Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt! Ilyen sem volt még, hogy eddig aludjak, általában fél 6-kor nézem plafont :shock: Ma jön haza a kisfiam, már alig várom. Úgy hiányzik!!!!!!!

mni: nem semmi :cry: olyan bunkók az emberek. Emlékszem, még gimis koromban jártam Pesten és átadtam a helyet egy maminak a villamoson és azt mondta, hogy biztos nem pesti vagyok, mert az itt nem divat :? Nekem tetszik a László Lilla! Egy ismerősömnek is László a férje vezetékneve, ott a kislány László Mirella. Amúgy az exsogórnőm lánya meg Linett, nekem az is tetszik, Lininek becézik.

Tegnap voltunk a Libegőn, amire odaértünk, el kezdett esni....

melinda,csujzi: megy a drukk az uh-ra!

mpatr: grat a szülésznőhöz! Nekem nem lesz, mert 99%, hogy ismét császár, akkor meg nem fogadok. A dokit is megbántam már, hogy fogadtam.

norco: anno a férjem Bruno-t akart a Milán helyett, én nagyon ki voltam rajta akadva. :D De mindenkinek más tetszik, az a lényeg, nektek mi! És a rokonok véleményét letojni mindenkinek!!!! Csak arra kell gondolni, hogy a gyermek majd ne szívjon a neve miatt, gondolok édesanyámra....én mai napig szívok a Hedvig miatt, mert sokan azt hiszik, fiúnév :evil: Mondjuk mindenki Hédinek hív, no de anyakönyvben, személyiben Hedvig van. Még akkor nem anyakönyveztek Hédit külön. (tehát Váradi Hédi is Hedvig :wink: ), most már van külön Hedvig, Hédi.

Na megyek főzni, csak még nem tudom, mit.

Jó hír: mérlegelem magam minden nap, és a múltkori doki óta nem híztam!!!!!
Vendég

Mni!

Nem semmi ez a buszos sztori :(

Múlt héten én is jártam Pesten a nagyfiammal mindketten dokinál,és hát egész nap tömegközlekedtünk,hogy érdekes legyen a Márknak,nekem is rossz volt a tapasztalatom... :( Senki nem adta át a helyét se nekem,se a gyereknek...sajna ez Pest!
Nálunk Gödöllőn azért egy fokkal jobba helyzet,bár már nagyon rég utaztam itt is busszal.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

De nem kell átadni a helyet, mert tudok állni, nem arról van szó, meg tényleg kabátba becsomagolva nem látszik a hasam. De miután leülök és szóvá teszi... és még én voltam a szemtelen! :)

KépKép
KépKép
mni

Niki! Ez durva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az öregek néha megkattannak a buszon, nem tudni, miért... lassan 1 éve kocsival járok és egyáltalán nem hiányzik a bkv...

Gratula Juniorhoz! Na ő sem fog már kislányként érkezni ekkora kukaccal :oops: :lol: :wink:

Panny! Képzeld, pont most volt a SztImrében egy értekezlet, ahol azt találták ki, hogy nem lehet csak szülésznőt választani. De aztán módosították, hogy csak a helyieknek lehet, vagyis akik valóban oda tartoznak. Én szerencsére igen. Gondolom a kis éhes dokik félnek, hogy így nem lesznek a vályú mellett és csökken a bevétel :evil: :shock: :roll:

Jimm, hogy van Milán szeme?

DRUKK MINDEN MAI UH-SUNKNAK, GYERTEK MIELŐBB KÉPEKKEL ÉS HÍREKKEL!!!!!!

u.i.: Hiányzik a Lexus, jöhetne már.... :?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!!

