek!!!
Szurizós lányoknak sok szép petikét kívánok,spontánozóknak meg jó hancurozást,pocakosoknak szép gömbölyödést,babásoknak meg végigalvós éjszakákat.
Most hirtelen ennyi.
Kis-csillag,mégegyszer nagyon szorítok!!!!
Vendég

Kis*,
Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsi,
Köszi és ha van valami gyorsan írj.
Vendég

Sziasztok,

Kis* nagyon szoritok értetek, remélem minden rendben lesz!!

Kép

csibe
csibe32

Ha valakit érdekel olcsóbb, nagyobb kiszerelésű terhességi teszt, irjon pü-et.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Köszi.Én nagy tesztelős vagyok,de ilyenkor megfogadom,hogy legközelebb nem fogok... :oops: persze sosem bírom ki... :oops:
de most tényleg nem akarok venni,erős leszek,mert mindig becsap.

Pandácska!
Hű,csak ennyit híztál? :shock: Nemsemmi.
Vendég

Lányok!

Kiscsillagnak újra vérömlenye van (volt) A baba és ő is jól van! De azért bent tartják a kírházban!
köszöni a drukkokat!!!! :)
dezsina

Köszi Dezsi!
Ez nagyon jó hír,persze továbbra is drukkolok nekik.Szegénykém,ennyi ijedtség éri.Remélem mostantól problémamentes lesz a terhessége,és a vérömlenyek jó messze elkerülik.
Vendég

Dezsi,
add át jókívánságaimat Kis*-nak. Azért nem irigylem, ha ennyire hajlamos a vérömlenyre, nem lesz könnyű a várandóssága. Erre nincs valami gyógyszer?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

jó reggelt!

kis *: nagyon szorítok értetek+++++

dezsi: köszi az infókat. puszikat küldök kis *-nak.

katica
katica30

Jaj félig-meddig megnyugodtam, a vérömleny nem jó, de annak örülök, hogy ők jól vannak. Dezsi add át, hogy nagyon szorítunk neki!
Vendég

Sziasztok,
CSak Kis* miatt léptem fel. NAGYON-NAGYON szorítunknekik!!!!
Reméljük pihenéssel visszahúzódik... Jó lenne már egy kis nyugalom Nekik...:) Szorítunk.
Dezsi, ha beszélsz Vele akkor add át...
üdv,
Apacs

Kép
apacs

Sziasztok!

Nem volt nagy forgalom, biztos mindenki pihent.
Nálunk vendégek voltak vasárnaptól tegnap délutánig, a párom testvére és családja, két picivel.

Kis*:
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, pihenni, pihenni, pihenni

Kicsimálna:
Neked is eljön nemsokára az idő, hamarabb mint gondolnád

Panda:
A tesóm valóban ügyes

Valamelyik nap még a kisfiai is ott fogták a kezét mikor kapta, tündériek voltak

Dezsi:
Te hogy vagy?
Köszi a híreket

Lanyné:
Akkor nektek ezekszerint long protokol van, nekünk short, tesóm kapja mellé a gonalt is, vagyis tegnap este már csak azt kapja

Zsani:
Teljesen megértem a helyzetedet, én is mindennap átmegyek mindenkihez
Te hol tartasz?

Katica:
Mielőbbi jobbulást neked
Eredmények?
Kijavítanád a táblában, hogy 6.cn vagyok ma, köszi

Brumi:
Remélem a kineziologus segít neked, főleg, ha hiszel is ilyenekben

Én is takrítottam vasárnap, de nálam nem nagytakarítás volt, de elfáradtam, mellette főztem is

Apacs:
Köszi a drukkokat

Bella:
Gratulálok az első szurihoz, örülök, hogy minden renben megy

Allegro:
De jó gyere akkor gyakrabban, ti is mindjárt kezdtek

Nyulasz:
Neked is mennek a drukkok a spontánhoz is
Csibe:
Köszi, majd lehet, hogy írok

Pénteken megyünk megnézetni a petikéket, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen, addig is jövök még persze

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lányok!
nagy a csend, senki nincs itt? :cry:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!
Ma voltam uh-n, és ikrek!!! :D :D :D

kata790313

Kata79, gratulálok :D Ha jól látom, örültök a dupla áldásnak

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kata!

