Sziasztok.
Na tegnap hazaértünk. Egész jól telt a hétvége, azt leszámítva, hogy a fiatal úr sem szombaton, sem vasárnap nem volt hajlandó ebéd után aludni, aminek folyománya: esti nyűgösség. ÁÁÁÁÁ. Már apájával kollektíve legszívesebben lelőttük volna.
Tudjátok, tipikusan az a semmi sem jó szindróma jött rá. De túléltük, most épp a dédiknél piheni ki a fáradalmakat.
Szombaton voltunk rokonlátogatóban, Peti bemutatót tartott, hogy mire is számíthatnak úgy egy év múlva (ott féléves a kisfiú), vásároltunk, aminek végén Peti jól bealudt, élvezet volt cipelni a 13 kilóját.
Vasárnap a Velencei-tónál sétáltunk, hattyúkat, kacsákat etettünk, ebédeltünk egy étteremben (még etetőszék is volt!), hétfőn meg ébredés, pakolás, reggeli és indultunk haza. Na még beugrottunk a soroksári Auchanbe is, Petinek vettem body-kat, majd kiesett a szemem, 36 hósakra valót vettünk, és ez a jó méret számára.
A szállás nagyon jó, egyet hiányoltam: az ágyak a felső szinten voltak, és azért egy leesésgátló nem ártana a lépcsők elé. De egyébként szuper, volt kiságy, kiskád pelenkázóval, etetőszék. És mindez elég barátságos áron. Kint egy kis "játszótér" hintával, csúszdával, játékokkal. Van kerti sütő is, de ilyen időben nem használtuk, és a pingpong asztalt sem...habár a labdákat használtuk, Peti élvezettel dobálta szét őket.
Colett, szupi, hogy jól érezted magad a koncerten! Spirált anyukámnak összességében 10-ért rakta fel a doki, de nem tudom, hogy ebből mi mennyi volt.
Bénianyu, éljen, hogy Blanival minden OK! Hát én sem lennék képes naponta WC-t pucolni...
Eltűnés okát ld. fentebb.
Oriandy, köszike, most töltöm, talán ez már jó lesz, ha lesz időm, akkor majd operálok.
Na megtörpént, de amint lentebb látszik, beteszi középre a "reklámot".
Na mindegy, egyébként szupi a progi. Ja, és én azt töltöttem le, amit feltettél! Megoldható lenne, hogy óriásfájlként elküldd a mélcímemre azt a .exe fájlt, amivel a te verziódat telepítetted fel?
Teszveszt én sem annyira szeretem, inkább Vaterázok. Ráadásul annak van kifejezetten babás része is: babaszoba.vatera.hu
Na nálunk Peti még nem eszik egyedül, max. kézzel. De azt mesterien. És ilyen kanállal nem tud enni, valahogy nagy neki.
Ezek a pancsis képek szuperek, különösen a tüsihajas a szimpi számomra.
Akkor taliügyileg hogy állunk? Oda megyünk, ahova Meteor ajánlotta? Nem sürgetés gyanánt, csak eszembe jutott...
Gab, na igen, de a Bastiano is jó. Ott meg sok díjat sorsolnak. Mondjuk nálunk elég sok az SMS küldés.
Viera, kérdezz, mi válaszolunk!
Nálunk egyébként a férjem a fő analfabéta...de szegénykém inkább szenved, mintsem hagyja, hogy segítsünk.
Na nézzük: nekem nem hullik a hajam, viszont beteg tudok lenni. Valamit valamiért... (Mondjuk egy paróka tovább tart, mint egy doboz antibiotikum.)
Hát én sajnálom, hogy nálatok nem vált be a lilacsomis pelus. Mellesleg én a Pampers pelenkával állok hadilábon, Peti attól lett kicsinek pelenkakiütéses, azóta is max. egy-két mintát használtam a feneke alá.
A cipő nem dr. Punto? Egyébként az is talpemeléses...de Siestát én sem vennék, nekem drága...
Nálunk Petinek először jött a két alsó 1-es, majd a két felső 1-es, és legutoljára a felső 2-esek bújtak ki. De hogy most mire készüljek? Azt hiszem, a felső 3-ok lesznek a befutók...
Nem elkeserítés és egyéb gyanánt, de nekem úgy jön a mai napig pár csepp tejcsi a melleimből, hogy Peti szinte sosem szopizott, mert a pár csepp kevés volt neki ugyebár. És nem lett több semmilyen csoda ellenére sem.
A viszonylag magas prolaktin szint az oka, elvileg nálam is ez a helyzet, vannak rá homeós és egyéb bogyók, de engem nem zavar. Mondjuk pontos hormonértéket csak jövő héten fogok tudni...