Én 9 évig laktam Pesten koleszban, úgyhogy nagyon sokat tömegközlekedtem, van tapasztalatom. A legbunkóbbak azok az öreg nyanyák (már bocsánat), akik vastagon ki vannak vakolva, meg hosszú lakkozott körmük van és elvárják, hogy átadd a helyed, pedig úgy fel pattannak a buszra, hogy csak lesel. Azok a nénik, akik pedig alig állnak a lábukon és TÉNYLEG rászorulnak az ülésre, csak hosszas rábeszélés után és sűrű köszönömök közepette fogadják el a helyedet, tehát mindkét verziónál felhívod magadra az egész busz figyelmét, tök mindegy, hogy mi van. Na ezért nem ültem le sosem, csak ha sok üres hely volt.
Ha meg valaki kötözködött azt mondtam, hogy tegnap vették le a gipszet a lábamról, fogja be!!!!!! :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Dany,

Gratula a képekhez, olyan, mint amit a nagykönyvekben látni lehet!

Pati,

Gratula a szülésznőhöz, nagy megkönnyebbülés lehetett!!!

Valaki, aki olcsón vett a babakocsihoz hordozót, neki is tök jó!

Meg mindannyiunknak, mert mindenki rendben van és semmi baj a gyerkőcökkel!!!!

Képzeljétek, végre az enyém is elkezdett mozogni szombaton, 20 hét és 4 naposan (most kiszámoltam, hogy majd a következőnél tudjam nyugtatni az olyan türelmetleneket, mint jómagam :lol: )

Olyan tök jó, megnyugtató érzés, hogy tudom, minden rendben van vele!

Ja, és az ünnepeken viszont rosszalkodott, minden második nap egész napra megkeményedett a hasam. Mivel nem volt otthon gép, így nem tudtalak megkérdezni benneteket, úgyhogy csak magamban káromkodtam, hogy most vajon mit kell csinálni? Egész nap feküdtem, biztos, ami biztos, meg 3x2 MagneB6-t vettem be, de láthatóan semmit nem számított, viszont halálra untam magam.

Valaki, aki tapasztaltabb: muszáj ezzel feküdni, vagy nuygodtan élhetem az életem?

Kép

KépKép
eszterxx

Ja azt elfelejtettem, hogy nálunk úgy megy a dolog, hogy már akkor is rugdos, ha csak rágondolok a kajára, meg ha már leért akkor is. A legjobban, mikor kibontom a csokit. :D Most éppen a meggyes-étcsokisat pusztítjuk 8) . De ha apa ráteszi a kezét a hasamra egyből abbahagyja, nem tudom miért! Eddig azt mondtam neki, hogy azért mert mindig úgy hívja, hogy kiscsávó pedig kiscsaj és ezért haragszik :D De már ez sem jön be, mert tudja ő is, hogy puncis! Azzal vígasztalja magát, hogy még kinőhet neki. :roll: Szóval nálunk az a ritka ha nem rúg!!
Barátnőm kutyáját Fanninak hívják, a miénket meg Bettinek hívtuk, úgyhogy szerintem nem kell ezzel foglalkozni!!
Anyóséknál ráálltam a mérlegre és most értem el a terhesség előtti kiindulási súlyomat, úgyhogy most 0-án vagyok.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Magne B6-ról jut eszembe! Nekem azt mondta múlt héten a védőnőm, hogy a B6 iszonyatosan hízlal és ne ezt a fajtát szedjem, hanem a sima pezsgőtablettát, amiben csak magnézium van.

KépKép
KépKép
mni

Próbáltam azt is, aztán eszembe jutott, hogy itt valaki azt mondta, hogy a MagneB6 erősebb. Mivel amúgy nem szedem, ezért úgy voltam vele, hogy most nem érdekel az sem, ha hízom tovább, csak a gyerek rendbe legyen...

Ja, és Mni, felháborító a buszos sztorid, de ne is foglalkozz vele, mindenkit nem tudunk megváltoztatni. Bek..hatják!

