Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Sirály a kabát!! 8)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Gyerekzsúr jól sikerült, jól kidumáltuk magunkat. Kicsit politizálgattunk is, barátnőm öccse rendőr, fenn van Pesten és tegnap délután óta nem tudják elérni :(

Na, Jaimee, Csongi márciusi volt, már nem téli, de ugye akkor még hideg volt. Zokni, harisnya óne, talpas tipegő elég volt. Én is a popsitörlőt használtam, de azért a vatta+víz is játszott, mert néha csak azzal tudtam a pelenka tartalmát lemosni :lol:
Kocsikabátot azért vegyél, ha nagyon hideg lesz jól jön az overal alá.
Én ittam laktoherbet, de nem sokáig, igazából semmiféle hatása nem volt. Beállt a kereslet-kínálat egyensúly, ez pedig az igény szerinti szopitól volt, nem a teától.
Édeskömény teát én is vettem, aztán Csongi sugárban köpte ki. Javaslom vegyél ebből is, abból is ne legyen az az érzésed, hogy jaj, nincs itthon. Aztán vagy használod vagy nem!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok :)

Gyorsan, ami megtapadt kisagyamban az előző oldalról...

Virág, mosmán érdekelne, hogy tótzoli hogyan számolta a terminust :) Az utolsó menzi időpontja sem mindig fix kiindulási pont (az első 1-2 hónapban megjöhet, anélkül, hogy észrevenné az ember a terhességet...). Sokszor a baba mérete alapján is "pontosítanak".

Jaimee, mi most megyünk a télbe, nagy segítség valszeg nem leszek, de: én adok Annalucusra zoknit a talpas tipegő alá is, mer néha hidegnek érzem a lábfejét :?
Pelust a newborn 1-es pamperst használtuk, az akkor tökéletes volt, a nagyobb méretű pempörszök viszont nem tessenek :roll: Szal most már huggiest használunk. Szopis tea...én nem iszom...így utólag úgy vagyok vele, mint Évi: nem ez a lényeg. De ha nyugodtabb vagy tőle, szerezz be valamilyet :) Sztem pszichésen eddzed magad, meg ne foglalkozz majd a kórházi körülményekkel(!), akkor tuti lesz tejcsid :D Sok folyadék, rendes kajálás, nyugalom az első naptól kezdve...asszem ennyi a titok nyitja :wink:
Hasfájósak nem vagyunk/voltunk...de ilyen célra sokan a Babamosoly nevű édesköményes teát ajánlják... Én is vettem, adtam is Bogyómnak párszor (csak az íze miatt), nem volt vele gondja :) De csak melegen itta meg... Mondjuk még a vizet is melegesen isszuk :roll: :)
Popsitörlő: mán a kórházban is azt adnak :) Ha picurod bőre nem reagál rá, akkor miért ne. Kényelmes :oops:

Judit, faszásos a bőrkabid! :D Meg fajinak az új képek is rólatok :D

Szilbee, jó lett a bútor! Helykihasználós :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 

 
 

Hah! Muszáj megírnom: fürcsi közben vettem észre, hogy kibújt az első fogcsücsök! :lol: Jobb alsó 1-es (ha jól sejtem, hogy előlről indul a számozás... :oops: )! Hipp-hipp... :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jippijé gratula!!!! Minimális kellemetlenséget kívánunk: Nimiék :D

Le lett vágva Anna Luca haja??? :roll:

fanna3
 
 


Eheh..köszönnyük, jó lenne télleg csúnyaságok nélkül megúszni :) A neheze még csak most jön?? :shock:

Nem vágtuk le a haját, csak ritkul. De a taraja már oan hosszú, hogy itt-ott lapul a fejéhez :lol: Mer? Mely kép alapján tűnt hajvágottnak? :) Amúgy sztem teljesen nem fog lekopaszodni :roll: Ha eddig kibírta...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Balwin!
Gratula a csajszinak! 8)

Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Szilbee!
Szépek lesztek! Levi mit szól a bútorhoz?

Judit!
Fogacska? Ez igen, akkor hasonló kibújásokat kívánunk a többihez is !

Fanna!
Már akartam kérdezni, hogy Nimi mászik? Vagy még kúszik? Meg feláll, vagy próbálkozik?