Gratula az ikrekhez! :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

KisCsillag!Nagyon sok gyógyító energiát küldök nektek!Mihamarabb gyógyulj meg!
Szalai Heni drukk hogy jó kis tüszőcskéket érleljetek
KATA GRATULA!!!! :D :D :D
Nyulasz,így van tojni a tesztre,most majd nem is kell majd tesztelned,biztosra menj :D
Bella ügyi vagy!milyen protokol?
lanyané

Kis* örülök, hogy jobban vagy :wink:

Kata gratulálok az ikrekhez :D :D (nekem is, nekem is)

Heni akkor pénteken lesz a beültetés?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!:)
nagyon sokat írtatok mióta nem voltam,probálom visszaolvasni!

Bella!:)
éljen a pihenés a nagy hajtás után,és hajrá szurik,hajrá tüszők!

Apacs!:)
nagyon szépen fejlődnek a babók!a kilók miatt pedig ne izguljatok szülés után lemegy!
A rugdosás szuper jó lehet főleg hogy ketten bunyóznak odabent!:)Nekem szőlőcukros terhelésem volt,én nem bírtam valami jól. Nekünk lehetett 2dl gyümiteába feloldani, 1 teljes citrom levével...de a szőlőcukor mennyiségétől szabályosan szirup keletkezett,amitől 2 órán keresztül öklendeztem :) azóta meg nem is bírom még az illatát sem a gyümiteának:)

Pandácska!:)
minden elismerésem a kilókat illetően, nem semmi!!!Én most lendültem be a 30.hét óta gyorsabban jönnek,de még mindig jó 10-11kg.Dorka aktív kiscsaj?ugye hogy valahogy már nem is rugdos,hanem helyezkedik, forgolódik és inkább már nyomkodásnak érzed???
Hogy vannak a nővéredék?Picurka?

Katica!:)
nagyon tetszik a táblázat!nálunk következő esemény,szombaton NST,UH.
Van már hangod?

Heni!:)
jól olvasom már te is szurkálsz?

Dezsina!:)
hogy vagytok?

Kis-csillag!:)
nagyon izgulok értetek,mostmár valóban felszívódhatnának azok a vérömlenyek!Vigyázz nagyo nagyon magatokra!

Kata!:)
szuper!Ikrek!gratula!vigyázz nagyon magatokra!

Gizmixx!
Veled mi újság?

Csibe!:)
bár nagyon pici betűkkel írtad...de én is szeretném ha te is dupla babaáldásban részesülnél!!!:)
Sőt mindenki!!!!

Rólunk:
továbbra is vizesedik a lábam,de szerencsére minden rendben. Ma voltam áramlásos UH-on, szombaton pedig NST és UH vár ránk. A dokim nagyon figyelmes és alapos ami, remek.A legjobb,hogy totál zárt még a méhszájam.Azt hiszem a babakelengye és a korházi batyum is összeállt,márcsak várakozunk.....lassan telik az idő

Mindenkinek a lehető legjobbat!
Vendég

Lányok normális nőgyógyászt keresek Pesten, akinél ha kell megcsinálthatom a hystereskópiát esetleg késöbb szülhetek.

Kép

csibe
csibe32

Viki örülök, hogy minden rendben nálatok :wink:

Kép

csibe
csibe32

Beültetés elött álló lányok érdekességek:

Újabb felfedezés a petesejt beágyazódásának segítésére:
A spermafolyadék által a méhre gyakorolt hatás olyan mechanizmusokat aktivizál, ami elõsegíti a petesejtnek a méhbe történõ beágyazódását.
A németországi Heidelberg egyetem kutatói kihangsúlyozták, hogy a felfedezés nyomán levont következtetések növelhetik a mesterséges megtermékenyítések hatékonyságát.

