Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok,
Ibolya, mi a Teréz u. legvégén lakunk, ott, ahol elkezdődik a lakópark.
Gyöngyi, a környéken nem nagyon lesz segítségünk (esetleg akkor, ha időközben 1-2 baráti párost sikerül rábeszélni, hogy költözzenek ki Vecsésre, mert itt tök jó lakni :)), de a leendő nagymamák felajánlották, hogy az első 6 hónapban felváltva laknak majd nálunk (ezt sem lesze gyszerű kivitelezni, mert az egyik Győrben, a másik Kecskemét mellett lakik). Aztán utána már csak ketten leszünk az Urammal, és úgy fogunk megpróbálni boldogulni :).
Szép hétvégét mindenkinek, én most egy hétig nem leszek, de aztán csatlakozom ismét!
Üdv,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Inkább elküldöm ezeket a képeket gyorsan (akarok még kicsinyíteni), mert akkor sosem teszem fel... :? :? :?

De így a legfrissebbekkel kezdem:

Szabina angyalkám:
Kép

Apai engedékenység:
Kép


Így figyeltük a vendég kisfiú tevékenykedését:

Kép

Apa fotózza a nagylányt, akinek ez naon bejön:
Kép


Kép

Egy kis önzés... a szülinapi ebéd:
Kép

A szülinapi torta (az első): :lol:
Kép

Dóri megtalálta a lisztet amit elfelejtettem elpakolni :lol: :lol: :lol:
Kép

A beígért mosoly, ami sajna homályos, de ez a legjobb:
Kép

Vakus/ nem vakus kép:
Kép Kép

Gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon, mert akkor felbosszant és nem kezdem újra.... :D :D

Puszika: 10 hetes Szabina, 2 éves Dóra és .... Jutka :lol: :lol:
jatka
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek ezerrel mennek a gyógypuszik!!!

Dóri!
A képek nagyon jók, hát igen az a mosoly, Dóri milyen nagy te úr isten!!! Szabina meg tisztára olyan mint a nővérkéje, GYÖNYÖRŰ!!

Gyöngyi!
Örülök, hogy jobban van a Marietta! Te mindig olyan kajcsikat csinálsz, hogy kedvet kapok az elkészítésére. :)

Nóra!
Kifaggattam a Gyöngyit, hogy mit csináltál a Kristóffal, hogy jobban legyen hát a lélekjelenlét az 5-ös! De azt tuti, hogy ha valaha is kell ilyenben helytállnom akkor eszembe fog jutni. Annyi mindenre nem vagyunk felkészülve az életben :oops: . De te ott voltál a toppon. Az jó, hogy már jobban van a Kristóf, mikor mondta nekem a Gyöngyi, hogy rosszul lett akkor hírtelen azt hittem, hogy ő is skarlátos nem fogtam fel..., hát hallod ott van egy fertőző betegség a családodban erre egy másik betegség jön ki a Kristófon, nem vagytok semmik. :wink:

Ibolya!
Hétvégén mindig pangás van, az igaz mert akkor mindenki apázik :wink: kivéve az akinek nincs otthon a férje de akkor annak meg a gyerekekkel kell lennie. :roll: No meg a hétvégén takarítok ha eljutok odáig.

Kata2!
Előszőr néztem egy nagyot, hogy 6 hónapig ott fog lakni nálatok valaki mire felfogtam, hogy ikrek!!! De hidd el sokkal hamarabb bele fogtok rázódni a dolgokba. Sőt inkább az első időkben elkél majd a segítség aztán lesz egy nagy nyugi amikor már kialakul a napirend és majd mikor már érdeklődőbbek lesznek akkor jön majd jól a segítség.

Andi!
Húúú, nagy pihi IRIGY-IRIGY!!!
Tök jó, hogy így ki tudsz ott kapcsolódni.

Ildi!
Nem hiánnyolja a Dávid az ovit? A Tami már mondja, hogy holnap megy!! :lol:

Kata1!
Merre vagy? Csak nem kirándultok valamerre?

Benettke!
Pocak? Elfogadódott? Gyönyörű!!!!

Kriszti!
Olyan szép autókázós volt az idő, gyakoroltál sokat?


Nálunk beköszöntött az első ovis takony :roll: , még az a szerencse, hogy most 4 napig mehet a kúrálás így bízom benne, hogy mire menni kell addigra már jól is lesz. Nagyon élvezte a 2 és 3-dik napot a Tami így már én is sokkal jobban éreztem magam, azt mondták, hogy nem volt semmi baj vele, ebédelt ezerrel, amint kijön már csomagolja is ki az uzsonnáját mert a Sára is egyből megette :lol:

Ja Nóra!
Annyira idegesítő volt a Kristóf, hogy reggel mikor vittem a Tamit oviba ugyanazt csinálta mint amit a Kristóf, akkor most a Tami is idegesítő :?: :roll: :lol:

Na megyek mert nálunk nincs apa így én foglalkozom a gyerekekkel!

Szandra

szandrakiss
 
 

 
 

Szandra!

Hát elég nagyok a csajok!!!! :lol: :lol: :lol:

Szabina kb. 65 cm és 7070 g.

Dóri meg 94 cm és 15,5 kg.

Puszi!

U.i.: A kis Betegeinknek jobbulást kívánunk!!!!
jatka
 
 


Sziasztok Csajok!

Olyan vacak hetem volt, hogy már nem is bánom, hogy mindjárt vége :evil: Tudjátok a munkahelyem... :twisted: :twisted: Na, nem panaszkodok, mert a dokim ma is mondta, hogy ha akarok már nyugodtan maradhatok táppénzen a szülésig, de visszautasítottam, hogy én december végéig még biztosan szeretnék dolgozni... Lehet, hogy nem vagyok normális? :roll: (pláne azok után, amilyen hatások a héten értek...) Mindegy, bármikor dönthetek úgy, hogy eddig és ne tovább!