Kép

KépKép
eszterxx

Niki, bocs, tudom, hogy alapjában szomorú a sztori, de azért jót nevettem - a kövér iskolás gyerek terhesebbnek néz ki mint te :)

mzx, köszi a bútor tippet, a Kamillát láttam is élőben az RSben, az tökéletes lenne, de beleraktak valami fura virágmintás üvegbetétet ami az egészet elronjta... komolyan... de itt sokkal több cucc van mint az RSben, lehet, hogy rendelni lehet

szerintem az Alíz név nagyon szép!! egyik ismerősöméknél Liza lett a kislány, ebben a verzióban is tök jó.
nekem a Brúnó is tetszik- ismerek Brúnó kisfiút, mondjuk az apa angol, lehet, hogy ők másképp látják, bár szerintem ott is van ilyen kutyanév.
a barátnőm kisfiát egyébként Artúrnak hívják :) nekem nincs kutyanév berögződésem, de így is fura volt először, de megszoktuk és már cukinak tartom.
Pepike, gratulálok a lányhoz, hát van fantáziája a férjednek, nem is nagyon hallottam még ezekről a nevekről!

gratulálok a félidősöknek!! most már visszaszámlálunk!

KépKép
judit18

üGYNÖKNŐ!

Nem kell vele feküdni, a szexet most inkább apuci tudja le priviben :lol: , amúgy meg amíg a keményedés (has!!) nem 10 percenként SZABÁLYOSAN jön, addig le kell szrni. Onnan tudom, hogy Gordonnal végig ezzel kínlódtam a terhesség alatt. Valószínűleg érzékeny a méhfalad és ahogy erősödik a tappancsa, amikor belerúg, reflexesen bekeményedik. NAgyon idegesítő és kellemetlen érzés de veszélytelen. Azé ha pihensz az nem baj de nem kell feküdni vele :roll:
A Magne B6 viszont kell emiatt, mégpedig 3X2.
Pusszancs.
JA és én vagyok az üléses-babkocsis is :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Én is csak nevetni tudok a reggeli sztorimon! :lol: Komolyan, dupla akkora volt a kiscsaj, mint én. :) :) :)
Most meg elkezdek neveket böngészni! :)

KépKép
KépKép
mni

Ez nem igazság!

Először én voltam állandóan álmos este, aztán szeptember elején eltört apa lába, végre lekerült róla a gipsz, gondoltam, lassan-lassan, ha csillapodik a fájdalma és a hisztije, esetleg újra kezdhetnénk, erre tessék... ??? !!! :roll: Na, mindegy, nem panaszkodom, ez a legkevesebb (pláne, hogy lassan nem is emlékszem rá :cry: )

Azért most nagyon megnyugtatott ám, kedves Mulder, be voltam sz..va, nehogy most legyen valami baj! Már visszafelé számolok, hogyha bármi történne, akkor még 3 hét és már koraszülöttnek számítana :lol: !

Na, ki próbál parában túlszárnyalni??? :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Kész a kaja, Milán még sehol. :? Ahhoz képest, hogy 1 órája hívtam, azt mondta az apja, hamarosan itt lesznek. Kezdek ideges lenni.

judit: miért nem csináltatsz asztalossal bútort? Akkor olyan lesz, amilyennek te akarod, járj utána, mert nagy árkülönbségek vannak szakemberek között is.

Az Al Bandiék kutyája is Brúnó :D Amúgy az olaszoknál nagyon gyakori név, a Barna olasz megfelelője.
Vendég

Sziasztok Mindenkinek!!!!!!!!!!

Remélem mindenki nagyon jól érzi magát!

Csujzi! Melinda! Anita!

Megy a DRUKKKKK nektek, csak siessetek már mert türelmetlen vagyok! :D :lol: :D :lol: :D

Lusie!

Gatula a Félidőhöz!!!!!!!!!!!!! És mindenkinek akinek a hétvégén, vagy most volt a napokban!!!!!!!!!!!
Mzx!
Köszi a jó tanácsot! A Rennie bevállt. Ja és még vettem Sallvus vízet álítólag az is jó! ( csak az íze kibirhatatlan :P )

Én mindjárt hívom a dokit! És lesz időpontom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most Hívom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Holnap 12 óra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj!!!!!!!!!!!!! Most már kezdek izgulni!