A mesterséges úton megtermékenyített petesejteknek csak mintegy egyharmadából alakul ki terhesség - írta a Die Welt. Szakemberek az gyanítják, hogy a megtermékenyítés természetes feltételei javíthatnák a petesejt beágyazódásának esélyét. A heidelbergi egyetem nõgyógyászati klinikáján azt vizsgálták, vajon javulnak-e az esélyek erre, ha a méh nyálkahártyáját a spermafolyadékból nyert kivonattal kezelik. Az elsõ eredmények biztatóak.

A petefészekbõl kivett petesejtekkel végzett kísérletek során a hüvelybe és a méhszájba vagy spermafolyadékot, vagy (kontrollként) konyhasó oldatot juttattak az orvosok. Az eddigi eredmények arra engednek következtetni, hogy a spermiumokat tartalmazó folyadék aktív szerepet játszik a terhesség kialakulásában.

"Hosszú idõn át az volt az uralkodó felfogás, hogy a magömlési folyadéknak és a fölös számú spermiumoknak (hím ivarsejtek) semmi közük nincs a megtermékenyítéshez és a beágyazódáshoz. A termékeny idõszakban ugyanis a méhnyak nyálkahártyája különösen kemény, az ejakulátum számára szinte áthatolhatatlan. Ezért úgy gondolták, hogy utóbbinak csak egészen kis hányada jut be a méhbe."- idézte a lap Michael Wolffot, a klinika fõorvosát.

A fenti vélekedésnek ellentmondanak újabb vizsgálatok, amelyek kimutatták, hogy néhány percen belül nemcsak a méhbe, de a petevezetõkig képesek eljutni a hüvelybe juttatott vegyületek. A jelek szerint a bejutást a méhizomzat mozgása is elõsegíti. Wolff és munkatársai megállapították, hogy a spermiumokat tartalmazó ejakulátum ösztönzi a citokinok termelõdését a méh nyálkahártyájának sejtjeiben. (A citokinok az immunrendszer igen aktív közvetítõ anyagai.) Ezek pedig, mint állatkísérletek bebizonyították, kedvezõen hatnak a megtermékenyített petesejt beágyazódására.

A kísérletsorozat következõ szakaszának célja olyan gyógyszer kifejlesztése, amely a hüvelybe és a méhszájba juttatva célirányosan emeli a petesejt beágyazódásának a valószínûségét. E célból a heidelbergi orvosok alkotórészeire kívánják bontani az ejakulátumot, hogy kiderítsék, mely vegyületek felelõsek a beágyazódás javításáért.

Mi segítheti elo a pete beágyazódását?

A ciklus második felében mintegy 50-féle anyag termelõdik a nõ petefészkében anélkül, hogy pontosan tudnánk, melyik milyen szerepet tölt be. Néhányat közülük ismerünk, ilyen például a sárgatesthormon, a progeszteron. Ez a hormon gondoskodik a terhesség megtartásáról. Annak, hogy a megtermékenyített petesejt mégsem ágyazódik be, leggyakoribb oka a sárgatesthormon alacsony szintje, vagy a véralvadási rendszerben és az immunrendszerben tapasztalható hiányosságok.

Inszemináció,ill. beültetést követoen mit kell tennem?Kell e feküdni?

Itt nagyon sok pro és kontra vélemény van mind orvosok, mind páciensek részérõl. Ami fontos, hogy a méhbe kerülõ megtermékenyített petesejt beágyazódásának a nyugodt körülmények kedveznek. Általános javaslat, hogy amennyiben tehetjük, az elsõ három napot töltsük pihenéssel, ugyanis ez a legfontosabb szakasz a megtapadás céljából. Általában a blasztociszta már a megtermékenyítést követõ 8.napra beágyazódik.
Fontos, hogy ne erõlködjünk, ebben az idõszakban mellõzzük a stresszt, sportot, kíméletes életmódot éljünk. A nagyon sok fekvés sem jó, mivel a test nyugalmi állapotban van, így a méh vérellátása nem olyan aktív. A megtermékenyített petesejt a méhben oda fog beágyazódni, ahonnan a számára a legmegfelelõbb kémiai jeleket kapja.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe,
Írok privit, nagyon ajánlom neked ezt az orvost!