Szóval ma voltam a dokimnál, megnézegette a leleteimet (vér, vizelet, ekg) és bár minden jó volt, azért elővigyázatosságból diétát írt elő, mégpedig:
-sómkentes étkezést (direkt felhívta a figyelmemet, hogy ez nem sószegényt jelent, hanem teljesen felejtsem el a sót) Azzal magyarázta, hogy mivel nem vagyok már 20 éves és 1. baba lesz, nem szeretné, ha a terhesség végére több liter vizet visszatartana a szervezetem. Gondoltam, nem lesz ez olyan nehéz, eddig sem sóztam agyon mindent...csak itthon szembesültem azzal, hogy az még hagyján, hogy nem sózok meg semmit amit én eszek, de hogy fogok így főzni a Zuramnak? Mindent utólag sózunk? Az már nem lesz olyan, mintha főzéskor tenném! Továbbgondolva rájöttem, hogy az én lehetőségeim is eléggé korlátozottak, hiszen így csak saját készítésű kaját ehetek, semmi munkahelyi ebéd, még csak egy vajkrémet sem ehetek, se egy felvágottat, vagy virslit...(na, jó eddig sem voltam nagyon oda értük, de néha azért...) És ha ez még nem lenne elég:
-szénhidrátszegény étrendre is utasított, így kerülnöm kell az édességeket (mondjuk azt eddig sem ettem sokat), a tésztákat, és ami számomra a legnehezebb lesz, a kenyérféléket. (ezt azzal indokolta, hogy a terheléses cukrom 6.2 lett, ami bár 7 alatt jó, de ha most 6 fölött van, akkor nagyobb az esélye, hogy később kialakul a terhességi diabétesz nálam)
Mit ehetek az elkövetkező 6 hónapban??? :roll: :roll: :roll: szinte csupán zöldséget és gyümiket, ami az egyébként is magas gyomorsavamnak nem igazán fog jót tenni. Tudom, ehetek husikat is, de azokat mostanában még annyira sem szeretm, mint eddig.
Segítsetek pls!!! :cry: Várom tanácsaitokat, ötleteiteket!

Viszont az jó, hogy csinált a doki UH-t, és ismét láthattam a folyamtosan izgő-mozgó, pörgő, hánykolódó, babánkat. Még az is nehezen ment, hogy meghallgassuk a szívhangot, mert mindig "elvándorolt" az UH alól :lol:

Ezt gyorsan elküldöm, mielőtt eltünteti a babanet...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Szandra!

Szerintem ezen a héten mindennel elégedetlen (sőt, nyűgös) voltam, köztük a pocakommal is, de most már kezdek megnyugodni és természetesen nincs vele bajom. Az igazi ok valszeg a munkahelyi gondok tömkelege lehetett, de, -bár nem oldódtak meg-, most már kizárom őket az agyamból.

Jatka!

Mi volt az a szépséges kaja, amit a szülinapra készítettél? Olyan jól néz ki... nyami... nyami... bár mit is akarok, amikor szinte semmit sem ehetek :cry: ?

Kata!

Én is szerettem volna ikreket, azzal együtt is, hogy tudom rengeteg szervezéssel jár, pláne úgy, hogy nincs igazán segítség a közelben (nálunk is ez a helyzet). A barátnőmnek vannak ikrei, két gyönyörű kislány, és láttam náluk az első pár hóban a nehézségeket, de aztán tényleg kialakult a babák ritmusa és már 4 évesek lesznek a lányok :) (ja, nekik sem volt segítség a közelben) Az elején tuti nehéz lesz, de szerintem megoldjátok ügyesen :D

Lányok!

Pakoljátok itt fel a képeket a szebbnél-szebb lányaitokról, én meg még mindig csak bizakodok, hogy nekünl is lányunk lesz! Tessék felrakni képeket gyönyörű fiúcskákról is, hátha segít megbarátkoznom a gondolattal, hogy akár fiú is lehet! :wink:

Na, ezt újra elküldöm a biztonság kedvéért...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sszkata!

Köszi a pocakodat :lol: :lol: :lol: ! Tényleg nagyon szép, mire az enyém is ilyen lesz addigra talán meg is barátkozom a látvánnyal :) Tudom, hogy szép, csak az elmúlt napokban mindennel volt bajom, még a pocimmal is :? Azért jó, hogy 9 hónap a terhesség, és a pocak sem egy nap alatt nő meg :lol:

Gyöngyi!

Tudom, hogy a férfiak még vonzónak is találják akár... A Zuramnak nincs is vele gondja, alig várja, hogy megnőjjön! :oops:
Depizést szerintem befejeztem, kár is lenne olyan dolgokon aggódnom, amik max. még 2.5 hónapig lesznek körülöttem :wink:

Ildikó!

Tudom, hogy Te raktál fel képet a fiacskádról, de Ő már olyan nagy! Úgy sejtem, (ha mégis fiúnk lesz) sokkal kisebb lesz a kezdetekben :roll: :D

Hosszú 7végére úgy terveztük leutazunk anyósomékhoz, de inkább mégis maradunk. Max. meglátogatunk 1-2 barátot, meg pihizünk. Egyébként én nagyon szeretem, ha kettesben vagyunk itthon a Zurammal :oops: :) olyan nyugis, pihentető. Amúgy is hamar jön a következő még hosszabb hétvége :D

Remélem a kisbetegek már jobban vannak! A családdal töltött 7vége biztosan segít nekik a gyógyulásban.

Jó pihenést mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 



Sziasztok!!

Szandra

Tök jók a képek!! És a torta......, tök szupi lett!! Az enyém sem különb :oops: :oops: :lol: :lol: Igazából én azt élvezem, hogy a munkám gyümölcse, és így is elfogy :lol: :lol: Szóval tuti ügyes vagy!!
Ez az utolsó kép a Tamiról....igazi nagy ovis csaj képe. Imádnivalóak!!


Benettke!

Hát mit mondjak a dokidról!!?? :twisted: :twisted: Nincs egy kis üldözési mániája?? Azt nem mondta, hogy ne menj ki az utcára, mert elüthet az autó, és az nem tesz jót a babának??? :lol: :lol:
szerintem túlzásba viszi a megelőzést!!
Én az első terhességemnél is elmúltam 30, de a dokimnak eszébe sem jutott, hogy ezért megvonja tőlem a sót!! (imádom nélküle élni nem lehet!)
Igaz az utolsó hetekben mindkettővel vizesedett a kezem, de akkor is csak teát javasolt (málna levéltea!) Mivel a vizesedés egy folyamat, amit a só hiánya nem befolyásol, mivel a terhességi hormonok, és a megváltozott só-víz háztartás okozza!! Elég elavult nézet a sómenetes diéta!!! És a só hiánya is életveszélyes lehet!!
Szerintem a sóval csinján kell bánni, de nem elhagyni!!!!!! Lehetetlen is, és fontos is a szervezetnek a só.
Akkor aggódhatsz, ha magas a vérnyomásod, és tényleg vizesedsz!!
És kikérem magam és kortársaim nevében :lol: :lol: , hogy a korunk miatt feltételezzék a terhesség alatti gondokat!!! Fiatalabb korban is előfordul, mégse diétáztatnak minden kismamát!!