Jim!
Ezt az érzés én is ismerem nekem is Marcust messzire viszi az apja és mindig izgulok!!!!!!!
De ne aggodj biztos hamarosan ott lesznek!
Nincs semmi gond egyébként!? Jól van Milán??

Mni!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne írj már ilyeneket!
Semmi gond nem történhet!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jaj azt szerettem volna még megkérdezni, hogy most vizsgálatot
is fog a doki végezni?
Mert nem kérdeztem meg! :roll: :roll:
Vendég

Ügynöknő: beszrás! Én is ezt számolgatom :oops: :oops:
hát, drágáim, nincs új a nap alatt :roll: :roll:
Hogy is van? Betöltött 24. héttől, vagyis 23+1-től vagy 24+1-től maradhat életben? Asszem Pepike írta, hogy neki valami ismerősének a babája 22 hetesen megmaradt, de nem biztos, hogy ő volt és az se, hogy ezen a topikon olvastam.. :oops:
Tudom, hogy gáz, hogy ilyeneken agyalok, de most mit csináljak??? :?

Megvan az ágyunk!!! :P :P :D :D :D :D
Illetve nincs meg, de megegyeztem rá. :wink: Kombi ágy, pont, amilyet akartunk, csak még tetejébe vidám narancssárga a fa része és 13 ezer Ft. Pelenkázóval van egyben. Gordoné pont ilyen volt, csak én lüke odaadtam ismerősöknek, akiknek elpenészedett a garázsban... :evil: És remélem, hogy tényleg fel tudják Budaörsig hozni, mert Veszprém megyében laknak, és az üzemanyag 5 ezer lenne, akkor meg már nem az igazi...
Má csak kókuszmatrancot kell rá vegyek. Ammeg ráér még. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pepike, sos!!!
Kellene még szopipárna, de használt.
Nem vagyok elég előrelátó :evil: a páromnak az este megmutattam, hogy gyere, nézd milyen kényelmes erről tévézni és nem akarja visszaadni. :shock: :shock: :shock: De már a fiam is állandóan elcsórja. :shock:
NEMIGAZSÁÁÁÁÁGGG!
AZAZANYÉÉÉÉÉÉM!
:( :( :(

Nem vagyok rájuk hajlandó ennyit költeni.
HAsznált van?
Köll.
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Hali emberkék!

Nincs valakinek egy utónévkönyve pár napra kölcsönbe? Neten böngészni nem annyira romantikus.

Nálam a középkorú pasik a nyerők (segítőkészségben). Amikor szállnék le a BKV-ról babakocsival, sokszor csak azt kérdik meg, hogy hol foghatják meg a kocsit. (a "segíthetek?" kérdés természetesen látható, tehát fölösleges is feltenni). Sőt, olyan is előfordult jó párszor, hogy egyedül felkapta a babakocsit és föl vagy le emelte. Hát nem édesek?

A segítőkészseég megerősítése céljából, még akkor sem szoktam senkit visszautasítani, amikor alacsonypadlós a busz, és egyedül is elboldogulnék. Hadd rögzüljön minnél jobban, hogy jó, és kell segíteni mindig.

mommy82!

Nagyon jók azok az ultrahangos képek! Az ilyenre mondják,hogy tiszta anyja! :D

Mni!

Remélem, legközelebb átadod a helyed!!! :shock: Hogy bírtad ki szemberöhögés nélkül?

bosek!

Későn szólsz! Most már elég macerás lenne Fanni nevét lecserélni! :lol: És már kezdte megszokni a nagylányom, hogy őt így hívják!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!!!!!!!

Mpatr!

Sajna nincs most használtam, de szokott lenni, ha lesz jelzem. Láttam mész a börzére ott kapsz szerintem ha sűrgős!! :wink:

Ha valaki kocsit szeretne és jó neki használt is nagyon jók szoktak lenni nállunk a Boltba!! emailbe tudok képet küldeni majd ha aktuális lesz. Most is van 5 inkább fiúsak, Van Bergon, Greco, Pierre Cardin hordozós, mózeses, stb....

