Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csucsu: örülök, hogy rendben van minden. De azért vigyázz magadra. És biztos már egy nagyon nagy pötty lesz ott! :D
Fix. b: szép a pocid! Azt esetleg nem tudod beírni a kismamis táblicskuba, hogy kinek mennyi idő után sikerült? Kíváncsi vagyok, de ha hülyeség hagyd. Meg nem is biztos, hogy tudod...
Kinga

Kép
németh

[quote="németh"]
írta:
némethFix. b: szép a pocid! Azt esetleg nem tudod beírni a kismamis táblicskuba, hogy kinek mennyi idő után sikerült? Kíváncsi vagyok, de ha hülyeség hagyd. Meg nem is biztos, hogy tudod...
Kinga

KINGA: Köszi :) Itt a táblázat, kiegészítettem az adatokkal. Bár nem biztos, hogy mindenkinek jót írtam be, légyszi kismamik szóljatok, ha valakinek korrigálni kell!

Kép
Vendég

Fix. b: köszi, tök rendi vagy! :P

Kép
németh

Fix.b: Nagyon szép pocid van :)
A táblázat is szupi. Azt lehet mondani, hogy a nagy átlag 2hónap alatt hozta össze a babót. :)

Irtó csúnya idő van. Valahogy semmihez nincs kedvem ebben a szürkeségben.

Kép
csucsu05

Én is néztem az átlagot. Valóban 2-3 hónap, de jó lenne, ha majd mi is ide tartoznánk!!!!!!4 :roll: :lol: (holnap megyek a vérvétel eredményéért, izguljatok, hogy ne legyek cukros........ nem akaroooooooooook. utána nőgyógyász rákszűrés, és akkor újra rákérdezek a páromnál, hogy akkor mikor lőjük el a "startpisztolyt" már beszéltünk róla, hogy hamarosan.)

Fix.b így te is választ kaptál a kérdésedre. Már nagyon közelít nálatok a várvavárt időpont. szűk másfél hónap!!!!! izgi

Csucsu az idővel én is teljesen úgy vagyok mint te. ráadásul a párom is 3 napja egyfolytában dolgozik. sms-ezünk bőszen, de hát az nem olyan, mintha itthon lenne.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Bettsy! Csoda szép a pocid! Jujj nem sokára itt a várva várt idő!!!!
Nagyon izgi!

Kismamik! Jól vagytok???

Nálam semmi extra még, várom, hogy elmúljon a mensi és induljon a lepedőszaggatás!
Vendég

Sziasztok!

Már nagyon rég nem írtam.
Sajnos történtek dolgok amik miatt nem is volt erőm. Szeptember 1.én meghalt az apukám.Teljesen váratlanul.Szépen elaludt.
Amikor csak tudok anyuval vagyok, vagy Ő van nálunk, jövünk megyünk, próbálunk "túl lenni" rajta.
Időközben letelt a 3 év.Leteltek a szabadságaim is, és mivel a munkahelyem a város másik végén van, közös megegyezéssel felmondtam... :(
Most munkát keresek, elég nehéz mert mindenki két kézzel fogja az asztalát. Ennek fényében a kistesó program szünetel. Pontosabban nem készülünk rá tudatosan.Ha jön jön, ha nem nem.Igazából(és most nagyon őszinte leszek, aki akar kövezzen meg :? ) most nem lenne szerencsés, ha összejönne.Nincs mh.-em, novembertől elmegyek munkanélkülire, ha ez idő alatt jönne össze akkor méltányossági gyest kapnék, ami egy nagy nulla...Bár apa azt mondta, hogy ezen ne aggódjak, mert szerencsére nem állunk úgy, hogy rögtön az első melót elkellene fogadnom, de már nagyon szeretnék én is letenni valamit az asztalra.
Szóval nem tudom hogy lesz.
Drukkolok a háttérből a pocakosoknak(látom már sokan vannak), és a várakozóknak.
Puszi mindenkinek

málna2162

Sziasztok!
Málna: nagyon sajnálom, ami az Apukáddal történt, sajnos teljesen át tudom érezni, velük is hasonlóan történt két éve... Az Anyukádra nagyon vigyázz most és tényleg próbáljatok előre tekinteni.
Őszintén remélem, hogy sikerül majd a legjobb munkahelyet megtalálnod.
Köszi a drukkolást!
Puszi
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Málna
Fogadd oszinte részvétem. Nagyon nehéz lehet most nektek, de vigasztaljon az a tudat /bár tudom ilyenkor nincs vigasz/, hogy nem szenvedett az Apukád. Kitartás, és sok sikert a munkahely kereséshez.