A szénhidrát??? Nem értem, ha mindent rendben talált, akkor miért kell bármin is változtatnod? Csak azért, mert mi van ha....? Majd akkor kezeljen, ha lesz miért!!!
Szerintem a szénhidráttal a súlyod miatt lehet csínján bánni (nem kell a 20kg :D ), de ha mondod, hogy amúgy sem eszel sok csokit és édességet, akkor a többi miért nem mehet??? Fehér kenyér helyett barna (esetleg teljeskiörlésű, de az szerintem szar ízű :oops: ) Tényleg nem ehetsz szinte semmit, miközben vegyesen és egészségesen kellene táplálkoznod!!

Jaj, remélem vissza tudtam magam fogni, de nagyon dühös lettem a dokidra, kicsit maradi a jóember!!
Mindemellett, ha bízol benne, akkor mond azt amit hallani akar.

Az én dokim teljesen más felfogású, fiatal sem voltam, a Te leleteid is jók, nem értem. Bocsi, bocsi, bocsi!!!!
:oops: :oops: :oops:
Kép
Reggeli építkezés.

Kép
Sára is szereti a polcot

Kép
Sára elbújt az "ufók" elől

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Hát ezt a sok szebbnél szebb leányzót itt!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Benettke!
Azt hiszem sok közös van bennünk! :lol: :lol:
Azt hiszem én vagyok az egyetlen (most már 2 császáros) Anyuka itt! Ez egyszer!
Első lányommal sómentesen, a másodikkal szénhidrát-tiltáson voltam! :lol: :lol: :lol:
És csak most voltam 30!!!!!!
Bacon-os pipicicit csináltam aszalt gyümivel (szilva, barack) meg gesztenyével! Mi naon szeressük a gyümis hamikat! :D Ja és a fiú kérdésben a Párom is naon ezen az elven van.... :lol: :lol: :lol:

Szandra!
Az a hintaszék Dórinak is teccett...

Gyöngyi!
Mindig a jövőnket látom a képeiteken.... :D :D :D

Puszi!
jatka
 
 


Sziasztok!!!

Na, elkiabáltam magam: Marietta ma szarabbul van , mint volt. Olyan elesett, és fáj a torka, és öklendezik a köhögéstől, és már alszik!!! :cry: :cry: :cry:
mi lesz velünk éjjel???

Benettke!!!

Bocsi, már bánom, amit leírtam!! Semmi közöm hozzá!!! Sajna sokszor elkap a hév!! De így gondolom. :oops: :oops: :oops:

Jutka!!

Jövötöket?? Azért Dóri egyedül is tud alakítani (liszt :roll: :roll:) . Én biztos agybajt kaptam volna, és neked még volt erőd fényképezni is :lol: :lol: :lol: Hidd el ennél nagyobb rumlit kettő sem tud csinálni :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.07 07:19-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok Csajok!

Ez a nyomi babanet már megint eltüntette amit kb. 30 percig írtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kezdem újra: először is köszi, hogy azt írtátok, amit "hallani" akartam. Majd én is így teszek a dokimmal, azt mondom, amit hallani akar :oops:

Gyöngyi!

Egy pillanatig se bándd, hogy leírtad a véleményed, pláne mert nagyon hasonló az enyémhez :D Szerintem is kicsit túl óvatos a dokim. A sómentességet azért írta elő, mert a vérképemen volt valami nitritakármi (ha jól emlékszem) ami + lett. A szénhidrátot meg azért, mert a terheléses cukrom 6.2 lett. S bár ez 7 alatt számít jónak, mivel 6 fölötti vigyáznom kell... Mindkét dolgon a közvetlen környezetem csodálkozott a legjobban, mert köztudott számukra, hogy
-nem igazán preferálom a sót (na, nem az egészségmániám miatt, mert az nincs :lol: :lol:) , hanem mert nem igazán szeretem a túl sósat.
-a szénhidráttal ugyanez a helyzet. Nem vagyok édesszájú és igazán nagyevő sem...

A vérnyomásom egyébként eddig mindig jó volt (most is) + nem is vagyok egy hízásra hajlamos alkat. A terhességem alatt eddig egy dekát sem híztam, még a doki + a védőnők mérlege szerint sem.

Ibolya!

Egy multi központi irodájában dolgozom. A héten történteket ígérem elmondom az első személyes találkozásunk alkalmával, addigra talán már nem okoz nekem nagyobb érzelmi válságot. Most még felzaklat, ha rágondolok :evil:
Azért döntöttem úgy, hogy december végéig dolgozom még, mert ha most lelépnék, csupán a közvetlen kollégáimmal tolnék ki, Ők pedig ezt nem érdemlik. Velük nincs semmi bajom, csak a CÉG-gel. Szeretek köztük lenni akár a nap 8 órájában is. Persze ha végképp elmérgesedik a helyzet nem maradok.

Ezt most elküldöm, nehogy megismétlődjék az előző bravúr...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Jatka!

Önként választottad a szülés "császáros" módját, vagy a szükséges rossz volt?
Te tudtad tartani ezeket a diétákat?

Én is szeretem a hús+ gyümi párosítást, ráadásul mostanában a gesztenyéért is nagyon oda vagyok.Leírod nagyjából a receptet?

Szandra!

Ez igazán kis gonoszkodás a részedről, hogy felrakod a tortás képet, amikor itt egy kismama, aki nem is ehet ilyeneket :lol: :cry:
Ja és az első képen én nem igazán látom azt az általad aggodalomra okot adó bizonyos HASAT :roll: :roll: :roll:

Mint már korábban írtam nektek, nem vagyok túlzottan édesszájú, de most úgy érzem tudnék enni abból a szépséges és biztos fini tortából. A végén még holnap nekiállok és megsütöm :D

Lányok!

Már megint gyönyörűséges kislányokról raktatok fel fotókat!!! Hogy tudok így barátkozni a gondolattal, hogy akár fiam is lehet???

Azért további szép, tartalmas hétvégét mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Gyöngyi!