Betegek! A gyógyulás útjára léptetek már? sajnos Leti is köhög, de mintha szakadozna, pedig az éjjel kezdte. Az orra egy kicsit be van dugulva, de már egy pár napja használjuk a babyloof-ot, így nem vészes, és nem is kell szívni. Hát, remélem rosszabb nem lesz!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hú ti tuttok írni!!!!!!!!


AnnaLucus Gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Szilbee!
És ezt a alsószentgyörgyieknél csináltattátok??????Nagyon klassz!


A kabát is jó,én is szeretnék eggyet!

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!
Igen nála csináltattuk!

Judit!
Hogy mit szól?
Azt hiszem sokat elárulok azzal, ha elmondom, hogy most is a gardróbban csücsü a nyuszijával és csukogatja meg nyitogatja magára az ajtót! :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

bbj Judit! Jók az új képeitek! Remélem Leti nem lesz betegecske... :(

Szilbee! Megnyugtattál... Néztem ki a fejemből, hogy akkor most hogy is van ez a bútor? :shock: Hát igen a térlátásom... De aztán elolvastama magyarázatot és megvilágosodtam! :lol: Majd ha minden a helyén, akkor is tegyél képet!

Balwin Judit! Gratula az első fogacskához!

Jaimee! Ugye mi novemberiek vagyunk. Kocsikabátot nem adtunk rá. Alulról is ment egy jó kis plüspéd a kocsiba, a gyerek rétegesen öltöztetve, overáll, két sapka, felülre megint plüspéd, lábzsák. Aztán nem panaszkodott! :lol: Á, nem, néha még túl is öltöztettem, a kis háta néha piros pöttyös volt, ugy beizzadt. Tegnap is jól felöltöztettem, hogy az apja vigye sétálni, mire apa: Télen mit adsz rá??? Hááát... :roll:
Szopis teát én sem ittam ezerrel. Viszont izre a Hipp Natal jött be (Rossmannban tuti kapható).
Popsitörlőt már valóban használtunk a kórházban is. Azóta is. Én a 4 csomagos Pamperst használom. Próbáltam olcsóbbakat is, de...
Pampers pelenkában teljesen egyetértek Balwin Judittal. Kb 2-3 hónapos koráig jó volt, de aztán kifolyt belőle, ami csak kifolyhat. Azóta átnyergeltem a Liberóra. Most is nyergelnék, de már nincs hova... Éjszaka átázik a pelus mostanában. Ugyhogy mikor éjfél körül kel, mindig átpelenkázom.
Na azt hiszem a harisnya van hátra. Mi használtuk/juk, de csak ha kivittük/szük. Még kicsi volt, addig ugye zoknit sem használtunk, mert a rugdalozzók általában lábfejesek. Mostmár nadrágban nyomul Balázs, ugyhogy zokni van rajta itthon, meg ha megyünk a harisnyára is adok rá zoknit, plusz a kocsicipő.

Na de jó sokat írtam.

bbj Judit! Akkor ti sem voltatok a kolbászfesztiválon? Úgy szerettünk volna menni! Csak ez a nyomi idő... :roll:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kép

Szóval a hajunk az ilyen állapotban van!

Kép

Ez meg az új sapink :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Szilbee, naggggyon tuti a bútor! Jó volt a tervező :lol:

Olga, hát a pelusokkal én is mindig így voltam. Hol a Pampers jött be, hol a Liberó. Fene sem érti ezt. Én elsőre a Liberó legkisebbjét vettem, már nem emlékszem a nevére, de mivel Csongi 2,35-el született, még az is nagy volt :lol:
Hú, én is ilyen túlöltöztető voltam mindig, és az apja nekem is mindig mondta, hogy mi a fenét fogok télen ráadni :wink:
A járással hogy áll Balázs? Csak azért kérdem, mert írtad, hogy még kocsicipőt adsz rá...

Balwin, gratula az első fogacskához! Jó gyorsan kibújt neki! Na, akkor várhatod a következőket... :lol:

BBj, jó a kabát, és tök jó árban vetted! Mi az a babyloof? Remélem megússzátok! Én is néztem nagyokat ma az oviban, alig voltak vagy 10-12-en. Kérdeztem az óvónőt, mi van, erre mondja, hogy folyamatosan csöng a telefon, hogy torokgyuszijuk van a gyerekeknek. Remélem Csongi megússza, mert vasárnap lesz az első olyan kupájuk, ahol érmeket osztanak.... :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!
Hát, sajnos mi sem úsztuk meg Letivel. El is mentem vele dokihoz, hogyha már jövőhéten menni kell vérvételre, addigra tisztuljon kis a szervezete. Piros a torka, az orra folyik, de még vizes. Remélem nem durvul be, és nem lesz hurutos.