Syry, Betsy
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de olyan gyorsan teltek a napok. Szóval hétfon csak egyszeru kontroll volt, megsem vizsgált, csak gyorsan megnézte Uh-n, hogy rendben van-e, de nem mérte le. :( Ma voltam cukororvosnál. Bár nem tudom 100%-an az eredményt, mert nem volt ott a doki, de a novérke elárulta, hogy minden eredmény jó. Majd este elhozza a doki elemzését. Remélem tuti-tuti jó lesz.

Németh
Láthatod a tábliban, hogy én tartom a rekordot :oops: , ami a gólya lassúságát jelenti.

Betsy
Nagyon szép a pocakod, és nincs is rajtam semmi csík. Használsz valami krémet :?: . Szerencsére Ádinál én sem repedtem meg, de most azért félek, vettem is a patikában rá valamit, bár azt mondják egy sem segít igazán, ha a csíkok jonni akarnak, akkor jonnek. :evil:
Tábliba beírnád nekem, a kov. vizsgálat november 19. KOszi
Vendég

Sziasztok!
Most jöttem a háziorvostól. Sajna nem jók a hírek. (pedig éjjel azt álmodtam, hogy jó lett az eredmény.) Cukor 5,9. (és 5,8 a határ) és ezenkívül még egy csomó helyen volt * jel, vagyis a megengedett határ alatti vagy fölötti érték. :twisted: Azt mondta a májfunkciók rosszak. Diéta van előírva, meg fogyás. És fél év múlva újra menjek el hozzá és csinál egy ellenőrző labort. Kérdeztem, hogy mi lesz a babával, ha újra terhes leszek. Azt mondta végig a terhesség alatt vigyáznom kell és kontroll alatt kell tartani. Úgyhogy most jövő tavaszig elhalasztjuk a babaprojektet. és addig megpróbálok fogyni. (153 cm vagyok 69 kg. a célom a 60 kg lenne. ennyivel indult Mátéval a terhesség. végülis nem elérhetetlen, csak nehéz...............) Amúgy jelenleg az anyagi helyzetünk sem rózsás, e téren jó lenne egy kis plussz, mert különben gond lesz.

Carpediem
Örülök neked nagyon, hogy jók lettek az eredmények. és hogy az uh-n is mindent rendben talált. :lol: (láttad is a képernyőt?) engem annak idején bosszantott, hogy többször vizsgáltak úgy, hogy ők látták a képernyőt én nem. :twisted:
Ádi fiad hogy van? kérdezget a kistesó felől? (a Húgoméknál pont 3,5 éves volt a nagyobb fia mikor a kistesó született. nagyon várta és aranyosan fogadta.)

Málna
részvétem Apukád elvesztése miatt. Sok erőt neked és Anyukádnak. Munkakereséshez sok szerencsét és türelmet.
Máté elkezdte az ovit?

Bettsy
akkor vegyél ki légy szi a táblából. majd tavasszal újra bekéredzkedem. :oops:
lenne egy kérdésem hozzád. először priviben akartam írni, de mégis itt írom meg hátha másokat is érint/érdekel. egy másik topikban olvastam, azt írtad Peti császárral született. (nekem is Máté.) az a kérdésem, hogy most mire számítasz. Mit mondott a dokid a szülést illetően, van esély a természetes szülésre? (remélem nem haragszol hogy megkérdeztem.)

Olvasni mindenképp foglak titeket. :D talán néha írok is.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Málna! Nagyon sajnálom az apukáddal történteket! Biztosan nagyon rossz lehet most, deszerencsére nem szenvedett szegény, talán a legszebb módon hagyott itt benneteket, ha lehet ilyet írni! Nagyon sok erőt kívánok nektek!!!
Remélem hamar megoldódik a munkahely keresésed! Nem kövezünk meg a babaprojekt miatt! Tudom, hogy nem egyszerű megélni, ha a kismami otthon van, mert hát sajnos fordított arányban van a fizetés a család létszámával ilyenkor, ami nagyon elkeserítő!
Nálunk pl. apa azt mondta, hogy milyen jó is lenne 4-5 gyerek, csak az anyagi biztonságuk miatt nem biztos, hogy be tudjuk majd vállani, mert jó szülő révén(mi szerintünk) a szeretett mellett nem szeretné, hogy hiányt szenvedjen (itt most nem a luxus dolgokra gondolok, hanem ne kelljen gondolkozni azon, hogy megvehetem-e neki a cipőt vagy majd csak később, meg ha nagyobb lesz táborba is mehessen).
Szóval én teljesen megértelek!

Syry! Szerintem attól még hogy halsztódik a babaprojekt nyugodtan írjál! Reméljük sikertül az a fránya fogyókúra! Sajnos nem lesz egyszerű! Szoptatsz még??? Mert akkor még nehezebb lesz!