Remélem -a körülményekhez képest- nyugis lesz az éjszakátok, és a Marietta kialussza a betegségét és reggelre jobban lesz. Szorítok nektek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.18 08:54-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Gondoltam írok nektek pár sort innen is. Tegnap délelőtt jöttünk "haza" (bocs, de nekem Hajdúszoboszló is haza/itthon).
Rebeka nagyon nehezen szokott hozzá az "idegen" helyhez és sok emberhez, de végül estére csak sikerült, mert éjjel már aludt végig, ahogy otthon is szokott.
Lőrinc annál inkább élvezi az itthonlétet a nagyszülőknél. Most épp a húgomat foglalkoztatja. Már bemutatta szobatisztasági tudományát is, amin mindenki újongott. :D


Gyöngyi,
Mariettának jobbulást! Kíváncsi vagyok, hogy akkor most ez is skarlát vagy más? Te mire gyanakszol?

Bennetke,
a dokidról ugyanaz volt az első gondolatom, amit Gyöngyi is leírt! Egy kismamának főként változatosan kéne ennie, nem pedig megvonva ezt-azt, főleg ha nincs is semmi panasza.

Ibolya,
tényleg az utolsó kép a legjobb mind közül. Azon olyan szépek a gyerekek!

Szandra, Gyöngyi, Jutka,
nagyon tutik a képek! :D
Már én is mióta készülök képet felrakni, de sosem jutok odáig!

Na, ennyi volt. Megyünk anyósékhoz ebédelni.

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Gyógyuljatok meg hamar!!!!
Nem a rumlira gondoltam! :lol: :lol: :lol: Mé Nálatok rumli van? :lol: :lol: :lol: Néhány kép azért nem kerül fel, mert borzalmas a háttér! :lol: Már letettem a rendről, remélem nem örökre….
Csak arra értettem, ha nagyobb lesz a 2 lány… a szituk, a partyk…stb.
Apa fotózott a lisztesnél!!! Én meg a sarokgarnitúrán vihogtam, miközben cicizett a Szabi! :lol: :lol: :lol:

Bibolya!
Már dagasztottunk is együtt! Monnyuk a Dédivel is dagasztott, de annak a frissen festett fal látta a kárát! :lol: :lol:
Hát naon tutik a csemetéid!!!!!

Benettke!
Nem választottam a császárt, így alakult. A sómentesnél én vizesedtem is, de 5 kilót híztam a csajjal, szülés után meg 12-vel lettem kevesebb. (Mindenben van só, ezért nem akarta a doki a sózást) Ja és 2 külön dokim volt! Nem naon tartottam be, max. annyival, hogy gyümire cseréltem néhány étkezést. Szénhidrátmentesnél meg képtelen voltam szót fogadni! Imádom a tésztát, kenyeret…stb. Sőt a szőlőről, barackról, dinnyéről is letiltottak… Ki bírja ezt???? Jó azért próbálkoztam!!!!
A recept eccerű: bedörzsölni a cicit (só, bors, paprika), bacon rá, olaj, fehérbor, kb. 1 óra fólia alatt, majd rá a 15 percre beáztatott gyümi és együtt készre, pirosra sütni.

Sziasztok!
jatka
 
 


Sziasztok!!

Gondoltam adok egy kis segítséget BENETTKÉNEK!! és rakok fel képeket a topik fiúiról.
Érdemes őket megnézni, mert gyönyörűek és édesek (nem is tudom hol vannak a fiús anyukák a képeikkel??) :lol: :lol:

Lőrinc Anettel, Sárával és Rékával:
Kép

Dávid a konyhapulton :lol: :lol:

Kép

Vegyespáros: Lőrinc és Sára

Kép

Szőkeherceg:

Kép

Családunk szemefénye: Viktor :lol: :lol:

Kép

Nóra fiai:

Kép

Kristóf játszik a Mariettával: vajon mit??? :roll: :roll:

Kép

Érdekesség: Kristóf 5 éves, Ricsi középen 4,5 éves, Marietta 4 éves. Ja és Sára gusztustalan:

Kép


Imádom a fényképeket, akkor is ha nem az enyémek vannak rajta!!

Benettke??? Jók?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Andi!!!

írigy, írigy! Már megint!! Pihenj anyudéknál, otthon úgyis olyan sokat éjszakázol :lol: :lol: :lol:

Egyébként meglepően jó éjszakánk volt!!! :lol: :lol:
Tegnap a barátnőm fülgyertyázta a Marietta fülét, ettől megfájdult a torka (normális következmény, ezt olvastam), és nagyon hurutosan kezdett köhögni!! Már fél 7-kor aludt, ez engem páni félelemmel töltött el!! De alaptalanul, szerencsére :lol: :lol: . Negyed 8-ig aludt, és csak egyszer kelt inni!! A szemei már jobban mutatnak, nem olyan betegesek!!


Benettke!

Örülök, hogy nem bántottalak meg :lol: :lol: :lol:
Így, hogy leírtad, hogy velem ellentétben :lol: :lol: nem szereted sem a sósat, sem az édességet, pláne nem értem, miért kellene büntetni téged, azért mert másnál előfordulnak gondok!!!

Egyébként a Jutka császáros szüléseihez is lenne gondolatom (szerintem nem voltak indokoltak, az alapján amit elmesélt :oops: ), de az eredmény miatt (a gyönyörű csajok) hagyjuk :lol: :lol:

És egyébként én baromi szívesen raknék fel fiús fényképeket a sajátjaimról, csakhát....... :cry: :cry:
Én fiut akartam mindig, sőt a Mariettát végig annak vártam (persze mondogattam magamban, hogy lehet lány is :cry: :cry: ), reménykedtem benne, hogy fiu lesz, de amikor megszületett tojtam rá mi van a lába között, és nem éreztem csalódást!! Jól meg van ez a szülés szerkesztve!! Megszenvedsz érte, és nem érdekel olyan semmiség, mint a neme!!


Ibolya

Jók a képek!! Szerinted a tieid hasonlítanak egymásra?? Mert az enyémek olyanok, mintha nem egy lenne az anyjuk :lol: :lol: :lol:

Többiek?? Kimenőt kaptok még 23.-ig, de aztán jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Andi
idna
 
 


Drága Gyöngyi!

Névnapod alkalmából szeretettel köszöntünk!


Kép

Ildikóék
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.07 07:20-kor.
bibolya
 
 


..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.07 07:21-kor.
bibolya
 
 



Sziasztok!!!