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepi, köszi!!!
Ne felejtsél el!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pepike! Küldök privit!

Kép
pété

Fanetta,

Merre laksz? Én be tudom hozni a munkahelyemre a Campona mellé és akkor akkor viszed el, amikor szeretnéd, ha úgy jó.

Amúgy olvashatatlan szörnyűség szerintem, legalábbis én nagyon untam. Egy nevet végre kitaláltunk, de az meg nem tetszett a tesóknak. Na mindegy, még van 4 hónap.

Scally (ha így írják...),

24+1, betöltött 24 hetet írnak.... és ebbe a topicba írta valaki a 22 hetet, mert én is határozottan emlékszem rá :lol:

Azért megnyugtat, hogy nem egyedül bolondultam meg :wink: !

Kép

KépKép
eszterxx

Jim! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

(remélem, ma ünnepled, és nem bakiztam nagyot... :oops: )

Kép
pété

eszterxx! na örülök, hogy végre megmozdult neked is! én is éreztem néha keményedést, de mindig csak éjjel - az a feltevésem, hogy akkor mindig amikor túlzottan ráfekszem mert oldalt kéne de kicsit befordulok hasra sajnos, nem tudok uralkodni magamom álmomban...

hát én is tudok ám parázni - a legújabbat elmesélem, bár ez kivételesen nem babairányú - tegnap este fürdéskor felfedeztem magamon egy terhességi csíkot! teljes stresszbe kerültem, mondom nem hiszem hogy már most az 5. hónapban, hogy fogok én kinézni a végére, pedig most kezdtem el a krémet használni, meg nem is nagy a hasam. hát úristen, soha nem megyek többet kétrészesben strandra.
erre a férjem - te nem a harisnyád varrása nyomódott be amit most vettél le - mondom dehogy hát megismerem, ez terhességi csík!! különben is mit ért ő hozzá.
na mondanom sem kell, hogy egy órára rá már sehol semmi ... :)
idióta vagyok, ez van...

mpatr - ez a kombi megoldás ágyban a tuti? ezen vacilálok (többek között) bútorügyben - külön pelenkázó az ágy mellé, vagy kombi vagy milyen az a pelenkázólap amit rá kell tenni az ágyra? az nem zavarja a babát?
ja és ez a börze ott lesz ahol az expo?

KépKép
judit18

Ja, a múlt héten volt!!!!!

Kép
pété

Még 8 napon belül vagyok!

Kép
pété

Sziasztoooook !!!

Megjöttem az uh-ról.
Magzati rendellenességre utaló jelet nem találtak :D
De :
A doki talált egy független amnionszalagot :(
Úgy megijedtem :cry:
Bár nagyon megnézett minden kis testrészt a lábacskáit, a kezecskéit, a szívét, minden okés, csak ez a amnon bigyó ne lenne :(
2 hét múlva visszakell mennem uh-ra, a doki azt mondta hogy felszívódhat és ha már nagyobb a baba, el is szakíthatja, akkor nincs baj.
Jajj, csajok :!:
Mit gondoltok ?

Anita
Kép
boszi30

Pati, Eszterxx, na nehogy már beérjétek 24 héttel!!! :roll: Én 30 hétre gyúrok! :lol: :wink:

Hétfőn volt a 11. évfordulónk, elmentünk vacsizni, isteni volt :). Görög étteremben voltunk, kipróbáltunk egy csomó fajta előélelt, utána már alig tudtam valamit enni.

Az Árkád környékén lakóknak nincs kedve egy minitalihoz valamikor hétköznap napközben? Van fent az Árkádban egy jó fagyizó, ilyenkor télen szokott lenni rengeteg fajta gofri is, majd meghalok egyért! :roll: :oops:

Kép

Kép
mzx

Boszi, mi a bigyó ez :shock: ?