Kata,
Gratulálok!
:D Én is, én is akarok!

Kis*
Van újabb hír?

Heni,
Már nálatok is kezd izgalmassá válni a dolog! :D

Én jelentem túl vagyok az első gonalos szurimon is. Ha valaki látott volna minket tegnap este a férjemmel jót nevetett volna. Laptopon nézve a gonalos kisfilmet kockánként követve az utasítást csináltuk a beállítást stb. :D Őszintén megvallva ezt könnyebben beadtam magamnak mint a Suprefactot. Ennek a tűje mintha más lenne.
Vendég

Bella köszi a segítséget :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Lányok!

Kata79!
Hatalmas gratula! nagyon vigyázz magatokra! Micsoda fantasztikus hírek! Apa hogy fogadta? És Te? (azon felül, hogy nagyon örülsz)

Vikimi!
Nálam minden rendben... lecsengtek a "forró" napok (hála az égnek :P ) most már csak a teszre várok 8) A jeleim továbbra is megvannak, mint cici feszülés, én érzem a fémes ízt is, (ahogy a nagykönyven elő van írva és ahogyan azt rövid terhességeim alatt éreztem) DE tudom, hogy ilyen hamar nem érezhetek semmit, mert ezt már lassan 2 hete produkálom, vagyis ez lehetetlen. Sajnos beképzelem, szerintem :? Szóval picit le kéne álljak, mert megint belemagyarázom magamba. Na és a nega teszt után jöna mély-depi, amit NEM akarok!
Neked már egy hónapod sincs! :) Nagyon izgulok értetek!

Bella!
Minden kezdet nehéz! A végére belejöttök :D És reméljük, hogy utoljára kell szurkálni!!! :!:

Heni!
Hogy haladtok? UH mikor lesz? Nagyon furcsa ez a szitu, hogy ketten kell mennetek :P

Csibe!
:)
Köszönjük a tanítást. én már ezt is kipróbáltam :lol: Egyszer bejött, egyszer nem! :lol:
dezsina

Sziasztok!

Kata:
gratulálok, most akkor jól megerősítették, hogy terhes vagy :lol:
remélem követni foglak, ugyanis én leszek a következő

Gizmixxx:
hogy vagy?

Lanyné:
köszi a drukkokat

Csibe:
nem pénteken lesz a beültetés, csak uh lesz, megnézik a tüszöcskéket, méhnyálkahártyát
köszi a sok infót

Viki:
igen, már szúrúnk :lol:
már nagyon kiváncsi vagyok a kis Mirára

Bella:
ügyesek vagytok, gondolom nálatok is izgi a dolog

Dezsi:
jól haladunk, holnap lesz uh a huginak tüszőket néznek, nekem méhnyálkahártya vastagságot

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kis-csillagról tudtok valamit?

Kata!
Ez igen!Hatalmas gratula,és csatlakoznék:én is,én is, én is akarok!!!! :wink:

Viki!
Hűha,te már nagyon a célegyenesben vagy :shock: Milyen izgi.De mintha most lett volna,hogy nem is hitted,hogy sikerült,és mindjárt meg is lesz.Gondolom apa már nem utazik mellőletek sehová.

Zsani!Hol tartasz?
Lanyané,Bella,Heni értetek is lehet izgulni nemsoká.

Katica!
Mikor lesz eredmény?

