Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Nem akarok ide politikát keverni de légyszi ne mond,hogy ökör banda!!!!!Te tudod egyátalán hogy miért voltak tegnap ott és miért mennek oda???Én egyébként a rendőrök brutalitására gondoltam,amikor azt kérdeztem mi lesz ma....

Titeket nem zavar hogy a drága miniszterelnökünk lop,csal és az országa szemébe hazudik???Ha nem is zavar,légyszi ne ökrözd le azt akit pedig nagyonis zavar!

Bocs nem akartam off lenni,de ez kicsit bánt!!Nem illil másokat a megyőződése miatt leökrözniés nem illik azok a randalírozok miatt a szelíd többségről rossz véleménnyel lenni.
Biztos most megbotránkoztok rajtam,de én tavaly is kinnt voltam a Kossuth téren és ha kell most is megyek tüntetni(nem randalírozni!!!)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny igazad van!!!lehet nem leszek tul népszerű ezzel de ez türhetelen ami itt megy !!!!!!!!!sajnálom az ártatlan embereket akik belekeverednek akaratukon kivül meg az értékeiket is (kocsi stb...)de valamit tenni kell.felháboritó hogy mindent meg lehet itt tenni!!!!!!!na erről ennyit!!!!!!
babára fel :lol: :lol: :lol: .nekem még mindig nem jött meg rendesen,nem értem eddig nem szórakozott velem....lehet már olyan görcsösen akarom hogy minden felborul bennem...szerintetek van összefüggés????már ki vagyok tőle jo lenne ha már elöntene egy nagy zutty.....

bogyó
bogyó77

Az ökör bandára a randalirozókat értettem!Akik törnek zúznak kárt tesznek egyes helyeken!!!!!
Akik nem tudják mit is ünnepelünk október 23-án!!!!!
Az én 2 testvérem is ilyenek miatt került éltveszélybe,mert dolgoztak és mentek volna haza és ilyen csőcselék banda miatt,kerültek veszélyes helyzetbe!!!
Lehet randalirozás nélkül is tüntetni!!!
Vagy nektek helyes és célszerű amit csinálnak???
Vendég

Edit!
Végre beengedett az iwiw!
Megnéztelek benneteket!
Nagyon édesek a gyerekek!!
Szép családod van!!!!
Vendég

Kriszti:persze hogy nem helyes és nagyon sajnálom az ártatlan emberekt,de sajnos el vannak keseredve az emberek,és már kinjukba nem tudnak mit csinálni......én nem tennék kárt senkibe,és senkinek az értékébe de ez az állapot hogy semmibe veszik az embereket lenyúzzá rólunk azt a bőrt is ami nincsi ez undoritó!!!!!még jot is röhögnek rajtunk,azért van megszoritás hogy nekik jobb legyen......nincs még biztos elég a zsebükbe!!!!ők nagyon könnyen állapitják meg a minimál bért,egy hétre nem lenne nekik elég!!!!!fujjjjj.és ez az undorizó.

hangsulyozom hogy nem helyes amit csinálnak!!!!!mert akár mit csinálunk ugysem veszik észre!!!
többet nem fogok erről irni igérem,csak nem akartam hogy bárki azt higgye én ezt a brutalitást helyeslem!!!!

most el vagyok keseredve,nem azért mert most jött meg hanem azért mert nem akar megjönni rendesen.....már ez a második napom és alig van valami.eddig rendbe volta ilyen téren léhet hogy már ez is felborul....nem örülnék neki...... :cry:
ittam a cicka és palástfű keverékét az csinálhazt ilyet???nem fogom inni az tuti!!!!

bogyó
bogyó77

Bogyó!
Persze,hogy én is igy gondolom,hogy ami itt folyik hosszú évek óta nem helyes!
Sőtt azt is helyeslem hogy az emberek tüntetnek!!!!
De azt nem,hogy a bekötött arcúak mennek mindennek neki és rombolnak műemlékeket utcákat tesznek tömkre stb!!!!