Kép

Kép
mzx

Kép

Kép
mzx

Boszi, nézz utána a neten, ez a jó uh gépek és a túl okos dokik átka csak szerintem. Ha valami ijesztő dolog lenne, csak hallottunk volna már róla...

KI ÍRTA A 22 HETES BABÁT???

Judit! Harisnya :lol: :lol: :lol: :lol:
Börze nem expo, a börze használtas az expo kiállítós ( a börzén is van kiállító) expo symában 26-28., börze 28-án Hungexpo A.
Részletek: www.kismama.hu
Gordonnal nagyon jó dolokat vettem anno.

Kiságy: sok minden függő. Én nem akartam rá sokat költeni, Gordon is nagyon hamar nagy ágyat kapott (90x210-est kb 2 évesen), addig meg minek.
Nekem bevált a kombi, nem akartam semmit átalakítgatni később komóddá meg ággyá meg mittomén. Kis helyhez is jobb a kombi. Én biztos hülyét kapnék az ágyra tehető pelenkázótól, hogy kiesik a gyerek, de így viszont ott van minden egyben. Ízlés dolga.
Sajna egyre kevesebb helyen lehet kombit kapni, szerintem érdemes ebből is a használtat (és még mennyi mindenből!!!!) mert két-három (öt) gyerek sem tudja elnyűni. Tudod, tuti jobb üzlet külön eladni.
Mostanában nézegetem a hirdtéseket használt dolgokra, az express és a baba apró a legjobb, érdemes akár naponta figyelni mert pörög. Meg adtam fel keresős hirdetést, az ágy is úgy lett meg.

Kép
Kép

mpatr

Boszi, én sem tudom mi az amnionszalag. :( Azt nem tudtátok meg, hogy fiú vagy lány?
Melinda, Csujzi Ti még nem értetek haza?
Mzx, én is ennék valami finomat! De én nagyon messze lakom az Árkádtól! Ja, és reggel 70 kilót mutatott a mérleg... szerintem hibás! Az nem lehet, hogy egy hét alatt 4 kg-t híztam! :(

KépKép
KépKép
mni

Szia mzx !

Bárcsak tudnám :(

Ezt találtam róla:

[quote]A írta:z amnionszalag egy húrszerű vagy szalagszerű képződmény a méh üregén belül. A nevéből is következően a peteűrön belül van (!), tehát a terhességben jön létre.
Amit vizsgálni kell: az elhelyezkedése és a magzathoz való viszonya. Legtöbbször, kicsi, rövid húr, ami mellett a magzat zavartalanul mozog és ekkor nincs jelentősége, azon túl, hogy tudnunk kell róla.[/img]

Anita
Kép
boszi30

Mzx! Tudtam én, hogy valaki lakik még itt a környéken! Hol is laksz?
Tényleg! Mi van Pumperkával? Nem "hallottam" felőle mostanában... Bár, ahogy elcsesztem Jim köszöntését, lehet, hogy ő is írt, csak bamba vagyok...
Pedig nem érzem magam hülyének, csak egy kicsit szétszórt vagyok.
Néha.
Mindig.... :oops: :oops:

Kép
pété

Szia mni :!:

Nagy elkeseredésemben azt elfelejtettem írni :?
Szóval a doki azt mondta hogy nem úgy néz ki mintha fiú lenne .
Tehát jelen állapot szerint úgy néz ki, kislányunk lesz :D

Anita
Kép
boszi30

Boszi! Én is biztosan a neten keresgélnék...Életemben nem hallottam róla, de szerintem, ha az orvos megnyugtatott, akkor túl nagy baj nem lehet!!

Kép
pété

Boszi, ez nem sok infó :(. A doki elmondhatta volna, hogy ez mennyiben lehet rossz a babának. Reméljük legközelebb már nyoma sem lesz!