Dezsi!
Hát akkor várjuk a hó végét... és reméljük nem hiába "szenvedtünk" :lol: :lol: :lol: :wink:

Csibe!
Köszi az infókat.Végre rájöhetnének mitől ágyazódik be.
Vendég

Sziasztok csajszik,
mindenkinek köszönöm a gratulációt :D , aranyosak vagytok.
Tegnap 11-re volt időpontom, már gyanús volt, hogy nem volt parkolóhely a klinika környékén, így nem is lepődtem meg, hogy annyian voltak, hogy még ülőhely sem volt a váróban...már tűkön ültem/álltam, hogy mi lesz, de ugyi csak 12.40-kor kerültem sorra, így minden lehetőséget végig zongoráztam az agyamban(ez a legrosszabb:a várakozás bizonytalansága..)
Az igazság az, hogy először jól megijesztett a Dévai, mert csak a petefészek nagyságát kezdte el diktálni az asszisztensnek, és mondta, hogy a jobb oldali extra nagy, azonnal husi, alma-evés, 2 liter víz(igaz, hogy ezt kissé elhanyagoltam a stimu óta)... :oops:
Aztán mondta az egyik petezsák méretét, majd hirtelen meglátott egy másikat, ami kisebb volt az elsőnél(kis drágám, majd behozza remélem a lemaradást)...ekkor megpuszilgattam , az egyébként kissé meglepődő orvost nagy örömömben :oops: ,a férjem közben megkérdezte, hogy vajon hol lehet a harmadik??! :) ?rögtön elkezdte keresni a nyomozó ismerőse számát, hogy ennek járjon a végére.... :wink: :roll: , de őszintén szólva én örülök a két kis cukinak, nagyon!!!
Aztán alá kellett írnom, hogy betartom a diétát, és omega 3 zsírsavakban gazdag ételt próbálok magamba tuszkolni, no szénhidrát, viszont sok zöldség és gyümölcs.
Össszesesn 14kg-t hízhatok az ikerterhesség alatt, ha pedig egy lenne, akkor 10 kg-t :roll: nem lesz egyszerű, de tudom, hogy a doki jót akar, és a baba, valamint az én érdekemet nézi!Ezt tisztelem benne, hogy őszinte, és karakán..még ha néha nyers is a modora, de imádnivaló, kiváló szakember!
November2-án megyek újra uh-ra, hogy mennyit fejlődtek a kis cukikák(most éppen a kisebbnek próbálok szurkolni, hogy tessék erősödni..)A Duphastont már csak 4 napig kell szedni, az utro marad...és folsav, Elevit-vagy Gravida - ez az instrukció....
SZóval:nagyon örülök, és remélem, nektek is pozitív példa, hogy nem szabad feladni, soha!!!

kata790313

Kata79!
Nyulasszal azonnal átvesszük a példát és követünk! :lol:
(remélem Nyulasz nem haragszik meg, ezen a kijelentésemen) :lol:
Fantasztikus lehetett az UH! Nagyon irigykedem :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra!!! :!:

Nyulasz!
Mi nekünk meg hajrá!
Te nem érzed azt, hogy még a múlthavi stimutól fel lennél turbózva? Neked, nem feszül a cici esténként? Vagy ilyesmi?
dezsina

Kis-csillag még nem jelentkezett, de már kérdeztem 8) Kivárjuk, amig nyilatkozik 8) 8) 8)
dezsina

Sziasztok!
megörtént az első vérzés,hihúztam a tűt és elég sok vér folyt,jól megilyedtünk,még holnap valahogy beadom aztán dután megyünk Dokinénihez.
Kis-csillag remélem ma már jobban vagytok!
lanyané

Kata79!
Nagyon irigylésreméltó az új vonalzód :D :D :P :P Még egyszer gratulálok!
dezsina

Lanyané!
Én is hasbaszúrtam magam egy jó párszor és én is szúrtam ereket! rengeteget. Gondolom ezek csak hajszálerek, de nekem is jól vérzett! No para! Majd belejössz! és addigra majd bekékül, esetleg zöldül, majd barna lesz és utána már el is felejtetted :P :P :P
dezsina

Dezsi!akkor jó :D :D :D
lanyané

Sziasztok...
Gyors leszek, mertmeló van ezerrel...