Szilbee!
Akkor ezek szerint tetszik neki! :lol: Jaj, én már úgy izgulok. Császárnál, hogy van? a doki mondja meg, hogy mikor menjél, vagy amikor elkezdődik a dolog, én ezt nem tom!

Katlina!
Ez nagyon jó kis sapi, mennyiért vesztegetik? Valami hasonlót akarok én is a két lánynak, csak Grétnek már nem a megkötőset.
Vasárnap, ha minden ok lesz, akkor megyünk bababörzére Pestre. Valaki?

Olga!
Háát, annyira gány idő volt a hétvégén, hogy nem volt kedvünk. Vasárnap, egy kis vásárnap?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szió!

Az Anna Luca Fotóalbuma : Ms Fintorgó kép alapján tűnt úgy hg tüsire vágtátok :D na mindegy ha nem...de jól áll néki... :lol:
Hát nem hiszem ha ez az első sem okozott túl nagy rumlit nálatok...a többi sem fog. :wink:

Judit!
Király a kabátod!! Én csak sóvárgok......volt egy fekete jó szabású kabim...amikor fogytam kisebbre akartam vetetni...na ez oly jól sikerült hg fel sem tudom venni (potom 30e volt...)és próba közben mondta a csaj hg háát majdnem jó.....háát majdnem csak ha becipzározom nem kapok levegőt :twisted: :twisted: :twisted:
Nem, Nimi kúszik...de nem látom rajta az akarást a mászásra... 8) lehet kihagyja...vannak babák akik vagy az egyiket vagy a másikat csinálják....végülis abból a szempontból hg ígyis-úgyis felsepri a padlót mindegy... :roll: Hát olyat csinál hg talpra rakja a lábát...de a kiságyba még nem kapaszkodott bele....viszont tegnap óta mondja hg Bábábábábá.....és hát nem csak ő van elragadtatva a saját hangjától....hanem az elfogulatlan anyja is... :shock: :lol:
Nálatok mi a helyzet??
Láttam a múltkori képen hg má simán ül a kis Lady.. :lol: (mi még eldőlünk... :D )

Robinak új vonalzója van..... :lol: :?: :!:

Szilbee!
És ezt mind te tervezted egyedül?? Nagyon ügyes vagy!!!!! De gondolom nálatok is a hely kérdés a nagy kérdés.....pláne 2 csemetével!!! Nálunk is szekrény gondok vannak....

/apa mindig azt mondja hg az én kabátjaimtól nem lehet elférni...és hg minden évben veszek egy párat... :roll: - na de kérem...imádom a régi nénik régi turkálós kabátjait!!! .....jójó abból van...de hát ezek szinte dísztárgyak...nem nagyon hordhatók...../ szóval kevés a szekrény....

......sztem van a szobában egy tücsök....vagy szöcske??? Az előbb mintha azt hallottam volna......

hűűűűű...na ez most nem ide vág..de az előbb olvastam hg a Streptococcus Pneumone ellen oltást tervezik a jövőben kötelező védőoltássá léptetni. Olga, Judit asszem ti adattátok már be...mennyi volt a végösszeg? Ugye 3 oltás kellett? Ja és ha már kimaradt a 6 hós...mikor lehet azután elkezdeni?

Ja Olga!
Biztos valamelyik másik topicba írsz Balázsról.....mert ide oly keveset!!!! Pedig azért biztos te is nagyon büszke vagy a kis újdonságaira.. :wink: nem?