Pété, :), Zuglóban, a Bosnyáktól nem messze lakom! Árkád, finomságok? NAAAAAAAA, LÉGYSZI'!!!!!!!! :oops: :D

Mni, tuti, hogy nem jött fel egy hét alatt négy kiló! :D Másrészt meg mertem volna esküdni, hogy a 60 kilót nem éred el (legalábbis egyelőre :wink: ). Múlt héten rajtam 5 kiló plusz volt, de lehet, hogy ez a hétfői vacsi megdobta :).

Kép

Kép
mzx

Mpatr, pété köszi a tanácsokat, nagyon rajta vagyok, de a neten is elég kevés az info . Ha valamit tudok jelentkezem .Köszi a bíztatásokat :)
Ja !
Valaki tudja követni hogy most milyen a fiú-lány arány ???
:wink:

Anita
Kép
boszi30

Boszi gratula a kislányhoz, ez a izészalag meg majd felszívódik. :)
Pété, szerintem nem vagy szétszórt csak fáradt, mert sajna Neked nem volt 3 napos pihenő.
Mzx, tiszta lelki beteg lettem a kilók miatt... biztos az aranygaluska tett be ennyire, amit Anyu csinált hétfőn. :)

KépKép
KépKép
mni

Tudom hát! Majd este megosztom Veletek a táblázatot, de még megvárom a mai UH eredményeket. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Eszterxx, legelőször is neked gratulálok az első mozgásokhoz!!! Már annyira vártad, hogy most veled együtt örülök! Kép
Norco (és Csujzi), a mi rotinkat is Brunónak hívták!
De szerintem senkit ne érdekeljen más véleménye, mert úgysem lehet olyan nevet találni, ami valakit ne emlékeztetne valakire-valamire! És minden nevet ki is lehet figurázni, úgyhogy le kell sz@rni mindenki véleményét. Szerintem!
Pati, gratula a szülésznőhöz és a babakocsihoz, és mindenhez, ami összejött :? és ahhoz, hogy nem félsz (most) a szüléstől. A szopipárnás sztorin meg jót nevettem!
Jaaa...és már okt. 9-én Kép jelöltelek iwiw-en. Rámböksz, hogy ismersz?
Dany, nagyon jók a képek Juniorról! Én is szerettem volna egy képet a kukackáról, de a nő már egy kép kérésénél is úgy rámmorgott, hogy nem mertem többet kérni. Azért morgott, mert kiderült (számomra), hogy fizetni kell az UH-képért, én meg sem most, sem a kislányomnál nem fizettem soha. Nem mondta senki, és úgyis kaptam képet. Nem értem, hogy van ez!!!
Neked is, és Boseknek is kitartást a költözködéshez, pakoláshoz!
Mni, ilyenen már én sem csodálkozom! Nekem már elég, ha a terhesség vége felé átadja valaki a helyét. Viszont ha Alexával utazom, szívbaj nélkül leszólítok bárkit, hogy segítsen fel- vagy lecipelni a babakocsit. Ha nagyon akarom, elbírom, de nem akarom, meg nem is tanácsos már cipelni a 15 kg-t.
Jim, én is hallottam már (többek között a férjemtől :shock: ), hogy fiúnévnek gondolják a Hedviget. Én ezt nem értem!!! :roll:

Kicsit hosszúra sikerült, de most itt nyugodtam meg. Ugyanis most tört rám a Kép időszak: képes voltam azon elbőgni magam, hogy Törpi nem volt hajlandó délután elaludni. :?
Vendég

Boszi, gratulálok én is a kislányhoz! Drukkolok, hogy eltűnjön az az izé, ami ott rossz helyen van!

Egyébként erről jutott eszembe: mondtak valakinek olyat, hogy vesemedence-tágulata van a babának? Ha igen, légyszi ossza meg velem mi ez, mert nekünk ilyenünk van. :cry:

Ja, és még az előbb akartam írni:

senki ne szándékozzon 24, meg 24+1, meg 30, meg stb. heteken szülni!!!
Vendég

Köszi lányok a gratulációkat és a bíztatást :!:
Remélem én is hogy eltűnik a szalag, de most megfogadom nem izgulok, mert attól nem lesz jobb :wink:
Grat eszterxx nek a mocorgáshoz :D

Anita
Kép
boszi30

Hello!