Szilvi! Azt már 24 hetes vagy! Hogy rohan az idő! Olyan helyes a pocid a képen! Kicsi fiad beszokott már az oviba???

Kinga! Úgy látom ti lassan akciózhattok, mert pé körül vagy! Mennek a drukkok!!!

Sok-sok puszi!
Vendég

Sziasztok!
Újra itt vagyok közöttetek. :D
Pár hete csatlakoztam hozzátok egy rövid időre. Akkor beszámoltam nektek, hogy nem akar összejönni a kistesó. A múlt hónapban csak 1 hétig örülhettem, mert 1 hét útán sajnos megjött. Nagyon más volt a vérzésem mint szokott és a terhesség jeleit tapasztaltam, még a vérzés ideje alatt is. Véleményem szerint volt baba a pocimba csak elment. Nagyon szomorú voltam. Képzeljétek most viszont ebben a hónapban pozitív lett a tesztem és holnap megyek dokihoz, hogy ő is igazolja az érzésemet és a teszt eredményét. Nagyon izgulok és imádkozom, hoggy minden rendben legyen. Nem tudom ez normális e, de nincs minden nap hányingerem, csak nem kívánom a kaját.

Málna: Bocsi, hogy csak másodsorban írok neked! Fogadd öszinte részvétemet az édesapád elvesztése miatt! Tudom mit érzel, én az édesanyámat veszítettem el 2 éve a mikor a hugom a kislányával, én pedig a kisfiammal voltam terhes.
Nagyon vigyázz az édesanyádra neki most a legnehezebb.
Képzeld én is munkát keresek, hogy a második gyerkőcnel ne csak gyest kapjak, hanem gyedet is. Olivérnél a főiskoláról mentem el szülni és csak gyest kaptam, mert nem volt 2 éven belül munkaviszonyom. Nagyon nehéz gyerek mellett elhelyeszkedni, ha nincs segítséged aki elhozza a bölcsiből, óviból a gyereket.

Le tudnátok nekem írni, hogy az ingázás hogyan működik?

DOKI! Nincs valakinek egy jó gyerekorvosa újpest közelében? Nagyon nem vagyok megelégedve a miénkkel és szeretnék váltani.

Előre is köszi!

Szép napot mindenkinek.
titanilla78

Titanilla! Küldtem privit gyerekorvossal kapcsolatban!
Gratula a babóhoz! Nyugi minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!

Syry
Sajnálom, hogy nem lettek jók az eredményeid. :( De azért ne tunj el, konnyebben megy minden, ha van kivel megbeszélni.
Nekem jó lett az eredmény, tegnap este elhozták a papírt is róla. Most már megnyugodhatok.
Ádi nagyon várja már a kistesót, de most talán jobban lekoti, hogy már nemsokára jon a Jézuska. Minden nap elmondja, hogy o vasutat kér. Eddig mindig találgattunk, hogy mit vegyunk neki, de mostantól úgy látom erre már nem lesz gondunk :P
Betsy még nem jott, de talán én is tudok válaszolni a kérdésedre. Ádám nekem is császárral szuletett, mert farfekvéses volt. Most azt mondta a doki, hogy ha nem lesz semmi gond, nyugodtan szulhetek természetes úton. Csak egy kicsit félek. Valahol hallottam /bár lehet, hogy ez a szokásos kismamaijesztgetés :wink: / hogy szuléskor a nagy erolkodésben felszakadhat az elozo császár sebe ill. helye. Bocsi a kacifántos megfogalmazásért :oops: Szerintetek ez igaz lehet?
Bálintot láttam is, mert van egy monitor a dokinak, és van egy felfuggesztve a falra az anyukáknak, úgyhogy még "kicsavarodnom" sem kell.

Krisztinka
Hát bizony, nagyon gyorsan telik az ido. Mikor Ádámmal voltam babás, az valahogy lassabban telt.
Sajnos még mindig megvan a reggeli sírás. Minden reggel elmondja,h ogy nem szeret oviba, délután pedig úgy jon haza, hogy jó volt. Szerintem ez a sírás már megszokás nála. Ez már egyfajta rituálé. :? Csak olyan rossz ot így látnom. :( Szerintem ezt egész évben fogja csinálni. De annyira nem aggaszt, mert amint kilépek az ajtón, abbahagyja, és egész nap aranyosan elvan.

Bocsi, túl hosszú lettem :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tudna nekem valaki abban is segíteni, hogy hol kell babaváros szalagot készíteni? Nekem magyar honlap kellene, mert nem tudok angolul.