Köszönöm csajok!!! Jól esik, hogy gondoltok rám :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Túl vagyunk Dávid szülinapi buliján és Krisztiék is reggel (sajnos) hazamentek. :? romeltakarításban is már egyre jobban állok....

Most aztán van mit olvasni :lol: nem panaszkodhatunk,jó volt csajok! :lol:

Meg kell keresnem hol is hagytam abba...upsz még a túloldalon...mostmár tényleg jár a fp. :lol:

Anett!
Jó,hogy írtál...
Tök aranyos lehetett Szonjaboris a telefonban. :lol:

Tényleg nem semmi,hogy összefüggésbe hozzák a dadogást a korai nyelvtanulással :( most kicsit ledöbbentem :shock: ,eddig azt hittem,hogy jót teszek a gyerekemnek,hogy adok a kezébe egy nyelvet,ami a mai világban szerintem nem egy rossz indulás,és mint írtam szó sincs tanítattásról,ez akaratlanul is ragad rájuk azért nem értem :oops: senki nem erőltet rájuk semmit,csak játszanak végig,most az hogy közben szól az angol cd a háttérben vagy éppen a napot yellow-ra festik és nem sárgára... :?: :?: :?: meg amúgy is 6 éves korig ők másképp tanulnak,ezt próbálom kihasználni,de azért kösz,hogy szóltál,azért figyelem őket (ugyanis novembertől Rékát is szándékozom beíratni. :? )



Ibolya!
Még a csütörtöknél tartok :lol: ...hát azért nem írtam,hogy milyen volt az ovi,mert csütörtökön nem voltunk,épp az angol miatt,úgy beszéltem meg a vezetőnővel,hogy februárig nem fogunk járni az oviba csütörtökönként,utána fogok valami más megoldást találni,mert ez tudom,hogy nem a legjobb.
Oké a tápit megdumcsizzuk!

Kösz,hogy leírtad a bőlcsis tapasztalatokat,hát elég kiábrándító számomra is. :(

Szenyó ruhák :lol: :lol: :lol:

Őszi szünet???? NAhát tényleg azt fogja hinni a Dávid,hogy tök jó az oviban :lol: csak néha kell menni. :? 8)

Nagyon helyesek a gyerkők,jó hogy raktál fel képet róluk. :lol:

Szandra!
Tök jó,hogy Tami ilyen könnyen vette az akadályokat. Én se panaszkodhatok,de azért várom,hogy mikor robban a bomba. Túl sima ügy lenne ez így :roll: :roll: :roll:
Ő nem beszél így róla,hogy várja vagy nem. Kérdezem tőle,hogy megyünk holnap oviba? "Hát persze hogy megyünk"-(ez a legújabb dili,mindenre azt mondja,hogy hát persze.),ez volt a válasz,de olyan érzésem van,hogy csak úgy mondja. :? vagy már megint paranoiás vagyok? :oops:

Nagyon jók a képek. És a torta is tetszik.Milyen ügyes vagy te nőci.
Nem csalódtam benned!

Kevinszpészi!(Kata)
Akkor szerencsés vagy! a mai világban ez nem mindenkiről mondható el :lol: én is sokáig akartam ikreket :lol:
tényleg izgalmas időszak elé néztek :lol:
sok sikert a továbbiakban is hozzájuk.
A vonalzód alapján egy kislányt és egy kisfiút vártok? :)
Nevek vannak már?
Első 6 hónapig nagymamák? :shock: Biztos akarjátok? :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi!
Remélem Marietta már teljesen jól van,sok sok gyógypuszit küldünk neki innen a szomszédból!!!
És Kristófnak is !
És igen nekünk is elkezdődött az orrfolyás :( te kis proféta!
Milyen volt a vendégségben?

Én is kiváncsi vagyok,hogy mit csinált a Nóra Kristóffal,hogy nem kellett kórházba menniük. Le a kalappal Nóri! :) mindenesetre nagyon ügyesen csinálta.

Reggeli építkezés :lol: :lol: :lol:
Sára még mindig fél az Ufoktól? :lol: jó kis képek!


Andi!
Jó pihit Neked!És tőled is várjuk a képeket. :wink:
És gratula Lőrinek a szobatisztasághoz. Úgy látszik annyi jót hall az oviról,hogy ő is szeretne menni januárban. :wink: :lol:
Fogacskák Rebekánál bújtak még? :)

Jutka!
Örülök,hogy jöttél végre egy kicsit. Szabina egy kis tűnemény!Dóri meg iszonyú sokat nőtt a nyáron!
Sajnálom,hogy nem jött össze a fiúknak a peca,de majd legközelebb jobban megszervezzük nekik :lol: :lol: :lol:

Jól néz ki a szülinapi ebéded, apa csinálta vagy te? :lol: és hogy hogy az első torta?


Benettke!

Azért az biztos jó érzés,hogy bármikor úgy dönthetsz,hogy nincs tovább,nem dolgozunk :lol: kitartás!!!

A dokindnál én is kiakadtam,ha minden oké ,akkor azért ne legyen ennyire előrelátó :evil: ha tényleg valami miatt indokolt lenne a só mentes diéta na de ez az eredmény nem ezt indokolja. Halgass a szívedre! :wink:

Szénhidrátszegény étrend ez érthetőbb :oops:

Ja és használd ki a Zuraddal töltött hosszú hétvégéket :D én is azt mondom.

Most látom,hogy írtál,ezekszerint nem lehet semmi gond:
[quote]n írta:em igazán preferálom a sót (na, nem az egészségmániám miatt, mert az nincs ) , hanem mert nem igazán szeretem a túl sósat.
-a szénhidráttal ugyanez a helyzet. Nem vagyok édesszájú és igazán nagyevő sem...


Mindenkienk jó éjt,remélem semmi nem maradt ki. :oops:


A honlapon vannak a szülinapi képek. :idea:
egy pár izelítőül:
A hároméves nagyfiam:
Kép
tesók:
Kép
és sikerült lencsvégre kapni,hogy Réku kapaszkodás nélkül megáll egyedül:
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Drága Gyöngyi!

Szeretnénk Neked mi is nagyon boldog névnapot kívánni!
[


Kép

Sok puszi: Szabina, Dóra és Jutka
jatka
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Jutka!


Köszönöm Neked is a köszöntést.

Ildi!!