Évi!
Csongi lába hogy van? Múlik ? Mit használsz most?
Télen van nekik edzés? Gondolom kupa niincs.....nám naon értek a focihoz.... :)

Jaimee!
Megnyugodtál már gondolom hg minden rendben a Pocaklakó körül....miért is lenne baj??? Azt viszont ha nem veszed beleszólásnak próbáld erőltetni a normál időbeosztást....szóval nappal nagyjáól ébren..éjjel meg nagyjából aludni...mert nekem is totál felborult a végén....és szülés után azt sem tudtam hol vagyok....Tudom ám sokat gondolsz odabentre meg tervezgetel és ezzel gyorsan repül az idő éjjel...én is olyan 3-5 fele aludtam el addig olvastam...Aztán az utsó 3 hétben meg volt olyan gyomorsavam hg attól nem tudtam aludni....szóval pihenj! Pihenj!! Mert később nem tudsz! :D

Hehe...lehet már vagy 3 oldal lesz ha elküldöm.... :oops:
Minnyá 100-nál tartunk.....

Versenyzünk hg ki kezdi el majd azt az oldalt??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fanna3
 
 


Judit!
Ha beindul magától, akkor besietünk a szülőszoba előkészítőjébe, de egyébként ha 1 cm-re tágulok vagy ha valami gixer van a lepénnyel, magzatvízzel stb. idő előtt.
Szóval bármi lehet a kezdeti stádium, csak a császár biztos. Kiírt időpont a császira így nincs is...
szilbee
 
 


Ja Anna!
Nem is mondtam még.... Naggggyon jó a vonalzós kép Nimiről!! 8)
szilbee
 
 


Ja és gratula a 7. hónapohoz!!!! :D
szilbee
 
 


Sziasztok!

Aszta Anna termeltél! :lol: Aludt a nagyfiad, mi? Az enyém most ébredt, nem tudom apja meddig bír elbajoskodni vele... :roll:
Nem, nem, csak ide írok! Nekem ti elegek vagytok! :D Hát persze, hogy büszke vagyok a fiacskámra! Kivéve ma reggel... tefükéltünk az ágyban, aztán addig lóbálta a cumisüveget, hogy az orrnyergemre vágott. Hát csajok elbőgtem magam annyira fájt! Nem ér röhögni!!!
Egyébként Balázs egy kézzel kapaszkodva szalad a bútor mellett. Egy-két lépést már tesz, hogy elérjen másik bútort. 10-15 másodpercig áll egy helyben, úgy hogy nem kapaszkodik és nem támaszkodik a mellkasával sem. Legjobb játék a konyhában kirámolni a fiókokat, lábasokat... na és a szemetest! :roll:
Nagyon szeret menni, ha fogjuk a két kezét, sokszor ki is követeli, odajön, fogja a kezünket és lütyőzik :lol: , hogy induljunk már! Aztán le-fel a lakásban. Én itthonra nem adok rá cipőt/szandált. Egy-két hete lent a játszin cipőben leraktam a földre, odaállítottam a pad mellé. El is indult, de elesett. Felállítottam, megint elindult, megint elesett. Ugyhogy egyenlőre ezt a cipős dolgot nem erőltetem. Már ha stabilan megy, vagy olyan idő van, és már egykézzel sétálhatunk, de addig inkább nem.
Féléves kora óta van az, hogy meglepő gyorsan fejlődik. Vagy két hete már nem tudom, hogy hogy, de megkaparintotta a mosogató szivacsot. Na és mit csinált vele? Az etetőszéke lábtartóját törölgette, mert előtte én is azt csináltam. :shock: Tegnap a szobájában a pocokat... Észrevettük, hogy mostanában utánoz minket. Most is egy játékát odatettem a kis talpához, hogy de büdi patkó! Kivette a kezemből és ő is ott húzogatta a talpánál a játékot! :shock: Ha zokni kerül a kezébe húzza a lábára, vagy az enyémre. Mostmár próbálgatja a játékait is a helyére pakolni. Van egy kukásautója, amibe flakonok kupakjait gyűjtőgetjük. Azt is nagyon szereti mert színes, és meg tudja fogni. A lényeg, hogy idáig az volt a játék ha kiszedegette, borította a kupakokat. Mostmár ő is teszi vissza, ahogy töllünk látja. Szóval hihetetlen, de minden nap produkál valamit. Igazán nagyon büszke vagyok rá!

Na én is jó sokat írtam.


A pneumo oltást érdemes a 6. hónap után beadatni, mert akkor eggyel kevesebbszer kell szúratni a kicsit. Az első vakcina 16.000.- volt. Bővebb info: www.pneumo.hu

Katlina! Robika nagyon édes a sapiban! Én is hasonló csíkosat vettem, kék szinekkel. Majd dobok képet, ha készül.

Na mostmár lépek.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


szasztok!