Nagyon köszi.

krisztinka79: Köszönöm szépen! Most fogom megnézni.
titanilla78

titanilla
babafalva.hu
(enyém is ilyen.)
majd írok részletesebben is, csak most főznöm kell (holnapra.)
puszi mindenkinek

Kép

Kép
syrynx

Tudtok nekem segíteni?
Terhes voltam, de sajnos elvesztettem a kicsi babót az 5-6. héten. Biztos, hogy terhes voltam. Azt nem tudom, hogy ez a vérzés akkor most menstruációnak számít-e, és innen számolgathatom a két hetet? Vagy nem? Vagy bízzam az égiekre? Örülnék egy nyári kisbabának... :wink:

Titanilla, nagyon egy cipőben járunk, több szempontból is! Nyáron én is munkát kerestem, mert két évig csak gyest kaptam... :evil: Kitartás, nekem is sikerült állás találnom! Bár nem a szakmámban helyezkedtem el, de végül normális, viszonylag rugalmas állásom van, belefér a bölcsi/nagyi-menetrend is. Sajnos nekem is muszáj volt állást vállalnom, a gyes nagyon kevés volt, főleg két éven át. Még akkor is, ha a papa normális fizetést kap!
Én mindenesetre egy tucat helyre elküldtem az életrajzomat (mindenhová, ahova szívesen mentem volna dolgozni), akkor is, ha nem kerestek új munkatársat. Egy csomó helyről visszajeleztek, hogy bár most nincs állás, de örülnek, és elteszik az életrajzomat! Most dolgozom, családozom, és tervezzük a második babát...
Ági
szkagi

szkagi, szerintem is egy cipőben járunk, főleg, hogy a múlt hónapban én is így jártam mint te. Én is terhes voltam 5 hétig. Nekem ebben a hónapban megfogant a pocaklakóm és úgy tűnik jól érzi magát. Ma telt le az 5. hét. :o) Én ugyanúgy számoltam a két hetet a vérzés kezdetétől mint addig. Nekem bejött.
Sok sikert a próbálkozáshoz és nagyon sok kitartást! ( Tudom könnyű mondani.)

Lányok! Nagyon köszönöm hogy vagytok, nagyon jól érzem itt magam! :D Mindenki nagyon kedves.

syrynx, közben megtaláltam, csak nem tudom, hogyan kell ide betenni a vonalzókat. Tudsz segíteni?

Titanilla
titanilla78

Titanilla
fent keresd meg a profilod és az aláíráshoz másold be a kódot. amit a vonalzó elkészítésekor látsz, ill. megad a rendszer.
sok sikert.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Carpediem: igen, láttam, hogy te tartod a "rekordot", remélem nem fogom megdönteni... :?
Egyébként én is császárral szültem Mátét, és nekem is azt mondta a dokim, hogy nem kell automatikusan a 2. babánál is császárra készülnöm. A hegszétválásról már én is hallottam, de úgy emlékszem, hogy az látszik az uh-n, ha elvékonyodik, úgyhogy elvileg előre látják és akkor nem engedik a természetes szülést.
Syrynx: biztos, hogy januárig kell várnod a babával? Egyébként honnan gondoltad, hogy magas lesz a cukrod?
Krisztinka: igen, már túl vagyok a pé-n, vettem lh tesztet is, meg mérem a hőmet is. Igyekszem tutira menni.
Titanilla: az aláíráshoz a vonalzód url címét kell bemásolnod a profilodban, azt hiszem.
Ági: sok sikert neked is!
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

németh,syrynx: Köszi szépen a segítséget!

Képzeljétek ma voltam dokinál, meg van a pöttyöm! :D
Csak sajnos elkezdett aggasztani, hogy furát érzek az alhasamban és az előző pisinél volt egy barnás pötty a bugyimon. Nagyon meg vagyok ijedve. Nem szeretném elveszíteni a picurkámat. Már nagyon beleéltem magam. Holnap jön haza a párom egy hét után. Már nagyon várom, hogy megmondhassam neki, hogy megint van egy pöttyünk.
Ma megint émelyegtem és nem kivántam semmilyen ételt.
Szorítsatok nekem, hogy minden rendben legyen!

Csucsu, nálad minden rendben? Mikor kell megint dokihoz menned?

Ja, képzeljétek ma új dokihoz mentem. Igazából nem tudom megmondani, hogy mi a bajom a régivel. A barátnőm annyi jót mondott az ő dokijáról, hogy azt hittem, hogy ő a legtökéletesebb doki a világon, de rájöttem, hogy az én számomra nem. Valahogy nem éreztem biztonságban magam ott és hiányzott a megszokott dokim és a korház. Kicsit hülyén érzem magam. Hát 8000 ft-om bánja. Igazából a saját dokimmal csak az a bajom, hogy minden vizsgálaton szinte újra be kell mutatkoznom. Annyi betege van, hogy nem ismer meg a következő alkalommal. Nekem ez rosszul esik. Amúgy nagyon jó doki.