De jó, hogy végre jelentkeztél!! Jó volt a buli?? Így elkapni a Réka ügyessését!!
:lol: :lol: Csak a Te ügyességedet dícséri :lol: :lol:

Ibolya

Jók a képek, de nekem akkor is az a kedvencem, ahol a fiad eszik és maszatos!! :lol: :lol: :lol:



Hát mi még nem vagyunk igazán jól!!! Így nem is megy a Marietta oviba, majd csak 5-én. Én is egyre szarabbul vagyok, már éjszakai is köhögök. De csak jobban leszünk -- valamikor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Asszem elkezdődött az amitől féltem....ma reggel úgy kellett lefejteni a gyereket rólam az oviban.
És nagyon mérges vagyok az ovónőre,mert a másik simán el tudta hívni játszani,ez meg erőszakkal letépte rólam. :evil: pár perc és simán feloldódott volna , miért nem lehet egy kicsit várni,adhatott volna egy kis időt :x :x :x nem ezen a pár percen múlik,Dávidnak mindig is több idő kellett,hogy feloldódjon,ezt így nem lehet csinálni. :oops:

Mariettának jobbulást továbbra is.

Szandra! Vettem aszkorbinsavat :wink:

Gyönygi! ebből tehetek Réka teájába is?és ha igen,akkor mennyit?


Ildikó
ilgya1
 
 


Ildi!!

Tehetsz Rékának is, az ő adagja is 1000 mg. Ez kb egy mokkáskanálnyi. De vigyázz, mert nagyon savanyú. Én úgy osztom el egész napra, hogy iható legyen a tea, vagy a szörpi, és nem számolom. NEM LEHET TÚLADAGOLNI!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi köszi szépen. :D
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, szokás szerint leléptünk hétvégére.
Ezúttal Hajduszoboszlón voltunk, és nem kirándultunk, mert áztattuk magunkat a termálban ;)

Viszont most meg mindnyájan betegek lettünk.

Andi! Találkozhattunk volna :) Bár az orrunkat kétszer dugtuk ki a szállóból, egyszer a gyógyszertárba sétáltunk (biztos ami biztos alapon, vettünk kúpot a kiscsajnak, mert itthon maradt...), másodszorra meg a Kemencésbe mentünk vacsizni hétfő este...

Szuper jók a képek, fiúkról is, lányokról is, kérünk mééég :)

Gyöngyi,
nagyon boldog névnapot így utólag!

Dobok pár képet, aztán fürdetés, bocsi, hogy ilyen rövid voltam, de nagyon dugult a fejem, alig bírok magammal...
Remélem Ti már jobban vagytok, meg a beteg gyerkőcök is!

Itthon, az új habtapin:

Kép

Szoboszló:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép


Ja, és hogyha zavar a sok Kata, akkor engem hívhattok úgy, mint az anyukám: Katus???

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:07-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Katus!
Nagyon jók a képek!! Nagyon édes ez a kiscsaj!
Az a Kemencés étterem az kegyetlen hangulatos, mi is voltunk ott egyszer nekem nagyon szimpi volt a hely! Annamari hogy bírja az ilyan beülős kajcsizós helyeket? Türelmes?

Ildi!
Így kívülállóként én nem láttam olyan vészesnek a szitut, bár én sem örülnék ha sírós gyereket kellene otthagynom de látod még ki sem léptünk az ajtón már nem is sírt a Dávid mert jól elterelte a figyelmét az ovónéni!!!
Nagyon jók a szülinapos képek! És az a torta!!!! Hát az enyém igencsak alul maradt ehhez képest :oops: ! Hol csináltattátok? Mennyibe került?

Ibolya!
Az ötlet jó, hogy egyszerre menjenek be a gyerekek csak elméletben nem működik mert ma így volt és nem lett meg az eredménye! Egyébként minden reggel találkozunk az Ildiékkel kivéve mikor nem jönnek :wink: ! Különben a Marietta, Kristóf, Viktor trió nem abba a csoportba jár mert ők Halmysok mi meg Toldysok.

Most megyek de még lehet hogy írok

Szandra

szandrakiss
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:08-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!!

Mi nagyon halódunk!! Már azt hittem jobb lesz, de nem, most már én is dögrováson vagyok
:cry: :cry:
Remélem a jővő hétre jobban leszünk és akkor talizhatunk.
Csajok reakció!!!!!

KATUS!!

Gyönyörű a kiscsajod!!! És hogy ficánkol a vizben. Írigylem.
Nektek is jobbulást kívánok!!
Az az utolsó kép (ahogy Szandra mondaná) nagyon ott van a toppon!!! :lol: :lol:
Azért nincs olyan sok Kata, de így könnyebb lesz a megkülönböztetés!! Szép a Katus!
És köszönöm a köszöntést.

Szandra!!

Ígérted és mégsem írtál!!! :twisted:
Hogy ment a mai nap???? Úgy sajnálom, hogy ennyire szar idő van, pont ma!!!

Na megyek altatok, mert a csajok a javulás útjára léptek (pedig jobban köhögnek), mert bűn rosszak és marják egymást!!

JA!!!! Még valami. Mióta voltunk a lakótelepi játszón és ott motoroztak a gyerekek a dombról, azóta könyörög a Sára motorért, tegnap végre megkapta!
:lol: :lol:

Párbeszéd:
Marietta: -Anya miért megyünk a Tescóba?
ÉN: - Mert van pár dolog ami nincs itthon és venni kell.
Marietta:- Igen és babakocsink sincs.
Sára: - És motorom sincs!!

Azt hittem megzabálom!!!Kapott!!

Pusszantás

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.18 08:55-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

A dögrovásom fokozódik, ráadásul a kicsi lány ma egész nap zokogott, amikor nem aludt. Fura ez nekem, mert alapjában véve nagyon "jó" kisbaba, tényleg ritkán sír. Na ma aztán kaptam a jóból, összességében vagy 6 órát sírt. Szegénykém. Meg szegény én ;)
Remélem holnapra már jobban leszek, mert így elég nehéz. Ráadásul ez a ramaty idő, még sétálni sem tudtunk elemenni... :(

Ibolya,
szuper jók a képek, Gergő nagyon szép kisfiú! Szerintem Benettke lassan kedvet kap egy kicsi pasihoz is! :) És milyen házias! Jó nevelés :)
Én szívesen találkoznék Veletek!

Gyöngyi,
megzabbantom a csajaidat! Ilyen szöveget :) Most biztos örülsz a marakodásnak, nem? BArátnőm mondta mindig egy-egy betegség után, hogy inkább ne aludjon egész nap a gyerek, csak ne legyen beteg! Ja, és IGEN IGEN! Tali ügyben én is szeretnék!

