Sziasztok!
Zsu!
De jó, hogy végre jelentkeztél.
Nagyon aranyos az ásítós Panka.
Hasfájós babák anyukái, lehet, hogy mi is csatlakozunk...
Egyelőre csak tekergeti, nem sír, csak panaszkodik... Pedig semmi olyat nem eszek amit nem lehetne, legfeljebb a tej. Ugyan a reggeli kakaó már lement, de holnaptól a tejterméket is megvonom magamtól.
Ami érdekes, hogy pontban hajnali 4 -kor kezd el a poci fájni. Piszok pontos a gyerkőc.
Apa már nem is alszik velünk, pedig nem is hangos a gyerkőc, csak nem bírja, hogy 4-5-ig altatom a gyereket.
Zsu dettó, hajnali szopi után Ákos mellettem landol.
Most is az ágyunkba nézelődik, meg sem nyikan, bezzeg a járókában. Állítóm az anyuci illat nyugatja meg az ágyban.
Hajni tudom, hogy ellenzed,
én is, de ezt az 1 évet kibírjuk, ha véletlenül 4-en alszunk 1 ágyban.
Mint Ciripke! Kihasználom míg bujnak mellém, mert nem sokáig fognak.
Manó simán alszik a kiságyában, de ha rosszat álmodik, miért ne jöhetne hozzánk. Ákost mi is a kiságyba csepésszük.
Ezért jó a pólya, mert nem egyből a "hideg" kiságyba kerül, így nem kel fel.
Remélhetőleg 1 év múlva a fiúk külön szobában lesznek.
Jutta!
Ákosnál még nem alakult ki a napirend, csak a Manóét írtam le, hogy nézett ki anno. Nála akkor kezdett kialakulni, mikor elkezdtünk sétálni, mindig ua mentünk le. A többi így hozzá rendeződött. Elvileg minden gyerek el van a babakocsiba. De én az első sétáknál nem mertem messzire menni, nehogy féluton kérjen enni, mert ha nem kapott azonnal, akkor volt üvőltés. Ilyenkor se a cumi, se a víz nem segített.
Sétálni mindig teli pocakkal indultunk, és megvártam míg beájul és így vittem le.
Ákosnál, ami napi rend, hogy minden nap kb. 10 órakor felöltöztetem, és kinyitom rá az ablakot. Alszik, majd kaja, közben Manó is megkapja az ebédet, aztán közös szunya. DÉlután kaja (néha előtte is.
), játék, és már várja a 7 órás fürdést. Ez valahogy magától beállt. Még ha eszik is előtte, vagy elalszik, 6 után már türelmetlen. Imád fürödni.
Tejcsi!
Hát, ha tényleg ennyire zavar, akkor éredemes fejni egy kicsit, csak annyit, hogy ne csöppögjön, ezzel nem lesz több, gondolom. Én nem bírom a cicitartót. Nyom, és jobban jön a tejcsi, hisz nyomás alatt van. Nem próbáltad még otthon nélküle? Én atlétába és pelusba mászkálok, hát nem egy nőis látvány, olyan vagyok mint egy díjbírkózó, de míg nem lát senki, nem zavar.
Utcára én sokszor ugyanígy mentem, + pulcsi.
Nam látszott semmi, remélem. Találj ki valamit, ha közösségbe akarsz menni. Ha egyszer nálam beindult a tejcsi, akkor a melltartó betét nagyon sokáig nem segített, ilyenkor szabályosan menekültem a mellékhelyiségbe és össze kellett nyomni a bimbókat, hogy megálljon. Elég volt a gyerekre gondolni, és beindult. Pl. 1 éve mikor osztálytalim volt, egyszerűen elkezdett folyni...
Akkor én voltam a hibás, mert pont arra gondoltam vajon mit csinál Manó Mutiék.
Gabcii!
Nyáladzás... Most már ez lesz, míg jön a fogai.
Ha nem a bukás miatt és a kakik miatt kell öltöztetni a gyereket, akkor emiatt.
Még tuti nem a fogai, de lehet, hogy a fogcsirák kezdtek "mozgolódni", nem tudom.
Még akartam írni, de majd később.
Jutta!
Csak írj minél többet!
Timi!
nagyon cukik a lányok, igazi kishölgyek.