Először is gratula a fogakhoz, sapikhoz, kúszáshoz, járáshoz, meg bőrkabáthoz, meg mindenhez, amit kihagytam volna...

volt ám termelés az elmúlt napokban... :)

rólunk: Szabi még mindig nem gyógyult meg, bár a szemén lévő hólyagokból már csak egy maradt, a doktornéni szerint szomabtig az is el fog múlni. Olyan drága, amikor ébren van, nagyon jól tűri a betegséget, csak amikor ellaszik, meg amikor feléred, akkor mindig nagyon sír... :( :(
remélem most már kilábalunk belőle... 1 hete küzdünk derekasan....

BBJudit! SAjna naon sok kis beteg van mostanság, sajna, hogy Leti is beleesett... JObbulást!

Katlina, nagyon édi Robika!

Pelustéma: a kórházban meg az első htekben libero newborn-t használtunk, aztán mi is Huggies-ra váltottunk. Pampersből, Liberóból kifolytunk... Popsitörlőt is használunk az első naptól kezdve, mától pedig a Gabi testápolóját is bevetettük. Szombat óta Szabi esténként a nagykádban pancsizik az apjával, vagy 20 percet, így az is szárítja a bőrét.

ja, tea: Szabi a mecsek baby teát kapta, a héten álltunk rá a Rooibos teára, az ízlik neki, bár nem sokat iszik még, és éjjel sem kel fel, mert szomjas vagy éhes lenne.
én meg kb. 1,5 hónapig a Laktoherbet ittam, után meg a Humana szoptatós teáját. Most már egyiket sem, tejem meg ugyanannyi....

no lépek, veszek egy jó nagy kád forró fürdőt, Szabika is elaludt...
meg apa is....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


A fiúk megjöttek a dokitól.

A köv. a szitu!

- torok rendben
- tüdő rendben
- fül rendben

Hatott az antibigyó, így nem érti a doki se, hogy mitől van. :arrow: A fiúk így holnap visznek a laborba reggeli pisit és vesznek Leventétől vért (máj-, vesefunkció + általános nagy vérkép).
Aköhögésre még mindig hurutoldót kell adni, a taknyot meg a szokásos módon kezelni!
szilbee
 
 


Szilbee!
Jaj szegény annyira sajnálom a picikét! Én már totál be vagyok tojva Letinek a vérvételtől!

Dorka!
irigyellek azért a kád füdőért!!!! Pihenj jól!

Olga!
hát nem sok híjja, hogy Balázs nekiinduljon a nagy világnak!

Képzeljétek akartunk rendelni tortát, erre nem be van zárva a Zagyva??? Így a marcipánból kellett, de nem oylat, amilyet szerettem volna, csak egy kis hagyományosat. Ott tényleg nagyon drága a formatorta, 6-7000, de állítólag a mérete is nagy. Na majd holnap kiderül, hiogy amiylet Misi rendelt, milyen lesz! :roll:

Fanna!
Mi "csak" ücsörgünk, és próbál négykézlábra helyezkedni, több-kevesebb sikerrel! Meg evickélünk

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jajj Gyerekek...gondolunk a kis vérvételesekre :oops:

Látom Nálatok is teljes képcsere renoválás volt...megérte!!!! :lol:

Dorka!
A rooibos teát már ilyen piciknek lehet adni??
(én mikor terhes voltam nem tudtam inni mert beremegősödtem....)
Ki a dokitok?

fanna3
 
 


jajj. Szilbee! még köszönjük a bókokat:)))

Olga! na hát akkor ezeket a kis szösszeneteket írjad sűrűbben! Nem nevetünk rajtad!!! Gáz volt biztos!! Nekem a hajm szokta szó szerint tépni.... :oops:

fanna3
 
 


Kép Én is gratulálok Annaluca fogához, ......és mindenhez, ami most már így a nap végén nem jut eszembe. :oops:

Olga, te szegény! 8) Én a múltkor a saját orromat találtam el, amikor egy szúnyogot kergettem. Meg is lett az eredménye: orrvérzés. Ma meg rögbilabdát varrtam, úgyhogy biztos fogok kapni néhány agyarast! :lol:

Már kezdek kievickélni a rettenetes megfázásból, szerintem Kecskemétről hoztam haza. Olyan hideg volt a tornaterem, na én meg futás közben persze, hogy a számon vettem a levegőt! :roll:

Ma vettem észre fürdés után, hogy Petikének a sarka körül hámlik a bőr, vagyis apró fehér hólyagocskák vannak rajta. Lehet attól, hogy izzadós a lelkem? Vagy van esetleg ötletetek?
Na elteszem magam holnapra! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Olga!
Azt elfelejtettem írni, hogy nálunk Gréti is sportot is űzött az orrnyergemre való hátravágódásból. Volt olyan hét, hogy minden este kaptam ízelítőt, aztán egyszer kétszer nálam is eltörött a mécses! :cry:

Fanna!
A változatosság gyönyörködtet, Leti nem vágódik, csak húzza a hajam, borzasztóan tetszik neki, ahogy mondom, hogy aúúú. Eleinte vicc volt, de most már bánom, hogy kezdetben engedtem! Néha úgy belemarkol, hogy most már tényleg fizikailag is fáj! :cry: :cry: :cry:

Na, kivételesen abbahagyom a netet, nem tom, ma hogyan alszunk :roll: Minden óvintézkedést megtettünk, orrspray, babyloof, magasított párna... (babyloof=mellemre is mami kenőcs csecsemőknek)

Ildi!
Apró fehér pöttyök? Halvány lila dunsztom! Bár nekem is van, szokta kapargatni a pedikűrös, de az tényleg az izzadástól.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ildi!
Nálunk Robinak a kisúlyán volt én betudtam hogy mindíg szopogatja és attól(habár összefüggés szerintem nincs közte de én ennnek vettem)

A sapit amikor Nyíregyházán voltunk a piacon vettük,olyan kis vicces sapka :D

Olga!
Sajnállak de azért nevettem,biztos nagyon fájt :oops: :D

Voltunk ortopédusnál,és hétfőn még megyünk röggenre,biztos akar lenni a doktorbácsi,de van eltérés :(

Amúgy teát Mecsekteát adtam,nekünk ez bevállt pocifájásra na meg az Infacol,pelus liberoo,pampers,de nekem bevállt a libero így ennél maradtunk,positörlő első pillanattól ketdve,de mi még mindíg a gyógyszertári fürdetőt és Szajoli popsikrémet használunk

És igen új a vonalzó

Kép

Kép
katlina
 
 


Na, jó reggelt.
Az éjszakánk nagyon jó volt, egyszer sem ébredt Leti. Viszont az ébredéskor majd megfulladt, még majdnem meg is hánytatta magát annyira köhögött. Hát, most figyelem hátha már szakdozna, úgy hallottam, de lehet ez csak a reggeli első köhécselés ilyen.

Katlina!
A fotót én is észrevettem, de a vonalzó is teljesen új, igaz? Ha van eltérés, akkor mit kell csináltotok, vagy még minden a röntgen függvénye?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Köszönjük szépen a gratulációkat a bútorhoz! Hát a hely szűke valóban nagy úr!! és minden centit ki kell használni!! és azért ekkora egyébként, mert úgy terveztük, hogy kamaszként se kelljen venni új ágyakat. Az egyik 90x200 cm-es, a másik pedig 80x180 cm-es.

Judit!
Éjszaka hogy telet???
Leti hogy van?

Katlina!
És mi van akkor ha gond van... mit csinálnak az eltéréssel? hogyan orvosolják? Gyógytorna? Műtét?

Anna!
Mi is Rooibost adunk Leventének, agész kicsi kora óta (ami nálunk 1 éves korára esett kb. ... előtte Hipp instant teát adtunk neki 1-2 hónapig). Nincs benne tein (=koffein), így alavetően gyerekteának minősül és jól oltja a szomjat.

Rólunk:
Várjuk hogy Levente produkáljon egy kaki mentes pisit a bilibe... nem ecccerű, mert eddig kétszer ment üríteni, de mindkét alkalommal belecsúszott a kaka is. :?
A vérvételhez már egészen hozzászokott szegénykém... a vashiány miatt...
szilbee
 
 


szép jó reggelt/napot!

Fanna! a rooibos teát a védőnéni ajánlotta, pont azért, amit szilbee is írt: nincs benne tein, és enyhén édeskés az íze, ízesítés nélkül sem keserű. bár én mézzel iszom... :? Szabi natúr kapja. a gárdonyi teaház teáját vesszük.
orosz ágnes a dokink

szilbee! remélem rendbe jön Levente, és nem lesz gond a vérképével!!!