Bocsi, hog bő lére eresztettem!

Szép estét és holnapot mindenkinek!

Titi

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bocsi, csak próblgatom, hogy hova kell bemásolni a kódot.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ne haragudjatok, de nagyon béna vagyok! Egyszerűen nem tudom rájönni, hogy hova kell beírni a kódot.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla
tök jó hogy látta a doki a "pöttyöd". Mikor rendeltbe újra? most hány hetes lehetsz:5-6? (reméljük további barnázás nem lesz! ez a vizsgálat után volt?) (írok privit. megírom a telszámom és akkor segítek a vonalzóban.)

németh
a cukorra azért voltam kíváncsi, mert a terhesség alatt magas volt. és kíváncsi voltam most milyen. hát sajnos most sem szuper. :( :evil: sőt nem csak januárig várunk a babával. a doki fél év múlva rendelt be (márc-ápr.) újabb ellenőrző laborra. meghát ahogy fentebb írtam anyagi oka is van, hogy még várunk. ma is voltunk tornán. már 4 anyuka volt gyerekestül. megnéztem: a rákóczi kertben hétfőnként van 10-11-ig. (reméljem jól jegyeztem meg, nem volt nálam papír.)

krisztinka
nem szoptatok már.5 hónapos korban abbahagytuk, ill. szép lassan elapadt. :cry: (már az elején se voltam egy tejcsárda.)

Kép

Kép
syrynx

Titanilla:Azon kivül, hogy barnázok minden rendben. Hétfőn megyek dokihoz, hogy a pöttyöm megvan e. Vagy életképtelen ahogy a másik doki mondta uh-vizsgálat nélkül amolyan tapintásból.

Kép
csucsu05

Csucsu: Nagyon szorítok neked! Tegnap este miután hazaértam a vizsgálatról, volt egy barnás pöttyöm. Szerencsére azóta nem volt.

syrynx: két hét múlva kellene hozzá visszamennem, de a saját dokimhoz fogok elmenni vagy jövőhéten vagy azután. Attól függ mikorra kapok időpontot. Addig pedig babusgatom a picurkámat és persze a kisfiamat is.
Szerintem többet kellene pihennem , de egy 21 hónapos gyerek mellett nehéz. 5-től megy bölcsibe a kisfiam nem tudom , hogy hogyan fogja viselni. Nekem meg kéne gyorsan valami jól fizető munka, hogy meglegyen a 180 napom.

Szép napot mindenkinek! :D
titanilla78

Csucsu
boldog névnapot a lánykádnak! :lol:
megyünk sétálni Mátéval végre süt a nap. :lol:
Jó hétvégét!

Kép

Kép
syrynx

Titanilla,
az én kislányom is bölcsis, de sajnos egyelőre nem szereti. Már két hónapja jár (26 hónapos), de persze ebből négy hetet beteg volt - én is tőle kaptam el a brutál-köhögést, sajnos amiatt vesztettem el a pöttyömet!!! Úgyhogy óvatosan azzal a bölcsivel, pláne ősszel-télen. Na meg a terhesség+bölcsisgyerkőc+munka trió is rettentően megterhelő lesz, és még az otthoni teendőket nem is említettem... Nálunk sokat segít a nagymama, a lányom nála gyógyul - reggelente boldogan közli is, hogy "Szonja beteg!"
Vigyázz magatokra, na meg minden pöttyösnek és pocakosnak drukkolok és gratulálok :lol: !!!
Szorítsatok nekem, hogy sikerüljön novemberben a babácska-program beindítása, (nehogy már fölöslegesen dolgozzak :lol: - és fölöslegesen járjon a kislányom bölcsibe :? )
szkagi

szkagi: Köszi az üzit. Hát én is nagyon tartok a betegségektől.
Meg attól, hogy nem tudok eleget pihenni. A munkától annyira nem, mert Olivérrel is végig bejártam a főiskolára minden nap szinte reggeltől estig, meg tan.gyakra. Szinte vizsgáról mentem szülni :D . Most annyival nehezebb, hogy egy 21 hónapos gyerköcöt is el kell látnom és le kell kötnöm, még ha fáradt is vagyok. Hát nálunk a nagypapi és a nagyi időnként tud csak besegíteni. Igazából nem szívesen kérem meg őket, mert elég elfoglaltak és annak ellenére, hogy nagyon szeretik Olivért úgy érzem megterhelő számukra, ha megkérem őket, hogy vigyázzanak rá pár órát. Na de nem akarok panaszkodni. Örülök, hogy van egy csodálatos gyerekem és úton van a következő. :D