Szandra,
érdekes dolog ez az étterembe ülés Ancsival. Görögországban nyaraltunk, ott minden vacsi alatt durmolt kivétel nélkül. Igaz, neki a vacsik már alvásidőben vannak, mert este 6-7-től alszik a csaj, az utolsó előtti etetés utántól. Viszont most itt a szállóban félpanzió volt, és egy vacsi alatt sem aludt, sőt a reggelik alatt is szórakoztatni kellett (holott az is alvóidő még!), még szerencse, hogy a nagyszülők szívesen hordozták fel s alá. Na meg, amíg volt kiskanál az asztalon, azt is lehetett rágcsálni :) A Kemencésben viszont végig aludt. Lehet, hogy a lakodalmas zene volt rá jó hatással, vagy pedig az, hogy útjözben a babakocsiban bealudt. Néha felébredt, rámvigyorgott, aztán bubukált tovább. Meg utolsó reggeli alatt is aludt a szállóban, akkor már csak hármasban voltunk. Lehet, hogy a nagyszülők miatt sem aludt előtte...

Fú, akartam még valamit, de elfelejtettem. Megint ellvaslak Titeket, aztán jövök még.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Ja igen...

Ibolya,
igen, járunk babaúszásra, bár nem tudom meddig tolerálnak még minket, mert nincs Ancsinak orvosi igazolása. Nem ad a dokibácsi... azt mondja, hogy a babáknak nem hiányzik az úszás, viszont az usziba a felnőttek viszik a bacikat, tehát felesleges az orvosi igazolás... :?

Egyébként a termál vízbe én sem mertem bevinni Ancsit, a jacuzziba szimpla meleg víz volt (34 fokos). Viszont az infrakabinba meg a nem túl forró szaunába bementünk, nagyon élvezte. Meg azt is, hogy szokás szerint ő volt a középpontban :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Ja igen...

Ibolya,
igen, járunk babaúszásra, bár nem tudom meddig tolerálnak még minket, mert nincs Ancsinak orvosi igazolása. Nem ad a dokibácsi... azt mondja, hogy a babáknak nem hiányzik az úszás, viszont az usziba a felnőttek viszik a bacikat, tehát felesleges az orvosi igazolás... :?

Egyébként a termál vízbe én sem mertem bevinni Ancsit, a jacuzziba szimpla meleg víz volt (34 fokos). Viszont az infrakabinba meg a nem túl forró szaunába bementünk, nagyon élvezte. Meg azt is, hogy szokás szerint ő volt a középpontban :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!


Katus!
Tök jó,hogy jöttél....
Szupcsi hétvégétek volt már megint. :lol: Nagyon édes a kiscsaj.
Milyen kis laza a vízben :lol: :lol: :lol: Szüleid nagyon fiatalosak!
Klassz a habtapitok!
Szegénykém,akkor te se úsztad meg a betegséget,sok sok gyógypuszit küldünk Neked is! Lehet a kislányban is lappang valami azért sírósabb ma :cry: nem?


Ibolya!
Köszi.
Mi is benne vagyunk a taliban :lol: akkor el is hozhatod a tápikat :wink: :lol:
Nagyon klassz képeket raktál fel! (Így legalább láthatjuk Nóra szépségeit is)
Gergő egy kis házitündér,küldheted hozzám is! :lol:



Szandra!
Hát nem Neked kell szabadkoznod,nekem ég a pofám,hogy nem bírok olyan klassz tortát gyártani,(sőt kettőt),mint Te. :oops:
Az Árkádba vettem a Szamos Marcipánba. Eddig itt csináltattam Vecsésen,de egyikse volt ilyen szép színes,amit elképzeltem.

Örülök,hogy nem látod ilyen vészesnek a helyzetet Dáviddal és az ovival kapcsolatban,de akkor is simán várhatott volna még pár percet az ovónéni. Remélem holnap jobb lesz a helyzet.
Nektek mi volt ma?

Gyöngyi!
Sárát megzabálhatom? :lol:
Majd azért tegyél fel képeket a motoros csajsziról.
Ja és Katusnak igaza van. :wink:

Nálunk a helyzet változatlan,vagyis orrfolyással küszködünk,de semmi egyéb. Aszkorbinsavas teát iszogatunk egésznap. :lol: ilyenkor bajban vagyok,hogy mi az a határ,mikor kell otthon tartani a gyereket és mikor lehet vinni oviba. Amíg jártunk beszoktatni,egy csomó gyereknek folyt az orra :oops: :oops: :oops: gondoltam,hogy mi se ússzuk meg (Nóra két hetet adott)de ha nem lázas és nem köhög,akkor gondolom vihetem. :?

Benettke? Merre vagy?
Csilla?

És a régi motorosok? :lol:

én csak saját gyártású fasírtokat és szendvicseket készítettem a gyerekbuliba: :lol:
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Hát, az ovi ma a Taminak sem tetszett. AZt mondták egész nap rossz kedvű volt és sírt sokat utánam. Utálom az ilyen szitukat... :cry: :cry: :cry: , igaz azt is mondta, hogy holnap is akar menni így egy kicsit jobb. A Kriszti néni mondta, hogy az volt a baja a Taminak, hogy nem volt a Dávid :lol: :lol: :lol: :wink: . Ezek szerint akkor holnap nem fog sírni!!!!! :lol:

Reggel busszal mentünk ami tetszett a Taminak, haza ezerrel gyalog mert Edót itthon hagytam, még aludt mikor mi elindultunk. Aztán délután meg biciklivel mentem érte mert akkor sincs busz de a lábaim azok olyan baromira izomlázasak lettek már most, hát nem is tudom hogy is van az a mondás a cigánnyal meg a szántással??? :wink: :lol: :lol:

Taliban mi is benne vagyunk!!

Ibolya!
Nagyon szép a fiad! Viszont nem nagyon hasonlít a tesójára (mint a Gyöngyiéknél :lol: :wink: ) vagy Enikő is ilyen volt kicsinek?

Katus!
Kitartás, ma front volt!!! Szerintem nem nagyon volt ma olyan ember aki ne sírt volna így egy ilyen kicsi drágának ez igencsak megbocsátható!! :) Bízzunk benne, hogy holnap sokkal jobb lesz.