Katlina! kövesdynél voltatok? bizti rendben van azokkal a kis virgácsokkal minen!

bbj! letikének jobbulást!! ezta "mellemre is mamit" mikortól lehet használni?

Olga! nálunk is a hajcibálás a menő, de ahogy nő Szabi biztos én is belefutok majd egy-két "dobásába"...

iLDI! gyors gyógyulást kívánok!
fehér pöttyre nincs tippem nekem se....



:(

Kép
Kép
dorkáék
 
 


bbj Judit! Nagyon-nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Grétinek! Pusszantsd meg a nevemben is!
Sajnálom, hogy a tortával így jártatok. Egyébként ez a 6-7000 elég húzos, bármekkora az a torta... Majd képeket ne felejts el feltenni!!!
Úgy emlékszem nyomi Zagyva talán hétfőn nincs nyitva. Vagy most nem tudom. Nekünk ez most csúszik, mert babó szülinapján hazamegyünk Debrecenbe, ugyhogy az első torta ott lesz rendelve. Meg majd persze a szolnoki rokonokkal is ünneplünk valamikor.

Ildi! Gyógyulgassatok! Pici pöttyöket én sem tudom. Remélem tényleg csak izzadás miatt.

Katlina, Szilbee! Csemetéknek is a legjobb eredményeket kívánom!

Hát igen, a hajtépést kifelejtettem... Játszunk a franciágyon, majd az ágytámlába felkapaszkodik (néha megpuszilja a tapétát :roll: ), majd elkezd nevetni, akkor már tudom mi következik... :wink: Jól belemarkol a hajamba, de olyan szinten, hogy hajam is jön ki vele, majd "menekül" előllem, le az ágyról, hogy "kiszívjam a vérét"! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Gréti!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Géti!

Kép
Kép
szilbee
 
 


Grétikének Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Régóta olvasgatlak Benneteket, de csak most szántam rá magam, hogy írjak is.

Remélem, szívesen fogadtok.

Szamóca vagyok, 3 gyermek boldog anyukája. Bár Cegléden lakom, mindhárman Szolnokon születtek, dr Mosonyi Attila volt az orvosom. És mindhárman császárosak voltak...

Máté fiam dec. 30-án lesz 9 éves, Anna dec 3-án 5, Jázmin pedig ez év március 20-án született.

Ha jobban megismerkedtem a fórum működésével, megpróbálok képeket is feltenni, s ha nem veszitek zavarásnak, szívesen hozzászólok egy-két témához.

Ha kérdésetek van, ahogy időm és a gyerkőcök engedik, válaszolok.

Szép napot mindenkinek: Szamóca
szamóca73
 
 


Kép
Gréti Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!

Hát ha mutat valamit a röngen akkor is a legrosszabb esetben terpeszpelus,de ilyen nagy eltérést nem látott,sok sok torna!
Amúgy igen Kövesdy-nél voltunk,nagyon rendes Robikának még a cumilyát is egmosta mert leesett oda is adta neki de az én kisfiam még egy fél mosolyt sem dobott neki,pedig szokott :D

Szamóca Üdv nálunk!!!!!!!!![img]javascript:kep("pic/kepeslapok/0000042887.gif",299,158);[/img]


Bbj!
teljesen új a vonalzó,jó a sasolód :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!
Jaj, nagyon szépen köszönjük, megmutattam Grétinek, és nagyon örült! Talán most az első olyan szülinap, amikor már nagyjából kapizsgálja a dolgokat.

Szamóca!
üdv köztünk, aztán mihamarabb a képekkel!