Na,jó váltsunk témát!
Nem kell ide a politika!
Ettől sokkal fontosabb nekünk a babaprojekt és amúgy is ez babanet!!!!!
A mensim nekem is néha megbolondul,néha 5 napos néha meg 1-1 napos!!!!!
A legutóbbi 2 mensim 1 napos volt!!!!
De a teák csodákat művelnek hogy hatásuk is legyen kell neki több hónap!!!!!
A tea nem hiszem,hogy bekavar!!!!!
A ciklus első felében cickafarkat a második felében palástfűt kell inni!!!
Szedsz még valamit??????
Vendég

Sziasztok!

Volt szó ovutesztről: ma reggel csináltam egyet, ez a 11. napom mint alul látszik. Megesküdtem volna, hogy tök fehér lesz, de volt egy halvány csík (Bár a terhességi teszt nézne ki így a hó végén! :shock: ), ami azt jelenti, hogy holnapra már biztos erős lesz, vagy akár megint halvány (ami szerint már ma este esetleg meglesz az LH-kilövellés).

Most itt dilemmázok, hogy ma este legyünk-e együtt vagy holnap este. Az LH-kilövelléstől számított 2 nap alatt kell együtt lenni, az a legtermékenyebb időszak. De félek, hogy ha csak holnap leszünk együtt, akkor már lekéssük a dolgot, ráadásul kislányt szeretnék, tehát peteérés előtt kellene együtt lennünk. Ha viszont ma akciózunk és csak jóval később lesz a peteérés, akkor az megint nem jó, mert nem biztos hogy eléldegélnek addig a kis drágák. Mindennap megint nem akarom, mert akkor meg nem termelődik elég sok életerős kiskatona. :roll:

Egyébként semmi bajom :wink: , csak nem szeretnék lemaradni az ehaviról... :( Legjobb lenne semmit nem tudni az egészről és csak élvezni az életet! :oops: :lol:

Az idő nálunk is pocsék, de azért kicsit kimentünk a gyerekekkel, mert különben nem tudnak elaludni. Persze így is csak a kicsi aludt el... :evil: Olyan sötét van, hogy idebent lámpa nélkül az orrunkig se látunk!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Igaz,hogy 2 naponként ajánlott a szex!!!!
De a spermák tovább birják mint a petécskénk!!!!
Az idő nálunk is pocsék!!!!!!
Lámpa jelenleg még nem kell,mert pihenünk!!!!
De később már kell!!!!
Vendég

Kriszti,
igaz amit írsz, de akkor ma vagy holnap?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona

Én a helyedben ma is holnap is szerelmeskednék!! :lol: Ma jó sok kiskatona felsorakozik,holnap meg épp amennyi utánpotlásnak kell!!
:lol: :lol:
Mit szólsz???
Igazad van,jobb lenne nem tudni semmit,aztán durr bele amikor jólesik! :oops:
Nálunk sötét nincs,de uncsis gyerekek vannak.Ugyhogy most átmegyünk anyumhoz,addig is mozognak! :wink:
Petrám második napja nem alszik d.u.,mert ugyebár nincs suli,és igy visszaalszik a reggeli 7 orás kakaó után!! :evil:
NA de holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!SULI!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Hát ezt nehéz lenne,nekem eldönteni,ezt neked kell eldönteni!!!!
Csinálj ese felé még egy ovut!!!!!
Hátha erősebb!!!!!
Reggel ti nem tudtok vagy délelőtt ????
De szerintem várj holnapig a szexel,mert fog a teszt még jobban erősödni és nem késitek le a pé-t sem és a kislány tervet sem!!!!
Szerintem a halvány még nem pozitiv az ovu tesztnél,csak full erőss mind kettő vonal!!!
Legalább is igy olvastam a babaneten!!!!
Nézzél már be a www.babatervezok.otthona.net -re!!!!
Hátha ott okosabban van leirva az ovu tesztről!!!!
Vendég

Mármint a Rékának van suli,dehát össze vannak nőve,igy kel Ő is!! :D
Vendég

Erika, Kriszti,
köszi a válaszokat! hát ez az, én holnap délelőtt szeretnék! Valaki szervezze már meg Nekem! :lol: 8)