Jó hétvégét mindenkinek! :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

KRISZTINKA
: Hőmérőzöl, LH tesztezel szorgalmasan? ; ) Hőjelentés?
ERA: Remélem, a barnázás már szűnőben. Majd holnap mindenképp írj doki után!
BARTIKA: Sajnálom, hogy ez a hónap nem volt sikeres, de majd a következő ;)
KINGA: Lassan a ciklus végére érsz, remélem, most már kopogtat a babuicka ;)
JUCA: Olvastalak másik topikban :cry: :cry: :cry: remélem, minél előbb sikerül kideríteni, hogy mi a gond, és olyan dokit találsz, aki tud segíteni a probléma megoldásában
MÁLNA: Őszinte részvétem. :cry: Nem lehet most könnyű Nektek, nem is tudom mit írjak.. Ha munkát keresel, az az ötletem lenne, hogy regisztráld magad a www.cvonline.hu-n rakd fel az önéletrajzod, sose lehet tudni. Engem pl. pár hete 2 állásajánlattal is megkerestek, de persze most nem aktuális, meg amúgy is van munkahelyem, ahova visszavárnak. Sok sikert!
JULI: Mindenképp szeretnéd, hogy kivegyelek a tábliból? Így nem lesz jó? Arról még nem beszéltünk a dokival, hogy számíthatok e sima szülésre vagy sem. Viszont az egyik ismerősöm ugyanazon okok miatt szült császárral, mint én (túlhordás, megindítás, oxitocin, zselé, stb ellenére nem nyílt a méhszáj), és ugyanaz a dokija, mint nekem. Ő 1 hónappal előrébb van, mint én, talán már meg is szült, és neki azt mondta a doki, hogy ha a kiírt időpontig nem indul meg a szülés, akkor azonnal császár (nem indítják meg), viszont ha a kiírt időpont előtt megindul, és ezúttal nyílik a méhszáj, akkor lehet sima szülés is. Bár én úgy tudom, hogy a belső varrattól is függ, hogy lehet e sima szülés, mert ha túl vékony, akkor az erőlködéstől felszakadhat. 36 hetesen fogom megkérdezni a dokit, hogy számíthatok e sima szülésre, de valószínű ugyanazt fogja mondani, amit már leírtam.
ÁGI: Üdv köztünk! Mit lehet rólad tudni? Mióta próbálkoztok? Mennyi idős vagy, hány naposak a ciklusaid? Beraktalak a táblába, csak még hiányzik pár adat. Kislányodról nem raksz fel képet?
SZILVI: Örülök, hogy minden rendben a kicsi Bálinttal :wink: Kár, hogy a doki nem mért adatokat, mindig olyan kíváncsi vagyok, mennyit nőlnek pár hét alatt a picikék :lol: Szerencsére nincsenek terhességi csíkjaim, nem kenek rá semmit. November 19-én UH is lesz?
TITANILLA: Gratulálok a pocaklakóhoz :lol: Mikor mész legközelebb dokihoz? Kértél már időpontot? Gyere most már gyakrabban!

ANDI, ILDI, JUDIT, ÉVI, HÉDI, MÁRTI: Mi újság Veletek????

Sajna a gépünk „összeomlott”, és a táblázatos dokumentumom is elveszett, így új táblát kellett csinálnom. Ha esetleg valakit kihagytam, vagy nem jó adatokat írtam be, az légyszi szóljon!

Kép Kép
Vendég

Syrynx: Köszönöm a lánykám nevében is :)

Már csak 1-et kell aludni és megtudom mi van a kis pöttyömmel. Nagyobb lett vagy sem. Felkészülök agyban a rosszra és a jóra is.
Holnap eldől az biztos.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

fix.b: Köszönöm szépen, hogy betettél a táblába! Nagyon nagy büszkeség! :)

Holnap fogom felhívni a korházat és keddre megpróbálok időpontot kérni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy van a pöttyöm, mert néha furcsát érzek a hasamban és ma délelött is volt egy halvány barnás kisfoltom és egy nagyon kicsi rózsaszines pirosas volt kötülötte. Nagyon bízom benne, hogy semmi gond nincs és szépen fejlődik a kis picurkám!

Kíváncsi vagyom kinek mi a véleménye a terhességi vitamin szedéséről. Én elevitet szadek, de a doki akinél voltam fölöslegesnek tartja. Nem eszem valami változatosan és ezért gondolom, hogy szükségem lehet rá. Meg így, hogy van olykor halványbarnás foltom, gondoltam kell valami "erősítés".
Mit gondoltok erről?

csucsu: Nagyon szorítok neked! Biztos minden rendben és nincs semmi komoly. Mindenképpen üzenj doki után! :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla! DE jó kis pocaklakód van! Gartula!