Kata79, Gratulálunk!!!!! ikrek!!!! szuper!!!! :lol: :lol: :lol: Vigyázzatok magatokra.
Milyen papírt kellett aláírnod???? Na erre este visszatérünk..
Vikimi, Ne is mond...Párom is tart tőle....citromlé készenlétben..:)
Most már lassan eljön a Ti időtök..A zárt méhszáj Tuti jó!!! Sok pihenést és nyugodt napokat\heteket kívánunk..:)
Csibe, Mi Dr. Újvárihoz járunk (SOTE II). Ha gondolod megadom a számát...ja 8.000 a szokásos vizit... Anno írtam privit, hogy mi kihez jártunk...
Dezsi, a bizakodás mindig meglegyen!!!Fontos!Igen, ne bízd el magad, de a bizakodás fontos!!!Ne próbálj a tünetekre figyelni ...(húúú de könnyen írom....) Tudom nem egyeszerű....bocsi :oops:
Lanyané, nyugi.. előfordul. Mindig ugyanúgy csináld, ahogy szokták. Nekünk az első alkalommal amikor a progi szurit mutatták rögtök eret kapott a nővér és mondta, hogy itt a rossz példa...ez van... újra... no para..
KIS * mi újság lehet Veled??? :shock: :cry:
üdv.
Apacs
Bella...Belejöttök...Én nem is láttam ezt a filmet..pedig milyen jó lett volna...buta voltam, mert nem néztem utána...ezzel egyszerűb...Csak ügyesen!!!...a lényeg, hogy bejusson és hatása legyen...

Kép
apacs

Na-na...
Csak lemaradt a vége... de miért vágta le a levelem végét??
Vagy én írtam rosszú???? no mindegy látszik, hogy siettem... :oops: :?
üdv.
Apacs

Kép
apacs

Dezsi!
Hát már hogyne haragudnék!!! :evil: (hogy ilyen hülyeséget írsz,hogy "haragszom" :lol: )
Vendég

Ja,az meg lemaradt,hogy érzek-e valamit a stimuból.Hát én már nem,mert én egy mensivel már előrrébb vagyok,mint te.Nekem ilyenkor,vagyis nekemis,jönnek már a terhességi tünetek.Kár,hogy hó végén mindig elmúlnak... :lol:
Vendég

Nálunk ilyen idő van :cry:

Kép
Vendég

Nyulasz!
ez azért elég rossz, amit írál, hogy vannak a tünetek, de azután elmúlik... :cry:
Remélem, most tényleg nem jön meg! Már tűkön ülök! Csibe ma adja oda nekem a teszteket, amiket megvett nekem a a csodaboltból! Már tesztelni akarok! Már nem bírok várni! Beleőrülök. Annyira feszít a cicim, meg beképzelem ezt a fémes-szájízt, hogy megint belefogok betegedni a nega tesztbe.
dezsina

Ja, és kezdek hisztérikus lenni! :shock: Lehet, hogy elegem van :? :?: :?:
dezsina

Sziasztok!

Szheni!
Olvastalak itt is a másik topikban is. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön.
Köszi az invitálást, több topikba már nem nagyon szeretnék írni, így is függő lettem. :)

Szóval hajrá-hajrá sok sikert!!!!