Lehet, hogy apát is megkérdezem, mégiscsak lehet beleszólása neki is! :D De előbb mindenképpen a Ti véleményeteket akartam tudni! :wink: :lol: :lol: :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hát én megszervezném!!!!Ha ilyen egyszerű lenne! :lol:
De tényleg apa vélenye is számit!!!!
A döntés a tiétek!!!!!
Szerintem Erika is jó ötlettel ált elő!!!! :lol:
Tehát akkor amit mi tehetünk!
Drukk hegyek és mindent bele!!!
Tudod büdösbogár pózt is!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi is itt kuksolunk a majdnem sötétben......Én fél szemmel követem az ünnepi közvetítést a hírtv-n, na ebből el is árultam a nézeteimet............ :wink:
Párom is nézi, bár nagyon lefelé áll a szeme, szerintem mindjárt alszik......!! Nem baj, csak este ne legyen álmos!!!!!!!!!
Gyerekek rajzolgatnak.

Nyáriorgona :)
Szerintem ma is, holnap is......... Ebből nagy baj nem lehet!! :lol:

Panny :)
Titeket is megnéztelek az iwiw-en! JAj, és még valakit.......Úristen, nem emlékszem..........

Azt hiszem, titeket, Erika! Igen, a két kislánnyal! Nagyon édik vagytok ti is!

Figyu, milyen ez az ovu-teszt? Hogy kell használni, és hol lehet kapni? Bocsi, de még sosem használtam ilyet!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!
Nekem sem volt szükségem soha ovu tesztre se hőmérőzésre!!!!
Most hallottam elősször az ovu tesztről!!!!
Egyszer próbáltam ki!!!!
Sőtt hőmérőztem is sok hónapon keresztül,mig rá nem untam!!!
Azóta csak 2-3 naponként szex és ilyen olyan csodaszer!!!!
Az ovu tesztet Rossmannban DM-ben lehet kapni,én DM-ben vettem Corax 5-db-os-t 3 ezer körül volt az ára!!!!
De lehet sokkal olcsóbban rendelni a www.babatervezok.otthona.net-en!!!!!
Ott a HCG tesztek is olcsóbbak!!!!
Napközben lehet használni kb.félidőnél!!!!
Vendég

JÓ ÉJT!!!!!!
Vendég

Edit!

Hír Tv.. :lol: KLASSZ!!! :lol: :lol: :lol:

Nyáriorgona!

Sztem ma is és holnap is szex,ez tévhit hogy 2 naponta kell,kiskatona már órákkal az aktus után el kezd termelődni,nemhogy 24 óra múlvára(ezt jól megírtam :wink: )Mi vagyunk az élő példa,már írtam azt hiszem nektek,hogy mindhárom gyereknél minden nap akcióztunk(volt hogy naponta többször)a ciklus 10.napjától a 20,napig és itt a mellékelt eredmény alább... :wink:

Bogyo!

Teljesen igazad van amiket följebb írtál a tüntetésekről...Egyszerűen mindenki tehetetlen és elkeseredett és igen,ilyenkor történnek nem túl szép dolgok de a háborúk is sajna kitörtek valamiért....nem azt mondom,hogy háború legyen,de valamit sztem is tenni kell ha már a szép szó nem ér semmit.....
Na jó ennyit politikáról,bár engem nagyon érdekel hisz itt kell és itt akarok élni ,és mert itt vannak a gyerekeim és jobb jövőt szeretnék nekik.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!

Mire ideérek már alszotok,és Nyáriorgona is dűlöre jutitt.Ha igy ha ugy szereintem ugyis jól dönt!!!
(bár én azt csinálnám amit irtam,és csinálzuk :oops: )
Ma volt a spektrumon egy olyan filmféle,aminek cime:babát akarok!
Abban volt hogy megállapitották a nő valódi hormonális "életkorát".Szal ugy értem,hogy valójában 35 volt,de hormonálisan meg már 40 inkább,de volt forditottja is.
Kicsit bogarat ültetett a fülembe,hogy mi van ha nálunk is ez a baj.Lehet már a szervezetem kiöregeett.Nem termel annyi tüszőt. :roll: :(

Edit!