Egyébként nekem is kegyetlen rossz kedvem volt ma, biztos megéreztük a Tamival egymás nyűgjét és azért voltunk szomorúak :lol: :roll: .

Na megyek pancsolni

Szandra

szandrakiss
 
 


Hát jelentem itthon is dögrovás ütötte fel a fejét mert a Tami fosikál meg hányt már reggel 3/4 6kor arra keltem, hogy ficánkol meg fájlalja a hasát gyorsan ki a wc-re és abban a pillanatban már hányt is!!! :shock:

Azóta már voltunk 3x megismételni a dolgot!!!

Így a mai ovi elmarad. Lehet, hogy már tegnap is ezért volt olyan rosszkedvű??!!
Délelőtt felhívom a dokinőt, majd meglátjuk mit mond.

Sz

szandrakiss
 
 


Sziasztok!
ELŐSZÖR IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK A GYÖNGYINEK!!! bocsi, hogy így utólag

Azért is bocsi, hogy eltűntem, de ez csak a látszat! Olvaslak ám titeket, csak írni nem volt, ill. nincs időm, mert hó vége felé nálunk a munkahelyemen mindig őrület van. Pedig annyi mindent tudnék írni... Mikor olvasom a Ti hozzászólásaitokat, mindig sajnálom, hogy nem tudok mindenkinek mindenre reagálni mint pl. a Gyöngyi. Na, majd talán januártól...

Jelentem: az előírt diétákat nem igazán sikerül tartanom :oops:

KÖSZÖNÖM a szépséges fiúcskákról feltöltött képeket, ez talán tényleg segít hozzászoktatnom magam a gondolathoz :lol: :lol: :lol:

Jobbulást minden kisbetegnek és anyukának!!!

Bocsi, hogy csak ennyi, de ismét indul az őrület az irodában :evil:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!!

Benettke!!

Mindegy mennyit írsz, csak néha jelentkezz, hogy tudjuk hogy vagy!!! :lol: :lol:
És köszönöm, még nem késtél el!! :lol: :lol:


Szandra

Nagyon sajnálom!!! Hallottam, hogy most ez is sok helyen van, mármint a hányás. Sőt azt mondta a barátnőm, hogy a Halmy oviban meg sok a tüszüs mandulagyulladás.
Egyik sem jó. Fenébe, jöjjön már egy kis minusz :roll: :roll:


Katus

Igen az a jó, ha rossz a gyerek, mert akkor egészséges :lol: :lol:
Amikor nagyon maguk alatt voltak, akkor csak üldögéltek, rajzoltak, tették magukat jobbról, balra.
Ez csak akkor szar, ha én is dögrováson vagyok. Márpedig vagyok!!

Tegnap este lázas voltam, ma reggel is van hőemelkedésem és szétmegy a fejem!
Marietta éjjel arra kelt, hogy fáj a füle, bár szerintem csak a benne lévő sok huruttól ( nem fujjatta az apa az orrát, ugyanis ő kelt a csajokhoz, én annyira szarul voltam) Ja, és még kötőhártya-gyulladása is van: napi öt szemcsepp, napi öt harc vele
:oops: :oops:

Sára meg alig tudott aludni a hurutos köhögésétől. Én nem értem hogy van egy kis gyerekben ennyi trutyí :cry: :cry:


Ibolya

Gergő nagyon édes, hogy így segít :lol: :lol: Imádnivalóak tudnak lenni.
Ja, és nekünk igazi nagyfiús motorunk van már!! Ezt a nyuszit már kinőtte, csak arra jó, hogy kiszakítsa a cipő orrát :lol: :lol:
Még nem csináltunk motoros képet, de pótoljuk!!
Azért vannak képek:

Szeretjük egymás- ébredés után :lol:

Kép

Amikor nagyon hideg van a lakásban :lol:

Kép

És arcüreg átmosás Sára módra (nézzétek a lábait)

Kép


Mindenkinek jobbulást kívánok, és kitartást.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Nem látszik az írásom? :oops: :cry: :cry: :cry:
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:09-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ma már jobb napunk volt, köszönöm a bíztató szavakat :) Viszont még nem alszik, ilyen nem volt már nagyon rég! Végre voltunk sétálni is, megnéztük a gyűjtögető bácsikat a lomhalmok mellett... Érdekes. Vajon honnan tudják mindig, hogy hová érdemes menni? Tavaly szeptemberben Svájcban voltam és a vendéglátóm, egy negyvenes csaj, imádott gyűjtögetni. Ott nincsenek lomtalanítások, hanem bármikor ki lehet tenni a felesleges cuccokat, a szemetesek elviszik. Na, a csaj amíg ott voltam, minden nap talált valamit: fotelt, lámpaernyőt, tálakat... Igaz, ott tényleg szupi dolgokat raktak ki...

Ildi,
aranyos vagy :) Tényleg fiatalosak, de ők a párom szülei. Apósom már majdnem 60 (mindig ő mondja így, szeptemberben töltötte az 57-et ;) ).
És tényleg, Ancsi is beteg volt tegnap eléggé, ma már nem annyira. Tegnap folyamatosan szívtam a nóziját, ma csak kaják előtt. És ma egész jól evett. Viszont ma lemázsáltam és az elmúlt héten egyetlen dekát sem hízott... Tuti a foga és a megfázás miatt...
Ja, és nekem a fasírtkák is nagyon tetszenek!

Szandra,
sok-sok gyógypuszi Taminak! Remélem már jobban van! Szegénykém, biztos akkor ez is közrejátszott, hogy tegnap nem jött be az ovi... Dokinénitek van? Akkor Nektek nem vecsési a gyerekorvosotok. Ugye?

Gyöngyi!
Jajj, nagyon sajnállak Titeket! Igen, az a legrosszabb, ha anya is beteg. Alátámasztom. Bár én szerencsésen túllettem rajta, tegnap egész nap szedtem a coryzaliát.
Sára angolspárgája nem semmi ;) És milyen nyugisan tűri a porszívózást! Ancsi szegény utálja nagyon. Így az ő karocskái az én combom alatt vannak ilyenkor...
Mondtam már, hogy szépek a csajok??? :)

Ibolya,
nálunk is Atti a fürdetős :) Kell apáknak is meló. Most pl ő próbál altatni, kicsit nehezen alszik ma el. Hogy mi lehet? MA is front van?

Nnna, megyek, megpróbálkozom én is!
Puszi mindenkinek

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?