Délelőtt meg volt az UH, mindent rendben talált a doki, de sajna a nemét nem látta egyértelműen. :cry: Azt mondta, hogy inkább kislánynak látja... Úgy terveztem, hogy a 4D-re majd csak 5 hét múlva megyünk, mert akkor már csak megint 5 hetet kell várni a kórházi 30. heti UH-ra, de nem biztos, hogy ki fogom bírni. Nagyon szeretném már tudni a picim nemét.
Az UH után átmentem a terhestanácsadásra, bejelentettem, hogy holnaptól táppénzen leszek. Ott megtudtam, hogy a dokim már nem dolgozik a kórházban, mert ügyeletesként vezetett le egy szülést és sajna a baba nem élte túl. Két csomó volt a köldökzsinóron, ezt már a szülés előtt észre kellett volna valakinek venni, de állítólag a csajnak nem volt orvosa. Az én dokim meg pont akkor volt ügyeletben, amikor megindult a szülése, úgyhogy nem tudni, hogy mekkora felelőssége volt a történtekben. Nagyon el vagyok kenődve emiatt, kereshetek új orvost. :oops:

Bocsi lányok, hogy most nem reagálok, kicsit magam alatt vagyok ettől a hírtől. Majd este még jövök.

Pussz

Melinda

Kép
melinda80

Jajjj, Melinda, ezt még olvasni is szörnyű! Remélem hamar találsz új dokit!
Sajnálom, hogy még várnod kell, hogy megtudd, ki lakik odabent, de a 4d-n már biztosan látni fogják.
Vendég

Szia Boszi!

Az a bigyó szalag biztosan el fog tünni, ne idegeskedj!!!!!!!
[color=white]GRATULÁLOK[/color] a kislányhoz! :P :P :P
De a doki nem is mondott semmit, csak annyit, hogy ott van és kész!???????? :?:
Vendég

Jaj Mni!
Ma v.mikor Írtam, hogy ne írj ilyeneket, azt nem neked akartam.
Bocsika!
Boszi!
Neked volt vizsgálat???
Vendég

Basszus, mára hagyjátok már abba az ilyen csomós meg szalagos meg vesemedencés sztorikat mert kikészülök estig. :? :twisted:

Szalag-ügyben keress angol nyelven is, biztos meg lehet tudni az angol vagy latin nevét de továbbra se hiszem hogy árthat a kiscsajszinak. Akkor nagyobb visszhangja lenne a dolognak és sorba ripgatnának mindenkit ezzel is a nagy fehér paragyárban.

Melinda, ennyi idősen már akkor ő is inkább kiscsaj, mert azé egy kuki az csak kuki és annak már előbb is illene látszani, mint most. :wink:

A vesemedence-tágulat ügyében is turkáljátok meg a netet, hátha mi is okosodunk belőle.

A köldökzsinóron hogy lesz csomó??? Megköti a gyerek? :shock: Makramézik szabadidejében??? :shock: Ezt egyszerűen sose értettem, mert elvileg a vége felé már átfordulni se tud vagy 2 hónapig, nemhogy csomózgatni. Ha meg a 32 hét előtt csomózza be, amikor még pörög mindenfelé, hogyhogy nem záródik be a szülésig?? :shock: Nekem ez magas, de pont emiatt ez az egyik kedvenc paratémám... :roll: :roll: Ha tudtok valamit erről, azt is Sőt, lécccilécci aki ilyen paratémákat dobál itt fel, az írjon már mellé valami tudományos hátteret, hogy mi okoz ilyet, meg olyan százalékos nyugtatósat is, hogy de ez ritka, meg ilyenek. Azokat úgy szeretem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?