Köszi!!
Rékámnak is van ám külön!!Megjelölheted Őt is(ha szeretnéd)!! :D

Jó éjt!!
Vendég

NA, csak gyorsan....

Hát tényleg ne is menjünk bele a politikába, mert én is oldalakat tudnék róla írni.......... Szégyen, ami itt folyik!! Maradjunk annyiban, hogy egyezik a véleményünk..........

Rik :)
Én is nézem a spektrumon azt a sorozatot! Hogy abban milyen ronda nők vannak.... :lol: Nem hiába, angolok!

NA, jó éjt mindenkinek!

Ui: várom a páromat, épp zuhanyozik! :wink:

Edit

Kép

Kép
ditta76

NA, csak gyorsan....

Hát tényleg ne is menjünk bele a politikába, mert én is oldalakat tudnék róla írni.......... Szégyen, ami itt folyik!! Maradjunk annyiban, hogy egyezik a véleményünk..........

Én is nézem a spektrumon azt a sorozatot! Hogy abban milyen ronda nők vannak.... :lol: Nem hiába, angolok!

NA, jó éjt mindenkinek!

Edit

Kép

Kép
ditta76

NA, csak gyorsan....

NA, jó éjt mindenkinek!

Edit

Kép

Kép
ditta76

NA, csak gyorsan....

NA, jó éjt mindenkinek!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Látom jól bepörögtél és 3X is elküldted... :wink: :lol: :wink: :lol:

Figyi,látom,hogy Mezőkövesden laktok.Képzeld mi rendszeresen Zsóry-fürdőn nyaralunk,nagyon szeretjük(a férjem focista térdére nagyon jók ott a kezelések)és sokat szoktunk bejárni Mezőkövesdre,már elég jól ismerem :wink:

És megkérdezhetem ha nem titok,hogy te vagy a párod erdélyi??Csak a gyönyörű képekből ítélve,mert sok kép ott van fotózva.Én nagy erélyi szimpatizáns vagyok(anyu szülei is onnan származnak)anyu is volt az idei Csíksomlyó találkozón.
És látom,hogy a gyöngyösi fősulira jártál,én meg a gödöllői re,régen egyben voltak ,egy fennhatóság alatt.

Mindenkinek jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt,Jó reggelt!!!

Csak az idő is lenne jobb! :evil:

Edit

Jó izgatott voltál!! :oops:

Csajok,nekem ma a hőm felment 36,1-ről,36,6 ra.Ez akkor azt jelenti hogy megvolt a pé-s?Olyat olvastam valahol multkor hogy 37-ig KELL felmennie! :?: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Csajok???
Elvitt benneteket a szél??? :lol:
Vendég

Szia Erika!
Én vagyok!
Mindjárt irok neked!
Vendég

Jó reggelt :lol:

Erika!

Sztem megvolt a pé-d,és gyönyörűen felment a hőd.Nem rögtön a pé után kell felmenni 37 körülre a hőnek hanem szépen fokozatosan.Nekem ugyanígy volt,pé alatt 36,1 volt,másnap 36,6 és utána mnden nap egyet ment fel.Az átlag az,hogy 37 körül megy fel,de nézd csak meg a hőgörbés topicokat,van olyan akinek nem megy fel addig és még,
is babás.A lényeg hogy neked nagyon szépen kezd kúszni fel,ez nagyon bíztató!!! :lol:
Bízzál!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nagyon rég írtam nektek!
Most újra itt vagyok, és reménykedem, hátha ebben a hónapban összejön a baba. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagymamázni voltunk a hétvégén, ezért nem jelentkeztem. Hétfőn megjött... de végül is számítottam rá. Nagyon fáj a derekam... valami felfázás lehet? Aztán reggel felemeltem Rékát, és azóta alig bírok moccanni is :roll:

Panni!

Az én férjem is erdélyi :) Székelyudvarhelyi.
Vendég

Gira

sajnálom!!
Valahol akkor érezted is!!De majd a köv. hónap!!
Felfázás is lehet ,meg a mensitől is!!