Na, Leti még ma a reggelt kivéve nem köhögött. Hááát, elég biztató, mit ne mondjak. Gréti élvezi, hogy a vendégek, e-mailek egymást érik :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szamóca! :D
Kép

De jó! Még egy Mosonyinál szült anyuka! :D Mióta laktok Cegléden?
Úgy látom a december ünnepekben gazdag nálatok! :D
szilbee
 
 


Hát halljátok lányok!
Levente 10:45-ig tartogatta a pisit... mondjuk tartogatta volna még tovább is, de apja megunta és bilire ültette egy kiskönyvvel. Meg is lett a várva várt pisi! :lol: Bakkkker... majd 3 órán keresztül nem látogatta meg a mellékhelységet! :shock: Pedig megivott 750 ml folyadékot!!!!! :shock: vagy többet... :roll:

Jahhh! Nem is meséltem!... még... tegnap Leventén egész nap nem volt pelenka, még a délutáni alvás közben sem!!! :D Persze nem ez a nagy kunszt, hanem az, hogy nem pisilt be... sőt... olyan anutómatice működik ez a gyerek, hogy kimegy a fürdőbe, dob egy sárgát (közben olvassgat egy kis mesekönyvet), aztán felhúzza a gatyeszt és már megy is játszani. Néha csak onnan tudom, mit csinált, hogy ott a pisi a biliben! :shock: :lol: 8)

Vérvétel is megvolt... Apja szerint nagyon ügyi volt! Én most nem mentem, takonykórság kínoz, meg torokfájás... aztán csak nyűglődtem volna, hogy senki nem érti mit mondok... olyan nazálisan beszélek... :? :x
szilbee
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást, megpróbálkozom a képekkel.

Anna és Máté

Kép

Anna

Kép

Jázmin

Kép

Kép
szamóca73
 
 


Azt hiszem, picit kicsire sikerültek a képek... Tudom utólag szerkeszteni?

Szilbee! Én nagy "Mosonyi-fan" vagyok, mindhármat Neki köszönhetem. Idestova 12 éve járok hozzá, kevés rosszat tudnék róla mondani.

1995 karácsonya és 1997 tavasza között laktunk Szolnokon, azóta Cegléden. Ugye Ildi, Te írtad, hogy a Lovas I. út 13-ban laktatok? Mi is... a másodikon...
szamóca73
 
 


GRÉTINEK!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Szamóca!
És nálad hogy csinálta ill. mikor csinálta Mosonyi a császárt?
Megvárta míg magától beindult vagy esetleg már az egy centis táguláskor nekilátott a műtétnek?
Viszonylag mi is közel laktunk akkor... mert mi 1989-től 1997-ig a Lovas 1-ben laktunk.
szilbee
 
 


Nekem mindhárom gyerek a kiírt időponthoz képest pontosan 13 nappal született előbb.

Máté még nem tervezett császár volt, nála megindult a szülés, de nem tágultam, zöld volt a magzatvíz és magas a vérnyomásom. Ödémás is voltam, így 3-4 óra vajúdás után Mosonyi konzíliumot hívott össze, ahol megállapították, hogy ez a gyerek nem születik meg magától... Utólag derült ki, hogy mint egy szőnyegbe, úgy volt beletekeredve a testével a köldökzsinórba, esélye sem lett volna megszületni természetes úton.

A másik kettőnél megbeszéltük előre, hogy mikor megyek be, éhgyomorra persze, és aznap megcsinálta a műtétet. Annánál semmi jele nem volt még a szülésnek, de úgy ítélte meg, hogy érett baba, Jázminnál egy ujjnyira voltam kitágulva, de ez csak a kórházi felvételnél derült ki. Mindkétszer hétfőn voltam nála a magánrendelésén, kedden pedig megvoltak a lányok. Nagyon óvatos doki, nem mer kockáztatni, amit én nem bántam.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Még egy próbálkozás Jázminról, hátha ez jobban sikerül:

Kép

Grétinek boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Hát nagyon szép kislányod van!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Szamóca: Üdv! Micsoda gyönyörű gyerekek!!!! :D Valahol írtam már, de télleg igaz, itt minden fórumos baba olyan szééép! Én első babás vagyok Mosonyinál, ezt is neki köszönhetem, persze az Uram nélkül sem ment volna.... :lol: :lol: Remélem, lesz még nekünk is legalább egy babánk. :D

Gréti: Boldog szülinapot!

Judit: Húú, nekem is tetszik a kabáááát! :D

Szilbee: Pofás a bútor! :wink:

Lányok! Köszönöm a segítséget, ki is írtam a javaslatokat a kisokoskönyvembe! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


GRÉTINEK BOLDOG
Kép
SZÜLINAPOT!!!!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


.
.
.
.
Gréti!
Nagyon Sok Boldog...füledérjenbokáig! Kép


Üdv Szamóca!! :D
....és mind a 91 oldalt elolvastad???..... :D

fanna3
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?