Puszi
Vendég

Dezsi,
Nyugi, azért ne kattanj be! :D
Meglátod milyen szép zebrákat tesztelsz majd!
Vendég

Apacs!Ari vagy köszi a bíztatást :D remélem jól vagytok,a munkával óvatosan!
Dezsi nyugalom,nem szabadíhogy így felboruljon az egyensúj,ülj le billensd a libikókádat középre,minden rendben lesz!
hú az időt ne is mondjátok,undormányos és csak zabálok unalmamban,majd megyek dolgozni ahol olyan cidri van,hogy pufimellényben rezselek estig.
lanyané

Nyulasz:
azért remélem hónap végén is produkálsz majd tüneteket és egy pozitív tesztet, drukk 1000-rel
Dezsikém ez neked is szól

Kata:
szívből gratulálok mégegyszer és problémamentes pocakosodást

Lanyané:
a huginál vérzés nem volt, de olyan igen, hogy eret talál a tű és utána bekékült, de így is hat a szuri

Apacs:
várunk este is

Junko:
köszi szépen, annyira jól esett amit írtál, én is követni foglak téged, ha megtalálom, hogy hova írsz, mert már a másik topikban sem nagyon szoktál
te hol tartasz pontosan? én is nagyon szorítok neked és sok sikert viszont

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről, ma kezdem a gonalt, aztán kedden vérvétel+uh+megbeszélés. Szóval még csak szurka és várakozás.

Kata
Én is gratulálok és irigykedek nagyon. Ez most olyan ikres széria, jó lenne, ha még kitartani egy kicsit :roll: :lol:

Dezsi, Nyulasz
Hajrá spontán :wink:

Lanyane, Heni
Olvasom ügyeskedtek a szurikkal, mától én is beállok a sorba. Nekem apa fogja bökni. Reméljük a legjobb ampulla jutott nekünk, és szuper tüszőink lesznek :lol:

Viki
Már tényleg nincs sok hátra. Én 36 hét 5 napra szűltem :wink: :lol: Ügyi legyél ám, ha hirtelen indulás van a korházba :wink:

Képzeljétek beszélgettem egy lánnyal a Kaáliban és mesélte, hogy 23-szor próbálkoztak kb. 10 év alatt és nem sikerült nekik. Már elinditották az örökbefogadást, de hát az is majd 3 év mire sorrakerülnek. Olyan igazságtalan az élet :twisted:

Na ebédelek aztán teszek-veszek itthon.
Ja és gyártok új vonalzót még gyorsan :lol:
Vendég

mnzsani

Én nem szoktam irogatni,csak olvaslak titeket. Ti Győrbe jártok? Mert mi is ma voltunk vérvételen+ ultrahang Boga doktornál.

buborék
buborék5

Buborék
Igen, ma voltam én is ott :lol:
Leírod miben voltál?
Vendég

Heni!
most észleltem, hogy mire mentek a punkcióra, addigra mehetek én is tesztelni. Tiszta dinka vagyok! úgy izgulok, mintha beültim lett volna! Olyan kiváncsi vagyok, mi lesz...

Mnzsani!
hajrá szurik! remélem jó sok tüszőcskéd lesz! És újra hangsúlyoznom kell, hogy ilyen négylevelűlóhere szönyegen futó kurtafarkú kismalaccal csak szerencséd lehet! :lol: :lol: :lol:
Az tényleg borzasztó hogy valaki 23* próbálta. Én úgy beszéltem meg magammal, hogy +1 kezelésre összeszedem a pénzt, ha úgy alakul. Amúgy bele kell nyugodjak, mert arra is egy évig kellene gyüjteni. DE remélem, ez nem fog előfordulni, mert most jó lenne egy jó erős pozitivet tesztelni Csibe új nagycsomag tesztcsíkocskáival!!! :wink:

Lanyané!
én is majszolok :lol: csokit... :twisted: és nehéz megtalálni az egyensúlyt. És hol van a vonalzó???? :?: :?: :?:

Bella!
ezt nagyon remélem :D jó kis pozitiv (ersőn pozitiv) teszt! minden álmom vágyam :!:
Neked mikor körül lesz a punkció??? Ugye ez nem az első UH?
dezsina

Hú az elöbb kifelejtettem Kis*-ot, :oops: pedig izgulok értük és remélem most már minden rendben lesz velük!
Dezsina
Puszi én is Nekik és vigyázzon a picurkára.

Buborék
Mikor kell menned újra?
Én kedden megyek és sajna a K. doki lesz :twisted:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?