Panny

Köszi a választ!Megnyugattatál! :wink:
Szerinted akkor rendben van minden velem.Jaj de jó!!És ha neked ez babát eredményezem,akkor persze hogy BIZOM!!! :lol:

Mária

Hol tartasz most??Félidő körül ugye?

Krisztikém

Te pedig lassan izgulhatsz!(és mi is Veled!!)Ebben a hónapban annyi mindent tettél a baba érdekében,hogy most nagy esélyed van!! :!: :!:
Szoritok!!!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, nem csinált semmit a gép, amikor az elküld-re kattintottam, ezért nyomtam többször, de ezek szerint mégiscsak elment!
Nem vagyunk erdélyiek, csak jó barátaink laknak ott, hozzájuk szoktunk járni! Egyszerűen imádjuk! A világ egyik legszebb helye!
Szólj, ha majd jöttök Kövesdre! (amúgy Szentistvánon lakunk)

Én is ugyanígy voltam! 36,1-ről másnap 36,6-ra! És ahogy Panny írta neki is így volt, meg is lett az eredménye! :) Úgyhogy reménykedjünk! és ha nem is jönne most össze, legalább jó tudni, hogy van pé!!!
Csajok, most egy kicsit náthás voltam hétvégén, szerintetek ront ez a helyzeten? Más bajom nem volt, és csak teával, c-vitaminnal kúráltam magam.

Na, megyek, elmegyünk kajálni a kolléganővel, du. még benézek!
Hú, hogy bírom ki 4-ig.......... :cry:

Sziasztok!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

akkor együtt reménykedünk!! :wink:
Érdekes hogy pont annyi volt mindhármunk hője!!Remélem babásodást jelent!!! :wink: :D
Mit dolizol?Ilyen titkárnő féle?
Vendég

Szia Rik!

Igen, pont félidőben vagyok... :oops:
Érzem is!
Fáj a cicim, meg a hasam is a bal oldalon...
Ez azért jó, mert a jobb oldalon voltam beteg... :lol:
Talán ebben a hónapban sikerül!!!
És Te?
Mi van veled?
Vendég

Mária

Én is fél idő körül vagyok,asszem tegnap volt a pé-sem.Mára felkuszott a hőm. :wink: Nagyon nagyon szoritok magamnak most már hogy sikerüljön!!!Asszem egyik hónapban se éltem bele magam ennyire- hogy sikerülhet -mint most! :lol:
De persze mindannyiunknak nagyon örülnék ha babásodnánk!!Egyszerre minden!!!! :wink: :lol:
Az tényleg jó hogy a másik oldalon érzed a fájdalmat most!! :wink:
Mikor steril kezelésre jártam Petra előtt,akkor érdekes hogy mindig a jobb oldali petefészekben volt a domináns tüszőm.A balba is volt,de a jobb volt az életerősebb!!!
Most ovu fájdalmat nem éreztem,de a cicim már hiper-szuper érzékeny!Utálom ezt az érzést!!Neked is van mindig ilyen a cilkus második felétől?? :shock:
Vendég

Mirama

most olvasom,hogy betörtek az ovitokba???Amindenit!!Mi a fenét tudnak onnan elvinni????
:roll:
Vendég

Bocsi a Miramának cimzettet nem ide akartam irni! :oops:
Vendég

Erika!
Sok mindent nem tettem,de hátha bejön!!!!
Annyira még nem izgulok,de köszi,hogy izgulsz velem!!!!
Vendég

Erika,Edit!

A hőtök tökéletes!!!A 36,1-ről egyből felment 36,6-ra több mint tökéletes!!!Innentől csak kúszik feljebb és ott lesz a baba!!!

Kriszti!

Nemsokára izgulhatunk érted!!! :lol:

Mária!

Akkor nektek most mindent bele!! :oops: :oops: Hőt mérsz??

Úgy izgulok értetek,mindenkiért!!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Köszi! :lol:
Vendég

Panny
ÁMEN!!! :lol:

Kriszti
huh,mennyi mindent lehetne,de hidd el,ez elég lesz!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Látom, zajlik az élet. Mi megvagyunk. Ma voltam uh-n. MInden ok. Szépen fejlődik a babó. Gergővel allergia vizsgálatonvoltunk, ami szerencsére neg lett. De 3 hó múlva kontrollra kell menni. Egyébként a háziorvosnál is volt vele anyum, mert csúnyán köhög, és nem engedtem el az oviba.