Nancsa, üdv közöttünk. Nagyon édes a fiad. Nagyon ügyes a fiad. Nálunk még a hamma megy úgy isten igazából.
Látom, tényleg jól bevizesedtél. Nekem ezzel szerencsém volt...habár engem is csasziztak, de más okokból.
Hát ahhoz képes még tényleg kis filigrán a fiad. Peti Zolónál nehezebb vagy min. 4 kilóval.
Mondjuk ringatni már nem kell, cipelni meg még megy.
Preni, mielőbbi javulást! Látom, javulsz, szupi.
Nálunk is van rosszalkodás, hol jobban, hol kevésbé. Nem igazán tudom, mitől függ. Néha ráhagyom (na jó, nem a kukázást, hanem pl. a kazetták kipakolását), és egy idő után abbahagyja. Persze, ha rászólok, akkor addig csinálja, amíg idegbajt nem kapok.
Meteor, amint látod, Peti is nyűgös volt a "nyaralás" alatt... Egyébként én is elcsodálkozom, ha látok egy pici babát, hogy jesszus, az én gyerekem is volt ekkora!
Cipőt én passzolom, nálunk van mindkettő, igazából, ha a lábát fogja, teljesen mindegy, mert levenni nem tudja. Talán annyi szól a tépőzár mellett, hogy azt könnyebb visszacsatolni, mint a fűzőt kötözni. (Ugyanis Peti a fűzőt is kiköti, pedig azt hittem, hogy a duplakötés akadály lesz...hát nem.)
Kimike, na tapasztalt nem vagyok, viszont CSAK Milánnal EGYÜTT vegyél cipőt, mert ahány fajta annyi méret. Azt hiszem a múltkor leírtam, hogy Peti lába kb. 22-es, de a nagyszüleimhez vett benti cipője 21-esnek van méretezve, és jó rá! És összemértem akkor egy másik fajta lábbelivel, ami 23-as volt, és utóbbi kisebb volt!!!
Én egyébként még nem vettem bélelt cipőt, a legutóbb zokni-harisnya-kisbakancs volt a módi, amikor kisétáltunk a Velencei-tóhoz.
Mákot passzolom, Peti ma mogyorót evett, de muszáj volt, mert kiverte érte a hisztit, most várom, hogy lesz-e valami gondja, jó, csak két-három szemet evett kb. Mondjuk evett már mogyorósat (nem aroma volt), attól nem lett baja. Szerintem a mák sem lehet rosszabb.
Látom, megjártátok a dokit, jó, hogy semmi "komoly". Mondjuk nem értem, mire adnak ilyenkor Fenistil cseppet??? Az a tudomásaim szerint allergiásoknak való...
Amandi, akkor egész jól álltok a fogakkal...nálunk még mindig csak 6 van, de hát Peti sem kapkodja el a dolgot.
Cipőügyben egyetértek, én is ezt hallottam. De azért hidegebb helyeken nem megoldható sajna...max. két zoknival.
Képzeld, ha Peti beteg, csak minimálissal több folyadékot vesz magához, mint egyébként. Én nem tudom, hogy csinálja!
Nálunk Hedelix csepp van itthon köptető gyanánt, elég mentolos az íze, de Peti megeszi. Egyébként borostyán kivonat...
Marcy, hát a hőmérőzéssel nem vesztessz, az tuti. Csak min. egy hónap, hogy kitapasztald a dolgokat. Aztán majd látod. És talán a doki is tud valami okosat mondani.
Vicky, sajna igaz, hogy vannak ilyen napirendborulós napok, ahogy írtam, nálunk is ez volt. Habár, ha itthon vagyunk, és úgy van valami zaj, akkor nem biztos, hogy Petit zavarná. Mondjuk ez a hülye időjárás is betehet szegény gyerekeknek...
De jó dolga van a férjednek, kár, hogy ilyen a munkaköre, hogy ünnepnapon is dolgoznia kell.
Na igen, rosszalkodás, rafináltak ezek a kis drágaságok.
Képügyben örülök, hogy segítettem.
Na én is megyek, pancsi, aztán csicsiska, a komaaszonyom jól leitatott ugyanis...na nem vagyok részeg meg ittas sem, de rég ittam ennyi alkoholt.
Íme két kép, az első a gárdonyi kiruccanásunk összeollózása (bocsi a reklámért, Andi segíts!), a második ma készült, anyósom varrt egy kisinget, meg egy kantáros nacit, aminek meghímeztettük a zsebeit.