Bettsy! Még nem érdekes görbém, de pont most kaptam 5 VIP napot a fertitől, egy kicsit várhatott volna még! Szerintem a hét vége felé lesz pé-m, majd akkor dobok görbét, most a 10. napon még semmi izgi!
Már egyre kevesebb van hátra neked olyan izgi!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Betsy
19-én, ha megyek, biztosan lesz UH, ha más nem, akkor olyan, mint most volt. Ha jól tudom, a 30. hétben van megint aprólékos Uh /javítsatok ki, ha rosszul emlékszem/. Bálint már olyan eroseket tud rúgni, néha picit kellemetlen is, mikor a húgyhólyagot használja labdának :P Minden utésnél úgy érezem, hogy bepisilek. :oops:

Titanilla
Csak nyugi, próbálj meg minél tobbet pihenni.

Juca :( :cry:

Szombaton voltunk egy játékuzletben, és Ádám kinéztem magának álmai vasútját /most kitalálta, hogy vasutat akar a Jézuskától/ .
Gondolom, ismeritek a Thomas és barátai gozmozdonyos mesét. Na, o ilyen játékot látott meg az uzletben. Az eladó szerint nagyon kapós játék, Ádám korú gyermekeknek van. Már csak egy darab volt belole, úgyhogy titokban meg is vettuk. Most bontottam fel a /szószerint/ HATALMAS dobozt, és majd hanyatt vágódtam. Van benne egy kb. 6 cm hosszú és 3 cm magas mozdony :shock: :shock: :shock: , meg persze hozzá a vasút, amit nem tudok, hogy mekkora is valójában. Ja, és vannak hozzá kisebb kiegészítok. De akkor is, ilyen pici mozdonyt :? :? :shock: :twisted: , belefér a tenyerebe. Persze vagonok azok nincsenek hozzá :shock: És ami a lényeg, hogy 1000 korona volt /kb 7300 Ft/. Az az egy pozitívuma, hogy nem magától megy, hanem tolni/nyomni kell a gyereknek, és Ádi ilyet akar. Ot még nem kotik le a távirányítós ill. felhúzhatós játékok.

Bocsi a kiakadásért :oops:
Vendég

ERA: Mi volt a dokinál? Ugye növekedett a pöttyöd?
KRISZTINKA: Oké, várok a hétvégéig a görbéddel :) Tényleg gyorsan eltelt nekem ez a 8 hónap, és már csak egy bő hónap van hátra..
SZILVI: Sajna a Thomasos (és a többi minimax-os) játékok nagyon drágák nálunk is. Petinek is van néhány (nagyszülőktől kapta), tényleg nem ér annyit, amennyibe kerül, de a lényeg, hogy Ádám nagyon fog neki örülni! :) Igen, a 30.hét környékén van újabb UH.
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

titanilla: ment az e-mail. Szia :)))
uvme

csucsu! Miért nem üzensz!!!! :o :? Már nagyon izgulunk, hogy mi volt a dokinál! Biztos minden rendben csak nincs időd feljönni a netre. :) :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

TITANILLA: Én már olvastam Era (csucsu) üzijét egy másik topikban, de majd biztos jön ide is, és megírja..
Vendég

Sziasztok. Igen sajna tegnap nem voltam toppon nem igazán volt kedvem sokszor megirni a rosszat. Sajna kiscsucsu nincsen meg. Hétfőn derül ki kell-e eü műtétet csinálni.
De igyekszem úgy felfogni, hogy valamiért igy kellet lennie különben lett volna valami baja. Az igazság, hogy meg is beszéltük a dokival, hogy 4hete megvagyok fázva és köhögök de nagyon csúnyán. Biztos a szervezet 2dologra nem tud egyszerre összpontosítani. Ma elmegyek a körzeti dokihoz írjon fel gyógyszert mert eddig a babó miatt nem szedtem semmit.
Előre nézek és remélem a Jézuska azért megajándékoz minket egy kistesóval.
Szóval a rosszra nem is akark gondolni innetől kezdve csak a jóra. Azzal biztatom magam, hogy kétszer nem fordul elő ilyen.

Kép
csucsu05

Csucsu
nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
reméljük nem kell műtét és akkor tényleg hoz majd a Jézuska kistesót!!! kívánom, hogy minél hamarabb kárpótoljon benneteket az élet egy dobogó szívű babóval. :lol: A másik topikban olvastam, hogy legalább az orvosod normális volt. vigyázz magadra!