Pápá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Britta

Gergőnek javulást kivánok!!!
Uh-on nem tudták megmondani a baba nemét??? :shock:
Vendég

t.maria!

Off: Hogy tudtál 3 vonalzót betenni?
Vendég

Sziasztok!

Hát tegnap már elmaradt! :( Viszont ma reggelre olyan pozitív lett az ovutesztem, mint még soha! Majd kidurrant! :D Úgyhogy a ma esti programom fix! :oops: Szerintem így telibekapjuk a peteérést!
(nagyon bizakodom, persze nem tudom miért, hiszen nem először lesz ilyen... :roll: )

Erika,
nagyon irigyellek, hogy ilyen szépen felugrott a hőd! Tuti volt peteérésed. Az nem baj, ha nem megy 37-ig (szerintem), mindenkinek saját hője van, csak most már ne menjen le. Nagyon izgi!!! :D Nekem csak két érték váltakozik: 36,2 és 36,4. Majd kiderül mi lesz belőle, még kb. két napom van a felugráshoz.

Brigi,
látom ti is betegeskedtek eleget... :( Az allergia vizsgálaton mit néztek? Ez a Prick-teszt volt vagy vérvételes?
Örülök, hogy a picurkával minden rendben. :)

Hú, hirtelen olyan sokan lettünk, alig győzöm visszaolvasni! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hát csajok, most láttam meg a vonalzóm, és ez a 12. nap. Tehát a 13. napon lesz a pé. Tudjátok, hogy már hányszor csináltuk a 13. napon!?! (szép rendszeres a ciklusom, kivéve egy hónapot) Ez lesz a 6. próbálkozásunk. Hát, nem is tudom, miben reménykedek már... :roll: Félelmetes, hogy az ember (vagy a nő?!) mindig bízik, akármi is van.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona

Köszi!!CSak erősitetek. :wink: :lol:
Kérdés:Mi van ha holnapra leesik a hőm??Akkor sárgatestelégtelenségem van vagy mi???
A hőm nekem is igy ugrált.De mivel nincsovu tesztem igy csak erre tudtam hagyatkozni.Mi most kicsit másképp "csináltuk",mármint más időpontokban
:lol: ,szal minden lehetséges.
Figyi attol még hogy a 13.napon volt mindig együttlét az nem biztos hogy pé-s is akkor volt! :roll: Szerintem!Tehát bizakodj!A teszt nem hazudik!!
Én azt olvastam hogy a hátsó pozicio a leghatékonyabb,mert a spermák igy jutnak a legközelebb a méhszájhoz.VAgyis pont odaürülnek.(jaj de szépen irtam :oops: )Szal egy próbát megér Nektek is!! :oops: :lol:
Annyira régota izgulunk már itt együtt hogy sikerülnie kell!!Krisztinek is meg neked is!!Én imádkozom!! :) :shock: :idea:

Kriszti

olyan jó terhes vonalzot néztem ki Neked!!Már vár Rád!! :lol: :wink:
Vendég

Nyáriorgona

Ha ma a 12,napon vagy,akkor nem lehet hogy ma van a pé-sed???Nem a 13.on??Ezt nem értem,hogy hogy gondolod hogy másnap van.Nem aznap?? :shock: Szal szerintem ma kell erősitenetek! :wink:
Vendég

Erika!
Eltudnám képzelni,mármint a vonalzót!!!! :lol:
De,hogy te milyen szépeket gyártasz!!!! :lol:
Nem érek a végére az itthoni munkának! :evil:
A párom a hidegvizes csövet kicserélte,felfordult a konyha a fürdőszoba és előszoba!!!! :evil:
Ááááááá,tiszta káosz!Most kezdek a végére érni és most kezdek főzni!!! :evil:
Egy kicsit leültem pihenni és pihenés képpen benéztem!!!
Ha később nem jönnék,az ok,hogy kidőltem!!! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?