Titanilla
örülök hogy beszéltünk a múltkor kicsit. jó volt. :lol: vasárnap azt írtad mára kérsz időpontot dokihoz? majd jelentkezz utána! szerintem az elevitet azért érdemes szedni. én az első 3 hónapban szedtem, utána már nem. az orvosok véleménye különböző, de a többség ajánlja. nekem a védőnő ajánlotta + a tesóm (két gyereke van).

Betsy
aranyos tőled, hogy benne hagytál a táblában. (ha a többiek se bánják, nekem jó így.) köszi, hogy megírtad a császáros dolgot. szóval akkor van esély esetleg természetes szülésre is. (nekem azért lett császár, mert elfolyt a magzatvíz és nem jöttek a fájások, 24 óra után megindították oxitocinnal, amit Máté nem nagyon bírt, mert magas lett tőle a szívverése. addigra már 3 ujjnyira tágultam, viszont Máté feje nem állt be rendesen a szülőcsatornába. így megcsászároztak. pont 38 fokos lázam is volt, megfázás miatt, úgyhogy nem voltam a topon.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Elköszönök. Sajna nagyon kevés időm van, és banyesz módon a saját kis topikocskámat hagyom meg, ahová írogatok. :-(
Tudom, hogy néhányan ott is olvasgatnak. :-)

Mindenkinek kívánok, mielőbbi babázást, és nagyon sok örömöt!!!

Pusza:

tjuca

Sziasztik!

csucsu: Nagyon örülök a hozzáállásodhoz! :D A másik topikban írtam neked. Én is így gondoltam az előző hónapban amikor 1 hét után megjött és a babóm persze elment. Szerencsére kellemes meglepetésként ért, hogy ebben a hónapban már itt is van velem. Megigértem neki, hogy nagyon fogok rá vigyázni, Ő pedig cserébe szépen egészségesen növekszik, fejlődik. Neked is ezt kívánom!
Én holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. uh szerintem nem lesz, mert azt csak hétfőnként csinál. Most csak megvizsgál és elküld laborra.
Bocsi, hogy ezt leírtam nem szeretném, ha emiatt rosszul éreznéd magad, csak biztatásként szántam. Remélem nem baj.

syrynx: Én is nagyon örülök, nagyon jó volt. És mégegyszer köszi a segítséget. :D
Igen én is arra a döntésre jutottam, hogy szedni fogom. Ártani nem árt, de lehet hogy nagyon sokat segít a pocaklakómnak. Bizo benne, hogy minden rendben lesz.
Már nagyon várom, hogy a dokim megcsinálja az uh-t és láthassam ahogy dobog a szívecskéje. Mert mire megyek már fog látszani. :D :D :D

Most mennem kell, maj jövök.

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Csucsu: a másik topicban írtam neked, láttad is, tudom. Remélem, hogy nem kell menned műtétre. Nagyon szurkolok nektek!

Titanilla: én is szedtem/szedem az Elevitet, igaz, amikor a Mátéval terhes lettem, nekem is azt mondta a dokim, hogy felesleges szedni. Akkor abba is hagytam. Most szedem, mert így vagyok nyugodt. Én sem eszek annyi gyümölcsöt, meg zöldséget, amennyit kellene.

Az ivillage.com-on vezetem a hőgörbémet és 26.-ára betett egy öklöt (rule of thumb), nem tudjátok, hogy ez mit jelent? Ma már nincs ott.

Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Holnap megyek reggk afp-re remélem nem lesz korai mert a doki az uh szerint kérte és azt mondta most menjek uh szerint 16+1 a piri szerint ha jól tudom 15+5 napos vagyok azaz leszek. BNasszus reggel 6 kor el kell indulnom mert nagy a forgalom hogy felérjek a Barossba 8-ra pedig ha nincs forgalom akkor 40 perc alatt ott lehet lenni . Na megyek látom sehol senki .

Puszi mindenkinek .

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti: Szorítok ezerrel az AFP miatt. Nem lesz semmi baj :) Te hol laksz, hogy a Barossba mész? Elvileg én is oda tartozok. Jó kórház? Milyen a dokid?

Kép
csucsu05

Sia Csucsu!

A dokim jó én is nála születtem ez a legjobb benne. Nem pénzéhes egy orvos. Hát már pedig mondtam hol lakok Ráckevén még beszéltük is hogy egyszer majd talizunk te , Jimm, és én mert aránylag nem lakunk messze egymástól!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Csucsu!
Jelüölj meg az iwiwen Bukri Józsefné Ráckeve

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti:Jajj tényleg kihagy az agyam. Persze, hogy beszéltük. Azért ilyen ritkán adódik, hogy akinél te születtél annál szülsz te is. Ez tök jó :)

Megjelöllek persze :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?